3.9/5

• Mokronos Dolny
  • Ślęza
  • Żerniki Wrocławskie
  • Zabrodzie

3. Opinie o pracodawcach Wrocław
  5. Opinie o Hydropure Polska z o.o.

Opinie o Hydropure Polska z o.o. Wrocław

Nie przegap nowości o Hydropure Polska z o.o.!

LESZEK

11.06.2026 21:07

Miałem przyjemność korzystać z usług firmy Hydropure Polska z o.o. dział we Wrocławiu ul.Konstantego Ildelfonsa Gałczyńskiego 7 .Panowie działją błyskawicznie i kompetentnie, szczegółowo, dokładnie potrafiią wytłumaczyć interesujące mnie zagadnienia tłumacząc różne rozwiązania. Urządzenia działają, bez żadnych zastrzeżeń. Polecam każdemu, kto szuka solidnych nowoczesnych rozwiązań i świetnego serwisu! Serwis działa błyskawicznie, a obsługa jest pomocna i kompetentna na każdym etapie – od pierwszego kontaktu aż po montaż. Wszystko przebiegło sprawnie, bez stresu i bez ukrytych kosztów. Urządzenia działają perfekcyjnie, a jakość wody zdecydowanie się poprawiła. To jedna z nielicznych firm, której można w pełni zaufać. Polecam każdemu, kto szuka solidnych rozwiązań i świetnego serwisu!

Marta

04.06.2026 12:33

Niestety moje doświadczenie z przedstawicielem firmy HydroPure było bardzo nieprzyjemne. Pomimo wielokrotnych i jednoznacznych odmów nadal byłam nagabywana do zakupu sprzętu. Miałam wrażenie, że moje zdanie i decyzja nie są w ogóle respektowane, a każda rozmowa sprowadzała się do ponownego wywierania presji na zakup. Dodatkowo sposób prowadzenia rozmowy pozostawiał wiele do życzenia. Zamiast profesjonalnego podejścia spotkałam się z nieprzyjemnymi komentarzami i próbami wzbudzania poczucia, że popełniam błąd, nie decydując się na zakup. Tego typu zachowanie uważam za nieprofesjonalne i nieodpowiednie w kontakcie z klientem. Rozumiem, że celem przedstawiciela jest sprzedaż produktu, jednak klient ma prawo odmówić i oczekiwać, że jego decyzja zostanie uszanowana. Nachalność, ignorowanie wyraźnej odmowy oraz nieprzyjemny ton rozmowy skutecznie zniechęcają do firmy i jej oferty. Mam nadzieję, że firma zwróci większą uwagę na standardy obsługi klientów i sposób, w jaki jej przedstawiciele prowadzą rozmowy handlowe.

13.08.2023 12:55

Co wchodzi w skład pełnego wynagrodzenia w firmie Hydropure Polska z o.o. na stanowisku Serwisant? 17 listopada pojawiły się ich ogłoszenia na Praca.pl.

23.03.2026 14:05

Dzień dobry. Szanujemy każdą opinię, jednak nie zgadzamy się z określeniami używanymi w tym komentarzu. Nasz system wynagradzania jest transparentny i opiera się na stawkach za konkretne zadania (montaż/serwis), co uwzględnia koszty dojazdu serwisanta. Szczegółowe zasady współpracy oraz model rozliczeń omawiamy zawsze z kandydatami na rozmowie rekrutacyjnej, aby każda ze stron miała jasność co do zasad zatrudnienia. Pozdrawiamy.

Serwisant

03.06.2026 10:32

Witam, ile średnio dziennie wykonuje się kursów będąc waszym serwisantem? Chodzi o to czy będę więcej jeździł czy serwisował?

Greg

26.05.2026 22:08

Mam filtr od firmy Hydropure od 18 lat. I nie wyobrażam sobie życia bez tak czystej wody. Serwis w terminie ,pełna profeska.
    Tomek

18.05.2026 13:12

Czy są jakieś widełki zarobków serwisanta? Chodzi mi o konkrety.

