Przedsiębiorstwo Farmaceutyczne LEK-AM Sp. z o.o.

Zakroczym

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 126 ocen.

Przedsiębiorstwo Farmaceutyczne LEK-AM Sp. z o.o.
3 126

Opinie o Przedsiębiorstwo Farmaceutyczne LEK-AM Sp. z o.o.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Przedsiębiorstwo Farmaceutyczne LEK-AM Sp. z o.o.

Przedsiębiorstwo Farmaceutyczne LEK-AM Sp. z o.o.
pracodawca

Szanowni Państwo,
Od ponad 15 lat wydawca Magazynu Gospodarczego FAKTY, Wydawnictwo Maxmedia, realizuje projekty promocyjne, współpracując z Krajową Izbą Gospodarczą, Business Centre Club, Kancelarią Prezydenta RP, największymi organizacjami branżowymi i izbami gospodarczymi w kraju.

Jednym z takich projektów jest konkurs Firma Dobrze Zarządzana.

Ma on na celu uhonorowanie organizacji i ich właścicieli, menadżerów czy włodarzy, którzy efektywnie i ambitnie radzą sobie w swoich dziedzinach.

14 czerwca 2018 r. w stylowych wnętrzach Teatru Sabat w Warszawie redakcja Magazynu Gospodarczego FAKTY wręczała statuetki „Firma Dobrze Zarządzana” dla najlepszych podmiotów gospodarczych i jednostek samorządu terytorialnego w Polsce.

W tej edycji do programu zostało nominowanych ponad 200 podmiotów, a do grona laureatów wyłoniono łącznie 26 firm, spółdzielni i samorządów.
Laureaci zostali podzieleni na siedem kategorii tematycznych.

W kategorii produkcja i handel zostały nagrodzone trzy firmy, w tym po raz drugi  Przedsiębiorstwo Farmaceutyczne LEK-AM Sp. z o.o.



Dziękujemy za to zaszczytne wyróżnienie!

   
Przedsiębiorstwo Farmaceutyczne LEK-AM Sp. z o.o.
pracodawca

Szanowni Państwo,

27 maja na terenie Mazurskich Tężni Solankowych odbyło się wyjątkowe wydarzenie - Gołdap Festival. Na zdrowie kultura.




Pierwsza odsłona Festiwalu miała na celu propagowanie zdrowych nawyków żywieniowych, zachęcanie do pracy nad sobą i dbania o swoje ciało.

Podczas festiwalu była możliwość konsultacji z różnymi praktykami medycyny, uzyskania porad dietetycznych czy dermatologicznych, wysłuchania ciekawych prelekcji o tematyce zdrowotnej.

Firma LEK-AM była partnerem wydarzenia.

Stoisko LEK-AM strefa zdrowia miało wyjątkowe powodzenie. Było to jedyne stoisko zdrowotne. Wśród odwiedzających ogromnym zainteresowaniem cieszyły się nasze preparaty, a dodatkowo wszyscy biegacze otrzymali na mecie próbki Orton Flex.  

   
Przedsiębiorstwo Farmaceutyczne LEK-AM Sp. z o.o.
pracodawca

Szanowni Państwo,
Jest nam niezmiernie miło poinformować, że na stronie internetowej http://www.naszezdrowie.net został opublikowany nowy numer periodyku NASZE ZDROWIE ACTIVE



W numerze wywiad z Andrzejem Wroną i wiele innych ciekawych tematów dotyczących zdrowia.

Zapraszamy do lektury.

   

Szukasz pracy?

Przedsiębiorstwo Farmaceutyczne LEK-AM Sp. z o.o.
pracodawca

VII Polish Businesswoman Awards

Za nami siódma edycja konkursu o tytuł Polish Businesswomen Awards, organizowanego przez redakcję magazynu „Businesswoman & life”.

W sobotę, 21 kwietnia 2018 roku w Hotelu Bellotto przy ul. Senatorskiej 13/15 w Warszawie odbyła się gala Polish Businesswomen Awards, którą poprowadził Adam Adamonis.

