GK VOTUM

• Poznaj NAS
  • Dołącz do nas
  • Jak przebiega proces rekrutacji?

Poznaj NAS

Dołącz do nas

Jak przebiega proces rekrutacji?

• Legnica
  • Żerniki Wrocławskie
Ostrzeszów - Votum S.A
Słupsk - Votum S.A.
Warszawa - VOTUM

3. Opinie o pracodawcach Wrocław
  5. Opinie o GK VOTUM S.A.

Opinie o GK VOTUM Wrocław

Nie przegap nowości o GK VOTUM S.A.!

Pracownikx3

15.05.2020 16:27

Ciekawie się czyta bezpodstawne opinie konkurencji - szczególnie jak nie potrafią odróżnić poszczególnych podmiotów. Firma jak i cała GK ma rozbudowaną strukturę, a to duży plus i duże możliwości rozwoju. Poszerzanie zakresu działalności pokazuje, jak świetnie rozwija się cała GK. Dodatkowo płaca jest bardzo dobra!
    Annn

13.05.2020 13:42

Taka świetnie sytuowana firma a oferuje najniższą krajową na początek i to nie ma co liczyć na godną pensje po kilku przepracowanych miesiącach. żenada
    Xx

15.05.2020 13:29

Za prace na tym samym stanowisku należy się jednakowe wynagrodzenie przepisy kodeksu pracy znacie?

15.05.2020 14:59

Tak jak pisaliśmy kilkakrotnie we wcześniejszych odpowiedziach: wysokość wynagrodzenia na danym stanowisku oferowana kandydatom jest zawsze pochodną ich doświadczenia, wiedzy i umiejętności, niezależnie od stanowiska, którego dotyczy dane postępowanie rekrutacyjne. Warto zapoznać się z opiniami innych użytkowników. Doceniamy zaangażowanie naszych pracowników w powierzane im obowiązki, między innymi podczas Kongresów Rocznych czy kwartalnych podsumowań - warto skupić się na realizacji powierzonych zadań, zamiast analizować poziom wynagrodzeń na poszczególnych stanowiskach ;) Przełożony z pewnością doceni trud włożony przez Pana/Panią w pracę.
    Justa

14.05.2020 16:04

Votum prowadziło sprawę mojego wypadku samochodowego. Ogólnie kontakt z infolinią i z prawnikiem oceniam bardzo dobrze. Trzeba przyznać, że pracownicy zaangażowani i w temacie. Można polecać dalej.

15.05.2020 13:41

Dziękujemy za opinię #PomocPoszkodowanemu to nasz główny cel

15.05.2020 12:45

Dobrze się pracuje. Nie mam zastrzeżeń. Świetna atmosfera i warunki pracy
    Ala En.

14.05.2020 15:12

Firma bardzo profesjonalnie zajęła się moja sprawą. Polecam
    Karola

12.05.2020 08:33

Pracę w VOTUM oceniam zdecydowanie na plus. Poczatkowo pracowałam w VOTUM SA, ale wraz z rozwojem nowego projektu frankowego zostałam przeniesiona na spółki zależnej. To była dla mnie ogromna szansa, którą mysle że dobrze wykorzystałam. Praca na HO nie stanowi problemu, co jest duzym plusem!

12.05.2020 15:37

Dziękujemy za opinię #MocnaGrupa #JestemZNajlepszymi
    Katarzyna B.

11.05.2020 10:19

Polecam współprace

12.05.2020 15:36

Marzenka

12.05.2020 09:12

Zachęcam do składania aplikacji, ja złożyłam zupełnie przypadkiem i dostałam bardzo atrakcyjną ofertę pracy. ;)
    AG

08.05.2020 15:59

Świetna obsługa sprawy, szybka wypłata, bardzo dobra współpraca.
    xxx

24.04.2020 15:59

Rozważam zmianę pracy, może uda znaleźć mi się coś lepszego.

08.05.2020 10:58

Tak jak pisaliśmy we wcześniejszym komentarzu: naszym pracownikom zapewniamy możliwość rozwoju i awansu w ramach Grupy Kapitałowej Votum. Jesteśmy stabilnym pracodawcą, który nawet w kryzysowych warunkach wywołanych przez pandemię koronawirusa, dokłada wszelkich starań, aby zapewnić ciągłość pracy, terminową wypłatę wynagrodzeń, a także w przypadku większości stanowisk pracy - możliwość pracy zdalnej.
    Ewix

08.05.2020 14:27

podajcie konkretne przykłady możliwości rozwoju a nie puste frazesy
    Bookser

06.05.2020 10:37

Pracuję w Votum GK od pięciu miesięcy, a od dwóch miesięcy zdalnie z domu. Szybko odnalazłem się w firmie, chociaż to moja pierwsza praca, więc i stresik był.
    Monika

30.04.2020 11:00

W firmie pracuje od niedawna. Atmosfera w pracy jest naprawdę dobra. Wszyscy chętni do pomocy przy wdrażaniu mnie w nowe obowiązki. Wynagrodzenie adekwatne do wykonywanych zadań ;)

05.05.2020 17:25

Cezary P.

