Dość ciekawe , ale w tamtym roku było więcej pamiątek związanych z tym miejscem. Słyszałam jak kierownik bardzo źle się odnosi do pracowników po prostu wstyd ponie szanowny trochę szacunku do ludzi których pan zatrudnia i wyrozumiałości. Mimo tego niezbyt cętnie polecę to miejsce. Mimo osiołka , alpaki i kuzek.
Anna
28.11.2016 11:28
A mnie praca odpowiadała. Szef Arek bardzo uprzejmy i pomocny w wielu kwestiach. Oczywiście wymagający ale to jest praca
była pracowniczka
20.08.2019 15:47
Jeśli uprzejmością jest wyzywanie pracowników i grożenie pracownikowi ochrony słowami "wy*ie na zbity pysk tak, że nie będziesz miał za co rodziny wykarmić" albo mówienie, że sobie sprowadzi górali bo oni to popracują za miskę ryżu - to faktycznie całkiem miły typ. Zapamiętałam go jedynie jako zadłużonego furiata z kompleksami, który mimo milionowych długów jakoś unosi się na powierzchni, bo umie manewrować prawnie i księgowo. :)
Wypłaty w ratach, cięcia kosztów nie tam gdzie być powinny i marnowanie potencjału własnych inwestycji poprzez głupie decyzje. Ale widzę, że biznes jakimś cudem "kwitnie" a płetwala nie udało się komornikowi zlicytować ;)
Poza tym pytanie do gowork - ocena 5/5 z 270 głosów? Przecież tam nawet tyle osób się nie przewinęło przez kadry więc coś mi nie pasuje ;) A co dopiero takich, którzy by potem weszli tu ocenić cokolwiek bez zostawienia komentarza.
Ewelina
10.12.2016 11:28
Praca co prawda była dorywcza i trwała całe wakacje - tak mi odpowiadało ale sporo się nauczyłam i szanuję tą firmę za uczciwość, pomoc.