Demotrans

Oleśnica

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 619 ocen.

Demotrans
4 619 6 1

Opinie o Demotrans

kierowca

Ktoś może chętny na wyjazd z doświadczeniem lub bez około 8 listopada warmińsko -mazurskie lecz nie konieczne pisać ever4444@wp.pl

Ciekawy

Czy Demotrans jezdzi w kierunku na Litwe? Bo drugi raz widzialem przejezdzajacego robura z logiem firmy przez Piatnice i Lomze.

Podlasiak
@Ciekawy 17.10.2018 14:03

Kolego raczej nie,mają chyba kilka autek co robią krajówkę(okoliczni kierowcy),ostatnio w B-stoku też Demona widziałem.

Manuel
@Ciekawy 17.10.2018 14:03

jeździmy na Litwę kilka wyjazdów tygodniowo . Stałe ekipy

Morfeusz

Szukam zmiennika 23/30 dniowe. Wyjazd maksymalnie 12 listopada . Z doświadczeniem.

Początek w zawodzie

Może ktoś napisać ile "ciuchów" zabrać na pierwszą trasę w systemie 3/1? np. 21 szt slipek, koszulek itd? ktoś może w miarę szczegółowo napisać. Dzięki

Kierowca
@Początek w zawodzie 15.10.2018 10:20

Kolego ja koszulek biore zawsze polowe tyle ile dni jestem w trasie srednio koszulke na 2 dni. Bo wiadomo nie zawsze jest opcja wziasc prysznic a klasc czysta koszulke bez prysznicu uprzednio mija sie z celem.

Astek

Szukam zmiennika bez nałogów , który obecnie pracuje w Demo. Tez pracuje, Szukam kogoś na wyjazd 23/30 dniowy w listopadzie . Kor.rashi@o2.pl

Thomasz
@Astek 12.10.2018 23:25

Witam. Odpowiada Ci zmiennik do przyuczenia? Mam świeże papiery. Nie pije. Schludny nie boję się wody. Szukam pracy na podwójna, jestem z lubelskiego. Pozdrawiam.

Coprobo.
@Thomasz 14.10.2018 14:53

Ja jestem Z Lubelskiego i mogę wziąć na przyuczenie

Zainteresowany
@Coprobo. 14.10.2018 19:11

Coprobo skąd jesteś z Lubelskiego dokładnie i kiedy mniej więcej byłby wyjazd?

Henryk

co dziennie rano wstaję i odliczam czas do powrotu do domu . Co dzianie też liczę ile mam zaoszczędzone kasy na zakup mieszkania . Nie wiem jak to robią w innych zawodach ale na pewno nie mają lekko . Jestem kierową od 2 lat wcześniej robiłem w hurtowni na hali i mogę tylko powiedzieć , że pomimo wszystko tylko w tym zawodzie można się czegoś dorobić . Psioczenie na zawód nie jest w żaden sposób uzasadnione .

Demon
@Henryk 14.10.2018 13:28

Może nie tylko w tym ,ale najłatwiej tutaj dostać pracę za takie pieniądze. Mówisz że odkładasz na mieszkanie i niestety większość osób które tu przychodzą chcą w miarę szybko podratować sytuację finansową tzn spłacić kredyt lub uzbierać na konkretny cel. Inaczej brak motywacji do pracy w tej firmie.

Pink Floyd

Chłopaki jak zjedziecie na bazę pozdrówcie Jednoroga i gołębie

Demon
@Pink Floyd 13.10.2018 19:35

Jeden wróg już Włoch nie robi.

Szoszon
@Demon 13.10.2018 19:45

Podziękowali w końcu jednowrogowi?

Demon
@Szoszon 14.10.2018 05:04

Pewnie robi ale nie Italie bo każdy na niego narzekał. A na IT się dużo dzieje.

