Demotrans

Adres: ul. Oleśnicka 18, 55-106 Oleśnica

NIP: 9151284448 REGON: 930910009

Demotrans
3 683 6317 5 1

Opinie o Demotrans

Filtruj opinie po kryteriach:

Kiler
 Opinia

Nikt już masowo nie pcha się do tego syfu, na bazie stoi coraz więcej aut. Nawet ukraińcy już zaczynają uciekać. A nasi niemieccy szefowie dalej zastanawiają się w czym problem. Pawełku wrócimy do firmy jak będą w autach klimy postajowe. Pomyśl też o podwyżkach.

Pomocna?
Tak1Nie
Demo
 Opinia
@Kiler 27.06.2019 08:47

I przede wszystkim normalnych systemach i nie okradaniu ludzi z kasy "Nie wrócisz na czas,nie dostaniesz reszty"

Pomocna?
TakNie
Xxx
 Opinia

Ludzie czy Wy macie dobrze w głowach? Siedzicie w kabinie po 30 dni w takie upały. Kasa słaba,firma nie płaci podstawy.Jeśli nie wracasz punktualnie to nie dostajesz reszty kasy. A Wy dalej masowo się pchacie do tej firmy.

Pomocna?
Tak7Nie1
Demo
 Opinia
@Xxx 25.06.2019 23:18

Pijaków i leniów nie brakuje.

Pomocna?
Tak4Nie
Xx
 Opinia
@Demo 26.06.2019 08:54

Ale mimo wszystko trzeba siedzieć tyle dni w kabinie we dwóch i się męczyć. Co z tego,że tylko otwierasz i zamykasz drzwi w naczepie. Już samo Koczowanie tyle dni w kabinie daje w kość. Ale wiem,że są tacy co wolą siedzieć w kabinie nawet 2 tygodnie dłużej niż dotknąć się np zabezpieczania ładunku.(zresztą połowa i tak nie umie bo mają dwie lewe ręce do roboty)

Pomocna?
Tak5Nie
Leon
 Opinia
@Xxx 25.06.2019 23:18

Racja zlodziej nie daje premi za paliwo,kulawy auta odbiera zasmrodzone i wypycha kierowca zamiast sprzatac w wolnej chwili to on juz od prezesa wazniejszy bo wydaje i przyjmuje mercedesy...a osobowka jezdzic dobrze nie potrafi a cfaniaka udaje jakby rozumy pozjadal

Pomocna?
Tak6Nie
Demon
 Opinia
@Leon 26.06.2019 13:10

Fajnie by było zobaczyć nowe twarze na Bartka i Kuby miejscu:)no ale się chyba nie doczekamy?ale miło by było.

Pomocna?
Tak2Nie
Magda
 Opinia

Witam. Poszukuję zmiennika na podwójną obsadę. Pracuję w firmie siódmy rok. Numer kontaktowy: 697 980 604. Proszę o kontakt osoby zainteresowane. Pozdrawiam Magda.

Pomocna?
TakNie24
Kiki
 Opinia
@Magda 19.06.2019 14:39

Siódmy rok i nadal potrzebujesz pomocy,usamodzielnij się Kobieto,przecież sobie nawet podpaski na spokojnie nie zmieniam w podwójnej:)no ale baba w traku to ma chyba jaja?:))Pozdro

Pomocna?
Tak26Nie
Marek
 Opinia
@Magda 19.06.2019 14:39

Magda, jeździłaś wcześniej z Józefem ?

