3.8/5

• Świętochłowice
  • Będzin
  • Wojkowice
  • Bytom
Katowice - Eurokadra S.A.

3. Opinie o pracodawcach Katowice
  5. Opinie o Eurokadra

Opinie o Eurokadra Katowice

Nie przegap nowości o Eurokadra!

05.09.2022 08:51

06.09.2022 08:02

Дякуємо за відгук !
    Simon

19.08.2022 11:41

I am satisfied with my work at the agency. I am working legally. I also received accommodation, we also have a commute to work. The payments are also ok, you can do overtime. It is known that the more overtime the better the pay. If someone wants to work, I highly recommend it.

22.08.2022 09:26

Thanks for your opinion !
    roman2095

18.08.2022 08:23

Фирма Еврокадра помогла мне трусоустроится за что я им благодарен. Работаю в Гожуве Велькопольским на складе. Всем рекомендую!!!

18.08.2022 08:53

Дякуємо за відгук !
    Anna

16.08.2022 11:00

Рекомендую фирму Еврокадра, работаю на складе от них и полностью все устраивает.

16.08.2022 11:02

Дякуємо за Ваш відгук!
    niki

20.07.2022 12:25

NAJGORSZE CO MOZE BYC NIE POLECAM NETTO 13 ZL !!!!!!!!!!!!!!!!!!

21.07.2022 11:10

Przykro nam z takiego powodu. Niższa stawka wynika ze zmian w przepisach, jakie weszły z dniem 1 lipca 2022 r. tzw. Nowy ład 2.0, który zmienia zasady naliczania podatku dochodowego na umowach zlecenie. Zwrot nastąpi w rozliczeniu podatkowym za 2022 jak podaje organ podatkowy. W celu bardziej precyzyjnego wyjaśnienia sytuacji prosimy o bezpośredni kontakt z naszą agencją.

11.07.2022 12:08

Moje wcześniejsze doświadczenia z innymi agencjami pracy były negatywne i nie wspominam ich zbyt miło. Więc jak najbardziej miłym zaskoczeniem była dla mnie współpraca z tą agencją. Pozyskałem pomoc w nawiązaniu zatrudnienia z fajnym pracodawcą na korzystnych warunkach. BARDZO POLECAM !

12.07.2022 14:36

Dziękujemy za opinię. Staramy się, aby wszyscy Nasi pracownicy byli zadowoleni z warunków pracy :)

26.05.2022 11:40

Jak dużo osób pracuje w Eurokadra?

31.05.2022 10:21

W Eurokadra pracuje około 100 osób.

27.06.2022 08:29

Dzień dobry. Szuka Pani pracy dla siebie bezpośrednio w naszej agencji czy szuka Pani pracy przez naszą agencję? Nasze oferty pracy można znaleźć na naszej stronie internetowej www.eurokadra.com i www.eurokadra.pro. Na stronach internetowych znajduje się również formularz, poprzez który można wysłać swoje CV. Pozdrawiamy

20.06.2022 15:50

koordynator Artomov Oleksii bardzo mnie zasmuca. nie odbiera telefonów, kłamie na każde pytanie, o zaliczkę, o zmiany w pracy, o mieszkanie. wśród pracowników krążą już legendy o nim: jeśli nikogo nie (usunięte przez administratora) dzień jest daremny. nie można uzyskać zrozumiałej porady. nie da się rozwiązać żadnego problemu, począwszy od codziennych problemów mieszkaniowych, a skończywszy na niezbędnych dokumentach do urzędu. kłamie, ukrywa się przed ludźmi lub śmieje się w twarz słowami: możesz narzekać na swojego koordynatora, jeśli uważasz, że to pomoże.

21.06.2022 10:17

Dzień dobry. Niezmiernie nam przykro z powodu zaistniałej sytuacji. Abyśmy mogli podjąć odpowiednie kroki w celu wyjaśnienia zdarzenia należy skontaktować się z naszą centralą w Katowicach. Zatrudniamy bardzo dużą ilość pracowników, dlatego anonimowy komentarz nie pozwoli nam wyjaśnić sytuacji. Prosimy o kontakt w wiadomości prywatnej. W przeciwnym wypadku uznamy komentarz anonimy potraktowany zostanie jako nieprawdziwy. Pozdrawiamy, Zespół Eurokadra

29.04.2022 16:42

Władymir z erokadry prowadzi rekrutację do pakowania drobnych produktów spożywczych dla klienta 7R. Nie informuje kobiet że praca polega na dźwiganiu ciężkich kartonów z musami ,Kubuś. Kartony ważą 45 kg. Nie polecam trzeba przebrać przez te e ponad dwie tony na xmiane

