domyśl się kto?17.03.2015 16:54
Witam zainteresowanych , pracowałem w tej firmie i od razu zaznaczę że nie polecam nikomu tego pracodawcy. Praca niewdzięczna,ciężka,odpowiedzialna i słabo opłacana.Tylko dla ludzi o mocnych nerwach i dla osób które potrafią przemilczeć i przyswoić ciągłe poniżanie swojej osoby. Właściciel surowy nie oszczędza nikogo - dla niego będziesz tyle wart co szmata do podłogi. Każdy musi tu się uwijać jak w ukropie non stop, jak będziesz chciał zjeść to lepiej tak żeby nie rzucać się w oczy szefowi. Jak coś zrobisz nie po jego myśli to masz problem. Każdy pracownik musi być wszechstronnie uzdolniony, przykładowe funkcje jednego pracownika: kierowca, magazynier, sprzedawca, ślusarz, spawacz,mechanik, elektryk, malarz, sprzątacz, stolarz, pakowacz i inne. Jak nie potrafisz - to się nie nadajesz. Każdy pracownik to prawdopodobnie złodziej ( każdy chce go okraść ) z paliwa, towaru, śrubki, podkładki, otwierane są szafki pracowników i kontrolowane. Nikt nie doceni tutaj wyników twojego zaangażowania, starania o dobro firmy, dbania o wizerunek firmy.
Kary finansowe za spóźnienia, odpowiedzialność materialna za towar to norma na którą musisz się godzić.
Pracownicy bardzo dobrze wykonują tutaj swoją pracę, są na wagę złota dla tej firmy, każdy naprawdę stara się jak może, dzięki ciężkiej ich pracy właściciel pławi się w luksusie, cieszy się że ma takich "frajerów", ludzie są po prostu wykorzystywani. Prezes jest bystry i potrafi manipulować ludźmi. Każdemu podaje dłoń - to taki gest braterstwa ( szkoda że fałszywy )
Musisz się cieszyć i być dumny, wdzięczny że Pan dał ci możliwość pracować w firmie Mek Ekert.
Pamiętaj masz wybór! to nie jest jedyna firma która daje pracę. Ja miałem dosyć, po odejściu poczułem się jak wolny człowiek. Z perspektywy czasu wiem że pracowałem jak niewolnik Pana Klaudiusza. Teraz pracuję w normalnej firmie gdzie pracownicy są szanowani i panuje normalna atmosfera w pracy.
Pozdrawiam i życzę powodzenia