Calfrost Sp. z o.o.

Kalisz

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 86 ocen.

Opinie o Calfrost Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Calfrost Sp. z o.o.

chętny do pracy

Pytanko? Jak wygląda praca magazyniera w w/w Firmie?

Pracocholik
@chętny do pracy 18.09.2017 10:01
Pytanko? Jak wygląda praca magazyniera w w/w Firmie?

Jak nie przeszkadza Ci zimno to praca ok

Dominika

@były pracownik a skąd masz takie informacje, skoro po nicku można wnioskować, że nie jesteś już pracownikiem Calfrost? Możesz napisać coś więcej, na temat nadgodzin w firmie - czy są one dodatkowo płatne?

były pracownik

to co się dzieje od miesiąca lipca to jest obóz pracy,pracownicy są zmuszani do pracy po 12 godzin .są zastraszani zwolnieniami albo naganą,najlepsze że Panie majstrowe chodzą sobie jak kierowniczki zamiast też wziąść się do roboty w żadnym zakładzie tak nie ma,ludzi wogóle się nie szanuje.

ziółkowski

sprzedałem marchew rok temu i do dziś nie wypłacili całej należności a to spora kwota.

Dominika

@Łukasz na jakim stanowisku pracujesz w Calfrost Sp. z o.o.? Możesz nam napisać coś więcej na temat zarobków? Na jakim poziomie ono się plasuje? To ważna informacja dla osób szukających pracy w Kaliszu.

Łukasz

Super Firma. Zarobki godne Kalisza! Nic aby chcieć pracować!

mmm

a cóż taka cisza ? :)

Bolek

Firma zwana Calfrostem nie sięga do pięt Firmie Portos sami się przekonalisny bo z nedznej firmy Calfrost tu właśnie przeszliśmy ta firma się rozwija ciągle i pracuje masą pracowników jest ciepło mila atmosfera szkoda że my wcześniej nie daliśmy nogi z syfu Calfrostu Zapraszamy przyjęcia są

Boczek

No i fajnie, że są przyjęcia i fajnie, że tak jak mówi @ASIOR jest na hali ciepło, ja zawsze miałem z tym problem, znaczy z tym, że mi i mojej dziewczynie zimno

ASIOR

SA PRZYJECIA DO PORTOSA TAM JEST MILO I CIEPLO I 2.5 TYSIAKA JEST ZAPRASZAMY NA HALI CIEPLO PRACUJEMY W KROTKICH SPODENKACH NIE JAK W KUFAJKACH W CALFROSCIE I ZA NEDZNE PIENIADZE

anonim

(usunięte przez administratora)

Procent

Odpowiadając szczerze na to pytanko raczej będzie potrzebny Nowy Szef Produkcji tylko czekać na wiadomość bo koniec G.nadchodzi niebawem przysłowie mówi KIJ MA DWA KOŃCE.I SPRAWDZALNOSC W 100 PROCENTACH

anonim

(usunięte przez administratora)

gość

Czytam tego wpisu nie mogę się niczego domyśleć. Proszę pisać poprawną polszczyzną.

Narkomano-pijak
@gość 02.08.2016 08:28
Czytam tego wpisu nie mogę się niczego domyśleć. Proszę pisać poprawną polszczyzną.

Co tu myśleć PISZE WYRAŹNIE ZE PANA PODWŁADNY ZWOLNIONY PANIE G.CZAS WAKACJI NADCHODZI WRESZCIE MAMY NADZIEJĘ ŻE PAN MELER CZYTA wszystko jak można takiego trzymać i bronić pijaka narkomana chuchal dmuchał aż 0.7 promila ale jaja w piątek poszedł na szczaw kto Mateuszek

Nordis

W Nordisie złapali kierownika na manipulowaniu kasą firmową, w oczy kłamał Czajce że on jest niewinny..., na swoją obronę obsmarował wszystkich pracowników dookoła pomawiając o zaniedbania, których sam się dopuścił, najpierw go odsunęli ze stanowiska, a potem znowu zrobili kierownikiem oddziału... Teraz Nordis kontroluje wpisy na gowork i każe usuwać wszystko co im nie pasuje. Czajka nic wam nie pomoże ... wiadomo dlaczego... Ryba psuje się od głowy

