bioArcus

KONTAKT

TłoTło

5. Opinie o bioArcus

Opinie o bioArcus Warszawa

Nie przegap nowości o bioArcus!

Rob

19.05.2026 16:33

Moja opinia może się ograniczyć do samego procesu rekrutacyjnego bo do samego zatrudnienia nie doszło. Sama rozmowa dosyć ogólnikowa i dosyć słaba ale bywałem już na gorszych więc ...... Zabawne jest to jak w trakcie omawiania jakichś szczegółów okazuje się że zapewnienia z wcześniejszych kontaktów okazują się fikcją i obraz sytuacji jest coraz gorszy. Nie lepiej od razu powiedzieć jak jest? Przecież to prędzej czy później i tak wyjdzie "w praniu". Problem jeżeli ktoś uwierzy w niezbyt prawdziwy obraz i się zatrudni a później zdziwiony, że wszystko wygląda inaczej niż w zapowiedziach. Ogromny minus za brak informacji zwrotnej po przeprowadzonych rozmowach. Jeżeli dochodzi już do kilku kontaktów i osobistych spotkań to brak informacji po takich spotkaniach uważam za kompletnie niepoważne w sytuacji gdy kandydat poświęca swój czas na spotkania i dojazdy. Daje to niestety niewerbalny komunikat jak firma funkcjonuje i jak traktuje pracowników potencjalnych a później zapewne i rzeczywistych. Żenada. Skoro poświęciłem już swój czas i uwagę a nie doczekałem się nawet na zdawkową odpowiedź to ten komentarz ode mnie gratis.

Mon

24.03.2026 17:17

Firma w której wiele można się nauczyć , ekipa która mile przyjmuję każdego ,zawsze pomocni ,atmosferę oceniam za rewelacyjną...w każdej firmie zdarzają się lepsze i gorsze chwilę to przecież nie przedszkole...opinie niżej uważam za nieodpowiednie...

ReviewModeratorIcon
    Iza

25.03.2026 04:22

A jak wygląda kwestia wynagrodzenia? Czy jako przedstawiciel handlowy można liczyć na solidną podstawę, czy większość pensji to prowizja uzależniona od wyników🤔

PS

15.05.2026 20:23

Mon czy naprawdę to napisałaś z własnego doświadczenia czy na czyjeś zlecenie. Jak byłem na rozmowie to nie widać zadowolenia pracowników a sama rozmowa to szkoda gadać.
    Stef

24.03.2026 15:11

W firmie pracuje wiele wspaniałych osób, zawsze chętnych do pomocy i dzielenia się swoim doświadczeniem. Od samego początku mogłem liczyć na wsparcie i wprowadzenie, co przełożyło się na wyniki i chęć do pracy.
    Initium

16.03.2026 20:36

Asystent AI

Hej, ktoś może napisać jak wyglądała praca jako Specjalista ds. marketingu i czy warunki były naprawdę stabilne? Doświadczenie przy projektach marketingowych liczyło się najbardziej, a firma dawała służbowy telefon do użytku prywatnego. Wymagali znajomości narzędzi takich jak GA4, a oferowali dofinansowanie do szkoleń. Atmosfera i rozwój w zespole były na plus?
    #SpecjalistaDsMarketingu

26.01.2026 16:46

Wszystko co tu napisane, to prawda ,wyzysk pracowników ,krzyki ,lekcewazenie pracownikow. Zarobki....🤣
    Rekrutacja

23.01.2026 08:22

Dziwna atmosfera tam jest. Wszyscy zastraszeni. Byłem na rozmowie o pracę i patrzyli się ze zdziwieniem co ja tu robię...dobrze, że odpadłem🤣
    Onaonoon

22.01.2026 11:10

Są firmy które można polecić ale od tej to trzeba trzymać się z daleka. Pani prezes ma ego większe niż pałac kultury a jej decyzje i zachowanie są na poziomie drewnianej chat krytej eternitem. Krzyki na pracowników to norma a i spróbuj mieć swoje zdanie nawet jak wiesz, że jest słuszne:-)Ciągłe spotkania nic nie wznoszące, premie zależne od widzimi się"za mało wypłaciłam to w następnej wyrównam ale i tak urwę za co? Coś się znajdzie!" Za wszystkie niepowodzenia zawsze są winni pracownicy a przecież to prezes podpisuje umowy wiec można sobie już resztę wywnioskować.
    Merkury

