SLODKIE

2.5/5

• Proces rekrutacji
  • Dlaczego warto u nas pracować

Proces rekrutacji

Dlaczego warto u nas pracować

• Skierniewice

5. Opinie o SLODKIE sp. z o.o.

Opinie o SLODKIE Warszawa

Nie przegap nowości o SLODKIE sp. z o.o.!

12.04.2022 11:51

Szanowni Państwo,

zależy nam na dostarczaniu rzetelnych informacji na temat naszej firmy, dlatego jesteśmy obecni wszędzie tam, gdzie pojawiają się opinie na nasz temat.

Kim jesteśmy?

Jesteśmy producentem personalizowanych słodyczy reklamowych. W 2022 r. obchodzimy 25 Jubileusz istnienia firmy. Posiadamy własną Czekoladownię, Karmelarnię oraz park maszyn drukujących, dzięki czemu jesteśmy w stanie stworzyć słodkości nawet dla najbardziej wymagających Klientów.

Nie tylko otwartość na zmiany i nowatorskie pomysły, ale również słowa krytyki sprawiają, że nieustannie wprowadzamy zmiany, by stać się lepszym nie tylko producentem, ale także pracodawcą. Z tego względu niezwykle doceniamy wszystkie merytoryczne uwagi ze strony naszych Pracowników oraz Klientów. Wierzymy, że dzięki nim stajemy się nie tylko bardziej empatycznym pracodawcą, ale także odpowiedzialnym producentem i profesjonalnym partnerem biznesowym.

Co jest dla nas ważne?

Zależy nam na tworzeniu przyjaznego środowiska pracy, praktycznego wsparcia rozwoju naszych Pracowników, a także trosce o środowisko naturalne. Realizujemy szereg działań o charakterze CSR-owym, ponieważ wierzymy w prowadzenie odpowiedzialnego, zrównoważonego biznesu.

Stawiamy na rzetelność!

Śledząc komentarze pojawiające się w serwisie GoWork, zauważamy, że pojawiają się wśród nich także nieprawdziwe informacje na temat naszej firmy. Informujemy, że treści niezgodne z prawem m.in. pomówienia, treści obraźliwe i naruszające nasze dobre imię i dobra osobiste, będą usuwane przez Administratora.

Pragniemy zaznaczyć, że nie o wszystkich sprawach możemy rozmawiać na forum, dlatego w kwestiach wymagających szczególnego wyjaśnienia zachęcamy do bezpośredniego kontaktu z nami drogą mailową. Chętnie poznamy Państwa opinie na temat naszej współpracy: [email protected]. Osoby zainteresowane pracą w firmie Slodkie zachęcamy do aplikowania na nasze oferty.

Serdecznie pozdrawiamy
    Anna Garmada CEO i Zespół Slodkie

31.01.2022 22:42

Pracuje w firmie slodkie upominki juz jakis czas. Atmosfera jak wszędzie zależy od ludzi, którzy cie otaczaja. Ja narzekać nie moge. Lubie tu przychodzic. Nie spotkalam się z tym o czym czytalam na gowork. W firmie ludzie pracuja wiele lat, co raczej dobrze swiadczy o pracodawcy.

08.02.2022 14:25

Dziękujemy za opinię! To dla nas bardzo cenna informacja. :)
    Ror 40

27.06.2019 10:17

Pracuje już kilka lat, tak samo jak moi koledzy i jak wszędzie bywają lepsze i gorsze momenty ale narzekać nie mogę, a ostatnio jest tylko lepiej. Krytykować każdy potrafi, tyle w temacie.

02.05.2026 14:56

04.05.2026 08:51

Dzień dobry, Tak, firma SLODKIE posiada maszyny typu flowpack, a także szereg innych maszyn i urządzeń wykorzystywanych w procesie pakowania i produkcji.

jennyfromtheblock

08.12.2025 14:07

Moje doświadczenie z firmą Słodkie nie należało do najlepszych. Rekrutacja została przeprowadzona mało profesjonalnie – spotkanie wyznaczono z bardzo krótkim wyprzedzeniem, przez co trudno było się przygotować. Po rozmowie padła deklaracja, że firma odezwie się maksymalnie w ciągu dwóch tygodni, jednak kontakt nigdy nie nastąpił. Jeśli chodzi o warunki pracy, to wypadają raczej przeciętnie. Siedziba znajduje się na obrzeżach miasta i realnie można dojechać tam tylko samochodem, co nie dla każdego jest wygodne. Godziny pracy są mało elastyczne, a z informacji od Pani prezes wynika, że w ostatnich 4 miesiącach roku nie ma możliwości wzięcia dłuższego urlopu. Ogólnie sprawia to wrażenie mocno obciążającego, „handlowego (usunięte przez administratora) Nie polecam osobom, które cenią sobie profesjonalną komunikację, elastyczność i work-life balance.