Zenobia

Tylko głupi się podpisuje co pisze my się p odpiszemy i nas zwolnią najważniejsze jest ze sie prawde pisze o tym co się wyrabia w tej firmie bo w innej to takich cyrkow nie ma i za wodeczke dyscyplinarka a tu jeszcze się pracuje to świadczy o wielkim dziadowsrwie

Andrzej

Zageszczac to pan panie Craft zageszcza więcej pan szkody zrobił jak pożytku ludzi pan za wodeczke po zwalnia a teraz koledze pan musiał obowiązkowo podać alkomat co na to pracownicy czas oceni ochrona wykazała się czujnoscia a tego pan nie był w stanie przewidzieć oraz wywózki złomu bez ważenia a o tym pan wiedział ale ochrona pracuje i wstyd na cały zakład pracownicy wszyscy wiedzą i pan Meler wie he he he

Andrzej

Zageszczac to pan panie Craft zageszcza więcej pan szkody zrobił jak pożytku ludzi pan za wodeczke po zwalnia a teraz koledze pan musiał obowiązkowo podać alkomat co na to pracownicy czas oceni ochrona wykazała się czujnoscia a tego pan nie był w stanie przewidzieć oraz wywózki złomu bez ważenia a o tym pan wiedział ale ochrona pracuje i wstyd na cały zakład pracownicy wszyscy wiedzą i pan Meler wie he he he

ZIUTA

Odpowiedź na: [aldona - 2016-05-29 07:50:22]: Weszedł??? tylko facet tak napisze ,podszywając się pod kobietę. Oj nudzi wam się na tej portierni. Panowie zwani dumnie ''ochroną''weźcie się w końcu ogarnijcie i zastanówcie się nad swoją pracą, bo najwięcej zamętu i plotek to wy wprowadzacie.Także aldona,Adam i reszta nie ściemniajcie!! TE SLOWA PISANE SA PRZEZ PANA GRAFFA

czapla

Bardzo dobrze wykonał swoje obowiązki pan portier na Calfroscie bo zatrzymał kmiotka wypitego miał 0.7 promila a najciekawsze jest to ze z rana pił u Pana Graffa kawę i co nie czuł wódki aby było nasze weselej pan pracownik ochrony stwierdził kradzież złomu bo pan kmiotka nie chciał ważyć kaloryferow po co by okraść firmę i podzielić się z resztą fajnie że rozeszła się to wszystko po firmie to duży Plus do reszty pracowników żeby wiedzieli że za wydmuchane 0.7 promila dostaje się nagana co jest rażące za to kop z firmy i dyscyplinarka. A żeby było ciekawiej to dodatkowo oszukanie na zlomie przez kmiotka nie doprowadziło to do zwolnienia jego tyle że ma karę dostać finansową za te numery powinien zostać z hukiem wypieprzony z firmy to fatalne szambo a pracownikowi nawet nie podziękował za to ze zachował się p rzepisowo wręcz odwrotnie zamieniono to innym ale podobno z tego bardzo szczęśliwy to najważniejsze jednym słowem mafia rządzi jednym słowem ochrona pracuje i nie nudzi się jak to panu Graffowi się wydaje BRAWO OCHRONA BRAWO TRZYMAĆ TAK DALEJ

