SQS Sorting and Quality Services

Kraków

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 128 ocen.

Opinie o SQS Sorting and Quality Services

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SQS Sorting and Quality Services

Gogol

Czy jesteście pewni, że nie można napisać coś pozytywnego o firmie? Jeśli jest tak źle dlaczego nikt nie zmienia pracy? Doceniajmy to co mamy !!!!!

Grażka

Słyszałam , że to fajna firma i nawet chciałam przejść do pracy ale nie widzę nigdzie ofert dla kontrolera jakości.

były_pracownik
@Grażka 03.02.2017 11:31
Słyszałam , że to fajna firma i nawet chciałam przejść do pracy ale nie widzę nigdzie ofert dla kontrolera jakości....

Nie warto

Mysla ze sa najmądrzejsi

Jedna z najgorszych firm, w ktorej pracowalam. Zero szacunku, traktuja jak smieci. Pracowalam nad projektem, dosc dlugo. Stworzylam go od A do Z. A resultat? Zaczalam nosic okulary! Zepsulam zdrowie. Wzamian za dobra prace caly czas slyszalam jakies pretensje. O podwyzce juz w ogole nie wspominam. Wlascicieli spolki mysla ze sa najmądrzejsi. Znalazli "dziure" w prawie i robia na tym pieniedzy. Nie wspolpracujcie z nimi! Zwolnilam sie, kiedy zaczeli dzwonic kienci i grozic sadem.

Pracujacy

Jak komuś jest źle zawsze może coś zmienić ale trzeba się dobrze zastanowić. SQS Sorting and Quality to spoko firma z perspektywami bez złudnych obietnic!!!

anonymous
@Pracujacy 03.08.2017 09:30
Jak komuś jest źle zawsze może coś zmienić ale trzeba się dobrze zastanowić. SQS Sorting and Quality to spoko firma z perspekty...

no raczej nie haha ;p

Oczko

SQS Sorting to dla mnie świetna firma i nie na chwilę ale na lata.

nick
@Oczko 21.07.2017 17:43
SQS Sorting to dla mnie świetna firma i nie na chwilę ale na lata.

niezłe jaja, pracownik adm pisze posty

anonymous

Всем кто рассматривает вакансии в SQS,особенно в сотрудничестве с такими фирмами как Индезит или Вирпул,будьте внимательны что обещаных часов работы нет и не будет,условия жилья их просто не существует-не чистоты,не тепла,и кухня с душем на одном этаже для все трех этажей,сырость и влага обеспеченна.На рабочем процесе на вас навещают вместо одного три,в то время когда поляки за вас будут получать премии а вы 0,и при этом будут кормить завтраками в предоставлении рабочих часов!так,что подумайте сто раз хотители вы ишачить как ишак и иметь в кармане не более 400у.е?

MONIA

Tak się składa że gościa znałyśmy z wcześniejszej firmy ale widocznie się nie spisywał na stanowisku kierownika. Głupio zawierzyłyśmy mu gdy namawiał nas na zwolnienie i przejście do jego nowej firmy co niestety głupio to zrobiłyśmy. Facet obiecywał wynagrodzenie 2,5 netto stanowisko lidera ,super warunki. Ale nie chciało mu się znaleźć dla nas pracy, ciągle kłamał że za tydzień wchodzimy na zakład .To przez działania jednej takiej osoby jak P. Sachajski postrzeganie całej firmy może być negatywne. To on jest odpowiedzialny za region i on podpisuje umowy z pracownikami to on kłamie ludziom którzy chcą polepszyć swoje warunki bytowe. Czuje się jak właściciel firmy tak też często się zachowuje więc dlaczego nie opierać swojej opinii na przykładzie tego karierowicza?

Oszukana
@MONIA 02.08.2017 11:40
Tak się składa że gościa znałyśmy z wcześniejszej firmy ale widocznie się nie spisywał na stanowisku kierownika. Głupio zawierz...

