MPO WARSZAWA
3 16 5 1

Opinie o MPO WARSZAWA

Filtruj opinie po kryteriach:

Tomasz
 Opinia

Jak dla mnie pracodawca w porządku. Przejrzysty zakres obowiązków, dobre warunki pracy bez obaw o zdrowie czy bezpieczeństwo, no i wysokość pensji też mi odpowiada, zawsze na czas. PS. Jestem na stanowisku kierowcy śmieciarki. Na ich stronie widziałem, ze obecnie szukają trochę nowych ludzi, więc pewnie warto aplikować.

Pomocna?
Tak1Nie1
anonim
 Opinia

No siemanko, zainteresowała mnie praca w MPO przy ulicy Zabranieckiej. Mam do wyboru pracę jako ładowacz albo kierowca pojazdu do 3,5 tony. Pytanie - na które stanowisko warto aplikować, no i przede wszystkim czy w ogóle warto?

Pomocna?
TakNie
Jeszcze robię...wtem.mpo.
 Opinia

Robię od niedawna wtem.mpo..i.co....komunistyczny.skansen....gadki...w.poniedzialek..ile..to.wodki..wychlali..w..wekend..i.to.jest..dopiero..ynteligencja..barahla.tam.pracujacego...poziom.pracowniczy...i..podejscia..5987.lat.p.n.e...epoka.kamienia..lupanego..to.sie.nieumywa...jaśnie wielmozny... mechanik..mpo..dyzurny..nie..wlozy.. Ci. Rak.. Do samochodu..bo.tak.jest.spracowany...ze...cie..wysyla..na.tatarska...smiech....poziom.techniczny.samochodow.mpo.........karoce..juz.chodza.lepiej....czlowiek..wtej..firmie.sie..czuje..jakby..pracowal..w....psychiatryku...wisza.kartki..ze.nie..beda..zwalniac...a..chodza..sluchy...ze...maja..zwalniac......najlepsze..sa..samozwancze..ekipy..niezastapionych........ze..kto...do..nich..nie.przyjdzie..to..sie.nienadaje.....bez nich mpo..... Wyschnie.... plotkowac i odrabiać tyłek to w mpo szybko cię nauczą..... Poziom.. Tych.. Ludzi.. Tam.. Pracujących.. Postawa... Tych.co..pracuja..po2000lat.wtem.mpo....To.. Zabija.. W.. Człowieku.. Ambicje............. Motywacje....Kliki..klany......patrzysz na nich... To... Ci... Się.. Odechciewa... W.. Trasę.. Jechać..........tu..sie.nawet.niechce...nikomu..mowic....czesc...........syf emocjonalny..... Japy...to...maja...od..piet...do......antenek..na..glowie.........zarobki......wtem.mpo......................... To.. Sobie...... Oceńcie.......... Co... Wy... Na. To.... Ekipa... Niezniszczalnych ludkow.mpo....cu............malo..sie...dzieje.... Natym..forum..zacznijta coś pisać......

Pomocna?
Tak9Nie1
Ramzes
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Jeszcze robię...wtem.mpo. 19.02.2019 21:39

A jakie zarobki jesli można wiedzieć są na ładowacza?

Pomocna?
TakNie
Rybka
 Opinia

Witam. Chciałabym aplikować do działu finansowego. Jakie są warunki zatrudnienia płace i atmosfera?

Pomocna?
TakNie
Kierowca
 Opinia

Witam chciałbym się dowiedzieć czy warto się przyjmować do mpo warszawa jako kierowca jakie zarobki praca na zmiany czy nie jaka atmosfera w firmie

Pomocna?
TakNie
anonymous
 Opinia
@Kierowca 10.10.2018 07:23

Witam, praca na zmiany z nakładem że większość na rano przychodzi. Co do zarobków do sprawa indywidualna jedni mówią 18 zł inni 16, ale do tego dochodzi premia, 50% za nadgodziny + wiele innych czynników. Praca nie jest zła, kierownik normalny nie (usunięte przez administratora) jak gdzie nie gdzie.

