Uwazajcie na nich. Mowia ze odcinaja sie od Entera i od calej zlej atmosfery ktora tam panuje a tak naprawde..obstawieni sa ludzmi z entera..szef cc traktuje ludzi jak smieci i uwaza sie za niewiadomo kogo.Pensja nedzna i marna.Mozesz byc super pracownikiem, a mimo to wylecisz jesli ktos z kadry zarzadzajacej cie nie lubi. Kradzierze wsrod zalogi sa nagminne! to az smieeszne gdy kadra zarzadzajca opowiada o tym jakich to ma profesjonalnych pracownnikow,ktorzy sa oddani swojej pracy. Nic dziwnego ze ludzie kradna i dorabiaja na lewo skoro pensja jest glodowa. Poczatkujacy maja lotow BARDZO MALO..a nawet jesli maja juz uzupelniony caly grafik do konca miesiaca to bardzo dynamicznie to sie zmienia oczywiscie na rzecz straszych stazem pracownikow. Na poczatku kazdy sie zachwyca ze jest super ,mila atmosfera,ze ludzie sa pomocni,sympatyczni..a to tylko gra pozorow,konczy sie szkolenie,zdajesz egzaminy,a twoja praca staje sie koszmarem. Oczywiscie nie moglbym generalizowac ,ze wszyscy tam s atacy,jest mnostwo fantastycznych ludzi..jednak ci sa w zdecydowanej mnijeszosci. Kika tipow jak przetrwac w tej fimie:
1.Badz mega lizusem
2. Nie musisz byc naprawde dobry w tym co robisz wazne bys stwarzal pozory ze jestes profesjonalny.
Przypomnaiala mi sie jedna chora sytuacja ktora miala miesjce podczas rejsu do AYT. CC nie chca narazic sie szefostwu stwierdzila ze nie zglosi widocznej usterki..bo przeciez to nic takiego...totalny [usunięte przez moderatora]...po co taka wgl szkolic...
Latanie uzaleznnia ,ale uwazajcie z kim latacie...bo naprawde nie warto narazac swojego zdrowia,zycia i nerowo na niekompetentne szefostwo.