York PL

• Biedrusko
  • Rakownia
  • Złotoryjsko

3. Opinie o pracodawcach Bolechowo
  5. Opinie o York PL Sp. z o.o. sp.k.

Opinie o York PL Bolechowo

Nie przegap nowości o York PL Sp. z o.o. sp.k.!

Sisi

23.08.2019 23:12

Brak w tej firmie ludzi kompetentnych. Sprawy zamiatane pod dywan. Sporo osób nie na odpowiednym stanowisku. Pobłażanie przełożonym. To jest upadek tej firmy. Pracuje ale już po mału kończe.
    Kapciu

20.08.2019 02:59

Ogólnie dramat , pracownika traktuja jak śmiecia żadnych dodatków o wakacjach pod Grusza to juz nie wspomne , owoce powinny być codziennie a nie kto pierwszy to lepszy , na moje ten cyrk upada, za rok widze tu kurniki....nie pozdrawiam
    Robol

17.08.2019 21:24

Witam czy pan Bugaj coś zrobił z panią (usunięte przez administratora)bo jak nie to zgłaszam do góry A jak nie Góra to do tv
    Ktosiu

13.08.2019 07:40

Pracy w firmie York raczej nie polecam. Wynagrodzenie jak na 3 zmiany bardzo małe niesprawiedliwe premiowanie oraz żenujący cyrk raz w miesiącu. Odniosę się w pierwszej kolejnści do systemu premiowania. A więc. Możesz naginać cały miesiąc starać się jak tylko możesz A premia jest liczona h. Wie jak, od wydajności wszystkich maszyn możliwość do uzyskania to do 50% gdzie zazwyczaj jest ok 20% mimo tego ze ma sie na maszynie cały miesiac np 95% wydajności. Cyrk o którym napisałem wcześniej to raz w miesiącu zebranie na którym rozdają nagrody 150 zł brutto i 50 zł na jakiejś karcie. Żenująco przez mikrofon wywołują osoby które otrzymały nagrody. Te brawa masakra ludzie dajcie spokój. Jeszcze jak by pracownicy mieli na to wpływ. wymyślili sobie że na danym stanowisku musi ktoś być minimum 72 godziny i pewnie wydajność 120 % czy jakoś tak. Po pierwsze pracownik nie ma absolutnie na to wpływy czy na danym stanowisku będzie tyle bo nie wszyscy mają stałe miejsce pracy A po drugie jak zbliża się że jesteś prawie 72 H to Cię rzuci na inne stanowisko i tak nie dostaniesz tej żenujący nagrody i tak. Także czyste zagranie. No jesli chodzi o umowe o pracę. To jest ich milion. A to posrednik a to York i tak w kółko No i Atmosfera też nie jest w całe taka miła jak wypisują w ofertach pracy. Tu nie będę się odnosić bo wystarczy przeczytać wcześniejsze komentarze. Także jeśli szukasz pracy z niestabilna umową i wynagrodzeniem to praca jak najbardziej dla Ciebie .AMEN
    Ktosiu

14.08.2019 21:56

Nie. Ponieważ są 3 zmiany. Są normy. Bardzo wygórowane. Jeżeli nie uda ci się jej zrobić nie biją za to ale na ręce patrzą i pytają czemu tak mało. Ogólnie są stanowiska na których trzeba mieć łapy jak wiatraki i są takie gdzie zrobisz z palcem w (usunięte przez administratora) ale co z tego jak premia jest od wydajnosci Wszystkich .
    Blue

14.08.2019 23:10

Pani wielka brygadzistka cicha uspokoiła się czy raczej słabo? Pewnie wszystko zamietli pod dywan, nie powinno tak być powina ponieść karę.... Niech wraca na produkcję, Pozdrawiam ludzi którzy tam pracują. Ludzie ogarnijcie się uciekajcie z tego bagna

