Bardzo dobre jedzenie i świetna atmosfera :)
Z tym menu to masz rację- pomysł z (usunięte przez administratora). Robią to jednak w pewnym celu - robić ludzi w wala. Stek tomahawk - zapłaciłem ostatnio 280 zł bo ważył kg. Ile ważyła kosc to ja nie wiem. Trzeba iść w 10 osób, zamówić i jak przyjdzie do płacenia to powiedzieć, że kości nie jemy i mogą to sobie odliczyć. Szczerze - poznański lokal poniżej oczekiwan- ODRADZAM
Wiecie jaka jest teraz sytuacja w Łodzi pod względem pracy? wcześniej ktoś jak widać odradzał ale było to w zeszłym roku. też pokazała mi się oferta dla kucharza. Jeśli kiedyś oferowano zarobki do 6 500 zł to w tym roku ile może być?
Uciekajcie od whiskey jak najdalej. Nie wiem jak jest w innych miastach, ale w Łodzi gnębienie pracowników przez szefa kuchni ogromne. Agresja słowna na porządku dziennym, poniżanie, zastraszanie utratą pracy, (usunięte przez administratora)przy przełożonych, którzy udają, ze nic się nie dzieje.
Szukam pracy na kuchni. Widzę w jednym komentarzu, że w tej firmie pracuje się na dwie zmiany. Dacie znać konkretnie w jakich godzinach? Bo jest to dla mnie istotne, zanim złożę swoją aplikację :-) Poza tym, czy będąc kucharzem, można liczyć na jakieś napiwki? Kilka lat temu był z tym chyba jakiś problem, tak bynajmniej pisano, ale nie wiem, jak jest teraz. Może wszystko okey, dlatego proszę o zweryfikowanie :D
Bardzo dobre jedzenie i świetna atmosfera :)
Obsługa do niczego a ceny kosmiczne, i kto wymyślił żeby nie było zwykłego menu tylko telefon albo tablet. Kelner przychodzi i pyta czy jestem gotowa, pytam się do czego mam być gotowa i foch bo on nie ma czasu. Jestem bardzo rozczarowana
Z tym menu to masz rację- pomysł z (usunięte przez administratora). Robią to jednak w pewnym celu - robić ludzi w wala. Stek tomahawk - zapłaciłem ostatnio 280 zł bo ważył kg. Ile ważyła kosc to ja nie wiem. Trzeba iść w 10 osób, zamówić i jak przyjdzie do płacenia to powiedzieć, że kości nie jemy i mogą to sobie odliczyć. Szczerze - poznański lokal poniżej oczekiwan- ODRADZAM
Na forum pisali na temat umów, ktoś zapewniał, że na pewno jest. Z tego co widziałam była oferta dla kucharza i faktycznie były dwie do wyboru. Czy to jest dowolne czy jednak jest jakaś bardziej preferowana przez pracodawcę, na przykład na początek? Co z okresem próbnym? Występuje?
Ktoś tutaj napisał , że w tej firmie pracuje się bez umowy ... Czy nadal tak jest ? Nie ma nawet umowy zlecenia ? Już to by mnie to ratowalo
Po ile godzin aktualnie się tutaj robi? Bo widzę dawne doniesienie, że chyba w Łodzi tyrano ludzi po 17 h. :o A tutaj jak z tym jest?
Jedzenie ledwo ciepłe a ceny względem wielkości posiłków kosmiczne...
ŁÓDŹ wyszło 10,29 za godzinę pracy, brak umowy, brak napiwków bo młodym się nie należą. Wyzysk! A ludzie płacą grubą kasę za wszystko, szkoda że za tym nie idzie normalność, no ale w końcu jest tam menadżer który wszystko toleruje nawet pracę po 17 h za stawki któych już nie ma.
Ktoś może powiedzieć więcej nt zarobków i systemu premiowego?
Często zadawane pytania
-
Jak się pracuje w Whiskey In The Jar Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy Whiskey In The Jar Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 3.
-
Jakie są opinie pracowników o pracy w Whiskey In The Jar Sp. z o.o.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 2, z czego 0 to opinie pozytywne, 2 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!