08.12.2025 15:23

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Jest nam przykro, że proces rekrutacyjny nie spełnił Pani/Pana oczekiwań. Rozumiemy, że mogło to być rozczarowujące, jednak jednocześnie warto podkreślić, że doświadczenie z rekrutacji niekoniecznie odzwierciedla codzienną pracę w firmie – dlatego zachęcamy, by te dwa obszary rozpatrywać oddzielnie. Chcielibyśmy również zaznaczyć, że dokładamy starań, by cały proces rekrutacyjny przebiegał w sposób rzetelny i transparentny. Jeśli w tym przypadku coś nie było zgodne z naszym standardem – brak informacji zwrotnej, przepraszamy za to niedopatrzenie. Odnośnie lokalizacji – jest ona typowa dla zakładów produkcyjnych, które z uwagi na charakter działalności rzadko mieszczą się w centralnych punktach miasta. Zapewniamy pracownikom parking, a w bezpośrednim sąsiedztwie siedziby znajduje się przystanek komunikacji miejskiej, co ułatwia dojazd osobom bez samochodu. Jeżeli chodzi o warunki pracy, staramy się zapewniać możliwie komfortowe środowisko oraz jasne zasady organizacyjne np. zasady dotyczące urlopu, zwłaszcza w okresach wzmożonej produkcji, wynika ze specyfiki branży. Rozumiemy, że nie każdemu może to odpowiadać, dlatego informujemy o tym czytelnie już na etapie rozmów o pracę. Dziękujemy za podkreślenie aspektów, które z Pani/Pana perspektywy wymagały poprawy. Traktujemy tę opinię jako ważną wskazówkę do dalszego doskonalenia naszych procesów. Życzymy powodzenia w dalszych działaniach zawodowych.
    Xyz

18.03.2024 20:03

W jakich godzinach jest praca?

27.12.2023 12:05

Czy zdarzają się nadgodziny w Słodkie Upominki?

29.12.2023 10:58

Dzień dobry, praca w godzinach nadliczbowych występuje okresowo w firmie SLODKIE i jest zależna od zajmowanego stanowiska.

25.01.2023 09:29

Jak co roku całym sercem wspieramy Wielką Orkiestrę Świątecznej Pomocy. Tym razem stworzyliśmy aż 8 aukcji z pysznymi bombonierkami. Nasze puszki spersonalizowaliśmy na 31. edycję WOŚP, a czekoladowe serca pokryliśmy jadalnym złotem! Tak powstała limitowana edycja słodkości, którą można wylicytować!

Linki do aukcji:
    Czekoladowe serca muśnięte złotem #5 - Aukcje WOŚP - Allegro.pl
    Czekoladowe serca muśnięte złotem #6 - Aukcje WOŚP - Allegro.pl
    Czekoladowe serca muśnięte złotem #7 - Aukcje WOŚP - Allegro.pl
    3 bombonierki Czekoladowe serca muśnięte złotem - Aukcje WOŚP - Allegro.pl

Zachęcamy do wzięcia udziału w licytacjach - razem możemy więcej!

25.01.2023 08:57

Aktywnie poszukujemy nowych pracowników do SLODKIE.
    Kogo szukamy?
    - Drukarz Fleksograficzny
    - Specjalista utrzymania ruchu – Technik
    - Specjalista ds. Obsługi Klienta
    - Brand Coordinator
    - Specjalista ds. SEM I SEO / Performance Specialist
    - E-Commerce Coordinator
    - Specjalista ds. Content Marketingu / Communications Marketing Expert

Zawsze aktualne oferty pracy oraz linki do ofert znajdują się na stronie http://www.slodkie.com w zakładce kariera (w stopce strony).
    ZACHĘCAMY DO APLIKOWANIA! :)
    Jeśli jesteś zainteresowany napisz do nas: [email protected].

