Opinie o PCH Corporate Finance Sp. z o.o. sp.k. w Warszawa

Poniżej znajdziesz opinie obecnych oraz byłych pracowników o firmie PCH Corporate Finance Sp. z o.o. sp.k.. Przeczytasz tutaj również opinie kandydatów do zatrudnienia w firmie PCH Corporate Finance Sp. z o.o. sp.k. o rozmowie kwalifikacyjnej.

Branże: Doradcy biznesowi

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o PCH Corporate Finance Sp. z o.o. sp.k. w Warszawa

baner wywiady
Pytanie Nowy wpis
Użytkownicy czekają na odpowiedź 23 dni.

Co jaki czas w PCH Corporate Finance Sp. z o.o. sp.k. można ubiegać się o podwyżkę?

Maria

Witam W drodze spadku otrzymałam dokumenty potwierdzające nabycie obligacji. Ponieważ zupełny ze mnie laik w tym temacie, a poczytałam sporo artykułów o Panu CHmielewskim...chciałam zapytac i prosic o radę, co mam dalej robić? Jaką objąć drogę, by odzyskać zainwestowane pieniądze. Mam tylko adres mailowy, który nie istnieje biuro@pchcapitalsa.com...oraz adres pch capital sa ul.Jana Pawła II 23 00-854 Warszawa. Zadnych telefonów....nawet nie wiem, gdzie mam sie zwrócic, by cokolwiek rozpocząć w tej sprawie. Z góry bardzo dziekuje za wszelkie wskazówki

Janusz Nowy wpis
@Maria

Dostał Pan bezwartościowy papier.Takich jak pan jest kilka tysięcy osób.Ja wyczerpałam już chyba wszystkie możliwości.Wraz z dużą grupą osób składaliśmy pozew zbiorowy.Wygrany -ale nie ma z czego ściągnąć(konto puste).Potem jedna ,druga ,trzecia kancelaria prawna ,która obiecała pomóc.Ponieśliśmy z tego tytułu już ogromne koszty,ale prawnicy to sępy.Obiecują cuda .I tak od 4 lat.Sama się dziwię,że tu nie ma więcej wpisów.Poszkodowani chyba sobie już odpuścili .A winni-pan Chmielewski i pani Joanna Zielińska dalej są bezkarni i nie wiadomo czy są w Polsce.Wiemy,że duża część kapitału była na Cyprze ,bo stamtąd wypłacali nam (do jakiegoś czasu) odsetki.Chciałabym bardzo aby dosięgła ich sprawiedliwość .I totalna bieda.

Maria Nowy wpis
@Janusz

Bardzo dziękuję za odpowiedź. Będę niezmiernie wdzięczna za jakiekolwiek informacje o sprawie na przyszłość. Muszę w jakiś sposób udokumentować niesciagalnosc tych pieniedzy wobec innych spadkobierców. Nie stać mnie w tym momencie na korzystanie z usług prawniczych, a czytając jaka katorgę już Pan przeszedł, to tym bardziej.. Pozdrawiam serdecznie Mój mail mariabogdaniukpriv@gmail.com

Maria Nowy wpis
@Janusz

Czy mogłabym uzyskać namiary na kancelarie, która się tym zajmowała, by uzyskac chociaż nakaz zapłaty. Będę bardzo wdzięczna. Pozdrawiam serdecznie Maria

Jaki rodzaj umowy preferowany jest w firmie PCH Corporate Finance Sp. z o.o. sp.k.?

Janusz
@Pytanie

O jaki rodzaj umowy Ci chodzi?Przeciez od tylu lat ani widu ani słychu.Prokuratura też nic nie robi.A Chmielewski i Zielinska tak,jakby się zapadli pod ziemię z naszą kasą.Gdzie są wszyscy poszkodowani???Czy ktoś coś wie na ten temat?

Karol

Zastanawiam się jaki jest powód, że przestaliście korzystać z tego forum?

Wisienka
@Karol

Czyżby wszyscy się pogodzili ze stratą?Skoro państwo jest tak Prawe i tak Sprawiedliwe a organa ścigania nic nie robią.Najbardzie przykry jest fakt ,ze na biednych poszkodowanych jeszcze żerują kancelarie windykacyjne i prawnicy,robiąc nadzieję (za duze pieniądze)-że oni to na pewno odzyskają. A gdzie się podziewa Chmielewski i Zielinska-ma ktoś wiedzę na ten temat?

Rozmowa kwalifikacyjna to zwykle stresujące wydarzenie. Czy ta w PCH Corporate Finance Sp. z o.o. sp.k. się do takich zaliczała? A może wręcz przeciwnie? Czekamy na Twoją opinię.
logo firmy Specjalista ds.handlu międzynarodowego
Redeye Group Sp. z o.o.
(11 opinii)
Aplikuj na wiele ofert
W1504

Jestem klientką-sporą kwotę zainwestowałam w spółki Creditia i Futuris-5 lat temu.Bolesne ,ale [prokuratura nic nie robi.Nic nie odzyskałam.Czy ktoś może już coś odzyskał?Moze ktość coś wie gdzie są ci szubrawcy co nas okradli?

AA

jedna z kilkunastu spólek należących do Piotra Ch. gdzie nie są wyplacane wynagrodzenia... uwaga bo latwo się naciąc obiecują na rozmowach cuda wianki piekną wizualizacja... niestety gorzej z realizacją.... a zwykle jest brak realizacji Moje sugestie dla PCH CORPORATE FINANCE: urgulujcie zobowiązania wobec bylych pracowników z PCH Corporate Finance Sp.zo.o.Sp.k., PCH Finance, Equitier, Futuris, Creditia, Direct Debt Contact, Debt One, Credit Park, Family Brokers, Money Bridge, Telecontact, PCH Venture, RCO Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: wyplacic zaleglosci..... odpowiadac na maile.... pracownik jes dobry dopoki pracuje za darmo a jak odchodzi i się upomina o swoje to JZ, WCh i reszta papierowych prezesów maja ludzi w (usunięte przez administratora)

Byly pracownik
@AA

mogę tylko potwierdzic.... odchodzisz z pracy bez kasy i szansy na jej odzyskanie....

@AA

ludzie zasuwają zeby uporządkowac sprawy kadrowo-płacowo-księgowe, mają setki nadgodzin a oni i tak nie zaplacili.... i to nie za miesiąc a ludzie od stycznia do sierpnia zostali pozbawieni środków do życia.....

Zostaw merytoryczną opinię o PCH Corporate Finance Sp. z o.o. sp.k. - Warszawa

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

PCH Corporate Finance Sp. z o.o. sp.k.
1/5 Na podstawie 4 ocen.
  • Zobacz wywiad
  • Al.Jana Pawła II 23
    00-854 Warszawa
  • NIP: 5272674436 REGON: 146041141 KRS: 0000413745
gemius

Wyniki badania GEMIUS/PBI dla wybranych węzłów w lipcu 2023r.

Ranking Użytkownicy
(real users)
  1. GoWork.pl 3 684 366
  2. pracuj.pl 3 489 318
  3. olx.pl - praca 2 904 336
  4. Jooble 1 942 704
PCH Corporate Finance Sp. z o.o. sp.k.
Przejdź do nowych opinii