W kategorii  „Zdrowie” spośród ośmiu firm naszePrzedsiębiorstwo Farmaceutyczne LEK-AM Sp. z o.o. otrzymało statuetkę jako Lider w działaniach  prozdrowotnych.

Zapraszamy do zapoznania się ze szczegółami wydarzenia:


   
Przedsiębiorstwo Farmaceutyczne LEK-AM Sp. z o.o.
pracodawca

W piątek 20 kwietnia odbyło się po raz piąty wydarzenie Łukasza Krasonia "Nie musisz być idealny aby osiągać niemożliwe".
Jesteśmy jego partnerem od pierwszej edycji, która miała miejsce w styczniu 2016 roku.



Tym razem jako Złoty Sponsor.
Przekonani ważnością przesłania zamkniętego w tytule, zainspirowani mądrymi i ważnymi treściami, które zawarte są w każdym wystąpieniu zaproszonych Mówców, odliczamy czas do kolejnej edycji.

Dziękujemy za zaufanie i przywilej znalezienia się w grupie sponsorów.
Do zobaczenia w roku 2019!

   
Przedsiębiorstwo Farmaceutyczne LEK-AM Sp. z o.o.
pracodawca

W dniach 21-22 kwietnia br. odbyła się konferencja Okręgu J organizacji Toastmasters International, której mieliśmy zaszczyt być sponsorem.



Po raz czwarty zaangażowaliśmy się we wsparcie wydarzeń Toastmasters International.
Kompetencje przywódcze, skutecznej komunikacji, publicznego przemawiania, udzielania informacji zwrotnej wpisują się w kanon najważniejszych umiejętności XXI wieku.
Dziękujemy za zaproszenie do współpracy.

   
Administrator

Dawno na forum nie było merytorycznych wypowiedzi na pracy w Przedsiębiorstwo Farmaceutyczne LEK-AM Sp. z o.o.. Możecie powiedzieć jak obecnie wygląda sytuacja w firmie?

Iza

Czy firma ma zapotrzebowanie na przedstawiciela farmaceutycznego?

Przedsiębiorstwo Farmaceutyczne LEK-AM Sp. z o.o.
pracodawca
@Iza 23.03.2018 16:34

Dzień dobry Pani Izo, jesteśmy w trakcie rozmów kwalifikacyjnych na stanowisko Przedstawiciela Farmaceutycznego na teren Kielc oraz Rzeszowa. Jeśli chciałaby Pani złożyć aplikację zapraszamy do wysłania jej na adres rekrutacja@lekam.pl Nasze ogłoszenia można śledzić na stronie: http://www.lekam.pl/kariera/oferty-pracy Z wyrazami szacunku, Zespół Rekrutacyjny LEK-AM

Przedsiębiorstwo Farmaceutyczne LEK-AM Sp. z o.o.
pracodawca

Dzień dobry,
Zapraszamy do lektury nowego wydania periodyku "Nasze Zdrowie Active".
W numerze wywiad z Agnieszką Kaczorowską i wiele ciekawych artykułów na temat zdrowia, odporności i aktywności fizycznej.



Życzymy miłej lektury!

   
Przedsiębiorstwo Farmaceutyczne LEK-AM Sp. z o.o.
pracodawca

Szanowni Państwo,

Z dumą chcemy poinformować, że Przedsiębiorstwo Farmaceutyczne LEK-AM Sp. z o.o. po raz piąty było Partnerem Balu Charytatywnego „Gwiazdy Dobroczynności”, który odbył się 10 lutego br. w Hotelu Sofitel Warsaw Victoria.