Pomocna?
Tak5Nie
To ja
 Opinia
@anonymous 10.10.2018 21:35

Co ty za brednie wypisujesz jakie 50 procent premii chyba dla tych dziobaków co świnie noszą kierownikowi

Pomocna?
Tak9Nie
Roni
 Opinia
@anonymous 10.10.2018 21:35

Ten kierownik to na jakiej bazie normalny?

Pomocna?
Tak3Nie
to ja
 Opinia
@Roni 05.01.2019 18:18

pewnie chodzi o R-6

Pomocna?
TakNie
Norbert
 Opinia

Witam. Widziałem ogłoszenie o pracę w autobusie. Interesuje mi ładowacz. Proszę o szczerość bez zbytniego naciągania. Jak wygląda miesięczne wynagrodzenie? Obecnie mam 3000 brutto plus bon żywnościowy 150zl/m-c plus premię półroczną taką ala drugą pensję, paczki świąteczne dla dzieci, raz na rok 250 zl od Związków Zawodowych i weekendy płatne 100% oraz wczasy pod grusza 1500zl i zwrot za kolonie dzieci, opieka medyczna w LuxMed. Tak więc czy warto zrezygnować z obecnej pracy i iść do MPO? Jeśli tak to jak tu płacą, podstawa plus ewentualne premie i jakie są godziny pracy? Pozdrawiam wszystkich!

Pomocna?
Tak11Nie
Janek
 Opinia
@Norbert 29.09.2018 23:00

Do Norberta . Chłopie lepiej pracuj tam gdzie pracujesz w MPO jako ładowacz zarobisz tyle samo a robota szkoda gadać. Co do bonów żywieniowych to mamy od listopada do końca marca za każdy przepracowany dzień jedna karteczka 8 zł☺ jest grusza i paczki na święta dla dzieci i karpiowe☺230zł☺ Powiem ci tak szczerze jak pasuje ci być Polskim białym Mużynem to zapraszam. Praca od 5 -14 i 14-22/23.

Pomocna?
Tak13Nie
Bolo
 Opinia
@Norbert 29.09.2018 23:00

Facet, Ty masz złotą pracę . Nie rezygnuj! !!!

Pomocna?
TakNie
Krzysiek
 Opinia
@Norbert 29.09.2018 23:00

Daj namiar gdzie masz te robotę jak możesz. .szukam pilnie pracy..z góry dziękuję

Pomocna?
TakNie
Bolo
 Opinia

Nie polecam. To co firma pisze o zarobkach to totalna bzdura. Pracuję ponad cztery lata. Żadnej podwyżki. Mile widziana dyspozycyjność 7 dni w tygodniu 24 h na dobę. Nie polecam bazy przy ul. Kopijników 13 E-4

Pomocna?
Tak8Nie
Gruby997
 Opinia

Ludzie co za bzdury wypisujecie na 20 przyjętych 14 zostało. Ładowacz 14 brutto kierowca-ładowacz 18 brutto. Jak godzin nie natłuczesz to nie zarobisz proste. Większość świeżych po wypłacie odejdzie na 100%. Jakie ciuch to jakieś szmaty w których można się ugotować a socjal jaki pytam??? Kartki żywieniowe po 8 zł za każdy przepracowany dzień od Listopada do końca Marca a paczki na święta dla dzieciaków też biedne i gruszą. To cały social. Żeby w to wszystko uwierzyć co napisałem to trzeba tu przyjść do pracy. Ludzi mają za nic tylko są mili jak coś oni potrzebują gdy pali im się grunt pod nogami tak jak w przypadku Mokotowa. Pozdrawiam .

Pomocna?
Tak25Nie
Jacek
 Opinia
@Gruby997 04.09.2018 09:30

Gruby997 po co piszesz nieprawdę? Jak jest tak źle, to po co dalej siedzisz w MPO. Idź gdzie będzie ci lepiej i nie kłam.

