Oferty pracyOpinie o pracodawcachSzkoły policealne
Dla pracodawcówLogowanie / Rejestracja

Otwórz salon PLAY

Oferty pracyOpinie o pracodawcachBlogPoradnik
Dla pracodawców
Regulamin i polityka prywatności
Białystok - I4 Mobile Sp. z o.o. sp.k.

3. Opinie o pracodawcach Białystok
  5. Opinie o i4-Mobile sp. z o.o. Sp. k.

Opinie o i4-Mobile Sp. k. Białystok

27.03.2023 11:51

Drogi Użytkowniku! Dziękujemy za zainteresowanie i4-Mobile. Staramy się odpowiadać na wszystkie pytania dotyczące rekrutacji i pracy w naszej firmie, a każda konstruktywna opinia jest dla nas cenna. Zachęcamy do udziału w merytorycznej dyskusji, przestrzegania regulaminu serwisu GoWork.pl oraz do aplikowania do i4-Mobile. Zobacz jak wygląda z nami praca w Play. Przekonaj się, że jesteśmy nie tylko profesjonalistami, ale przede wszystkim fajnymi ludźmi.

20.03.2023 13:42

Szczerze mówiąc ta praca dała mi bardzo dużo możliwości rozwoju. Praca nie jest łatwa to prawda, ale można się tu naprawdę dorobić. Pierwsze miesiące na umowie zlecenie nie dają kokosów, około 3 tysięcy w zależności od zaangażowania za 100h pracy. Gdy się przejdzie na firmę to wtedy zarobki są tak duże, że trzeba w podatek liniowy uciekać. Oczywiście jest tylko kilka osób, które tak dobrze zarabiają. Mogę powiedzieć, ze na firmie ludzie zarabiają miedzy 4500-15000 brutto, zdąża się tez 17-18 ze 2 razy do roku. Zeby wytrwać trzeba miec silna glowe, czasami brakuje sil ale to taka branza, pracowałam w konkurencji i było znacznie gorzej :)
    ReviewUserIconBar.

02.03.2023 12:25

A ja na temat firmy wypowiem się pozytywnie. Jest to miejsce gdzie od jakiegoś czasu wreszcie zaczyna się dobrze dziać. Zmiany w ekipie zarządzającej pokazują, ze można to miejsce wprowadzić w 21 wiek.
    ReviewUserIconKatarzyna

19.11.2019 15:38

Zatrudniając sie do pracy w I4 dwa miesiące temu byłam pełna obaw po przeczytaniu wszystkich negatywnych komentarzy. zaczełam sie zastanawiac czy warto jednak postanowiłam sama sprawdzić a nie sugerować sie opiniami osób, ktore byc może nie radziły sobie w sprzedaży bądź którym się nie chciało. Dziś wiem, ze to była bardzo dobra decyzja. Pracuje drugi miesiąc, pierwszy to głownie wdrażanie się do pracy w salonie oraz nauka. teraz pisze umowy za które wiem, ze będe wynagrodzona. Pierwsza pensja byla o czasie i dokładnie taka jaką mi zapewniano. otrzymałam duże wsparcie zarówno współpracowników jak i Rksa. Powiem tak, jestem zadowolona i mam nadzieje, ze bede kontynuowała prace jak najdłużej. Dlatego jeśli to czyta osoba, która zastanawia sie nad pracą w firmie I4 i ma taką możliwość to jak najbardziej do tego zachęcam. Pozdrawiam, jedna z konsultantem z salonu w Pierdziszewie

ReviewUserIconArtur

03.07.2023 15:52

Nie można ujmować im tego, że są liderami w prowadzeniu salonów playa. A jako pracownik mam świetny zespół, z którym mam przyjemność pracować. Firma stawia duży nacisk na profesjonalną obsługę i realizację placów. Panuje u nas atmosfera współpracy i wzajemnego wsparcia, bardzo dużo daje nam codzienny kontakt z Kierownikiem Regionalnym, a to sprawia, ze praca staje się nie tylko efektywna, ale także całkiem przyjemna.

