Interfiber

• Social media

Nasze produkty

Social media

• Ciechanów

5. Opinie o Interfiber Sp. z o.o.

Opinie o Interfiber Warszawa

Nie przegap nowości o Interfiber Sp. z o.o.!

24.06.2026 12:15

Czy na początek bardziej realna jest stawka 10tyś czy bliżej 22tyś?
    #GlownyKsiegowy

25.06.2026 10:42

Dzień dobry, Wynagrodzenie uzależnione jest od doświadczenia i kwalifikacji kandydata, dlatego nie ma jednej stawki dla wszystkich osób. Szczegóły przedstawiamy podczas procesu rekrutacyjnego. Zapraszamy do udziału w rekrutacji.

Ciekawy

29.04.2026 16:19

Czy może ktoś potwierdzić czy w miejscowości Krusze powstaje nowa lokalizacja firmy?

15.06.2026 13:31

Tak, w Kruszu powstaje nowa firma – Flavours Factory, należąca do Food Ingredients Group. Będzie to spółka, rozwijająca swoją działalność w tej lokalizacji.

11.04.2026 10:34

czy macie jakieś informacje o stanowisku głównej księgowej, jaka atmosfera, jaka jest przyczyna że tak długo firma nie może znaleźć osoby na to stanowisko

12.04.2026 12:20

czy to stanowisko jest w tej chwili obsadzone i szukacie osoby na zastępstwo, na stałe czy nowa osoba może otrzymać wsparcie i wprowadzenie w "życie" firmy?

20.04.2026 10:18

Dzień dobry, dziękuję za wiadomość. Obecnie obowiązki na tym stanowisku pełni osoba wewnętrzna, natomiast poszukujemy kandydata/kandydatki na stałe. Nowa osoba oczywiście otrzyma pełne wsparcie oraz wdrożenie, tak aby mogła płynnie wejść w obowiązki i poznać specyfikę funkcjonowania firmy. Pozdrawiamy Zespół HR
    Nbn

29.01.2026 14:37

Typowe korpo, rób jak wół bez dnia wolnego, jak dajesz z siebie 110 procent jest cacy.
    Interfiber Sp. z o.o.

11.02.2026 14:27 (edycja 12.02.2026 10:50)

Dziękujemy za opinię. Przykro nam, że takie jest Pani/Pana odczucie. W naszej firmie dbamy o pracowników, opieramy współpracę na wzajemnym szacunku i pracujemy w standardowym, 8-godzinnym czasie pracy. Nie funkcjonuje u nas model pracy oparty na nadgodzinach, a wielu pracowników jest z nami od lat, co najlepiej pokazuje, jak wygląda nasza codzienność. Każdą opinię traktujemy poważnie, dlatego zachęcamy do bezpośredniego kontaktu z działem HR — rozmowa pozwala wyjaśnić konkretne sytuacje.
    Nuntius

10.07.2025 14:55

Asystent AI

Może ktoś podzieli się, czy jako Specjalista ds. Aplikacji Biznesowych (Salesforce & Navireo) przy takim zakresie obowiązków i wymaganiach firma rzeczywiście dużo oczekiwała i czy pensja była adekwatna do odpowiedzialności? W ogłoszeniu najważniejsze było doświadczenie z Salesforce i/lub Navireo i umiejętność samodzielnego rozwiązywania problemów. Z benefitów najlepiej wypadała prywatna opieka medyczna.
    #AdministratorIt
    Newton

13.07.2025 22:05

Ogłoszenie było z 30 marca. Zakres wygląda na bardzo szeroki – Salesforce + Navireo, wsparcie, szkolenia, integracje, raporty. Czy rzeczywiście jedna osoba miała to ogarniać sama? Brak widełek – czy pensja była adekwatna do takiego miksu obowiązków i odpowiedzialności? Zastanawiam się, czy „realny wpływ” oznaczał decyzyjność, czy raczej samotną walkę z problemami i entuzjazm w pakiecie z kartą sportową. Widzę, że po ogłoszeniu z marca na Specjalistę ds. Salesforce/Navireo teraz szukają Głównej Księgowej. Wygląda na to, że dział finansów też się „otworzył”. Czy to tylko naturalna rotacja, czy może zespół miał już dość? Może ktoś z byłych pracowników podzieli się, jak wygląda „realny wpływ” w praktyce?
    Veritas

11.06.2025 13:05

Asystent AI

Można aplikować na stanowisko Specjalisty ds. marketingu. Wynagrodzenie nie jest podane, a praca na umowie o pracę i pełen etat. Najważniejsze wymaganie to bardzo dobra znajomość języka angielskiego, niezbędna do codziennej pracy. Z plusów – pracodawca proponuje prywatną opiekę medyczną. Czy według Was te wymagania są wygórowane jak na stanowisko marketingowe i czy firma płaci adekwatnie za konieczność biegłej znajomości angielskiego?
    #SpecjalistaDsMarketingu
    Loopa

09.07.2025 18:16

Angielski w marketingu to dziś norma, ale jeśli jest wymagany codziennie, to powinien iść w parze z adekwatnym wynagrodzeniem. Dla mnie brak widełek to zawsze sygnał ostrzegawczy — nawet jeśli tylko mały. Skoro nie podają wynagrodzenia, może to znaczyć, że sami nie wiedzą, ile warte są ich wymagania. Benefity typu prywatna opieka medyczna? Miły dodatek, ale przy dobrej pensji można sobie to ogarnąć samemu. Etat to nie złoty strzał – gdyby była opcja B2B, mogłoby to świadczyć, że można coś realnie ugrać finansowo. A tak… wygląda na - dużo oczekiwań za standard.

Kontakt - Interfiber Sp. z o.o.

Rzymowskiego 53 02-697 Warszawa

NIP:5213482008

Branża główna: Przemysł młynarski

10.11.2022 12:57

Poszukiwano osoby na stanowisko Księgowa. Czy ktoś był w firmie Interfiber Sp. z o.o. na rozmowie kwalifikacyjnej? Czy można zarobić 3900 ?

07.12.2023 21:20

Moim zdaniem to najlepszy pracodawca w okolicy. Być może wcześniej było różne - ale teraz jest naprawdę dobrze. Naprawdę nowocześnie! Gorąco polecam!

07.12.2023 21:29

Zarobki tu są elitarne jak na taką lokalizację (wieś Lipka obok Wołomina). Naprawdę bardzo tu mi się podoba!
    Julia

19.04.2023 17:37

hej, dawno nie było nowych ofert dla pracownika produkcji, a chciałabym się zatrudnić. Mam już doświadczenie z innego zakładu. Piszecie tu, że nie możecie mówić o kwotach, ale może chociaż ktoś by się podzielił czy na więcej niż minimalna krajowa można by liczyć? Na stronie z archiwalną ofertą nie ma niestety informacji, tylko tyle że praca trzyzmianowa. Godziny nocje też w ogóle wchodzą w grę?

07.12.2023 21:25

Płaca jest spoko luz. Ja mam prawie 5000 na rękę.
    admin

10.08.2015 14:23

Masz doświadczenie w pracy w firmie Interfiber Sp. z o.o.? Wiesz coś o zarobkach i atmosferze pracy? Podziel się z nami swoją opinią.
    Laborant

23.05.2022 05:59

atmosfera, zarobki OK
    Nina

20.01.2020 22:39

Szukają laboranta, czy warto?

Zostaw merytoryczną opinię o Interfiber Sp. z o.o.

Oferty pracy - Interfiber Sp. z o.o.

Operator linii produkcyjnej (k/m)

Główna Księgowa / Główny Księgowy

WalletIcon

10000 - 22000 PLN / m

Kierownik Utrzymania Ruchu (k/m)

Elektromechanik

WalletIcon