Żabka Polska

Nadarzyn

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 23 ocen.

Opinie o Żabka Polska

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Żabka Polska

Iwona

Pracujesz w Żabka Polska? Chętnie dowiemy się więcej na temat warunków zatrudnienia w firmie. Na co mogą liczyć pracownicy?

slonzak

a w nadarzynie jest fajna wysoka dzioucha kierowniczka

anne

witam, zdaje się że było coś na ten temat na http://polskafranczyza.pl/viewtopic.php?f=4&t=14 jest tam forum franczyza tzw franchising, pomysły na biznes i ogłoszenia sprzedam biznes. Pozdrawiam.

pytajcieasiedowiecie

jak to jest z wozkowymi, bo wyswietlaja mi sie reklamy/banery typu"zostan operatorem wozka widlowego w zabce? naprawde nie trzeba miec doswiadczenia na wysokim skladzie? wystarcza same uprawnienia? jak z placami na tym stanowisku? naprawde wszystkiego naucza? 2500 mozna wyciagnac?

gienek
@pytajcieasiedowiecie 21.10.2016 21:21

nie masz uprawnien , nie masz doswiadczenia na wysokim skladzie to zapomnij o tej pracy. tylko bys nerwy na tym wózku stracil.

podkomendny

Dział food to dopiero kołchoz. Mikserzy włażą pod widły, krańce regałów nie są zabezpieczone łańcuchami, ewentualnie tylko jak jakaś kontrola wpadnie, a magazynier nawet nie pomaga podczas dostaw przy zdejmowaniu towarów. Potrafi za to robić sobie z ludzi niewybredne żarty, drzeć papę za byle co na wózkarzy, a jak ktoś się mu postawi to jest szybko usuwany z tej pracy. Mikserzy często obrywają po nogach, gdy któryś z wózkarzy z rozpędem wjeżdża w regały. "Mistrzowie" z BIN-u i z działu BHP latają tylko po to by się czasem pokazać na hali magazynu, że w ogóle istnieją. tylko "zaufani" wózkarze mają przywileje, a ludzie którzy chcą być szanowani za pracę i chcą być uczciwi są niewygodni dla nich.

oww
@podkomendny 03.10.2016 19:32

Dlaczego jeszcze pracujesz ? Znajdź lepszą pracę i dziękujemy;) Następny niedopieszczony.... buhahhaha ale jaja ludzie ale jaja buhuhuhuha

Shuriken

Magazyn w Nadarzynie to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Handel paletami, kradzież zleceń u wózkarzy dla magazynierów na premie, magazynierzy wchodzą jak święte krowy po czasie i wychodzą przed czasem, niekiedy wchodzą na "podwójnym gazie", kierownictwo absolutnie nic z tym nie robi. Podczas miksu nie są tworzone zlecenia odnośnie zgłaszanego braku towaru, robiona jest tylko analiza, ludzie z chłodni to jedyne osoby które siedzą i jedzą w biurze chłodni razem z liderami mikserów, a palić chodzą pod biuro spedycji. Reszta musi normalnie chodzić jeść na stołówkę, a palić można tylko na palarni. A więc jeśli chcesz być wydymany przez kolesiów z żaby, nie mieć premii za małą ilość zleceń, być pod stałą presją że możesz wylecieć za byle co to polecam xD.

oww
@Shuriken 02.10.2016 12:18

Dlaczego jeszcze pracujesz ? Znajdź lepszą pracę i dziękujemy;)

Taki jak WY

BiN - śmietnik hahaha wielcy pogromcy strach się bać, terroryści ! Pozdro Łysego naJwiększego geniusza FBI

anonim

(usunięte przez administratora)

lola

sranie w banie , nadgodziny wyplacane w zabce??? dobry zart

Nick45

Witam słyszał ktoś może co się wydarzyło w sklepie Żabka w Tychach przy osiedlu D o tym ze cały regał się przewalil? i nie pracownicy byli do pozna

kier

pozdrowienia dla wszystkich kapusiów, wazeliniarzy,ślązaków i jełopów z żaby w nadarzynie. A obywatel kobyła i obama to debeściaki

pedro

Zabka to wyzysk lamanie prawa i gownozjadztwo nie polecam tam pracy napewno was oszukaja a i mobing na 100 % poznacie

anonim

(usunięte przez administratora)

retrack

kolego tu jest mowa o magazynie w Nadarzynie tam za byle co ucinają i płacą ile chcą

langusta

Witam, czy orientujecie sie moze ile zarabiaja pracownicy na belownicy? tam jest firma zewnetrzna o nazwie chyba ANDA. ile mają na h? jakies premie? z góry dzieki za pomocne odpowiedzi

oww

Firma krzak. Nikomu nie polecam. Wyzyskiwacze i złodzieje. Obiecują złote góry ,wykorzystają a potem cię kopną w zad. Wielkie kolesiostwo z Tych przyjechało z 1 walizką z i myślą że Żabka im życie uratowała. Jedyna firma która nie chce świadectwa o nie karalności .Koordynatorzy nie mają pojęcia o swoich obowiązkach, nie umieją się nawet wysłowić .Kierownictwo to samo. Jednym słowem wielki syf.

