Demotrans

Oleśnica

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 606 ocen.

Demotrans
4606

Opinie o Demotrans

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Demotrans

Tracker 12

Witam szukam zmienika zmieniczki aktualnie pracuje w demonach kontakt 721 168 001

przystojniakxXX

szukam zmienniczki malej i ciasnej chetnej na igraszki w czasie pauzzyyy : )

Ona
@przystojniakxXX 24.05.2018 12:31

Ty na Amazonia teraz są do kupienia dmuchane kozy, spraw se, bo za takiw podejscie to nawet twoja matka by się wstydzila, że Ciebie urodziła

Witek

Siema ja szukam zmienniczki z doświadczeniem dla znajomej na przyuczenie miła i dobra dziewczyna dopiero zdała prawko ja też latam już Jakiś czas w demo ale jednak zostaje z kolega jak coś to proszę o kontakt pięć jeden zero trzy dwa dziewięć pięć sześć zero

Tracker 12

Morze być do przyuczenia

Kobieta

Czy to jest w porządku by jeździć drugie kółko 30 dni za 140zł???????Bo zmiennik który przyuczal po zlosci mowi w biurze ze nie umiem jezdzic?????Ledwo wytrzymalam z nim tyle dni i mowil na poczatku ze 80%jezdzi gorzej poczatkujacych niz ja.Bal się żebym nic w biurze nie mówiła bo chciałam rezygnować z niego ale chciałam być fair i nic nie powiedziałam a teraz on kasę wziął za mnie,powiedział że nie umiem jezdzic-biuro że ponownie za kwotę najniższą mam jechać.Ludzie czy też tak macie?Mieliście?Proszę o pomoc.Bo czuję się wyzyskiwana.A on dalej bierze na przyuczenie za kasę i dalej wydaje opinie że nikt nie umie jeździć.Czy to fair???

Kieroooownica
@Pojedyńcza 23.05.2018 12:52

Przyjmują , ale chyba niezbyt chętnie na pojedyncze , robota ta sama tez Amazon DHL itp ale pieniądze mniejsze , jeden kierowca mówił że dniówka wtedy 180 a inny że 200 więc nie wiem ale najlepiej to zadzwonić się zapytac

Heniu

Czy to prawda , że Demotrans kupił 500 naczep izoterm dodatkowo ? Kolega u nich jeździ i myśle , że ściemnia . Ktoś ma jakieś informacje na ten temat czy konie też zamówili

Rysiek
@Fluś 23.05.2018 14:42

Bo Mietki przyjeżdżają od Garcarka z Ociąża , a naczepy to nie wiem,ale kupili sporo izoterm dwuosiówek,lżejsze,mniejsze spalanie.A jak będzie,zobaczymy.

Zuza

Kobieta... podaj jak ten wielki drajwer sie nazywa.Nie powinnaś takiego kryć.Pisz śmiało.Napisz by ktoś inny na niego nie trafił.

Kobieta
@Zuza 23.05.2018 14:17

Ktoś już pisał jego imię tutaj tak Ze jest znany

Kiero

Potrzebny zmiennik z autem zeby na zmiane dojezdzac do pracy raz moim raz twoim z warm.mazurskiego system 21 dni lub 30 max

Olkz

Szukam zmienniczki. Mogę przyuczyć. [email protected]

Actros na stan

Czemu firma nie traktuje wszystkich jednakowo , jeśli chodzi o auto na stan???Takie youtubery maja swojego Mietka,a większość skacze jak małpy po autach.Zapewne układ jest taki ,że chodzi o dobre wypromowanie firmy,tam zwiedzają,tu tak pięknie a rzeczywistość nie jest tak kolorowa jak to u Tych dwóch niby Testerów.

anonymous
@Actros na stan 21.05.2018 14:09

No i o co ci chodzi człowieku? Gul Ci skacze że tak komentujesz. Załatwili sobie to mają. Taki Polak z Ciebie że zazdrościsz drugiemu?

Lotus

Jakaś chętna do jazdy w podwójnej od lipca? Pisać [email protected]

katarina

Szukam zmiennika.Jeżdzilam w demo i chcę wrócic

Kiero
@katarina 10.03.2018 03:32

Warm.maz.szukam ale z autem zeby na zmiane dojezdzac

Adam

Jeździłem kiedyś ze zamiennikiem z świętokrzyskiego, ale mnie okradł. Zostaw swój telefon i napisz jak masz na imię.

Jam
@Adam 20.05.2018 22:02

Przykre to co sie stalo, ale nie byłem to ja.Jak jestes zainteresowany napisz wiadomość na e-mail.

kierowca

Szukam zmiennika od 22.06 do podwójnej do Demotrans pisać [email protected]

kierowca
@kierowca 20.05.2018 16:35

pisz na e-maila zadzwonie jestem w trasie

Jam

Hello. Szukam zmiennika, świętokrzyskie - Kielce. Jeśli ktoś zainteresowany proszę zostawić numer telefonu.

Jam
@Jam 20.05.2018 21:40

Numer telefonu kontaktowego można przesłać na email [email protected]

Kobieta

Dlaczego usuwane sa posty na temat tego co sie zadzialo????I o czym rozmawiamy z ludźmi????Komu jest to niewygodne?????

Bin
@Kobieta 20.05.2018 10:28

Podaj nazwisko gościa, sprytnie napisane nikt nie ma prawa usunąć. Ku przestrodze dla innych. Pelno takich cwaniakow niestety.

Malwin

Robota dobra, ale brak podstawy ,słaba dniówka i system przeraża.Pozdro dla kumatych.

Maciek
@Maniek 18.05.2018 21:19

Bierzcie się za nagrywanie jak te dwa lizodupy , bo tak to na maści i kremy od dermatologa nie zarobicie.Kręcić,subskrybować,facebookować.Lepsze to jak drapać się co dzień.

PabloPablo

Szukam osoby do podwojnej obsady. Z Regionu Warmii-Mazur.

Demo
@anonymous 18.05.2018 19:13

Jak na pojedynczej wyglada robota w Demo? Bo słyszałem że nie chętnie biorą i tylko miejscowych

Demon

Czas spierdzieelac z tej dziadowskiej firmy. Zlodzieje i oszusci nie polecam!!!!!

anonymous
@Demon 15.05.2018 22:00

Nie musisz uciekać, sami zwalniają bo roboty nie mają.

Playboy

Witam szukam zmienić ki do podwójnej obsady najlepiej ze śląskiego, mogę być bez doświadczenia praca tu lęka i spokojna na wiedzie nuda to się coś zorganizuje pozdrawiam

anonymous
@Playboy 18.05.2018 13:32

Do szkoły matole !

Halina

Na forum jest dużo wpisów osób szukających zmiennika. Chętnie dowiemy się więcej na temat warunków zatrudnienia ? Czy są jakieś dodatkowe wymagania ?

anonymous
@Halina 18.05.2018 13:02

Nie ma żadnych wymagań. Masz prawko, chcesz zarabiać to dawaj. Krótko i na temat. Oczywiście możesz trafić na (usunięte przez administratora) pijaków i suuuuper kierowców, ale to sama obczaisz kto jaki jest już po pierwszym tygodniu.

Stary

No to już wiadomo, żadnych podwyżek nie będzie ,jutro wypowiedzenie i koniec jazdy w Demo w zawszonych autach po ua

Demo
@Stefan 18.05.2018 11:52

A nie przypadkiem z powodu mniejszej ilości zleceń?

xyz

Witam, szukam zmiennika do demotransu z regionu Warmii i Mazur. nr tel 511976660

xyz
@xyz 15.05.2018 16:52

Nieaktualne.

Xxx

Szuka ktoś zmiennika z Podkarpackiego?

Reniek
@Xxx 14.05.2018 11:11

Ja szuakm! Napisz ile masz lat i jak masz na imę i czy robisz w demotransie?

Pawel

Witam. Potrzebuje zmiennika. Najlepiej Warminsko-mazurskie badz bliskie Podlaskie do Warminsko-mazurskiego. Moj mail [email protected]

anonim

(usunięte przez administratora)

anonymous

Ni fersztejn.

Kierowca

Witam, szukam zmiennika na podwójną obsadę. Najlepiej Warmińsko-Mazurskie.

PabloPablo
@Kierowca 14.05.2018 19:24

Daj numer lub mail

TT

Niebawem mamy dostać nówkę autko,a Wy dalej będziecie sprzątać po kimś?Trzeba umieć się sprzedać i jak ktoś prosi by zostać tydzień dłużej to zawsze mówimy nie ma sprawy.

Dsd
@TT 11.05.2018 13:08

Cymbale ja mam gdzieś czy ty dostaniesz nowe auto czy nie! Ja akurat mam nowe auto i tym się nie podniecam! A Ty baranie jeszcze nie dostałeś a już się podniecasz piszesz bzdury!

CzesiekHydraulik

TT Chyba komuś wyśmienitą gałę zafundowałeś boję się myśleć co więcej.A gwint w szczelinie odbytu cały za te auto na stan.

Ktoś

Szukam zmienniczki lub zmiennika-spokojnego.

Zostaw opinię o Demotrans - Oleśnica

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Demotrans