Opinie o ZPHU Dremat Jan Bartecki w Jelcz-Laskowice

Poniżej zobaczysz opinie obecnych i byłych pracowników o firmie ZPHU Dremat Jan Bartecki, lecz również Klientów firmy. Znajdziesz poniżej też opinie kandydatów do pracy w ZPHU Dremat Jan Bartecki na temat rozmowy kwalifikacyjnej.

Branże: Obróbka mechaniczna i termochemiczna metali

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o ZPHU Dremat Jan Bartecki w Jelcz-Laskowice

Znajdź szybko pracę!
Załóż Profil Zawodowy w 3 krokach!

Załóż profil Zawodowy

Швидко знайдіть роботу!
Створіть професійний профіль за 3 кроки!

Створіть профіль професіонала
123
Pracownik

Witam, pracuje w tej firmie od jakiegoś czasu i widzę że większość tych komentarzy mija się z prawda, więc osoby piszące te opinie prawdopodobnie nigdy tu nie pracowały i chcą oczernić firmę nie wiadomo po co. Według mnie panuje dobra atmosfera i można bez problemów dogadać się z innymi pracownikami jak i z szefem.

Administrator Nowy wpis

Ktoś aplikuje do firmy ZPHU Dremat Jan Bartecki w mieście Jelcz-Laskowice? Podzielicie się wrażeniami z rekrutacji?

Pracownik Nowy wpis
Były pracownik

Pierwszy miesiąc pracy na śmieciowej umowie, w kolejnym miesiącu człowiek dowiaduje się, że pracuje już prawie od tygodnia na czarno. Magazynier praca w deszczu, śniegu, na dworze na 30 letnim wózku widłowym bez kabiny i ogrzewania. Przychodzisz rano do pracy żeby dowiedzieć się, że nie ma dla Ciebie nic do roboty i kilka dni w tygodniu jesteś odsyłany do domu bez zarobku. O umowę doprosić się nie możesz, traktują Cię jak (usunięte przez administratora) Szef to chory psychicznie starszy facet, który ma problemy ze sobą

Agnieszka Nowy wpis
Pracownik
@Pracownik

Tylko nie napisał Pan że zapominał przez klika dni przyjść do pracy. Nie poinformował o swojej nieobecności, nie odbierał telefonu i nikt nie wiedział czy Pan jeszcze pracuje, chce pracować, czy ma wszystko w nosie. A ten "psychicznie starszy facet, który ma problemy ze sobą" dał panu drugą szansę i sam za panem wydzwaniał i ściągnął drugi raz do pracy. Na szczęście firmy doszło do dużej awarii i stanął cykl produkcyjny, wiec faktycznie nie było dla Pana pracy. W ten sposób uwolniliśmy się od pracownika miesiąca...

Pytanie Nowy wpis
 Pytanie

Czy w ZPHU Dremat Jan Bartecki pracuje się na open space?

123
Pracownik

Witam, pracuje w tej firmie od jakiegoś czasu i widzę że większość tych komentarzy mija się z prawda, więc osoby piszące te opinie prawdopodobnie nigdy tu nie pracowały i chcą oczernić firmę nie wiadomo po co. Według mnie panuje dobra atmosfera i można bez problemów dogadać się z innymi pracownikami jak i z szefem.

 Rozmowa kwalifikacyjna
Brałeś udział w rozmowie kwalifikacyjnej na stanowisko Spawacz - Spawanie mag 135 z aktualnymi uprawnieniami w firmie ZPHU Dremat Jan Bartecki? Jakie masz odczucia po spotkaniu z rekruterem? Podziel się swoimi wrażeniami i opisz pozytywne oraz negatywne aspekty rozmowy.
logo firmy Właściciel Punktu Kurierskiego
Jelcz-Laskowice
Pakersi Kamil Kik
(33 opinii)
Wyślij CV
logo firmy Brygadzista
Jelcz-Laskowice
Elica Group Polska Sp. z o.o.
(575 opinii)
Wyślij CV
logo firmy Ślusarz
Jelcz-Laskowice
Instytut Mechaniki Sp. z o.o.
(146 opinii)
Wyślij CV
logo firmy Grafik Kreatywny
Jelcz-Laskowice
ACANA POLSKA sp. z o.o. sp. k.
(124 opinii)
Wyślij CV
Aplikuj na wiele ofert