05.05.2020 09:51

Pracuje w Votum dopiero od kilku miesięcy a już wiem, że ta firma była dobrym wyborem.

05.05.2020 17:25

zadowolony klient

30.04.2020 17:49

Doskonały kontakt z firmą, kompleksowa obsługa sprawy. Dziękuję!
    Arek

30.04.2020 10:01

Votum prowadzi sprawę mojego kredytu frankowego. Liczę na owocną współpracę.
    joasia <3

27.04.2020 15:09

Jestem pracownikiem Votum od kilku lat, zaczynałam od stanowiska Asystentki i w bardzo szybkim czasie awansowałam na Specjalistę. Rozwój jest tutaj bardzo kluczowy, a pracodawca daje ogromne możliwości. Sumienna praca i determinacja pozwala osiągnąć wymarzone efekty. Serdecznie pozdrawiam ;*

30.04.2020 09:52

Dziękujemy za opinię! #JestemZNajlepszymi
    Wioletta Kaczmarska

27.04.2020 15:02

Mnie i mężowi spłonęło gospodarstwo. Votum pomogło nam odzyskać środki na odbudowę budynków gospodarczych. Polecam bardzo i dziękuję.

30.04.2020 09:49

#PomocPoszkodowanemu to nasz główny cel. Cieszymy się, że mogliśmy pomóc!
    Nowy P

28.04.2020 14:24

Pracuję w Votum od 6 miesięcy, jestem bardzo zadowolony zacząłem się rozwijać zawodowo.Panują tam super warunki ( Pieniądze też dobre) Mili ludzie i profesjonalni. Czekam na dalszy rozwój. Polecam

30.04.2020 09:46

29.04.2020 19:36

Najlepsza firma w jakiej do tej pory pracowałam! Wyniki Grupy Kapitałowej mówią same za siebie :)

30.04.2020 09:42

Martix

29.04.2020 20:13

Porządny pracodawca. Wypłata zawsze na czas lub przed czasem. Ludzie spoko. Cztery lata uczciwej pracy za mną :)

30.04.2020 09:41

Dziękujemy za pozytywną opinię! #MocnaGrupa #JestemZNajlepszymi

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w GK VOTUM?

Kontakt - GK VOTUM S.A.

ul. Wyścigowa 56i 53-012 Wrocław

NIP:5260200951

Branża główna: Agencje i pośrednictwo nieruchomości

Piotr P.

30.04.2020 08:50

Polecam współpracę z Votum. Ja jestem bardzo zadowolony ;)

30.04.2020 09:37

Dziękujemy za opinie!
    Michał

29.04.2020 14:40

Pracuję w Votum ponad 6 miesięcy. Na początku oczywiście było nieco stresu, jednak z chwilą gdy człowiek zdobywa coraz więcej doświadczenia, wiedzy i ma chęci, praca ta jest przyjemnością. Jestem szczerze bardzo zadowolony. Na największy plus mogę wskazać na świetny „work-life-ballance”, co umożliwia bardzo elastyczny czas pracy oraz samych ludzi, którzy zawsze chętnie potrafią pomóc w różnych kwestiach. Sądzę, że trafiłem świetnie, bardzo polecam Votum jako pracodawcę.
    Jolanta Szyrwas

29.04.2020 13:44

Votum zleciłam sprawę odszkodowania , zajęto się nią szybko , sprawnie. Pieniądze jakie dostałam w pełni mnie zadowalają. Jest to moja druga szkoda jaką zgłosiłam Votum.
    Domino

24.04.2020 16:51

Pracowałem kiedyś w Votum GK, sytuacja życiowa zmusiła mnie wtenczas, żeby zmienić miejsce zamieszkania. Szybko musiałem odnaleźć się w nowej sytuacji. Naprawdę dostałem od nich wtedy, dużo wsparcia i zrozumienia (bo wiadomo różnie, to w życiu bywa). Do tej pory wspominam pracę w Votum mega pozytywnie.

27.04.2020 09:28

SH

24.04.2020 16:23

Zaczęłam pracę w GK, w bardzo młodym wieku - na początku studiów i z czystym sumieniem mogę polecić. Wychowałam się zawodowo w tej grupie i w tym momencie współpracuję z 4 podmiotami, a związana z nią jestem od 3 lat. Kosztowało mnie to dużo wysiłku i poświęcenia i gdyby nie takie świetne warunki do rozwoju, pewnie nie rozwijałabym aż tak mocno mojej kariery, ale nastawienie moich przełożonych na mój rozwój i rzeczywista i szczera troska pomogły mi w tym i wciąż motywują by iść jeszcze wyżej. Dziękuję bardzo!