Miałam identyczną sytuację z pożal się Boże kierowniczkiem Sachajskim. Obiecywał gruszki na wierzbie. Najgorsza firma dla jakiej miałam okazję pracować. Jeśli sama nie zadzwoniłam do kadr z jakimś problemem to nie mogłam liczyć na to, że mój kierownik-Sachajski załatwi cokolwiek. Zawsze mówił, że zapomniał, że w kardach coś pomylili itp. Za każdym razem coś wymyślał nie będąc nawet świadomym tego, iż próbuje wcisnąć kolejny kit ludzią znającym prawdę. Na szczęście w porę się zorientowałam co jest grane i odeszłam. Szkoda mi naiwnych ludzi, którzy nadal próbują pracować pod jego kierownictwem i wierzą w bajki, które im wciska. Firma sama w sobie nie jest zła, choć przez ślepe ufanie swoim pracowniką-psełdokierowniką tracą dużo. Przez ten cały okres pracy dla SQS w zakładzie Delphi nikt z tz "góry " nie zainteresował się co się dzieje i wierzono w kłamstwa pana Sachajskiego. Podsumowujac jeśli ktoś z państwa planuje zacząć współpracę z firmą SQS, A jego kierownikiem ma zostać pan Paweł Sachajski radzę się zastanowić kilka razy.

Magda.

SQS - odradzam. Chyba, że na chwilę jak na chleb nie masz i musisz.

Maruda

Dlaczego opieracie swoją opinię na podstawie działania jednego człowieka? To jest bardzo nieuczciwe!

Borus

Najgorsza firma w której pracowałem, a w szczególności kierowniczek pożal się Boże Paweł S oszust i krętacz nigdy nie dotrzymuje słowa, jak nie masz na piśmie to nie mam mowy żebyś ubiegał się o swoje. A właściciele głupio mu ufają. A przyjdzie czas że przekonają się jak ich wywiezie w pole.

Borus

Najgorsza firma w której pracowałem, a w szczególności kierowniczek pożal się Boże Paweł S oszust i krętacz nigdy nie dotrzymuje słowa, jak nie masz na piśmie to nie mam mowy żebyś ubiegał się o swoje. A właściciele głupio mu ufają. A przyjdzie czas że przekonają się jak ich wywiezie w pole.

Czortek

Czy jesteście pewni, że nie można napisać coś dobrego o firmie? Myślę, że wszędzie są okresy lepsze i gorsze, może tak jest w SQS teraz? Ale jesli nawet, to nie jest powód do oskarżania firmy o wszystko!

Cezary

Czy SQS Sorting and Quality Services nie posiada zupełnie zapotrzebowania na pracowników? Fajna firma to ludzie się trzymają.

Okropne

Oszuści! Wykorzystują ! Nie płacą, trakrują jak śmieci!

Okropne
@Worker 11.04.2017 09:45
Tak, chyba firmy pomyliłeś. Jeśli ktoś Ci nie zapłacił to chyba nie w tej firmie ponieważ wypłaty zawsze są na czas i właściwie...

Racja, należy sprawdzić jakimi umowami firma się posługuje , bo to że niesą podpisane przez pracodawcę świadczy o tym jak bardzo niepoważna jest firma. Zresztą widać , kak bez szacunku odpowiada na forum publicznym. Prywatnie jest jeszcze gorzej, do człowieka jak do psa

Worker
@Okropne 11.04.2017 14:50
Racja, należy sprawdzić jakimi umowami firma się posługuje , bo to że niesą podpisane przez pracodawcę świadczy o tym jak bardz...

Znów dziękujemy konkurencji za czułe wpisy na forum.

Edyta

Czy firma poszukuje obecnie pracowników do biura?

Rembel

SQS w Delphi. Oszukują na pieniądze, na stawkę oraz na stanowisko. Zdecydowanie nie polecam firmy. Umówiłem się na pracę jako kontroler jakości i tak miałem w umowie, ale jednak się okazało w 1 dzień pracy, że jest to praca na produkcji... Co miesiąc był problem z pieniędzmi rzędu 100-400 zł ,które rzadko nam oddawano a jeśli już to "na lewo" do ręki. Odszedłem z firmy na początku roku, brak świadectwa pracy do tej pory. W PIT wpisano mi około dwukrotnie mniejszy przychód niż rzeczywisty. Kierownik Paweł S. to oszust i człowiek niepoważny udający dobrego wujka. Żenujące. Sprawa leci do sądu.