czapla

Bardzo dobrze wykonał swoje obowiązki pan portier na Calfroscie bo zatrzymał kmiotka wypitego miał 0.7 promila a najciekawsze jest to ze z rana pił u Pana Graffa kawę i co nie czuł wódki aby było nasze weselej pan pracownik ochrony stwierdził kradzież złomu bo pan kmiotka nie chciał ważyć kaloryferow po co by okraść firmę i podzielić się z resztą fajnie że rozeszła się to wszystko po firmie to duży Plus do reszty pracowników żeby wiedzieli że za wydmuchane 0.7 promila dostaje się nagana co jest rażące za to kop z firmy i dyscyplinarka. A żeby było ciekawiej to dodatkowo oszukanie na zlomie przez kmiotka nie doprowadziło to do zwolnienia jego tyle że ma karę dostać finansową za te numery powinien zostać z hukiem wypieprzony z firmy to fatalne szambo a pracownikowi nawet nie podziękował za to ze zachował się p rzepisowo wręcz odwrotnie zamieniono to innym ale podobno z tego bardzo szczęśliwy to najważniejsze jednym słowem mafia rządzi jednym słowem ochrona pracuje i nie nudzi się jak to panu Graffowi się wydaje BRAWO OCHRONA BRAWO TRZYMAĆ TAK DALEJ

czapla

Bardzo dobrze wykonał swoje obowiązki pan portier na Calfroscie bo zatrzymał kmiotka wypitego miał 0.7 promila a najciekawsze jest to ze z rana pił u Pana Graffa kawę i co nie czuł wódki aby było nasze weselej pan pracownik ochrony stwierdził kradzież złomu bo pan kmiotka nie chciał ważyć kaloryferow po co by okraść firmę i podzielić się z resztą fajnie że rozeszła się to wszystko po firmie to duży Plus do reszty pracowników żeby wiedzieli że za wydmuchane 0.7 promila dostaje się nagana co jest rażące za to kop z firmy i dyscyplinarka. A żeby było ciekawiej to dodatkowo oszukanie na zlomie przez kmiotka nie doprowadziło to do zwolnienia jego tyle że ma karę dostać finansową za te numery powinien zostać z hukiem wypieprzony z firmy to fatalne szambo a pracownikowi nawet nie podziękował za to ze zachował się p rzepisowo wręcz odwrotnie zamieniono to innym ale podobno z tego bardzo szczęśliwy to najważniejsze jednym słowem mafia rządzi jednym słowem ochrona pracuje i nie nudzi się jak to panu Graffowi się wydaje BRAWO OCHRONA BRAWO TRZYMAĆ TAK DALEJ

aldona

Graff to ma tylko szkole Gastronomiczna co to za szkola zresztą w glowie to ma nie po kolei ludzie piszcie o tym co tam się dzieje bo dzieje się zle jak pan w czerwonych gatkach weszedl na szefa produkcji a te opinie kto wystawia niby dobre to pisza sami sobie zageszczac to słowa Jakubka i tych co dostali podwyżki to KAPUSIE sa nie wierzcie w to ze tak dobrze jest bo tam kapus na kapusiu jest kapus nie zdaje sobie sprawy ze na miescie mu w oczy na pluja Jakubek jak prezes Czajka przyjedzie to lata jak ze...... y

aaaa.a
@aldona 29.05.2016 07:50
Graff to ma tylko szkole Gastronomiczna co to za szkola zresztą w glowie to ma nie po kolei ludzie piszcie o tym co tam się dzi...

Weszedł??? tylko facet tak napisze ,podszywając się pod kobietę. Oj nudzi wam się na tej portierni. Panowie zwani dumnie ''ochroną''weźcie się w końcu ogarnijcie i zastanówcie się nad swoją pracą, bo najwięcej zamętu i plotek to wy wprowadzacie.Także aldona,Adam i reszta nie ściemniajcie!!

to ja
@aldona 29.05.2016 07:50
Graff to ma tylko szkole Gastronomiczna co to za szkola zresztą w glowie to ma nie po kolei ludzie piszcie o tym co tam się dzi...

