Przedsiębiorstwo Farmaceutyczne LEK-AM Sp. z o.o.

Zakroczym

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 126 ocen.

Przedsiębiorstwo Farmaceutyczne LEK-AM Sp. z o.o.
3 126 6 1

Opinie o Przedsiębiorstwo Farmaceutyczne LEK-AM Sp. z o.o.

Mała Mi

Lek-Am to najgorsza firma farmaceutyczna!!!Monitorowana przez HR ,niewygodne wpisy usuwane.Dobrze,że fb wszystko weryfikuje,bo opinie nie po lini lekamu ,nie zostaną usunięte przez p.W.!

Przedsiębiorstwo Farmaceutyczne LEK-AM Sp. z o.o.
pracodawca
@Mała Mi 27.09.2018 07:49

Szanowna Pani ( zwracamy się w formie żeńskiej przez pryzmat Nicku ), Zachęcamy do przeczytania Regulaminu serwisu GoWork, wówczas zawarte w nim zasady publikacji komentarzy ( zarówno przez Opiniodawców jak i przez Pracodawcę ) będą dla Pani bardziej przejrzyste. Wpisy może korygować wyłącznie Administrator Systemu, jeżeli naruszają one dobra osobiste komentowanych firm i osób oraz łamią Regulamin.

Ada

Jakie są aktualne oferty pracy?

Przedsiębiorstwo Farmaceutyczne LEK-AM Sp. z o.o.
pracodawca
@Ada 23.09.2018 13:45

Dzień dobry Pani, obecnie poszukujemy: 1. do zakładu w Zakroczymiu osoby na stanowisko Technika. Wymagania w załączonym linku: https://www.pracuj.pl/praca/technik-zakroczym,oferta,6293438 2. do działu Sprzedaży i Marketingu linia LEK-AM Oddychaj Przedstawiciela Medycznego. Główne miasta z powierzonego terenu: Zamość, Tarnobrzeg, Ostrów Świętokrzyski. https://www.pracuj.pl/praca/przedstawiciel-medyczny-zamosc,oferta,6343874 Jeśli powyższe ogłoszenia nie korespondują z Pani profilem doświadczenia zawodowego zachęcamy do złożenia aplikacji na adres: rekrutacje@lekam.pl Po zapoznaniu się z Pani doświadczeniem podpowiemy na jakie stanowiska mogłaby Pani aplikować i kiedy można się spodziewać ogłoszenia naboru. Pozdrawiamy serdecznie, Zespół Rekrutacyjny LEK-AM

aaa

kiedy zaczniecie płacić za faktury?

Przedsiębiorstwo Farmaceutyczne LEK-AM Sp. z o.o.
pracodawca
@aaa 20.09.2018 14:17

Szanowna Pani, Szanowny Panie (AAA) LEK-AM istnieje nieprzerwanie na rynku od 18 lat. Nie byłoby to możliwe bez regulowania zobowiązań finansowych. Jeżeli nie otrzymała Pani / Pan płatności za jakąś fakturę, prosimy o pilny kontakt z Działem Płatności na adres : fakturywarszawa@lekam.pl Jak najszybciej wyjaśnimy sprawę. Czekamy na szczegóły i zapraszamy do bezpośredniego kontaktu. Z wyrazami szacunku, PF LEK-AM

Przedsiębiorstwo Farmaceutyczne LEK-AM Sp. z o.o.
pracodawca
Szanowni Państwo,
Od ponad 15 lat wydawca Magazynu Gospodarczego FAKTY, Wydawnictwo Maxmedia, realizuje projekty promocyjne, współpracując z Krajową Izbą Gospodarczą, Business Centre Club, Kancelarią Prezydenta RP, największymi organizacjami branżowymi i izbami gospodarczymi w kraju.

Jednym z takich projektów jest konkurs Firma Dobrze Zarządzana.

Ma on na celu uhonorowanie organizacji i ich właścicieli, menadżerów czy włodarzy, którzy efektywnie i ambitnie radzą sobie w swoich dziedzinach.