W kategorii Zdrowie zwyciężył Bartek Jędrzejak, który od ponad trzech lat jest ambasadorem Fundacji Anny Wierskiej „Dar Szpiku”. Prezenter promuje ideę oddawania krwi i zapisywania się do bazy potencjalnych dawców szpiku, a także wspólnie z Fundacją organizuje spotkania z chorymi dziećmi na oddziałach szpitalnych. Utrzymuje prywatny kontakt z podopiecznymi Fundacji, wspiera ich w ważnych momentach choroby, przesyła wiadomości, prywatne filmiki i pozdrawia na antenie „Dzień Dobry TVN”. Współpracuje również aktywnie ze Stowarzyszeniem „Warto jest pomagać” wspierającym chore i niepełnosprawne dzieci w rehabilitacji oraz powrocie do zdrowia.


Relacja z Balu tutaj:



To wielki dla nas zaszczyt móc wspierać działania w obszarze zaangażowania społecznego.

   
Zenek22

Witam czy warto zatrudnic sie w firmie jako pracownik produkcji?Czy pracuje dużo osób z okolic płońska? Czy sa premie?

Przedsiębiorstwo Farmaceutyczne LEK-AM Sp. z o.o.
pracodawca
@Zenek22 26.02.2018 19:55

Dzień dobry Panu, jeśli ceni Pan stabilność zatrudnienia, atrakcyjny pakiet benefitów pozapłacowych, możliwość wypracowania premii zadaniowej zapraszamy do nas. Proszę tylko zwrócić uwagę, że praca na produkcji jest 3-zmianowa. Nie pracujemy w weekendy. Sporo osób dojeżdża z Płońska.

Lilly

Rekrutacja na pulmo na bardzo wysokim poziomie. Pytania konkretne, normalne dotyczace doswiadczenia, troche scenek, z zycia. Duzy plus za brak glupich pytan w stylu „ za co podzieiasz swojego obecnego szefa”, czy „ gdzie sie widzisz za 15 lat”( co praktykuje jedna firma na A.....) Informacja zwrotna co do 2 etapu. Rekrutacja z klasa.

Leszek

Podpowiedzcie jak się teraz pracuje w firmie?

PM
@Leszek 21.01.2018 11:20

Leszek, zależy do którego działu startujesz. Pulmo / URO / CNS super. W kardio/POZ/OTC kilkanaście produktów w promocji. Cele do zrobienia. Wynagrodzenie lepsze w specjalistyce i tutaj Toyota hybryda.

Robi

Ja miałem jak osoba pylmo. Dział OTC. Plus akcja, za którą Lekamowi dałem plusa. W Warszawie na koniec rozmowy, przyszła pani z decyzją, że dalej nie przechodzę. Omówiła co zmienić w CV (dodać, usunąć) , na co zwrócić uwagę przy doświadczeniu, wynikach, itd. Brałem udział w różnych rekrutacjach do różnych firm . Taka akcja pierwszy raz.

Marta

Ta firma to jakaś masakra. Lekceważenie pracownika już na etapie rekrutacji. Brak odzewu, targowanie się o grosze. Do tego nieciekawa afera lekowa w historii firmy. Nie polecam.

Pulmo
@Marta 06.12.2017 11:51

Ja mam inne doświadczenie. Startowałem na PM do pulmo. Faktycznie padło pytanie o minimum negocjacyjne, ale nie odebrałem tego jako targowanie się. Mają widełki płacowe, więc pytają. Dostawałem info na maila o etapach rekrutacji. Tel i smsa o zaproszeniu na rozmowę. Smsa w dniu rekrutacji. Info, że mnie nie przyjęli i maila, że projekt został zamknięty.

Beti

Jedna wielka żenada, ostatnio była rekrutacja w Lublinie, gość prowadzący rekrutację obiecywał że da wszystkim znać o wyniku i cisza... Zapomnieli też napisać w ogłoszeniu, że to praca na zastępstwo więc część ludzi zupełnie niepotrzebnie przyjechała, jak również o terenie pracy - podali część lubelskiego jako teren pracy, a na rozmowie wyszło że dodatkowo połowa podkarpacia i część świętokrzyskiego. Rekrutacja powinna odbyć się w tamtych rejonach, tam też ludzie szukają pracy, ale cóż sama treść ogłoszenia mijała się z prawdą...więc czegoż tu oczekiwać, szkoda zachodu.