06.05.2022 11:53

Dzień dobry, dziękujemy za opinię, lecz w naszej ocenie nie jest ona zgodna z prawdą. Mus firmy Kubuś waży maksymalnie 100 gramów, z czego w jednym kartonie jest ich 10 sztuk. Siłą rzeczy taki karton nie będzie miał wagi 45 kg. Nie wiemy skąd te nieprawdziwe informacje. Kompletacja towaru polega na przeniesieniu kartonu o wadze 1 kg na paletę zbiorczą umiejscowioną na wózku widłowym, na którym są mieszane smaki musu Kubuś. W razie jakichkolwiek problemów zachęcamy do kontaktu z koordynatorem. Pozdrawiamy

29.03.2022 09:08

Pracuję za pośrednictwem tej firmy. Warunki są ok, wszystko załatwione, nie trzeba się o nic martwić. Wynagrodzenie na czas, a to jest najważniejsze :) do tej pory nie miałem żadnych problemów z agencją. Polecam wszystkim.

29.03.2022 09:37

Dzień dobry, dziękujemy za opinię=)
    kandydat

17.02.2022 18:21

Nie polecam firmy eurokadra. pani rekruter Natalia S. prowadząc rekrutacje nie poinformowałą o wyniku rekrutacji mimo, iż na rozmowie kwalifikacyjnej mowiła, iż na 100% poinformuje. Jak dla mnie to przekreśla to agencje i ich pracowników. Dbanie o feedback i candidate experience to podstawa. Oceniam negatywnie i nie polecam nikomu tej agencji.

18.02.2022 09:47

Dzień dobry, dziękujemy za opinię, lecz w naszej ocenie nie jest ona zgodna z prawdą. Prosimy o kontakt pod nr 724 727 202 , abyśmy mogli wyjaśnić zaistniałą sytuację. W Eurokadrze zawsze stawiamy dobro naszych kandydatów i pracowników ponad wszystko, dlatego zaniepokoiła nas ta opinia. Prosimy o kontakt telefoniczny lub mailowy celem wyjaśnienia sytuacji. Pozdrawiamy, Zespół Eurokadra.

14.02.2022 09:47

Czy można liczyć w Eurokadra na prywatną opiekę medyczną?

14.02.2022 11:05

Jesteśmy w trakcie przygotowywania oferty prywatnej opieki medycznej.

10.02.2022 09:01

Serdecznie witamy wszystkich użytkowników GoWork!

Cieszymy się, że wykorzystujecie tę platformę do komunikacji. Jesteśmy otwarci na Wasze opinie.

Pojawiliśmy się tu aby wspólnie tworzyć wizerunek i renomę firmy Eurokadra.

Czytamy wszystkie treści pojawiające się na naszym profilu i staramy się wyciągać wnioski z konstruktywnej krytyki.

Prosimy jednak pamiętać, że swoboda w dzieleniu się informacjami na forum nie oznacza pozwolenia na szerzenie informacji mijających się z faktami, obrażanie kogokolwiek, czy naruszania czyjejś godności i dobrego imienia. Warto też pamiętać, że w sieci nie jesteśmy tak anonimowi, jak się nam wydaje.

Pragniemy, aby było to miejsce kulturalnej i merytorycznej wymiany informacji.

Zachęcamy również do dzielenia się opiniami o pracy w Eurokadra i pamietanie, że jesteśmy agencją pracy. We wszystkich niepokojących Państwa kwestiach możecie kontaktować się z nami bezpośrednio pod adresem e-mail: [email protected]
    @@@

09.02.2022 14:49

Хорошая фирма в Катовицах. Спокойно могу рекомендовать Вас!
    Оксана

08.02.2022 11:29

Помогли найти работу и устрооится. Пока что все хорошо! Рекомендую!

08.02.2022 13:03

Спасибо за Ваш отзыв!
    Марина

24.01.2022 12:06

Фирма мне понравилась. Зарплату выдали во время, не к чему придраться) Рекомендую

26.01.2022 08:21

Добрый день) спасибо за отзыв:)
    Dorota Mendecka

19.01.2022 08:13

Pracowałam przez tę agencję i byłam bardzo zadowolona. Koordynator bardzo mi pomógł i zawsze był ze mną w kontakcie. Praca na dwie zmiany. A co najważniejsze, wynagrodzenie jest wypłacane na czas i nigdy nie miałam opóźnienia. Skontaktuję się jeszcze z tą firmą. Dziękuję bardzo!!

21.01.2022 09:27

Dziękujemy za opinię =)
    MaX

21.01.2022 09:22

Працюю на складі в Гданьську від фірми Еврокадра і все добре. Не знаю чому є негативні відгуки. Зробили мені всі документи, поселили та надали роботу. Рекомендую!