19.05.2026 07:19

Dzień dobry. Zarobki serwisanta ściśle zależą od liczby wykonanych serwisów oraz kilku innych zmiennych. W związku z tym ciężko nam jednoznacznie wskazać konkretną kwotę. Zarobki zaczynają się od 53 zł za serwis.
    Wiktoria

26.03.2026 09:29

Hydropure – efekty po miesiącu Po miesiącu regularnego picia przefiltrowanej wody z Hydropure moja skóra jest promienna , poziom nawodnienia idealny , a energia i samopoczucie znacząco się poprawiły Mały nawyk, wielka różnica! Gdybym miał/miała wybierać firmę do filtrowania wody – na pewno byłaby to Hydropure!
    Jurek

24.03.2026 11:31

Jestem od ponad 10 lat użytkownikiem filtrów odwróconej osmozy. Nie było żadnej usterki, serwis przyjeżdża na wymianę filtrów, nie muszę pamiętać. Fachowa obsługo, szybko i do rzeczy. Polecam .
    Zbigniew Kucaj

26.08.2023 21:13

Te farmazony( przepraszam) krytykanckie opinie ,są dla firmy ,,Hydropure Polska,, bardzo krzywdzące. Myślę,że konkurencja ma w tym swój mocny udział. Mam system oczyszczania wody kupiony w u przedstawiciela tej firmy od 2009 roku i do dzisiaj spełnia swoją rolę. Naturalnie odpowiednio w czasie biuro dbało i nadal dba ,bym na czas miał wymienione określone filtry.Gdyby się zepsuł ma wieczystą gwarancję. Moje zadowolenie sprawiło ,że i ja jako handlowiec kilka lat pracowałem w ,,Hydropure Polska. Ten czas wspominam z ogromnym sentymentem,ponieważ Pan Montana okazał się świetnym ,dobrym dla pracowników szefem. Poza atmosferą w pracy ,zarabiałem godne pieniádze,co miało dla mnie duże znaczenie. Do dzisiaj mam zadowolonych kolegów,którzy tam z radością pracują. Zadziwia mnie i smuci,z jaką łatwością można wypisywać szkalując opinie dobrych ludzi swoje frustrację. Pozdrawiam wszystkich serdecznie. ????

23.03.2026 14:15

Różnica w systemach prowizyjnych wynika ze specyfiki stanowisk. Przedstawiciel handlowy odpowiada za proces sprzedaży (działanie jednorazowe), a serwisant za stałą obsługę i serwis urządzeń, co jest rozliczane w oparciu o liczbę wizyt w terenie. Oba systemy premiują zaangażowanie i efektywność.
    Marta

15.03.2026 18:33

Jestem bardzo zadowolona zarówno z urządzeń filtrujących wode i wspaniałej wody, ale takze z obsługi w firmie. Bardzo miły sprzedawca Jarosław, o niesamowitej wiedzy. Kulturalny, miły i schludnie pracujący technik - Robert. Polecam firmę z całego serca.
    Klaudia

14.03.2026 17:16

Korzystam z urządzenia od niedawna, ale już widzę ogromne zmiany nawet w smaku dań! Brak osadu w czajniku, a wszelkie herbaty i kawy smakują teraz świetnie.
    Ewa Godlewska-Jeneralska

17.09.2025 06:17

Bardzo polecam firmę Hydropure Polska. Używam filtrów w dwóch domach. Woda jest znakomita! A opiekunowie sprzętu, którzy wymieniają filtry przemili, pomocni i bardzo profesjonalni.
    Krzyś

06.09.2025 15:53

Mam w domu kilka urządzeń które wymagają systematycznego przeglądu, między innymi filtr z Hydropure i muszę powiedzieć że tylko ta firma dotrzymuje terminowości i przypomina o serwisie. Wielki szacun dla Waszej pracy i solidne podejście do klienta.
    Kornel

24.06.2025 14:59

Zdecydowanie polecam firmę! Odkąd zamontowaliśmy urządzenie, woda jest krystalicznie czysta, a smak naprawdę się zmienił – na lepsze. Wielki plus również za profesjonalny montaż. Pan, który przyjechał, był konkretny, solidny i naprawdę zna się na rzeczy. Żadnych problemów, żadnych niedociągnięć – wszystko zamontowane tak, jak trzeba. Takich fachowców się docenia. Polecam!
    Dominika