Ty aldona po co w tej firmie pracujesz jak jest tak żle, miej chonor i poszukaj sobie innej pracy, a pozostałym daj w spokoju pracować a nie piszesz głupoty z palca wyssane ogarni się

Adam

Szanowni państwo nie bojcie pisać się prawdy piszcie i ostrzegajcie innych przed ta praca w Calfroscie bo tam pracownik pozbawiony jest godności,wiary nie może się odezwac przeklnac a szef od szefow w spodniach klnie na czy swiat stoi teraz będzie nagrywany na dyktafon i pojdzie przed sad jak go w Kotlinie gdzie go wyrzucono z hukiem rozumu nie nauczyli to go tu naucza nagramy klniecia i będzie swiatkow tyle ze grafek będzie zdziwiony ilu ludzi pojdzie przeciwko niemu piszcie prawde ja pracuje w tym grajdole nascie lat kiedyś był porządek a tera wielkie bagno pracownik jest zerem ale kwestia czasu he he hi zrobimy z nim porzade z kapusiem

były pracownik
@Adam 25.05.2016 17:02
Szanowni państwo nie bojcie pisać się prawdy piszcie i ostrzegajcie innych przed ta praca w Calfroscie bo tam pracownik pozbawi...

Skoro jest tak źle, to dlaczego tam pracujesz? Pracownik jest zerem?? W takim razie duupa z ciebie nie facet. ''Jest źle, ale firmy nie zmienie i bede pisał o niej źle''.. Mnie nie pasowało to zmieniłem.

to ja
@Adam 25.05.2016 17:02
Szanowni państwo nie bojcie pisać się prawdy piszcie i ostrzegajcie innych przed ta praca w Calfroscie bo tam pracownik pozbawi...

No właśnie jak jest żle w firmie to trzeba zmienić sobie prace a nie wypisywać bzdury wyssane z palca

agata

PRACOWALEM W TEJ FIRMIE I SZANOWNI PANSTWO ZE TAM JEST ZLE TO SZCZERA PRAWDA BO TO PRAWDA WIELKI WOR GNOJU NIE WIERZCIE ZE CI CO TAK FAJNIE PISZA TO PISZA PSZYDUPASY GRAFAAAAAAAAAAAAAAA I ON SAM TO PROSTE OMIJAJCIE SZEROKIM LUKIEM TO BAGNO TO JEST NAJGORSZA FIRMA W KRAJU JAK NIE W EUROPIE BEDA NASTEPNE KONTROLE BEDA BEDA U U SRANEJ SMIERCI FIRMY

nikt

Jakie wy ludzie durni jesteście co wy swojego życia nie macie tylko chłodniczym żyjecie no ale tak to już jest jak się ma swoje życie do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to się cudzym żyje a po prawdzie chłodniczym ci co to piszą to panu Jakubowi do pięt nie dorastają

zgred

ja byłem kierowca w tej firmie i jeżeli chodzi o jakubka to w promieniu kalisza 100km wszyscy o nim wiedza i każdy mowi ze jak ta firma padnie a padnie to roboty nie znajdzie jedynie co zrobi to zasili szeregi dla bezrobotnych na pol roku tyle mu przysługuje cuda tam się dzieja a co jeszcze tam się będzie dzialo to najstarsi gorale nie wiedza ale my wiemy co dalej pracujemy

Gość 2

Na portalu OLX jest oferta pracy na stanowisko Kierownika Kontroli Jakości. Co się dzieje zatem z panią, która dotychczas pracowała na tym stanowisku? Czyżby zachodziły zmiany kadrowe przed nowym sezonem, jak co roku to ma miejsce?

ZENEK-BENEK
@11111 15.05.2016 22:24
analfabeto naucz się pisać i wypowiadać bo to nie zrozumiałe co na pisałeś

analfabeta to jesteś ty bo odczytac nie umiesz Ile klas skonczyles

zorro
@siesta 18.05.2016 22:48
o ile wiem w firmie pracuje jeszcze jeden graff-oman co sądzicie o nim ? można z nim pracować??