14 czerwca 2018 r. w stylowych wnętrzach Teatru Sabat w Warszawie redakcja Magazynu Gospodarczego FAKTY wręczała statuetki „Firma Dobrze Zarządzana” dla najlepszych podmiotów gospodarczych i jednostek samorządu terytorialnego w Polsce.

W tej edycji do programu zostało nominowanych ponad 200 podmiotów, a do grona laureatów wyłoniono łącznie 26 firm, spółdzielni i samorządów.
Laureaci zostali podzieleni na siedem kategorii tematycznych.

W kategorii produkcja i handel zostały nagrodzone trzy firmy, w tym po raz drugi  Przedsiębiorstwo Farmaceutyczne LEK-AM Sp. z o.o.



Dziękujemy za to zaszczytne wyróżnienie!
   
aaa

Co to est. Jakaś darmowa tablica ogłoszeń dla firmy?

Przedsiębiorstwo Farmaceutyczne LEK-AM Sp. z o.o.
pracodawca
@aaa 11.07.2018 11:08

Szanowni Państwo, Publikując posty pragniemy podzielić się z Państwem wydarzeniami w których uczestniczy firma aby przybliżyć Państwu jej obraz.

aaaa
@aaa 11.07.2018 11:08

to jest próba zatarcia negatywnych opinii o firmie :) a szczególnie o sposobie zarządzania

Przedsiębiorstwo Farmaceutyczne LEK-AM Sp. z o.o.
pracodawca
@aaaa 05.09.2018 11:34

Dzień dobry, dziękujemy za Pani / Pana opinię (nick AAAA). Nie podejmujemy żadnych prób zatarcia negatywnych opinii o firmie. Szanujemy Regulamin GoWork i możliwość prezentowania ocen.

Przedsiębiorstwo Farmaceutyczne LEK-AM Sp. z o.o.
pracodawca
Szanowni Państwo,
zapraszamy do lektury wywiadu z Panią Danutą Jakubowską PR Manager naszej Firmy, o tym w jaki sposób angażujemy się w projekty wspierające kobiety.



Życzymy przyjemnej lektury.
   
Przedsiębiorstwo Farmaceutyczne LEK-AM Sp. z o.o.
pracodawca
Szanowni Państwo,
Miło nam poinformować, że na stronie internetowej: naszezdrowie.net,  został opublikowany kolejny numer  NASZE ZDROWIEACTIVE.



W numerze:

  • wywiad z Anną Karczmarczyk;

  • pomysły jak wyjątkowo spędzić ostatnie dni lata;

  • i wiele innych ciekawych tematów dotyczących zdrowego trybu życia.



Zachęcamy do lektury.
Zawsze czekamy na Państwa opinie i uwagi.
   
wkurzony

potwierdzam nie płacą za faktury, najlepsza metoda to wpisać ich do krajowego rejestru dłużników, polecam każdemu kto się z nimi zetknął i nie może odzyskać pieniędzy.

Domi

daj sobie spokój z tą firmą nie płacą za faktury, do tego ta ich afera lekowa - warto poczytać zanim ktoś się zatrudni

Beata

Czy należy posiadać wykształcenie techniczne, żeby otrzymać pracę?

Jole

Czy w firmie jest Dział Kontroli Jakości? Jak można się dowiedzieć czy prowadzona jest rekrutacja do tego działu?

Przedsiębiorstwo Farmaceutyczne LEK-AM Sp. z o.o.
pracodawca
@Jole 22.07.2018 17:12

Dzień dobry! W naszej Firmie jest zarówno Dział Kontroli Jakości oraz Dział Zapewnienia Jakości. Obecnie nie prowadzimy naboru do tych działów. Zapraszamy do śledzenia naszych ogłoszeń o pracę na stronie: https://www.lekam.pl/kariera/oferty-pracy

pozdro
@Jole 22.07.2018 17:12

daj sobie spokój z tą firmą(usunięte przez administratora)

Przedsiębiorstwo Farmaceutyczne LEK-AM Sp. z o.o.
pracodawca
Szanowni Państwo,

27 maja na terenie Mazurskich Tężni Solankowych odbyło się wyjątkowe wydarzenie - Gołdap Festival. Na zdrowie kultura.




Pierwsza odsłona Festiwalu miała na celu propagowanie zdrowych nawyków żywieniowych, zachęcanie do pracy nad sobą i dbania o swoje ciało.

Podczas festiwalu była możliwość konsultacji z różnymi praktykami medycyny, uzyskania porad dietetycznych czy dermatologicznych, wysłuchania ciekawych prelekcji o tematyce zdrowotnej.

Firma LEK-AM była partnerem wydarzenia.

Stoisko LEK-AM strefa zdrowia miało wyjątkowe powodzenie. Było to jedyne stoisko zdrowotne. Wśród odwiedzających ogromnym zainteresowaniem cieszyły się nasze preparaty, a dodatkowo wszyscy biegacze otrzymali na mecie próbki Orton Flex.  
   
Przedsiębiorstwo Farmaceutyczne LEK-AM Sp. z o.o.
pracodawca
Szanowni Państwo,
Jest nam niezmiernie miło poinformować, że na stronie internetowej http://www.naszezdrowie.net został opublikowany nowy numer periodyku NASZE ZDROWIE ACTIVE


W numerze wywiad z Andrzejem Wroną i wiele innych ciekawych tematów dotyczących zdrowia.

Zapraszamy do lektury.
   
Przedsiębiorstwo Farmaceutyczne LEK-AM Sp. z o.o.
pracodawca
VII Polish Businesswoman Awards
Za nami siódma edycja konkursu o tytuł Polish Businesswomen Awards, organizowanego przez redakcję magazynu „Businesswoman & life”.

W sobotę, 21 kwietnia 2018 roku w Hotelu Bellotto przy ul. Senatorskiej 13/15 w Warszawie odbyła się gala Polish Businesswomen Awards, którą poprowadził Adam Adamonis.

W kategorii  „Zdrowie” spośród ośmiu firm naszePrzedsiębiorstwo Farmaceutyczne LEK-AM Sp. z o.o. otrzymało statuetkę jako Lider w działaniach  prozdrowotnych.

Zapraszamy do zapoznania się ze szczegółami wydarzenia:


   
Przedsiębiorstwo Farmaceutyczne LEK-AM Sp. z o.o.
pracodawca
W piątek 20 kwietnia odbyło się po raz piąty wydarzenie Łukasza Krasonia "Nie musisz być idealny aby osiągać niemożliwe".
Jesteśmy jego partnerem od pierwszej edycji, która miała miejsce w styczniu 2016 roku.



Tym razem jako Złoty Sponsor.
Przekonani ważnością przesłania zamkniętego w tytule, zainspirowani mądrymi i ważnymi treściami, które zawarte są w każdym wystąpieniu zaproszonych Mówców, odliczamy czas do kolejnej edycji.

Dziękujemy za zaufanie i przywilej znalezienia się w grupie sponsorów.
Do zobaczenia w roku 2019!
   
Przedsiębiorstwo Farmaceutyczne LEK-AM Sp. z o.o.
pracodawca
W dniach 21-22 kwietnia br. odbyła się konferencja Okręgu J organizacji Toastmasters International, której mieliśmy zaszczyt być sponsorem.



Po raz czwarty zaangażowaliśmy się we wsparcie wydarzeń Toastmasters International.
Kompetencje przywódcze, skutecznej komunikacji, publicznego przemawiania, udzielania informacji zwrotnej wpisują się w kanon najważniejszych umiejętności XXI wieku.
Dziękujemy za zaproszenie do współpracy.
   
Administrator

Dawno na forum nie było merytorycznych wypowiedzi na pracy w Przedsiębiorstwo Farmaceutyczne LEK-AM Sp. z o.o.. Możecie powiedzieć jak obecnie wygląda sytuacja w firmie?