ReviewUserIconIb.

03.04.2023 15:34

To prawda, że firmę, pracę tworzą ludzie. Miałem szczęście co do ludzi, których poznałem w trakcie pracy, ponieważ w większości były to osoby pomocne, sympatyczne i normalne. Jako student, mogłem się cieszyć wypłatą bez podatków, więc dzięki 5 zmianom w tygodniu po 8-9h wypłata była zadowalająca. Nie wiem jak od tamtej pory zmieniła się firma i jej polityka, ale moim zdaniem - jeśli jesteś młodym, zdrowym człowiekiem chętnym do pracy (posiadasz wygodne buty :D i szybko się uczysz) to praca w Play może być dla Ciebie.

22.09.2022 10:36

Ogłoszenie na Doradca Klienta Biznesowego do I4-Mobile pojawiało się w GoWork.pl, polecacie aplikować?

20.03.2023 13:54

Ja nie narzekam, pracuje juz od ponad roku, mam wolna reke. Jest calkiem fajna baza na ktorej mozesz pracowac, ale to kwestia czasu, ze ja "obdzwonisz" i bedziesz chcial pozyskiwac nowymi kanałami. Na pewno bardziej mi sie oplacilo niz placa w salonie stacjonarnym jako Doradca w średniej wielkości miescie.

27.03.2023 12:02

Aplikowałem ponad rok temu na Doradcę Biznesowego. Miałem dwie rozmowy z Magdą: cała rozmowa trwała około godziny, i w standardowej formie, w siedzibie firmy. Krótko o doświadczeniu, sprawdzenie kompetencji dlaczego Play, oczekiwania finansowe. Jako doradca pracuje na samozatrudnieniu, dostałem bazę, instrukcję co i jak, takie typowe know-how. Samo szkolenie trochę trwało, ale to dobrze, potrzebowałem takiego dobrego wprowadzenia w firmę, bo w tej branży niepracowałem. Miałem też jakąś swoją bazę kontaktów, z którymi zacząłem współpracować. Pierwsze pół roku było intensywne, musiałem się nieźle napracować by dzisiaj korzystać raczej z samego sytemu rekomendacji przez znajomych moich klientów. Także ciężka praca w moim przypadku popłaciła. Nie narzekam na kierownictwo, raczej się nie wtrąca jeśli robisz plany, nikt Cie nie kontroluje ile czasu spędzasz na konkretnych czynnościach - tutaj zdecydowanie na plus. Dużym wsparciem są koordynatorzy (szczególnie na początku), zawsze możesz do nich zadzwonić, poprosić o wsparcie i podpowiedź, co robisz nie tak, co wymaga poprawy, jakie są Twoje mocne strony.

ReviewUserIconGhost

24.03.2023 09:27

Śmieszne jest to, ze każda pozytywna opinia jest przez hejtujacych odbierana tylko jako wpis kogoś innego niż pracownik bo przecież jeśli pracujesz w tej firmie to nie możesz być zadowolona/zadowolony. Faktem jest że, nie popracujesz długo jeśli nie robisz planów. Faktem jest że jest "jakość". Jest tajemniczy klient , jesteśmy sprawdzani pod kątem obsługi klienta i punktów, i przez to możesz mieć premie niższa bądź wcale. Natomiast jeśli robisz coś wszystko jak jest napisane, jak masz powiedziane na szkoleniu i odbywasz rozmowę z Klientem zgodnie ze scenariuszem, punkt po punkcie, to nie da się dostać mniej niż 90%. A nawet w większości dostajesz 100% a nawet jeśli zdarzy się tak, że dostaniesz mniej to poprawiasz te błędy, bo wydaje mi się że człowiek rozumny uczy się na swoich błędach, więc można spokojnie ta jakość utrzymać na dobrym poziomie. Kolejna sprawa to cel miesięczny no tutaj faktycznie czasem ciężko jest to zrobić ale da się, pracuje tutaj już ponad rok i chyba tylko raz dostałam premie wysokości około 150zl ale wynikało to z tego że byłam bardzo mało w pracy i zrobiłam mało zamówień. Jeśli się człowiek postara to da radę. Nie zarabia się milionów na samej podstawie, faktycznie, ale w sprzedaży takiej jak ta liczą się premie a przynajmniej ja to tak rozumiem. Ogólnie praca jak praca raz idzie świetnie raz gorzej ale da się zawsze coś zarobić i wcale nie tak źle. Mogę polecić z czystym sumieniem ale tylko komuś kto lubi ludzi, lubi z nimi rozmawiać i zdaje sobie sprawę z tego że w pracy się pracuje a nie opierdziela.
    ReviewUserIconPedro