Pomocna?
TakNie1
Ania
 Opinia
@Magda 19.06.2019 14:39

Ja również szukam kogoś na podwójna obsada , jeżdżę w firmie 8 miesięcy , Ania 23 lata małopolska

Pomocna?
Tak3Nie15
Kkkkkkk
 Opinia
@Ania 21.06.2019 10:35

Z kad jesteś Aniu

Pomocna?
TakNie1
Miro
 Opinia
@Ania 21.06.2019 10:35

Cześć ja jestem z Warszawy jak ci to nie przeszkadza..... A od kiedy chcesz zacząć na jakie terminy 23.30 38 i czy jeździsz na Anglie

Pomocna?
Tak2Nie3
Bartosz
 Opinia
@Ania 21.06.2019 10:35

Cześć.Ja również szukam na podwójną obsadę,mam 23lata bez nałogów,w Demo jezdziłem solo na razie.Jeśli szukasz kogoś w miarę normalnego to napisz: 47-746@wp.pl

Pomocna?
TakNie4
Magda
 Opinia
@Marek 21.06.2019 09:23

Tak.

Pomocna?
TakNie3
Kier
 Opinia

Witam.Potrzebny kierowca do podwójnej załogi do przyuczenia.Odezwij sie na meila jesli jesteś zainteresowany.Koniecznie nie palący. naziro1@wp.pl

Pomocna?
TakNie5
Legnica
 Opinia

Ja ze zmiennikiem tak popiliśmy dwa tygodnie temu, że nie wiem jak znalazłem się na bazie. Myślałem że to on prowadził, a on mówi że to chyba ja. Tak czy siak z Shela we Wrocławiu dojechaliśmy szczęśliwie. Pawełek dzięki za klimatyzacją postajową, twoje słowo jest droższe od pieniędzy. Pozdrawiam też cebulę.

Pomocna?
Tak1Nie1
ul
 Opinia

Mamy wozic pszczoły luzem.I w Hiszpani wypuszczac jak gołębie.

Pomocna?
Tak5Nie
Diaks
 Opinia
@ul 25.06.2019 00:48

Tylko jest problem co wpisac w crm. Czy wage kiedy siedza na naczepie czy storno kiedy sa w powietrzu.

Pomocna?
TakNie1
Demo
 Opinia
@Diaks 25.06.2019 06:58

A kupy z naczepy kto posprząta?Kuba na bazie?:)))

Pomocna?
Tak5Nie
Dżimi
 Opinia

Strasznie wczoraj zachlałem. Paliłem blanty do piątej rano. Film mi się urwał jak leżałem w rurze. Teraz mnie krzyż napie rdala. Trochę się przespałem, ale musiałem wstać rano bo mam obowiązki. Jestem kierowcą. Niektórzy mówią, że nie można chlać jak się jeździ, ale to nie prawda. Można, tylko trzeba wstawać rano. Na tym polega odpowiedzialność i praca kierowcy.

Pomocna?
Tak1Nie5
Demo
 Opinia
@Dżimi 25.06.2019 07:11

Nie rób zamętu Cycu ......co kogo obchodzi że pijesz twoje usrane życie nas to nie obchodzi luju bag lub policaj jak coś im się chwal w ryj:)))

Pomocna?
Tak4Nie
Adam
 Opinia

Do Hiszpanii to tylko szoszoni będą śmigać. Już wszystko ustalone. Tak cebula powiedział.

Pomocna?
Tak2Nie
Pachoł
 Opinia

Szykuje się więcej tras na Hiszpanie. Potwierdzone info. Podobno mamy wozić bułki, wędliny i itd...

Pomocna?
TakNie2
xx
 Opinia
@Pachoł 24.06.2019 14:10

To by chłodnie musieli ogarnąć, wątpię w to co napisałeś.

Pomocna?
TakNie1
Tadzik
 Opinia

Orientuje się ktoś jak wysokie będą te podwyżki ?

Pomocna?
Tak1Nie2
Demo
 Opinia
@Tadzik 23.06.2019 07:47

Hehe ciekawe o jakich podwyżkach piszesz.

Pomocna?
Tak5Nie1
Świeżak
 Opinia
@Tadzik 23.06.2019 07:47

Tak, o 3 dni.

Pomocna?
Tak1Nie
Viktor
 Opinia

Co się dzieje, że ukraińscy "kierowcy" zaczynają odchodzić z firmy? Cebula nam się zapłacze, a i Wiesław Paleta smutny chodzi.