Pomocna?
TakNie
Nick - znikł
 Opinia
@Jacek 04.09.2018 22:42

Jacek, a Ty pracujesz w MPO, że negujesz słowa Grubego? Ci wszyscy zadowoleni to albo jeszcze nie pracowali i poczytali tylko obiecanki z ogłoszenia, albo pracują bardzo krótko. Owszem jakiś socjal jest i pensja na czas - tylko co z tego. Żadne pieniądze nie są warte miotania pracownikiem, braku szacunku i poniżania. Szkolenia BHP, ubranie robocze to nie wszystko - za szczepienia trzeba samemu płacić. Samochody to złom, nikt nie dba, bo każdy jeździ każdym i ma w (usunięte przez administratora) czy ktoś następny będzie miał czym jeździć - a robotę trzeba wykonać, bo po premii lecą. System premiowy jest zależny od ilości wykonanej pracy. Nie na każdym samochodzie są dodatki, nie ma "szkodliwego" i stażowego. Miotają tobą jak... ale są równi i równiejsi - ci co noszą kury, jajka i donoszą to mają płatne soboty, reszta ma do odbioru. Pracy nie do przerobienia, a atmosfera nie zachęca nowych. Nie polecam, ale niech każdy spróbuje i zobaczy . Dlaczego ktoś nie odchodzi? Nowi odchodzą, jest bardzo duża rotacja, a starzy za bardzo nie mają wyjścia jak kilka lat do emerytury zostało, ale takich ostatnich Mohikanów to już garstka została. Jakby było tak cudownie jak tu niektórzy piszą to te 80 wakatów szybko by się zapełniło.

Pomocna?
Tak22Nie
Kierowca
 Opinia
@Gruby997 04.09.2018 09:30

Gruby,tobie nie pasuje juz na starcie .Przyczyna jest prosta.Kto ci twoje grube (usunięte przez administratora) bedzie nosił ?Tu trzeba ludzi szczuplych i zwinnych .A nie spasionych kalek z nadwagą

Pomocna?
Tak1Nie
Gruby
 Opinia
@Jacek 04.09.2018 22:42

Syneczku jakbym miał 40 lat to nie siedział bym w tym (usunięte przez administratora) nawet 5 minut . Widać że albo nie pracujesz w MPO albo jesteś młodym pracownikiem. Ja siedzę bo zostały mi tylko 2 lata i emerytura???? A gdy miałem 40 lat to w Mpo były złote czasy. Pozdrawiam

Pomocna?
Tak10Nie
Gruby
 Opinia
@Jacek 04.09.2018 22:42

Syneczku mi brakuje 2 lata do emerytury to siedzę

Pomocna?
Tak10Nie
Gruby
 Opinia
@Kierowca 24.09.2018 14:55

Syneczku popracujesz 30 -40 lat to pogadamy. A i ważę 87kg.

Pomocna?
Tak10Nie
Paweł E-5
 Opinia
@Gruby997 04.09.2018 09:30

Gruby 997 jesteś Cymbałem i Leniem wychowanym na robocie w PRL. Chętnie powiem Ci to prosto w oczy. Idź już na tą emeryturę.

Pomocna?
TakNie
anonymous
 Opinia
@Nick - znikł 05.09.2018 09:10

Nie wiem o czym mówisz, ale powiem tak jeśli chodzi o mokotów to soboty są pracujące i jest dodatek 100% za godz czyli pracujesz 8 godzin to masz 16. Dodatkowo są niedziele 100% + 200 zł dodatku. Jak ktoś jest leniem i pracuje bez sobót to i mało zarabia taka praca. Jak ktoś chce zarobić to zarobi. Co do rotacji jakoś dla ładowaczy już nie ma wakatów. Z twojej wypowiedzi wnioskuje że albo pracowałeś krutko albo nasłuchałeś się od innych co to myśleli że leżeć będą i brać pieniądze. Premia też jest,owszem zależna od wykonanej pracy czyli zrobienia 100% trasówki.

Pomocna?
TakNie
Rabin
 Opinia
@Jacek 04.09.2018 22:42

Kolego nie pisz bzdur. Gdzie przerwa śniadaniowa? Gdzie pauza? Zastanawiasz się zapewne co to za zwierzę. Płaca na poziomie minimum socjalnego. Większość młodych z MPO siedzi z rodzicami na kupie,bez szans na własne M. A nie wspomnę o wyjściu do kina ,teatru,restauracji.Jedyne co im zostaje to napić się w domu i zapomnieć. No i to grzebanie w śmieciach w poszukiwaniu jakiegoś fanta. Żałosne.