05.01.2023 09:50

Podsumowując 2022 rok możemy już śmiało ogłosić, że z okazji 25 urodzin, SLODKIE zaangażowało się w 25 akcji CSR! Wśród nich wymienić warto wymienić m.in. przekazanie 200 kg karmy do schroniska, odmalowanie domu opieki dziennej podopiecznych fundacji, współpracę z Too Good To Go, czy premierę czekolady nowej generacji z linii NXT, która jest w 100% roślinna, ale zachowuje kremowość i smak tradycyjnej czekolady.

Ponad 3500 m2, czyli tyle, ile 6 przeciętnych supermarketów, 70 3-pokojowych mieszkań lub... 291,7 tysiąca tabliczek czekolady ułożonych obok siebie. Właśnie tyle zielonego, pachnącego LASU w tym roku zyskało nasze środowisko. To wszystko dzięki naszym Klientom, którym ogromnie dziękujemy za zamówienia! ❤

18.11.2022 10:23

Czy w Słodkie Upominki możliwa jest wypłata wynagrodzenia w częściach, częściej niż raz w miesiącu?

21.11.2022 11:32

W SLODKIE wynagrodzenie wypłacane jest raz w miesiącu.

09.08.2022 10:47

Co jaki czas w Słodkie Upominki można ubiegać się o podwyżkę?

14.10.2022 20:00

jeśli uważasz, że powinieneś ją otrzymać, to porozmawiaj z szefem.
    Zapytanka

14.10.2022 13:14

Czy rekrutacja na stanowisko grafika dtp jeszcze trwa, czy kandydat już został wybrany?

14.10.2022 19:51

Aktualnie znaleźliśmy pracownika na to stanowisko, jednak ciągle rozwijamy się i poszukujemy nowych osób. Jeśli jesteś zainteresowana dołączeniem do naszego zespołu, wyślij CV na: [email protected] - może szukamy właśnie Ciebie? :)
    Pracownik biurowy

09.07.2022 15:44

Czy pracodawca używa programów typu "Oko Szefa" które śledzą każdy ruch pracownika na komputerze? Jeśli tak to czy pracodawca pamięta, że ma obowiązek powiadomić pracownika o ewentualnych metodach kontroli? Programy potocznie nazywane Okiem szefa zapisują takie dane jak: ilość czasu jaki pracownik spędza na przeglądaniu stron w Internecie i pozwalają nadzorować oraz kontrolować elektroniczną pocztę osób zatrudnionych.
    Qulson

05.07.2022 17:53

Pracował ktoś jako pomocnik magazyniera i mógłby się podzielić opinią na temat pracy zarobków i atmosfery.
    Drukarz

07.06.2022 19:49

Czy oferta pracy na stanowisko drukarz flexo jest nadal aktualna?

19.06.2022 22:11

Tak, zapraszamy do wzięcia udziału w rekrutacji. :)
    Adas

22.05.2022 21:20

Chciałbym dowiedzieć się jakie wynagrodzenie oferujecie na stanowisku technik utrzymania ruchu? Bo nie wiem czy nie szkoda czasu na rozmowy i aplikowanie.

02.06.2022 16:19

Wynagrodzenie jest ustalane indywidualnie podczas spotkania rekrutacyjnego. Jego poziom zależy od posiadanych kwalifikacji, doświadczenia oraz umiejętności kandydata. Zachęcamy do aplikowania: [email protected]

06.04.2022 10:48

Czy firma Słodkie Upominki kieruje się zasadą równości w płacach kobiet i mężczyzn? Chodzi o równorzędne stanowiska.

08.04.2022 13:10

Oczywiście, kierujemy się zasadą równości pracowników. Wynagrodzenie zależne jest od rodzaju wykonywanej pracy, kwalifikacji, doświadczenia, umiejętności i wymaganych uprawnień.
    Mordeczka

20.09.2021 21:21

Witam Chciałbym się dowiedzieć jakie są zarobki w firmie jako planista produkcji. Czy jest częsty kontakt z klientem zagranicznym? Jaki social?
    Pracownica

18.03.2022 08:42

Jak zachorujesz to ci zabierają premie. O urlopie zapomnij a wszystko ciagle opóźnione i pospieszanie. Zespół stresu gwarantowany w tej firmie

