BestenWest Work Sp. z o.o.
3 474 6 1

Opinie o BestenWest Work Sp. z o.o.

kejti98
Zweryfikowany użytkownik

Witam, wybieram sie z chłopakiem 20.10 na kurczaki, może ktos coć więcej powiedzieć?

Szymcio

Siemka wybiera się ktoś 6 października do oss na kurczaki?

Zuzanna

@M jakiś czas temu pisałaś, że wybierasz się z chłopakiem do pracy poprzez agencję BestenWest Work. Jesteś już na miejscu? Możesz napisać jakie są Twoje wrażenia? Czy wszystko okazało się być zgodne z umową? Jesteś zadowolona z zakwaterowania? Napisz proszę jakie są Twoje wrażenia. Będzie to bardzo cenne dla osób, które rozważają podjęcie pracy za granicą.

Nygus

INFORMACJA DLA TYCH KTORZY WYJEŻDŻAJĄ prostowanie do poprzedniej informacji- "Dostałam przelew i za 59,5 godziny mam na koncie 295,45 euro. Jest to kwota po wszystkich odciągnięciach, tj. : -podróży w 2 strony,-dojazdu do pracy,-domku,-ubezpieczenia. Gdy dodałam te wszystkie wydatki, to wychodzi 7,85 euro netto na godzinę". Od kwoty 295,45 euro muszę odjąć 65 euro za podróż z Polski do Holandii i wychodzi płaca netto 230,45 euro. ***Dziś dodano mi do poprzedniego przelewu kwotę 91,12 euro. RAZEM WYPŁATA NETTO PO ODJĘCIU WSZYSTKICH KOSZTÓW ZA 59,5 GODZINY WYNOSI 321,57 EURO. PŁACA NETTO NA GODZINĘ WYNOSI-5,40 EURO. NIKT W POLSCE ZA 7 DNI PRACY NIE ZAROBI 1,350 ZŁOTYCH. Krótko mówiąc zaje*** życie jak w madrycie oferuje firma nie ma patrzcie na hejterowskie opinie a dla młodych którzy dopiero wyjeżdżają na dobrą banię też stuknie kto ma wiedzieć ten wie ! Gdyby ktoś usłyszał kiedyś o Nygusie może uderzyć śmiało do coffiku ze mną ;)

GrzechuKrk
@Nygus 11.06.2017 01:40

chetnie :)

Luna2207

Witam Powiedzcie mi czy opłaca się jechać przez to biuro na tzw. Akcję? Ile wychodzi tygodniowo i jak wygląda praca? Proszę o odpowiedź.

qwerty1234

Jedzie ktoś w ten weekend do Oss na kurczaki?

M
@qwerty1234 25.07.2018 13:00

Ja z chlopakiem jedziemy dopiero we wrześniu

anonim

(usunięte przez administratora)

Tenktos

Potwierdzam wszystko co jest napisane. Najgorsza agencja pracy.

Rafał K
@Tenktos 16.05.2018 20:19

Zgadzam się w 1000%

M
@Rafał K 29.06.2018 23:15

Czemu najgorsza?

Dixon

Jak wygląda praca w Oss na pakowaniu drobiu ? mozecie cos powiedziec o pracy i zakwaterowaniu ?

Zuzanna

@Tenktos, co bezpośrednio wpłynęło na to, że Twoja opinia o BestenWest Work wygląda właśnie tak? Widzę, że zgadzasz się z poprzednimi opiniami, zamieszczonymi na forum. Mimo wszystko proszę Cię o napisanie i opublikowanie tu własnych spostrzeżeń i uwag odnośnie do Twojej współpracy z BestenWest Work.

Dawid ten co byl

Odradzam wszystkim wyjazdu przez to biuro do Oss na kurczaki warunki sa uwlaczajace mieszka sie w bungalach i za 48 h pracy dostaje sie okolo (usunięte przez administratora)€ bo odciagaja 5€ za dojazd do pracy autokarem nie wiem i nie umiem stwierdzic jak przedstawiaja sie inne oferty tego biura ale z tego co slyszalem to to biuro nie ma najgorszych recenzji ale praca w oss porazka (usunięte przez administratora)

Alicja
@Dawid ten co byl 18.03.2018 17:49

Potwierdzam pracowalam z chlopakiem w tamtym roku od maja do lipca i totalna porażka (usunięte przez administratora)! Nie mili koordynatorzy (usunięte przez administratora)!

Zuzanna

@Czarna2207, aby mieć gwarancję rzetelnych informacji dotyczących współpracy z BestenWest Work to powinieneś takie pytanie wystosować bezpośrednio do tej firmy. Co sądzisz o takim rozwiązaniu?

Czarna2207

Witam chciałbym jechać na akcję z tego biura czy jest to opłacalne ile wychodzi mniej więcej na tydzień? Czy w Czerwcu też mają jakieś akcję? Proszę o pomoc

Administrator

W czasach korzystnej dla kandydatów sytuacji na rynku pracy, atmosfera w miejscu zatrudnienia odgrywa coraz istotniejszą rolę. Czy tak samo jest w BestenWest Work Sp. z o.o.?

Teresa

Czy ktoś był na akcji Wielkanoc lub na jakiejś akcji z tej agencji w tym roku.Czy tam taz jest praca przy robieniu bukietow czy coś innego.Wyjazd 15 marcaJakie warunki czy warto jechać.

Dorota

Ja też jade na tą akcje 24.02 z tą firmą pierwszy raz z Radomska może ktoś wie jak tam z godzinami i płacą bo różne opinie są

Iga
@Dorota 17.02.2018 20:16

Moja znajoma jeżdzi z tą firmą już od kilku lat na takie akcje do kwiatków, właśnie z Radomska.Teraz też wróciła z akcji Walentynki,mówiła że pracowały po12-14godzin,ale była tylko10dni nie 2tyg.Zależy podobno do jakiej firmy się trafi ona robiła tyle godzin ale inne dziewczyny pracowały podobno po 5-6godzin w innych firmach.Więc tutaj już się nie zarobi,.Niby zagwarantowane jest (usunięte przez administratora)euro za 7dni pracy,musisz mieć tyle godzin żeby zarobić to minimum.

Dorota
@Iga 18.02.2018 09:34

Iga ile ta kolezanka miała na godzine netto jak wygląda zakwaterowanie czy duże potrącenia i kasa była na czas

anonymous
@Iga 18.02.2018 09:34

Akurat 12-14 pracowali nieliczni pozostali do 10 , a często 7- 8

Iga
@Dorota 18.02.2018 14:34

Kasa na czas wypłacalni są.Coś mówiła że chyba po otrąceniach na czysto na godzine coś koło (usunięte przez administratora)euro jej wyszło,ale ile sie zarobi to zależy ile godzin bedzie.Raczej nie bedzie praca na całe 2tyg.może być 8dni,10dni.

Czapla1
@Iga 19.02.2018 11:56

Wyplacaja pieniądze normalnie, ale dużo potracaja. Jak ktoś chce żyć z dnia na dzień to biuro dla niego. Jeżeli chcesz odłożyć pieniądze to na pewno nie tutaj.

bigos99
@Dorota 17.02.2018 20:16

Ja jestem z okolic Radomska i byłam w tamtym roku przez Best&West na cebulkach kwiatów - czyszczenie i sortowanie. Byłam niecałe 3 tygodnie. Na tasmie musza byc osoby o mniej wiecej tej samej szybkosci zeby robota jakos szla. Ja stalam na koncu, gdzie lecial najgorszy sort i musialysmy z dziewczynami jakos sie wyrabiac, co nie bylo latwe, bo tempo pracy jest ogromne. Zarobilam dobre pieniadze, mieszkalam w hotelu, pokoj 2 osobowy, w srodku aneks kuchenny, 2 lozka, stol, krzesla, szafa, lodowka, mikrofalowka i telewizor. Maly problem byl z prysznicem, bo jakies 20 dziewczyn po pracy pod prysznic, a mezczyzn tylko bodajze 2 albo 3 na dziennej zmianie, wiec oni nie mieli kolejek. Praca jak praca, trzeba robic. Byly kobiety ktorym sie naprawde nie chcialo robic, zostaly zwolnione nawet po 1 dniu bo tylko narzekaly. Pralnia jest platna 2 euro pralka i 2 euro suszarka. Najgorzej bola rece, bo caly czas pracuja, czasem mimo rekawiczek zdarte do krwi. Dostalam salarisy w styczniu i wszystko sie zgadza.

Lidka

Witam.Czy ktoś może mi wytłumaczyć jak to jest z tymi godzinami,dlaczego jedni pracują po12-14godzin a drudzy po7-8.Czy tam się jedzie do róznych firm i w jednych jest więcej pracy a co za tym idzie i godzin a w drugich mniej.Mam zamiar jechać tam pierwszy raz.

@@
@Lidka 21.02.2018 12:50

Szczerze odradzam

Mario

Byłem na walentynkach, dużo pracy ale i kasa niezła, domki fajne i ciepłe polecam. Jak bym nie miał stałej pracy w NL to zalicza bym każda taka akcje

Mario
@Mario 19.02.2018 14:56

Jedz śmiało dobra i szybka kasa tylko narobić się trzeba ale nie ma kasy za nic, domki fajne w firmie w której pracowałem trochę chwilami chłodno ale nie zimno, atmosfera też spoko

Czapla1

Mieszkania spoko? Za pralnie trzeba placic, internetu brak. Chyba, ze trafisz na hotel z nienajlepszymi warunkami.

Jula

Hej.Wybiera się ktoś na akcje bukiety z okazji dnia kobiet,wyjazd 24lutydo10marca.A może ktoś był już na takich akcjach i może podzielić się swoimi opiniami jak tam jest,ile godzin się pracuje,jaka praca,zarobki tu na forum lub priv mój e-meil julita230482@wp.pl

Dorota
@Jula 14.02.2018 18:15

Jedzie ktoś na akcje Dzien Kobiet wyjazd 24.02.18 na dwa tygodnie

Bbbb
@Jula 14.02.2018 18:15

Ja się wybieram I również jadę 1 raz

Dorota

Jedzie ktos na akcje z tej firmy Dzień Kobiet na dwa tygodnie wyjazd 24.02.18

Jula

Hej czy wyjeżdża ktoś,24lutego do 10marca na akcje bukiety z okazji dnia kobiet.Mam zamiar jechać pierwszy raz i nie wiem czy warto.Ile się godzin pracuje i ile można zarobić przez te 2tyg.Może kto,s już był i podzieli się swoimi opiniami tu na forum lub na priv (usunięte przez administratora)

piotr

siemka wyjezdza ktos w weekend na pakowanie i segregacje miesa drobiowego do holandi ??

Onaaa
@piotr 29.01.2018 13:35

Tez o to samo bym chciala zapytac

Onaaa
@piotr 29.01.2018 13:35

Jedzie ktos moze 17nastego do pracy przy drobiu?

Zuzanna

Wasze ostatnie wpisy dotyczą pracy, którą za pośrednictwem BestenWest Work Sp. z o.o. będziecie wykonywać za granicą. Czy możecie napisać, na jakich warunkach zatrudnienia będziecie z firmą współpracować? Wszystkie aktualne informacje na ten temat będą ważne dla osób poszukujących zatrudnienia.

Nowy123

Ktos może napisać opinię o pracy przy kwiatach w Holandii?

LeKamyk

Siema wie ktoś co z tym wyjazdem na ta akcję Walentynki bo nikt nie odbiera (usunięte przez administratora)

Blanka

Cześć. Chcemy z chłopakiem wyjechać do masarni do Niemiec. Za darmo dojazd do Niemiec, zakwaterowanie i jedzenie.(usunięte przez administratora) Wyjeżdżamy pierwszy raz. Czy może ktoś coś doradzić? Powiedzieć jak tam jest? . Pozdrawiam

Berkhout

Praca dobra jest i da sie zarobic na tydz 300euro spoko a mieszkanie jak u nas to tez ok 2 osoby na pokoju aneks kuchenny tv wi fi tylko lazienki wspolne

AAAA

Jest może jakaś chętna dziewczyna na wyjazd na tulipany pod koniec grudnia?

Judyta
@AAAA 27.11.2017 13:39

Zastanawiał się nad wyjazdem

Zuzanna

@Daria ocenzurowaniu, o którym wspominasz, podlegają tylko te wpisy, które są obraźliwe, naruszają czyjeś dobre imię i nie respektują innych postanowień regulaminu, który możesz znaleźć na naszej stronie internetowej.

Nick

A jaka stawka tygodniowa ?

Maria

Witam. Nie polecam Firme MC Service z Venlo . Totalna porazka . Turasy robia co chca . Po prostu oszukuja ludzi ! Uwaga !

Zostaw opinię o BestenWest Work Sp. z o.o. - Tychy

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BestenWest Work Sp. z o.o.