3.9/5

• Biestrzyków
  • Mokronos Dolny
  • Ślęza
  • Żerniki Wrocławskie

3. Opinie o pracodawcach Wrocław
  5. Opinie o Hydropure Polska z o.o.

Opinie o Hydropure Polska z o.o. Wrocław

Nie przegap nowości o Hydropure Polska z o.o.!

Piotr

24.09.2022 12:34

Polecam filtry woda jest faktycznie oczyszczona i smaczna , do tego obsługa klienta na najwyższym poziomie

28.09.2022 10:58

Dzień dobry. Czas oczekiwania od chwili złożenia zamówienia do montażu przez naszego serwisanta to zazwyczaj ok. 7 dni. Zamontowanie urządzenia osmotycznego trwa ok. 1,5 - 2 godziny.

28.09.2022 10:59

Dziękujemy za tak życzliwą opinię :)
    Hania

25.11.2019 18:57

Od 8 lat posiadam filtr hydropure jestem bardzo zadowolona, nie wyobrażam sobie pić inną wodę. Woda rozwiązała wiele problemów zdrowotnych w naszej rodzinie od alergii po zaparcia, właściwe nawodnienie, poprawa wygladu skóry. Jeśli chodzi o serwis, również jest wszystko na plus zawsze rzetelnie, miło
    MF

22.04.2022 20:38

mądrze i merytorycznie :-)
    Mario

03.09.2022 11:05

To nie prawda. To nie jest woda zdemineralizowana. Zestaw ma mineralizator, który należy wymieniać raz w roku dzięki temu woda ma stopień mineralizacji jak co najmniej woda średniomineralizowana.
    Inna Zinchenko

31.07.2022 07:06

Odradzam zakup filtra do wody , jest bardzo głośny, piszczy i w dzień i w nocy,jak jakiś alarm, musimy go cały czas włączać i wyłączać zeby „wyszło powietrze. To jest irytujące. Kupiliśmy ten filtr z polecenia koleżanki ale wiecej nigdy i nikomu nie polecimy zakup tego filtra. Serwisant był kilka razy, niestety nie udało sie naprawić, dzwoniłam do firmy zeby zareklamować też sie nie udało. Problem był od początku od samego zakupu, walczymy z tym problemem już w prawie rok.

03.04.2022 17:42

Jaki jest styl zarządzania w Hydropure Polska z o.o.?

04.04.2022 08:59

Główną osobą decyzyjną w firmie jest Prezes, który do pomocy ma dwóch dyrektorów oraz dwóch kierowników.
    Ola

07.01.2022 19:14

Mam i jestem zadowolona jakością wody i miłą obsługą firmy
    Omc

08.10.2021 12:09

W sumie nic godnego uwagi poświęcasz czas swoje środki samochód czas na dojazd itd czas na żmudne rozliczenia i w sumie zarabiasz grosze o drożejącym paliwie nie wspomnę...

08.10.2021 12:29

Przed zatrudnieniem serwisanta Prezes spotyka się z kandydatem i wykazuje jego zakres obowiązków oraz kwoty za wykonane prace. W ogłoszeniu zaznaczamy, że jest to praca dodatkowa, czyli praca wymagająca poświęcenia wolnego czasu. Jeżeli kandydat nie jest zainteresowany, to po prostu może pracy nie przyjąć. Jeżeli ją przyjął, to znaczy, że zaakceptował przedstawione warunki. W firmie pracuje 150 serwisantów z całej Polski, również tacy, którzy współpracują z nami po 20, 15 i 10 lat.
    Marcinekzkrakowa

11.08.2021 07:51

Firma oferuje w ogłoszeniu "atrakcyjne" wynagrodzenie 3000 do max 4000 brutto. Czy to jakaś podstawa? Czy do tego są jakieś dodatki? Chciałbym zmienić pracę mam doświadczenie, uprawnienia E-1,E-2,E-3.prawo jazdy dyspozycyjność.

23.08.2021 08:57

Dzień dobry, w ogłoszeniu nie zaznaczyliśmy wynagrodzenia. Jak widnieje w ogłoszeniu praca serwisanta jest pracą dodatkową, w niepełnym wymiarze godzin. Wynagrodzenie zależy od liczby serwisów w danym miesiącu i nie jest stałą wartością.