19.07.2019 19:24

Podpowiedzcie moi czy firma potrzebuje ludzi ? Jakie stawki i jaką umowę proponują?

20.03.2023 14:20

Specjalistów poszukujemy zawsze! :) Aktualne ogłoszenia znajdziesz tutaj: https://i4-mobile.pl/kariera/

27.05.2020 18:16

Czy często w firmie I4-Mobile zdarza się rekrutacja wewnętrzna?
    ReviewUserIconjaa

10.06.2020 13:49

było kilka takich przypadków

20.03.2023 14:16

W naszej firmie stawiamy na otwartość i wierzymy we współpracę. Dlatego zależy nam, aby każdy, kto przejdzie proces rekrutacji, wiedział, że ma możliwość pełnego wykazania się swoimi umiejętnościami, zdolnościami i potencjałem. Jeśli Pracownik chciałby przejść w strukturę wyżej i posiada do tego kompetencje - zawsze ma taką możliwość.
    ReviewUserIconKlaudiusz

22.12.2020 11:58

Czy firma posiada pakiet szkoleń?

20.03.2023 14:13

Dzień dobry. Każdy nasz Pracownik przechodzi okres próbny i w tym czasie odbywa bezpłatne szkolenie stanowiskowe pod okiem certyfikowanych Szkoleniowców: ze sprzedaży i oferty produktowej.

16.02.2020 16:14

Po jakim czasie można dostać umowę na stałe w I4-Mobile?
    ReviewUserIconRoman

18.04.2021 17:01

Panie marku. Czy jest to zgodne z prawem pracy ? Czy podczas okresu próbnego nowy zleceniobiorca (bo nie można nazwać go pracownikiem) wykonuje te same obowiązki co pozostali pracownicy salonu ? Czy obsługuje klientów ? Czy korzysta z systemu do obsługi klientów - z dostępem do danych osobowych klientów PLAY ? Co z odpowiedzialnością za powierzone mienie ? Co z urlopami które przecież nie przysługują na śmieciowej umowie jaką jest zlecenie ?

20.03.2023 14:09

Po okresie próbnym zgodnie z Kodeksem Pracy - jeśli pracownik rokuje i sprawdził się podczas pierwszych trzech miesięcy, proponujemy umowę o pracę na czas nieokreślony lub na czas określony.

01.01.2023 09:41

Czy jest możliwość pracy w I4-Mobile na część etatu?

20.03.2023 14:06

Szukasz pracy na cały etat? Czy może chcesz sobie tylko dorobić w wybrane dni ? U nas masz możliwość dopasowania grafiku.
    ReviewUserIconAdministrator

21.01.2023 10:46

I4-Mobile właśnie rekrutuje w mieście Białystok. Nie wiecie, czy poszukują pracowników także w innych lokalizacjach?

20.03.2023 14:04

Cześć! Aktualnie prowadzimy rekrutację na SUBdealerów, Doradców Biznesowych i Konsultantów. Praca w jakiej lokalizacji Cię interesuje?
    ReviewUserIconmiszmasztaki

20.03.2023 13:51

Dzień dobry, czy w obecnym czasie przyjmujecie państwo Doradcow do biznesu?

