Klar Sp.j. Aleksandra i Andrzej Rybscy

Bydgoszcz

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 20 ocen.

Opinie o Klar Sp.j. Aleksandra i Andrzej Rybscy

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Klar Sp.j. Aleksandra i Andrzej Rybscy

lozo

marek , standardowo wypowiadają się ci którzy pracą są zainteresowani. Teraz ofert nie było to i zainteresowanych nie było

xyz

Co taka cisza na forum Klar przestał istniec?? A jeszcze nie dawno widziałem dwa duże auta z Logo Klar. Czyżby robote na duze auta złapali?? Czy już sprintery wszystkie klękły i nie mają czym wozic??

qww

Jak nowi kierowcy? Przetrwali selekcję ? podobno na każde jedno miejsce było 450 chętnych(usunięte przez administratora)Wytrzymał któryś próbę jazdy z logistykiem ?

plpl

hehe no i oczywiscie nadgodziny !!! taaaaaak to jest to - ten hajs z nadgodzin :D pełni płatne, każda co do jednej !!! i wyszczególnione co do sztuki na kwitku z wypłaty - taaaaaaakkkk za kasę z nadgodzin pracownikow mozna kupic ............. (usunięte przez administratora)

.

pewnie jakiś cymbał

-------

Pozdrawiam wszystkich zgadnijcie kto

wieloletni

a ja pracuje w tej firmie od lat i nie nazekam. placa na czas, w sezonie lepsza. kazdy oze jak moze, wszedzie jest ciezko. jak tak wam zle to przestancie nazekac i znajdzcie se inna robote, anonimowo to kazdy jest madry, kozaki zza ekranu:P widac ze straciliscie robote a w tym czasie chlodnia sie wypelnila i potrzeba rak do pracy

&
@wieloletni 16.12.2014 12:44
a ja pracuje w tej firmie od lat i nie nazekam. placa na czas, w sezonie lepsza. kazdy oze jak moze, wszedzie jest ciezko. jak...

Dla przypomnienia ,,Wieloletniemu''w ostatnim czasie nikt nie stracił pracy tylko ludzie sami się zwolnili a co do pełnej chłodni to poznaj najpierw zasady i warunki marketingu to zrozumiesz ten manewr.Piszesz.że potrzeba ludzi do pracy ja bym to nazwał że potrzeba naiwnych do tyry.

kandydat

ile płacą kierowcy.jestem zainteresowany pracą.

&
@kandydat 15.12.2014 12:29
ile płacą kierowcy.jestem zainteresowany pracą.

9zł brutto/godz.a co do reszty warunków przeczytaj uważnie wszystkie posty.

anonim

(usunięte przez administratora)

Czytelnik

...... aleeee chyba nie o tym Panu czytales.... bo ja pamietam od wiekow LODY LODY I MROZONKI

anonim

(usunięte przez administratora)

y

netto czy brutto ?

nika

chwytają sie deski ratunkowej pracowałam jako przedstawiciel, stare samochody, auto trzeba było zostawiać na parkingu i z buta do domu praca wyjazd z domu o 6 powrót do do mu 19 nie polecam, chyba że coś sie zmnieniło,

mika

ha ha ha

@

pan Tomek miał inny pomysł na życie

mike

Obrzucacie się wzajemnie błotem. Jak było tak źle, to czemu nie protestowaliście wcześniej? Spod tego błotka zapewne nie widać pytania, które zadałem: Czy ktoś wie co się stało z panem Tomkiem? Dawno go w Klarze nie widziałem. Nie pracuje już?

ja

gdzie jest Romek!! A malpka je wlasnie sniadanie to jest bardzo podejrzane

idea

Wstyd może napiszecie kto z kim dlaczego i po co jak pracowałeś to mogłeś wtedy sie postawić a nie teraz sie zalic

:)

CZYTAM WPISY EX I STWIERDZAM ZE W KLARZE: WYPLATA, GODZINY PRACY, TERMIN URLOPU, MAGAZYN, BHP, POSILKI ITD. –WSZTYSTKO BYLO BEEEEEEEEEEEEE. TO JAKIM CUDEM WYTRZYMALES KILKANASCIE LAT W TYM HORRORZE ? PEWNIE PRACOWALES DLA IDEII…I NA PEWNO BYLES JEDNOCZESNIE MEGA ZAJEBISTYM PRACOWNIKIEM? HAHAHA

EX

Twoja praca została niesprawiedliwie oceniona?Gra w karty, kombinowanie,kradzież,zamazywanie terminów przydatności,wyjmowanie po sztuce z opakowania zbiorczego(mogę tak jeszcze długo)tylko proszę nie zaprzeczaj bo to oznaczać będzie jak nisko upadłeś.

...
@EX 25.11.2014 18:48
Twoja praca została niesprawiedliwie oceniona?Gra w karty, kombinowanie,kradzież,zamazywanie terminów przydatności,wyjmowanie p...

Mam nadzieję, że masz na swoje słowa, bardzo mocne dowody, bo będziesz musiał się z nich tłumaczyć. art. 212 kodeksu karnego: § 1. Kto pomawia inną osobę, grupę osób, instytucję, osobę prawną lub jednostkę organizacyjną niemającą osobowości prawnej o takie postępowanie lub właściwości, które mogą poniżyć ją w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub rodzaju działalności, podlega grzywnie albo karze ograniczenia wolności. § 2. Jeżeli sprawca dopuszcza się czynu określonego w § 1 za pomocą środków masowego komunikowania,podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku.

...

Brak slow, jaka nienawiscia pajaja pracownicy do siebie....... kazdemu jest fajnie oceniac czyjas prace. Jeden jest stworzony do prowadzenia aut, drugi do pracy na magazynie. Niektorzy po godzinie prowadzenia sa wykonczeni. Mysle, ze w firmie powinna byc sztama a nie jeden drugiemu podklada klody pod nogi..

P

..... CZYZBY PAWEŁ "PRZEMÓWIŁ" ?

MAGAZYN
@P 22.11.2014 23:23
..... CZYZBY PAWEŁ "PRZEMÓWIŁ" ?

HAHAHA...Kto przemówił, to najmniej istotne, bo i tak nikt się z imienia i nazwiska jakoś podpisać nie chce - pewnie brak odwagi. Ważne za to, żeby kłamstw nie pisał i niesprawiedliwie nie oceniał pracy innych, skoro nie ma o danej pracy najmniejszego pojęcia. Wracając jeszcze do postu wyżej, to zastanawiam się o jakie karty chodzi - chyba te z Dragon Ball albo te do głosowania z Państwowej Komisji Wyborczej, bo coś się ostatnio doliczyć nie mogła...., a laptop (Pawła) faktycznie jest od kilku miesięcy. To chyba nic złego i dziwnego, że w XXI wieku w magazynie jest tego typu sprzęt ??? To tak, jakby zarzucić pani w biurze, że ma na biurku kalkulator, komputer czy długopis albo kierowcy, że jeździ z nawigacją, tabletem czy laptopem, a w uchu ma słuchawkę bluetooth do telefonu....PARANOJA

andrzej r.

najlepszy w tej firmie jest magazyn, kiedy nie pójdziesz mają przerwe, nic nie zrobi - przerwa, przejdzie sie po magazynie - czas na przerwe. o godzinie 12 już palcem nie kiwnie bo przecież o 14 czas do domu więc co ? znowu przerwa :) jak już muszą coś zrobić to dadzą co innego - i tak w kółko :D zarobasy. prace zacznie o 6, a o 6:10 przerwa :D najważniejsze zabrać do pracy karty i laptopa

MAGAZYN
@andrzej r. 21.11.2014 23:20
najlepszy w tej firmie jest magazyn, kiedy nie pójdziesz mają przerwe, nic nie zrobi - przerwa, przejdzie sie po magazynie - cz...

Po pierwsze, tak się jakoś składa, że z magazynu(w porównaniu z kierowcami) ludzie odchodzą dość szybko i patrząc procentowo, mają dużo krótszy staż pracy niż kierowcy - pewnie z powodu takiego, że taka to LEKKA i ŁATWA praca. Po drugie, są osoby, które przeniosły się z magazynu na kierowców, pewnie nie bez powodu, mają najlepsze porównanie i nie żałują(wystarczy zapytać)...bo praca fizycznie lżejsza, a zarobki lepsze. Po trzecie, jeżeli na magazynie jest tak super, to czemu nikt z kierowców, w zeszłym roku, w okresie "zimowym - urlopowym" w zastępstwie nie chciał przyjść ??? I wreszcie po czwarte...jak masz jakiś problem do magazynu, to przyjdź do firmy i powiedz, a nie wypisujesz pod wyimaginowanym, anonimowym nickiem jakieś bzdury.AMEN

kierowca nr

Racja OBSERWATOR.Ja zrezygnowałem z pracy ponieważ nie potrafiłem dostosować się do ,,poleceń''reszty kierowców.

mike

Kiedyś w tej firmie pracował Pan Tomek. Nie wiecie co się z nim dzieje? Dawno go nie widziałem.

