Zdecydowanie odradzam.Miala być wymiana rozrządu (w sprawnym aucie,wymiana na wszelki wypadek) i miski olejowej, auto wstawione w piątek rano, miało być na 15.O 17 dostaliśmy telefon że potrwa to dłużej, są problemy z niską,mamy kupić nową po numerze VIN.Tak zrobiliśmy, ale ponieważ trzeba było poczekać aż przyjdzie a starą pan wymontował auto stało u niego tydzień.Miske pan zamontował po uprzednim odcięciu czujnika oleju,żeby pasowało..Po tygodniu jeżdżenia,w trasie z małym dzieckiem trzask,silnik stanął,pan powiedział że być może trzeba będzie wymienić wał, że może rozrząd przestawił się o dwa zęby itd...auto stało u niego kolejny tydzień (mieliśmy akurat urlop).Dziś po odbiorze,po przejechaniu kilku kilometrów, mąż stwierdził że coś jest nie tak i wrócił do warsztatu,pan powiedział żeby zostawić mu auto bo być może trzeba wymienić cewki,że faktycznie silnik pracuje tylko na trzy kotły... Mąż się nie zgodził, więc pan grzebał przy nim i finalnie oddał auto, zobaczymy jak długo pojeździ tym razem.Nie sądzę żebyśmy mieli wyjątkowego pecha, myślę że pan słabo zna się na pracy,partaczy i robi byle jak.Nie wystawia paragonów,nie wiadomo co naprawdę robi a czego nie.Stres czy auto nie zawiedzie znowu,stres i czekanie,niewarte tańszej ceny.Nigdy więcej nie skorzystam.