PSE Inwestycje

Adres: Aleje Jerozolimskie 132, 02-305 Warszawa

NIP: 5261027348 KRS: 0000092539

PSE Inwestycje
2 23 35 5 1

Opinie o PSE Inwestycje

Filtruj opinie po kryteriach:

Zainteresowany
 Opinia

Jakie są zarobki na stanowisku kierowniczym w CJI?

Pomocna?
TakNie
Pse
 Opinia
@Zainteresowany 20.05.2019 20:44

Zerowe - spolka splajtowala 1 stycznia 2019

Pomocna?
TakNie
OPs
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

Nie polecam , prezes masakra totalny brak szacunku do ludzi , pozwala sobie na uszczypliwe komentarze przy zespole względem osob których nie ma (w szczególności do kobiet !)nie zważa , że wprawia wszystkich w zażenowanie swoim zachowaniem , często określa pracownice nie imieniem bądź stanowiskiem ale po wyglądzie w stylu - ta ładna , ta stara itp.... Niesety bardzo psuje firmę , zanim przyszedł było to przyjazne środowisko do pracy , teraz odradzam

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
OPs
 Opinia
@OPs 21.02.2019 14:26

Komentarz dotyczy PSE Innowacje a nie Inwestycje

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Bebebe
Nazwa działu: Zarząd
 Opinia
@OPs 21.02.2019 14:26

Ktoś chyba pomylił firmy lub celowo wprowadza w błąd . W PSE nie ma żadnych działów handlowych. Nie ma tam sprzedaży. Pse Inwestycje to teraz Pse Cji. Od kiedy jest nowy dyr zarzadzajacy wszyscy go tam chwalą za ogromną wiedzę merytoryczną i wysokie kompetencje liderskie oraz wyjątkową kulturę osobistą.

Pomocna?
Tak1Nie
Cezary
 Opinia

Warto sprawdzać gdzie pisze się swoje opinie. PSE Inwestycje to firma z dobrą opinią jako pracodawca!!

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Iwona
 Opinia

@solek, a czy możesz przedstawić nam jedno z pytań, jakie padło na Twojej rozmowie rekrutacyjnej w firmie PSE Inwestycje? Proszę dodaj również informacje, na jakie stanowisko aplikowałeś, tego typu informacje mogą być bardzo pomocne dla innych osób, które to są zainteresowane współpracą z tym pracodawcą.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Stella
 Opinia

Wszystkie firmy zastrzegają sobie, że będą kontaktować się z wybraną osobą więc nie rozumiem o co chodzi?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
solek
 Opinia
@Stella 18.06.2018 18:36

No rozumiem podczas wyboru kandydatów ale nie po rozmowie kwalifikacyjnej na której obiecują o poinformowaniu o wyniku.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
PSEudo
 Opinia

Szanowny Pracodawco, informowanie kandydatow o wynikach rekrutacji to naprawdę nic strasznego! Z szacunku dla ludzi którzy poświęcają swój czas

Pomocna?
Tak30Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
solek
 Opinia
@PSEudo 14.02.2018 21:14

Potwierdzam, brak szacunku dla ludzi, krótka wiadomość o wyniku naboru nic wielkiego a i opinie o pracodawcy były by lepsze .... tak tylko niesmak pozostał

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
qwerty
 Opinia

Rozmowa o pracę trwała ok. 15 minut , na rozmowie zapewniono mnie że bez względu na wynik pozytywny czy negatywny dostanę informację zwrotną no i.... niestety cisza, dwa miesiące minęły zapewne pracownik już na to stanowisko zatrudniony, tylko niesmak pozostał że nie potrafią uszanować drugiego człowieka, szkoda .... nie polecam

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Administrator
 Opinia

Pamiętajcie, że udzielając merytorycznej odpowiedzi pomagacie innym osobom zainteresowanym pracą w firmie PSE Inwestycje. Chce ktoś się podzielić swoją opinią?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Robert
 Opinia

Może ktoś napisze jak się pracuje? Tak rzadko zagladacie

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Administrator
 Opinia

Co powiecie odnośnie o zarobkach w PSE Inwestycje? Czy w ostatnim czasie ich poziom zmienił się?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zenek
 Opinia

Szkoda, że pracownicy nie piszą . Interesuje mnie praca w firmie, wymagania dla nowych.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Leon_zawodowiec
 Opinia

A Erryk dalej częstuje cukiereczkami - krówkami w standadzie "SMARK" ?

