Opinie o BestenWest Work Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BestenWest Work Sp. z o.o.

Czarna2207

Witam chciałbym jechać na akcję z tego biura czy jest to opłacalne ile wychodzi mniej więcej na tydzień? Czy w Czerwcu też mają jakieś akcję? Proszę o pomoc

Administrator

W czasach korzystnej dla kandydatów sytuacji na rynku pracy, atmosfera w miejscu zatrudnienia odgrywa coraz istotniejszą rolę. Czy tak samo jest w BestenWest Work Sp. z o.o.?

Dawid ten co byl

Odradzam wszystkim wyjazdu przez to biuro do Oss na kurczaki warunki sa uwlaczajace mieszka sie w bungalach i za 48 h pracy dostaje sie okolo (usunięte przez administratora)€ bo odciagaja 5€ za dojazd do pracy autokarem nie wiem i nie umiem stwierdzic jak przedstawiaja sie inne oferty tego biura ale z tego co slyszalem to to biuro nie ma najgorszych recenzji ale praca w oss porazka (usunięte przez administratora)

Teresa

Czy ktoś był na akcji Wielkanoc lub na jakiejś akcji z tej agencji w tym roku.Czy tam taz jest praca przy robieniu bukietow czy coś innego.Wyjazd 15 marcaJakie warunki czy warto jechać.

Dorota

Ja też jade na tą akcje 24.02 z tą firmą pierwszy raz z Radomska może ktoś wie jak tam z godzinami i płacą bo różne opinie są

bigos99
@Dorota 17.02.2018 20:16

Ja jestem z okolic Radomska i byłam w tamtym roku przez Best&West na cebulkach kwiatów - czyszczenie i sortowanie. Byłam niecałe 3 tygodnie. Na tasmie musza byc osoby o mniej wiecej tej samej szybkosci zeby robota jakos szla. Ja stalam na koncu, gdzie lecial najgorszy sort i musialysmy z dziewczynami jakos sie wyrabiac, co nie bylo latwe, bo tempo pracy jest ogromne. Zarobilam dobre pieniadze, mieszkalam w hotelu, pokoj 2 osobowy, w srodku aneks kuchenny, 2 lozka, stol, krzesla, szafa, lodowka, mikrofalowka i telewizor. Maly problem byl z prysznicem, bo jakies 20 dziewczyn po pracy pod prysznic, a mezczyzn tylko bodajze 2 albo 3 na dziennej zmianie, wiec oni nie mieli kolejek. Praca jak praca, trzeba robic. Byly kobiety ktorym sie naprawde nie chcialo robic, zostaly zwolnione nawet po 1 dniu bo tylko narzekaly. Pralnia jest platna 2 euro pralka i 2 euro suszarka. Najgorzej bola rece, bo caly czas pracuja, czasem mimo rekawiczek zdarte do krwi. Dostalam salarisy w styczniu i wszystko sie zgadza.

Lidka

Witam.Czy ktoś może mi wytłumaczyć jak to jest z tymi godzinami,dlaczego jedni pracują po12-14godzin a drudzy po7-8.Czy tam się jedzie do róznych firm i w jednych jest więcej pracy a co za tym idzie i godzin a w drugich mniej.Mam zamiar jechać tam pierwszy raz.

@@
@Lidka 21.02.2018 12:50

Szczerze odradzam

Mario

Byłem na walentynkach, dużo pracy ale i kasa niezła, domki fajne i ciepłe polecam. Jak bym nie miał stałej pracy w NL to zalicza bym każda taka akcje

Czapla1

Mieszkania spoko? Za pralnie trzeba placic, internetu brak. Chyba, ze trafisz na hotel z nienajlepszymi warunkami.

Jula

Hej.Wybiera się ktoś na akcje bukiety z okazji dnia kobiet,wyjazd 24lutydo10marca.A może ktoś był już na takich akcjach i może podzielić się swoimi opiniami jak tam jest,ile godzin się pracuje,jaka praca,zarobki tu na forum lub priv mój e-meil julita230482@wp.pl

Bbbb
@Jula 14.02.2018 18:15

Ja się wybieram I również jadę 1 raz

Dorota

Jedzie ktos na akcje z tej firmy Dzień Kobiet na dwa tygodnie wyjazd 24.02.18

Jula

Hej czy wyjeżdża ktoś,24lutego do 10marca na akcje bukiety z okazji dnia kobiet.Mam zamiar jechać pierwszy raz i nie wiem czy warto.Ile się godzin pracuje i ile można zarobić przez te 2tyg.Może kto,s już był i podzieli się swoimi opiniami tu na forum lub na priv (usunięte przez administratora)

piotr

siemka wyjezdza ktos w weekend na pakowanie i segregacje miesa drobiowego do holandi ??

Onaaa
@piotr 29.01.2018 13:35

Jedzie ktos moze 17nastego do pracy przy drobiu?

Zuzanna

Wasze ostatnie wpisy dotyczą pracy, którą za pośrednictwem BestenWest Work Sp. z o.o. będziecie wykonywać za granicą. Czy możecie napisać, na jakich warunkach zatrudnienia będziecie z firmą współpracować? Wszystkie aktualne informacje na ten temat będą ważne dla osób poszukujących zatrudnienia.