18.03.2022 11:31

Chcielibyśmy odnieść się do poruszanych w opinii wątków: - Regulamin Wynagradzania określa zasady wypłacania premii kwartalnie. Jest ona dodatkowym składnikiem wynagrodzenia, - Urlopy nie stanowią jakiegokolwiek problemu i są planowane w planie urlopowym oraz modyfikowane na bieżąco na potrzeby pracowników, - Znacząca część roku pracujemy spokojnie, natomiast w okresie przedświątecznym jako dyplomowane Pogotowie Świętego Mikołaja mamy istotnie więcej zajęć; każda nadgodzina całego zespołu Elfów jest odpowiednio wynagradzana. Stale dążymy do tego, aby praca w Słodkie Upominki była źródłem satysfakcji pracowników. Jesteśmy otwarci na wszelkie sugestie i pomysły. Prosimy o zgłaszanie ich do Managerów.
    NieSłodkie

05.03.2022 08:52

Potwierdzam wszelkie negatywne opinie. Bardzo ciężka atmosfera, presja, stres, stres i jeszcze raz stres. Żadne słodkie poniedziałki czy inne wtorki tego nie zmienią. Oczekiwania oderwane od realnych możliwości pracowników i od lat gaszenie pożarów w tym samym sezonie. Brak właściwej organizacji. Brak pomysłu na poprawę atmosfery. Brak umiejętności dostrzegania potrzeb pracowników. A może brak chęci dostrzegania. (usunięte przez administratora)

18.03.2022 08:31

Potwierdzam wpis w całej rozciągłości. Nie jest hejtem tylko określa panujące warunki pracy, stres, nierówność w wynagradzania ogólnie brak pomyslu na normalne prowadzenie tego biznesu. Asortymentu za dużo za malo ludzi do pracy po utracie ukraincow I wynagrodzenia przy takiej inflacji muszą isc drastycznie w górę skoro takie są wymagania

18.03.2022 11:19

Chętnie rzucimy trochę światła na temat poruszonych tematów: - Nasze wynagrodzenia ułożone są jednakowo dla danego typu stanowiska pracy i są ustalane z kandydatem na początku procesu rekrutacji, - Firma wspiera się pracownikami tymczasowymi jedynie w okresach przedświątecznych i obecna sytuacja nie ma wpływu na warunki i ilość pracy etatowych pracowników.

01.03.2021 14:04

Mariusz

16.02.2022 11:08

Dzień dobry, Jestem zainteresowany złożenie aplikacji na stanowisko Specjalista utrzymania ruchu - w ogłoszeniu znajduje się informacja o jeden zmiana. W jakich godzinach taka osoba pracuje? Z góry dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam Mariusz

16.02.2022 11:59

Na stanowisku Specjalista Utrzymania Ruchu praca odbywa się w systemie jednozmianowym od godziny 8:00 do 16:00. Zapraszamy do aplikowania: [email protected] :)
    ZoŁza

28.01.2022 19:09

Codziennie odczuwasz tu ciężką i gęstą atmosferę. Ludzie tu chodzą, krążą i patrzą na Ciebie jak na kosmitę. Codziennie ćwiczysz swoją cierpliwość i wmawiasz sobie "a może jakoś to będzie". I codziennie wychodzisz wkurzony, robisz dobrą minę do złej gry. Z zewnątrz - budynek fajny, nowoczesny, świeży...wewnątrz zgniłe jajo. Każda decyzja robi je bardziej śmierdzące.

08.02.2022 14:44

Dziękujemy za opinię. Przykro nam słyszeć takie słowa, bo nigdy nie byliśmy obojętni na problemy pracowników i zawsze staramy się je niezwłocznie rozwiązywać. Jeśli na opinię wpłynęła konkretna sytuacja, zachęcamy do rozmowy z Managerem lub anonimowego zgłoszenia i wrzucenia do naszej “czarnej skrzynki”. Traktujemy takie zgłoszenia bardzo poważnie, więc będziemy wdzięczni za więcej szczegółów, które wpływają na takie odczucia względem pracy w firmie.
    niezadowolony

13.09.2021 09:02

Firma aspiruje wysoko, niestety są to tylko wyimaginowane marzenia zarządu. Dobry pr i przedstawianie firmy językiem korzyści nie zastąpi szacunku dla pracownika. Ciągłe gierki i zagrywki, ciężka atmosfera to chleb powszedni pracy w tej firmie. Ponadto bardzo słaba organizacja, komunikacja na fatalnym poziomie, praca tylko dla ludzi o mocnych nerwach. Nie polecam.
    Były_Na_Szczęście_Pracownik

26.01.2022 08:56

Na ich stronie internetowej: Nasz zespół liczy dziś ponad 80 osób i ogromną jego większość stanowią pracownicy z długoletnim stażem pracy. Niektórzy są z nami od momentu założenia firmy, czyli już ponad 20 lat. Ciekawe kto???