Pomocna?
Tak14Nie
Demon
 Opinia

Jakim cza być debilem żeby chwalić jazdę na podwójnej obsadzie i nieudacznikiem życiowym porażka leczyć się .

Pomocna?
Tak17Nie1
Eminem
 Opinia
@Demon 20.06.2019 20:41

Jestem debilem i chwalę jazdę w podwójnej obsadzie, leczę się. Aha i jestem nieudacznikiem życiowym. Coś jeszcze?

Pomocna?
Tak2Nie4
Logika
 Opinia

Gdzie jest ten mondrala co w Niemczech pracuje.Ciekawy jestem ile ty odlozysz pracujac i tam mieszkajac.Ja pojade na 30 dni i wiąże to z systemem takim ze minimun wydaje maximum oszczedzam.Zadna praca za granica jak rodzina jest w polsce nie polega na innym systemie.Maxymalnie sie poświecamy by coś mieć.Ty pewnie niedość ze cie nie ma w domu to i za duzo nie przywieziesz.Musisz tam sie karmic mieszkac i wszystkie zachcianki spelniac na miejscu.Filozofia twojej pracy jest taka ze duzo gadam duzo robie i sie tym chwale ale nic nie mam.Tak naprawde to ja poswiecajac sie bo takie mamy czasy dwa razy mniej wydaje w trasie i dwa razy wiecej odloze.Dlugo by pisac o rodzaju pracy o spokojnej głowie braku stresu powtarzajacymi sie ładunkami miejscami i o wartosciach pro zdrowotnych podwojnej obsady.Czesta zmiana za kierownica sprzyja braku dolegliwosci typowych dla kierowcy.itd.itd.Jesteś czlowieku malutki tak naprawde i plytki w rozumowaniu.A napewno jescze młody siurek i dalego daleko jeszcze ci do kierowcy doswiadczonego.Typowy polski traktorzysta.

Pomocna?
Tak7Nie19
Torba
 Opinia
@Logika 19.06.2019 11:03

Ty Kozak a jakie masz składki odprowadzane u dźiad transów?jaka będzie emerytura,renta?co z urlopem jakie chorobowe jeśli cię złamie nagle?

Pomocna?
Tak24Nie1
Konutek
 Opinia

Szukam zmienia na stałe kółka po kraju w demo poukładane robota stałe kółko na podwojnej Pięć jeden dziewięć osiem pięć zero cztery osiem pięć

Pomocna?
TakNie5
xx
 Opinia
@Konutek 10.06.2019 17:18

Ile płacą na Kraju i z jakiego regionu szukasz?

Pomocna?
TakNie3
Ok
 Opinia
@xx 10.06.2019 19:16

Jest możliwość pracy na kraju ?

Pomocna?
Tak2Nie1
YTuu
 Opinia
@Ok 10.06.2019 21:49

dzwoń do Jacka zależy gdzie mieszkasz ale do oddziału w Warszawie potrzebują kogoś na pewno

Pomocna?
TakNie1
xx
 Opinia
@YTuu 18.06.2019 18:29

A z Podkarpackiego ?Wiesz coś na ten temat?

Pomocna?
TakNie
Demon
 Opinia

Demotrans firma jest super spełnienie marzeń mogę jeździć ile chce nawet 90 dni w podwójnej obsadzie i płacą dobra ,auta super na wypasie jest łóżko i fotel taboret i bardzo wygodna kabina na sprężynach .Więc czego narzekacie