24.06.2025 12:39

Jestem naprawdę bardzo zadowolona z urządzenia Hydropure! Woda jest czysta i smaczna, a sam montaż przebiegł szybko i bez żadnych problemów. Pan, który montował urządzenie, był bardzo profesjonalny, dokładny i cierpliwie odpowiadał na każde moje pytanie. Widać, że naprawdę zna się na swojej pracy i przykłada uwagę do detali. Serdecznie polecam zarówno urządzenie, jak i profesjonalny montaż – pełen profesjonalizm i świetne podejście do Klienta!
    Mirosław

19.06.2025 11:21

Jestem bardzo zadowolony z usług HydroPure Polska. Od samego początku czuć było pełen profesjonalizm – szybki kontakt, jasne informacje i fachowe doradztwo. Montaż odbył się punktualnie, bez żadnych niespodzianek, a sam serwis był uprzejmy, dokładny i niezwykle sprawny. Widać, że firma ma doświadczenie i zna się na rzeczy. Efekt? Czysta, smaczna woda i pełne zadowolenie. Tak właśnie powinien wyglądać serwis w każdej branży!
    Maria S.

16.06.2025 20:29

HydroPure Polska to firma, która naprawdę dba o klienta. Serwis działa błyskawicznie, a obsługa jest pomocna i kompetentna na każdym etapie – od pierwszego kontaktu aż po montaż. Wszystko przebiegło sprawnie, bez stresu i bez ukrytych kosztów. Urządzenia działają perfekcyjnie, a jakość wody zdecydowanie się poprawiła. To jedna z nielicznych firm, której można w pełni zaufać. Polecam każdemu, kto szuka solidnych rozwiązań i świetnego serwisu!
    Monika P.

12.06.2025 17:04

Korzystam z systemu Hydropure od ponad 6 lat i z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że była to jedna z najlepszych decyzji, jakie podjęłam dla zdrowia mojej rodziny. Woda jest smaczna, krystalicznie czysta, a przede wszystkim – bezpieczna. To, co naprawdę wyróżnia firmę Hydropure na tle innych, to niesamowity poziom obsługi i serwisu. Każdy kontakt z konsultantem to czysta przyjemność – zawsze życzliwie, rzeczowo i profesjonalnie. Przeglądy serwisowe odbywają się terminowo, technicy są punktualni, uprzejmi i zostawiają po sobie idealny porządek. Polecam!!
    Żyje zdrowo

13.02.2025 01:34

Jak mogłam tak długo zwlekać. Ciągle coś było wytłumaczeniem. Teraz aż się źle czuje z faktem, że tak długo piłam wodę nie oczyszczoną osmozą. Jestem szczęśliwa, że trafiłam na bardzo solidną firmę i świetnego doradcę. Pan technik również bardzo profesjonalny. Każdemu polecam !
    Józefa

12.02.2025 17:58

Jestem bardzo zadowolona. Woda idealna, obsługa bez zastrzeżeń. Zdarzyło mi się zgłosić problem , zaraz został naprawiony. Wszystkim polecam.
    Pasja

07.02.2024 00:02

Mam urządzenie osmotyczne od lat bardzo wielu lat, mają też i moi znajomi - jesteśmy mega zadowoleni. Co pół roku technik dzwoni, umawia się i serwisuje moje urządzenie Osmotyczne. Wszystko jest bardzo profesjonalne. Mogę zapłacić gotówką lub przelewem. Pieniądze za serwis nie są wysokie. O niczym nie muszę myśleć, urządzenie pracuje idealnie, niewielki odrzut wody. Ważne wodę mam czystą i bezpieczną. Moje urządzenie posiada Wieczystą Gwarancję z której skorzystałam kilka razy. Uważam, że złe opinie piszą ludzie, którym zależy sprzedawać tanie badziewie, które nie ma żadnego serwisu. Znam takich, którzy kupili takie byle co, nie serwisowali, bo niby nie potrzeba, udawali, że piją czystą wodę a po roku szukali serwisu aby ratował im to coś, lub rezygnowali bo odrzut był dramatyczny. Także każdy ma to co lubi. Jedni solidność od Hydropure jak ja a inni byle co.
    Mirek