Pracodawca

 Aktualność






























Sprawdź staże naszych pracowników:

Stanowisko



Pracuje od:

Mistrz Produkcji2001-08-08
Elektromechanik2004-05-04
BHP-powiec/Pełnomocnik ds. ZSZ/ Specjalista ds. Kadr2005-06-27
Operator maszyn do obróbki drewna2007-01-01
Operator maszyn do obróbki drewna/Brygadzista2007-02-14
Ślusarz2007-06-01
Technolog/Koordynator ds. produkcji2007-06-01
Operator Maszyn CNC2008-05-01
Technolog-Programista / Operator wypalarki2009-01-01

Kilkoro z naszych pracowników próbowało swoich sił u innych pracodawców, jednak wróciło do nas.
Spróbuj i ty!
GB
Pracownik

Dotychczas pracowałam w korporacjach o sztywnych regułach- dla wszystkich takich samych. To co odznacza mojego obecnego pracodawcę, to elastyczność i otwartość na potrzeby pracowników, i nie chodzi tu tylko o wynagrodzenie:)

Pytanie
 Pytanie

Jakich pytań można się spodziewać podczas procesu rekrutacyjnego w ZPHU Dremat Jan Bartecki na stanowisko Kierownik Produkcji?

Pytanie
 Pytanie

Jakie są mocne strony pracodawcy ZPHU Dremat Jan Bartecki?

Daj Pan spokój...
Kandydat
 Pytanie
@Pytanie

Jakie są mocne nie wiem. Może jednak moja opinia pomoże innym. Byłem tam kiedyś na rozmowie kwalifikacyjnej. Właściciel - komunistyczny starzec, skąpiec. Jego prawa ręka (sekretarka?) - nie chcę obrażać i osądzać, ale nie wyglądała na godną zaufania. Może się mylę. Teraz najlepsze: Człowiek właściciel sam oznajmił, że ludzie przychodzą do Drematu tylko na krótki czas, a potem uciekają i bardzo chciałby nawiązać dłuższą współpracę. Myślałem, że takie samozaoranie i kawa na ławę muszą się zakończyć jakąś porządną zachętą. Otóż nie. Na moje 5 letnie doświadczenie zaproponowano mi stawkę z kasy z Lidla- i oczywiście nie chcę tu nikogo obrażać, ale na tym stanowisku można zasiąść po maturze, mając lat 19. 5 lat studiowania i 5 lat nauki modelowania i projektowania w innych firmach powinno jakoś owocować...? Jestem w błędzie? Oczywiście było jeszcze jakieś zapewnienie premii (uznaniowej czy motywacyjnej), ale wiadomo jak z nimi jest. Są, ale nikt ich nigdy nie widział. Uciekłem stamtąd pospiesznie. Miałem to szczęście, że nie musiałem szukać pracy "na gwałt". Może warto się zastanowić dlaczego ludzie tak szybko spylają, może warto zainwestować, dać konstruktorowi te 4,5 - 5 tys? Współczuję pracownikom, którzy mają wielkie kwalifikacje i doświadczenie i z jakichś względów muszą tam pracować, za te grosze. Niższy pieniądz, można ewentualnie zrekompensować super atmosferą w pracy i brakiem stresu, to też ważne. Ale z tego co czytam inne wpisy, atmosfera też bardzo zła i nawet mobbing. To smutne, takie firmy powinno się traktować buldożerem.

Pati
Kandydat
@Daj Pan spokój...

Zgodzę się z Tobą.

Pracodawca

 Pytanie
@Daj Pan spokój...

Atmosfera w pracy- jak w każdej innej, wszędzie pracują ludzie. Tylko od Ciebie zależy czy będziesz z nimi umiał współpracować. Wcześniej czy później będziesz się musiał tego nauczyć. Każdy ma wolną wole wyboru, a spróbować zawsze warto bo jesteś bogatszy o to doświadczenie. Firma ZPHU "Dremat" Jan Bartecki jest polską firmą rodzinną, stworzoną w czasie transformacji. Obecnie rozwija swój park maszynowy, w ostatnich latach wybudowała nową halę, w skutek czego poszukuje nowych pracowników. W skład kadry wchodzą osoby z wieloletnim stażem, co świadczy o tym że praca w ZPHU "Dremat" Jan Bartecki jest możliwa. To właśnie mrówcza praca takich małych przedsiębiorstw, przyczynia się do wzrostu PKB i poziomu życia w naszym kraju. Łatwo jest krytykować, że " takie firmy powinno się traktować buldożerem". Czy znalazłeś miejsce pracy " mlekiem i miodem płynące"? Jeśli tak, zapraszam do podzielenia się tą informacją.

Pytanie
 Pytanie

Bardziej angielski biznesowy czy potoczny, podczas rozmowy w ZPHU Dremat Jan Bartecki?

Zuzanna

Czy będąc pracownikiem ZPHU Dremat Jan Bartecki można liczyć na jakieś szkolenia? Wiele osób stawia na miejsca pracy, w których można liczyć na rozwój zawodowy oraz osobisty. Zastanawiam się więc jak wygląda to w tej firmie i czy pracodawca takie szkolenia zapewnia.

Pati
Kandydat
@Zuzanna

Nie, żadnych szkoleń tam nie ma.

Pracownik na rencie

Mamy już 7-miu super za mobbing zapłacą żyjemy dwudziestu pierwszym wieku ,a nie w stanie wojennym nie polecam pracy w tej firmie,może przez portale społecznościowe zrobimy dym,gazete i nawet programy typu Uwaga Interwencja.

Jan Barteckiiii

Może pozbieramy byłych pracowników i złożymy zawiadomienie do sądu pracy w grupie siła

Jan Barteckiiii

(usunięte przez administratora)A w sprawie socjalu kart Multisport itd. zapomnijcie o tym w dremacie niema takiego czegoś.Tam jest mobbing nie wiem czemu jeszcze inspekcja pracy nie zrobiła z tym porządek.

)

Zacznijcie się bać. (usunięte przez administratora)

Znasz

Pożądny, szkoli się cały czas. A machlojki może do koryta wsadzić! Polecam gościa swoj

Jaaaaaaa

Ja pracuje wy lecicie a zlomex leci co nie :P studia się kłaniają ;)

Martyna

Myślę nad składaniem CV, warto?

Jan Barteckiiii

Nie polecam pracy w tej firmie. Sytuacja jaka tam jest to jest pomyłka napoczątku można się pośmiać z tego, ale ile można (usunięte przez administratora)żyją w przekonaniu że pracownik to nierób,złodziej,sciemniacz itd.(usunięte przez administratora)

Zuzanna

@kacper, niestety nie odpowiedziałeś w sumie na zadane przeze mnie pytanie - czy nie masz pomysłu, co mogłoby się zmienić na lepsze w firmie? Może jednak w międzyczasie coś przyszło Ci do głowy? Jeśli tak, to koniecznie daj znać. Czy inne osoby obecne na forum także pracują w ZPHU Dremat Jan Bartecki?

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
kacper
@Zuzanna

każdy normalny człowiek ucieka z Dremat do innej pracy. (usunięte przez administratora) jak chcesz poznać ten nowoczesny system motywowania ludzi to zatrudnij się w tej firmie.

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
kacper

Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Niestety atmosfera bywała ciężka w Dremat, a teraz leży. (usunięte przez administratora)

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna

Zostaw merytoryczną opinię o ZPHU Dremat Jan Bartecki - Jelcz-Laskowice

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

Często zadawane pytania

  • Jak się pracuje w ZPHU Dremat Jan Bartecki?

    Zobacz opinie na temat firmy ZPHU Dremat Jan Bartecki tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 3.

  • Jakie są opinie pracowników o pracy w ZPHU Dremat Jan Bartecki?

    Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 3, z czego 1 to opinie pozytywne, 1 to opinie negatywne, a 1 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!

ZPHU Dremat Jan Bartecki
2/5 Na podstawie 32 ocen.
gemius

Wyniki badania GEMIUS/PBI dla wybranych węzłów w Marcu 2021r.

Ranking Użytkownicy
(real users)
  1. GoWork.pl 4 014 360
  2. linkedin.com 3 587 328
  3. olx.pl 3 276 288
  4. jooble.org 3 086 424
  5. pracuj.pl 3 054 024
ZPHU Dremat Jan Bartecki