Demotrans
4 622 6 1

Opinie o Demotrans

Xxxx

Jeszcze z trasy niewróćiliśmy a Ci dzwonioł i pytajoł czy po świętach wrócimy do pracy Ale numer

Xd
@Xxxx 12.12.2018 21:30

Najlepiej to by chcieli jeszcze źeby święta w budzie:)

Szukający

Szukam zmiennika/zmienniczke bez doświadczenia. Pracuję w Demotransie i interesuje mnie tylko 4/1. grzesiek.karny@interia.pl

Młody
@Szukający 12.12.2018 16:34

Od kiedy start?

Szukający
@Młody 12.12.2018 18:43

Po świętach jeśli Tobie odpowiada. Jak coś napisz na e-mail to zgadamy się.

Kiero

Gdzie ubrania zimowe?

Piotr
@Kiero 12.12.2018 09:04

Wszystkie ubrania zimowe zostały już wydane ukraińcom. Ty kolego kup za swoje. Co nie stać ciebie ?

Stary demon
@Piotr 12.12.2018 09:31

A ukraine stać?

Zorro
@Kiero 12.12.2018 09:04

He he he ubrania zimowe to nie w tej firmie,chłopie żarówkę dostajesz jedną na zapas jak się w razie przepali do Mietka na cały miesiąc ,a Ty o odzieży ,płyn do spryskiwaczy ciężko dostać,a Ty o luksusach.

Xd
@Kiero 12.12.2018 09:04

Jedynie co dostaniesz buty po ukraińcu i tylko tyle

Normalny

Czy firma daje coś na święta?czy tylko oferuje ten wyjazd przed świętami za większą kase

Stary demon
@Normalny 12.12.2018 13:26

Tak dają więcej dni w budzie;)

Demo

Szukam zmiennika od stycznia. Może być bez doświadczenia. Wyjazdy 30 dniowe. Zostaw kontakt.

Hektor
@Demo 12.12.2018 12:38

Daj kontakt!

Demo
@Hektor 12.12.2018 12:42

Podaj e-mail.

Hektor
@Demo 12.12.2018 12:44

daw2009@onet.pl

Demo
@Hektor 12.12.2018 13:03

Tobie to dziękuję. Już raz się z Tobą umawiałem. Powodzenia szukaj dalej.

Demon
@Demo 12.12.2018 12:44

A dlaczego ty w ogłoszeniu nie podasz e-maila? Może ty werbujesz co chwila młodych do przyuczenia i potem kop w (usunięte przez administratora)

Podwójna
@Demo 12.12.2018 12:38

Skoro sam szukasz to podaj namiary na siebie a nie każesz innym wypisywać. Chyba że już Cię wszyscy tutaj znają.

Demo
@Podwójna 12.12.2018 14:24

Po pierwsze nikt mnie tu nie zna. Po drugie z tą osobą nie da nawiązać się kontaktu więc nie szukaj afery na siłę.

Demo
@Demon 12.12.2018 14:18

I po co oburzenie. Jeżeli nie daję to czymś jest to spowodowane. I również jak kolega nie szukaj afery.

Demo
@Demo 12.12.2018 14:33

A ogólnie rzekomy Hektor używa kilka nicków.

Demo
@Demo 12.12.2018 12:38

Grzesiek.karny@interia.pl

Tania Tatiana

Witam,czy mozna spodziewac sie ze to co pisza w internecie o otwarciu rynkow dla Ukrainy to prawda.Znalazlam w Necie artykół.Sprawa wydaje sie wysoce nie pokojaca. https://www.money.pl/gospodarka/wiadomosci/artykul/niemcy-szykuja-ustawy-ukraincy-odliczaja,188,0,2423740.html

Darek
@Tania Tatiana 11.12.2018 10:08

Na otwarcie rynku pracy dla pracowników ze wschodu przymierzają się Niemcy i Czesi od nowego roku,bądź wiosną.Z analiz wynika ,że nawet 60% pracowników z UA może odejść z PL z różnych dziedzin gospodarki.Już niektórzy kierowcy ,mają poskładane papiery na pozwolenia o pracę w D.

Demon
@Darek 11.12.2018 12:02

Spokojnie z Demotransu i tak nie uciekną :)

Patryk
@Demon 11.12.2018 13:29

Pogadaj z nimi to większość właśnie chce odejść.

Podwójna
@Patryk 11.12.2018 14:24

To może w końcu ktoś z Demotransu przemyśli wprowadzenie jakichś bardziej ludzkich systemów pracy typu 2/2, lub 4/2.To może i Polacy wrócą.

Patryk
@Podwójna 11.12.2018 14:59

Tylko na prostą logikę. Będziesz jeździł 4/2 to zaraz będzie źle że pół miesiąca siedzisz za darmo w domu. Dobrym rozwiązaniem też jest przemyśleć zmianę firmy na dogodny system. Wytłumaczenie że dużo przyjezdnych jest to też jest na to rozwiązanie. Wystarczy rozejrzeć się wokół komina i będzie praca na miejscu.

Podwójna
@Patryk 11.12.2018 15:36

Nikt nie będzie narzekał.Bo możliwość jazdy po 39 dni dalej by została.A Ci którzy by dalej narzekali ,to widocznie tak już mają. W Podkarpackim,Lubelskim,Świętokrzyskim.Ciężko o normalną robotę.

Marek Pogromca Szparek
@Darek 11.12.2018 12:02

Szanuj Szefa swego bo możesz mieć gorszego..Mogło by być lepiej ale najgorzej też nie ma..

D
@Demon 11.12.2018 13:29

Jak nie jak już uciekają :P

Sasza
@Demon 11.12.2018 13:29

A jak uciekną;)

Rekin

Rozumiem mąż z żoną,chłopak z dziewczyną,ktoś z rodziny,dobrzy koledzy,ale dobrać się z obcym gościem z internetu i żyć z Nim w budzie 30,39dni,a i jeszcze może spędzić święta i sylwestra ,to trzeba mieć coś z głową.Gdzie wkoło tyle normalnej roboty na pojedyńczą w normalnych systemach i z lepszą kasą.

Kierowca z demo
@Rekin 10.12.2018 22:08

Przecież nikt tutaj do pracy nie zmusza więc w czym problem? To tak jakbym nie lubił jabłek a codziennie je wpierd**ł A raczej jak się czego nie lubi to się tego nie je ?! Tak czy nie ? Jeśli są gdzie indziej lepsze systemy z lepszą kasa to ino brac!!!!! Aha pewnie kolega zapomniał dopisać że to plandeka codziennie boczek trza 2x otworzyć 20 pasów 4 miejsca załadunku i 6 rozladunku. Samemu paleciakiem aha i jeszcze wymienić palety. Pozdro dla kumatych Elo Demon jest spoko

Kiep
@Rekin 10.12.2018 22:08

Rekin gdzie jest wkoło tyle spoko roboty? Demon jest moją 7 firmą i jak narazie więcej plusów jak minusów. Każdy se jeździ jak chce i z kim chce, nie układaj ludziom życia.A i dobrałem się z gościem z internetu, he he. pozdrawiam i szerokości.

Marek Pogromca Szparek
@Rekin 10.12.2018 22:08

Ci co jeżdżą we dwoje to podejrzane chłopaki,dużo jest geyów wśród nich slam,tay,demo powinny nosić nazwę GeyTrans bo to wszystko to samo tylko inne opakowanie..Siema

Demon
@Rekin 10.12.2018 22:08

Juź nawet jeźdzą w podwójnej polak z ukraińcami!

Xxxx

Kiero spytaj się tych co mówiło że to najlepsza firma w Polsce Oni Będą wiedzieć

Maniek Zwi

Najlepsza firma transportowa w jakiej pracowałem . Już nie jestem kierowcą bo tak mi się życie poukładało Czasem zajrzę na forum by się rozweselić . Dobra robota

Rocky

Ktoś od 17 na podwójną do demo płacą za dni 23 10000zł a 30 dni 13000zł jak tak zostaw kontakt!

swieta
@Rocky 08.12.2018 13:31

za zadne pieniadze w swieta w budzie troche szacunku do siebie i rodziny

ziolex
@Rocky 08.12.2018 13:31

Jestem zdecydowany na taką opcję, kontakt na priv

Sebix :D
@Rocky 08.12.2018 13:31

Prosze o kontakt +48 792 710 518

Xd
@ziolex 08.12.2018 21:31

Kontakt?