05.07.2021 12:42

Czy zdarzają się nadgodziny w Hydropure Polska z o.o.?

16.07.2021 11:44

Dzień dobry, praca serwisanta, a obecnie rekrutujemy na to stanowisko, polega na samodzielnym ułożeniu sobie grafiku odwiedzin u klientów. Jest to praca dodatkowa, więc nadgodziny nie mają tu miejsca. Pozdrawiam serdecznie.
    Marcel

08.04.2020 17:09

Jak sobie radzicie w aktualnej sytuacji z epidemią? Czy sa jakieś środki zabezpieczające pracowników?
    Były

22.12.2020 00:31

A jak sobie radzisz w sklepie czy galerii? Z reguły jest tam sporo ludzi, a do serwisu najczęściej 1 na 1. Miałeś biologię w podstawówce? Chroń siebie i rodzinę, załóż maskę na telewizor!

27.05.2020 11:49

Bardziej angielski biznesowy czy potoczny podczas rozmowy w Hydropure Polska z o.o.?
    Były

22.12.2020 00:28

Niepotrzebna jest znajomość języków obcych, chyba że teraz firma szuka do pracy za granicą...
    student

01.12.2020 11:56

A czy studenci są tu mile widziani jako pracownicy?

02.12.2020 13:00

Z naszych dotychczasowych doświadczeń ze studentami wynika, że po kilku miesiącach znajdują sobie inne zajęcie. Natomiast My inwestujemy w szkolenie (w terenie oraz teoretyczne) przyszłego serwisanta. Szukamy pracowników, którzy zostaną z nami na lata.
    Mateusz

19.06.2020 09:50

Czy w obecnym czasie stanu epidemii firma zapewnia szkolenie teoretyczne w formie np. e-learningu czy nadal trzeba jeździć do Wrocławia na dwa dni ? Szkolenie praktyczne to wiadomo w terenie z serwisantem. Dziękuję za odpowiedź.

30.06.2020 15:43

Szkolenia w dalszym ciągu odbywają się w siedzibie firmy, ale zapraszamy mniejszą liczbę szkolonych techników oraz zapewniamy środki dezynfekujące.

16.02.2020 10:03

Czy Wigilia jest dniem wolnym od pracy w firmie Hydropure Polska z o.o.? Jeśli nie, to jak to wygląda, są skrócone godziny pracy?

06.03.2020 13:20

Jeśli żaden z twoich klientów w tym dniu nie zgłosi awarii i nie umówisz się z nikim na montaż lub serwis to masz wolne tak zresztą jest z każdym dniem jest to praca w której sam ustalasz kiedy możesz pracować
    nowy

07.01.2020 08:57

Witam pytanie do serwisantów jakie sa stawki / warunki zatrudnienia jako serwisant/ z tego co widzę to warunek własny sam i tel ,kwestia zatrudnienia umowa zlecenie ?
    Grzegorz

25.01.2019 08:42

Obecnie firma Hydropure poszukuje pracowników na stanowisko monterów/serwisantów urządzeń osmotycznych. Zastanawia mnie, czy aby móc aplikować na wyżej wymienione stanowisko, należy mieć doświadczenie zawodowe w tego typu pracy? W ogłoszeniu o pracę widnieje informacja o tym, że pracodawca wymaga jedynie dobrych chęci od potencjalnego pracownika, dlatego chciałbym dowiedzieć się, jak wygląda to w rzeczywistości?

