Pracowałam w Hanarol w Tyrzynie kilka lat i bardzo dobrze wspominam ten czas. Firma stabilna, rozwijająca się, z dużym potencjałem. Przez cały okres pracy wynagrodzenie zawsze było wypłacane terminowo, co bardzo ceniłam i uważam za duży atut w tak trudnych i nie stabilnych czasach.
Dla osób zaangażowanych i chętnych do rozwoju firma zawsze przewidywała możliwość uzyskania premii, co dodatkowo motywuje uczciwego pracownika. Atmosfera w pracy była bardzo dobra — zarówno w zespole, jak i w kontaktach z kierownictwem. Zawsze można było liczyć na normalne, ludzkie podejście i wsparcie szczególnie dla początkujących pracowników.
Z pracy zrezygnowałam wyłącznie z powodów prywatnych (zmiana miejsca zamieszkania i wyprowadzka daleko stąd ), natomiast firmę mogę z czystym sumieniem polecić. Porządek, szacunek i stałe zatrudnienie to zdecydowanie mocne strony Hanarolu. Bardzo miło wspominam współpracę, szczególnie z działem rolet wewnętrznych na którym poznałam wielu serdecznych ludzi — gorąco pozdrawiam wszystkich !