To pytanie to podpucha nawet wiemy kto pyta szuja

szczurek

Widocznie za długo pracujesz bądź może tylek dobrze znasz ten syf od srodka bo sam opowiadales ze syf ale ludzie sie zmieniaja firma nie przewidziala zwalniajac dobrych pracownikow co bedzie sie dzialo po naszych odejsciach strach pomyslec sami sobie winni i nie dlugo zostaniesz czlowieku bez pracy bo to zamkna tego nikt nie przewidzial a mogl

szczurek

Widocznie za długo pracujesz bądź może tylek dobrze znasz ten syf od srodka bo sam opowiadales ze syf ale ludzie sie zmieniaja firma nie przewidziala zwalniajac dobrych pracownikow co bedzie sie dzialo po naszych odejsciach strach pomyslec sami sobie winni i nie dlugo zostaniesz czlowieku bez pracy bo to zamkna tego nikt nie przewidzial a mogl

ZUL

W firmie był znow pan z Inspekcji Pracy to już normalne bo wyplatki jak zwykle nie w czasie to STANDARD w tej firmie drodzy mieszkancy Kalisza ile się ludzi przewinelo przez ta firme to mala glowa najlepiej udac się do Biura Pracy tam sa dokładne dane ta firme kupia za grosze prawie już wszystko wlasnoscia banków jest ze ta firma jeszcze się wlecze to CUD dluznicy chodza za kasa której firma nie placi lata towar sprzedali a dostawcy bez kasiorki i dlatego sprawy, sprawy i komornicy maja utrzymanie w tej firmie pozadnych narzedzi nie maja nie ma co się dziwic ze pracownicy pija na okraglo bo w pozadnej firmie się nie pije tylko uczciwie placa i się zarabia firme kupia a pan w czerwonych portkach będzie taczka po placu jezdzil i sprzatal pozdrawia Zul

Alojz

Prawda firme w oczy kole caly zamet sieje jak tylko się przyjal pan Graff to jest człowiek konfliktowy ile szkody na robil już pracownikom czas na niego nadchodzi bo pan szanowany prezes Czajka widzi ze na niczym ten PACHOLEK się nie zna a wszędzie się wtraca tak jak to było gdy pracowal pan GRAFF w KOTLINIE to samo tu wyrabia nawet z pania MAGDA szukal zaczepki ale poszla do prezesa i mu uszy przytarl koniec w firmie panu GRAFFOWI się zbliza kij ma dwa konce chodza sluchy ze pani MAGDA MA BYC SZEFEM PRODUKCJI I ZNA SIE NA WSZYSTKIM a pan GRAFF WIECEJ SZKODY jak pożytku zrobil w firmie czas na niego czas a będzie zdziwiony

ja
@Alojz 13.04.2016 06:50
Prawda firme w oczy kole caly zamet sieje jak tylko się przyjal pan Graff to jest człowiek konfliktowy ile szkody na robil już...

TY Alojz co ty za brednie piszesz o naszym szefie pracuje już dość długo w tej firmie i tak dobrze nigdy nie było jak teraz a ty to kim jesteś pracownikiem a może byłym pracownikiem który został zwolniony za nygusowanie lub za alkochol i teraz się mścisz wypisując bzdury PRECZ Z NYGUSAMI I ALKOCHOLIKAMI NO wreszcie w Calfroscie ktoś porządek zrobił no ale ja widać nie wszystkim się to podoba

ja

Kierownictwo całkiem spoko i atmosfera okej

mirek

fajna firma

JOHN
@mirek 08.04.2016 19:23
fajna firma

Każda firma jest fajna, tylko czasami kierownictwo jest do niczego i sieje zamęt.

olaf

FIRMA KAPUT

AAAAA
@olaf 04.04.2016 17:04
FIRMA KAPUT

A może olaf KAPUT

Piotr

Firma Calfrost od kilku lat straciaila plynnosc finnnsowa nie placi od kilku lat firmie Oćhroniarskiej Impel wisza pare ladnych tysiecy bedzie Komornik firma jak wytrzyma pare miesiecy to wszystko linie produkcyjne zabral bank i to on lisinguje ja ludzie przychodza odchodza jak przylatujace i odlatujace bociany ile ta firma ma dlugu u dostawcow tyle co ja wlosow na glowie sprawy sprawy i sprawy i komornicy ludzie z daleka od tego syfu podwyzki maja Kapusie ze ten prezes Czajka nie widzi tego ze szef produkcji zna sie jak pies na kwasnym mleku

ja

A jak się pracuje w dziale kontroli jakości? Napiszcie, proszę!