21.01.2022 09:26

Дякуємо за відгук!
    Єврикі піда**си

14.01.2022 15:15

Де зарплата

17.01.2022 08:53

Доброго дня. Зарплата виплачується, згідно з правом, на кінець робочого місяця.
    Xyz

14.01.2022 08:31

Jedna wielka porażka. Brak szacunku dla pracownika. Liczą się tylko Ci co się podlizują ,, górze". Kasa marna a obowiązków mnóstwo. Paczki na święta ? Śmieszne ????????

14.01.2022 12:22

Szanowny/a Panie/Pani przedstawiona przez Pana/Pani opinia dotyczy bezpośrednio firmy dla której Pan/Pani pracuje, a nie nas jako Agencji pracy!

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Eurokadra?

Kontakt - Eurokadra

Chromika 5a 40-238 Katowice

Robert

12.01.2022 08:55

Pracuję przez nich na magazynie meblowym. W zasadzie, wszystko Ok, nie można się do niczego przyczepić. Ogólnie mogę polecić, a z tego co wiem to u nich cały czas szukają ludzi do pracy.

13.01.2022 12:41

Dziękujemy za opinię!
    Robot

05.01.2022 06:42

Працював і я через цю агенцію нема нечого хорошого ставляця як до рабів умови проживання просто жесть карту побиту робив через них чекав 1,4 місяця . Коли захворієш то не чекай що тебе відвизуть до лікаря. Попросто будуть мінусувати по 100 злотих в день . Краще не хворіти бо для них температура 37,7 то є нормальна температура в людини і вона має іти до роботи . А почнеш вазнікати то зроблять все для того аби ти ще хуже жив. Такшо думайте куди ви їдете
    Януш

05.01.2022 19:07

Шо ти трусиш ти себе чуєш

13.01.2022 12:38

Запевнюємо Вас що в наших умовах знаходиться інформація про кари. В разі яких небудь питань запрошуємо до контакту з координатором.
    magda1967

04.01.2022 12:27

Pracuję na dzień dzisiejszy od Grupy Eurokadra na magazynie w Lublinie. Bardzo dobre warunki pracy oraz podejście do pracowników. Przed rozpoczęciem pracy pomogli ze wszystkimi dokumentami i zamieszkaniem. Jestem zadowolona!

11.01.2022 12:48

Dziękujemy bardzo za opinię! Staramy się o komfort pracowników :)
    oleggg

05.01.2022 08:47

Доброго дня. Хочу подякувати фірмі Еврокадра, яка знайшла мені роботу. Виробили всі документи до приїзду і після поселення у Польщі. Все швидко,надійно,легально. Рекомендую до співпраці.

11.01.2022 12:46

Дякуємо дуже за Ваш відгук!
    jerycho70

05.01.2022 19:29

Pracowałem przez nich na magazynie. W sumie praca ciężka, ale kasę zawsze wypłacali na czas.

11.01.2022 12:44

dziękujemy bardzo za opinię :)
    Пауліна

05.01.2022 06:49

Якщо написав одну смс за аванс то чекай його два тижні

05.01.2022 13:59

Доброго дня. Зарплата виплачується, згідно з правом, на кінець робочого місяця.
    Януш

05.01.2022 15:28

Я не за зарплату ви і так завжди говорете завтра завтра а виходить ще тиждень проходить . А писав я за залічку вам насрати на людейчи є вних їсти чи нема
    Алина

05.01.2022 11:16

Спасибо Еврокадре за работу. Зарплата вовремя, пока что меня всё устривает. Благодарю каждого за помощь.

05.01.2022 14:02

Дякуємо за відгук!
    Уляна Григорак

04.01.2022 12:34

Хочу написати відгук про фірму Еurokadra) Працювала тут місяць назад і нажаль закінчилась віза. Чому нажаль? Тому що мені дуже подобалась ця робота ( працювала на складі в Щецині і сортувала ліки). Можу сказати, що від самого початку мене зустріли дуже приємні люди, все розказали і показали. Жила я в квартирі з 3 дівчатами і було все супер) Мені пасувало те, що можна вибрати кількість годин, які я би хотіла працювати. В загальному мені все сподобалось, зарплату виплатили вчасно, що саме найголовніше. Якшо когось цікавить скільки можна заробити за місяця, то мені на чисто вийшла зарплата біля 25-26 тисяч гривень. Тому роблю візу і повертаюсь знову)

05.01.2022 14:01

Дякуємо за позитивний відгук! Ми стараємось щоб наші працівники відчували себе у безпеці та комфорті.