21.01.2026 12:25

Asystent AI

Firma imponuje przychodami 10 mln 368 tys. zł za rok 2023. Ujęcie roczne wykazuje spadek o 4%. Zysk brutto za dany rok to 1 mln 168 tys. zł. Przychody mimo spadku pozostają na solidnym poziomie. Jak te zmiany w wynikach wpływają na Wasze odczucia w pracy? Co sądzicie o dalszym rozwoju firmy?
    Byla

22.01.2026 10:18

Z tego co wiem nie ma placonych nadgodzin, a czesto ilość projektów wymaga pracy po 16

Kontakt - bioArcus

BIAŁOSTOCKA 22 lok. 9 03-741 Warszawa

Branża główna: Gospodarka odpadami i utylizacja
    Pkaro

22.01.2026 08:46

Chyba inspekcja pracy powinna sie zainteresowac jak chodzi o prace na urlopie. Wszystko jest do sprawdzenia w historii maili i poloczen
    LJ

22.01.2026 08:24

Orodzom prace w tej firmie. Dochodzi do wyzysku pracownikow- telefony i maile na urlopie i zwolnieniu, czesto telefony po godzinach pracy. Wymagania jak dla dyrektora, płacą lepiej w Markecie na kasie. Premie sa wyplacane uznaniowo...raz lepiej, innym razem trzeba zabrac pracownikowi z podstawy. Problem z urlopem...nawet jak jest zalegle dni z zeszlego roku Firma funkcjonuje dzieki kilku osobom i fajniej ekipie, ale to powoli firma emerytow Czeste krzyki, pretensje, zarzucanie tematami i pozniej zdziw ze cos nie zrobione Odradzam. A praca zdalna to mit. Firma ze sredniowiecza
    Onaonoon

10.01.2026 13:21

Te wcześniejsze opinie o zarządzie są do tej pory niestety ale aktualne. Niekompetencja, słoma , nieracjonalne decyzje, działanie na granicy "mobingu" to norma. Gdyby nie świetna ekipa, która to wszystko ciągnie to by....
    #SpecjalistaDsMarketingu
    były pracownik

09.10.2024 13:23

Pracę w bioArcus wspominam bardzo miło. Ludzie są super!
    Teresa

07.02.2024 06:50

Czy napiszecie mi coś więcej o samej atmosferze? Widzę jakieś opinie z tym ze sprzed jakiś trzech lat. nie wiem na ile to aktualne? Podobnie zresztą jak taka oferta na magazyn. mój luby będzie roboty szukał, dlatego wstępnie się orientuje. Zauważyłam, że parę lat temu oferowali zarobki do 4,000 zł, a przynajmniej tak w ofercie było napisane. Po takim czasie do dziś ile się wyciąga?
    M

02.04.2024 11:14

Wszystko co było napisane wcześniej to prawda. Lekceważenie pracowników to norma. Rotacja pracowników u nas była spora iraczej się nie zmieni.

17.07.2021 09:09

Pani Prezes krzyczy na pracowników, atmosfera w firmie bardzo słaba.

25.10.2019 14:05

Atmosfera w miejscu pracy odgrywa ważną rolę. Jak wygląda ten aspekt w bioArcus Sp. z o.o.?
    fb

16.03.2021 22:26

od kiedy jest nowa pani prezes (była dyrektor) to atmosfery nie ma wcale. spora rotacja pracowników od momentu gdy zmieniła się prezes.
    xxx

29.10.2014 13:35

Powiem tak, Pani prezes lux, świetna kobieta. Pani dyrektor handlowa to już żenada. Powiem szczerze nigdy nie miałem do czynienia z gorszym dyrektorem. Pracownik ma robić wszystko jak ona sobie życzy, to ona decyduje i koniec kropka. Zdarza się czasami że wywiąże się z obietnicy, ale słowa przez nią rzucane sam na sam z pracownikiem są totalnym kłamstwem. Zero profesjonalizmu. Po paru latach mogę powiedzieć najgorzej płacąca firma w jakiej pracowałem.

Zostaw merytoryczną opinię o bioArcus