ZPHU Dremat Jan Bartecki

2 Dodaj merytoryczną opinię

Opinie o ZPHU Dremat Jan Bartecki

Pracodawca

 Pytanie
@Daj Pan spokój...

Atmosfera w pracy- jak w każdej innej, wszędzie pracują ludzie. Tylko od Ciebie zależy czy będziesz z nimi umiał współpracować. Wcześniej czy później będziesz się musiał tego nauczyć. Każdy ma wolną wole wyboru, a spróbować zawsze warto bo jesteś bogatszy o to doświadczenie. Firma ZPHU "Dremat" Jan Bartecki jest polską firmą rodzinną, stworzoną w czasie transformacji. Obecnie rozwija swój park maszynowy, w ostatnich latach wybudowała nową halę, w skutek czego poszukuje nowych pracowników. W skład kadry wchodzą osoby z wieloletnim stażem, co świadczy o tym że praca w ZPHU "Dremat" Jan Bartecki jest możliwa. To właśnie mrówcza praca takich małych przedsiębiorstw, przyczynia się do wzrostu PKB i poziomu życia w naszym kraju. Łatwo jest krytykować, że " takie firmy powinno się traktować buldożerem". Czy znalazłeś miejsce pracy " mlekiem i miodem płynące"? Jeśli tak, zapraszam do podzielenia się tą informacją.

123
Pracownik

Witam, pracuje w tej firmie od jakiegoś czasu i widzę że większość tych komentarzy mija się z prawda, więc osoby piszące te opinie prawdopodobnie nigdy tu nie pracowały i chcą oczernić firmę nie wiadomo po co. Według mnie panuje dobra atmosfera i można bez problemów dogadać się z innymi pracownikami jak i z szefem.

GB
Pracownik

Dotychczas pracowałam w korporacjach o sztywnych regułach- dla wszystkich takich samych. To co odznacza mojego obecnego pracodawcę, to elastyczność i otwartość na potrzeby pracowników, i nie chodzi tu tylko o wynagrodzenie:)

Pytanie Nowy wpis
 Pytanie

Czy ZPHU Dremat Jan Bartecki zatrudnia studentów?

123 Nowy wpis
Pracownik

Witam, pracuje w tej firmie od jakiegoś czasu i widzę że większość tych komentarzy mija się z prawda, więc osoby piszące te opinie prawdopodobnie nigdy tu nie pracowały i chcą oczernić firmę nie wiadomo po co. Według mnie panuje dobra atmosfera i można bez problemów dogadać się z innymi pracownikami jak i z szefem.

Nowy wpis

Pracodawca

 Aktualność






























Sprawdź staże naszych pracowników:

Stanowisko



Pracuje od:

Mistrz Produkcji2001-08-08
Elektromechanik2004-05-04
BHP-powiec/Pełnomocnik ds. ZSZ/ Specjalista ds. Kadr2005-06-27
Operator maszyn do obróbki drewna2007-01-01
Operator maszyn do obróbki drewna/Brygadzista2007-02-14
Ślusarz2007-06-01
Technolog/Koordynator ds. produkcji2007-06-01
Operator Maszyn CNC2008-05-01
Technolog-Programista / Operator wypalarki2009-01-01

Kilkoro z naszych pracowników próbowało swoich sił u innych pracodawców, jednak wróciło do nas.
Spróbuj i ty!
GB Nowy wpis
Pracownik

Dotychczas pracowałam w korporacjach o sztywnych regułach- dla wszystkich takich samych. To co odznacza mojego obecnego pracodawcę, to elastyczność i otwartość na potrzeby pracowników, i nie chodzi tu tylko o wynagrodzenie:)

 Rozmowa kwalifikacyjna
Brałeś udział w rozmowie kwalifikacyjnej na stanowisko Spawacz - Spawanie mag 135 z aktualnymi uprawnieniami w firmie ZPHU Dremat Jan Bartecki? Jakie masz odczucia po spotkaniu z rekruterem? Podziel się swoimi wrażeniami i opisz pozytywne oraz negatywne aspekty rozmowy.
Pytanie
 Pytanie

Jakich pytań można się spodziewać podczas procesu rekrutacyjnego w ZPHU Dremat Jan Bartecki na stanowisko Kierownik Produkcji?

Pytanie
 Pytanie

Jakie są mocne strony pracodawcy ZPHU Dremat Jan Bartecki?

Daj Pan spokój...
Kandydat
 Pytanie
@Pytanie

Jakie są mocne nie wiem. Może jednak moja opinia pomoże innym. Byłem tam kiedyś na rozmowie kwalifikacyjnej. Właściciel - komunistyczny starzec, skąpiec. Jego prawa ręka (sekretarka?) - nie chcę obrażać i osądzać, ale nie wyglądała na godną zaufania. Może się mylę. Teraz najlepsze: Człowiek właściciel sam oznajmił, że ludzie przychodzą do Drematu tylko na krótki czas, a potem uciekają i bardzo chciałby nawiązać dłuższą współpracę. Myślałem, że takie samozaoranie i kawa na ławę muszą się zakończyć jakąś porządną zachętą. Otóż nie. Na moje 5 letnie doświadczenie zaproponowano mi stawkę z kasy z Lidla- i oczywiście nie chcę tu nikogo obrażać, ale na tym stanowisku można zasiąść po maturze, mając lat 19. 5 lat studiowania i 5 lat nauki modelowania i projektowania w innych firmach powinno jakoś owocować...? Jestem w błędzie? Oczywiście było jeszcze jakieś zapewnienie premii (uznaniowej czy motywacyjnej), ale wiadomo jak z nimi jest. Są, ale nikt ich nigdy nie widział. Uciekłem stamtąd pospiesznie. Miałem to szczęście, że nie musiałem szukać pracy "na gwałt". Może warto się zastanowić dlaczego ludzie tak szybko spylają, może warto zainwestować, dać konstruktorowi te 4,5 - 5 tys? Współczuję pracownikom, którzy mają wielkie kwalifikacje i doświadczenie i z jakichś względów muszą tam pracować, za te grosze. Niższy pieniądz, można ewentualnie zrekompensować super atmosferą w pracy i brakiem stresu, to też ważne. Ale z tego co czytam inne wpisy, atmosfera też bardzo zła i nawet mobbing. To smutne, takie firmy powinno się traktować buldożerem.

Pati
Kandydat
@Daj Pan spokój...

Zgodzę się z Tobą.

Pracodawca

 Pytanie
@Daj Pan spokój...

Atmosfera w pracy- jak w każdej innej, wszędzie pracują ludzie. Tylko od Ciebie zależy czy będziesz z nimi umiał współpracować. Wcześniej czy później będziesz się musiał tego nauczyć. Każdy ma wolną wole wyboru, a spróbować zawsze warto bo jesteś bogatszy o to doświadczenie. Firma ZPHU "Dremat" Jan Bartecki jest polską firmą rodzinną, stworzoną w czasie transformacji. Obecnie rozwija swój park maszynowy, w ostatnich latach wybudowała nową halę, w skutek czego poszukuje nowych pracowników. W skład kadry wchodzą osoby z wieloletnim stażem, co świadczy o tym że praca w ZPHU "Dremat" Jan Bartecki jest możliwa. To właśnie mrówcza praca takich małych przedsiębiorstw, przyczynia się do wzrostu PKB i poziomu życia w naszym kraju. Łatwo jest krytykować, że " takie firmy powinno się traktować buldożerem". Czy znalazłeś miejsce pracy " mlekiem i miodem płynące"? Jeśli tak, zapraszam do podzielenia się tą informacją.

Pytanie
 Pytanie

Bardziej angielski biznesowy czy potoczny, podczas rozmowy w ZPHU Dremat Jan Bartecki?

Zuzanna

Czy będąc pracownikiem ZPHU Dremat Jan Bartecki można liczyć na jakieś szkolenia? Wiele osób stawia na miejsca pracy, w których można liczyć na rozwój zawodowy oraz osobisty. Zastanawiam się więc jak wygląda to w tej firmie i czy pracodawca takie szkolenia zapewnia.

Pati
Kandydat
@Zuzanna

Nie, żadnych szkoleń tam nie ma.

Pracownik na rencie

Mamy już 7-miu super za mobbing zapłacą żyjemy dwudziestu pierwszym wieku ,a nie w stanie wojennym nie polecam pracy w tej firmie,może przez portale społecznościowe zrobimy dym,gazete i nawet programy typu Uwaga Interwencja.

Jan Barteckiiii

Może pozbieramy byłych pracowników i złożymy zawiadomienie do sądu pracy w grupie siła

Jan Barteckiiii

(usunięte przez administratora)A w sprawie socjalu kart Multisport itd. zapomnijcie o tym w dremacie niema takiego czegoś.Tam jest mobbing nie wiem czemu jeszcze inspekcja pracy nie zrobiła z tym porządek.

)

Zacznijcie się bać. (usunięte przez administratora)

Znasz

Pożądny, szkoli się cały czas. A machlojki może do koryta wsadzić! Polecam gościa swoj

Jaaaaaaa

Ja pracuje wy lecicie a zlomex leci co nie :P studia się kłaniają ;)

Martyna

Myślę nad składaniem CV, warto?

Jan Barteckiiii

Nie polecam pracy w tej firmie. Sytuacja jaka tam jest to jest pomyłka napoczątku można się pośmiać z tego, ale ile można (usunięte przez administratora)żyją w przekonaniu że pracownik to nierób,złodziej,sciemniacz itd.(usunięte przez administratora)

Zuzanna

@kacper, niestety nie odpowiedziałeś w sumie na zadane przeze mnie pytanie - czy nie masz pomysłu, co mogłoby się zmienić na lepsze w firmie? Może jednak w międzyczasie coś przyszło Ci do głowy? Jeśli tak, to koniecznie daj znać. Czy inne osoby obecne na forum także pracują w ZPHU Dremat Jan Bartecki?

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
kacper
@Zuzanna

każdy normalny człowiek ucieka z Dremat do innej pracy. (usunięte przez administratora) jak chcesz poznać ten nowoczesny system motywowania ludzi to zatrudnij się w tej firmie.

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
kacper

Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Niestety atmosfera bywała ciężka w Dremat, a teraz leży. (usunięte przez administratora)

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Zuzanna

@kacper, rozumiem, że możesz mieć niemiłe doświadczenia z pracy w ZPHU Dremat Jan Bartecki, ale bardzo proszę o pisanie w kulturalnym tonie na forum. Długo już pracujesz lub pracowałeś w tej firmie? Po czym wnosisz, że to pracownicy z Ukrainy są najchętniej zatrudniani przez tego pracodawcę? Może po prostu tak się złożyło?

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Zuzanna

@NICO, rozumiem, że nie polecasz ubiegania się o współpracę z ZPHU Dremat Jan Bartecki. Mógłbyś rozwinąć swój komentarz i przedstawić swoje dotychczasowe doświadczenie z tą firmą? Dlaczego Twoja opinia o ZPHU Dremat Jan Bartecki jest właśnie taka? Twoja wypowiedź z pewnością posłuży innym użytkownikom, którzy interesują się tą firmą pod kątem zatrudnienia.

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna

Zostaw merytoryczną opinię o ZPHU Dremat Jan Bartecki - Jelcz-Laskowice

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

Często zadawane pytania

  • Jak się pracuje w ZPHU Dremat Jan Bartecki?

    Zobacz opinie na temat firmy ZPHU Dremat Jan Bartecki tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 2.

  • Jakie są opinie pracowników o pracy w ZPHU Dremat Jan Bartecki?

    Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 2, z czego 1 to opinie pozytywne, a 0 to opinie negatywne. Sprawdź tutaj!

ZPHU Dremat Jan Bartecki