20.03.2023 14:01

Dzień dobry. Obecnie szukamy Doradców Biznesowych w województwach: Łódzkie, Podlaskie, Śląskie, Opolskie. Wierzymy we współpracę i dlatego zależy nam, aby każdy, kto przejdzie proces rekrutacji, wiedział, że ma możliwość pełnego wykazania się swoimi umiejętnościami, zdolnościami i potencjałem. Jeśli wyznaje Pan_i podobne wartości – zachęcamy do aplikowania i przesłania CV na adres: [email protected], podając w tytule: Doradca Biznesowy - Miejscowość
    ReviewUserIconKacper

02.03.2023 19:10

Pan Marek docenia efektywną pracę - o to chodzi w prowadzeniu biznesu.

02.03.2023 19:06

Jeżeli chodzisz do pracy pracować jest bardzo ok????

18.12.2022 12:23

23.12.2022 23:25

Wisi bo zmieniają się ciagle pracownicy, nie dość ze mało płaca, to nie idzie się z nimi dogadać. Bardzo duza rotacja, jak ktoś podpadnie to zaraz wyrzucaja

18.03.2022 11:11

Czy firma I4-Mobile kieruje się zasadą równości w płacach kobiet i mężczyzn? Chodzi o równorzędne stanowiska.
    ReviewUserIconOdpowiedź

24.05.2022 12:16

Ja bym zapytał bardziej o równość w wynagrodzeniach pomiędzy salonami ;) Szkoda, że pracownicy salonów boją się postawić swoje warunki i zarabiać dużo lepsze pieniądze. Boją się być wilkami to będą owcami które wolą narzekać po cichu pomiędzy sobą zamiast działać. Żal i żenada.
    ReviewUserIconNeutralnie

10.11.2020 18:46

Praca super i ludzie również. Nie mam zarzutow. ;)
    ReviewUserIconByły pracownik

10.11.2020 18:51

Oczywiscie, jestem za !
    ReviewUserIconPilot

02.10.2022 19:56

Polecam! Fantastyczna atmosfera.
    ReviewUserIconpozytywnie

23.11.2020 11:06

Jeżeli w tej chwili jest osoba która czyta opinie i zastanawia się nad pracą w firmie I4, i ma możliwość podjęcia pracy to jak najbardziej do tego zachęcam.
    ReviewUserIconMichal

17.03.2021 19:41

Nie dajcie się nabrać na cukrowe komentarze zachwalające pracę w i4 bo uważam nie mają one nic wspólnego z rzeczywistością. Zapytajcie osób które tam pracują (jeszcze) lub pracowały, a dostaniecie obraz rzeczywistości. Nie popełnijcie tylko tego błędu i nie pytajcie o to kierowników salonów którym zależy przecież aby Was zatrudnić i mieć dobry zespół sprzedażowy. W takiej intencji oczywiście będą zachwalać pracę bo potrzebują dobrych ludzi do pracy. Nie pytajcie też nowych osób które jeszcze mało co wiedzą i mało co widziały. Czy nie jest dla nikogo zastanawiające dlaczego tak często zmieniają się pracownicy w i4 albo dlaczego jest tak mało osób z dłuższym stażem pracy ... pomyślcie o tym zanim złożycie CV ...

07.11.2019 17:09

Czy jest możliwość w I4-Mobile pracy na część etatu?

