Prexpol

• Cieszów
  • Chwaliszów
  • Nowy Julianów
  • Boguszów-Gorce
Szczawno-Zdrój - Prexpol J.Piskor i J.Walkiewicz sp.j.

3. Opinie o pracodawcach Szczawno-Zdrój
  5. Opinie o Prexpol

Opinie o Prexpol Szczawno-Zdrój

Nie przegap nowości o Prexpol!

Paulina

13.12.2021 04:04

Od czego zależy to czy się dostanie szanse na współpracę dalszą? Bo widzę że nie każdy tutaj miał taką okazję

Prexpol

15.12.2021 08:42

Szanowna Pani, Szansę podjęcia współpracy z naszą firmą ma każdy, kto spełnia podstawowe warunki zawarte w ogłoszeniu oraz znajdzie uznanie w oczach komisji rekrutacyjnej w kilkuetapowym procesie naboru/rekrutacji. Reszta leży już po stronie samego kandydata , który jeżeli tylko wykaże się dużą determinacją w swoim działaniu pod okiem menedżera prowadzącego i wsparciu całej firmy, to początkowa szansa przeradza się w długotrwałą współpracę. I to my jako firma możemy zagwarantować każdemu, kto się chce z nami związać nie na dni czy tygodnie, ale na długie lata współpracy. Z pozdrowieniami Zespół Prexpol

Ewa

11.01.2020 21:21

Dlaczego opinie są kasowane od razu
    Meggi

14.02.2019 23:01

Jeszcze niedawno pracowałam w firmie i śmiało powiem, że doznałam nowej i innej przygody, która zaczęła mnie wciągać ale... Niestety nie otrzymałam szansy na dalszą współpracę. Trochę mnie to zabolało lecz myślę, że dziś mogłam trochę inaczej pracować i więcej włożyć zaangażowania, którego zabrakło. Szkoda bo nie powiem, przełożonego miałam z górnej półki - koleś ma szeroką wiedzę sprzedażową oraz kapitalnie zarządza ludźmi, choć również nie pracuje tam długo ok. 2 lat. Plusy: Manager, produkty, swoboda w pracy. Minusy: Mało szkoleń
    Looki

14.03.2019 16:31

A znowu jaka to Twoja firma. Jesteś niewolnikiem prexpol . W umowie masz wprost napisane, że nie możesz prowadzić innej działalności niż prexpol pod groźbą kary uwzględnionej na lojalce. Codziennie raport do 21 godz. , 5 wizyt dziennie u klienta narzucone kwartalne i roczne targety. Czy tak ma wyglądać praca w swojej firmie ???? Trochę lipa. Nowi dostali ponadprzeciętną podstawę 5 kołą ne..o ale kokosy. Auto do użytku tylko służbowego z gps. Uwaga paliwko już po waszej stronie. Zapłać jeszcze za kalendarze, próbki i mnóstwo koszt. ukrytych. Zgodzę się z Tobą " nie wiesz bo sam nie wiesz czego chcesz i co chciałbyś robić..." A co możesz chcieć i robić jak zostaje Ci tylko na piwo. Można zapić piwkiem, ale uwaga. Jak weźmiesz kacowe to dniówka do tyłu i nie ma już 5 koła na koszty. Także tak wygląda praca w prexpol na własnej działalności czyli na swojej firmie.

Bossss

19.03.2019 16:55

Zapomiałeś wspomnieć o godzinach pracy. Musisz być codziennie o 8 rano u klienta i wychodzić od ostatniego min. piątego o 15 po południu. Nad przestrzeganiem godzin pracy czuwa cały sztab ludzi. Śledzą na GPS i patrzą ile i u kogo byłeś. Tu za długo, tu za krótko. Tu za późno dojechałeś. Czy zgadza się z raportem który musisz codziennie wysłać do 22. Jak już masz już dosyć i chcesz odpocząć zawsze możesz iść na urlop. Możesz, ale nikt Ci za urlop nie zapłaci! Za wczasy pod gruszą zapłacisz PODWÓJNIE. Także z "ponadprzeciętnej podstawy" 5 netto zostaje połowa i do zapłacenia Z.US. Życzę pracownikom prexpol miłego urlopu i to jak najdłuższego. Jeszcze jedna ciekawa sprawa. Targety są kwartalne. Po co? Odp. Jest bardzo prosta. Jak nie zrobisz targetu w pierwszym kwartale, to w 2 kwartale musisz nadrobić pierwszy i zrobić w całości drugi żeby dostać premię. Życzę powodzenia w nadrabianiu targetów. "Nie chodzi o to żeby złapać króliczka tylko go gonić." Nie ma to jak na działalności w prexpol.
    Nowy