Yo

Szukam kobiety na podwojna . Pracuję w demo, dbam o porządek i nie palący. Pisz na adres dem0trans@o2.pl

Wielkopolanin

Witam. Szukam zmiennika do demo. Mam 37 lat. Palę lubię ład i porządek. Szukam kogoś kto pracuje a nie lubi tylko ściemniać. Pracuję w demo od kwietnia i szukam kogoś na wyjazd w okolicach połowy listopada.

RakuNMR

Szukam zmiennika z war-maz w wieku 25-35lat. Ja 31 Mragowo. Jak cos to pisac piorak3@wp.pl

Od kiedy?
@RakuNMR 11.10.2018 19:28

Od kiedy?

Od kiedy?
@RakuNMR 11.10.2018 19:28

Od kiedy?

RakuNMR
@Od kiedy? 11.10.2018 19:48

Jakos od polowy listopada

RakuNMR
@RakuNMR 11.10.2018 20:34

Jestes zainteresowany????

Marcin

Kiedy wreszcie będą miały miejsce te podwyżki ?

Demon
@Marcin 22.09.2018 19:33

Wszystko juz wiadomo oficjalnie, gdzie Ty sie chowasz? Idź do biura dadza Ci kartkę ze szczegółowym opisem od Października wszyscy którzy jeżdżą na Anglię za system 30 dni w trasie dostaną 8600zł .Pozostałe systemy zostaly po prostu wydluzone

Andrzej
@Demon 23.09.2018 00:25

Nie nazywaj wydłużenia systemu i zobowiązania jazdy na Anglię podwyżką.

Jeż
@Demon 23.09.2018 00:25

To więc to jest ta podwyżka???? Żal żal i tyle w tym temacie.

Monyter
@Demon 23.09.2018 00:25

Tu jesteś w błędzie źle rozumiesz wydłużenie - widocznie nie byłeś u Bartka Teraz był termin planowanego zjazdu od 21 dni w trasie A ma być termin maxymalnego zjazdu do 23 dni Różnice w wynagrodzeniach to 600 -1100 w zależności od systemu Oznacza to , że do każdego systemu dodatkowo jest ta kwota a nie za wydłużenie za wydłużenie jest dodatkowa kasa za każdy dzień plus podwyżka Mylicie temat i wprowadzacie w błąd innych

anonymous
@Monyter 23.09.2018 11:48

tak premja wyjazdowa 1000 podzielici 21 dni48zl a przez 23 dni43zl dlurzej pracujesz mniej zarabjasz dobre co

Ehh
@anonymous 27.09.2018 21:06

Gdzieś Ty się chował człowieku, że piszesz gorzej niż dziecko z podstawówki...

koniował
@anonymous 27.09.2018 21:06

premia jest jak piszesz WYJAZDOWA - co ma do tego ilość dni w pracy skoro to nie ma znaczenia najmniejszego ?

anonymous
@Ehh 27.09.2018 22:03

W (usunięte przez administratora) baranie

Ehh
@anonymous 29.09.2018 19:03

Pierw idź na korepetycje z języka polskiego, później wypowiadaj się publicznie. Wstyd. Dorosły człowiek a wypowiadać się poprawnie nie potrafi.

Mmmm
@Marcin 22.09.2018 19:33

Jestem ze świętokrzyskiego jeździłem w demotransie, ja się sprawdziłem demotrans nie. Powodzenia.

Daniel
@anonymous 27.09.2018 21:06

Tylko że przy 21 premia była 500 a teraz przy 23 jest 1000. Także na 21 było 24zl a za 23 jest 43. Jest podwyżka? Jest

anonymous
@koniował 29.09.2018 09:31

jak to niema z premiami 23 dni 6460 dniowka 280 21dni 6000 dniowka285 i niema znaczenia ?

anonymous
@Ehh 30.09.2018 00:25

po co mi polski ty ucz sie ukraiskiego he he

Ehh
@anonymous 09.10.2018 19:40

Ukraiński jest tak podobny do polskiego, że uczyć się nie trzeba.

