Opinie o BestenWest Work Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BestenWest Work Sp. z o.o.

Zuzanna

@Daria ocenzurowaniu, o którym wspominasz, podlegają tylko te wpisy, które są obraźliwe, naruszają czyjeś dobre imię i nie respektują innych postanowień regulaminu, który możesz znaleźć na naszej stronie internetowej.

Nick

A jaka stawka tygodniowa ?

Maria

Witam. Nie polecam Firme MC Service z Venlo . Totalna porazka . Turasy robia co chca . Po prostu oszukuja ludzi ! Uwaga !

Ksyt

Witam tak szczeże nie polecam tej agencji pracy byłem z dziewczyną rok temu (usunięte przez administratora)

Beata

Ja jadę 9 wrzesnia

jaaa

Ktoś jedzie na drób od września?

Beata
@jaaa 07.08.2017 17:30
Ktoś jedzie na drób od września?

Hej????ja jadę 9 wrzesnia

Beata
@Beata 05.09.2017 13:19
Hej????ja jadę 9 wrzesnia

A skąd jedziesz? Odezwij się do mniego (usunięte przez administratora) ????

Ja

Byłem 3 miesiące w tej agencji. Zdecydowanie odradzam... Pieniądze marne, ciągle pod telefonem i zero organizacji. Radzę rozejrzeć się za inna agencja. Pozdrawiam

ninja

Kto jedzie na cebulki do Berkhout? Ponoć zakwaterowanie jest w jakimś nowym hotelu.

Nygus

INFORMACJA DLA TYCH KTORZY WYJEŻDŻAJĄ prostowanie do poprzedniej informacji- "Dostałam przelew i za 59,5 godziny mam na koncie 295,45 euro. Jest to kwota po wszystkich odciągnięciach, tj. : -podróży w 2 strony,-dojazdu do pracy,-domku,-ubezpieczenia. Gdy dodałam te wszystkie wydatki, to wychodzi 7,85 euro netto na godzinę". Od kwoty 295,45 euro muszę odjąć 65 euro za podróż z Polski do Holandii i wychodzi płaca netto 230,45 euro. ***Dziś dodano mi do poprzedniego przelewu kwotę 91,12 euro. RAZEM WYPŁATA NETTO PO ODJĘCIU WSZYSTKICH KOSZTÓW ZA 59,5 GODZINY WYNOSI 321,57 EURO. PŁACA NETTO NA GODZINĘ WYNOSI-5,40 EURO. NIKT W POLSCE ZA 7 DNI PRACY NIE ZAROBI 1,350 ZŁOTYCH. Krótko mówiąc zaje*** życie jak w madrycie oferuje firma nie ma patrzcie na hejterowskie opinie a dla młodych którzy dopiero wyjeżdżają na dobrą banię też stuknie kto ma wiedzieć ten wie ! Gdyby ktoś usłyszał kiedyś o Nygusie może uderzyć śmiało do coffiku ze mną ;)

ciekawscy

Witam. mamy razem z dziewczyna jechać na pomidorki koktajlowe. Proszę o opinie jak ktos tam pracował lub pracuje. Jakie są warunki pracy jak z godzinami, czy firma wypłaca pieniądzze terminowo i czy nie zaniża liczby godzin na solarisie.Jakie są warunki mieszkaniowe i jak z dojazdem do pracy.dziękuję pozdrawiam

andzia

Rozbiórka i pakowanie mięsa drobiowego ;) ktoś był ? Jaka jest wasza opinia ?

Anka

Czy jedzie ktoś w czerwcu na cebulki?. Może ktoś już był ,czy warto jechać ?

Rusałka
@Anka 23.05.2017 10:39
Czy jedzie ktoś w czerwcu na cebulki?. Może ktoś już był ,czy warto jechać ?

Ja jadę w czerwcu na cebulki ;) Ktoś coś to pisać

Iza
@Rusałka 05.06.2017 13:58
Ja jadę w czerwcu na cebulki ;) Ktoś coś to pisać

Tez chce jechac na cebulki,,,bylam juz z ta firma i to ze znow chce jechac mowi samo za siebie,,,pozdrawiam

Baska

Hej ja z ta firma 3kontrakt skonczylam I nie narzekam jak ktos chce pracowac to bedzie a jak nie wylatuje pierwszy raz bylam I co po tyg znajomi praca itd wiec ja nie narzekam na ta forme szczerze jedz zobacz a jak nie bedzie sie podobac wracaj pozdrawiam hehe

Zawiedziona

bylam juz z ta firma w holandi,,nie wyjezdzaj!!!!!!!!!!!!