13.02.2017 07:58

Pracuje od listopada z bakteriami amerykanie to jednak trzymają poziom innowacyjnosci nawet w chemii. Jestem zadowolony. W galeriach, hotelach i biurowcach ciekawi ludzie na poziomie. Dobrze sie pracuje. Polecam firmę chociaz na poczatku przy dzialalnosci ciezko spiąć wszysko w calosc. Dobrze ze mozna liczyc na pomoc firmy a i menagerowie pomagaja. Jezdził ze mna przez pare dni na poczatku i pokazywal. Nigdzie dotad nie spotkalem sie z taką pomocą. Zawsze tylko katalogi, wizytowki i hejka. Zagoszcze tu chyba na dluzej.
    Waldi

06.01.2019 23:19

A jednak nie zagościłeś za długo . Z tego co mi mówili, ta Dywizja już nie funkcjonuje. W 2016 zatrudnili chyba z 9 osób na całą Polskę wszyscy na działalności i tylko na procencie.Nikt już nie pracuje poszli do konkurencyjnych firm i nie musieli dokładać do interesu . Później reaktywowali dywizję zatrudnili chyba 2 czy 3. Tym już dali auta i chyba 5 tyś netto na działalności. I też sami pouciekali. Także coś jest nie tak z tą firmą, że ludzie uciekają.
    Człowiek

14.11.2018 08:37

był Jak się czyta Twoje wpisy to wybacz ale piszesz o tematach, których chyba nie do końca rozumiesz... Jeśli otrzymujesz umowę w jakiekolwiek firmie to możesz udać się do PRAWNIKA i zawsze będziesz mieć w umowie mocne strony i słabe strony. Piszesz o rekrutacji więc ile jest firm w Polsce, które prowadzą rekrutację- pewnie sporo i pewnie rekrutują bo rozwijają... Pracuję tu i mam się dobrze, a tylko dlatego, że lubię pracować!
    Grzegorz

12.09.2018 08:38

Pojawiły się ogłoszenia o pracę może ktoś napisać czy to są nowe stanowiska czy zmieniają ludzi?
    Lovelas

26.09.2018 20:17

W tej firmie nie zwalnia się nikogo kto chce pracować i pracuje. Bo po co? Doradca zarabia firma zarabia itd. Nie muszę opisywać chyba zależności parametrów ekonomicznych. Tym co w domku siedzą bo ich główka boli albo mają inne ważniejsze sprawy etc. Sorry ale każda firma podziękuje. Powodzenia!!!
    Beti

08.09.2018 09:41

Z tego co wiem to kiedyś trzeba było mieć własne auto a teraz dają auta służbowe. Jak chcesz jakiś namiar to napisz
    Mati

05.09.2018 22:49

Witam serdecznie, Właśnie złożyłem CV do firmy i czekam na odpowiedz. Jestem zainteresowany pracą w tej firmie chemicznej i z moich informacji wynika, że w ostatnim czasie ZEP rozwija się dynamicznie. Zdobyłem sporo informacji o firmie u kolegów współpracujących z Intercity i ZEP tam fajnie działa. Może ktoś coś więcej czy to prawda?
    Waluś

