Camo Milan Bolf

Zielona Góra

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 29 ocen.

Camo Milan Bolf
2 29

Opinie o Camo Milan Bolf

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Camo Milan Bolf

Natalia

Czy ktoś z pracowników firmy, którzy odwiedzają to forum, mógłby dodać więcej konkretów dotyczących zatrudnienia? Czy są obecnie prowadzone rekrutację w tej firmie i na jakie stanowiska? Czy są przyjmowani pracownicy z orzeczeniem o niepełnosprawności ze stopniem lekkim lub umiarkowanym? Te informacje będą bardzo przydatne dla potencjalnych pracowników, którzy poszukują zatrudnienia.

   
Natalia

@Baska, dziękuje Ci za Twoją wyczerpująca opinię o pracy. Może dodałbyś jeszcze, czy firma jest zainteresowana przyjmowaniem większej ilości studentów na staż i czy te praktyki są płatne? @Ada Ka, i jak, zdecydowałaś się na aplikowanie? Jeśli zaczniesz pracę w tej firmie to daj znać jak oceniasz proces rekrutacji i pierwsze dni!

   
Baska
@Natalia 08.06.2018 17:02

Generalnie wszystko zależy od ich aktualnego zapotrzebowania i od tego w czym Ty się specjalizujesz. Dlatego nie odpowiem Ci na to pytanie. Najlepiej napisać do nich maila z Twoją propozycją :)

   
Ada Ka

Chciałabym podjąć pracę w Denley na wakacje w sklepie stacjonarnym. Wiecie jakie warunki trzeba spełniać? Ja jestem studentką 3 roku administracji, pracowałam już w kilku sklepach jako ekspedientka.

   
Baska
@Karcia 07.06.2018 10:39

Ja teraz pracuję w Denleyu w niepelnym wymiarze godzin, bo właśnie kończę studia. Warto zacząć pracę podczas studiów, bo potem jest otwarta droga do zatrudnienia w pełnym wymiarze. W kwestii godzin zawsze można się dogadac. Akurat mnie się dobrze pracuje w Denley.

   
Tomasz

Może ktoś słyszał czy firma na jakieś oferty pracy?

   
Gabi
@Tomasz 25.05.2018 21:39

Tutaj znajdziesz: https://www.denley.pl/Kariera-cterms-pol-95.html aktualne oferty pracy. Często je aktualizują. Ja sama znalazłam pracę u nich przez olx. Pracuję na magazynie od 3 miesięcy jest ok.

   
J.

Oj oj… długoletnich pracowników tam już jest garstka. Do @Anka, jeśli tam nadal pracujesz to doskonale wiesz jaki był przemiał osób w BOKu, nie wspominając, że prawie wszystkich z tych "stałych pracowników" tam nie ma co najmniej od zeszłego roku łącznie z kierownikami działów. :) Co do terminowego wypłacania wynagrodzeń, żaden atut firmy, a jest to obowiązek.

   
Anka

Czytam Wasze nieprzychylne opinie i wydaje mi się, że są pisane przez konkurencję. W Denleyu pracuję od roku w dziale sprzedaży i nie mogę na nic narzekać. Wypłata jest ok. Zawsze na czas. Godziny pracy to 7:00 -15:00, ale mogę je dostosować, kiedy mam taką potrzebę. W grudniu dostałam świąteczną premię. To prawda, nie ma takich dodatków jak np. karta multisport. Jednak mimo wszystko polecam tę firmę i myślę, że jeszcze przez kilka najbliższych lat tutaj popracuję. Denley to duża firma, zatrudnia ponad 100 pracowników i jakoś nie widzę, żeby zbyt często się zmieniali. Są tutaj osoby, które pracują od powstania firmy. Gdyby było tak źle jak piszecie, na pewno nikt ze stałych pracowników nie byłby tutaj tak długo. Dlatego zastanawia mnie skąd biorą się takie krytyczne opinie.

   
Natalia

@Ewela, zmartwiła mnie Twoja opinia. Jak długo już tam pracujesz i co należy do Twoich obowiązków? Jesteś pewna, że nie ma możliwości żadnej negocjacji z pracodawcą? Wydawałby się, że w obecnych czasach pracodawcy zależy na solidnym pracowniku, w którego się inwestuje w imię dobra firmy. A jak z czasem pracy i grafikiem? Czy można ustalić go indywidualnie pod pracownika, czy jest narzucony z góry?

   
Natalia

Czy ktoś kto pracuje w tej firmie mógłby dodać jakąś solidną opinię o pracy tam? Dużo czytałam w internecie na temat tej firmy i wydaje mi, że jest całkiem ok. Jenak opinia kogoś kto tam pracuje byłaby bezcenna. potrzebuję jakichś konkretów dotyczących drogi i możliwości awansu. Do @A piszesz, że na podwyżkę nie ma co liczyć, a jak długo tam pracujesz i czy starałaś się o wyższe wynagrodzenie? Napisz coś o tym. Pozdrawiam,

   
Ewela
@Natalia 27.05.2018 19:03

Nie ma żadnego zaplecza socjalnego, jedyne co mamy zapewnione to woda, resztę trzeba sobie kupić. Żadnych bonów, kart, premii czy podwyżek, nawet z okazji świąt :( Możliwości negocjacji są zerowe bo przy tak dużej licznie pracowników nie zrobisz nikomu różnicy i nikt cie nie doceni bo jak nie ty to ktoś inny. Nie znam nikogo kto by awansował, dostał jakieś szkolenie czy podwyżkę.

   
Wiki

Jaką macie atmosferę? Czy coś z socjalu macie?

   
Marcin
@Wiki 13.05.2018 19:03

Atmosfera w Denley.pl jest ok. Kierownicy traktują zespół po partnersku i z szacunkiem. To całkiem spora firma, ale nie ma tutaj typowego korporacyjnego wyścigu szczurów. Ja pracuję w dziale językowym od roku i jestem zadowolony.

   
Waldi

Czy firma prowadzi aktualnie rekrutacje? Czy trudno jest się dostać?

   
anonymous
@Waldi 18.04.2018 17:52

Z tego co wiem firma ciągle rekrutuje. Widziałam ich ostatnio na Targach Pracy na Uniwersytecie Zielonogórskim. Czy trudno? Wszystko pewnie zależy od Twoich kompetencji i ich zapotrzebowania. Ja osobiście słyszałam dosyć dobre opinie o Denley'u. Teraz jeszcze nie szukam stałej pracy, ale w przyszłości wezmę ich pod uwagę. A jakie stanowisko Cię interesuje?

   
Monika

Zastanawiam się nad złożeniem CV do Denleya, bo szukają specjalisty z francuskim... Może ktoś tam pracował i opowie jak jest?

   
Alicja
@Randos 12.03.2018 10:37

Ja w Denley.pl pracuję od roku i zamierzam zostać tam dłużej. Pracuję w dziele obsługi klienta. Atmosfera w porządku. Na kierownictowo też nie mogę narzekać. Plusem są regularne podwyżki i płatne nadgodziny.

   
Administrator

Podałby ktoś z Was jakieś rady odnośnie rekrutacji do Camo Milan Bolf? Na co zwrócić uwagę? Zapewne zainteresuje to osoby chcące się tam zatrudnić.

   
Natalia

@Marcin a jak wyglądały warunki zatrudnienia w Camo Milan Bolf (Denley)? Mógłbyś rozwinąć kwestę możliwości rozwoju, jaką zapewniał pracodawca? Informacje te będą pomocne dla osób, które są zainteresowane rozpoczęciem pracy w tej firmie :)

   
Marcin
@Natalia 21.07.2017 13:03

Natalio jeśli chodzi o warunki zatrudnienia powiem tak: zarabiałem przyzwoite pieniądze jak na województwo lubuskie, pracowałem od poniedziałku do piątku no i najważniejsze miałem umowę na czas nieokreślony a to bardzo rzadko spotykane w dzisiejszych czasach. Jeśli chodzi o możliwość rozwoju to awansowałem oraz brałem udział w szkoleniach.

   
Marcin

Ja pracowałem kilka lat w Denley ale ze względu na zmianę miejsca zamieszkania musiałem znaleźć inną pracę a szkoda bo bardzo sobie chwaliłem tamtą pracę ze względu na możliwość rozwoju.

   
nicas

Wysłałem cv do sklepu stacjonarnego denley. słyszałem pozytywne opinie. Wiecie coś nt. pracy tam?

   
Ellin

@z poza układu - oczywiście, że tak, ale nie wszędzie to jest chleb powszedni. Mój mąż pracuje drugi rok w Denley, ma porównanie jak wygląda rynek w pracy w zg i okolicach - jedno mogę powiedzieć, firma dba o pracownika. Stałe umowy, płaca na czas, urlopy, nagrody i płatne nadgodziny to norma.

   
natan

@papiez, wiele zależy od podejścia pracownika. Najłatwiej jest narzekać. Umowa, podwyżki, urlopy - wszystko zawsze było do negocjacji. Rotacje zdarzają się wszędzie, takie czasy.

   
z poza układu
@natan 06.11.2016 14:03

"Takie czasy"...dlatego opinie są tak cenne, by zawczasu oprzeć się próbom wyzysku i nie wdepnąć na minę z napisem "obiecujemy złote góry". Odnośnie negocjacji podwyżek to choćby odbywały się codziennie na zasadzie "Podwyżka? Niee!" to jestem skłonny w nie uwierzyć...ale umowa, urlopy? To się należy jak psu micha przy normalnym traktowaniu ludzi...

   
natan

@papiez, wiele zależy od podejścia pracownika. Najłatwiej jest narzekać. Umowa, podwyżki, urlopy - wszystko zawsze było do negocjacji. Rotacje zdarzają się wszędzie, takie czasy.

   
Papież

Zastanawiajaca jest ogromna rotacja pracowników na magazynie. Podwyżki? Można zapomnieć. Chęć urlopu, czy czegokolwiek? Także można zapomnieć chyba, że jest się pupilkiem kierownika. Kierownictwo to osoby bez odpowiedniego wykształcenia. Praca ciężka zarobki mało adekwatne. Jak.dla faceta 1500 to żaden pieniądz, lepiej się zwolnić nic tyrac za taki psi pieniądz. Na lato bywało 36 stopni na magazynie, na zimę koszmar ludzie w czapkach i szalikach a w łazienkach nawet ciepłej wody w kranie nie było. NIE POLECAM pomiataja pracownikami jak chcą.

   
natan

Pracowałem kiedyś w denley dwa i pół roku. Wszystko, co piszą poprzednicy to 100% prawdy. Pieniądze adekwatne do powierzanych zadań, w pierwszym miesiącu umowa o pracę i dobra atmosfera - to już całkiem niezły start. Dobry kierownik wymagający od innych, ale od siebie też. Gdyby nie to, że musiałem przeprowadzić się do innego miasta na pewno zostałbym w tej firmie na dłużej.

   
michu

witam wszystkich. jestem pracownikiem magazynu denley już dość długo (ponad 3 lata) i mogę każdemu polecić. Na plus na pewno: - Stabilna praca - Płaca na czas - Podwyżki - Umowa o pracę - Możliwość zamiany z osobą z działu. Minusy, jak wszędzie się zdarzają, ale to raczej wynika ze zmęczenia/gorszego dnia w pracy. Ogólnie jestem bardzo zadowolony.

   
pola

dorzucają - wszystgko zależy od stażu pracy i zaangażowania. Są lepsze i gorsze dni, ale ogólnie jestem zadowolona z pracy w denley.

   
Jankes

Pracuję w Denley na pełen etat już 4 rok. Firma umożliwia pracownikom rozwój. Dużo robi też pozytywna atmosfera, mamy świetny team. Pomagamy sobie wzajemnie i żyjemy w zgodzie.

   
ciekawska

a czy jest tu ktoś, kto pracował jako sprzedawca w sklepie stacjonarnym??

   
Hania

podłączam się do kolegi. jak Placa?i czy dają jakieś premie czy coś podobnego?

   
stasiu

A jaka jest tam stawka na start?

   
andrzej

Ja chwilę tam pracowałem. Coś strasznego.Nie polecam Mojej kobiety w życiu bym tam nie puścił do pracy

   
Bartez

A jak wyglądają zarobki w dziale obsługi klienta na rynek niemiecki? Bo szukają do pracy i zastanawiam się jak tam płacą i czy warto?

   
Anonim

Możliwe że to prawda z tymi ukraincami dużo firm tak robi. Ciekawe z kąd biorą towar? Znajomy kupił tam dwie rzeczy jedna była ok a druga odrazu do kosza! Materiał po praniu tragedia... może coś wiecie na ten temat?

   
obserwator

czy to prawda, że zatrudniają tam ludzi z ukrainy ? bo maja dopłate 800zł netto?

   

Zostaw opinię o Camo Milan Bolf - Zielona Góra

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Camo Milan Bolf