ZAB
@ja 23.03.2016 14:40
A jak się pracuje w dziale kontroli jakości? Napiszcie, proszę!

TRZEBA KAPOWAC I DONOSIC

Andrzej

Szanowni pansrwo znow woza posiłki bo do tej pory były przeterminowane pierogi itp. ten co nakazal jesc te obrzydliwe pierogi po terminie pare lat to nie zdaje sobie sprawy z zatrucia grupowego pracowników w w Warszawie jest PISMO Z FOTKAMI KLUSEK I NIE TYLKO SA TEZ FOTO RYB PO TERMINIE TONY NIEDLUGO WJADA NA KONTROL TRZEPAC TRZEPAC

Cwaniak

Może każdy i cwaniak ale Ty Pracowniku Calfrostu też się nie podpisałeś imieniem i nazwiskiem !!!

pracownik Calfrostu

Jak macie na tyle odwagi by drwić i szydzić, obrażać to również miejcie na tyle odwagi by podpisać się pod każdą opinią, która jest przez Was wypowiadana, bo każdy cwany kiedy anonimowy, chociaż nie do końca.

...

A pani Beata ?

Jan

W firmie Calfrost obowiazki zwolnionego prezesa pana Tomczuka super prezesa za to ze nie zwalnial pracownikow wrecz przeciwnie przyjmowal jeszce jak przyjal sie pan Graaff to zaczal zwalniac pracownikow za byle co ten pan jest nie do zniesienia wyrzucili go z Kotlina keczupy i tu sieje zamet jestpieskiem pana prezesa Czajki a ten z koleji pieskiem pana Melera zalozyli kkamery smiechu warte te kamery to totalna sciema kiedys byly kamery ale nie placili za monitoring

JANUSZEK

W CALFROSCIE PAN GRAFF SZEF PRODUKCJI OSTATNIO ZAUWAZYL PRACOWNICE ZE DWA RAZY W CZASIE ZMIANY KORZYSTALA Z TOALETY POSTRASZYL JA ZWOLNIENIEM ALE PANI TA PRZYNIOSLA ZASWIADCZENIE OD LEKARZA I POKAZALA MU FIGE TO PROSTAK NIE ZNA SIE NA NICZYM KIJ MA DWA KONCE HE HEEEEEEEEEEEEEE

ted

Pracuje w tej firmie i ostatnio zrezygnowala firma CALFROST z kateringu wozil pan gorace posiłki oszczednosc teraz jemy z chłodni calfrostu mrożonki które sa po kilkuletnim waznosci terminu jest wyslane pismo i fotki terminu przydatności do sanepidu do warszawy czekamy na reakcje

Horacy
@ted 02.03.2016 15:46
Pracuje w tej firmie i ostatnio zrezygnowala firma CALFROST z kateringu wozil pan gorace posiłki oszczednosc teraz jemy z chłod...

no a potem placz ze zwalniaja :P

ALA

TA FIRMA TO TOTALNE BAGNO SZAMBO BRUD SMROD I UBUSTWO TABOR MAJA ZENUJACY A LUDZI GNEBIA CO PARE MIESIECY INSPEKCJA PRACY WCHODZI O CZYM TO SWIADCZY KIEROWNICTWO JEZDZI SAMOCHODAMI SLUZBOWYMI SIE BUJA A MY ZA NEDZNE PIENIADZE ROBIMY A SZEF PRODUKCJI TO NIE MA POJECIA NA NICZYM PIES

ktos

chciałem złożyć podanie o pracę do tej firmy, ale po przeczytaniu komentarzy - chyba zmieniam zdanie...

lin
@ktos 30.01.2016 15:55
chciałem złożyć podanie o pracę do tej firmy, ale po przeczytaniu komentarzy - chyba zmieniam zdanie......