Злой круль

Dzień dobry!!! Firma po prostu straszna stale zawsze obiecują, a w sumie nic nie robią. Ludzie z Ukrainy przyjechali i tych oszukany, choć odpowiedzialny sam z Ukrainy. Odpowiedzialny polak sam nic nie wiedział i karmił tylko śniadania. Nawet wynagrodzenie i tu zatrzymują!!!!! HORROR((((((( I odwołują się że winna jest księgowość. Ludzie kto jedzie pracować do Polski nie kontaktować się w tej firmie po prostu oszukany

Coordinator

Dziękujemy wszystkim kolegom i koleżankom z konkurencji za czułe słowa hejtu. Zapewne będzie tego więcej.

anonim

(usunięte przez administratora)

Czedar

Ja mam bardzo dobre doświadczenie z pracą u nich. Ale może miałaś pecha albo zwykłe nieporozumienie.

Cycu

Dąbrowa Górnicza, Fico. Praca w Sqs to jest dno i kilo mułu. Człowiek biega jak nie normalny a koordynator wyśmiewa w twarz. Zapytaj o wolne na pogrzeb z rodziny, to zapyta czy to konieczne. Liderzy pytają pracowników co się jak robi, bo nie wiedzą nic. Szkolenie przeprowadza Nie koordynator a zwykły pracownik, a potem czemu źle sprawdza. Jak nie ma pracy to każą odklejac taśmy z podłogi. Jedna koordynatorka pani Agata N. Ogromny szacunek, potrafi wysłuchać, załatwić co potrzeba, naprawdę ogromne brawa. Reszta to banda dzieci nic więcej. Według mnie, to nie firma a ludzie którzy nie potrafią się tym opiekować.

Nowy1234
@Cycu 11.01.2017 22:58
Dąbrowa Górnicza, Fico. Praca w Sqs to jest dno i kilo mułu. Człowiek biega jak nie normalny a koordynator wyśmiewa w twarz. Za...

Swoją historię opowiedział Pan który najpierw za wszelką cenę chciał się wkręcić do pracy w SQS żeby przejść do Zakładu..... Teraz takie brednie piszesz? ??? Gorzkie żale to do Kościoła! !!!!

cytryna

W Gliwicach nowe kierownictwo to totalna porażka normy wyciągnięte z [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie do wykonania jak nie zrobisz to ci nie zaplaca i tyle niech sam najpierw zrobi jeden z drugim i pokaże ze się da a nie wyssane z palca zenada

cytryna1
@cytryna 15.11.2016 10:57
W Gliwicach nowe kierownictwo to totalna porażka normy wyciągnięte z [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie do wykonan...

To chyba pracujesz w innej firmie albo nie rozumiesz po polsku :)

Tadek

A jakie opinie o pracy w tenneco Gliwice?

andrew

@Sagu pracowałeś może wcześniej poza granicami Polski?

Sagu

Polacy wykorzystywani jak murzyni, zadnego szacunku szczegolnie za granica...a szanowny pan dawid jest nie odpowiedzialny i nie umie organizowac pracy.. nie polecam nie pozdrawiam

jorguś

witam tak czytam te opinie i twierdze ze ja to mam dobrze pod sqs w czechach a ty kolego jak masz 8 zl na godzine to napewno nie jestes kordynatorem chyba nawet nie wiesz co to jest kordynator

ques

mi dali na poczatek 8, podobno da sie dociagnac do 10. ale [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jest okropny.praca na linii, przerwa trwa wlasciwie 15 minut na 8 godzin. nie wiem czy dluzej wytrzymam, ludzie opowiadaja ze kazdy sie zwalnia po tygodniu

qwerty

Czesc Przyjeli mnie ostatnio na koordynatora, dostalem na poczatek 8zl/h wiem ze malo, po nabraniu doswiadczenia powiem wiecej. Chcialem sie dowiedziec jaka srdnia stawke maja inny koordynatorzy, zeby miec jakies wiedze podczas targowania :P

asdf
@qwerty 25.03.2016 21:54
Czesc Przyjeli mnie ostatnio na koordynatora, dostalem na poczatek 8zl/h wiem ze malo, po nabraniu doswiadczenia powiem wiecej...