Diesel

No i stało się. Ukraina ucieka po nowym roku do germanii. Czy to dlatego że zarabiają mniej niż polacy ?

DE
@Diesel 11.10.2018 20:30

no to teraz Polacy będą wracać bo ich Ukraina wykopie z DE zwykła procedura - herzlich wilkommen Polaken wider in Polen

K.kkkkkkk

Witam. Szukam zamiennika do firmy Bolteo trans z Podlaskiego. Dobre warunki pracy,wyjazdy 3/1.

volvo
@K.kkkkkkk 09.10.2018 15:55

Kolego jakie warunki,start z bazy,powrót?Jakieś info i kontakt?

Kier
@K.kkkkkkk 09.10.2018 15:55

Kolego jestem z Podlasia pisz na meil motorsport9191@wp.pl Podaj tam namiar na siebie.

Jarek
@K.kkkkkkk 09.10.2018 15:55

Koledzy z tą firmą to radzę się zastanowić,jak lubicie się prosić o kasę i nie wiadomo kiedy zjechać to spoko....,chyba że się pozmieniało....

K.kkkk
@volvo 09.10.2018 17:16

Podaj kolego adres mailowy albo telefon

K.kkkkkk
@volvo 09.10.2018 17:16

Kolego z nika volvo

K.kkkk
@Jarek 09.10.2018 18:44

(usunięte przez administratora)dużo się zmieniło są stale kółka,pensja na czas jeżdżę w tej firmie już prawie 2 lata. Pozdrawiam

Włady
@K.kkkk 09.10.2018 19:21

nie do końca się pozmieniało

Marek
@Kier 09.10.2018 18:33

Słuchaj no.....bawi Cię robienie ludzi w konia?Koledzy i koleżanki nie dajcie się nabrać na tego gościa.Na tym forum już się nie da szukać zmienników ,bo dorwały się do niego hejterzy i pogrywają sobie z Wami.Nie podawajcie żadnych numerów telefonów!!!Ostrzegam Was wszystkich,chyba że chcecie być zrobieni na szaro,a ktoś będzie miał ubaw.

Kier
@Marek 09.10.2018 19:52

Chyba Ci sie cos pomylilo gosciu z tym moim emailem. Tak ze wez nie pisz debilizmow

Marek
@Kier 09.10.2018 20:24

Twierdzisz ,że nie kantujesz i 2lata jeździsz w Bolteo?To Cię rozczaruje ,bo nikt z tego województwa nie pracuje w tej firmie.

Kier
@Marek 10.10.2018 12:33

Czytaj uwaznie. Podalem adres zeby sie odezwal do mnie w sprawie pracy a nie ze ja szukam sobie kogos bo jezdze tam 2 lata..

Marek
@Kier 10.10.2018 12:38

Sorki faktycznie pojechałem po Tobie kolego niesłusznie.Przepraszam.

Kier
@Marek 10.10.2018 12:50

Dobra w porzadku. Nie bylo tematu;) pozdrawiam

Kier
@Marek 10.10.2018 12:50

Ale dobrze wiedziec ze to trefne jesli tak piszesz.

Podlasiak
@K.kkkkkkk 09.10.2018 15:55

Kolego start powrót na bazę ciężarówką?To ta firma z Bydgoszczy,wcześniej Jabłonowo Pomorskie?Napisz coś konkretnego ,albo daj e-mail do siebie to się odezwę.

Nie polecam
@Podlasiak 10.10.2018 14:17

Nie polecam kolego

K.kkkk
@Kier 10.10.2018 13:53

@Kier Witam chyba kolega(usunięte przez administratora)a słabe rozeznanie co do firmy w której jeżdżę. Masz kolego pytania pisz na adres mailowy mojej żony kamilakowalska297@gmail.com. ps. Firma nie ma punktu na Podlasiu ja pochodzę z Podlasia i z tego regionu szukam na podwójną obsadę. Pozdrawiam kolegę (usunięte przez administratora)

K.kkkk
@Podlasiak 10.10.2018 14:17

@Podlasiak Każdy ma swoje zdanie co do danej firmy. Na pewno jest lepiej niż w demonach. Masz kolego pytania to napisz na meila mojej żony kamilakowalska297@gmail.com. Ps.w tej firmie przynajmniej hotele są a nie się śpi w budzie jak w wyżej wymienionej firmie. Pozdrawiam kolegów

Demon
@K.kkkk 11.10.2018 09:20

Czasem lepiej w budzie niz w jakims ,, 5 gwiazdkowym" hotelu pracowniczym.

Podlasiak
@K.kkkk 11.10.2018 09:20

Kolego dobrego dałeś maila,bo nie mogę wysłać Ci wiadomości?

Podlasiak
@Podlasiak 11.10.2018 10:20

Dobra poszło (bez kropki na końcu w adresie,dla zainteresowanych).

K.kkkk
@K.kkkk 11.10.2018 09:20

Błąd sorry w adresie mailowym kamilakowalska297@gmail.com

Piecia

Koleżanki i koledzy, chciałbym zapytać was jak sobie dajecie radę z napięciem seksualnym podczas tak długich podróży ? Proszę o poważne potraktowanie mojego pytania.

Sasza
@Piecia 10.10.2018 14:10

Jemy tram!

Guliwer
@Piecia 10.10.2018 14:10

Proste jak jestem u makarona to biorę 50e i można się odstresować,zwłaszcza w Mediolanie.Co mam niszczyć zdrowie,tak jestem zrelaksowany i już się nie denerwuje ,że jeszcze mi tyle czasu w budzie zostało.A co do zmiennika ,to idzie na spacer,do sklepu i na odwrót.Da się wszystko ,chyba ,że z jakimś mameją jeździsz to niech się bawi sam ze sobą.

zielo
@Sasza 10.10.2018 14:48

Chyba brom?

haha

Dziadostwo totalne.

Grzegorz

Człowiek 08.10.2018 11:50 Witam. Szukam zmiennika do demo. Mam 37 lat. Palę lubię ład i porządek. Szukam kogoś kto pracuje a nie lubi tylko ściemniać. Pracuję w demo od kwietnia i szukam kogoś na wyjazd w okolicach połowy listopada.

Człowiek

Witam. Szukam zmiennika do demo. Mam 37 lat. Palę lubię ład i porządek. Szukam kogoś kto pracuje a nie lubi tylko ściemniać. Pracuję w demo od kwietnia i szukam kogoś na wyjazd w okolicach połowy listopada.

marianxxx
@Człowiek 08.10.2018 11:50

podaj dane kontaktowe. Ja marian.godlewski1@wp.pl

Młody

Pytacie czy mam wiedzę? Mam bo pracuje tam i szczerze to chyba się zasiedziałem w tej firmie. Co by tu napisać firma jak firma ale to co ostatnio zrobili z podwyżkami to woła o modlitwę do Boga aby ten kto to wymyślił jak najszybciej poszedł puszki zbierać. Najbardziej śmieszne jest to że jak nie wrócisz na czas to Ci premię zjazdowa zabierają gdzie ta premię to jest jakieś nieporozumienie. Wpadli na pomysł aby po 23dniach w pracy dac zjazdowe 1 tysiąc gdzie było wcześniej 500zl tak żeby kto zjechał przed świętami do domu na wolne musiał wyjechać przed sylwestrem . Bo inaczej tysiąc złoty przypadnie jak będziesz dłużej siedział w domu. Zapomnieli że jest coś takiego jak L4 i przed świętami trzeba będzie iść na dwa tyg zawsze to parę groszy wpadnie za L4 A tysiąc przypadnie.

Von
@Młody 10.10.2018 06:26

właśnie takich jak ty należy się wyzbywać . L4 już niedługo się skończy bo ZUS się już zabrał za lekarzy wystawiających lewe L 4

Grzegorz

Witam. Szukam zmiennika/zmienniczke. Ja 37 lat od pół roku w Demotransie. Jak coś pisać na e-mail kuki8112@wp.pl.

Darek
@Grzegorz 09.10.2018 15:15

Z jakiego województwa jesteś i na jaki system szukasz?

Grzegorz
@Darek 09.10.2018 15:33

Powiedzmy że lubuskie wielkopolskie. Mi to bez różnicy skąd będzie zmiennik.

Nowy

Witam szukam zmiennika do demotras najlepiej kolege z doświadczeniem na system od pon-pią weekend w domu ale nie koniecznie ja 32 lata nie palący lubiący czystość jesteś zainteresowany zostaw numer tel.

coprobo
@Nowy 08.10.2018 16:11

Skąd jesteś?

Nowy
@coprobo 08.10.2018 17:15

Dolnośląskie

Coprobo
@Nowy 08.10.2018 17:46

Na 30 dni Cię interesuje ?

Nowy
@Coprobo 09.10.2018 09:35

Daj jakiś namiar pogadamy

Coprobo
@Nowy 09.10.2018 10:08

576230410 zadzwoń koło 17

Nowy
@Coprobo 09.10.2018 11:31

Oki

Rekin

Podwyżki od października ,tylko ,że systemu i wszystko zależy ,czy będziesz jeździł na GB,odmówisz,to kasa po staremu(UA ma lepiej na pewno nie pojedzie ,a i tej niby podwyżki nie straci).Nie liczcie premii ,za regularny powrót,coś się przytrafi i po kasie,a Oni na to czekają,to taka smycz na kierowców.Widać mają za dużo kierowców i robią co chcą.Ciekawe jakby tak jednego dnia z 50 ekip powiedziało do widzenia,ale to trzeba właśnie tego czego nie ma jedności.Szkoda gadać....

Lolek
@Rekin 10.09.2018 22:10

Wszystko się zgadza ale czego ja mam zap.... z Boloni do Calais prawie 1500km na strzała a taki Janusz z Edziem napisze do (Spierdytorkow) że nie jadą bo oni mają pełne majty żadkiej kopy na hasło UK i jeżdżą sobie kieraciki po np 600km Co do obywateli z byłej ZSRR to utopili by ciebie bez wody.Pozdro

Rekin
@Rekin 10.09.2018 22:10

Mało tego tak Nas traktują:Przyjeżdżam w umówionym terminie,wchodzę do biura i okazuje się ,że wyjazd odwołany,ze względu na odległość musieliśmy zameldować się w Actrosie na bazie,czekając 2dni na wyjazd(owszem płatne czekanie),ale po jaką cholerę ściągać ludzi do pracy ,gdy jej nie ma.Myślenie jest takie ,że jest NIEWOLNIK pod ręką to niech siedzi i czeka.Mogłem ten czas spędzić w domu z rodziną,ale tak by było gdybym był kierowcą,a nie NIEWOLNIKIEM.W pracy liczą się nie tylko pieniądze ,ale i atmosfera,podejście do człowieka,dlatego normalny długo tam nie popracuje i firma ma opinie jaką ma.

Adam
@Lolek 10.09.2018 23:21

Jakby firma kazała stawać na pauzę na servisach , to jeszcze jak cię mogę,ale stanie po lejbach i kombinowanie,to niech sami sobie n UK jeżdżą i płacą mandaty.Mam gdzieś tą niby pseudo podwyżkę i nie pojadę na UK choćbym nawet w porcie stał,niech szukają naiwnych.

Demon
@Rekin 10.09.2018 22:10

Demotrans zrobiła się już firmą totalną porażką stanie na dzikusach jeśli jesteś pusty stoisz 45h na obszczanych parkingach cały miesiąc nie ściągają do polski wszystkie pałzy długie 45h na zachodzie robią sobie jaja z ludzi i traktują jak menela ostatniego wszystkich mają za pijaków i brudasów ...

anonymous
@Adam 11.09.2018 09:22

tyle razy bylem w angli z demo zawsze pauza na serwisie

zielo
@Adam 11.09.2018 09:22

Pierwsze słyszę, że każą stać na bujankach. Nie wprowadzaj w błąd. Stajesz na serwisie, masz toaletę i śpisz spokojny o paliwo.