19.11.2024 10:09

Najważniejsza jest świadomość. Wbrew pozorom wiedza jest przydatna.... Proszę poczytać o wodzie osmotycznej. Co to jest za woda? Jest bardzo czysta - to prawda. Rozumiem, że zamiast wody mineralnej (która jest bardzo zabrudzona) pije Pan wodę do akumulatorów kupioną na stacji benzynowej - ta też jest bardzo czysta.
    Pasja

12.02.2025 00:07

Ja wiem jaka to jest woda i wiem, że pije wodę bezpieczną. Panu też proponuję o tym poczytać. Proponuje też poczytać o tym jak zabrudzona jest woda w tych czasach. Jakim problemem oczyszczalni są pozostałości po lekach, mikroplastik i PFAS. Polecam picie CZYSTEJ wody.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Hydropure Polska z o.o.?

Kontakt - Hydropure Polska z o.o.

Konstantego Ildefonsa Gałczyńskiego 7 52-214 Wrocław

Branża główna: Sprzedaż detaliczna
    Janusz

10.02.2025 12:58

Pracowałem w życiu w wielu serwisach urządzeń technicznych. Uważam, że serwis firmy Hydropure jest jednym z najlepszych, a szczególnie gwarancja serwisowa. Obsługuję klientów, którzy kupili filtry Hydropure ponad 20 lat temu i cały czas korzystają z tej Wieczystej Gwarancji Napraw.
    RobertW.

10.02.2025 09:28

Polecam firmę Hydropure Polska i jej urządzenia. Posiadam aparat Hydropure Dr Luxe 100 Redox i jestem zadowolony zarówno z jakości wody, kosztów, jak i kompetentnej opieki serwisowej że strony technika. Uważam, że była to jedna z lepszych inwestycji w moim życiu. Polecam!
    Kamyczek

29.01.2025 19:56

Jestem zadowolony. Super obsługa od przedstawiciela po technika. Wszystko zorganizowane jak należy. Mnie nic nie interesuje. Kiedy mi coś burczało to zadzwoniłem , przyjechał chłopak i po problemie. Daje 10/10
    Łukasz

20.11.2024 16:59

Współpracuję z tą firmą już ładnych kilka lat. Współpracę oceniam bardzo pozytywnie. Wysokie standardy kultury i pracy wdrażane "od samej góry" sprawiają, że śmiało można stawiać ich jako przykład prowadzenia biznesu.
    Tomek

23.07.2024 21:09

Hej ludziska jak tam praca serwisanta w 2014r,ktoś jeszcze tam pracuję jako serwisant?
    Technik_Limanowa.

07.05.2024 05:01

Witam. Jak wygląda u Państwa proces szkolenia/wdrażania do pracy nowej osoby ? Czy przyuczenie następuje przy innym-doświadczonym serwisancie ? Zauważyłem, że firma poszukuje ludzi na teren powiatu limanowskiego. Pozdrawiam serdecznie Zbigniew Markowski
    aaa

03.09.2023 15:07

Chcę dorobić i widzę, że firma daje takie możliwości osobie na stanowisku serwisanta. Ktoś może napisać, jak wygląda w praktyce ta praca i czy dużo jest punktów w ciągu dnia, gdzie montujemy oczyszczacze wody? Wymagają własnego samochodu. Czy później na koniec miesiąca zwracają jakieś wyliczone koszty za jego eksploatację? Fajnie, jak ktoś mi pomoże, bo zainteresowała mnie ta praca, którą w sieci znalazłem
    ZDZICHU

08.12.2023 09:26

Zależy jaki rejon trafisz. Może się zdarzyć że pod jednym adresem masz 6 urządzeń do serwisowania, i w dwie godziny bez przemieszczanie się zarobisz 400 zł brutto, a może się zdarzyć, że specjalnie do jednego klienta zasuwasz 30 kilometrów, zejdą ci 2 godziny i zarobisz 70 zł brutto. Po odliczeniu wszystkich twoich kosztów i czasu, zarobek na takim kliencie równa się 0. Dodatkowo, duże miasto, więcej czasu tracisz na dojazdy i znalezienie miejsca parkingowego niż na wymianę filtrów. Do tego dolicz twój czas na wysyłkę i rozliczanie dokumentów - nikt ci za to nie zapłaci. Również nie jest dodatkowo płatne rozliczanie klientów którzy płacą gotówką - czyli jedziesz do wpłatomatu (jeśli akurat jest w twoim banku i mieście) i wpłacasz pieniądze które przechodzą przez twoje konto. Czy da się zarobić? Ciężko odpowiedzieć. Jeśli będzie tylu klientów żeby pracować po 8 godzin dziennie, 5 dni w tygodniu, to z pewnością da się zarobić jakiś pieniądz.
    jaś