06.11.2019 22:37

odpuść sobie to coś
    Grazyna z Opola

01.12.2019 20:00

Wystarczy,że chce pan podjąć prace bo firma przeprowadza szkolenie bezpłatnie.Firma od ponad 20 lat jest na polskim rynku,rozbudowuje się i potrzebuje montażystów urządzeń oraz serwisantów w jednej osobie.Trzeba miec samochód by móc przewozić skrzynkę z narzędziami do montażu czy części zamiennych.Proszę wiec zadzwonic do firmy do Wrocławia.
    Martin

21.07.2018 12:38

Witam czy ktoś pracuje w tej firmie jako serwisant i może napisać czy warto jak wygląda praca i zarobki ? Pozdrawiam
    Jag

20.07.2019 20:40

Praca w firmie Hydropure polega na montażu i serwisowaniu filtrów odwróconej osmozy. Czas pracy elastyczny czyli w uzgodnieniu z klientami tak przed południem, jak i po południu - oczywiście trzeba dopasować się do klientów. Jest t tylko praca dodatkowa, nie podstawowa. Właśnie te uzgodnienia z klientami nie pozwalają na traktowanie tego, jak pracę stałą. Jest to praca na zlecenie, czyli tyle ile zrobisz, tyle zarobisz. Szkolenie jest teoretyczne i praktyczne. Otrzymuje się pełną informację, narzędzi i części. Potrzebny jest własny samochód, chęci, zdolności manualne i dobry kontakt z ludźmi.

06.11.2019 22:36

400-500 na miesiac plus twój samochód , paliwo i telefon. Hahahha taka prawda. Będą cie wyzyskiwać ?

05.12.2015 01:05

ola

24.10.2019 22:01

a jakie Pani poleca? szukam :-/

06.11.2019 22:31

ta firma to żenada. Chcesz pracowac za 500 zł cały miesiac na swoim telefonie i jezdząc swoim samochodem ?

Kontakt - Hydropure Polska z o.o.

Konstantego Ildefonsa Gałczyńskiego 7 52-214 Wrocław

Branża główna: Sprzedaż detaliczna
    Bożena

25.10.2019 07:55

Czytam i widzę ,że więcej jest tu opinii klientów niż pracowników. Czy któryś z pracowników Hydropure, opowie o pracy przedstawiciela handlowego? Jak wyglądają plany sprzedaży i czy otrzymuje się bazę klientów?

06.11.2019 22:29

Pracowełem tam , to firma dramat ze (usunięte przez administratora) 20 zł do 5 km za serwis, minus od tego jakis (usunięte przez administratora) wymyslony podatek i robisz za 10 zł 1 godzine u klienta jak dobrze pójdzie. Magazyn nie zna sie na częsciach hydraulicznych. Kobiety w biurze to same królewny które przekazuja sobie tylko telefon lub jak wazna sprawa to nie odbieraja wogóle. (usunięte przez administratora)

27.07.2019 13:19

Kochani pracuje w tej firmie od dawna. Zarówno sama firma jak też aparaty są naprawdę godne polecenia. Czytając poprzednie wpisy trochę się zdenerwowałem zwłaszcza jak ktoś pisze że nie ma w wodzie manganu. Wszystkie aparaty posiadają wkłady mineralizujace więc nie wiem skąd taki pomiar. Pewnie droga Pani nie chciała wymienić mineralizatora. Praca nie należy do łatwych i przyjemnych trzeba się trochę najezdzic w różnych warunkach pogodowych i drogowych niestety zdzierając swój własny samochód nikt tu nie zapłaci za amortyzację pojazdu. Pozatym trzeba to traktować jako pracę dodatkową bo zarobki nawet przy dużej ilości klientów nie są rewelacyjne. Najważniejsze w tej pracy to odpowiedzialność i chęć przyswojenia sobie podstawowych informacji zarówno o sprzęcie jak też o wodzie. Znając choć w małym stopniu właściwości wody i jej wpływ na nasze życie praca będzie przyjemniejsza. Technik to nie tylko mini hydraulik to przede wszystkim przedstawiciel firmy jaki technik taka opinia o firmie i o aparatach . Dla Pani która ma za mało manganu w wodzie polecam lekturę książek o wodzie zanim znowu coś tutaj napiszę.

28.08.2019 08:02

Tak godziny pracy zależą od ciebie i klientów bo sam ustalasz gdzie kiedy i do kogo jedziesz musisz jednak liczyć się z terminowością bo za to firma płaci ci dodatkowo
    Cechu

15.04.2019 16:01

Filtry z odwróconej osmozy zakupiłem ok. 2002r. i zostały zamontowane u mojej Mamy w Nowej Soli k/Zielonej Góry... Po kilku miesiącach zniknęły u Niej "kamyki" w woreczku żółciowym i "piasek" w nerkach(!) ( lekarz rodzinny był w szoku!); a woda w smaku jest niczym z górskiego potoku. Jeśli ktoś mówi coś innego - to kłamie! i wszystko w tym temacie!

