GEFCO Polska
2 24 5 1

Opinie o GEFCO Polska

Filtruj opinie po kryteriach:

pracabiurowa84
 Opinia

Witam serdecznie. Proszę o odpowiedz czy aktualnie są oferty pracy Grodzisk, Natolin?

Pomocna?
Tak1Nie
Rokita
Nazwa działu: Finanse
 Opinia
@pracabiurowa84 20.03.2019 22:34

Nie polecam..napieta atmosfera,szefowe nie maja czasu dla pracownikow.. najlepiej robic za 3 osoby a i tak malo :/ obiecuja gruszki na wierzbie, odwlekaja decyzje zll,ze niby jeszcze ktos nie odppwoddzial i tak prawie rok. Nie zaluje odejscia. Niszcza psyche czlowiekowi

Pomocna?
TakNie
Edward
 Opinia
@Rokita 12.04.2019 11:06

Jak dawno pracowałaś w firmie GEFCO Polska? Na oficjalnej stronie internetowej firmy znalazłem informację, że firma poszukuje obecnie pracowników na stanowiska pracowników magazynowych oraz operatorów wózków podnośnikowych. Twoja wypowiedź dotyczy może któregoś z tych stanowisk, czy może wypowiadasz się zupełnie o innym stanowisku? Chciałbym dowiedzieć się, jak to wygląda.

Pomocna?
TakNie
zawiedziona
 Opinia

GEFCO Psary (Czeladź) Nie warto tracić czasu na udział w rekrutacji w tej firmie. Arogancka kadrowa będzie wam tylko chciała udowodnić że nie nadajecie się do pracy w tej firmie a ona ma jeszcze wielu innych lepszych kandydatów na to miejsce. Oczywiście po rozmowie zero jakichkolwiek informacji, pomimo dokładnych terminów i deklaracji odpowiedzi. Brak szacunku dla kandydata o pracę. Już nigdy nie wyśle żadnego CV do tej firmy.

Pomocna?
Tak8Nie
Gosc
 Opinia

Jeśli chodzi o pracę w 4PL to jak najbardziej polecam. Świetna atmosfera, stres jest wszędzie, taka branza, ale mimo to nie ma wyścigu szczorow ani ogromnej presji. Jak dla mnie to najlepszy pracodawca jak do tej pory :) możliwość rozwoju, szkolenia, zajęcia językowe, wyjazdy, premie, awanse, mnóstwo benefitow i do tego coroczne imprezy integracyjne :) Lubię atmosferę w GEFCO Polska za: Brak wyścigu szczorow, świetna współpraca

Pomocna?
TakNie
Karolina
 Opinia
@Gosc 22.10.2018 13:08

Fajnie, że jesteś zadowolony z pracy w firmie GEFCO Polska i zdecydowałeś się wyrazić zdanie na ten temat. Czytając Twoją wypowiedź, chciałabym jednak, abyś bardziej precyzyjnie opisał, jakiego rodzaju benefity oferuje pracodawca zatrudnionym pracownikom? Mógłbyś dokładnie opisać, na co można liczyć? Sprecyzuj swoją wypowiedź na ten temat.

Pomocna?
TakNie
Gość
 Opinia
@Karolina 30.11.2018 08:17

Wczasy pod gruszą, multisport, dofinansowanie do okularów korekcyjnych, dodatki na dzieci, premie kwartalne, premie uznaniowe za osiagniete cele, opieka medyczna, ubezpieczenie grupowe, laptop i telefon służbowy, możliwość korzystania z samochodu służbowego, prezenty od firmy (koszulki, pendrive, kubki i wiele innych), możliwość wprowadzania usprawnień które następnie są nagradzane pieniędzmi i nagrodami materialnymi, organizowane są również wszelkie uroczystości i święta, co wprowadza cudowną atmosfere i mówiąc wprost - możliwość napchania się jedzeniem

Pomocna?
TakNie
Marcin
 Opinia

Bardzo słaby płatnik przeciąga termin płatności 21 dni po terminie przelewu dalej brak

Pomocna?
TakNie
Edward
 Opinia
@Marcin 19.12.2018 14:14

Jesteś osobą, która współpracuje z firmą GEFCO Polska? Jeżeli tak, to możesz napisać, czy w przeszłości również zdarzały się opóźnienia w rozliczeniach z tym pracodawcą, czy może jest to dopiero pierwsza faktura, którą mają uregulować? Proszę, abyś sprecyzował swój wpis na ten temat.

Pomocna?
TakNie
MeloAv
 Opinia

Cześć, otrzymałem ofertę z oddziału w Plewiskach na magazyn Czy możecie cokolwiek powiedzieć na temat pracy w tym rejonie ?