Pomocna?
Tak22Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
halama
 Opinia

to wszystko prawda

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Nestor
 Opinia

Dostałem ofertę pracy w PSE Inwestycje i zastanawiam się nad jej akceptacją. Czy nadal jest tam tak, jak opisujecie to powyżej? W momencie, kiedy pytano mnie o oczekiwania finansowe, nie zaakceptowano mojej kwoty. Obniżono mi ja o 30%, tłumacząc, że co kwartał są premie w wysokości jednej pensji, bony swiąteczne w wysości około 3000zł, karty lunczowe, po 190 zł/miesiąc. Prawda to? Nie chcę wdepnąć w g....

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
|True
 Opinia
@Nestor 20.04.2017 15:27

Chłopie a gdzie dostaniesz pemie kwartalną? Gdzie bon na Święta w takiej kwocie? Kartę lunchową??? Nie myśl że ktoś odpisze Ci tu i podejmie decyzję za Ciebie. Jeśli powiedziałeś im 10000 za pracę jako np. młodszy asystent to czemu sie dziwisz? Mierz siły na zamiary, przemyśl za i preciw i podejmij męską decyzję!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Rotel
 Opinia
@Nestor 20.04.2017 15:27

I nikt ci nie powiedział w czasie rozmowy o tym że od 1.05.2017 dotychczasowy regulamin nagradzania i premiowania zostanie zamieniony na zupełnie inny ten obowiązujący w pse? Dziwne.

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
1500_100_900
 Opinia
@Rotel 03.05.2017 18:26

Witam, Jeden Pan odchodząc na zasłużoną emeryturę powiedział podpisując obiegówkę: "dobrze to już w tej firmie było" no panie starszy ma pan w zupełności rację i to se nie wrati!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Prawda, nie falsz
 Opinia
@1500_100_900 11.05.2017 17:09

Ludzie czy wy macie trochę godności, rozumu?? Jak tak czytam te wypowiedzi wydaje mi się jakby banda nierobow chciała nic nie robić, mieć mega socjal i hiper wypłatę. O czym wy piszecie?? Podajcie inną firmę, w której jest to co tu oferuje pracodawca. Spójrzcie prawdzie w oczy, ludzie pracuje za znacznie mniejsze pieniądze i mają znacznie gorsze pieniądze. No ale niektórzy są nauczeni że pieniądze dostaje się za nic, a samemu jest się jakby pępkiem świata. Jedyne w czym macie rację to to że na pewno tak już nie będzie. Do pracy przychodzi się pracować a nie udawać! Darmozjady potraficie jedynie narzekac I oczerniac!

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ktoś
 Opinia
@Prawda, nie falsz 11.05.2017 22:49

Nie wiem jaką prawdę masz na myśli pisząc takie głupoty o pracownikach pse inwestycje? Czyżbyś mierzył wszystkich swoim własnym łokciem? Domniemuję że opierdalasz się 5 dni w tygodniu po 8 godzin i twoja logika ci podpowiada że twoje wynagrodzenie powinno być proporcjonalne do efektów pracy, czyli być na poziomie jałmużny. Ja pracuję codziennie po minimum 10 godzin i oczekuję adekwatnego do wymiernych efektów mojej pracy wynagrodzenia.