Jeżeli chcesz się dowiedzieć ile zarabiają koordynatorzy to zrób to w troszkę bardziej inteligenty sposób. Mój drogi, koordynatorem żadnym nie jesteś, jeśli piszesz, że masz stawkę 8zł/h. Nie opiszę co, jak i dlaczego, ponieważ naruszyłbym publicznie tajemnice firmy.

Ktoś

Nie polecam SQS w Dąbrowie Górniczej banda dzieciaków którzy traktują ludzi jak śmieci zero poszanowania oczekują nie wiadomo czego a sami nie dają nić od siebie .

szyszko

Hej, tez szukam pracy w czechach,jakby ktos coś miał to prosze o wiadomosc na mail: emrys8@gmail.com Jestem z Żor kolo jastrzebia na sląsku

szyszko
@szyszko 10.02.2016 01:26
Hej, tez szukam pracy w czechach,jakby ktos coś miał to prosze o wiadomosc na mail: emrys8@gmail.com Jestem z Żor kolo jastr...

koryguje mail: larry1890@gmail.com Dzieki i pozdrawiam wszystkich

pracownica
@szyszko 10.02.2016 01:26
Hej, tez szukam pracy w czechach,jakby ktos coś miał to prosze o wiadomosc na mail: emrys8@gmail.com Jestem z Żor kolo jastr...

Czechy to chyba najgorszy pomysł szczególnie przez biura pośrednictwa pracy a już napewno odradzam comac jobs Tragedia!!!naobiecuja a później wychodzi inaczej do tego nie potrafią obliczyć wypłat !!Koszmar jakiś....

Kate

My jezdzimy do Czech. Fajna i dobrze płatna robota. Jak ktoś zainteresowany to piszcie. Potrzeba duzo ludzi.

Krzysztof
@Kate 08.01.2016 10:27
My jezdzimy do Czech. Fajna i dobrze płatna robota. Jak ktoś zainteresowany to piszcie. Potrzeba duzo ludzi....

Witaj szukamy pracy razem z dziewczyna jest ofert dla par powiedz mi czy warto tam wyjechać do pracy , czy zarobi tam koło 3 tys miesięcznie wiesz jak to wszystko wygląda możesz mi cos wiecej powiedzieć o pracy

Krzysztof
@Krzysztof 28.11.2016 20:25
Witaj szukamy pracy razem z dziewczyna jest ofert dla par powiedz mi czy warto tam wyjechać do pracy , czy zarobi tam koło 3 t...

fred88@spoko.pl

ghhhhy

U nas na Łabędach też oststnio się poprawiło. Nie wiem co się stało ale nie ma na co narzekać

Tiger

W Gliwicach nie było kolorowo ale ostatnio się poprawiło.

sqs

Te ostatnie opinie to chyba ktoś z biura napisał... Gdzie są te premie???

Karol

My w Gdańsku mamy ponad 200 osób i Koordynatorzy są OK. Roboty jest dużo ale kasa też dobra. Polecam

jake

U nas na zakładzie jest dobrze. Dali nam dobre ubrania na zime. Chodzimy w lepszych niż ludzie z linii od klienta.

ola

Mi pasuje. Pracowałam w Exakcie i tam nas oszukali przy wyplatach. Tu w SQS Koordynator nawet załatwił nam premia. Póki co polecam.

nanana

Witam, czy może mi ktos podać numer telefonu do koordynatora z SQS-u ( Ficomirrors) Dąbrowa Górnicza?

gornik

jo robia na selekcjach . dobro robota . oststnio zarobilem 2600 . koordynator mlody jest ale daje rade

best

Ja mam niezle. wychodza 2500 2800 miesiecznie. Mogliby dac wiecej ale da sie zyc

pracownik

W bielsku nie polecam, ciągle roboty nie ma, kary za brak obuwia itp. Szukajcie gdzieś indziej

nowa

Hej. Byłam na pierwszym dniu pracy w sqs bielsko magazyn Jas. Pni koordynator bardzo miła poważnie podeszła do tematu,wszystko zostało mi powiedziane .Po rozmowie z innymi pracownikami wszystko się zgadzało, więc chyba dobrze trafiłam. stawki mogły by być lepsze no i umowy reszta jest oki.

camiro
@nowa 19.04.2015 23:42
Hej. Byłam na pierwszym dniu pracy w sqs bielsko magazyn Jas. Pni koordynator bardzo miła poważnie podeszła do tematu,wszystko...