Pomocna?
TakNie
Edward
 Opinia
@MeloAv 03.12.2018 19:25

Wysyłałeś swoje CV do pracy w firmie GEFCO Polska na stanowisko magazyniera? Jakie warunki zatrudnienia zaproponował pracodawca? Mógłbyś podzielić się z nami szczegółami tej oferty? Zachęcam do dyskusji na ten temat.

Pomocna?
TakNie
Bigi
 Opinia

Kierowcy z firmy gefco to (usunięte przez administratora) Towar dostarczany przez nich jest zawsze zbrakowany. Powykrecane koła zapasowe, akumulatory, dodatkowe opony i inne. Uważajcie!

Pomocna?
TakNie
Karolina
 Opinia

@Ktoś 2, benefity, o których piszesz, brzmią całkiem nieźle. Długo już pracujesz w GEFCO Polska? Rozważasz związać się z tą firmą na dłużej? Co jeszcze możecie powiedzieć o pracy w GEFCO Polska? Zachęcam Was do dzielenia się z innymi użytkownikami forum swoimi opiniami!

Pomocna?
TakNie
Martynkaaaa94
 Opinia

Interesują mnie odpowiedzi na zadane pytanie o poza płacowe swiadczenia dla pracowników Bonusy na wakacje? Na. Święta ?

Pomocna?
Tak7Nie
Ktoś 2
 Opinia
@Martynkaaaa94 30.05.2018 23:30

Enelmed - zależnie jaki pakiet wybierzesz. Multisport - jw. Wakacje - zależnie od zarobków na członka rodziny (300-500; opodatkowane) Święta - jjw. 250-350 w Sodexo.

Pomocna?
Tak2Nie
Ktoś 2
 Opinia

Atmosfera ogólnie dobra. Kwestia indywidualna w sumie. Wśród pracowników w miarę OK. Tylko ciągłe ciśnienie na normy :) Umowy na czas nieokreślony chyba.

Pomocna?
TakNie
Karolina
 Opinia

@Martynkaaaa94, widziałam, że jesteś zainteresowana pracą w GEFCO Polska. Jakie stanowisko Cię interesuje? Wysyłałaś już swoje CV? @Ktoś 2, a na podstawie jakiej umowy pracuje się w GEFCO Polska? Jaka panuje atmosfera w tym miejscu pracy?

Pomocna?
TakNie
Ktoś 2
 Opinia

Zdecydowanie nie polecam pracy (oddziały Grodzisk, Natolin). Po przeszło 10 latach pracy mam niższe wynagrodzenie niż świeżaki prosto z agencji. Oszczędzanie na wszystkim, przede wszystkim na pracownikach, totalna wielozadaniowość i nieadekwatne wynagrodzenie za to. Przy przechodzeniu na firmę proponują mniejsze pieniądze niż przez agencję. Żenada...

Pomocna?
Tak11Nie
Martynkaaaa94
 Opinia

Dzien dobry. Jakich dodatków poza płacowych mozna spodziewać sie w pracy w Gefco Polska w administracji?

Pomocna?
TakNie
ktos
 Opinia

ok wszystko jasne

Pomocna?
TakNie
Karolina
 Opinia

@ktos, błędnie zakładasz, że jestem pracownikiem GEFCO Polska. Jestem moderatorem forum GoWork.pl, a do moich zadań należy aktywne uczestnictwo w dyskusji i dopytywanie o szczegóły. Czy wśród użytkowników forum znajdą się obecni lub byli pracownicy GEFCO Polska? Zachęcam Was do dodawania swoich opinii na temat pracy w tym miejscu!

Pomocna?
Tak1Nie
ktos
 Opinia

@karolina zapraszam do nas do mag.grodzisk przejdz sie prosze po nim , magazyn natolin aleja 10 moze wystarczy troche waszej dobrej woli zeby sie ruszyc z bankowego nie musieli bysmy tutaj pisac o takich zeczach .Sprawdz tez prosze przydzial ubran roboczych np.kolegi ktory ostatnio zwolnil sie ze mszczonowa ,pracowal w firmie 17lat mniej wiecej a od czerwa ub.roku czekal na ubrania i wolal odejsc niz jak to okreslal wygladc jak dziad i byc posmiewiskiem na mag.klijenta .Naprawde warto czasami ruszyc w teren dawanie po 1 mandarynce albo jakis torebek lub koszulek nic pozytywnego nie wprowadza , zapraszam go grodziska na obchod mag

Pomocna?
TakNie
Karolina
 Opinia

@ktos, jeżeli jest tak jak napisałeś i na magazynie nie ma oświetlenia, to jak wygląda w tym momencie praca w nim? Jak do tej kwestii podchodzi GEFCO Polska? Czy będzie ona jakoś rozwiązana przez tego pracodawcę? A może już zostało coś w tej sprawie postanowione? Zachęcam Cię do opisania tego co aktualnie dzieje się w tym miejscu pracy.

Pomocna?
TakNie
ktos
 Opinia

@karolina warunki pracy sa takie ze gosciu chodzi i zbiera stare buty i wysyla na kąty dla ukrainców , na mag.brak oswietlenia bo firma oszczedza na zarowkach ,rampy uszkodzone, a zachowanie pracownikow jak najbardziej adekwatne do zachowania kierownika.

Pomocna?
Tak1Nie
ktos
 Opinia

@karolina warunki pracy sa takie ze gosciu chodzi i zbiera stare buty i wysyla na kąty dla ukrainców , na mag.brak oswietlenia bo firma oszczedza na zarowkach ,rampy uszkodzone, a zachowanie pracownikow jak najbardziej adekwatne do zachowania kierownika.

Pomocna?
TakNie
Karolina
 Opinia

@ktos, widzę, że nie spodobało Ci się zachowanie niektórych pracowników podczas spotkania firmowego, jednak proszę Cię, abyś do swojej opinii dołączył jeszcze informacje dotyczące aktualnych warunków zatrudnienia i innych ważnych aspektów składających się na pracę w GEFCO Polska. Z uwagi na cel tego forum, tego typu informacje posłużą innym osobom chcącym znaleźć pracę w tej firmie.

Pomocna?
TakNie
ktos
 Opinia

w firmie nie sa przestrzegane przepisy bhp , a atmosfera jest taka ze pracownicy magazynu w grodzisku mieli gdzies tzw.jajeczko i woleli siedziec na magazynie niz integrowac sie z kierownictwem

Pomocna?
TakNie
Karolina
 Opinia

@Emilas prosiłabym o niezamieszczanie opinii o konkretnych osobach pracujących w GEFCO Polska, lecz jedynie o aktualnie panujących warunkach pracy, atmosferze, możliwościach rozwoju, szkoleniach. Bardzo ważne, aby Twoje wpisy jak i pozostałych użytkowników budowały jak najbardziej rzetelny obraz firmy GEFCO Polska jako pracodawcy.

Pomocna?
Tak25Nie
Karolina
 Opinia

@zenu, podałeś kwotę wynagrodzenia jednak napisz na jakim stanowisku ona obowiązuje? Czy ta kwota tyczy się wszystkich pracowników zatrudnionych w GEFCO ? Czy tylko początkujących?

Pomocna?
Tak31Nie
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak2Nie
Pracownik
 Opinia

Oddział Grodzisk nie lepiej. Usuwanie przez admina nic wam tu nie da. Trzeba było zatrudnić normalnych ludzi a nie znajomych, to byście się teraz nie musieli wstydzić

Pomocna?
Tak27Nie
ktos
 Opinia

oddzial grodzisk (usunięte przez administratora)nie polecam pracy

Pomocna?
Tak3Nie
Anonim
 Opinia
@ktos 28.02.2017 19:19

zgadzam się w pełni zwłaszcza dział administracji...

Pomocna?
Tak4Nie
niebieski
 Opinia

Witam, mam prośbę jeśli zobaczycie, dowiecie się, że przypadkiem marki aut które transportuje Joanna P. z Cat Polska wygrały w przetargach dla MON, MSWiA itd. to proszę o umieszczenie informacji w jakiej komendzie czy sztabie.

Pomocna?
Tak9Nie
Hulk
 Opinia

Jest sens pracować w czeladzi? Bo słyszałem że niezły bajzel tam jest

Pomocna?
TakNie
Tomki
 Opinia

Jakich zarobków spodziewać się można w oddziale w Czeladzi?

Pomocna?
TakNie
zenu
 Opinia
@Tomki 24.10.2016 12:21

1500 - 1600

Pomocna?
Tak1Nie
Tomk
 Opinia

Jakich zarobków spodziewać się można w oddziale w Czeladzi?

Pomocna?
TakNie
ch
 Opinia

W końcu najważniejsze dla mnie jest to, żeby zarobki w firmie odpowiadały każdemu, a jak premie normalnie dorzucają dla spedytorów to nic dziwnego, że zatrudnienie jest tak opłacalne. A wypłata jest w pełni terminowa? Z góry dziękuję za szybką odpowiedź.

Pomocna?
Tak1Nie
Zen
 Opinia

Warszawa organizuje rekrutacje do Grodziska Mazowieckiego na recepcjonistkę mając już z góry / z boku / czy nie wiadomo skąd wybraną kandydatkę. Udział w procesie rekrutacyjnym okazał się stratą czasu i energii.

Pomocna?
Tak5Nie
Anonim
 Opinia
@Zen 16.09.2015 10:59

To chyba u nich reguła...przynajmniej stanowiska biurowe

Pomocna?
Tak1Nie

Zostaw opinię o GEFCO Polska - Warszawa

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GEFCO Polska