08.02.2022 14:38

W ostatnim czasie wprowadziliśmy szereg zmian, m.in. w zakresie poprawy obiegu informacji w firmie. Stawiamy na otwartą komunikację, w związku z czym bardzo zachęcamy do rozmowy wewnątrzorganizacyjnej. Jeśli zauważacie w firmie jakiekolwiek niepokojące sytuacje, drzwi Waszych bezpośrednich przełożonych zawsze pozostają otwarte. Jeśli bardziej komfortowe będzie podzielenie się opinią anonimowo, w firmie udostępniliśmy również inne narzędzia do komunikacji, takie jak np. czarna skrzynka, gdzie pracownicy mogą wskazać obszary wymagające poprawy. Szanujemy wszystkich pracowników oraz ich potrzeby, dlatego jeszcze raz zachęcamy do rozmowy. Bez niej niestety nie mamy szans zareagować.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w SLODKIE?

Kontakt - SLODKIE sp. z o.o.

Chełmżyńska 180H 04-464 Warszawa

Branża główna: Artykuły spożywcze
    Lola

01.10.2021 00:04

Jaka jest atmosfera pracy w biurze? Urlopy, przerwy itp…..
    Gallus RCS430Printer

10.07.2021 03:30

Witam. Jestem zainteresowany ofertą pracy jako drukarz fleksograficzny. Czy można w tej firmie godnie zarobić? (6000-10000tys netto)Na jaką stawkę mogę liczyć? Wymagania w ogłoszeniu bardzo duże.
    Drukarz

11.03.2021 16:04

Witam chcial bym aplikowac na stanowisko drukarza. chcial bym sie.zapytac na jakie zarobki moge liczyc jaka jest maszyna flexograficzna i jaka atmosfera w firmie Dziekuje

27.03.2020 23:37

Kinia

13.10.2020 16:55

Hej, Jaka stawka na produkcji przy konfecji?
    gosia

10.05.2017 14:58

obecnie szukają na handlowca. jakie warunki pracy ? czy dają auto ? jaka podstawa ? premie itp
    Jarvis

18.07.2020 08:16

Nie ma takiej potrzeby posiadania auta ponieważ kontakt z klientem jest mailowy i telefoniczny. W dobie koronawirusa część handlowców wybrała pracę zdalna, ale normalnie są na miejscu aby móc kontaktować się z innymi działami i wysyłać akceptację do klienta.

22.01.2020 14:27

Czy w firmie Słodkie Upominki są regularne szkolenia pracownicze?
    Jarvis

18.07.2020 08:10

Można odpowiedzieć tak i nie. Szkolenia na stanowisku na początku są, potem jednak nie ma takiej potrzeby, chyba, że będziesz pracować na nowej maszynie. Za to są szkolenio-prezentacje z nowych produktów które pojawiają się w ofercie.
    mik

14.02.2019 16:13

złej jakości produkty - nie polecam
    Zainteresowany

20.07.2018 17:10

Podpowiedzcie czy firma potrzebuje pracowników?
    anonymous

26.07.2018 14:16

Tak, na stronie są ogłoszenia na mechanika, magazyniera, na konfekcję i produkcję
    czekoladka

29.07.2018 19:02

Te ogłoszenia są tam cały czas, od 2 lat chyba...bo ciągle ktoś odchodzi. Nawet po 1 dniu. To chyba najlepsza wizytówka. I nie tylko z produkcji ale z biura też ludzie uciekają.
    byłem

20.07.2018 14:17

Wypowiem się ale pewnie skasują miałem propozycje jako mechanik proponują umowę zlecenie próbną do tego jak zachorujesz to zabierają premie gdyż kasa jest podzielona na podstawę i premie a i zapomnij o urlopach
    Jacek

11.05.2016 14:57

Wiesz co, procentowo to nie wiem, ale powiem Ci że ta prowizja nie jest jakaś mega mega wielka normalne rzeczy zdaje się, więc chyba polecam tutaj pracę, mam wrażenie, że jest jedną z lepszych w branży i fajnie jest, wyluzujcie więc od złych opiniii.
    Nemo

04.03.2016 21:59

Specjalista w dz.realizacji zamówień zajmuje się "obrabianiem" zamówień w systemie, bieganiem na produkcję i pilnowaniem, pośpieszaniem ciagle opóznionych zamówień-stres, stres, stres, kontakt z dostawcami, sporządzaniem specyfikcji produktu, składów, a najczęściej siedzeniem na produkcji i pakowaniem razem z innymi, bo nigdy nic nie ma na czas........a ogłoszenia sa sukcesywnie co jakiś czas.....
    Orz

02.03.2016 07:07

No właśnie jakos nie pasuje mi do tego ta nazwa działu (realizacji zamówień) chociaż możesz mieć też rację. Myskalem że to coś związanego bardziej z rozwojem produktu/implementacją/ technologii itp
    orz

01.03.2016 19:34

Cześć, czy wie ktoś może czym zajmuje się Specjalista w Dziale Realizacji Zamówień i w jaki sposób jest to powiązane z technologią żywności? Nie spotkałam się do tej pory z taką nazwą stanowiska dla osoby po studiach zw.z żywnością, a w ogłoszeniu nie ma napisanych przykładowych obowiązków. Z góry dzięki

18.02.2016 18:43

Martix

28.02.2016 04:15

Jaki excel? Pracujesz w specjalnym programie, którego nauczą Cie koleżanki z działu, bo o jakimkolwiek szkoleniu w tej firmie mozesz zapomnieć... Praca bardzo stresująca i w sezonie wrzesień-grudzień siedzenie do opru po godzinach!!! Non stop rotacja w tym dziale, kilka stałych pracowników-bardzo niemiłych, niepomocnych, obgadujących i donoszących do szefowej...Nowe osoby co chwila rezygnują, bo nie wytrzymują ciśnienia bądź są zwalniane, bo sobie nie radzą...

15.02.2016 14:51

Matrix

28.02.2016 04:06

Lokalizacja w centrum Warszawy??? Chełmżyńska??? To zadupie za Ząbkami...Rembertów... A cóz toza atrakacja wypłata na czas...??? Ludzie gdzie Wy wcześniej pracowaliście...???

11.02.2016 09:11

afro

07.03.2016 09:23

Dział realizacji-zamówień nie ma styczności z klientem, to robia handlowcy, klienci są obsługiwani telefoniczne, mailowo, nie przyjeżdzają do firmy...towar wysyłany jest kurierem. Zazwyczaj obsługuje się duze firmy-stali klienci, robi się cykliczne, często powtórzeniowe słodycze REKLAMOWE lub obsługuje się agencje, wtedy kompletnie nie masz do czynienia z końcowym klientem.
    Kot

16.12.2015 22:07

Jeśli w firmie do kontaktu z klientem dopuszczają złośliwego, nieprzyjemnego i beszczelnego mini człowieka to na pewno nie jest normalnie...

01.12.2015 23:29

matrix

02.12.2015 13:42

Są tam umowy o pracę przedłużane w nieskończoność, obyś tylko na czas nieokreślony nie dostał......, nie ma żadnych benefitów, ludzie to prywaciarz!!!!!!!!!!!!!!!! na święta dostaniesz słodycze, które się nie sprzedały.....
    poniedziałek

29.11.2015 20:22

@celinka7 oczywiście, że skarb, bo jest to jedna z przyjemniejszych robót, zwłaszcza, że zapewniają narzędzia pracy i dodatkowo szkolenia, więc nie ma się o co martwić.

27.11.2015 13:19

matrix

27.11.2015 13:27

Szukają do działu realizacji zamówień, ale uwaga jedna dziewczyna jest w ciąży, pewnie o tym nie powiedzą, ale będzie to typowe zastępstwo...... generalnie w tym dziale jest straszne bagno, stara ekipa trzyma ze sobą,szefową bardzo obgadują...........................nowych traktują ostentacyjnie........nikt nowy nie zostaje tam dłużej jak 2-3 miesiące.........

Zostaw merytoryczną opinię o SLODKIE sp. z o.o.