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
haha
 Opinia
@Ktoś 14.05.2017 09:35

A ilu zostało w pse inwestycje że o nich akurat piszesz?? Chłopie najpierw powiedz ile zarabiasz, niech wszyscy zobaczą Twoją 'jałmużnę'. A skoro tak mało zarabiasz to po kiego grzyba jeszcze tu pracujesz a nie zmienisz pracodawcy? Malkontent jakich mało.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Blue
 Opinia
@Nestor 20.04.2017 15:27

Nestor czy rozpocząłeś pracę w PSE? Prawdopodobnie byliśmy razem na rozmowie. Jestem ciekawa jak potoczyły się Twoje losy

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Mat
 Opinia
@Blue 10.07.2017 15:33

Witam, jestem przed rozmowa rekrutacyjna wPSE? Czy mieliscie test wiedzy o energetyce i test z jezyka angielskiego ? Zastanawia mnie czego na tescie mog sie spodziewac?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
matk
 Opinia
@Blue 10.07.2017 15:33

Witam, jestem przed rozmowa rekrutacyjna wPSE? Czy mieliscie test wiedzy o energetyce i test z jezyka angielskiego ? Zastanawia mnie czego na tescie mog sie spodziewac?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ciasteczkowy Potwór
 Opinia

Dyrektorzy w tej firmie znają się na wszystkim poza tym na czym znać się powinni. Posiadają kompetencje na poziomie świniopasa. Ich jedyną mocną stroną są koneksje dzięki którym znaleźli się w tej firmie. Jeśli zamierzasz pracować w tej firmie musisz być przygotowany na współpracę z tępym strzałami na eksponowanych stanowiskach.

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Tomasz
 Opinia
@Ciasteczkowy Potwór 30.07.2016 22:56

Gdybyś popracował w prywatnej firmie szybko byś się przekonał że w PSE wcale nie jest tak źle jak Ci się wydaje. Nigdzie nie znajdziesz idealnych dyrektorów czy prezesów. Układ zawsze jest taki że jeśli chcesz pracować to musisz zaakceptować to na co nie masz wpływu. Jeśli nie chcesz , to jedynym wyjściem jest zmiana miejsca pracy.

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Nick
 Opinia

Doświadczenie w tej firmie nie jest potrzebne. Może być nawet uznane za niepożądane. Bardziej cenieni są pracownicy o podobnych kwalifikacjach i z doświadczeniem jakie ma kadra kierownicza.

Pomocna?
Tak13Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ania
 Opinia

Nie Formalnym standardem obowiązującym w firmie w tej firmie jest pracownikowi: - podpisanej umowy o prace z kilkutygodniowym opóźnieniem; - zakresu obowiązków z kilkumiesięcznym opóźnieniem; - szkolenie wstępne i stanowiskowe realizowane jest z wielotygodniowym opóźnieniem. Pracownicy w firmie Państwowej jaka jest PSE Inwestycje przez wiele tygodni a nawet miesięcy przez pracują bez umowy o pracę !!!!. Powszechne jest antydatowanie dokumentów pracy np: umowy o prace; szkoleń; godzin pracy i innych dokumentów.

Pomocna?
Tak14Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ania
 Opinia

Maksymalna prywata kadry zaradzającej połączoną z zerową jej kompetencją. Np: dla kadry zarządzającej przeznaczone jest 35 aut służbowych do użytku prywatnego a dla dwóch wydziałów produkcyjnych generujących całość zysków firmy tylko 7 co uniemożliwia normalne wykonywanie pracy. Dyrektorzy przyznają regularnie sobie kilkuset tysięczne nagrody, a nie ma na najbardziej podstawowe narzędzia warunkujące wykonanie pracy przez pracowników. Kadra zarządzająca to odrzuty z układów w PSE Operator (ludzie nie nadający sie do pracy w PSE Operator - trafili do przechowalni aby bezpiecznie doczekać emerytury) wsparci przez pracowników banków, firm ubezpieczeniowych itp. którzy po raz pierwszy zetknęli sie z Elektroenergetyką zarządzając wielomiliardowymi inwestycjami o których specyfice nie mają zielonego pojęcia. Celem jednych i drugich jest maksymalne nachapanie się i jak najdłuższe utrzymanie sie na dobrze popłatnych stołkach. Opis pracy :) Szeregowi pracownicy mają "zadaniowy czas pracy ustalony na poziomie wyśrubowanych dwóch etatów". Nad kadrą zarządzająca ciąży cień korupcji. Tajemnica Poliszynela jest kto i jak bardzo jest skorumpowany i ile za co bierze. Moja ocena to firma wygląda dobrze tylko na pierwszy rzut oka. Przyglądając sie jej jest tylko gorzej.