Paweł K.
@anonymous 27.09.2018 20:49

Dokładnie kolego tak jest. Ale ludzie nie byli niestety nie wiedzą bo portkami trzęsą żeby pojechać i zobaczyć. Słuchają (usunięte przez administratora) i tak potem sieją ferment. Jeżdżę już 10 lat na Anglię i jedynie u dziada stoi się na bujance. Ale w tej firmie bez problemu zjeżdżamy na service. Tak więc jak ktoś nie był to niech nie wypowiada się na ten temat. I tak na koniec. Jeżeli w tej firmie jest tak źle i takie dziady z nich to po co pracujecie??? Brakuje 100tys. Kierowców!!! To oznacza że macie roboty do wyboru. Tylko przepraszam zapomniałem że większość nie potrafi samemu jechać ciężarówką po Europie a tym bardziej obsłużyć się naczepą. Pozdrawiam.

Ciota!
@Paweł K. 28.09.2018 09:09

Ciekawe jak byłeś świeźak czy terz byłeś taki kozak!

Lutek
@Ciota! 28.09.2018 10:42

a jak idziesz po kasę to też ci płacą jak młodemu ? Więc nie pier nicz - tylko troche się postaraj ci o to

Paweł K.
@Ciota! 28.09.2018 10:42

Byłem kozak. Bo świadomie wybrałem ten zawód!!!

Ciota!
@Paweł K. 03.10.2018 23:22

Dlatego jesteś kozak bo jeździsz w podwójnej 5 lat i cwaniaka grasz

Paweł K.
@Ciota! 04.10.2018 08:24

13 lat od początku w pojedynkę. Ale cóż taki człowiek jak ty może powiedzieć. Umiesz tylko obrażać innych bo na nic więcej nie stać ciebie. Nie będę więcej dyskutował z człowiekiem którego iloraz inteligencji jest niższy od przedszkolaka. Jeżeli chcesz podyskutować to możemy się spotkać w cztery oczy.

Ciota!
@Paweł K. 04.10.2018 11:06

Daj numer spotkamy się?wyjaśnimy sobie pare spraw

Demon
@anonymous 27.09.2018 20:49

Bzdury jak im się chce ją 6 lat tu jeżdżę i teraz jest Masakra stoisz jak pusty na dzikusach i zero kontaktu z dzieciarniom.

anonymous
@Ciota! 04.10.2018 14:28

Wiecie co jesteście głupie polaczki do siebie plujecie się wstyd tak tylko Polak potrafi.

Andrzej
@Paweł K. 28.09.2018 09:09

Też byłem w UK 3 razy i stali na serwisie . Demotrans

ABW
@Paweł K. 04.10.2018 11:06

TO PODASZ TEN NUMER TEL . P(usunięte przez administratora) TEZ SIE SPOTKAM Z TOBA W CZTERY OCZY I PRZEPROWADZIMY BURZLIWĄ DYSKUSJĘ

Paweł K.
@ABW 07.10.2018 22:18

Ty i jak ten ciota okazujecie swój iloraz inteligencji. Numeru publicznie nie daje. Chociaż w przeciwieństwie do was potrafię się przedstawić. Szkoda czasu na pisanie z wami nara!!!!

Paweł K.

Nie będę polemizować ale czy dałbyś radę??? Wątpię. I nie cwaniakuje tylko stwierdzam fakty!!!

Ciota!
@Paweł K. 08.10.2018 12:21

NARA

ABW
@Paweł K. 08.10.2018 11:44

TAK TAK WSZYSCY KIEROWCY TO DURNIE MASZ RACJE ZROB L O D I K A DLA PANA D R E K T O R A OBOK SIEBIE MACIE BIURKA I BEDZIE SUPER I TAK MACIE POWYCIERANE KOLANA OD WCHODZENIA POD BIURKO

Michał

Szukam zmiennika. Mam 36 lat, woj. Lubelskie, w Demonach 11 miesięcy, nie palę, lubię ład i porządek w kabinie. Jestem gejem. Osoby zainteresowane współpracą proszę o kontakt Misiek@report.o2.pl

Edzio
@Michał 08.10.2018 09:50

A to dobre ..... , he he he

Kkkk
@Michał 08.10.2018 09:50

Weź bartkA że sobą na39 dni

Sztyrlic
@Kkkk 08.10.2018 11:39

Nie wiedziałem że (usunięte przez administratora)jest śliski ;-)

Rethmann

pięknie , pięknie ja jestem zadowolony - ciesze się że dostałem podwyżkę Jeżdżę do GB 1-2 razy w miesiącu więc to dobre niektórzy nie jeździli więc przynajmniej teraz jest spoko

Michał

Szukam zmiennika. Mam 36 lat, woj. Lubelskie, w Demonach 11 miesięcy, nie palę, lubię ład i porządek w kabinie. Jestem gejem. Osoby zainteresowane współpracą proszę o kontakt Misiek@report.o2.pl

Gabriel i Rafał

Fajnie ,że Was tylu takich jak My .....

.
@Gabriel i Rafał 07.10.2018 18:14

Hahahahaah dobre ;D

Gucio
@Gabriel i Rafał 07.10.2018 18:14

No faktycznie chłop z chłopem 30,39dni to nie jest normalne.....

Romek

czy podane wartości wynagrodzenia są już ? 23/6 - 6460zł 30/7 - 8600zł 39/7 - 11540zł i dla szkolących nowych młodych 2000 zł jeśli tak to chyba najlepiej wziąć młodego na 39 dni i dniówka 350 zł co wy na to ?

Demon
@Romek 07.10.2018 21:35

To ile młody bez doświadczenia zarobi na takim przyuczeniu? Rozumiem że zamiast 8600 zł dostanie np 6600 bo 2tyś dla nauczyciela ?

demoniczny
@Demon 07.10.2018 22:20

Na przyuczeniu dają 140 zł dniowy reszta zabiera firma

Joo
@demoniczny 08.10.2018 07:03

nie już dają 6.000 zł za 30 dni dają swojego Starego i jemu płaca extra 2000 zł

Młody

Mam prawko 3 miesiące ale jeździłem solówką po EU ile dostanę na start ? Bo ci co szkolą maja dwójkę a ja ilę dostać mogę w Demotransie

Ciekawski

Ciekawy jestem co Bedzie z Demo za 2 miechy jak Niemcy otworzą granicę dla szo szo. Już co drugi mówi że w styczniu zmienia firmę. Pytanie co wtedy Błach z tym zrobi, hahhahaahha

Andrzej
@Ciekawski 07.10.2018 21:17

Szoszoni już uciekają. Ostatnio byłem w Ketzin na Hermesie i patrzę a tu znajoma gęba usmiecha się do mnie. Mówi że już 3 m-ce pracuje u (usunięte przez administratora) i jest bardzo zadowolony i że po Nowym roku jeszcze paru jego znajomych z demo przyjedzie.

Xoxo

Witam. Poszukuje zmiennika z woj. Podkarpackiego. Ja okolo 30l, nie pije, nie pale, dbam o porzadek i higiene osobista. Jezdze w demotransie i mam doświadczenie. Jestes zainteresowany pisz na mail philemup@vp.pl

Demomen

Czemu z etransport firma kazała usunąć jeden bardzo ważny wątek ? Nieładnie ! Wszystkie komentarze były prawdziwe. Pozdrawiam niewolników.

Wiesław Paleta
@Demomen 06.10.2018 18:45

Prawda w oczy kole

Zostaw opinię o Demotrans - Oleśnica

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Demotrans