29.04.2018 09:56

Pracowałem tam kilka chwil i uważam, że mają dobre produkty. Naprawdę skuteczne!. Natomiast zarządzanie jest na poziomie niedostatecznym dlatego odszedłem do innej roboty. Mialem tam Managera, ktory dzwonił bez senu , pisał bez sensu typowa ADHD a nie dawal tego co najważniejsze pomocy w sprzedaży Pracuje tam jeden kolega, który ma wiedzę o zarzadzaniu ludźmi i super rozkręca współpracę z PKP. Ala pewnie za chwilę zgarnie to jakaś korporacja i nadal będzie jak jest...
    Polka

08.04.2018 00:59

Produkty ZEP są dobre i skuteczne - robią robotę i zapominasz o kłopocie. Natomiast Panowie zarządzający (Prezesi - nie wspomnę tu o kolesiu, który nazywa się Operacyjnym- ten to lewus i kłamca ) utrzymują poziom zarządzania z lat 90, który ni jak się ma do teraźniejszości... Miałam do czynienie z firmą przez kilka lat i zdecydowanie mogę polecić produkty ale nie polecam sposobu zarządzania firmą... Jeśli kiedykolwiek się zdecydujecie na pracę to UWAŻAJCIE na gościa małego sflaczałego knota, który uważa się za operacyjnego i patrzy jak tu przypisać sobie sprzedaż i zgarnąć kasę.

Kontakt - Prexpol

Szczawieńska 2 58-310 Szczawno-Zdrój

l,jhb

21.05.2016 19:21

@total co masz na mysli, że rekrutacja jest konkretna?
    jack daniels

16.03.2016 21:49

Można by się przyczepić do tego i owego. Szkoda, że za próbki trzeba płacić, fakt że 50% ale zawsze to koszt. Pierwszy zestaw preparatów jest na szczęście darmowy. No i stronę mają jak z przed innej epoki. Trochę odstrasza. Brrr
    budweiser

12.08.2015 19:38

Fajna praca. Nic dodać nic ująć. Jak kogoś interesuje to dzwoń (usunięte przez administratora)
    ZAŁOGA

02.12.2014 20:59

Inne opinie o tej firmie PREXPOL
    zep45

05.09.2014 22:15

Polecam tego pracodawcę. Fajna załoga ok. 20 handlowców. Wyłączność na teren. Dobre prowizje. Trzeba być operatywnym, wiadomo jak w handlu. Produkty jedne z najlepszych na rynku i cena konkurencyjna.
    xscale

30.07.2014 22:27

Najlepsze produkty.
    underground

18.06.2014 20:23

Świetne produkty, jedyni w Polsce. Trzeba pracować. Prezesi uczciwi i konkretni. Własna działalność ale jak ktoś pracuje idzie zarobić. (usunięte przez administratora) Oceniani jesteśmy po konkretach. Praca klientem przemysłowym jest ciekawa i intratna. Polecam tego pracodawcę. Tylko się dostań. Aaaa, dużo konkursów i nagród i to pieniężnych lub wartościowych. Nawet po 5 tyś nagrody.
    conan

21.03.2014 22:23

Pracuję już 5 lat Produkty 1 Liga. Fajna atmosfera. Nie myślałem że będęmógł pod czyimiś skrzydłami zbudować swój biznes. Nie ma żadnego ALE! 5 spotkań przez 1 rok, a potem kontynuacja. Kasa powyżej 5 tyś m-c JAK KTOŚ PRACUJE. Dla ściemniaczy i opowiadaczy odradzam. Uczciwi prezesi. Tylko łysy trochę koloryzuje.
    speed

25.02.2014 23:18

Uczciwi prezesi. Płacą na czas. Dobra atmosfera w firmie. Fajny zespół. Pracuję już 6- mcy i takiej pracy szukałem. Polecam dla nowicjuszy. Ostra selekcja na rekrutacji. Znają się na ludziach. Fajny manager wprowadzający na południu Polski.
    Nowy

06.10.2013 18:23

Ciekawe produkty i fajna firma. Można zarobić ale dla pracowitych.
    total

16.05.2016 19:03

Rekrutacja konkretna. Wnioskuję, że nie wszystkich przyjmują pomimo własnej działalności. Chciałbym tam pracować ale nie wiem czy zaproszą na dalsze rozmowy.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Prexpol?

Zostaw merytoryczną opinię o Prexpol