ziolex
@Xd 10.12.2018 12:08

Krzysiek: tel. 507-544-794

Waldek

Szukam zmiennika na podwojna od stycznia Z Swietokrzyskiego Ktos chętny ? System 39 dni najlepiej Prosze o kontakt dzieki Waldek

ASd
@Waldek 09.12.2018 09:29

Podaj namiar do siebie

Zmiennik
@Waldek 09.12.2018 09:29

Jestem chętny Tel.668 958 087

Adam

Panowie Jezdzilem kiedy w DEMO przez ten czas przeszedłem już 3 firmy Nigdzie nie było tak dobrze jak u nich.... Może placa nie najwieksza ale kasa na czas!! nie jakies Raty! albo jak ostatni pracodawca nie wyplacil polowy(usunięte przez administratora)! Wiec jeśli ktoś wam oferuje kokosy to sprawdzcie to dokładnie bo pewnie jakiś haczyk!!!! Tutaj praca latwa!! zamyka się tylko naczepę i heja! A gdzie indziej trza się najeba* pasami, otwierac firanke Wiec docencie to co macie, a nie wszyscy tylko nazekaja Najlepiej jakby auto jeszcze loda robilo…. Pozdro A tak pozatym szukam zmiennia od polowy stycznia jak cos to proszę zostawić kontakt w systemie 30dni Pozdro dla normalnych! Zostaw maila

ASd
@Adam 09.12.2018 09:49

Taka prawda

Kiero z DEMO

CI co pitola ze przetrzymywana jest wyplata! przez tydzien są BŁĘdzie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kiedyś tej KASY NIE BYLO WIEC DOSZLA PREMIA DODATKOWO Jezdze juz 5 lat wiec wiem co mowie, PROBLEM ROBILI KIEROWCY SAMI SOBIE BO JESLI JAKIS PAJAC NIE WRACAL PO TYGODNIU TAK JAK POWINIEN TYLKO WYMYSLAL ZE MA CHORĄ MATKE, BABCIE TESCIOWA, ZE NAGLE MA LEKARZA ZE ZEPSUŁO MU SIE AUTO!!! TO INNNI KIEROWCY MUSIELI ZA NIEGO (usunięte przez administratora) DLUZEJ..... BO JAKAS (usunięte przez administratora) MUSIALA SIE NACHLAC NA WEEKEND!!!!!!!!!!!! TAKA JEST PRAWDA BO ROZMAWIALEM Z KILKOMA I SIE CHWALILI ZAWSZE ZE WROCILI PO 2 TYGODNIACH ALBO NIE WIADOMO ZE WYMYSLILI SOBIE BAJECZKE I KAZDY TO LYKAL OD TERAZ TAK NIE MA I BARDZO DOBRZE, BO JUZ NIE MUSZA DZWONIC DO MNIE I PROSIC ABYM ZOSTAL DLUZEJ BO JAKAS PALA NIE PRZYJECHALA NA CZAS... WIADOMO KAZDEMU MOZE COS WYPASC..... ALE ODKAD SA TE PREMIE TO PODOBNO ROBLEM SIE ROZWIAZAL..... I BARDZO DOBRZE BO KTO CHCE PRACOWAC BEDZIE PRACOWAC A INNI TYLKO ABY ABY SIE POOPIERD*** POZDRO DLA NORMALNYCH UCZCCIWYCH KIERO Z DEMO A NIE OSZOŁOMÓW! ELO

Sasza
@Kiero z DEMO 09.12.2018 10:03

Puknij się w ten pusty łep i tyle w temacie!

Fiu
@Kiero z DEMO 09.12.2018 10:03

Lizus najlepiej to siec w aucie caly rok i im w d....wchodz

ASd
@Fiu 09.12.2018 13:23

Dobrze kolega pisze

Zmiennika

Witam. Szukam zmiennika po świętach. Może być bez doświadczenia. Jeżeli jesteś zainteresowany zadzwoń do Jacka lub zostaw kontakt do siebie.

Zmiennik
@Zmiennika 10.12.2018 12:15

daw2009@onet.pl

Podwójna
@Zmiennika 10.12.2018 12:15

Skąd jesteś?

Zmiennika
@Podwójna 10.12.2018 13:05

Z okolic powiedzmy

andrzej

witam jakie są aktualne stawki w demotransie ?

Sasza
@andrzej 10.12.2018 13:31

Zadzwoń do firmy to ci jacek wszystko powie

Adam

Panowie Jezdzilem kiedy w DEMO przez ten czas przeszedłem już 3 firmy Nigdzie nie było tak dobrze jak u nich.... Może placa nie najwieksza ale kasa na czas!! nie jakies Raty! albo jak ostatni pracodawca nie wyplacil polowy i kazal spierd***!!! Wiec jeśli ktoś wam oferuje kokosy to sprawdzcie to dokładnie bo pewnie jakiś haczyk!!!! Tutaj praca latwa!! zamyka się tylko naczepę i heja! A gdzie indziej trza się najeba* pasami, otwierac firanke Wiec docencie to co macie, a nie wszyscy tylko nazekaja Najlepiej jakby auto jeszcze loda robilo…. Pozdro A tak pozatym szukam zmiennia od polowy stycznia jak cos to proszę zostawić kontakt w systemie 30dni Pozdro dla normalnych!

.....
@Adam 09.12.2018 09:49

Zainteresowany 739 580 473

sss

Wprowadzą kiedyś ten system 2/1 w demotransie ?

Edzio
@sss 09.12.2018 17:37

Może będzie ale 2 miesiące na 1 tydzień ....

Tomasz

System 4/2 ma być ponoć wprowadzany w marcu 2019 a i zmiany finansowe również ponoć rozważają wprowadzić od marca 2019 Fajnie by było jeszcze jakby ten fotel na podwójnej nie był taboret tylko pneumatyk. Pozdro

Edzio
@Tomasz 09.12.2018 10:21

Ten marzec to jakiś szczególny miesiąc????Może czekają ile ekip na wiosnę powie do widzenia i zaczną nowe rozdanie..... he he he, śmiech na sali.

Edek

Mam 31 lat i szukam zmiennika na wyjazd od zaraz . Jeśli jest ktoś chętny ? Proszę pozostawić nr tel lub maila

Tytan
@Edek 05.12.2018 16:30

Na ile dni?

Sebix :D
@Edek 05.12.2018 16:30

Prosze o kontakt +48 792 710 518

Body

Jeżdżę w Domotrans od 2 lat mój zmiennik ma mieć nowego kolegę szukam zmiennika od zaraz albo od stycznia Palę nie piję mam porządek w aucie mam na stałe swoje auto Nie oferujcie mi pracy w innych firmach nie nie planuję zmiany prosze o pozostawienie kontaktu mailowego lub informacji u Jacka - on będzie już wszystko wiedział Ja jestem z okolic Łodzi - jeżdżę na najdłuższych okresach więc nie szukam kolegi na system 2/1 czy 3/1 minimalny to 4 / 1 Zostaw kontakt

Body

Jeżdżę w Domotrans od 2 lat mój zmiennik ma mieć nowego kolegę szukam zmiennika od zaraz albo od stycznia Palę nie piję mam porządek w aucie mam na stałe swoje auto Nie oferujcie mi pracy w innych firmach nie nie planuję zmiany prosze o pozostawienie kontaktu mailowego lub informacji u Jacka - on będzie już wszystko wiedział Ja jestem z okolic Łodzi - jeżdżę na najdłuższych okresach więc nie szukam kolegi na system 2/1 czy 3/1 minimalny to 4 / 1

D

Brak słów szkoda kierowców ,którzy spędzą święta w kabinie za mniejsze wynagrodzenie . Lepiej wynagrodzic kierowcow spoza firmy.

Kiero z DEMO
@D 08.12.2018 19:13

Dzwonilem i nikt wiecej nie dostaje, jakies bledne info macie

Tomasz

Dokładnie wystarczyłoby tyle zrobić i to byłaby całkiem dobra firma.Zrobić normalne 3/1,4/2 i tyle(bo większość ludzi do tej firmy dojeżdża z daleka,gdzie dużo czasu z wolnego zabiera dojazd).W tym 4/2 nawet niech by było te pełne 12dni wolne to już byłoby inaczej.Osobiście uważam ,że to niezła firma tylko idzie w złym kierunku,za dużo tego kombinowania z systemami i wynagrodzeniem.Pracując w tak dużej firmie są różni ludzie i na pewno są tacy co mają jakiś potencjał i moim zdaniem na prawdę nie trzeba dużo by zmienić opinię o firmie na lepszą.