Rep

A jak jest w pulmonologii u nich ? Jakie auta jeśli wiecie ?

Oddycham
@Rep 24.08.2017 14:53

Pulmo to jedna z najlepszych linii. Dobre produkty. Normalny szef. Jeździsz toyotą auris.

niedoszły PM

Firma niepoważna. Odradzam, chyba że chcesz być traktowany jak śmieć. Ja tak właśnie zostałem potraktowany a jeszcze ich robolem nie byłem. Uważam, że są o wiele ciekawsze firmy na rynku.

Xyz

Kierownictwo nie potrafi ustalić konkretnych zasad działań itd. Co chwilę zmiany zmiany zmiany. Ciągły chaos i bałagan. Ciężko się pracuje w takich warunkach. Często coś wypracujesz np.lekarza a za chwilę zmiana lub przejmuje kto inny... Samochody stare z GPS. Astry III lub focusy wymieniane po przejechaniu danej liczby km aby przebieg był duży np. 200 tys. to wymienia ci na Toyotę Auris. I jedziesz nim do upadłego. Dużo zależy od terenu!!!! Da się pracować ale ogólnie ciężko..... wytrzymać w takim bałaganie.. Chyba nie polecam. Produkty ok. Da się z nimi pracować gdyby nie utrudnienia że strony zarządzających..

mm
@Xyz 30.01.2017 11:53

a o który chodzi dział ?

romko

Najważniejsze jest to, że zarobki są adekwatne do powierzanych obowiązków, o czym dobrze o nich teraz świadczy.

olo

witam , czy ktoś może przedstawić ocenę pracy na samej produkcji ???? no i oczywiście jakie są płace na produkcji ...Będę wdzięczny za szybką odpowiedz .

daria

Cześć, Czy ktoś z Was orientuje się jak wygląda rozmowa na stanowisko analityka (laboranta) ? Jakie zarobki czy jakieś dofinansowania dojazdów do fabryki?

blow

Firma jak każda inna na chwilę obecną. BARDZO DUŻO zależy od tego na jaki teren się trafi (mówię o PM i PF) i na jakiego kierownika. U niektórych kierowników rotacja bardzo duża, częściowo z winy tych kierowników. Dział OTC miał kłopoty i zrobili głęboką przebudowę działu w związku z czym w zeszłym roku w tym dziale rotacja była na poziomie 75%. Teraz już niby wszystko się poukładało. Jeżeli chodzi o PM to specjalistyka jest warta polecenia, większe tereny ale lepsze leki, lepsza kasa i lepsze samochody (Nowe Aurisy w hybrydzie) ale też mała rotacja. Podstawowa linia PM to teoretycznie kardio, jeździ się głównie do GP,i różnych specjalistów jak kardio, chirurgów, ginekologów, ortopedów i co jakiś czas coś zmieniają. W tej lini oprócz kilku leków jest sporo suplementów i od jakiegoś czasu jest coraz większe ciśnienie na sprzedaż apteczną. IMS na końcu i tak jest kluczowy bo według niego rozliczają plany ale na indywidualną sprzedaż jest kładziony mega nacisk (rankingi sprzedażowe, zadania, milion e-mail'i itd). W tej lini auta to Nowe Aurisy i trochę staroci (wymieniają partiami) jak pięcioletnie Astry czy Focusy. Premia w podstawowej lini PM (nie wiem jak w innych) raczej na papierze, chyba że ktoś trafi na b.dobry teren, generalnie jakąkolwiek premię zgarnia średnio pewnie z 20-30% ludzi, w zeszłym roku w najlepszym cyklu zgarnęło 50% ludzi i był szał. Cykle 4 miesięczne. Kasa na podstawie jak kto sobie wynegocjuje i jakie ma argumenty (doświadczenie itd) ale nie jest najgorzej. Z małym doświadczeniem 3 do 3,5 można dostać, z lepszymi argumentami można wołać więcej. Czy polecam .... polecam spróbować, znam kilka osób które dobrze trafiły z terenem itd i kilka, które się mocno sparzyły, sam mam mieszane uczucia co do swoich doświadczeń w tej firmie.

