My poznaliśmy Pana Marcin Wójtowicz jako klienta naszego. Zamówił u nas produkt i tego samego dnia o 11:45 napisał pytanie, czy mu wyślemy ja jeszcze tego samego dnia. My mu odpisaliśmy 2h potem o 14:00 ze tak, juz wysłana. On odpisuje 4 minuty później, ze juz nie potrzebuje i mamy nie wysyłać. A napisaliśmy mu, ze juz wysłane. On paczkę odbiera dzień potem i 2 dni potem odsyła ozywając ta sama etykietki Inpost i wkładając paczkę do paczkomatu, co jest nielegalne ale Inpost odesłał paczkę mimo to, ale na błędny adres. Paczka do nas nie wróciła poprawnie. Klient otrzymuje zwrot środków, a Pan Marcin Wójtowicz pisze negatywa sprzedawcy, m.in. ze nie odpisaliśmy na jego wiadomość. Ewidentnie opublikował kłamstwo, bo otrzymał od nas wiadomość już 2 godziny po jej wysłaniu do nas. Po naszej prośbie o usuniecie kłamstwa z opinii zaczął bardzo agresywnie do nas pisać, zaczął nas zastraszać, grozi rzecznikiem praw konsumenta i jest mega nieuprzejmy i wulgarny. Mimo ze sam złamał prawo, on nie życzy sobie komunikacji książę. 😊 Niezły dzban. Facet tragedia. Nie polecamy korzystać z jego usług i radzimy unikać. Tym bardziej ze w internecie wszyscy piszą to samo o nim. Ze jest agresywny, wulgarny, niemiły, bezczelny, chamski i grozi wszystkim.