Pomocna?
TakNie
Rabin
 Opinia

Rejon 05 na Utracie, Auta to szroty z wypożyczalni w Sokołowie, ciągle się psują. Notorycznie jest kradzione paliwo z zaparkowanych smieciarek na terenie bazy.Ostatnio nawet sam widziałem jak podczas tankowania, stażem stary pracownik nalał sobie 20 litrów oleju napędowego do kanistra plastikowego. Kradną z szafek pieniądze jak zostawisz otwartą i pójdziesz się umyć. Teraz o pracy, Roboty jest tyle że trzeba biegać, nie ma przerwy na śniadanie a o pauzie kierowca może zapomnieć. Praca jest ciężka fizycznie.Z reguły nawet Ci twardzi gasną po trzech czterech godzinach. A teraz plusy,kierownik i reszta biura jest bez zarzutu (miłe zaskoczenie). Płacą na poziomie minimum socjalnego, Są nadgodziny, dają ciuchy ,buty itd. Pieniądze zawsze na czas.

Pomocna?
Tak5Nie
Karol
 Opinia

Witam! Czy ktoś może wie jakie panują "klimaty" w biurze MPO? Czy warto tam pracować? Czy poza pensją podstawową są jakieś dodatki czy premie (np. świąteczne)?

Pomocna?
TakNie
Kierowca R6
 Opinia

Na ursusie obcinaja co się da ,soboty nie płatne odbiór w środę przewaznie. Wypłata ok 2600. Roboty tyle że trzeba biegać. Samochody w stanie oplakanym. Brak poszanowania,brak przerw na śniadanie czy 45min.

Pomocna?
Tak14Nie
Leon
 Opinia

Jaka macie atmosferę w firmie? Na początek można na takiej stawce pracować.

Pomocna?
Tak12Nie
anonymous
 Opinia
@Leon 10.08.2018 19:22

Jest dobrze. Można zarobić 5 tysięcy brutto. Są bonusy, gruszowe, karpiowe, paczki dla dzieci

Pomocna?
TakNie
Axel
 Opinia
@anonymous 20.08.2018 22:59

Co ty za głupoty piszesz ????

Pomocna?
Tak4Nie
Grzesiek
 Opinia
@Leon 10.08.2018 19:22

Atmosfera dobra. Jest umowa, dodatki, socjal. Na początek 18 zł + 20% utrudnienia + 20% premii + 25% za każdą godzinę w mniejszym składzie. Za godziny nadliczbowe uczciwa zapłata. Kto chce pracować jest zadowolony. Są też ciągle narzekający, ale z MPO nie odchodzą. Tu jest dużo lepiej niż w prywatnej firmie.

Pomocna?
Tak1Nie
To ja
 Opinia
@anonymous 20.08.2018 22:59

Co ty za brednie opowiadasz lecz się człowieku przyjdź na bazę E-6 do Ursusa to zobaczysz kompetencje kierownika

Pomocna?
Tak2Nie
Ariel
 Opinia

Zapraszam wszystkich cwaniaków do pracy w Mpo daję wam 3 miesiące góra☺ miękie kluchy☺ Tam trzeba twardzieli Tytanów Ze Stali . Pozdrawiam panowie i duży szacunek za waszą ciężko wykonywaną pracę!!!!

Pomocna?
Tak20Nie
Bogdan
 Opinia

Zapraszamy do MPO zarobki 9000tyś brutto przy 300godzinach☺ Miód cud i orzeszki☺ A Świerzaczki nie piście głupot o warunkach pracy i zarobkach jak nie macie o tym pojęcia☺ Przepracowali co niektórzy z was miesiąc lub dwa i piszą takie bzdury jakby Przepracowali 30 lat. Pozdrawiam starą gwardię MPO. Bogdan.