30.01.2021 13:30

nie slyszałam o takim przypadku, ale chyba nie ma większych przeciwwskazań

27.12.2020 09:14

Co wchodzi w socjal I4-Mobile?
    ReviewUserIconDarek

30.01.2021 13:15

Masz dodatkowe ubezpieczenia za jakieś śmieszne grosze, firma drugie tyle dopłaca. Ma to sens. Kto chce to ubezpieczenie medyczne może dokupić, dużo jest konkursów dodatkowych - kasa i fajne nagrody oraz gadżety można wygrać. Dużo tego jest. Czasami aż za dużo bo nie wiadomo co sprzedawać.
    ReviewUserIconszukam pracy

30.10.2020 13:36

Co myślicie o tej pracy ? Czy warto składać CV ?
    ReviewUserIconosobnik

08.01.2021 11:34

Tak, warto (usunięte przez administratora) Jeżeli zastanawiacie się nad pracą w salonach PLAY (usunięte przez administratora)
    ReviewUserIconDarek

30.01.2021 13:11

Jest OK

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w i4-Mobile Sp. k.?

Kontakt - i4-Mobile sp. z o.o. Sp. k.

ul. Handlowa 6G 15-399 Białystok

REGON:200217615

Branże: Księgowość i podatki

ReviewUserIconjuz nie pracuje

23.11.2020 11:02

Polecam.
    ReviewUserIconzadowolona

23.10.2020 14:27

Wszystko zależy od tego jacy jesteśmy sami. Wywiązując się ze swoich obowiązków, zadowalając siebie i pracodawcę - jesteśmy osiągnąć naprawdę wiele. Praca jest naszym drugim domem - i4 mobile właśnie jest tym domem. Polecam współpracę.
    ReviewUserIconpraca

10.11.2020 10:49

Z pewnością są rzeczy, które nie podobają Ci się w Twojej pracy. Tak jak z emocjami – nie ma potrzeby dusić ich w sobie. Zakomunikuj je przełożonemu i wspólnie ustalcie czy można coś poprawić. Dopiero po takiej rozmowie będziesz miał spokój w sercu – przecież próbowałeś coś naprawić.
    ReviewUserIconopinia

10.11.2020 11:05

Czy znalazła się chociaż jedna osoba, z obecnie pracujących lub byłych pracowników - która podjęła jakiś krok do tego by było lepiej ? Zrobiliście coś ? - czy po prostu jak przychodzi co do czego, to wtedy nie ma odważnych osób które powiedzą, prosto w oczy co myślą ? Jesteśmy tylko ludźmi. Szef może czasem nie mieć świadomości, na ile jesteśmy obciążeni obowiązkami lub jaki sposób komunikowania jest dla nas najlepszy, żeby efektywnie wykonywać swoje obowiązki.
    ReviewUserIcondziałalność

23.10.2020 14:25

Firma to żywy organizm funkcjonujący w zmiennym środowisku, zatem mamy u siebie osoby pracujące z nami od początku, jak i takie, które były tylko przez chwilę.

05.09.2020 18:40

Czy w I4-Mobile jest skuteczna reakcja na zgłaszane przez pracowników problemy?
    ReviewUserIconJa

10.09.2020 18:00

Reakcja jest bardzo skuteczna. Powoduje automatyczny brak problemów:)
    ReviewUserIconświeży

12.03.2019 14:36

Niedawno się zatrudniłem i na razie mi się podoba. Doświadczenie mam, więc teraz jeszcze muszę pokazać na co mnie stać. Ale jedno co już teraz mogę stwierdzić to, że zespół tworzą bardzo pozytywni i otwarci ludzie. Zostałem dobrze przyjęty. Oby tak dalej! Trzymajcie kciuki!
    ReviewUserIconJajakobyły

01.10.2019 10:55

Zależy na jakim stanowisku. Powiem Ci tak - jeśli Cię zatrudniają jako handlowca na działalności, to zarobisz - jeśli potrafisz. Jeśli zatrudnią Cię w salonie, w pierdziszewie dolnym (usunięte przez administratora), to zarobisz najniższą krajową. Ludzie raczej stamtąd (usunięte przez administratora)przychodzą, (usunięte przez administratora)próbuj.
    ReviewUserIconDoceniony

06.04.2020 14:47

Karaska napisałeś/-aś, że "Firma docenia dobrych pracowników mimo, że na pierwszy rzut oka tak tego nie widać." a ja mam tylko jedno pytanie - JAK ? :)
    ReviewUserIconAtek