23.04.2024 12:16

oczywiscie ,że warto :)powinieneś tez co jakis czas porykiwac tez jak jeleń:) bo jestes jeleniem:)a własciiel takich lubi:))

22.12.2023 02:59

Znalazłam ofertę pracy na stanowisko fakturzystki. Firma oferuje stałe godziny pracy od poniedziałku do piątku. To od której do której się pracuje? Jakie niezbędne narzędzia pracy są zapewniane? Dajcie znać, bo mam zamiar aplikować.

22.12.2023 08:16

Dzień dobry. Godziny pracy to 7:00-15:00 lub 7:30-15:30. Zapewniane są wszystkie narzędzia pracy wymagane na stanowisku fakturzystki (komputer, monitor, drukarka, program do pracy itp.)

27.12.2023 10:40

Dzień dobry. Tak, jak jest to napisane wyżej, można pracować od 7:00 lub 7:30 przez 8 godzin, czyli do 15:00 lub 15:30.
    Dusia

18.06.2023 18:19

Non stop firma szuka serwisantów, o co chodzi? Rozwijają się czy jest jakiś powód tej rotacji? W sumie pisaliście o niskich stawkach, problemami z prowizją i umową zlecenie. No ale to było rok temu, to może coś na plus się zmieniło? Trochę namieszało to w głowie mojemu mężowi, nie wie już co robić :P

06.07.2023 11:22

Często padają pytania dotyczące warunków pracy serwisantów w naszej firmie. Dziwią nas krytyczne słowa dotyczące takiej pracy, bo zawsze i wyraźnie opisujemy te warunki każdemu nowemu serwisantowi, jeszcze przed zawarciem umowy. A warunki są następujące: 1. posiadanie samochodu oraz czas i ochota na dodatkową pracę (na umowę zlecenia lub działalność gospodarczą) w wolnym czasie. 2. Za każdy serwis oraz montaż płacimy według stawek zależnych od odległości pokonywanych przez serwisanta Oprócz tego jest kilkanaście dodatkowych stawek za inne czynności, a szczegóły, jak wspomniano powyżej, nasz Prezes omawia z każdym kandydatem przed przystąpieniem do szkolenia. Przeliczając zarobki na czas pracy wychodzi obecnie min. 45 zł/h netto, odliczając już podatki oraz koszt samochodu. A to oznacza, że pracując według tych stawek na cały etat nasz serwisant zarabiałby 7500 zł netto. Rzecz w tym, że nie zatrudniamy na pełny etat, bo proponujemy pracę dorywczą dla osób, które w wolnym czasie chcą dodatkowo podreperować budżet. Średnio wykonuje on 20 serwisów miesięcznie. Serwisant może łączyć serwis u klientów w tej samej okolicy i w ten sposób dodatkowo oszczędza czas i pieniądze na dojazd do klientów. 3. Gdy kandydat akceptuje proponowane warunki, to przystępujemy do szkolenia, które odbywa się w terenie jego przyszłej pracy. Szkolenie prowadzone jest przez doświadczonych serwisantów naszej firmy i jest bezpłatne. Zwracamy również koszty jazd kandydata, które pokonuje swoim samochodem 4. Po szkoleniu każdy serwisant otrzymuje komplet narzędzi, materiałów oraz listę klientów przydzielonych do jego opieki. Z klientami umawia się na serwisy w swoim wolnym czasie, pilnując ich terminowości. Klienci wiedzą, że firma pilnuje terminów serwisów oraz, że regularny serwis jest warunkiem zachowania Wieczystej Gwarancji Napraw, za które klient nie ponosi żadnych kosztów. Podsumowując, nasza firma kładzie szczególny nacisk na rzetelne traktowanie serwisantów i takiego samego traktowania oczekujemy od nich. To właśnie dzięki blisko 170 rzetelnym serwisantom zbudowaliśmy największą w Polsce firmę w branży urządzeń osmotycznych. Natomiast nie można się dziwić firmie, że jeżeli serwisant łamie warunki współpracy, to rozwiązuje z nim umowę. I tylko tacy byli serwisanci próbują oczerniać naszą firmę, nie dostrzegając swojej winy. Firma cały czas poszukuje sewisantów w całej Polsce, ponieważ w szybkim tempie przybywa nam klientów. Zależy nam na jak najlepszej obsłudze klienta dlatego poszukujemy obecnie serwisantów w ponad trzydziestu miejscowościach. Jeżeli mowa jest o cenach serwisów oraz poszczególnych wkładów filtrujących, to jeśli klient chce sam je wymieniać, to oczywiście może. Większość klientów nie chce sama wykonywać serwisów, dlatego nasza firma oferuje taką usługę wraz z dojazdem.
    LEGIONISTA