Pomocna?
Tak15Nie
Honorata
 Opinia

@anonymous, jak wyglądają początkowe warunki zatrudnienia w MPO WARSZAWA? Czy są one dla Ciebie satysfakcjonujące? Czy orientujesz się może, jak zmieniają się wraz ze stażem pracy? Odpowiedzi na te pytania będą ważne dla osób zastanawiających się nad złożeniem kandydatury do tej firmy więc zachęcam Ciebie do aktywności na forum.

Pomocna?
Tak1Nie
Honorata
 Opinia

@Nowy driver, jako że, jesteś nowym pracownikiem MPO WARSZAWA zachęcam Ciebie do podzielenia się z użytkownikami Twoimi doświadczeniami i wnioskami z procesu rekrutacyjnego. Jak wyglądał jego przebieg? Czy rozmowa o pracę przebiegła w sposób merytoryczny?

Pomocna?
Tak1Nie
anonymous
 Opinia
@Honorata 18.09.2018 21:37

Jaka rozmowa?To jest porządna firma .Teraz takich juz nie ma.Mam prawko kat bce, karte kierowcy ,srednie wyksztalcenie 3 lata praktyki na solówce .Spełniłem warunki i dostałem od razu skierowanie na badania.Zrobiłem je i pracuje .Rozmowa ograniczyła sie do tego, że bardzo miła Pani z kadr wyjasniła mi ile można zarobić itp.

Pomocna?
Tak7Nie
Honorata
 Opinia

MPO WARSZAWA na swojej stronie internetowej zwraca uwagę na to, że przywiązuje ogromną wagę do bezpiecznych i higienicznych warunków pracy. Odzież robocza, talony żywieniowe, szkolenia czy szczepienia ochronne to przykłady świadczeń, jakie firma zapewnia pracownikom. Możecie powiedzieć jak to wygląda w praktyce? Czy firma realizuje swoje zapewnienia?

Pomocna?
Tak9Nie
Ktoś
 Opinia
@Honorata 30.08.2018 22:37

Co Wy tu wszyscy piszecie!Kazdy chcialby super socjal pensja i w ogole.Wszystko DAJ!!!!Tymczasem 8 ładowaczy nie przyszlo do pracy po wypłacie.ZACHLAJUSY!!!!!!

Pomocna?
TakNie
Nicita
 Opinia
@Ktoś 24.09.2018 14:59

Nie zachlajusy, tylko stwierdzili, że za taką pensję nie będą wykonywać tak ciężkiej roboty.

Pomocna?
Tak1Nie
Kret
 Opinia

Witam.Jak wygląda praca jako kierowca śmieciarki ?

Pomocna?
Tak5Nie
Marta
 Opinia

Hejka. Jak jest na dziale obslugi klienta telefonicznego? Jakie warunki?

Pomocna?
TakNie
Nowy przyszly pracownik
 Opinia

Witam mam przyjsc od Poniedzialku do pracy jako Kierowca Ładowacz moje putanoe brzmi jakie sa faktyczne zarobki oczywiscie chodzi o rejon Mokotowa bo podobno teraz szukaja na ten rejon z gory dziekuje za odpowiedz. Jeszcze umowy nie podpisalem dla tego chce sie dowiedziec czy sie opalaca czy szuka dalej...

Pomocna?
TakNie
darek
 Opinia
@Nowy przyszly pracownik 10.09.2018 13:20

Przychodź, Nie czytaj też głupot wypisywanych przez zawsze niezadowolonych. Jak się chce to można dobrze zarobić nawet więcej niż 7 tys. brutto z nadgodzinami.

Pomocna?
Tak8Nie
Nowy driver
 Opinia
@Nowy przyszly pracownik 10.09.2018 13:20

Jestem nowo przyjętym kierowcą-ładowaczem.I piszę tu szczerze od serca.Nie zrażajcie sie !Poczekajcie do wypłaty!Firma jest panstwowa i lepszej w Warszawie nie znajdziecie.Ja z pierwszej wyplaty jestem mega zadowolony.Trzepie nadgodziny i wziąłem super kasę.Pytam sie wszystkich(usunięte przez administratora) i podburzaczy?Lepiej bedziecie mieli u prywaciarza za najnizsza krajową?To do prywaciarza idzcie!Pełno tego prywaciarskiego syfu na olx.Tu jest pelen ZUS i nikt Was nie oszuka.Tyle w temacie !Amen.

