Magdalena Magda
23.04.2026 18:37
Tragedia jakaś, klienci z łapanki… agencja nic kompletnie nie robi a oczekują zapłaty! Mi nie pomogli.
Nie polecam!
Milena
24.04.2026 10:36
Klienci z lapanki? 😅 nie do końca rozumiem . w czym był problem ?
rozczarowana
28.07.2017 12:39
Witam,
my z mężem mieliśmy do czynienia z Panią z tej agencji nieruchomości tylko z odziałem w Pruszkowie.
Tą Panią tylko i wyłącznie interesują pieniądze i jej prowizja. Nie ma na uwadze dobra ani klienta ani kupującego. Bardzo zła współpraca, brak kompetencji na temat sprzedawanego domu, metrażu pomieszczeń, żadnych konkretów. Pani od razu przeszła do ustalania swojego procentu do prowizji. Brak profesjonalizmu, Pani robiła uwagi, że jak nie mamy pieniędzy możemy samochód sprzedać (żenada). Pani zniechęca do zakupu jak widzi, że sprzedający nie da się zrobić w konia.
Nie podpisujcie niczego, my na szczęście nie podpisaliśmy i uniknęliśmy kłopotów jak Pani z innego komentarza. Współczujemy tylko Panu, który nawiązał współprace w sprzedaży domu z tą Panią.
OSTROŻNIE z tą agencją, serdecznie odradzamy.
Pozdrawiam
Zostaw merytoryczną opinię o PL Nieruchomości