28.03.2020 17:30

Obawiam się, że obecna sytuacja otworzy firmie drogę do obniżenia systemu motywacyjnego. Ewentualnie każą nam nadrabiać wyniki albo gonić za nierealnymi planami, a to raczej słabo rokuje na przyszłość.
    ReviewUserIconZainteresowany

25.03.2020 14:40

Firma ciągle szuka pracowników do tych samych salonów i zastanawiam się jaka jest tego przyczyna. Wygórowane wymagania w stosunku do wynagrodzenia ? Czy też może jest inny powód ? Jaka jest Wasza opinia ? Czy warto zatrudnić się w tej firmie do pracy w salonie play ?
    ReviewUserIconZainteresowany

26.03.2020 15:54

Wydaje mi się, że teraz będą zbierać CV ponieważ ciągle są aktywne ogłoszenia, a rozmowy będę dopiero po unormowaniu się spraw z wirusem i kwarantanną. Możesz napisać coś więcej o samej pracy w I4-Mobile ?

26.01.2020 08:20

Jak zaczął się wam Nowy Rok w i4?
    ReviewUserIconEfa

17.11.2019 07:00

Długo się zastanawiałam nad tym, czy tu się udzielić bo unikam raczej przepychanek słownych ale aż oczy szczupią od słów i oszczerstw... Więc tak w "Pierdziszewskim" salonie pracuje b. Długo, zarabiam tyle na ile zasłuże(w pracy się pracuje, a nie liczy premię która spadnie z nieba) i zaznaczę że są to godne kwoty. Kierownicy Regionalni to ludzie którzy pracują na właściwych miejscach. Atmosfera jest taka jaką sami sobie stworzycie w Naszym salonie zawsze "gorąca" ????
    ReviewUserIconOla

12.11.2019 16:39

Czytam i oczom nie wierzę.... Pracuje w salonie w "pierdziszewie" ponad rok i wierzcie mi nie zarabiam "śmiesznych groszy"... Proponuję abyście wzięli się do pracy, a i zarobki będą adekwatne do Waszych oczekiwań. :) Zastanawia mnie tylko skąd ta fala hejtu? Atmosfera jest na duży plus, praktycznie wszystko idzie załatwić, Kierownicy to bardzo pozytywni ludzie, zawsze wyciagają pomocną dłoń. Nie liczcie na to, że ktoś będzie za Was pracował! Dajcie z siebie, a później oczekujcie, a zapewne zostanie to zauważone i docenione.
    ReviewUserIconNikola

07.11.2019 15:22

czytam Wasze wypowiedzi od dłuższego czasu i wiecie co? Pracuje w tej firmie 3 lata, w salonie w tak zwanym " Pierdziszewie"Co więcej nie narzekam, ani na zarobki, ani na atmosfere. Wypłata zawsze na czas, premia też więc nie wiem skąd teoria ze premia to UFO :) Cp do pytania o umowę, po 3 miesiącach okresu próbnego, umowa o pracę no osobiście nie mam sie do czego doczepić :)

29.08.2018 16:22

ReviewUserIconA.

24.03.2019 21:25

Może zapytajcie Artura jak się ceni tu ludzi za dobre wyniki sprzedażowe salonów...
    ReviewUserIconNick

09.05.2019 21:57

A kto jest konkurencja dla sklepów dealerskich? To najgorszy sort. Wszyscy byśmy poszli do własnych gdyby się dało

16.03.2019 11:52

ReviewUserIconsaszka

19.03.2019 11:20

Co to wgl za argument, że jest rotacja XD? Wszędzie jest rotacja, ludzie rozejrzyjcie się. Firmy się rozrastają, zmieniają koncepcje zarządzania itp itd. To nie jest jakieś wow. Ludzie sami czasem po 15 latach decydują, że koniec z korpo i czas na zmiany. Nie wiem z czego tu sensacje robią co niektórzy. Tak to już jest, że jak komuś praca nie odpowiada to szuka czegoś nowego. To nie jest tak, że pracodawca jest tyranem i zwalnia lubi bo tak... dajcie już spokój, ileż można
    ReviewUserIconByły pracownik

20.12.2018 00:01

Wesołych Świat dla pracowników firmy l4 z dyrekcją na czele.