masz sluszna racje nie ciagnij do tego bagna

gosc

Drogi Panie "D" po co podawać się za "byłego pracownika", powinien pan zabrać się za budowanie dobrej atmosfery pracy, a nie jeszcze bardziej zagęszczać. A!!! jeszcze jedno-jestem jednym z tych byłych pracowników, których miał pan przyjemność zwolnić i NIE UWAŻAM SIĘ ZA ZŁODZIEJA ANI PIJUSA!!!

pracownik

Kadra pod postacią jednej osoby, której chyba każdy pracującej wie "przybysz" - despota.

były pracownik

Jak czytam te wypociny to śmiać mi się chce. Po pierwsze nauczcie się pisać poprawnie albo używajcie chociaż słownika to nie boli. W Calfro nie pracują sami pijusy i złodzieje bo ci w większości są już zwolnieni. No jeszcze dział techniczny został ale każdy wie jacy ''mechanicy'' i ''elektrycy'' tam pracują.. Tacy co nawet noży dobrze nie potrafią założyć.. Skończyły się czasy spania i picia w pracy.I to was chyba najwięcej boli .Czas zabrać się w końcu do roboty. Większość tak narzeka na pracę, a jak doszło do zwolnień to płacz. Czytającym komentarze (oczywiście nie pracownikom bo ci zawsze będą narzekać)radzę brać poprawkę na te wpisy bo niektórym piszącym chyba się alkohol skończył.

Pracownik
@były pracownik 28.01.2016 19:43
Jak czytam te wypociny to śmiać mi się chce. Po pierwsze nauczcie się pisać poprawnie albo używajcie chociaż słownika to nie bo...

Po pierwsze nie Firma Calfro bo takiej niema tylko Calfrost, a po drugie to widzę że kadra kierownicza troszkę się zdenerwowała że ludzie piszą prawdę.

pracownik
@były pracownik 28.01.2016 19:43
Jak czytam te wypociny to śmiać mi się chce. Po pierwsze nauczcie się pisać poprawnie albo używajcie chociaż słownika to nie bo...

Mechanicy i elektrycy do kitu, raczej szef produkcji przydupas taki jest chodzi i nadsłuchuje a raczej podsłuchuje, później do prezesa . Tak zarządzać, to nawet małpa potrafi jak dostaje dodatkowego banana

pracownik

Tak szef produkcji pozbył się ludzi, którzy mogli mu zaszkodzić a jednocześnie nie dali się zniszczyć, rozwalił on cały pion techniczny i udaje greka.Wielki mi znawca.

endru

tak zgadzam sie z opinia kolegi tzn.szef produkcji powinien miec zmienione logo na drzwiach jako "syf produkcji"ten czlowiek nie ma zielonego pojecia o tym co sie dzieje w zakladzie a jak go odgornie mechaca bo fakt nowy prezes pan cz. zna ten zaklad od pod szefki nie da sobie wejsc w du... takiemu boblowi i udowodnil to nawet w miedzy czasie bo rozbil swieta trojce na czele z pania MAJSTOWA M. ale fakt jest jeden pan OWSIAK bo mu brakuje tylko zoltej koszuli do tych czerwonych spodenek robi zament wsrod pracownikow stawki podwyzsza tym co dobrze liza mu rowa i co mu kawke rano donosza jak carowi nimfy . reszta zalogi chodz chce pracowac to nie ma co liczyc na wyzej jak podstawe ale to sa ludzie a nie taborety co lubia wachac dure szefa owsiaka

Pracownik

Osobą która robi największe zamieszanie w tej firmie jest "Pan" Dyrektor Produkcji. Buntuje wszystkich pracowników przeciwko sobie, nawet między działami. Kulturą to ten "Pan"nie grzeszy. Na każdy zebraniu to jedzie tak "łaciną" że aż uszy więdną.

anonim

(usunięte przez administratora)

Pracownik

Niestety ale każdy majster jest odpowiedzialny za swój dział i powinien dbać o ten dział i pracujących tam pracowników.

Zostaw opinię o Calfrost Sp. z o.o. - Kalisz

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Calfrost Sp. z o.o.