14.10.2021 14:13

11.11.2021 19:09

Zależy na jakie stanowisko, ale poszukujemy pracowników również na staż. Zapraszamy do kontaktu, proszę napisać na [email protected] a postaramy się odpowiedzieć szczegółowo.

04.07.2021 13:48

11.11.2021 19:06

W zależności od miejsca pracy od 1 do 3 zmian.
    Pfff

08.09.2021 20:00

Kiedyś pracowała przez tą agencje, nie polecam! Wykończają ludzi po prostu! Nie ma różnicy czy obcokrajowiec przyjechał na pół roku czy pracuje na karcie pobytu już kilku lat... Wyciskają z człowieka wszystko na maksa! Nie można rozerwać kontrakt do końca wizy bo za wszystko kara i wrócisz do domu z pustym portfelem! Myślała że za kilka lat coś się zmieniło, czy może to takie podejście w naszego koordynatora było ale nie... Znam innych osób które jeszcze pracują przez tą agencje i nawet na innych magazynach , ale podejście do nich identyczne.
    Bubuu

15.10.2021 09:40

Kto Twoj koordinator i rekriuter ? bo też mam co do powiedzenia o nich. Byłem kłamany na telefonie przez P. Rekruterke Lu. A teraz znowu, ze nic takiego nie gadała A ja wychodze na głupka

30.10.2019 16:14

Mateusz

25.06.2021 07:38

Oferuje, ale potrącenia 100 zł co tydzień w pensji ;)
    Mateusz

24.06.2021 10:37

Bardzo słaba agencja działająca w Sopocie, prawie w Gdańsku. Miałem określone w umowie co dokładnie należy do moich obowiązków, u jednego a właściwie jedynego ich klienta RABEN przy ul, bysewskiej 18 zostałem zastraszony i zmuszony do rzeczy, których robić nie powinienem. Caly incydent uwieczniłem na filmie, po przybyciu do biura eurokadra była zdziwiona zaistniałą sytuacją i w efekcie cała wina została zwalona na mnie, na pracownika który wykonywał określone czynności, które były zawarte w umowie. Eurokadra to również słaba firma pod względem rekrutacji. Telefon co łaska odbiorą raz na tydzień, ogłoszeń pełno natomiast cały czas jak dzwonie mowia, ze nic nie mają. Oczywiście że nic nie macie, bo się boicie prawdy. Chciałem załatwic polubownie, ale się nie dało. Bardzo mi przykro, że uczciwe osoby tak się traktuje w tej firmie, jeśli jesteś zdrowo myślącą osobą i uczciwą to nie polecam pracować przez tą agencję, więcej nerwów, kłopotów niż pieniędzy i całej roboty.
    Nati

15.03.2021 16:41

Dramat ! Nie polecam! Zamieszanie w Katovicach, umowy nie wyjaśniają tylko rzucają i szybko szybko podpisywać. Stres bo dostajesz inną robotę niż przez telefon obiecują.
    Grupa Eurokadra

16.03.2021 12:28

Dzień dobry, prosimy o kontakt z firmą w celu wyjaśnienia sytuacji. Pozdrawiamy
    mati

29.01.2021 15:48

Witam, czy w tej agencji pracy są przewozy pracowników z Błonia do Zakroczymia lub Nowego Dworu Mazowieckiego ?
    Anna

07.02.2020 09:30

Polecam pracować w Grupie Eurokadra. Miły koordynatorzy i profesjonalne podejścia do ludzi.
    Sergii

13.01.2020 09:33

Witam, chciał by powiedzieć o tym, że Grupa Eurokadra znalazła dla mnie fajną ofertę - sortowania paczek w m. Częstowie i pomogła w moich sprawach związanych z Kartą Pobytu. Jestem zadowolony. Wszystko co trzeba było to tylko zgłosić się do oferty na stronie FB https://www.facebook.com/eurokadra.))))))
    Olga

18.12.2019 13:04

Dziękuję firmie Grupa Eurokadra za pomoc i znalezenia pracy. Miły koordynatory dbali o wszystkim. Praca moja była dla kobiet - pakowania. Nie było to zbyt trudne. Takoz mialam obiad pod czas pracy i dobre umowy mieszkania. W sumie za miesiac kończe sie mi wiza i musze jechac na Ukrainu ale bardzo chce tu wrocic. Dziekuje
    Mariia

19.11.2019 17:20

Panie Rekruterki bardzo mile i pomocne, w Eurokadra pracowala na magazynie niedaleko Warszawa. Miły i pomocny Koordynator, dobre warunki pracy!
    Natalia

14.11.2019 10:17

Дякую Еврокадрі за підтримку, за хорошу роботу і умови праці. З усім допомогли.

Zostaw merytoryczną opinię o Eurokadra