DORIJAN

...mam pytanie kto teraz rzadzi logisyka i kto z magazynierow ze starej gwardii pozostał

Psztymucel

BRAWO EX PODPISUJE SIE POD TYM OBIEMA REKAMI!!!!!!!

kierowca nr

Pracowałem tam kilka m-cy i gdy wspomnę co tam się działo włos na głowie się jeży!!!

OBSERWATOR

Ta nigdy normalnie nie funkcjonowala,wystarczy porozmawiac z pracownikami,a temat na super HIT gotowy.

RALK

MAM PYTANIE NA DŁUŻEJ TO CZY NA SEZOOOOOON "Do pracy przyjmę pracowników magazynowych- uprawnienia na wózki widłowe, książeczka sanitarna, prawo jazdy kat. B, Oferty: biuro@klar.com.pl, logistyka@klar.com.pl 893813BDBRA"

Psztymucel
@RALK 11.05.2013 10:49
MAM PYTANIE NA DŁUŻEJ TO CZY NA SEZOOOOOON "Do pracy przyjmę pracowników magazynowych- uprawnienia na wózki widłowe, k...

Przyjmuja ludzi na sezon a potem WYPAD

NICK

...TERAZ PRZEDSTAWICIELI HANDLOWYCH SZUKAJA NA STALE CZY SEZON... oj zle sie dzieje magazynierzy, kierowcy teraz przedstawiciele.............

były klarowiec

Praca jak praca ! Wszędzie jest ciężko. Ludzie pracujący w firmie KLAR są całkiem w sympatyczni. Jedynym mankamentem tej pracy jest płaca nieadekwatna do wysiłku w nią wkładanego.

REKRUT

ukazało się ogłoszenie ws. pracy dla kierowców prosiłbym o jakis zarys i opinię dotyczącą firmy i warunków płacowych bo po tym co przeczytałem to włos mi się jeży

Student

Widze ogloszenie nadal "wisi" tzn ze chetni wala do pracy drzwiami i oknami ciekaw jestem co ich odstrasza warunki pracy czy wynagrodzenie:-)

STUDENT

Nabor studentow do prac magazynowych:-) JESTEM NA NIE PO LEKTURZE POWYZSZYCH POSTOW

jajaja

no dobrze wszyscy piszą prawdę ale co na to właściciele nic nie chcą napisać przecież to ich firma to niech się wypowiedzą może duma ich unosi(usunięte przez administratora)wypowiedzcie sie bo to żenujące co o was ludzie piszą

klient

Witam, odnośnie naszego komentarza dotyczącego pracy działu obsługi klienta firmy Klar chcieliśmy zamieścić najserdeczniejsze przeprosiny dla osób które poczuły się urażone i sprostować zamieszczoną negatywnie opinię. W dobie dzisiejszych czasów gdzie pośpiech i stres znacznie utrudnia utrzymanie dobrego kontaktu interpersonalnego bardzo często odbieramy zbyt szybko pewne niekoniecznie właściwe spostrzeżenia na temat pracy drugich osób w związku powyższym prosimy nie sugerować się zamieszczoną poprzednio niestosowną opinią.

szkoda słów

" FORTUNA KOŁEM SIĘ TOCZY, KTO DZIŚ GÓRĄ BIEGNIE JUTRO DOŁEM CHODZI" Życzę rozsądnych przemyśleń i zmiany poglądów na ludzi- pracowników. (usunięte przez administratora). Szanujmy się :) !!!!!.............

szkoda słów

Cóż, to bardzo trudne pisać na pracodawcę, ale niestety czasami zwykły człowiek jest już tak doprowadzony do szału, że z tej możliwości korzysta. Robi to anonimowo kochani ponieważ najczęściej ma rodzinę: żonę, dzieci i musi tę rodzinę utrzymać. Niestety chociaż wydawało by się, że praca jest, to nie prawda nie ma, są pracodawcy kombinatorzy tak ja i tu w tej firmie i nikt nie chce wpaść z deszczu pod rynnę. Drogie Panie i szanowni Właściciele dobrych pracowników trzeba szanować !!! , niczym od Państwa się nie różnią. Muszą zaspokajać swoje potrzeby życiowe tak jak Wy, tylko znacznie skromniej. Ci ludzie którzy dla Was i dla Waszego luksusu ciężko- bardzo ciężko pracują powinni być szanowani i godnie wynagradzani !!!. To oni poświęcają swoje życie rodzinę, żonę, małe i większe dzieci po to żeby -przepraszam , ale muszę użyć tego słowa , bo inne się nie nadaje- (usunięte przez administratora)(bo nie można nazwać pracą tego co robią) dla Was. Wiem co piszę, jestem żoną pracownika i nie raz prosiłam żeby mą

kaka

Ale szybko dziewczyny się bronią, i do tego jakie skromne. Wow!