Baska

Hej kto.w czwartek jedzie ns pomidorki koktajlowe ?

zawiedzona

Witam.Byłam na paru akcjach z tej firmy.Każda akcja jest inna zakwaterowanie jest dobre,ale daleko do pracy przeszło godzinę ,na spanie czasami 2,5 godziny 3.Następna zakwaterowanie super blisko praca ,ale i tak się trafiło że domek zasyfiony,że strach tam wejść a co dopiero mieszkać.Trafiło się też na (obora,szopa)przerobiona na hotel hi hi hi,przeszło 150km do pracy,po powrocie zimno ,woda po 5 osobach zimna ,sklepu brak spania również mało.Z polskimi biurami spoko ,mili wysłuchają,wytłumaczą,gorzej z holenderskimi po akcjach to już olewają.Koordynatorzy pożal się .....wymienić na lepszy model,jak chwalisz to słuchają jak problem to obracają się i ich nie ma.Praca jak praca zależy gdzie się trafi na jaki zakład,ja na samą pracę nie narzekam .Było ciężko ,dużo godzin ale to wiedziałam jadąc na akcje przeważnie pracowałam u Waltera atmosfera była super ale jest warunek trzeba pracować jak ktoś nie umie to niech nie jedzie .pozdrawiam

Zuzanna

@Gochacrjg to rzeczywiście bardzo szybko od czasu zgłoszenia do wyjazdu do pracy. Dziękuję za Twój komentarz. Wskazuje to na bardzo dobrą komunikację ze strony firmy. Chętnie dowiemy się więcej na temat Twoich dalszych doświadczeń.

Gochacrjg
@Zuzanna 24.04.2017 13:11
@Gochacrjg to rzeczywiście bardzo szybko od czasu zgłoszenia do wyjazdu do pracy. Dziękuję za Twój komentarz. Wskazuje to na ba...

Mialam jechac 06.05 a jade 29.04

Izolda
@Gochacrjg 24.04.2017 16:30
Mialam jechac 06.05 a jade 29.04

Ja tez jade 29kwietnia jedziesz z opola?

Zuzanna

@Taka sobie jarozumiem, że masz dobre doświadczenia z pracy w BestenWest Work? Chętnie dowiemy się więcej na temat tego jak wyglądała współpraca z firmą. Jak długo czasu minęło od zgłoszenia się do agencji do rozpoczęcia pracy?

Gochacrjg
@Zuzanna 06.04.2017 09:09
@Taka sobie jarozumiem, że masz dobre doświadczenia z pracy w BestenWest Work? Chętnie dowiemy się więcej na temat tego jak wyg...

Jade 6 maja ktos jedzie

Gochacrjg
@Zuzanna 06.04.2017 09:09
@Taka sobie jarozumiem, że masz dobre doświadczenia z pracy w BestenWest Work? Chętnie dowiemy się więcej na temat tego jak wyg...

W srode tz 19.04.17 zarejestrowalam sie na stronce agencji i za chwile mialam tel. Jade 06.05

gabi

Wybieram się na sortowanie cebulek z tej firmy i nie wiem czy warto. Proszę o opinie

Taka sobie ja

Byłam na akcji 16.03-23.03, nie mogę powiedzieć złego słowa , ekipa fajna, warunki także, wszystko o czym nas poinformowano przed wyjazdem się zgadzało także wiadomo było z czym się mierzyć :-) kasa na czas także wypłacona, więc polecam jak najbardziej i nie rozumiem tego grona niezadowolonych...

Engie
@Taka sobie ja 30.03.2017 17:48
Byłam na akcji 16.03-23.03, nie mogę powiedzieć złego słowa , ekipa fajna, warunki także, wszystko o czym nas poinformowano prz...

a przy czym pracowałaś, co za praca, w jakiej miejscowości (w NL)?

nick 2
@Engie 10.05.2017 16:34
Taka sobie ja_"-a przy czym pracowałaś, co za praca, w jakiej miejscowości (w NL)?

ludzie napiszcie jakieś konkrety???

Zuzanna

@kkkkk co sprawiło, że tak odbierasz firmę BestenWest Work? Rozumiem, że dość długo pracowałeś za ich pośrednictwem. @jazadowolony co uważasz za największy plus współpracy z firmą?

kkkkk

Nie poecam tej agencji pracowalem rok czasu u nich(usunięte przez administratora)

Zuzanna

@jazadowolony rozumiem, że jesteś zadowolony/a ze współpracy z firmą BestenWest? Chętnie usłyszymy więcej na temat Twoich doświadczeń.

nataly

hej ja jade na tydzien 16marca na kwiatk do holandii, wiem tylko tle ze spimy w okach 6-8 osobowych i zeby wiac buty. Czy mam sobie brac tez koldre poduszke/ i czy rzeczywiscie nie ma mozliwosci podjechania do sklepu przez ten tydzien pani powiediala zeby sobie zarcie wziac na tydzien bo nie bedzie mozna zrobic zakupow a wifi est?