Pomocna?
Tak12Nie
Dieter
 Opinia

Haha. Ludzie wszedlem na ta stronke zobaczyc opinie i prawie z krzesla spadlem ze smiechu. To jest lepsze jak kabaret. Widac ze same nieudaczniki i tepaki (za przeproszeniem (bo inaczej sie nie da tego ujac)). Po waszych wpisach domyslam sie zescie chodzili za szkole zamiast do szkoly bo nawet jednego porzadnego zdania nikt tu nie umie napisac. Slownik juz nie pomoze wroccie sie do szkoly podstawowej zeby was nauczyli skladac poprawnie zdania. Ludzie ogarnijcie sie po co macie sie meczyc po 30-40dni w trasie i tydzien w domu. Ja pracuje w Niemczech zarabiam w przeliczeniu na PLN ok. 10tys. i pracuje od 7-15. A jezeli chcecie byc w polsce to mozecie co weekend byc w domciu ( to i tak wiecej niz teraz jestescie) haha szkoda slow

Pomocna?
Tak7Nie6
Demon
 Opinia

To jest forum jakiś (usunięte przez administratora) ? Czy co .

Pomocna?
Tak1Nie1
Przejrzałem na oczy
 Opinia

O wy k.urwy! Narzekacie i dalej siedzicie. Dalej dajecie się ruch.ac w dups.ko. Rozejrzyjcie sie.

Pomocna?
Tak10Nie2
Psychiatra
 Opinia
@Przejrzałem na oczy 16.06.2019 23:11

Oj ,chyba za dużo alkoholu. ,, ..późna pora Dnia, nie ma się co bać,w razie jakby co,superman z MO,kpt. Żbik pomoże Ci...,,

Pomocna?
Tak1Nie2
4f4f4f4
 Opinia
@Przejrzałem na oczy 16.06.2019 23:11

Niech ruchają za 240 (usunięte przez administratora) min 19 godz pracy hehehehehehe smiech na sali ale niech ruchają tam nie jerzdza kierowcy tylko dzieci.

Pomocna?
Tak5Nie1
Tadzik
 Opinia

Kręcimy pauzę we Włoszech. Za ta mi chyba nabiał się ugotuje. W Polsce też macie tak ciepło ?

Pomocna?
Tak5Nie
Teletubiś
 Opinia
@Tadzik 15.06.2019 14:02

Niema to jak lodźik w upały:)

Pomocna?
Tak12Nie
Kierowca
 Opinia
@Tadzik 15.06.2019 14:02

Cześć. Czy po kilku miesięcznej jezdzie w podwójnej obsadzie w demotransie jest szansa żeby dostać pracę w pojedynkę na solo tak zwane.Pozdrawiam wszystkich driverów.

Pomocna?
TakNie1
Tomekdemotrans
 Opinia
@Teletubiś 15.06.2019 19:27

Ja tez lubię :-)

Pomocna?
Tak4Nie
Arnold
 Opinia

Za 2 000 PLN. W zamian za to gwarantuje Ci każdy weekend w domu, nie więcej niż 8 000 km. A co najważniejsze, to Ty wybierasz trasy masz auto na stanie. To chyba uczciwie.

Pomocna?
Tak1Nie
Demon
 Opinia
@Arnold 14.06.2019 08:19

A jakie są wtedy zarobki ? Propozycja super, pisałbym się na to

Pomocna?
TakNie
Masa
 Opinia
@Arnold 14.06.2019 08:19

Nie przesadzanie już,nie da się sprawiedliwie wszystkim linijką kilometrów odmierzyć,duża firma i duże rozbieżności...a swój zawsze miał i ma lepiej od dawna.

Pomocna?
Tak2Nie1
Bnt32
 Opinia
@Masa 14.06.2019 13:30

Zawsze to lepiej niż siedzieć 3 tygodnie w aucie a dwa tysiące nawet sie nie odczuje ... niech tylko napisze jak wtedy wyglada sprawa z kasa ile wychodzi za miesiąc

Pomocna?
Tak2Nie
Arnold
 Opinia
@Demon 14.06.2019 11:29

7 600 PLN/miesiąc, auto dostaniesz już z klimatyzacją. Zasady są wszędzie podobne.

