Euro Holding

GRUPA ENERGIA

DASOFT

HEKTOR

• Skierniewice

5. Opinie o Euro Holding Sp. z o.o.

Opinie o Euro Holding Warszawa

Nie przegap nowości o Euro Holding Sp. z o.o.!

Kiki

22.11.2025 20:45

Ogłoszenie o pracę: Specjalista ds. Obsługi Klienta > na pierwszym spotkaniu okazuje się, że tak naprawdę to zatrudnienie oferuje inna firma i to z nią właśnie rozmawiam; > w ogłoszeniu informacja o zatrudnieniu na UoP / zlecenie lub B2B > na rozmowie dowiaduję się, że zatrudniają tylko na B2B; > zostaję zaproszona na drugą rozmowę i otrzymuję link do ich strony abym się zapoznała > jak się okazuje, "biuro" mieści się w ..... mieszkaniu, bez szyldu i jakiejkolwiek informacji, że tam jest rzekoma firma; > na zaproszeniu na trzecią rozmowę, zwracam uwagę, iż adres na stronie internetowej jest inny niż pod którym byłam i dowiaduję się, że "niedawno zmienili siedzibę".... Nie chciałam dalej rozmawiać. (usunięte przez administratora)

ja

04.08.2025 18:31

pracowałam tam dość krótko. - brak poszanowania dla pracownika - wymagane nadskakiwanie pracodawcy. chyba lepiej się czują jeśli pracownik skacze koło swojego szefa:) - napięta atmosfera - każdy wygląda jakby się bał. - brak dbałości o dobre relacje - ważna cena choćby było taniej o 1 pln to kosztem fachowego doradztwa kupują tam gdzie taniej. - duża rotacja zasobów. - brak pewności stałego zatrudnienia. firma jak firma. nie warto tracić na nią czasu i energii.

ZatroskanyObywatel

17.03.2025 12:44

Cześć, Czy ktoś może mi udzielić informacji jak działa firma. Jakie są nastroje ? Czy warto aplikować? Jak firma traktuje ludzi? Czy pracują tam profesjonaliści czy dorosłe dzieci?

PaniA

24.07.2025 01:20

W mojej ocenie – opartej na obserwacji wielu polskich podmiotów gospodarczych – warto poważnie przemyśleć decyzję o zaangażowaniu się w taką strukturę. Niestety, wiele firm wciąż funkcjonuje w realiach mentalnych lat dziewięćdziesiątych, gdzie pracownik nie tyle jest partnerem, co zasobem – często niewystarczająco docenianym. Brakuje jasno określonych standardów, zarówno organizacyjnych, jak i kultury pracy. Oczekuje się oddania, elastyczności i gotowości do działania „dla dobra firmy”, nierzadko bez należytej rekompensaty. Nagradzanie inicjatywy? Raczej rzadkość. Przeważa za to przekonanie, że sam fakt zatrudnienia powinien być uznany za przywilej. Jeśli więc cenisz swój czas, kompetencje i godność zawodową – rekomenduję poszukiwanie przestrzeni, w której profesjonalizm spotyka się z szacunkiem. Takie miejsca istnieją. Trzeba tylko wiedzieć, gdzie szukać.
    Zaciekawiony.

26.03.2021 12:40

Cześć, Chciałbym się dowiedzieć na temat pracy w w/w firmie. Interesuje mnie Specjalista ds. obsługi floty. Jaki jest tam zakres obowiązków i atmosfera, jak wygląda to finansowo oraz jakie są godziny pracy. Dzięki za odpowiedź

22.11.2021 23:46

O wow znow szukaja?? To tylko znak, ze lepiej omijac szerokim lukiem. Brak szacunku dla pracownikow, ludzi traktuje sie jak rzeczy / wlasnosc rozkapryszonej bandy dorobkiewiczow.

26.09.2022 01:02

Bo tak.pracowalam tam.
    NONO

13.01.2022 19:26

Pani z euro holding kontaktuje się z połową Linkedina (świat jest mały i ludzie sie ze soba kontaktuja zwlaszcza w ramach jednej profesji). Kobieta dostaje cv z danymi personalnymi do rekrutacji, obiecuje, ze sie odezwie następnego dnia i jest cisza. Typowy ghosting albo wyłudzanie danych. (usunięte przez administratora)
    Asiks

27.11.2021 08:06

W firmie pracują osoby z dużym doświadczeniem, zaangażowaniem do pracy, tworzące miły fajny zespół. Dbają o atmosferę w pracy- co uważam, ze jest najważniejsze. Duży profesjonalizm. Ciekawe projekty, dodatki i wynagrodzenie.
    Asiks

21.12.2021 07:04

Po przepracowaniu jakiegoś okresu w firmie (nie pamietam dokaldnie jaki to jest czas) jest możliwość otrzymania karty Multisport, opiekę medyczną, oraz możliwość uczestniczenia w ciekawych szkoleniach. Wyzsze stanowiska, otrzymują też auta służbowe.

10.11.2019 09:19

Czym Euro Holding Sp. z o.o. zachęcają? Jakie mają dodatki?
    Euro

17.02.2020 14:51

Benefity podobne jak u innych poważnych firm. Między innymi karta Multi-sport i opieka prywatna Medicover ale najlepszym jest praca w normalnych godzinach, więc pozostaje nam czas dla znajomych i rodziny.
    A.

26.09.2019 10:36

Czy warunki pracy w Warszawie się poprawiły? Czy warto rozpocząć pracę w tej firmie?
    A.

04.10.2019 11:35

Tak, na recepcji
    admin

10.08.2015 15:42

Macie nowe informacje o Euro Holding Sp. z o.o.? Jak pracuje się w poszczególnych działach, czy są dobre zarobki? Napiszcie w komentarzach.
    adler90

17.05.2019 08:54

Bardzo dobre zarobki, wszystko ok :)

Kontakt - Euro Holding Sp. z o.o.

Krucza 16/22 00-526 Warszawa

Branża główna: Doradztwo biznesowe
    Tomasz

17.04.2019 11:52

Jakieś aktualne newsy o pracy i zarobkach byłyby mile widziane. Od dawna taka cisza bo jest dobrze?
    KlauDia

14.05.2019 17:21

Bardzo dobre tzn ile? :D 1800? 2500? 3000? Każdy ma inną skalę ( i Tak, zdaje sobie sprawę, że to kwestia indywidualna- Mam na myśli średnie warunki finansowe dla nowoprzyjętego) :)
    adler90

17.05.2019 08:31

Zależy od stanowiska. Uważam, że odpowiednie do posiadanego doświadczenia i zdecydowanie wyższe od przeciętnej rynkowej.

25.10.2018 20:31

31.10.2018 11:41

Tak, wynagrodzenie jest OK - wysokie, ale niestety nie dla wszystkich. Tylko dla wybranych. Jednak firma myśli, że to załatwia wszystko(usunięte przez administratora)

05.11.2018 17:50

tak normalne, że każdy ma inne wynagrodzenie, ale proszę czytać ze zrozumieniem. Chodzi tu o to, że na niektórych stanowiskach płace są sporo powyżej średniej rynkowej, a niektóre właśnie średnie ( w zależności ile kto wazeliny ze sobą nosi). Dostanie premii nie zależy od osiągnięć (usunięte przez administratora) Owszem, zdarzają się.
    e.

23.02.2018 16:27

Niestety muszę dołączyć do grona osób z opinią negatywną..(usunięte przez administratora) Klimat dla ludzi, którzy lubią pracować w atmosferze fałszu, uśmiechania się do siebie i udawania, że bardzo się lubimy i jest ogólnie super. To jak się tu pracuje, pokazuje chociażby ilość osób, które w ostatnim czasie odeszło z firmy. Oczywiście jest też grono długoletnich pracowników - ale wszędzie się takie znajdzie- są to ludzie (usunięte przez administratora) albo tacy, którym wszystko jedno, albo tacy dla których najwyższą wartością jest kasa (usunięte przez administratora)
    grrrr

28.12.2017 12:01

Super firma, stałe godziny pracy, dobre zarobki. Szczerze polecam.
    Gabs

11.09.2017 12:11

A czy ktos pracował moze na stanowisku recepcjonistki? Warszawa Bardzo prosze o opinie :)))
    Karolina

23.08.2017 10:06

Dziękuję za odpowiedź @Tomson, dobrze słyszeć, że można w Euro Holding liczyć na trochę więcej niż w innych firmach. A jak odniósłbyś się do kwestii atmosfery, poruszanej przez @byłego pracownika? Czy rzeczywiście takie sytuacji miały miejsce? Pytam ze względu na to, że przy takich oskarżeniach przyda się więcej niż jedna opinia.

23.08.2017 11:31

Cześć Karolina, Ciężko mi wypowiedzieć się w tym temacie, bo osobiście się z tym nie spotkałem. Co nie znaczy, że tak być nie mogło. Firma ma 3 prezesów i pewnie wynika to z faktu kto pod którego podlega. W poprzednich dwóch firmach w których pracowałem też nie było tak, żeby przełożeni tylko klepali po plecach podwładnych. Może wypadałoby zorganizować ogólnopolską akcje coachingową dla zarządzających firmy by nauczyli się lepiej współpracować i kierować personelem... cóż, byłoby to trudne w zorganizowaniu ale piękne :)
    Jurek

07.09.2017 17:18

Witajcie kto tam był choc jeden dzien to wie co i jak niestety brak poszanowania pracownika ,(usunięte przez administratora) praca no cóż nie koniecznie w zakresie swoich obowiazków bo co elektryk ma wspolnego z tym iz musi malowac pokoje i nikogo to nie obchodzi ile czasu to zajmie wiec niech nikt mi nie mówi ze nie było pracy po godzinach !!! Owszem niby za odbiór godzin a jak przyszło co do czego to wielki problem z odebraniem ! z całego serca nie polecam !!!
    Karolina

25.07.2017 20:01

@Były pracownik na jakim stanowisku pracowałeś? Możesz opowiedzieć coś więcej na temat wypłaty - jej wysokości, terminowości. Czy była zadowalająca? To istotne informacje dla osób poszukujących pracy w Warszawie.

23.08.2017 09:12

Cześć Karolina, Jeśli chodzi o wypłaty, to firma płaci więcej niż konkurencyjne firmy. Pensja w teorii płacona 1 każdego miesiąca, w rzeczywistości wypłacana jest kilka dni wcześniej ( czyli w ostatnim tygodniu miesiąca).

31.03.2017 12:58

Najgorsze w portalach takich jak ten jest to, że wypowiadają się jedynie osoby zażenowane czy sfrustrowane faktem że im nie wyszło. Wprawdzie pracuje tu od miesiąca ale widzę, że ludzie pracują tu od wielu lat, są zżyci ze sobą i pomocni. Nie ma szalonej rotacji personelu jak w większości firm które widziałem. Dodatkowo pracuje tu naprawdę dużo osób, znacznie więcej niż wypowiedziało się przede mną. Nie ma siedzenia po godzinach jak w korporacjach a zarobki są na tym samym poziomie. Szczerze polecam
    Alastro

23.09.2016 23:21

Masakra wystarczyło kilka tygodni pracy i wiem ,że to pomyłka.
    ciekawski

11.02.2017 11:38

Jakie stanowisko?
    xcx

09.10.2016 21:13

A wiecie jakie sa średnie zarobki dla pracowników produkcyjnych? Z góry dziękuję za szybką odpowiedź.

Zostaw merytoryczną opinię o Euro Holding Sp. z o.o.