Kaja
@nataly 10.03.2017 15:04
hej ja jade na tydzien 16marca na kwiatk do holandii, wiem tylko tle ze spimy w okach 6-8 osobowych i zeby wiac buty. Czy mam s...

Witam jadę 16 też do holandi czy ktoś wie o wyjeździe bo dzwonie do do babeczki i nic nie wiadomo proszę o wiadomość

jazadowolony
@Kaja 15.03.2017 08:31
Witam jadę 16 też do holandi czy ktoś wie o wyjeździe bo dzwonie do do babeczki i nic nie wiadomo proszę o wiadomość...

Mogę Ci opowiedziec, firma godna polecenia mail malina.truskawkaa@onet.pl

PAT

witam, jade w tą sobote do oss na pakowanie kurczaków, może ktoś napisać opinie o pracy i mieszkaniu? Bardzo mi na trym zalerzy.

dobra rada
@PAT 02.03.2017 14:51
witam, jade w tą sobote do oss na pakowanie kurczaków, może ktoś napisać opinie o pracy i mieszkaniu? Bardzo mi na trym zalerzy...

No to się ze sto razy zastanów czy warto tam jechać za takie pieniądze i 12 godz.na nogach w chłodzie???

Ola

Przerażają mnie te wszystkie opinie. Może mi ktoś powiedzieć jakie są warunki mieszkaniowe ile tygodniowo można zarobić?

wiki

Jadę w sobotę do oss na sortowanie owoców warzyw. ...jak tam jest?

alutka

Witam mam pytanko wybieram sie w niedziele do Holandi do pakowania miesa przez irme BEST WEST TYCHY jakies opinie na temat pracy i firmy na adres ala.maniek@wp.pl

Iga

Witam. Czy jezdził ktoś na tygodniowe lub 2tyg.akcje np.do kwiatów do Holandii z tej agencji i mógłby podzielić się swoimi doświadczeniami na temat pracy przez tą firmę.Czy warto skorzystać z takiej oferty.Z góry dziekuję za wszelkie odpowiedzi.Pozdrawiam.

Ula
@Iga 16.02.2017 19:19
Witam. Czy jezdził ktoś na tygodniowe lub 2tyg.akcje np.do kwiatów do Holandii z tej agencji i mógłby podzielić się swoimi doś...

Moja Droga, jeśli jesteś zdeterminowana,optymistycznie nastawiona do świata i silna to dasz radę! Za tydzień czasu można zarobić ładne pieniądze!/ok 300 euro/. Mieszka się w domkach z salonem, nie jest to hotel 4-gwiazdkowy co prawda, ale jak weźmiesz z sobą produkty spożywcze na tydzień to nawet ciepły posiłek można ugotować spokojnie. Ludzie też są fajni i życzliwi.Ale zasuwać trzeba i na to musisz się nastawić, śpiąc niewiele.Nogi po pracy jak nie Twoje,nieźle uśmialiśmy się wszyscy, gdy wychodziliśmy z autokaru do domu jak widzieliśmy siebie nawzajem.Cudowny widok! Każdy chodził tak śmiesznie jak na gumowych nogach! Ale żebyś w pełni zrozumiała co to znaczy, sama musisz spróbować.Cały świat należy do Ciebie! I nie bój się przygód.Powodzenia!

A

Hej czy ktoś może się odezwać w sprawie pracy na zbieraniu zamówień, obróbka kurczaka i pakowanie? dostałam telefon i ofertę pracy. Jeśli ktoś był mógłby podzielić się doświadczeniem? mój mail - jopikajo@gmail.com

Anonim

Witam. Czy ktoś wybiera się w najbliższym czasie z tej agencji do Holandii na pakowanie mięsa drobiowego, obróbki drobiu i zbieraniu zamówień? Jakieś aktualne opinie na temat tej agencji?

ssonn
@Anonim 13.02.2017 14:35
Witam. Czy ktoś wybiera się w najbliższym czasie z tej agencji do Holandii na pakowanie mięsa drobiowego, obróbki drobiu i zbie...

Ja planuje, ale pierwszy raz ;) zobaczymy jak bedzie!

Anonim
@ssonn 21.02.2017 14:12
Ja planuje, ale pierwszy raz ;) zobaczymy jak bedzie!

Ja również planuje wyjazd i prawdopodobnie będzie w ten weekend. Mam nadzieję, że nie będzie tak źle jak co niektórzy piszą.

Cytrynka12

Mam pytanie. Czy dostajemy cieple ubranie do tej pracy i czy jest tam zimno. Prosze o odp

Z.
@Cytrynka12 09.02.2017 21:14
Mam pytanie. Czy dostajemy cieple ubranie do tej pracy i czy jest tam zimno. Prosze o odp

Dostajesz w pracy tylko odzież (spodnie, bluza) cienką. W pracy masz jakieś -4 max. Jeśli się ruszasz to czasem jet gorąco. Pozdrawiam. Z.

Nygus
@Cytrynka12 09.02.2017 21:14
Mam pytanie. Czy dostajemy cieple ubranie do tej pracy i czy jest tam zimno. Prosze o odp

Zależy gdzie trafisz jak na drób temperatura jest znośna na każdą pogodę latem zarówno jak i zimą

betija

Witam. Zaproponowano mi przez te biuro za tydzien wyjazd do pracy przy zbieraniu zamowien na magazynie z drobiem. Zastanawiam sie czy jechac. Przeczytalam kilka negatywnych opinii. Moze ktos jeszcze sie wypowie lub dopowie cos wiecej na temat tej firmy i zakwaterowaniu w Rotterdamie lub Oss. Pozdrawiam ;)

anonim

Eena

benia

Mam pytanie, czy ktoś wybiera się teraz w sobotę lub poniedziałek na robienie bukietów do Gravenzanden, okolice Hagi? Odezwijcie się.

marian

Nie jest żle zawsze może być gorzej

nie Polecam

Nie polecam Byłem bardzo długo i widziałem straszne rzeczy wasz wybór!

Dawid

Ja jadę 28.01 do roterradamu na pakowanie.sortowanie mięsa ktoś był wie co i jak

kasia.surmiak@o2.pl
@Dawid 23.01.2017 14:27
Ja jadę 28.01 do roterradamu na pakowanie.sortowanie mięsa ktoś był wie co i jak

Ja jadę W sobotę na tą pracę z chłopakiem

Dawid

Witam co możecie mi powiedzieć na temat Bestenwest Work Sp. z o.o. na obecną chwile? Praca przy odkrawaniu piersi od korpusu . To rzetelna agencja ? jak na miejscu ? Chciałbym uzyskaćjak najwiecej informacji . Pozdrawiam

bambus
@Dawid 04.01.2017 13:52
Witam co możecie mi powiedzieć na temat Bestenwest Work Sp. z o.o. na obecną chwile? Praca przy odkrawaniu piersi od korpusu...

Haha

bambusek1994

witam jadę z ekipą do pracy na obróbkę mięsa do oss jakieś opinie na temat pracy ? na coś uważać ? proszę o kontakt

Lukass

Witam ma ktoś może informacje na temat pracy w ozz Produkcja - Holandia - obróbka mięsa był bym wdzięczny

Gosia

Witam . Mam jechać 02.01.2017 do Rotterdam na kurczaki :D Ktoś był tam ? Proszę o jakieś opinie . I opinie odnośnie płac :) Czekam na info . (usunięte przez administratora) Pozdrawiam Gosia .

Monika

Hej:) wybieram sie 7 Stycznia 2017 na kwiatki do Aalsmeer czy ktos jedzie? prosze o kontakt (usunięte przez administratora)

PaniDomu

Dzieki ja nie jade uratowałeś mnie

Koleżanka

Chciałaby m sie do wiedziec czy naprawde jest tam tak jak ta pani z biura opisywala

anonim

(usunięte przez administratora)

Nikita

Serio? ja mam teraz w sobotę jechać ale jak tam takie cyrki to dziękuję bardzo

Nowa

Nowa ... Chcialam sie dowiedziec o tej firmie bestwest jak tam z wyplatami na czas, godziny pracy ,jak z mieszkaniem , i dojazd do pracy bo mowili ze gratis . prosze o jakas wiadomosc kto tam byl czy jest. Zgory dziekuje .

ja

Wyjazdy są w godzinach 16-17, bus podjeżdża pod dom

Gość

O której godzinie jest wyjazd w tą sobote i skąd.?

Gość

O której godzinie jest wyjazd w tą sobote i skąd.?

Zostaw opinię o BestenWest Work Sp. z o.o. - Tychy

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BestenWest Work Sp. z o.o.