Iza

Czy firma ma zapotrzebowanie na przedstawiciela farmaceutycznego?

Przedsiębiorstwo Farmaceutyczne LEK-AM Sp. z o.o.
pracodawca
@Iza 23.03.2018 16:34

Dzień dobry Pani Izo, jesteśmy w trakcie rozmów kwalifikacyjnych na stanowisko Przedstawiciela Farmaceutycznego na teren Kielc oraz Rzeszowa. Jeśli chciałaby Pani złożyć aplikację zapraszamy do wysłania jej na adres rekrutacja@lekam.pl Nasze ogłoszenia można śledzić na stronie: http://www.lekam.pl/kariera/oferty-pracy Z wyrazami szacunku, Zespół Rekrutacyjny LEK-AM

Przedsiębiorstwo Farmaceutyczne LEK-AM Sp. z o.o.
pracodawca
Dzień dobry,
Zapraszamy do lektury nowego wydania periodyku "Nasze Zdrowie Active".
W numerze wywiad z Agnieszką Kaczorowską i wiele ciekawych artykułów na temat zdrowia, odporności i aktywności fizycznej.



Życzymy miłej lektury!
   
Przedsiębiorstwo Farmaceutyczne LEK-AM Sp. z o.o.
pracodawca
Szanowni Państwo,

Z dumą chcemy poinformować, że Przedsiębiorstwo Farmaceutyczne LEK-AM Sp. z o.o. po raz piąty było Partnerem Balu Charytatywnego „Gwiazdy Dobroczynności”, który odbył się 10 lutego br. w Hotelu Sofitel Warsaw Victoria.

W kategorii Zdrowie zwyciężył Bartek Jędrzejak, który od ponad trzech lat jest ambasadorem Fundacji Anny Wierskiej „Dar Szpiku”. Prezenter promuje ideę oddawania krwi i zapisywania się do bazy potencjalnych dawców szpiku, a także wspólnie z Fundacją organizuje spotkania z chorymi dziećmi na oddziałach szpitalnych. Utrzymuje prywatny kontakt z podopiecznymi Fundacji, wspiera ich w ważnych momentach choroby, przesyła wiadomości, prywatne filmiki i pozdrawia na antenie „Dzień Dobry TVN”. Współpracuje również aktywnie ze Stowarzyszeniem „Warto jest pomagać” wspierającym chore i niepełnosprawne dzieci w rehabilitacji oraz powrocie do zdrowia.


Relacja z Balu tutaj:


To wielki dla nas zaszczyt móc wspierać działania w obszarze zaangażowania społecznego.
   
Zenek22

Witam czy warto zatrudnic sie w firmie jako pracownik produkcji?Czy pracuje dużo osób z okolic płońska? Czy sa premie?

Przedsiębiorstwo Farmaceutyczne LEK-AM Sp. z o.o.
pracodawca
@Zenek22 26.02.2018 19:55

Dzień dobry Panu, jeśli ceni Pan stabilność zatrudnienia, atrakcyjny pakiet benefitów pozapłacowych, możliwość wypracowania premii zadaniowej zapraszamy do nas. Proszę tylko zwrócić uwagę, że praca na produkcji jest 3-zmianowa. Nie pracujemy w weekendy. Sporo osób dojeżdża z Płońska.

Lilly

Rekrutacja na pulmo na bardzo wysokim poziomie. Pytania konkretne, normalne dotyczace doswiadczenia, troche scenek, z zycia. Duzy plus za brak glupich pytan w stylu „ za co podzieiasz swojego obecnego szefa”, czy „ gdzie sie widzisz za 15 lat”( co praktykuje jedna firma na A.....) Informacja zwrotna co do 2 etapu. Rekrutacja z klasa.

Leszek

Podpowiedzcie jak się teraz pracuje w firmie?

PM
@Leszek 21.01.2018 11:20

Leszek, zależy do którego działu startujesz. Pulmo / URO / CNS super. W kardio/POZ/OTC kilkanaście produktów w promocji. Cele do zrobienia. Wynagrodzenie lepsze w specjalistyce i tutaj Toyota hybryda.