28.07.2019 00:44

Rubel

29.07.2019 08:18

Lepiej jednak myśl o tym co wyprawiasz.
    Kowolen

01.08.2019 02:16

Amen, a może tym co pisałem ;
    Jan Dzban

21.07.2019 19:09

Przeżyłem to pracując w tej firmie.. (usunięte przez administratora) do stopnia tak zaawansowanego, że można by wytoczyć piękna sprawę. Dziś z perspektywy czasu, to że tam już nie pracuje to był najlepszy splot sytuacji jaki mógł mnie spotkać. A mój oprawca pracuje nadal i zapewne były następne osoby, które były niszczone psychicznie wraz z buntowaniem całej kadry przeciw niej.Okrutna rzeczywistość, a do tego ofiara ponosi symboliczną karę - musi odejść z pracy podczas gdy kat ma się dobrze robi karierę i szuka kolejnych ofiar.Mdli mnie, gdy czytam takie teksty. XXI wiek, a ludzi traktuje się jak śmieci, niewolników. Odbiera im się godność i podstawowe prawa. Czytam i coś we mnie krzyczy. Krzyczy bardzo głośno i niecenzuralnie.Na szczęście mamy takie czasy, że rynek pracy w tej chwili potrzebuje pracowników, a nie odwrotnie. Jedyne moim zdaniem rozwiązanie to odejść, nie czekać, aż będzie lepiej, bo będzie tylko gorzej. Szkoda zdrowia i życia. Jest taki wymowny cytat: "Jeśli chcesz poznać czyjś charakter, to daj mu władzę ". Nie pozdrawiam i nie polecam ...........
    DamJan

27.07.2019 11:14

No cóż szkoda że porządnych ludzi z biur pozwalniano, lub sami poodchodzili , to teraz zupełnie inna firma niż parę lat temu. Tak to już jest: jaka kadra takie problemy.
    Robol

20.07.2019 21:42

I jeszcze pozdrawiam Pana Damiana B bo jak nie to Maciej J wierzmie Cię za Ciebie A jak to nie pomoże to gloszam wyżej firma WIELKA PORAZKA
    Zvrotka

31.05.2019 13:40

Witam! Zastanawiam się nad wysłaniem dokumentów do Yorka na pracę w sprzedaży, a dokładnie w eksporcie. Podzielcie się pls wiedzą nt warunków, jakości zarządzania, atmosfery w pracy. Z opinii na forum wynika że atmosfera szczególnie dobra nie jest, ale też i zbyt wiele merytorycznych ocen nie zauważyłam- przeważają wypowiedzi bardzo emocjonalne, wycieczki osobiste i pomstowanie na Lean, a chciałoby się dowiedzieć czegoś bardziej konkretnego. Dzięki bardzo za zrównoważone wypowiedzi osób znających temat;) pozdro
    Zvrotka

11.06.2019 10:56

Dzięki za odpowiedź. Potraktuję ją jako ostrzeżenie;) Pozdrawiam
    Kompetentny petent

14.06.2019 19:32

Jest ok byle tak dalej byłem na wakacjach w Gnieźnie w czubkach więc gorzej niebedzie w tej firmie jest miła kultowa gra z pracownikami z innego powodu żeby dostać na głowę nie dostanę zapraszamy wszystkich chętnych do pracy.
    zainteresowany

05.06.2019 23:03

Jestem ciekaw czy tak naprawdę wszystkim się tak źle pracuje w tej firmie. Jak to na dziś dzień wygląda. Czy warto się zatrudnić ? interesuje mnie dział techniczny proszę o opinie
    Harnaś

01.06.2019 22:51

Polecam pracę na MAGAZYNIE. PRACA W temp- 20 I + 60 pod plandeką. ZAROBKI: koleś wchodzący na mag z ulicy ma coś koło 2.5 na łapę. Os pracująca kilka lat ma 300 zł więcej, jeśli WGL dostała angaz A o to trudno. Do tego odpowiedzialność materialna czyli za każdy błąd w zależności od stopnia (mł. Mag, mag, magazynier kwalifik., starszy mag) od 30 zł w górę. Czyli osoba pracująca na skanerze , a ziomek z ulicy tego nie robi bo firma mu od ręki loginu nie da a czasem zarobi więcej niż ten co pracuje kilka lat.(usunięte przez administratora) Z resztą jeśli brygadzista sie zwalnia majac wyplate dosc konkretna, to chyba nic więcej nie trzeba dodawać.(usunięte przez administratora)
    Janusz

02.06.2019 19:52

Miłość silniejsza niż sraczka ????
    Żubr.