Jak się pracuje w tym magazynie, są normy?

Harder

Dobre. Jakoś inni pracują i zarabiają niezłe pieniądze. Jak przychodzi taki nierób dla którego porządek i punktualność jest problemem to lepiej by było aby stał w kolejce pod Urzędem Pracy po zasiłek i normalnym ludziom głowy nie zawracał.

lizus
@Harder 11.03.2015 13:33
Dobre. Jakoś inni pracują i zarabiają niezłe pieniądze. Jak przychodzi taki nierób dla którego porządek i punktualność jest p...

Chyba jak Ci koordynator godzin do pisze:-) :-) :-)

oszusci

1.Nie wyplacaja calego wynagrodzenia 2.Bedziesz traktowany jak smieciuch 3. Koordynatorzy sa tacy inteligetni ze nawet ortografii nie potrafia... XD 4.Jesli odmowisz jednego dnia pracy to ci kopna w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br /> 5.wprowadzaja jakies chore kary za nie porzadek w szafce czy na strefie i trąca z wyplaty od 20zl do 50 :)

Jasiu

Firma kogucik...

Damian

Jeżeli cenicie siebie choć trochę to nie marnujcie czasu na pracę w SQS. Tam nigdy się nie rozwiniecie ani intelektualnie ani zawodowo natomiast zostaniecie do cna wykorzystani. Oddziałami zarządzają młode szczeniaki, którzy nawet szkół nie skończyli co za tym idzie wiedzy żadnej nie posiadają więc z takimi szefami NIC nie załatwicie.

pracownik

Nie polecam SQS ŻYWIEC zero profesjonalizmu pani koordynator powinna się iść leczyć do psychiatry tak jak wyżej było napisane nie wypłaca całego wynagrodzenia jeżeli ktoś odchodzi mści się i nie chce wypłacić całego wynagrodzenia.

Marta

jakie wynagrodzenie w Bielsku i na czym polega praca?

Prof

Jeśli dalej chcesz zrobić kurs wózkowego na koszt SQS to zadzwoń sobie do biura firmy. Tam Ci powiedzą jak to zrobić i na jakich zasadach.

anonim

(usunięte przez administratora)

lena

nie polecam tej firmy,a do rozmowy nie trzeba sie przygotowywać bo to śmiechu warte.Moja rada to ubierz się ciepło bo rozmowy przeprowadzają pod wiatą.

DamianKl

Dodam tylko od siebie, że pan Dawid osobiście umawia się na rozmowy kwal. a potem zapomina o tym i tłumaczy się ze nic mu szef nie przekazał. Przecież to on odpowiedzialny jest za rekrutację.

lena

Nie polecam tej firmy.Nie pracowałam tam na szczęście,ale byłam zaproszona na rozmowę i potwierdzam,że gówniarze zajmują tam nieodpowiednie dla nich stanowiska.Pierwszy raz spotkałam się z tak fatalnie przeprowadzoną rozmową-(mam na myśli firmę w Gliwicach)Pan Dawid ,który spotkał się ze mną na tej rozmowie po pierwsze nie miał zielonego pojęcia ,że byłam umówiona-tłumaczył się tym, że jego przełożony mu nie przekazał,a po drugie przeprowadził ze mną rozmowę o pracę pod jakąś wiatą na podwórku i dodam ,że pogoda była fatalna.I jeszcze chciał moje CV.Śmiechu warte.Pod wiatą.

Zostaw opinię o SQS Sorting and Quality Services - Kraków

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SQS Sorting and Quality Services