Pomocna?
Tak13Nie
Pawelo911
 Opinia

Witam jak jest z praca jako ładowacz ile oni mogą wyciągnąć faktycznie i gdzie robią badania wstępne okresowe

Pomocna?
Tak6Nie
brzoza
 Opinia
@Pawelo911 31.08.2018 13:21

Ile możesz wyciągnąć jako ładowacz? Jakieś około 20 ton na 8 godzin czyli coś około 300 pojemników.

Pomocna?
Tak1Nie
E-6
 Opinia

Chcesz się dowiedzieć jaka atmosfera panuje w MPO - zgłoś się na E-6, zobaczysz jak jest miło, fajnie, iserdecznie i z szacunkiem dla pracownika... hłe, hłe, hłe

Pomocna?
Tak8Nie
Darek
 Opinia

Roboty nie do przerobienia choć chyba już nie potrwa to zbyt długo ponieważ sprzęt (samochody) to jeden wielki złom (nawet nowsze Scanie).Ludzie nie chcą wykonywać ciężkiej,brudnej i niewdzięcznej pracy za niską płacę. Plusy tej pracy to terminowe wynagrodzenie i składki odprowadzane regulaminowo

Pomocna?
Tak27Nie
Marek
 Opinia
@Darek 21.07.2018 00:04

Trzeba przyjść i zobaczyć. To uczciwa firma. Nigdzie tak nie szanują ludzi jak tu. Będą podwyżki.

Pomocna?
Tak1Nie
Lolek
 Opinia

Czy możecie powiedzieć czy warto się przyjąć w MPO jako kierowca smieciarki?pozdrawiam

Pomocna?
Tak18Nie
Maniuś
 Opinia
@Lolek 03.08.2018 11:52

ciezko powiedziec jesli zalezy ci na zarobkach to dzis na start daja 18zl wiec wielkich kokosow nie zarobisz

Pomocna?
TakNie
Lolek
 Opinia
@Maniuś 08.08.2018 15:14

18 zł do ręki?

Pomocna?
Tak1Nie
Mirek
 Opinia
@Lolek 03.08.2018 11:52

Warto. Jest umowa. Ubezpieczenie. Pensja od 4500 do 5500 zł brutto. Ekstra dodatki takie jak wczasy pod gruszą, w grudniu karpiowe i paczki dla dzieci, fundusz socjalny. Fajni ludzie

Pomocna?
Tak3Nie
Honorata
 Opinia

@kolo, czy nie można w żaden sposób wpłynąć na zmianę jego postępowania? Jak to wygląda od strony wewnętrznych regulacji w firmie MPO WARSZAWA? No i oczywiście podstawowe pytanie, czy są jakieś pozytywne aspekty pracy w tej firmie?

Pomocna?
TakNie
kolo
 Opinia

powiem tak kierownik na bazie E-6 to tragedia zachowuje się jak ..........wpiszcie sobie co chcecie traktuje ludzi ja śmieci tylko kablarze mają dobrze

Pomocna?
Tak7Nie
Norbert
 Opinia

Pewnie fajnie się pracuje i dlatego nie piszecie.

Pomocna?
TakNie
Stefan
 Opinia

Jakieś dodatki socjalne są w firmie?

Pomocna?
Tak1Nie
Ar
 Opinia
@Stefan 18.04.2018 21:15

Tak

Pomocna?
TakNie
anonymous
 Opinia

Pracowałem na sortowni na Gwarków i nie było tak zle .

Pomocna?
TakNie
Zainteresowany
 Opinia

Czy firma potrzebuje aktualnie pracowników?

Pomocna?
Tak1Nie
Driver
 Opinia
@Zainteresowany 12.03.2018 19:26

Oczywiście. Brakuje ludzi cały czas.

Pomocna?
Tak1Nie

Zostaw opinię o MPO WARSZAWA - Warszawa

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MPO WARSZAWA