10.11.2018 12:06

Pracuję w tej firmie od jakiegoś czasu. Spotkałam tu wielu wspaniałych ludzi, zarówno tych, którzy aktualnie pracują, jak i tych, którzy zakończyli współpracę z firmą. Każdy z Was wydaje się być inteligentną, logicznie i samodzielnie myślącą osobą, dlatego dziwi mnie to, że dajecie się wkręcać w jakieś słowne przepychanki na poziomie gimnazjum. Narzekacie na wynagrodzenie, które uzależnione jest tylko od nas. Sprzedajesz- zarabiasz. Jeśli Twoim planem jest siedzenie i leczenie kompleksów na forum, to nie oczekuj, że premia będzie zadowalająca. W salonach, które plany realizują prowizje za sprzedaż to często kwoty przewyższające podstawę. Decydując się na pracę w i4 dostajecie informację jak będą wyglądały zarobki. Skąd więc żal? Energię i kreatywność poświęconą na krytykowanie proponowałabym włożyć w sprzedaż, myślę, że bardziej się opłaci. Co do RKS-a, dostał szansę żeby pokazać w całym regionie, jak jego praktyki przyczyniły się do tego, że salon w którym pracował był jedym z najlepszych. Teraz go potępiacie, ale niejednokrotnie pomagał Wam z planem. Nikt nie oczekuje od Was wdzięczności, ale zachowajcie przynajmniej minimum przyzwoitości i darujcie sobie cały ten hejt. Skoro przy okazji spotkań, czy to z RKS-em, czy innymi przełożonymi nie potraficie powiedzieć, co Wam nie pasuje, nie widzę sensu robienia tego anonimowo na forum. Tutaj nic nie zdziałacie. A przy bezpośredniej rozmowie można wypracować kompromis.

30.10.2018 13:04

Nie rozumiem tego hejtu na firmę. Jeśli ktoś robi to co do niego należy, potrafi sprzedawać to potrafi także dobrze zarobić. Jeśli chodzi o atmosferę to wcześniej w żadnej firmie nie spotkałem się z tak sympatycznymi ludźmi jak tu.
    ReviewUserIconAdministrator

15.04.2018 13:58

Mamy nowy rok 2018. Jakie zmiany zaszły przez ostatni rok w i4-mobile? Czy warunki zatrudnienia oferowane przez pracodawcę są dla Was satysfakcjonujące?
    ReviewUserIconKtoś

30.08.2018 16:08

Odkąd jest normalny człowiek i tym zarządza jest super. No może dużo lepiej. Trzeba było kogoś kto wie o co chodzi i ma wpływ na wszystko.zarobki też wzrosly jak ktoś sprzedaje i się nie odbija to super.
    ReviewUserIconJon

22.05.2016 21:42

A kogo na kogo ten awans?
    ReviewUserIconkit

22.05.2016 21:23

romek, a jakoś nie widziałem aby potrzebowali ludzi do tworzenia biznesu. Podejrzewam, że praca u nich może być naprawdę twórcza pod warunkiem, że jedna i druga strona będzie chciała ze sobą współpracować. Powiedzcie jakie są szanse na awanse u nich?
    ReviewUserIcongo

29.03.2016 14:56

A wiadomo czy teraz jest szansa, żeby znaleźć zatrudnienie u nich? Podobno jest szansa na odpowiednie benefity, zwłaszcza na socjalne doliczane do podstawy.

Zostaw merytoryczną opinię o i4-Mobile sp. z o.o. Sp. k.

Nie przegap nowości o i4-Mobile sp. z o.o. Sp. k.!