krezus
@oww 30.01.2015 23:16

Jak już to nie z Tych tylko Tychów;) A wysłowić nie potrafi się jakiś zakompleksiony oww który robi z siebie ofiarę losu buhahaha

mixER

Żaba zarobić nie da, a chętnie okrada; płacisz za wszystko - za brak towaru na palecie, za nadwyżki, za zniszczenia na magazynie, z którymi nie masz nic wspólnego, za złe ułożenie palety itp. Niczego też ci nikt nie udowodni, nie pokaże. Nawet tonaże, za które masz kasę, są nie do sprawdzenia - najdziwniejsza firma, w jakiej robiłem. Na miksie pracują podwykonawcy na własnej działalności (to twój pracodawca), ale każdy z nich jest posrany - boją się kierownika magazynu, który jest zwykłym chamem. Dyrektor podobno taki sam. Tacy ludzie są wizytówką Żabki. Pracuję od niedawna i mam nadzieję, że już niedługo.

retrack
@mixER 07.10.2014 11:32

zgadam się z tobą całkowicie też tam pracowałem jako operator ale zasady okradania i wyzysku są takie same a więc ostrzegamy tych co czytają przed pójściem tam do pracy !!!

Amerykaniec

Na miksie mało pracy = mało kasy - bo duzo mikseruf. Duzo czekania na prace, za kture nikt nie placi. Kierownik nie radzi sobie i tylko straszy, ze zwolni. Kamery w toalecie - podobno w Polsce tak nie można. Duzo z Ukrainy :) Szukam innej pracy.

Złodziej ze zwrotów

Nie polecam pracy na zwrotach. Każdy jest traktowany jako potencjalny złodziej. Premie 10% pensji zabierane często za byle co. Temperatura w zimie spada nawet poniżej 0 st. C!!! Oczywiście nie ma mowy o posiłkach regeneracyjnych. Żeby była jasność urządzenia do ogrzewania są, ale nie opłaca się dyrektorowi ich uruchamiać. Kto ma dłuższy język ten jest lepszym pracownikiem. Nie liczy się kompletnie to jak pracujesz, tylko czy nadajesz na innych. O jakiejkolwiek podwyżce można zapomnieć. przez rok czasu nie było osoby, która by dostała podwyżkę. Towar z krótkim terminem ważności wolą wyrzucić niż pozwolić, aby pracownicy zjedli. Jeśli komuś to nie przeszkadza, to praca jest ogólnie dość lekka, atmosfera niezła. Na magazynie głównym ludzie są trochę lepiej traktowani i warunki pracy też trochę lepsze, ale ciężko tą pracę polecić z czystym sumieniem.

Fakamaka2007
@Złodziej ze zwrotów 30.09.2014 23:56

Slyszalem ze sa jakies testy na magazyniera na wozki widlowe jak to wyglada co trzeba robic

retrack

Witam wszystkich nawet ( tych i z tamtych mikserów przyjezdnych ) tylko niech nie piszą że warszawiakom się nie chce pracować gdyby kolega np: mikser z Tych miał do zapłacenia czynszu za mieszkanie 850 zł + dzieci w wieku szkolnym to ciekaw jestem czy pracował by za 1800zł ( a tak to wynajmuje cały domek w Nadarzynie i mieszkają po 10 osób) jeśli obiecują np: P kierownik Mariusz 5 dni pracy po prostu złote góry będzie wam obiecywał żebyście choć na chwilę przyszli załatać dziurę , uwierzcie nie ma tam świąt tylko zapier... , a jak się już zdecydujecie żeby spróbować to czytajcie wszystko nawet te aneksy co wam będą podsuwać po prostu zgroza że tak traktują pracowników [ operator - 2014-01-05 12:38:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0) bardzo dobra firma. socjal, kierownictwo ok ale ludzie zawsze narzekaja 2600 na poczatek plus premia po 3 mies. ] nie wierzcie totalna bzdura pracowałem tam i szczerze z całego serducha nie polecam ,może jak by zmieniło się kierownictwo i wielki p.dyrektor który nie potrafi powiedzieć Dzień dobry tylko pracowników ma głęboko w d...e to może by się dużo zmieniło OGÓLNIE NIE POLECAM TEGO MAGAZYNU ŻABKI CZY JAK TAM MÓWIĄ FRESZ W NADARZYNIE

krzychu2019

Jaka płaca dla operatora wózka widłowego (tylko nie wyskoiego składu)?? Jak z czasem pracy po ile godzin się pracuje ?? Tylko szczerze.

operator

bardzo dobra firma. socjal, kierownictwo ok ale ludzie zawsze narzekaja 2600 na poczatek plus premia po 3 mies.

retrack
@operator 05.01.2014 12:38

kolego chyba do dupy firma w dobrej to jeszcze nie pracowałeś ( pamiętaj zdrowie masz jedno a tam na pewno je stracisz )

retrack
@operator 05.01.2014 12:38

oszuście nie kłam że tak płacą chyba jesteś przydupasem kierownika nie słuchajcie go wyzyskują i naciągają ludzi i mają za nic

mikser

WarszaFFce nie chcę się pracować ;)

Zostaw opinię o Żabka Polska - Nadarzyn

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Żabka Polska