Pomocna?
Tak1Nie
Driver
 Opinia
@Arnold 14.06.2019 08:19

Mam pytanie ile miechów trzeba przepracować w podwójnej obsadzie żeby dostać pracę na solówkę.

Pomocna?
TakNie1
Ktt
 Opinia
@Arnold 14.06.2019 13:58

I będzie to na stałe a nie tylko na wakacje ? Jak tak to jesteśmy zainteresowani

Pomocna?
TakNie
Niepalacy
 Opinia

Szuka ktoś zamiennika bez DOŚWIADCZENIA?

Pomocna?
TakNie
Świeżak
 Opinia

Witam, jak się zaopatrzyć na wyjazd 30 dniowy. Co wy bierzecie na takie wyjazdy??Mam na myśli,głównie co bierzecie do jedzenia?Wiem,że to kwestia indywidualna ale jakiego typu produkty? Jak z ciuchami bierzecie większą ilość czy pierzecie w trasie?Z góry dziękuje za odpowiedź!Pozdrawiam!

Pomocna?
TakNie2
Ziutek
 Opinia
@Świeżak 14.06.2019 12:21

Rozum przede wszystkim!Cycu:)

Pomocna?
Tak3Nie2
Masa
 Opinia
@Ziutek 14.06.2019 13:15

Się zgadza bo większości brak....

Pomocna?
Tak3Nie
Ja
 Opinia

Ile placa za po pojedyncza obsade Potrzebuja na pojedynke ?

Pomocna?
Tak3Nie
demo
 Opinia
@Ja 13.06.2019 08:11

Płacą bardzo słabo. A czy potrzebują to nie wiem.Najlepiej zadzwonić.

Pomocna?
TakNie1
PODKARPACKIE
 Opinia

Jest ktoś z Podkarpackiego i szuka zmiennika?

Pomocna?
TakNie1
Zmiennik
 Opinia
@PODKARPACKIE 12.06.2019 11:19

Podaj nr tel do siebie

Pomocna?
TakNie1
PODKARPACKIE
 Opinia
@Zmiennik 12.06.2019 14:42

Witam, odezwij się na e-mail podwojnademotrans@o2.pl bo nie chciał bym podawać tu nr.

Pomocna?
TakNie1
Pawlek
 Opinia

Powinien ktoś w końcu wziąść się za (usunięte przez administratora) za te obraźliwe wypowiedzi wobec kierowców którzy ciężko pracują na utrzymanie rodzin Gdzie jest firma która płaci wielkie pieniądze w kraju dla zwykłego Kowalskiego w tym kraju Niech dadzą adres asy obrażania ludzi na tym forum

Pomocna?
Tak1Nie6
Arnold
 Opinia

Odsprzedam swoje miejsce w Demo, razem z układami w spedycji.

Pomocna?
Tak8Nie
Hm
 Opinia
@Arnold 10.06.2019 12:36

Za ile

Pomocna?
Tak4Nie
rrrrrr
 Opinia
@Arnold 10.06.2019 12:36

PO CO MI TWOJE UKŁADY co to zaróznica gdzie jade

Pomocna?
TakNie5
Kiki
 Opinia
@Arnold 10.06.2019 12:36

Dojnej krowy się nie sprzedaje!zapamiętaj Chłopie:)

Pomocna?
Tak5Nie
Stary demo
 Opinia
@Arnold 10.06.2019 12:36

Dawaj

Pomocna?
Tak3Nie
Mi6
 Opinia

Discovery będzie robić odcinek w Demotransie z udziałem znanego podróżnika z MI6 o tym.Casting niebawem

Pomocna?
Tak2Nie1
Lato
 Opinia

Podziwiam was w te upały, dwóch na takiej małej przestrzeni. Powinni wam nagrodę dać.

Pomocna?
Tak9Nie1
Patologia
 Opinia
@Lato 11.06.2019 10:16

Dokładnie, Bear Grylls ze szkoły przetrwania miałby problemy.A tutaj normalnie sobie siedzą po 40 dni bez zjazdu. :D

Pomocna?
Tak11Nie
Zainteresowany
 Opinia

Wie ktoś czy są aktualnie przyjęcia na pojedynczą obsadę lub czy firma sama może przydzielić zmiennika?

Pomocna?
Tak1Nie7
pl
 Opinia
@Zainteresowany 05.06.2019 12:49

Na pojedynczą niema zmienika tak

Pomocna?
TakNie7
Stary Demon
 Opinia
@Zainteresowany 05.06.2019 12:49

Są nie słuchaj głupot 60 aut stoi na bazie jak chcesz sam jeździć nie ma problemu po co masz się bujac z jakimś alko lub brudaskiem

Pomocna?
Tak3Nie
pl
 Opinia
@Stary Demon 05.06.2019 17:09

Stary demon a głupi zadzwoni do Jacka . . A po to 1000 więcej zarobi i tyle samo kilometrów .

Pomocna?
Tak1Nie3
Stary Demon
 Opinia
@pl 05.06.2019 18:18

Jak tyle samo jeżdżę rok w pojedynczej i ciężko 4000km zrobić więc nie pisz głupot ......jak nie wiesz co się dzieje jak lubisz chłopców to sobie jeździjcie bez klimy postojowej i na Taborku szanuj się..

Pomocna?
TakNie3
pl
 Opinia
@Stary Demon 05.06.2019 18:30

4000 chyba na tydzień . ale jak (usunięte przez administratora) to 23 i klime masz

Pomocna?
Tak2Nie
Ziutek
 Opinia
@Zainteresowany 05.06.2019 12:49

Kierowców wszędzie brakuje tu jest Ukraiński (usunięte przez administratora) i ukraińskie zasady,więc dobrze się zastanów,podstawa dzielona na dwa razy którą w każdej chwili mogą ci zabrać...systemy jazdy do du..itp..

Pomocna?
Tak10Nie
Zainteresowany
 Opinia
@Stary Demon 05.06.2019 18:30

Pojedyncza obsada w Demotransie to podobno jeździ Głównie po Niemczech i Czechach sporadycznie wysyłają gdzieś dalej.To prawda?

Pomocna?
Tak1Nie6
Ziutek
 Opinia
@Zainteresowany 05.06.2019 21:34

A podwójne to gdzie niby latają do USA?:)nie podnieca się italią a w Anglii niejeden w podwójnej ma Mokre gacie:)takie szofery tu jeżdźą.... Pozdro dla Geyów w podwójnej obsadźie macie co wąchać w te upały:)

Pomocna?
Tak10Nie
Ziutek
 Opinia
@Zainteresowany 05.06.2019 12:49

Przydziela Ci (usunięte przez administratora):))))wal śmiało....

Pomocna?
Tak9Nie
Kiero
 Opinia
@Ziutek 06.06.2019 11:55

Hahahaha

Pomocna?
Tak2Nie
Stary Demon
 Opinia
@Zainteresowany 05.06.2019 21:34

Tak to prawda

Pomocna?
TakNie
Ziutek
 Opinia

Jak gey może spłodzić syna?weś się zastanów (usunięte przez administratora)a nie cichy:)

Pomocna?
Tak4Nie2
KKKM
 Opinia

Szukam zmiennika z doświadczeniem na podwójna obsadę ( na przeszkolenie ) . Jestem palący , dbam o czystość i higienę ( warunek bezwzględny :) .(usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie2
DemoLudy
 Opinia
@KKKM 10.06.2019 21:09

Jak mozesz dbac o czystosc i higiene jak jestes palacy papierosy.Zastanow sie jak wala twoje ciuchy wlosy i z japy smierdzi.Co za ludzie popaprani.A wiesz jak smierdzi kabina plastiki tapicerka materace po palaczu.I ty smiesz mówić ze dbasz o higiene.ZGROZA.

Pomocna?
Tak1Nie

Zostaw opinię o Demotrans - Oleśnica

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej