Demotrans

Oleśnica

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 591 ocen.

Opinie o Demotrans

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Demotrans

Damian

Elo! Potrzebuje zmiennika na 38 dni jestem z lubelskiego 27 lat nie palacy. Chcialbym ruszyc od zaraz na tyg. Dzwoncie 785582496

Kierowca

Witam. Jakie warunki pracy i płacy oferuje obecnie firma Demotrans? Chodzi o pojedyncza obsadę

Rafikos1985

Szukam kogoś kto chciałby wziaść pod swoje skrzydlo do demonów . Ja 33 lat z lubelskiego 3 miesiące na mega UE dla mnie odpowiedni system to 30/7 884875500 jak coś dzwoń

Szukam zmiennika

Szukam zmiennika. Moj tel 889 323 452.

Alex

Hej. Mam 28 lat i chcialbym jezdzic w demotrans. Jestem z wielkopolski. Bez nalogow. Najlepiej ktos zblizony wiekiem i ktos kto potrzebuje zmiennika i juz tu jezdzi. Jakies propozycje?

Młody.
@Alex 16.02.2018 20:37

Daj kontakt odezwę się

Alex
@Młody. 17.02.2018 15:59

Daj e-mail to pogadamy

Chlop z mazur

Sxukam kogos z doswiadczeniem /// ja mam 2 letnie w tym rok w niemczech na nauczyciela sie nie nadaje najlepiej z warm.maz. system 4/1 lub 3/1 mam 39 lat grancan1111@gmail.com

szukam zmienniczki/a

Widzę, że więcej mężczyzn chyba tutaj zagląda.Szukam kogoś z demotrans kto przyuczyłby mnie gdyż jestem świeżym kierowcą.Szukam jakiejś kobiety gdyż sama jestem kobietą ewentualnie jakiegoś NORMALNEGO mężczyznę ok 40.Jestem z mazur, co do systemu możemy się dogadac.Zależy mi na wyjezdzie gdzieś za miesiąc.Jeśli ktoś wyraziłby chęć przyuczyć byłabym wdzięczna, nie jestem konfliktowa. ;) Zboczeńcy czy inni niech odpuszczą sobie pisanie.Proszę pisać e-mail: gieniusia28@tlen.pl

Konrad

Szukam zmiennika. Moj tel 889 323 452.

szukam zmienniczki

Witam,szukam kobiety-zmienniczki która ma doświadczenie i wzięłaby mnie na przyuczenie. Proszę o wiadomość na ,e-meila: gieniusia28@tlen.pl

Jarek
@Kris 16.02.2018 14:18

514056900 , ten numer ale pewnie do 16.00 i od pn do pt

Szukam zmienniczki
@Matek 16.02.2018 09:20

A masz jakiś nr kontaktowy do tej Agi?

Pikol

Szykam kogos na podwojna z warminsko mazurskiego od jak najszybciej 732-832-260. System mozemy dogadac

Llor
@Pikol 16.02.2018 14:43

Doswiadczenie jest? Szukam kogos

Pikol

Szukam kierowcy do podwojnej. Jestem 25latkiem nie placym z Nidzicy war-maz tel. 732-832-260 system jaki mnie interesuje 21/6

Damian

Witam! Szukam kogos na podwójną, wyjazd na 38 dni, jestem z lubelskiego, lat 27 nie palący. Start jak najszybciej. 785582496

Konrad

Szukam zmiennika, może być kobieta. Mam małe doświadczenie ale stary kierowca mnie przejechał i mówi, że jestem gotowy. Moj tel 889 323 452.

Llor

Umowa o prace jak wyglada jesr wogole

Omg
@Llor 15.02.2018 07:22

Nie. Jeździsz na kartę rowerową.

Ona.

Szukam zmiennika na wyjazd 10 marca. Wiek ok 30-40lat

ona1
@Ona. 06.02.2018 14:17

może być kobieta bez doświadczenia?

Lubelskie

Witam duzo ludzi z lubelskiego ? Pozdrawiam Demony!!

Lub.
@Krk 15.02.2018 12:01

A ty k czy m. 27

Lub.
@Krk 15.02.2018 12:01

Oj cos mi sie pomylilo. Ty m czy k?