24.04.2020 16:44

Nonameinclude

24.04.2020 16:15

Brak szklanych sufitów, ogromna wyrozumiałość ze strony przełożonych, duży system wsparcia pracownika zarówno przy wdrażaniu do pracy, jak i na każdym innym etapie, a co najważniejsze, brak nacisku i narzucanych limitów sprzedaży. Polecam :)

24.04.2020 16:43

Anna

23.04.2020 11:39

Polecam tego pracodawcę! Ja jestem bardzo zadowolona ;)

24.04.2020 14:12

Dziękujemy za opinię! #JestemZNajlepszymi
    Olo

23.04.2020 12:26

Słyszałem dużo dobrego o tej firmie. Pomagają ludziom poszkodowanym w wypadkach, załatwiając im pieniądze na rehabilitację i ogólnie na życie. Wiem bo znajomy korzystał z usług Votum i był zadowolony. Myślę, że firma warta polecenia. Pozdrawiam

24.04.2020 14:12

Dziękujemy za miłe słowa!
    Magdalena Krąg

23.04.2020 13:15

Zaczynałam jako młoda osoba i bardzo ciepło zostałam przyjęta przez zespół. Nauczyli mnie wszystkiego, bardzo szybko udało mi się usamodzielnić i samodzielnie realizować projekty.

24.04.2020 14:11

Dziękujemy! Cieszy nas rozwój naszych pracowników! #MocnaGrupa #JestemZNajlepszymi
    mirosławstefan.

23.04.2020 13:17

Po wielu latach współpracy jestem bardzo związany z tą firmą.

Dziękujemy za miłe słowa! #MocnaGrupa #JestemZNajlepszymi
    Paulina Szulig

23.04.2020 13:46

Od niedawna znów współpracuję z Votum , tylko im mogę powierzyć i zlecić sprawę. Potrafią się zając tym najlepiej. Teraz jak i poprzednim razem podjęto bardzo szybko i profesjonalnie działania. Widać już efekty, dzięki Votum że jesteście.

Mikołaj Sablewski

24.04.2020 13:13

Votum załatwiło mojej mamie odszkodowanie , miała wypadek przy pracy super firma byli ze mną zawsze w stałym kontakcie . Polecam!

24.04.2020 14:10

Niezmiernie cieszą nas takie opinie! #PomocPoszkodowanemu to nasz główny cel.
    Maria

23.04.2020 10:52

od czasu mojego wypadku mineło ladnych kilka lat. otrzymalam odszkodowanie i nawet nie mysalam ze cos jeszcze mi sie nalzey. Ludzie z votum naprawde mi pomogli. Dzieki pani joli otrzymałam comiesieczna rente! jestem bardzo wdzieczna!
    Władysław Borkowski

22.04.2020 15:21

Współpracuję z Votum od niedawna , skontaktowali się ze mną chcąc udzielić pomocy. Dotychczasowe działania podjęte w mojej sprawie bardzo mnie zadowalają.

23.04.2020 10:42

Dziękujemy za opinię! #PomocPoszkodowanemu to nasz główny cel.
    Joanna Poznańska

20.04.2020 09:26

Moja sprawa została zakończona szybko i pomyślnie. Polecam Votum. W firmie pracują sami specjaliści.

21.04.2020 17:03

Dziękujemy, cieszymy się, że mogliśmy pomóc #JesteśmyDlaCiebie
    pracownik Centrali

20.04.2020 13:53

Pracuje w firmie już ładnych 5 lat. Złego słowa nie mogę powiedzieć o firmie. Dobrze wykonana praca zawsze zostaje doceniona, co ma swoje odzwierciedlenie w zarobkach. Pracuje w świetniej atmosferze i czuje się docenianym pracownikiem. Brawo VOTUM

21.04.2020 17:03

Dziękujemy za miłe słowa! #MocnaGrupa #JestemZNajlepszymi
    Pracownik Votum

21.04.2020 10:47

Pracuję w Votum już 2 lata, a pracuje mi się super. Firma bardzo dba o pracowników zwłaszcza w tych trudnych czasach. Zawsze mogę liczyć na kolegów koleżanki, Votum zapewnia fajne , bardzo edukujące szkolenia. Jest świetnie :)

21.04.2020 17:02

Ala K.

21.04.2020 16:29

Współpraca na uczciwych i dogodnych warunkach.

21.04.2020 17:02

Dominika Skiba

20.04.2020 13:30

Rzetelna firma, już drugi raz współpracuję z Votum i nigdy mnie nie zawiedli. Jak zwykle wszystko poszło sprawnie.Najlepsza firma odszkodowawcza w kraju.
    ARDODCOB

16.04.2020 16:43

Satysfakcjonująca płaca, przyjazne środowisko pracy, dobre benefity, a do tego możliwość do rozwoju w ramach całej grupy kapitałowej - jeśli jest się osobą ambitną, wytrwałą, z sercem do tej pracy to można osiągnąć bardzo dużo. Polecam!

20.04.2020 08:59

Dziękujemy za opinię #MocnaGrupa #JestemZNajlepszymi

Zostaw merytoryczną opinię o GK VOTUM S.A.