Nowy123

Ktos może napisać opinię o pracy przy kwiatach w Holandii?

LeKamyk

Siema wie ktoś co z tym wyjazdem na ta akcję Walentynki bo nikt nie odbiera (usunięte przez administratora)

Blanka

Cześć. Chcemy z chłopakiem wyjechać do masarni do Niemiec. Za darmo dojazd do Niemiec, zakwaterowanie i jedzenie.(usunięte przez administratora) Wyjeżdżamy pierwszy raz. Czy może ktoś coś doradzić? Powiedzieć jak tam jest? . Pozdrawiam

Berkhout

Praca dobra jest i da sie zarobic na tydz 300euro spoko a mieszkanie jak u nas to tez ok 2 osoby na pokoju aneks kuchenny tv wi fi tylko lazienki wspolne

AAAA

Jest może jakaś chętna dziewczyna na wyjazd na tulipany pod koniec grudnia?

Judyta
@AAAA 27.11.2017 13:39

Zastanawiał się nad wyjazdem

Zuzanna

@Daria ocenzurowaniu, o którym wspominasz, podlegają tylko te wpisy, które są obraźliwe, naruszają czyjeś dobre imię i nie respektują innych postanowień regulaminu, który możesz znaleźć na naszej stronie internetowej.

Nick

A jaka stawka tygodniowa ?

Maria

Witam. Nie polecam Firme MC Service z Venlo . Totalna porazka . Turasy robia co chca . Po prostu oszukuja ludzi ! Uwaga !

Ksyt

Witam tak szczeże nie polecam tej agencji pracy byłem z dziewczyną rok temu (usunięte przez administratora)

Beata

Ja jadę 9 wrzesnia

jaaa

Ktoś jedzie na drób od września?

Beata
@Beata 05.09.2017 13:19

A skąd jedziesz? Odezwij się do mniego (usunięte przez administratora) ????

Ja

Byłem 3 miesiące w tej agencji. Zdecydowanie odradzam... Pieniądze marne, ciągle pod telefonem i zero organizacji. Radzę rozejrzeć się za inna agencja. Pozdrawiam

ninja

Kto jedzie na cebulki do Berkhout? Ponoć zakwaterowanie jest w jakimś nowym hotelu.

Nygus

INFORMACJA DLA TYCH KTORZY WYJEŻDŻAJĄ prostowanie do poprzedniej informacji- "Dostałam przelew i za 59,5 godziny mam na koncie 295,45 euro. Jest to kwota po wszystkich odciągnięciach, tj. : -podróży w 2 strony,-dojazdu do pracy,-domku,-ubezpieczenia. Gdy dodałam te wszystkie wydatki, to wychodzi 7,85 euro netto na godzinę". Od kwoty 295,45 euro muszę odjąć 65 euro za podróż z Polski do Holandii i wychodzi płaca netto 230,45 euro. ***Dziś dodano mi do poprzedniego przelewu kwotę 91,12 euro. RAZEM WYPŁATA NETTO PO ODJĘCIU WSZYSTKICH KOSZTÓW ZA 59,5 GODZINY WYNOSI 321,57 EURO. PŁACA NETTO NA GODZINĘ WYNOSI-5,40 EURO. NIKT W POLSCE ZA 7 DNI PRACY NIE ZAROBI 1,350 ZŁOTYCH. Krótko mówiąc zaje*** życie jak w madrycie oferuje firma nie ma patrzcie na hejterowskie opinie a dla młodych którzy dopiero wyjeżdżają na dobrą banię też stuknie kto ma wiedzieć ten wie ! Gdyby ktoś usłyszał kiedyś o Nygusie może uderzyć śmiało do coffiku ze mną ;)

ciekawscy

Witam. mamy razem z dziewczyna jechać na pomidorki koktajlowe. Proszę o opinie jak ktos tam pracował lub pracuje. Jakie są warunki pracy jak z godzinami, czy firma wypłaca pieniądzze terminowo i czy nie zaniża liczby godzin na solarisie.Jakie są warunki mieszkaniowe i jak z dojazdem do pracy.dziękuję pozdrawiam

andzia

Rozbiórka i pakowanie mięsa drobiowego ;) ktoś był ? Jaka jest wasza opinia ?

Anka

Czy jedzie ktoś w czerwcu na cebulki?. Może ktoś już był ,czy warto jechać ?

Iza
@Rusałka 05.06.2017 13:58

Tez chce jechac na cebulki,,,bylam juz z ta firma i to ze znow chce jechac mowi samo za siebie,,,pozdrawiam

Baska

Hej ja z ta firma 3kontrakt skonczylam I nie narzekam jak ktos chce pracowac to bedzie a jak nie wylatuje pierwszy raz bylam I co po tyg znajomi praca itd wiec ja nie narzekam na ta forme szczerze jedz zobacz a jak nie bedzie sie podobac wracaj pozdrawiam hehe

Zostaw opinię o BestenWest Work Sp. z o.o. - Tychy

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BestenWest Work Sp. z o.o.