Bobcat11

Witam. Szukam zmiennika z okolic Węgorzewa warminsko mazurskie. Ja niepalący 46 lat. Jeżdżę w demotransie i tasuje sie z kolegą na kilka kułek. 695320908

llor
@Bobcat11 15.02.2018 10:09

kolega szukasz jeszcze zmiennika

Lucyfer

Głównie D,Benelux,I , trochę GB i zdarzają się CZ,H .Głównie magazyny logistyczne,po dziurach się nie jeździ i nie ma zbieraniny.Trasy się powtarzają.

jeszczenie@gmail.com

Witam, jestem z kujawsko-pomorskiego z doświadczeniem. Proszę o info jakie kierunki robi pojedyńcza, a jakie podwójna obsada. elek

Rafał

Witam! Jestem 35 letnim mężczyzną z doświadczeniem kierowcy zawodowego. Szukam nowej pracy w tym zawodzie z przyczyn większości znanej osobom, które miały z nim styczność. Jeśli ktoś potrzebuje zmiennika to proszę o kontakt ze mną 509893721. Jeśli znacie firmę rzetelną i godną polecenia dajcie znać .

llor
@Rafał 15.02.2018 09:02

skad jestes

Zbych

a może ktoś napisać jakie robią kierunki trasy - jakie kraje , czy jeżdżą do Włoch i hiszpanii Mnie interesuje ile kilometrów się średnio zrobi bo nie lubiem stać po parkingach z hołotą

anonymous
@Damian 13.02.2018 17:35

a może być kobieta?

Q
@anonymous 14.02.2018 18:09

A co to za różnica? Bardzo dużo kobiet tu jeździ.

Czarek

Bardzo ciekawa propozycja zważając na zaangażowanie kierowcy . Z tego co piszą na forum nie robisz prawie nic poza kierowaniem , ja trochę z plandeką wojuje ale kas podobna więc może warto się przekonać do pracy na izotermie ? Czarek z Dzierżoniowa . Jeśli jest ktoś chętny na system 38/8 i potem 21/7 to zapraszam zostaw nr oddzwonię na pewno

Kierowca
@Czarek 14.02.2018 09:39

Czarek system w Demotrans to 38/7 30/7 lub 21/6

Konrad
@Czarek 14.02.2018 09:39

Jestem zainteresowany. Telefonu nie podam ale wrzuć swoj nr na maila konrad85@gmail.com. Ja też jestem z dolnośląskiego.

Kierowca!

Szukam zmiennika do Demotrans jestem z dolnośląskiego ale zmiennik nie musi być koniecznie z tego samego województwa! Chciałbym aby ta osoba miała jakieś doświadczenie ja również posiadam jakieś osoby zainteresowane proszę o pozostawienie nr.tel a napewno się odezwę.Pozdrawiam!

Gość
@Kierowca! 07.02.2018 11:55

606136948 świętokrzyskie

Konrad
@Gość 14.02.2018 10:23

Jestem zainteresowany. Telefonu nie podam ale wrzuć swoj nr na maila. Ja też jestem z dolnośląskiego.

Szukam kierowcy

Witam szukam zamiennika do Demotrans. Nie palę, pije okazyjnie. Mam doświadczenie w Demotrans. Najlepiej system 30/7 ale zawsze możemy się dogadać. Jestem z Warmińsko-mazurskiego ale możemy dojeżdżać oddzielnie. Start za miesiąc. Zostaw numer a się odezwę.

Młody.
@anonymous 14.02.2018 13:50

Daj do siebie namiar.

Szukam kierowcy.
@DeTrans 14.02.2018 14:51

Lub email czy coś to się skontaktuje ja też w trasie.

Tomek

Witam. Szukam zmienika. Jestem z doświadczeniem. Nie palacy. Bez znaczenia skąd. Od poniedziałku chce zacząć prace. Jesteś chętny to dzwoń. 661050476

Tomek
@Tomek 14.02.2018 12:59

Nie aktualne

Andrzej

Czy są pojedyncze obsady

aaaaa

10140 podzielić przez 45 dni-toooo jest 225,3333333 pln.

Kierowca
@aaaaa 14.02.2018 06:13

Tak masz rację ale inne firmy też podają zarobki w postaci dniówki za dni w trasie

mariusz

czy są nadal przyjęcia do firmy Demotrans Jestem ze Staszowa i chętnie bym tam popracował Czy ewentualnie dostanę jakiegoś zmiennika na podwójną obsadę ? do kogo najlepiej zadzwonić w tej sprawie

Marco
@mariusz 13.02.2018 10:17

Zadzwoń pogadamy 606486948

Marco
@mariusz 13.02.2018 10:17

606136948 ten jest poprawny sorki

Gość.

Szukam zmienika na system 38 dni od poniedzialku. Ktoś chętny? Zostaw numer, a zadzwonię.

Konrad
@Gość. 13.02.2018 17:14

Jestem chętny. Numeru tutaj nie podam, wyślij mi swój nr na maila konrad85@gmail.com.

aaaaa

dodaj kierowco te wolne dni za które nic nie dostajesz i wtedy to przelicz.powiem ci , żę szału z tymi zarobkami w demonie ma

Kierowca Demotrans

Dla zainteresowanych pracą w Demotrans opiszę systemy pracy. Takie moje małe podsumowanie, które pomogło mi wybrać to co w tym momencie jest dla mnie optymalne. Może i Wam też się przyda przy podejmowaniu decyzji. System 38 dni w trasie / 7 dni w domu ( dedykowany dla małżeństw i tych co lubią, albo muszą być z różnych względów długo w trasie) Dniówka 230 zł , premia przy powrocie na bazę 400 zł, gwarantowana minimalna wypłata przy zjeździe 9140 zł, premia za punktualny wyjazd 1000 zł, gwarantowana minimalna wypłata przy punktualnym powrocie 10140 zł. System 30 dni w trasie / 7 dni w domu Dniówka 230 zł , premia przy powrocie na bazę 400 zł, gwarantowana minimalna wypłata przy zjeździe 7300 zł, premia za punktualny wyjazd 700 zł, gwarantowana minimalna wypłata przy punktualnym powrocie 8000 zł. System 21 dni w trasie / 6 dni w domu Dniówka 220 zł , premia przy powrocie na bazę 400 zł, gwarantowana minimalna wypłata przy zjeździe 5020 zł, premia za punktualny wyjazd 500 zł, gwarantowana minimalna wypłata przy punktualnym powrocie 5520 zł. A teraz zobaczmy ile wynosi rzeczywista dniówka zakładając, że punktualnie powrócimy do pracy z wolnego Przy systemie 38 dniówka to 266,84 zł Przy systemie 30 dniówka to 266,67 zł Przy systemie 21 dniówka to 262,86 zł Jak wygląda sprawa ilości dni wolnych w roku: Przy systemie 38 mamy 57 dni wolnych Przy systemie 30 mamy 69 dni wolnych Przy systemie 21 mamy 81 dni wolnych A jak wyglądają zarobki roczne przy założeniu, że wykorzystamy 21 dni urlopu: Przy systemie 38 zarobimy około 77514 zł Przy systemie 30 zarobimy około 74378 zł Przy systemie 21 zarobimy około 70329 zł Natomiast przy założeniu, że nie wykorzystamy urlopu: Przy systemie 38 zarobimy około 82247 zł Przy systemie 30 zarobimy około 78919 zł Przy systemie 21 zarobimy około 74622 zł Oprócz tego mamy jeszcze premie za ekonomiczną jazdę. Liczona jest mniej więcej według wzoru: Liczba kilometrów * ile litrów oszczędności * 0,015 zł . Czy przykładowo 20000 km * 2l * 0,015 zł = 600 zł premii Jest też ciekawe ubezpieczenie grupowe za 60 zł miesięcznie, które jest ewentualnie automatvcznie potrącane z wynagrodzenia Ja osobiście jeżdżę w systemie 21/6 kasa trochę mniejsza ale za to dużo więcej wolnego i częściej w domu. Proszę zwróćcie uwagę, że w tym systemie jest aż 13 wypłat w roku. Ale oczywiście każdy może wybrać co mu bardziej odpowiada. Pozdrawiam, szerokości i do zobaczenia w trasie … Kierowca Demotrans

Mateusz

Witam jakie zarobki za rozne systemy mozecie mi opisac ??

Zcvbj
@Mateusz 13.02.2018 15:29

4/1 wychodzi 8 tyś, a wyjazdy na 38 dni - 10140zl. Potem tydzień w domu. Jest jeszcze system 3/1 ale nie wiem dokładnie ile za to jest, bo nie jeżdżę tym systemem.

Mateusz
@Zcvbj 13.02.2018 17:38

8 jakies premie do tego czy juz z premiami ? Wielkie dzięki

Rogal

Kierowcy z demotrans zjednoczcie się i zastrajkujcie walczcje o swoją kase niech pan Kaleta sam sobie jedzie za te 230zl bo w innych firmach płacą już 300zł na busach zarabiają więcej niż Wy! Pozdrawiam i życzę szerkości dla nocnych kierowców!

Damian
@Rogal 12.02.2018 19:38

Mi tu dobrze. Robota lżejsza od spania.

Litwa

Demotrans zmienia auta z Mercedesów na Daf-y jeśli to się potwierdzi to będzie wielka porażka Garcarka Nie wiem czym jest to spowodowane ale Mietki nie są takie złe . Jeśli ktoś coś wie niech może napisze na ten temat parę słów , ostatnio słyszałem pogłoski , że miał to byc nowy MAN

Uy
@Litwa 13.02.2018 10:24

Ja pauzowałem tydzień temu na bazie to mówili kilkudziesięciu manach. A dafem jeździłem i było ok. Tyle że z budą dużą.

Mariusz.