10.12.2022 17:25

Miałem okazję pracować jako serwisant zatrudniony na umowę zlecenie. Właściciel p. Montana nie szanuje nawet długoletnich pracowników. Rozliczenia prowizji za wykonaną pracę nie są transparentne, zdarza się firmie zapominać wypłacić niektórych z jej elementów. Jedyny plus dla mnie to zdobyta nowa umiejetność. Mówiąc prosto, jeżeli chcesz zarobić to musisz naciągać klientów na niekoniecznie wymiany części aparartu filtrującego.Jezeli szukasz dodatkowego godziwego zarobku, to tutaj go nie znajdziesz. Po odliczeniu paliwa, amortyzacji Własnego samochodu niewiele tego zostaje. On

02.02.2023 22:25

To wy jestescie nie poważni. Co za arogancja...
    filozof

18.06.2023 12:15

Znaczy się, że w ciągu kilkunastu miesięcy liczba Klientów spadła wam z 30000 do 20000. To jest spadek aż o 30%, co chyba oddaje jakość świadczonych usług?
    Adrianna

27.06.2022 09:38

A co z wybuchającymi urządzeniami i zalanymi mieszkaniami???
    Mała

28.06.2022 18:04

Witam . Miała Pani taki przypadek?
    filozof

18.06.2023 11:54

A jeśli było ubezpieczone to już nie może zostać zalane? Tak tylko pytam bo wydaje mi się, że tu chodzi o zdarzenie a nie o posiadanie umowy ubezpieczenia bo co ma przysłowiowy piernik do wiatraka?
    Edo

02.04.2023 18:30

Myślałem o kandydowaniu na serwisanta ale tyle (usunięte przez administratora) wylewa się na firmę , że dam sobie luz.
    Mała

12.01.2022 18:26

Negatywna , a tylko dlatego bo zostałam bez wody... W tej firmie i pewnie wielu innych jest tak ,że póki się coś nie pasuje jest wszystko ok....a później szkoda słów. Nawet serwisant stał się arogancki . Po kilku wezwaniach Pan powiedział ,że do "brudnej" wody nie zakłada się filtrów ???????????? To do jakiej ??? 3lata było ok ale później , tłumaczyłam ,że coś się złego dzieje. Pan serwisant do końca twierdził ,że ma rację . Jednak nie miał !!!?? I nie będa mieli moich pieniędzy za serwis.!!! A szkoda ????