Tomasz

Tak jak kolega pisze 4/2 i rotacja kierowców znacznie spadnie.Ktoś kto mieszka od firmy te 100km,to mu to może wisi,ale większość z Nas dojeżdża po 500-700km i w tym przypadku cały 1 dzień to tracimy na dojazd/powrót i zróbcie wreszcie normalne wynagrodzenia podstaw+dieta,a nie jakieś dziwne premie zależne od powrotów itp.Ktoś komu zależy na pracy będzie pracował.Zasada jest prosta im lepsze warunki tym rotacja mniejsza lub jej prawie nie ma.Może czas zmienić tego pomysłodawcę od systemów i wynagrodzeń bo ten" Pitagoras" tak miesza ,że firma ma opinie jaką ma i jest jak jest.

Tomasz

System 4/2 ma być ponoć wprowadzany w marcu 2019 a i zmiany finansowe również ponoć rozważają wprowadzić od marca 2019 Informacja z wczoraj Świąteczne premie też podobno mają zaskoczyć wszystkich Ale to się okaże czekamy na decyzję

Pomyśł

Czy wy wszyscy jesteście normalni? Zmienić system - Ok, ale to żeby nie było premii za TERMINOWY przyjazd - pomyślcie. Kiedyś tak było i Liero woleli zapuć 2 lub 3 tyg w domu niż wrócić do roboty, a Kaleta wtedy z palcem w (usunięte przez administratora) bo nie miał kogo wysłać w trasę. Szczerze, kto z was wybralby się w trasę po tygodniu jeśli by nie stracił premii . Bądźcie szczerzy

Stary Demon

@Sławek Zrób wreszcie to co zrobiłby każdy prawdziwy mężczyzna. Uwolnij naszą firmę od swojego ciągłego niezadowolenia, od tych pretensji, płaczu i roszczeń. I idź w poniedziałek do działu kadr złożyć wypowiedzenie. Zrozum wreszcie chłopie, niezależne od tego gdzie będziesz pracował, na Mazurach czy Podkarpaciu, tam warunki zatrudnienia też ustalają pracodawcy.

Demo
@Stary Demon 08.12.2018 12:38

Jak jesteś bezdomnym beduinem to może i aktualne systemy ci odpowiadają,ale niech firma dostosuje też system do normalnych ludzi.

Sławek
@Stary Demon 08.12.2018 12:38

Kolego Ja wyraziłem swoją opinię ,że taki system by się przydał,co do wynagrodzenie też to jest moje zdanie .Jak Ci psuje to dla mnie możesz i 3 miesiące jeździć nikomu nie bronię,są wśród Nas różni ludzie.Wiadomo ,że nie My kierowcy decydujemy o warunkach,ale może ktoś przemyśli ten temat systemu,jakby taka propozycja ze strony kierowców padła,tyle.Szerokości wszystkim!!!

Marcin

Na własną działalność gospodarczą to w Demotransie zatrudniają ?

Demon
@Marcin 06.12.2018 20:10

Pewnie zatrudniają nie widzę zastrzeżeń.Dla nich pewnie nawet lepiej,bo mają Ciebie wtedy gdzieś .

Marek Pogromca Szparek
@Marcin 06.12.2018 20:10

Ochujsłeś?Dosyć licho płacą to Ty na działalności chcesz jeździć?ić na jarmark pod parawan chandlować...Pozdrowienia

Sławek

Tak jak kolega pisze 4/2 i rotacja kierowców znacznie spadnie.Ktoś kto mieszka od firmy te 100km,to mu to może wisi,ale większość z Nas dojeżdża po 500-700km i w tym przypadku cały 1 dzień to tracimy na dojazd/powrót i zróbcie wreszcie normalne wynagrodzenia podstaw+dieta,a nie jakieś dziwne premie zależne od powrotów itp.Ktoś komu zależy na pracy będzie pracował.Zasada jest prosta im lepsze warunki tym rotacja mniejsza lub jej prawie nie ma.Może czas zmienić tego pomysłodawcę od systemów i wynagrodzeń bo ten" Pitagoras" tak miesza ,że firma ma opinie jaką ma i jest jak jest.

Demo
@Sławek 08.12.2018 11:42

Święta prawda ,może wezmą to sobie w końcu do głowy.

Truck

4na 2 tyle

Zostaw opinię o Demotrans - Oleśnica

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Demotrans