04.06.2019 12:08

Na produkcji podobnie, starzy pracownicy odchodzą( 5 od Michała) , młodzi z ulicy masakra cochwile wtopy a w nagrodę pączki. Man nadzieję że czytasz to szefie i dość już kłamstw Czas na nową normalną kadrę.
    Janusz Biznesu

08.03.2019 08:52

Dawno nie czytałem wpisów ale widzę że w Yorku z miesiąca na miesiąc jest coraz lepsza jazda. Cóż, obecnych pracowników zachęcam do poszukania innej bo patrząc na siebie stwierdzam że każdy miesiąc w yorku był miesiącem straconym. Nie dość że atmosfera była fatalna a wypłata jeszcze gorsza. Niezdecydowani powiedzą:"No ale jest elastyczny czas pracy i wypłata w terminie"- to żaden argument, to obecnie standard w każdej firmie. A robota leży na ulicy tylko się trzeba po nią schylić P.S. Osobom szukającym na forum informacji o firmie zdecydowanie odradzam pracę zarówno na produkcji magazynie i biurowcu. Wystarczy poczytać wpisy które mówią same za siebie a ich ilość może świadczyć o frustracji i atmosferze. York chyba pobije rekord ale nie w sprzedaży tylko w ilości wpisów na gowork-u
    Zainteresowana

15.03.2019 09:44

czyli odradzasz prace w tej firmie ?
    Batista:-))))

13.05.2019 12:49

Pewnie niebawem ta firma zostanie zaorana:-))))))
    Nowa

13.03.2019 20:30

Jeżeli nudzi cię praca lub mało zarabiasz, możesz się zająć zarabiać przez internet. Wejdź na mój profil instagram: @zarabiajprzyinternecie lub na moją stronę internetową: www.zarabiajprzyinternecie.pl.tl

02.02.2019 23:08

....1...2..

17.02.2019 01:04

No i co?? Zazdrościłbyś jakby zrobił z niej swoją asystentkę?? Ludzie...przestańcie się wtrącać w ich życie...dogadują się?? To najważniejsze...fajnie się pracuje z ludźmi z którymi ma się dobry kontakt a Ty najwyraźniej jesteś sam i nikt Cię nie lubi,skoro piszesz takie dyrdymały..
    Pan Gajowy

24.02.2019 19:17

Pewnie kolana to masz ,aż zdarte od klęczenia hehe. Albo otworek smarujemy maścią łehehe Pan Gajowy pozdrawia

Oferty pracy - York PL Sp. z o.o. sp.k.

Specjalista ds. technicznych (ustawiacz wtryskarek) (M/K/X)

York PL Sp. z o.o. sp.k.

Poznań

WalletIcon

5000 - 6000 PLN / m

Mechanik / Elektromechanik Utrzymania Ruchu ( K/M/X)

York PL Sp. z o.o. sp.k.

Poznań

WalletIcon

6500 - 9000 PLN / m

01.02.2019 11:55

Prezes też miał dość i odszedł z tej firmy
    c

16.02.2019 14:47

co dalej z prezesem ?
    niktWażny

11.02.2019 15:18

Temat dotyczył zupełnie innych osób, a także problemu który ma miejsce na wcześniej opisanym dziale. Koleżanka, która jest tutaj opisywana nie ma z tym nic wspólnego, a stała się tylko ofiarą tej bezsensownej dyskusji. Wchodzenie w jej prywatne życie, jest przynajmniej nie na miejscu!
    NieWażny

11.02.2019 18:29

Jak dział, jakiich osób Natalko
    Podwyżka

04.02.2019 21:46

Siema Janusze slyszołem za mają dołożyć na początek roboty a później no cóż firma inspiruje sie reklamą pracuj pl. Znaczy że dostaniecie świnki ha ha. A tak poważnie apka spoko , olx też ok zachęcam do szukania , a jak mówi moj przełożony : nie możliwe nie istnieje a skoro nie to warto szukać nowych możliwości.
    Uciekła premia

05.02.2019 08:04

Na bzdurki , dyrdymałki, głupstwa oszczędnością i pracą ludzie się bogacą oto roczna premiera świnka dla każdego zamiast premii niech moc będzie z wami.
    Filozof

04.02.2019 20:50

"Na początku był chaos". Całe szczęście bo już się zastanawiałem czy ci co wieszczą firmie koniec maja racje. A z tego wynika że to dopiero początek jest, uf co za ulga. Moc atrakcj jeszcze przed nami ...
    Pirotechnik

04.02.2019 21:09

Te filozof jabym się cofnoł dalej przed chaos do wielkiego wybuchu. Do tego dąży nasz władza. Całe szyfostwo wie że do niczego dobrego te zmiany nie prowadzą ale są tak ..... o swoje koryto że są skloni zatopić wlasny okręt. Oni są jak huba , tasiemiec, pasorzyty które zjadaja york. Brak im cywilnej odwagi.
    Pinokio

04.02.2019 15:23

He he opinie usunięto hmm ciekawe dlaczego być może prawda boli???? dno a nie sorry dno się już oderwło
    Kordynator Liderów

31.01.2019 20:36

Niebawem otoczy cię ciemna strona mocy dla zainteresowanych większe normy na konferencji na maszynach plan Lin wypalil a wy nadal ślepi i głusi ogólnie fantastyczne wam kity wciskają rządzący dobra zmiana jak prezent PiS u i ich 500+ hehe chasła wyborcze ogólnie to bardzo dobrze że się kręci w tej firmie plan jest prosty zrobić was w bambuko żebyście byli zakręceni jak małpy z epoki kamienia łupanego.Ogolnie jest dobrze firma istnieje do końca świata i jeden dzień dłużej pssssss
    Polonista

02.02.2019 18:19

Hasla
    Znajdzmnie

30.01.2019 03:16

To powoli wszystko dobiega do upadku firmy. Co druga osoba ma w planach jak najszybszą ucieczkę z tej pracy. Pewnie myślicie dlaczego? Małe pieniądze to główny powód.... Pracownicy z dłuższym stażem żeby podstawę mieli mniejszą od "nowych" ? Hańba. To my ich uczymy pracować na maszynach, mamy coś za przekazanie wiedzy tak jak w innych firmach? Nie :) I te nagrody raz w miesiącu... co z tego że starasz się cały miesiąc wyrabiasz normy czy na nabijarkach, konfekcji, czy na aqua skoro jesteś co chwilę na innej maszynie lub pakujesz na konfekcji. A przeciez oceniają wyniki maszyn... hmm przykladowo n17 i n10 obstawione jak zawsze tymi samymi ludźmi. Może po prostu nie wynik maszyn, a wynik danego pracownika przez cały miesiąc będzie doceniony? Trochę refleksji Panowie w odblaskowych kamizelkach. :)
    Fan.

30.01.2019 19:31

Szkoda jedaj , takich jak Monika, Ania czy Grzegorz ,którzy polegli w ataku klonów ,na szczęście w tym roku nowa część gwiezdnych wojen-zobaczymy jaki będzie miała tytuł.
    Ciapaty

02.02.2019 00:01

Jaki Grzegorz?

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w York PL?

Zbulwersowana

24.01.2019 08:59

Doszła mnie plotka że pan T. B. A. Ma zostac technologiem. Prosze was uszczypnijcie mnie. Ten czlowiek omija maszyny szerokim łukiem. A jak juz cos zrobi i zostanie 'gwiazdą' to pochwili te cos znowu niedziala. Mam nadzieje ze to tylko plotka jak nie to oznacza ze drapanie pewnej osoby po 'brodzie' daje efekty ...
    mick

27.01.2019 18:20

Gorzej niż MFR - niestety
    Zbulwersowana

31.01.2019 20:30

A jednak hm... ale telefon dostanie firmowy ? Tylko bateria mocna musi byc. Masakra.
    Zazenowany

31.01.2019 13:24

Pracuję tu krótko ale to co się dzieje w tej firmie to porażka najgorsza zmiana na jakiej byłem to mfr jeden wyścig szczurów jeden z drugim by cie zabili za złotówkę więcej i te śmieszne nagrody żeby zobaczyć ile sa w stanie z Ciebie wycisnąć i potem podkręcić norme . Oczywiście (usunięte przez administratora) żyją dobrze np Pani R może wszystko bo ma plecy rozmawia przez telefon na środku hali i nikt nie widzi niektórzy są nietykalni gdzie jest sprawiedliwość w tej firmie. Wszyscy mają już dość tej pracy jeszcze trochę będą stać przy tobie z batem nowi przychodza i odchodzą ale nikt tego nie widzi że coś tu nie tak . Gdzie jest prezes tej firmy czy on tego nie widzi.
    Jadwiga

30.01.2019 23:19

Na produkcji pani R , biedna bez przygotowania bez doświadczenia na porzarcie. Dodatkowo ten wypadek i dylematy kto pojedzie kto zostanie na hali wsumie nikt .... róźnicy brak ciekawe kto pójdzie siedziec jak wydarzy sie cos strasznego biedna R czy władza która tą patologie tworzy. Do zbulwersowanej ten TBA jest udany bylam tam kilka razy i odsyla do innych a sam bawi się tel i byl zajęty , chyba tym telefonem pracowalam tu i tam troche znam tego kolege. Rozumiem twoja frustracje nas mechanicy teź spławiają ale ich to już powoli brak. Szukam pracy w duni bo tu juz okręt tonie , potrzebuja jak co. Ps nie liczyla bym na przedłużenie umów we wrześniu na czas nie określony, slyszałam że szukają agencji i to nie towarzyskiej hehe. Co do mistrzów z wtrysķów macie chłopaki jaja brawo mega kochones czy jakoś tak trza się szanować.
    bananowiec

30.01.2019 17:26

Nie ma to jak na wlosiu premia w leasingu. Chlopaki uciekajcie z tamtad bo was z ta linia na Białoruś wywiozą
    York

29.01.2019 17:17

I co ze zmiana Sst?? Kto zostal nowtm mistrzem??? I brygadzistka??? Dzieciarnia od liderow?? Czy jakas powazniejsza osoba??
    smutna

30.01.2019 00:16

Poważne osoby są już na wypowiedzeniu bo się szanują, a zostaną swierzaki jak w Biedronce. Szach mat! Samodestrukcja.
    Takjest

30.01.2019 12:31

Swiezaki :) moze szybciej doprowadza firme na upadek. Bo raczej nie porzadza jak nalezy.
    Bartosz

19.10.2018 13:45

Ktoś coś wie za co zwolnili brygadzistke i dwóch mechaników? Czy w firmie już brakuje pieniędzy na wypłaty? Maszyny stoją z powodu awarii, co z tym robi firma zwalnia mechaników i to w dodatku nie tych co ściemniają (mistrzowie na tych zmianach) tylko młodych co (usunięte przez administratora). Premia ludziom spada z powodu braku towaru co robi firma? Zwalnia osobę odpowiedzialną za pobieranie towaru (brygadzistke). Brak słów...

29.01.2019 10:19

Najlepszych panie.
    York

29.01.2019 17:15

Tzn

Kontakt - York PL Sp. z o.o. sp.k.

POZNAŃSKA 1 62-005 Bolechowo

REGON:630031910

Branża główna: Wyroby z tworzyw i gumy

FacebookIconLinkedinIconYoutubeIconInstagramIcon
    Mick.

10.01.2019 23:32

No i podobno szefa produkcji też mają przenieść.
    York !!!

21.01.2019 01:32

"The end'' jak już,ale to na 100% Twój !!!

29.01.2019 10:16

No i stało się - szefa już nie ma.
    mick

10.01.2019 15:24

No i stało się Zmiana SST przestała istnieć ..????
    Pracowlam tam

23.01.2019 18:06

Cos wiecej na ten temat? Pan SST sklada wypowiedzenie???
    głupia

28.01.2019 17:53

najlepsza MSZ
    Lean

22.01.2019 17:42

Najpierw wykonczyli dobrych pracownikow a teraz pozbywaja sie kadry lub ich degraduja..jest dwoch elektrykow, mechanikow zero moze do Ows...ka zadzwonie
    Bruno Mars

24.01.2019 00:56

Dziki kraj dziki kraj Owsiak Górą reszta to dno .York do końca świata i jeden dzień dłużej

24.01.2019 10:38

I ani dnia krócej! Niech trwa chwila mocy !!! To gdzie wpłacać datki ???

29.11.2018 16:51

07.12.2018 20:32

Wiagrę :-)
    Szczera.

13.01.2019 12:06

może go wreszcie zdejmą ,po co nam taki szef
    Znajdecię

11.01.2019 23:47

Czas zastąpić mistrzów liderami ,niech się wreszcie wykażą.

08.01.2019 19:20

Czy ta firma jest nadal tak beznadziejna jak piszecie ???

08.01.2019 20:09

Jaka???
    rencistka

10.01.2019 14:43

Ja pracowałam 10 lat i nie mogę nic złego powiedzieć ,praca nie należała do lekkich ,ale pieniądze na czas ,a atmosfere o której tu tak negatywnie piszecie to tworzycie sami .W okresie kiedy pracowałam była bardzo dobra atmosfera ,fajni ludzie ,jeszcze sporo z nich pracuje ,żeby nie problemy zdrowotne to jeszcze chętnie bym popracowała a tak tylko powspominać mogę i liczyć każdą złotówkę. Z renty ciężko żyć ,a komu nie pasuje praca to niech nie pisze negatywnych bzdur tylko zmieni prace ,teraz dla chcących pracować pracy dosyć ,-pozdrawiam
    Znajdzmnie

11.12.2018 14:57

Jak dobrze mieć ciocię która ma znajomości... ogarnie wszystko nawet awans. Brak słów! Nie pozdrawiam.
    Ciocia

17.12.2018 11:39

Jaką ciocie ?
    Dziadek

27.11.2018 10:38

Ciekawe kiedy dadza zegarki nieobecnym i tym ktorych nie wyczytali na 25leciu bo jakos sie nie kwapiom chyba ze sa tak pazerni i nic nikomu nie.dadza co by mbie nie zdziwiło
    Ktosiek ☺

06.03.2018 17:41

Tak czepiacie się Liderów a jak chodzi o jakąś sprawę prośbę pomoc to ich wołacie i o wszystko prosicie . Pamiętajcie że to są nasi "koledzy/kolezanki" z którymi kiedyś wspolpracowalismy a teraz na nich koty wieszacie. Są takimi samymi pracownikami jak my. Trochę szacunku . Pozdrawiam
    Zastępca lidera

08.03.2018 17:28

A kiedyś nie było liderów i ludzie sobie świetnie radzili. To jest tylko i wyłącznie kolejne niepotrzebne stanowisko,fanaberie firmy zewnętrznej,jakby to miało w czymś pomoc. Śmiech na pustej sali i nic więcej.... Również pozdrawiam
    Śnieżka

13.11.2018 21:51

To chyba pewna pani która myśli że wszystkie rozumy zjadla
    mała- czarna

10.11.2018 18:34

Jest wspaniale , jestem zachwycona , dziękuję za możliwość bycia na imprezie.
    Red Bull

12.11.2018 10:44

No proszę jaka zgodność , jak wszyscy pięknie przytakują. Ma­nipu­lac­ja ja­ka spryt­na za­raza, węszy niczym hiena.Nęci by dać resztki złudze­nia i zrozumienia.....Hallo budzimy się przed nami rzeczywistość.
    Dudu

09.11.2018 23:15

Prawienpo 8 latach pracy mogę powiedzieć, że warto czekać... Naprawdę warto...! Było ciężko, tego ukrywać nie będę... Ale to, że dopiero po takim czasie zostałam zauważona... Dużo daje. Podbudowuje człowieka... Troszkę cierpliwości.
    Dudu

09.11.2018 22:47

Lubię atmosferę w YORK za: Pracuje tam juz jakiś czas. Dotknęło mnie kilka zmaian, które wielu osobą nie odpowiada.! No ale jeśli komuś zależy na pracy, to sie stara zaakceptować wszystkie zmiany do których odchodzi w firmie... Rozwój to coś do czegoś firma dąży. Jesli komuś nie zależy na pracy, to pwnie nikt na sile go nie zatrzyma. Kazdy ma prawo do.wyboru.! Nie odpowiada to szukaj innej pracy a nie wypisujesz głupoty na forum. A prawda jest taka ze jakby ktoś Cie "X czy Y" zapytał co sie Tb nie podoba, nie potrafil bys odpowiedzieć.!!!
    Kpotys

03.11.2018 18:38

Zwalniają i przyjmują nowe osoby
    SM

07.11.2018 22:05

Nie przyjmują. Kryzys jest.
    on...

09.11.2018 15:54

Ciekawe już 20 osób jest umówione na badania lekarskie .Celem podjęcia pracy .
    Janusz sukcesu

24.10.2018 17:54

Zwalniają, zatrudniają wszystko to bardzo miłe
    KMWTW

24.10.2018 21:31

Dokładnie Zwolnili brygadzistke tak jak wiele innych osób , a raczej umów nieprzedluzyli .Z tego powodu powstał wielki lament tylko po co?! Taka strategia firmy od dawien dawna . Zwolnić postraszyc sciemniaczy za L4 zatrudnić nowych pracownikow i jest stan osobowy się zgadza...
    KMWTW

26.10.2018 21:16

Chodzi o to że dla "rzadzacych" ta firma nie ma znaczenia kto na jakim stanowisku pracuje czy to sprzątaczka , magazynier , brygadzista itd to jeśli im ktoś podpadł to zwalniają takich ludzi. W niektórych przypadkach wygląda to na jawny sabotaz.Zwalnia się ludzi z ogromną wiedzą i doświadczeniem a zatrudnia się żoltodzobow.Z reguly na poczatek umowy są naczas probny...pozniej weryfikowane sa umiejetnosci ...

Zostaw merytoryczną opinię o York PL Sp. z o.o. sp.k.