Magda, Dorota i Joanna

Dziwne, że tylko jeden klient ma takie problemy. Gdyby to był poważny klient nie pisałby tego anonimowo tylko zgodnie z zasadami, umówił się na spotkanie i ustalił to co go interesuje. O niekompetencji może wypowiadać się chyba tylko ktoś kto sam jej nie posiada. Akurat w tej firmie kompetencje wszystkich pracowników są wysokie.

klient

Ja trochę z innej beczki jestem niedoszłym klientem firmy klar i mogę powiedzieć jedno obsługa klienta w skali od 1 - 10 jest na poziomie -10. nie można ustalić cen , rabatów, produktów, zero kreatywności i przyciągnięcia klienta panie pracownice w biurze to jakieś tępe kozy które przychodzą chyba tylko odpukać 8 godzin. Próbowałem ustalić rabat i wstępne ceny przez ok 2 tygodnie po czym odpuściłem sobie dalsze rozmowy z działem obsługi klienta firmy Klar. Z całym szacunkiem dla właścicieli personel z DOKu do zmiany.

Kandydat

W Expressie ukazało się ogłoszenie o naborze pracowników.Chciałem się zapyta czy warto startowa bo po przeczytaniu tych opinii mam wątpliwości?

klar

Kto ze starych pracownikow jeszcze zostal?????

McClar

W Expresie nowe ogloszenie o naborze pracownikow:-))))) We wtorek STARTUJE zlozyc CV Mam nadzieje ze zostane przyjety:-))))))

???

ja mogę dużo więcej dopowiedzieć nie jeden ma za uszami każuważacie za najwięikszego szachrajcę? i tak to forum jest anonimowe tak więc nie bójcie się głosujcie dy tam kombinuje a najwięcej??? wiecie kto? dalej robimy sondaż co wy na to? kgo

Piotr

PROŚBA do wszystkich forumowiczów, opiniodawców oraz byłych i obecnych pracowników: " Król Julian rzecze... po to natura dała nam dwa uszy i jedno usto, żebyśmy dwa razy więcej nasłuchiwali, a o połowę mniej wydawali odgłos" Uważajcie proszę, co piszecie, bo czytając jakieś bzdurne komentarze można sobie do nich, niepotrzebnie, zbyt wiele DOPOWIEDZIEĆ i szukać jakichś niedorzecznych INSYNUACJI!!!

MIŚ

..... a Ja ogolic się nie pozwolę!!! Noszę zarost od przed wojny!!!!!!!!

;) ;) ;)

ACTA - 2012-01-24 21:27:13 Lowelas - 2012-01-22 19:42:18 O kim mowa?[usunięte przez moderatora]" i tym sekatorem - ciach ciach " ten co te słowa wypowiedział oraz reszta wówczas obecnych niech wspomina super czasy ;))

Lowelas

O kim mowa?

Anonim

Kolego to nie ladnie tak oczerniac kolege ale jak nie masz co robic na wolnym trudno kto pod kim dolki kopie ten sam itd panie [usunięte przez moderatora]

xxx

ALGIDA - 2012-01-20 14:04:51 PANOWIE, DO ROBOTY, KLIENCI CZEKAJA NA MROZONKI. JA BYM WAM KAZAL W NIEDZIELE JEZDZIC PO KLIENTACH. SZUKAJCIE NOWYCH BO SIE WAM LISTA KLIENTOW KURCZY. LOGISTYKA MOZE MACIE, ALE KIEROWNIKA Z JAJAMI JUZ CHYBA NIE. PANOWIE 1600 TO I TAK DUZO. OPITALAJCIE PALIWO, PALETY, GRATISOWY TOWAR. WYSTARCZY SIE Z PH DOGADAC. PANOWIE MYSLEC TROSZKE, A NIE NAZEKAC."NAZEKAC" BUHAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAA...... Wydaje mi się, że ..........słowo "NARZEKAĆ" pisze się przez RZ....Do szkoły buraku, tam Cię nauczą pisać i może oduczą kraść :-)

Zostaw opinię o Klar Sp.j. Aleksandra i Andrzej Rybscy - Bydgoszcz

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Klar Sp.j. Aleksandra i Andrzej Rybscy