Jezeli ktokolwiek chcialby zatrudnic sie w tej firmie (Jest to franczyza Calzedonii) niech przysli to 100 razy . Kazda inna calezdonia TAK byle nie ta. Ta konkretna w CH PROMENADA rzadzi sie "swoimi"prawami. [usunięte przez moderatora] , kazda z nas wychodzila stamtad wielokrotnie z placzem - [usunięte przez moderatora] Nie mozna pic nic w czasie pracy bo sie czepia i mowi ze od tego jest przerwa, ciagle zmiany w grafiku CODZINNIE stoi i zminia cos bo cos tam sie jej uroi i uwaza ze jak ktos ma wolne to musi przyjsc I NIE MA ZE NIE. Generalnie o wszytsko trzeba sie prosic nawet o swiadectwo pracy niczego nie ma na czas,wydzwanianie do pracownikow o kazdej porze nie wazne czy to 9 rano czy 23 trzeba odebrac bo jak nie to afera i grozba zwolnieniem,,,, O zwolnieniu lekarskim nawet w prawdziwej chorobie rowniez mozna zapomniec bo albo go nie przyjmie jak to sie zdazalo i kaze przyjsc do pracy alebo mowila ze zwolni jezeli pojdzie sie na zwoleninie wiec z goraczka trzeba przychodzic do pracy- TERROR!!!!! Nie polecam SZEFOWA UWAZA ZE MA WLADZE NAD WSZYTSKIM I KOMPLETNIE NIE STOSUJE SIE DO ZACHOWAN JAKIE OPANUJA W CALEJ CALZEDONII CZYLI calz polska . Zabrania prekazywania informacji niepokojacych dalej czyli do koordynatorki . O tragicznym dzialaniu tej firmy swiadczy fakt ze odkad sklep jest otwarty ROK i 4 miesiace przewinelo sie tam 40 osob PTRACUJACYCH KTORE SAME ZA KAZDYM RAZEM SIE ZWALNIALY ( wytrzymywaly mniejw iecej kilka miesiecy albo kilka dni jezli ktos mial slaba psychike , a wlasciwie nie slaba tylko normalną) Nie polecam i szczerze wspolczuje TYM KTORE TAM jeszcze pracuja.