anonim

(usunięte przez administratora)

ASM

jak na managerskie aspiracje to kiepsko u Ciebie Aga z gramatyką - o interpunkcji nie wspominając :)))

Gender

test tzw. "logiczny" polega na przeczytaniu tekstu medycznego na jednej kartce i zaznaczenie na właściwej odpowiedzi na drugiej kartce - prawda lub fałsz. Dobry sposób to przeczytać najpierw kilka razy pytania, a później czytając tekst szukać zdań, które są tymi pytaniami. W pytaniach często są to zdania zmienione np. w tekście jest "zmniejszają", a w pytaniach "zwiększają".

Gender

I etap to asesment składający się z 4 części. 1. autoprezentacja pod kątem zawodowym plus na koniec należy zaproponować jakąś wycieczkę w dowolne miejsce przedstawiając wszelkie u temu atuty. 2. prezentacja produktu z ulotki, która zostanie wręczona. Należy tu pamiętać o sondowaniu i zadawaniu pytań otwartych gdyż jest to symulacja prezentacji na oddziale szpitalnym. 3. zadanie zespołowe - hipotetyczna sytuacja, należy wypracować wspólne stanowisko. Oceniana jest aktywność, ale nie krzykliwość. 4. Rozmowy indywidualne ok 45 min. m.in. o zarobkach tutaj nie schodzimy poniżej 6 tys. brutto. II etap w Warszawie składa się z dwóch części 1. test matematyczny i test logiczny - przykłady zadań przedstawię w następnym poście. 2a. rozmowa z szefową HR - w zasadzie to ona mówi. 2b. rozmowa z dyrektorką sprzedaży. Najważniejszy etap bo to ona decyduje czy przyjąć kandydata. Będzie scenka, która ma być idealna. Musi być zagajenie, sondowanie w formie pytań otwartych no i prezentacja korzyści, a na końcu twarde zamknięcie. Jeżeli pani "doktor" nie została przekonana do polecania produktu - wówczas możesz mieć pewność, że tej pracy nie dostaniesz :)

anonim

(usunięte przez administratora)

liczący w pamięci

A ja test bez problemu rozwiązałem, chociaż bardziej humanistą się czuję. Podstawę o 60% większą od tej, o której tu jakiś "specjalista" pisał wynegocjowałem i zaczynam - HEJ!

anonim

(usunięte przez administratora)

as

Tu sie pojawia problem czytania ze zrozumieniem. Jest wyraznie napisane ze zadanie z wyliczeniem % bylo najlatwiejsze :) ehhh

as

Zadania na poziomie podstawówki...ciekawe, jeśli któś jest na poziomie podstawówki i dopiero skończył naukę z pewnością się dostanie. Zadanie oblicz procent z ... było akurat najprostsze. Ale reszta z treścią, dla ludzi którzy "podstawówkę, a nawet studia skończyli dawno temu" może sprawić problem, ciekawe kto ostatnio obliczał zadanie z dwiema niewiadomymi i pamięta wzory.... Od dłuższego czasu za przedstawicieli pracują kompy, tablety itp... Ja pracuje 15 lat i oprócz szybkiego wyliczania procentowego (rabatowego)i z marżą (dziwne że kierownicy aptek robią to na kalkulatorze,hahaha kto ich zatrudnił do apteki-powinien powiedzieć lekam) nie spotkałem się z żadnym przypadkiem, wymagania umiejetnosci takich zadań. Tyle co LEKAM proponuje podstawy z premia, można wyciągnąć w każdej firmie FMCG. Pozdrawiam

Adam
@as 30.03.2016 19:28

wzory do 2 niewiadomych???wtf

Lambda

daj sobie spokój.

Zostaw opinię o Przedsiębiorstwo Farmaceutyczne LEK-AM Sp. z o.o. - Zakroczym

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Przedsiębiorstwo Farmaceutyczne LEK-AM Sp. z o.o.