Pomocna?
Tak13Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Cruella22
 Opinia

Miałam tę nieprzyjemność pracować w tej firmie i poznać jej działanie od wewnątrz - jeden wielki SYF!!!. Niestety przekonałam się, że firma sprawia tylko dobre wrażenie na zewnątrz, a tak naprawdę w firmie panuje bałagan, oszukuje się ludzi przy rekrutacji, robi przekręty przy projektach inwestycyjnych, a przełożeni to męscy szowiniści, kobiety są dla nich pracownikami gorszej kategorii, obiektami seksualnymi, które traktują jak swoje sekretarki. Na rozmowie o pracę zostałam zapytana, czy w najbliższym czasie zamierzam zachodzić w ciążę!- szok, już ten fakt świadczy o tym, z ludźmi jakiego pokroju ma się do czynienia. Niestety zrozumiałam to i przekonałam się o tym dopiero po pewnym czasie. Pracę w tej firmie dostaje się przeważnie po znajomości, natomiast rekrutacja prowadzona dla ludzi "z ulicy" jest na najniższym możliwym poziomie, często wychodzą na jaw błędy przy rekrutacji. Zdarza się, że rekrutacja jest na stanowisko specjalisty, a dostaje się umowe ze stanowiskiem asystenta, a co najśmieszniejsze, że w umowie nie ma podanego zakresu obowiązków, dostaje się karę stanowiska dopiero po paru miesiącach pracy, z czego wynikają różne nieporozumienia, bo nowy pracownik nie wie właściwie co ma robić (sic!). Gdy taki delikwent dostaje w końcu kartę zadania może się mocno zdziwić, gdy zobaczy że zostały mu dopisane dodatkowe obowiązki, o których nie było wcale mowy, a które są poniżej jego kwalifikacji. W rzeczywistości robi się co innego niż jest w karcie zadania - czytaj: jesteś traktowany jak (usunięte przez administratora)na posyłki, jesteś od brudnej roboty, no właściwie od "wszystkiego". Co najgorsze w tym wszystkim jest to, że w tym nieuczciwym procederze bierze udział prawie cała kadra kierownicza, tzn. dyrektorzy Biur przeprowadzający rekrutację (usunięte przez administratora) Niestety osoby, które zostały w ten sposób oszukane i które na własną rękę dochodzą swoich praw i chcą odwrócić cała sytuację stają się niewygodne i zostają od razu zwalniane. Dodam jeszcze, że firma nie wywiązuje się z obietnic, wcale nie oferuje możliwości rozwoju dla wszystkich pracowników jak to ogłasza w swoich ofertach pracy, wcale nie stwarza możliwości awansu dla ludzi "z ulicy". Zgodzę sie z moim przedmówcą, że kadra kierownicza nie przejmuje się sprawami spółki ani swoimi podwładnymi, ale dba tylko o własne interesy. Podsumowując: zarobki nijakie, brak podwyżek, obietnice o szkoleniach, awansach to tylko mżonki, nowego pracownika traktuje się jak śmiecia od brudnej roboty, przekręty, oszustwa, wyzysk pracownika. Stanowczo odradzam wszystkim współpracę z tą nierzetelną i nieuczciwą firmą!!!

Pomocna?
Tak28Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kuley
 Opinia

Firma , a w zasadzie jej zarząd nie wie na czym polega praca jaką powierzono firmie. Jedyne zmartwienie kadry kierowniczej i zarządu to jak najdłużej utrzymać swój tyłek na stanowisku. Każdy się boi każdego , brak decyzyjności potrzebnej do prawidłowego funkcjonowania firmy. Przepływ informacji odbywa się metodą plotkarską na zasadzi ten powiedział temu , a tamtemu powiedziała sprzątaczka i na podstawie tego podjęto decyzję. Nikt nie wie co ma robić i jak robić tak żeby było to wykonane właściwie.

Pomocna?
Tak13Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Zostaw opinię o PSE Inwestycje - Warszawa

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej