Nagrobki Granitowe

Wszebory

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 60 ocen.

Opinie o Nagrobki Granitowe

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Nagrobki Granitowe

do Marii

sprawa(usunięte przez administratora)w toku, przyłącz się

Darek12345
@Beata 17.10.2017 19:29
Ja z firmą (usunięte przez administratora)

Czy ktos zna (usunięte przez administratora)

nuleczek
@do Marii 02.10.2017 22:19
sprawa(usunięte przez administratora)w toku, przyłącz się

Również chcielibyśmy się dołaczyć do (usunięte przez administratora). Proszę o kontakt na maila: (usunięte przez administratora)@gmail.com

nuleczek

Witam, my dziś byliśmy w tej sprawie na(usunięte przez administratora), to aż się zaśmiał, mówi, że co rusz(usunięte przez administratora)Stąd pytanie, czy ktoś prowadzi(usunięte przez administratora) coraz więcej. Prosimy o kontakt (usunięte przez administratora)@gmail.com.

Mirunio

Nie rozumiem dlaczego piszecie , (usunięte przez administratora) Przecież pisze się umowę, płatność po zakończeniu prac, chyba to konkurencja tak pisze!!

EWA DAREK123

CZY POSIADA KTOS MOZE (usunięte przez administratora)

EWA DAREK 123
@EWA DAREK123 24.10.2017 12:13
CZY POSIADA KTOS MOZE (usunięte przez administratora)

On chyba w 3 miejscach(usunięte przez administratora)

marzena_kalinowska@vp.pl
@EWA DAREK123 24.10.2017 12:13
CZY POSIADA KTOS MOZE (usunięte przez administratora)

(usunięte przez administratora)

marzen85@o2.pl

Proszę o informację odnośnie(usunięte przez administratora)

Majki

Czy ta firma dalej stawia pomniki? Jakie przesunięća mają w terminie?

Hanna

Co powiecie na temat pracy w firmie? :)

zly koles

(usunięte przez administratora)

Marynarz

W/g mojej opini jest to firma (usunięte przez administratora) poleci drugiemu. (usunięte przez administratora)

zniecierpliwiony

(usunięte przez administratora)

gość123

(usunięte przez administratora)

poinformowany

(usunięte przez administratora)

poinformowany

(usunięte przez administratora)

Basia79

Mimo niezbyt pozytywnych okoliczności znalazłam ekipę, która wykonała, a potem zamontowała grób dla mojego bliskiego. Chciałam, by miejsce spoczynku wyglądało, jak należy...i przede wszystkim by wykonanie było jak najwyższej jakości. Przy tym nie chciałam wydać jakiegoś majątku. Wybór padł (usunięte przez administratora) na jeden z modeli biały piękny. Od firmy dostałam 10 lat gwarancji na ich produkt.

jaś

(usunięte przez administratora) Ile to się trzeba narobić, żeby nadążyć! (usunięte przez administratora) Niezłe.

niezadowolony

(usunięte przez administratora) robotę (usunięte przez administratora) robią (usunięte przez administratora) co chwile (usunięte przez administratora)

jaś

Nie ma możliwości uzyskania pracy - (usunięte przez administratora)

jaś

ASW: W firmie dowiesz się, jak (usunięte przez administratora) realizujesz zamówienie (usunięte przez administratora) Wyrozumiały i pomocny w tym zakresie pracodawca jest. Pracowałeś kiedyż u kamieniarza? I bez tego wiadomo, że zimą to nie działa, więc o co pytasz? (usunięte przez administratora)

jaś

Wszystkich zainteresowanych szczegółami nie zamówień, (usunięte przez administratora) w jakikolwiek sposób naruszające dobre imię (usunięte przez administratora)

jaś

Wszystkich zainteresowanych szczegółami zamówień u tego pana proszę o kontakt: (usunięte przez administratora)

anna

(usunięte przez administratora) Jest z nimi jakiś kontakt?

kris

witam. mam pytanie czy ktoś u tego Pana zamówił pomnik i czeka na skonczenie (usunięte przez administratora)

warszawa
@kkk 07.05.2015 12:23
(usunięte przez administratora) zez administratora)

tak (usunięte przez administratora)

Maria
@kris 12.12.2014 10:43
witam. mam pytanie czy ktoś u tego Pana zamówił pomnik i czeka na skonczenie (usunięte przez administratora)...

Tak ja czekam realizacja (usunięte przez administratora) dotrzymano terminu.(usunięte przez administratora) zostało wykonane

Roman

(usunięte przez administratora)

Orelka

W naszym przypadku sprawa zakończyła się pomyślnie. Nagrobek został postawiony, nie mamy zastrzeżeń do wykonanej pracy.

Orelka

Otrzymaliśmy dwa dni temu informację na e-mail, że po zakończeniu prac konserwatorskich rozpoczną realizację. Poczekamy. (usunięte przez administratora)

anonim

(usunięte przez administratora)

rozczarowana

Czy coś się ruszyło z pracami u Was od tego kwietnia? też mamy kłopot :-(

sebstian

Może maja akurat duzo klientów, czy jakis problem z dostawcami... Wypadałoby najpierw do nich zadzwonić i zapytać co się dzieje, a nie od razu pisac na forum... Tak jak Orelka się dowiedziała, że maja prace konserwatorskie. W ogóle, czy ta firma przyjmuje nowe osoby do pracy, bo to przecież forum z opiniami o pracodawcy, a opinie są klientów.

klientka

Potwierdzam wykonanie prac przez firmę. Trochę wszystko trwało, ale się udało sfinalizować wszystko. Firma powinna informować klientów o przesunięciu terminów, zabrakło dobrej komunikacji, co pewnie przysparza kłopotów i nerwów, wywołuje poczucie niepokoju. Na szczęście wykonują zadania, starają się, życzę powodzenia

?

widac ze to (usunięte przez administratora) dobrze wygladlo!!!!!!!!

?

prosze o informacje czy ktos czeka na wykonie nagrobka (usunięte przez administratora)

jan

Czyli jednak nie jest aż tak źle jakby się mogło wydawać :)(usunięte przez administratora)

B.I.Joniec

Dla ścisłości, wyżej powołuję się na wpis z 18.09.2013 a nie jak podałam 19.09.13.

bartel

Ja tam bynajmniej z ich usług nie korzystałem i raczej nie będę ale z tego co tutaj piszą to wychodzi że tak ale niech się wypowiedzą osoby które miały z nimi doczynienia

?

U mnie zakończono montarz nagrobka ,co oznacza że firma istnieje może to trochę uspokoi oczekujących. (usunięte przez administratora) ale sfinalizowali umowę i wreszcie jestem zadowolony,cierpliwości i wiary w tą firmę.Wreszcie zadowolony kient W.K.Otwock

anonim

(usunięte przez administratora)

Cyz

Jest to jednoosobowa firma, plus 2 panów do pomocy. Generalnie słoma z butów wystaje. Prosty człowiek, mało rozumny,ale płyty układać umie. (usunięte przez administratora)

?

(usunięte przez administratora) Boże, jedna opinia pozytywna , d (usunięte przez administratora) znaczy że firma w ogóle działa. Mało... ale pocieszające. Też czekam, termin jaki wskazywali już minął i nie wiem co dalej.

?

Proszę o informację jak sprawa została zakończona?

Zostaw opinię o Nagrobki Granitowe - Wszebory

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Nagrobki Granitowe