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Hydropure Polska z o.o.?

wiki

01.06.2017 12:13

Zrobiłem badanie laboratorium - wszystkie parametry przekroczone ph poniżej normy, brak wapnia i manganu, bakteriologicznie zanieczyszczona bardzo, proponuje zbadać wodę jeżeli macie takie urządzenie jak hydropour albo jak chcecie je kupić

09.08.2018 15:46

Tak nasuwa mi się od razu oytanie,w czym (jakim naczyniu)zaniosła Pani wodę do badania ???!!!Było to sterylne naczynie czy może słoik po ogórkach?
    Piotr

09.02.2019 18:41

Wiesz co Wiki ja od 12 lat mam urządzenie osmotyczne firmy Hydropure i bywa ze pijemy wodę bezposrednio z cienkiego kranika i jakoś ani mi ani mojemu Bratu nie zdarzyły mi się problemy z żołądkiem .

22.07.2018 12:21

Martin

22.07.2018 18:28

A coś więcej kolego możesz napisać odnośnie pracy
    katarzyna

29.11.2013 13:32

Przestrzegam przed firmą Hyropure Polska zo.o. przy ul. Canaletta we Wrocławiu.Omijajcie ją z daleka!!!!!!!!!!!!!!!! Sprzęt jest słabej jakości ,a firma niesolidna , naciagają klienta ,mimo wycofania się z umowy w przysługującym terminie do zwrotu i przyjęciu urządzenie do Hyropure domagaja się za zapłaty .
    zadowolona

20.04.2018 23:00

w innych firmach masz gwarancję na membranę i na wszystko ale UWAGA tylko max 2 lata. W Hydropure jest gwarancja wieczysta na wszystko jest gwarancja wieczysta. Membrana solidna...serwisant sprawdza i konserwuje wszystko co 6 miesięcy. Uwielbiam Hydropure! Woda z tego urządzenia pomogła wyzdrowieć mojemu dziecku z alergii ;-)
    pewniak

20.04.2018 23:08

ahhh ta bezczelna konkurencja... :D

11.04.2018 10:06

Zastanawiam się czy jest jakiś powód tej ciszy?
    Perfekcja

20.04.2018 22:55

bo jak jest wszystko ok to nikt nie napisze... Sprzęt bardzo dobrej jakości, firma przyjazna klientowi, serwis na każde zawołanie. Solidnie, terminowo. Polecam!
    Jan

05.11.2017 15:56

Jestem serwisantem w Hydropure Polska od 15 lat i nie narzekam ani na zarobki ani na atmosferę w firmie, dlatego dziwi mnie opinia "byłego serwisanta" i jestem pewny, że nie on zrezygnował z pracy w Hydropure, tylko odwrotnie. Znam dobrze szefa firmy i wszyscy serwisanci (a obecnie jest nas 120 na terenie całej Polski) wiedzą, że jest wymagający, ale wywiązuje się z umów.
    karol

04.10.2017 17:05

nie polecam tej firmz mam same klopoty brak serwisanta do wzmiany filtrow od roku!!!!!!!!!!!!!!!
    Aaszka

20.04.2017 14:29

Firma jest solidna i rzetelna. Mój mąż w niej pracuje jako konsultant i nigdy nie zdarzyły się opóźnienie w wypłacie czy jakieś inne "dziwne rzeczy". Jak ktoś nie chce pracować to znajdzie tysiąc wymówek i winę za swoją porażkę obarczy pracodawcę. Ja powiem jedno - za rzetelną pracę jest adekwatne wynagrodzenie. Korzystając z okazji polecam wszystkim wodę z odwróconej osmozy. Mam taki filtr od ponad roku. Co zaobserwowałam: najbardziej widocznym jest brak kamienia w czajniku, moja herbata nie ma tego obrzydliwego kożucha, kubki czyściutkie, nie ma osadu w dzbanku z kwiatami... Z obserwacji długoterminowych: smaczniejsze potrawy (zupy, sosy, gotowane ziemniaki, mocniejsza kawa, smaczniejsza herbata), lepsze samopoczucie i łatwiejsze trawienie. Używam również filtra prysznicowego i jestem z niego bardzo zadowolona. Woda przestała cuchnąć chlorem, już nie robi mi się słabo jak dłużej posiedzę w wannie z gorącą wodą, skóra nie jest przesuszona, a zaczerwienienia na mojej atopowej skórze twarzy są niewidoczne. Firma jest solidna, sami pilnują terminów wymiany wkładów. Po zgłoszeniu awarii serwisant zjawił się na drugi dzień (to zresztą nie była awaria tylko sprzątając wysunęłam przez nieuwagę wężyk i słyszałam jak woda spływa - ot i cała "sprawa"). Jestem bardzo zadowolona z decyzji o zakupie. Wreszcie mam czystą, zdrową i bezpieczną wodę.
    Gabi

16.03.2017 18:39

Jestem bardzo zadowolona z filtrów, użytkuję je już prawie 5 lat, serwisant umawia się w dogodnym dla mnie terminie na wymianę filtrów, niektórzy mówią , że droga jest wymiana filtrów, a ja to przeliczyłam 172 zł/6 miesięcy=28,66 i dalej podzielić to na ok. 30 dni w miesiącu=0,95 groszy dziennie!!!! za bardzo dobrej jakości wodę. Przy badaniu mojej wody elektrolizą stwierdzono bardzo duże nagrzewanie się jej, co informuje o dużej zawartości metali w wodzie. Dzięki filtrom z odwróconą osmozą nie mam żadnych osadów z kamienia w dzbanku, a syn pozbył się dolegliwości żołądkowych. Polecam z czystym sumieniem te filtry.
    Krzysztof

11.11.2016 13:00

To jest najlepsza Firma w Polse dając GWARANCJĘ WIECZYSTĄ miałem jedną małą awarię po 5 latach technik przyjechał bardzo szybko wymieniając ta część oczywiście za darmo polecam tą firmę jestem zadowolony z miłej obsługi
    xd

09.10.2016 23:14

Ważne dla mnie jest to, że zatrudnienie opiera się na przyjacielskich stosunkach co już jest dobrym znakiem w dzisiejszych czasach. A wypłata jest w pełni terminowa?
    jagoda

22.07.2016 15:41

dają ogłoszenie sprzedawca/serwisant a tak naprawdę to praca akwizytora, kuszą darmowym badaniem wody i zanim się człowiek zorientuje kupił sobie za kilka tysięcy zupełnie niepotrzebny filtr, który zamiast pomóc może szkodzić , sanepid od dawna przestrzega przed takimi firmami (usunięte przez administratora)

13.04.2016 20:56

Były serwisant

16.05.2016 00:10

Jest prawdą. Z palca tego nie wyssałem. Szkolenie teoretyczne jest jedno przed, potem 3 miesiące chodzenia na serwisy z innym serwisantem, który już pracuje. Zależy na kogo trafisz, bywa różnie...
    Były serwisant

10.04.2016 20:45

Nie polecam pracy w tej firmie jako serwisant, byłem nim. Firma ta nie wywiązuje się z umów z serwisantami (tabela prowizji za sprzedaż elementów klientowi). Oprócz swojego znam jeszcze kilka takich przypadków. Przy montażu często wywiera się presję na wykonywanie dodatkowych czynności u klienta za darmo, nie związanych z montażem urządzenia. 36 zł brutto za serwis czy 21 zł za awarię (bez względu na czas czy stopień trudności) przy własnym aucie i telefonie nie zachęca...
    serwisant

14.03.2016 07:17

Jedyna firma zapewniająca serwis filtrów wody praktycznie w całej Polsce. Oferuje dobre warunki pracy, szkolenia pracowników serwisu i pomoc techniczną. Rozwija się cały czas. Krótko: Pracujesz dobrze zarabiasz.

Zostaw merytoryczną opinię o Hydropure Polska z o.o.