02.02.2023 22:45

30 000 ale oszukanych. Tak zostal. Mam takie przypadki. A nawet przypadki przekroczenia granic moralnosci przez hydropure. Serwisowalem to wiem. Kazaliscie tez klamac.
    Mala

09.03.2023 16:08

Proszę coś więcej napisać... Bardzo jestem ciekawa. U mnie byl Pan który na pierwszym spotkaniu opowiadał cuda , oczywiście serwisant wyśmiał te jego wywody twierdzac, że na opowiadał bzdury ..
    [email protected]

09.03.2023 08:28

Ja jestem b.zadowolony z filtra ,, dostałem go po 5 dniowym oczekiwaniu . Używam go już przeszło rok . Co do wody to jest różnica w smaku . Technik który to montował zrobił wykład trwający około 10 minut . Jeżeli są osoby które chcą zakupic lub wysłuchac wszystkiego o wodzie to prosze poszukać nagrań z P. Agnieszką Jaroszewską i p. Januszem Dąbrowskim na kanale (usunięte przez administratora) Polecam .
    Irena

05.09.2022 10:03

dużo waszych komentarzy dotyczących działania filtrów, urzadzeń itp a prawie nic o samej firmie? o pracy w niej ? ktoś się wypowie i napisze coś wiecej ?
    LEGIONISTA

10.12.2022 17:13

02.02.2023 22:34

Ludzie na magazynie nie znaja sie na czesciach hydraulicznych i ich nazewnictwie przy zamawianiu dla serwisanta. Biuro to same swiete krowy , z tysiacem wymowek w ramach obslugi na drodze serwisant-Klient-biuro. Wlasciciel, montana , to stary cwaniak i (usunięte przez administratora)
    Izabela

23.01.2023 10:57

Jestem szczęśliwą posiadaczką filtra do wody Hydropure 35.Urządzenie działa bez zarzutu, jest cichutkie, woda bardzo smaczna. Montaż filtra profesjonalny, serwisant cierpliwie wytłumaczył pracę filtra. Moja uwaga to powinien być jakiś wskaźnik pokazujący zapełnienie zbiornika.

02.02.2023 22:30

No i ile Pani zaplacila za filtr ? Podam ile z Pani zdarli plus serwisant za montaz wraz z filtrami.
    Beata

25.01.2023 21:52

Cześć, tata chce podesłać swoje cv do firmy na stanowisko serwisanta. Chyba była całkiem niedawno otwarta rekrutacja, wiecie może, czy nadal jest zapotrzebowanie, czy już skompletowali ekipę albo kogoś przyjęli? Warunki jak, da się zarobić? Jak z umową o pracę?

02.02.2023 22:18

Nie warto. Stawki bardzo niskie. Do tego hydropure, montana do (usunięte przez administratora) Juz większość ludzi Sie przekonala. Kasuje razy 3 za filtry a w sklepie budowlanym sa za grosse. (usunięte przez administratora) raczej...
    Stach

05.11.2022 08:40

Piję wodę poddaną procesowi odwróconej osmozy od dwunastu lat. Moje problemy związane z produkcją kamieni nerkowych zniknęły. Serwisant jest mądrym i uczciwym człowiekiem pilnującym terminów wymiany filtrów. Podstawą dostarczenia mikroelementów do organizmu jest prawidłowe odżywianie. Woda bierze udział w oczyszczaniu organizmu i dlatego powinna być czysta. Polecam to urządzenie.
    Piotr

24.09.2022 12:34

Polecam filtry woda jest faktycznie oczyszczona i smaczna , do tego obsługa klienta na najwyższym poziomie

28.09.2022 10:58

Dzień dobry. Czas oczekiwania od chwili złożenia zamówienia do montażu przez naszego serwisanta to zazwyczaj ok. 7 dni. Zamontowanie urządzenia osmotycznego trwa ok. 1,5 - 2 godziny.

28.09.2022 10:59

Dziękujemy za tak życzliwą opinię :)
    Hania

25.11.2019 18:57

Od 8 lat posiadam filtr hydropure jestem bardzo zadowolona, nie wyobrażam sobie pić inną wodę. Woda rozwiązała wiele problemów zdrowotnych w naszej rodzinie od alergii po zaparcia, właściwe nawodnienie, poprawa wygladu skóry. Jeśli chodzi o serwis, również jest wszystko na plus zawsze rzetelnie, miło
    MF

22.04.2022 20:38

mądrze i merytorycznie :-)
    Mario

03.09.2022 11:05

To nie prawda. To nie jest woda zdemineralizowana. Zestaw ma mineralizator, który należy wymieniać raz w roku dzięki temu woda ma stopień mineralizacji jak co najmniej woda średniomineralizowana.

Zostaw merytoryczną opinię o Hydropure Polska z o.o.