Robi

Ja miałem jak osoba pylmo. Dział OTC. Plus akcja, za którą Lekamowi dałem plusa. W Warszawie na koniec rozmowy, przyszła pani z decyzją, że dalej nie przechodzę. Omówiła co zmienić w CV (dodać, usunąć) , na co zwrócić uwagę przy doświadczeniu, wynikach, itd. Brałem udział w różnych rekrutacjach do różnych firm . Taka akcja pierwszy raz.

Marta

Ta firma to jakaś masakra. Lekceważenie pracownika już na etapie rekrutacji. Brak odzewu, targowanie się o grosze. Do tego nieciekawa afera lekowa w historii firmy. Nie polecam.

Pulmo
@Marta 06.12.2017 11:51

Ja mam inne doświadczenie. Startowałem na PM do pulmo. Faktycznie padło pytanie o minimum negocjacyjne, ale nie odebrałem tego jako targowanie się. Mają widełki płacowe, więc pytają. Dostawałem info na maila o etapach rekrutacji. Tel i smsa o zaproszeniu na rozmowę. Smsa w dniu rekrutacji. Info, że mnie nie przyjęli i maila, że projekt został zamknięty.

Beti

Jedna wielka żenada, ostatnio była rekrutacja w Lublinie, gość prowadzący rekrutację obiecywał że da wszystkim znać o wyniku i cisza... Zapomnieli też napisać w ogłoszeniu, że to praca na zastępstwo więc część ludzi zupełnie niepotrzebnie przyjechała, jak również o terenie pracy - podali część lubelskiego jako teren pracy, a na rozmowie wyszło że dodatkowo połowa podkarpacia i część świętokrzyskiego. Rekrutacja powinna odbyć się w tamtych rejonach, tam też ludzie szukają pracy, ale cóż sama treść ogłoszenia mijała się z prawdą...więc czegoż tu oczekiwać, szkoda zachodu.

Rep

A jak jest w pulmonologii u nich ? Jakie auta jeśli wiecie ?

Oddycham
@Rep 24.08.2017 14:53

Pulmo to jedna z najlepszych linii. Dobre produkty. Normalny szef. Jeździsz toyotą auris.

niedoszły PM

Firma niepoważna. Odradzam, chyba że chcesz być traktowany jak śmieć. Ja tak właśnie zostałem potraktowany a jeszcze ich robolem nie byłem. Uważam, że są o wiele ciekawsze firmy na rynku.

Xyz

Kierownictwo nie potrafi ustalić konkretnych zasad działań itd. Co chwilę zmiany zmiany zmiany. Ciągły chaos i bałagan. Ciężko się pracuje w takich warunkach. Często coś wypracujesz np.lekarza a za chwilę zmiana lub przejmuje kto inny... Samochody stare z GPS. Astry III lub focusy wymieniane po przejechaniu danej liczby km aby przebieg był duży np. 200 tys. to wymienia ci na Toyotę Auris. I jedziesz nim do upadłego. Dużo zależy od terenu!!!! Da się pracować ale ogólnie ciężko..... wytrzymać w takim bałaganie.. Chyba nie polecam. Produkty ok. Da się z nimi pracować gdyby nie utrudnienia że strony zarządzających..

mm
@Xyz 30.01.2017 11:53

a o który chodzi dział ?

romko

Najważniejsze jest to, że zarobki są adekwatne do powierzanych obowiązków, o czym dobrze o nich teraz świadczy.

olo

witam , czy ktoś może przedstawić ocenę pracy na samej produkcji ???? no i oczywiście jakie są płace na produkcji ...Będę wdzięczny za szybką odpowiedz .

Zostaw opinię o Przedsiębiorstwo Farmaceutyczne LEK-AM Sp. z o.o. - Zakroczym

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Przedsiębiorstwo Farmaceutyczne LEK-AM Sp. z o.o.