Witam, szukam pracy na podwójnej obsadzie. Ja z niewielkim doświadczeniem, chciałbym się dołączyć do kogoś z doświadczeniem. 40 lat, bez nałogów, dbający o higienę. Jestem z okolic Ełku, ale dojazd gdziekolwiek to nie problem. Interesuje mnie firma Demotrans. Mogę zacząć pracę od zaraz. Numer telefonu- 696- 610 - 696.

Mariusz.
@Mariusz. 09.02.2018 12:39

Nieaktualne.

Jarek

Szukam Młodego do przyuczenia

Brajan
@Jarek 13.02.2018 12:46

Skąd jesteś?

Konrad

Szukam zmiennika na 30 dni na przyuczenie - masz 1000 do wypłaty. Ja świeży kierowca. Wiek 33 z dolnośląskiego. Zostaw tel oddzwonię lub pisz na email konrad85@gmail.com. Wyjazd na dniach.

Sylwester

Witam:) Szukam zmienika do Demo z jakims doswiadczeniem bo ja mam niewielkie. Ktos chetny?

Edek
@Sylwester 12.02.2018 18:46

a skąd jesteś kolego ? czy palisz , pijesz - jak chcesz jeździć - na jaki okres czy już wszystko wiesz czy trzeba ci wszystko wytłumaczyć ?

Sylwester
@Edek 13.02.2018 10:40

z jeleniej gory tak pale, pije okazjonalnie ale, to chyba jak kazdy. Myslalem o 21 lub 30 dniach ale , dostosuje sie. Raczej juz sobie radze tylko ze nie chce jezdzic z kims kto dopiero prawko odebral.

Kiero!.

Witam! Szuka ktoś zmiennika do Demotrans?

Ona.
@Kierowca z Bombowca 06.02.2018 14:27

olaola541@wp.pl

Rajan
@Ona. 06.02.2018 22:50

Jeśli szukasz konkretnie zmiennika to dopisz podam ci tel zadzwonisz i się dogadamy ja potrzebuję od zaraz

Rajan

Ona konkretnie szukasz zmiennika ja potrzebuję też od zaraz odp podam ci tel i pogadamy konkretnie

Roland

Siemka Gość! Nadal chcesz Gienie przyuczać jak tam lisica język wywaliła!

Roland

Gość napalone chcesz Gienie przyuczać jak tam lisica język wywsliła!

lisica
@Roland 12.02.2018 17:01

A Ty Roland kierowcą jesteś czy zboczeńcem?Co Cie Gieni lisica interesuje z czym do ludzi????Z robaczkiem?Chłopie spójrz u siebie w gacie co nosisz hehehehe

Darek d

Oooj Gieniu Gieniu! Dasz radę prowadzić taką jednostkę 40 ton?

Darek d

Cześć Gieniu! Przepraszam że pytam, ale ile masz wiosenek?

Gienia
@Darek d 12.02.2018 16:27

55

Benek

Cześć. Szuka ktoś zmienika na 38 dni? Mogę pracę zacząć od już.

kiero
@Benek 11.02.2018 21:41

podaj nr tel

Gienia

Szukam kogoś kto wziąłby na przyuczenie w systemie 38 dziewczynę.

Gość
@Gienia 10.02.2018 09:19

Ja bym Cię wziął. Nie koniecznie na przyuczenie

jaro

Witam wszystkich kierowców chciałbym zacząć prace w demo-trans mam 42 lata nie palący ale nie przeszkadza mi jak ktoś pali 20 lat doświadczenia jestem z trójmiasta tel.600129651 lub mail: sylkie@vp.pl pozdrawiam Jarek

BI

Jakie są obecnie systemy pracy w Demotrans i jak to wychodzi finansowo?Z góry dziękuje za odp.

Kris
@Damian 08.02.2018 18:39

Jak to jest z tymi dodatkami paliwowymi?

Damian
@Kris 08.02.2018 19:15

Nie mam pojęcia jak to liczą, ale max to chyba 700 zl

anonymous

Witam.Czy ktoś wziąłby na przyuczenie kobietę 40 lat ;).Proszę o odpowiedź na m-eil: gieniusia28@tlen.pl

Jan niezbędny
@anonymous 08.02.2018 19:30

Jak się ruchasz to biorę

Sylwester

Witam. Szukam zmiennika do Demotrans jestem z dolnośląskiego (Jelenia Góra). Ja z niewielkim doświadczeniem, chciałbym się dołączyć do osoby z wiekszym doswiadczeniem. Mam 23 lata, palacy ale, dbający o higienę itp. Jesli bylby ktos zainteresowany prosze dzwonic 575321056 lub pisac na meila: polewski.sylwester@o2.pl. Pozdrawiam :)

Zostaw opinię o Demotrans - Oleśnica

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Demotrans