Chemman Sp. z o.o.

Adres: Kierbedzia 8, 05-850 Ożarów Mazowiecki

NIP: 1181707197 KRS: 0000178477

Chemman Sp. z o.o.
2 23 6 1

Opinie o Chemman Sp. z o.o.

pracownik

ODRADZAM ODRADZAM SERDECZNI LUDZIE OMIJAJCIE TE FIRMĘ Z DALEKO JAK MACIE JAKA KOL WIEK WIEDZĘ O MASZYNACH NIE BĘDZIECIE TAM MILE WIEDZENI ,TAM SA LUBIANI IDIOCI BEZ WŁASNEGO ZDANIA GODNOŚCI LUDZIE SIE TAM ZACHOWUJĄ JAK BY BOGA ZA NOGI ZŁAPALI JAK BY TO BYŁA JEDYNA PRACA PLUJE SOBIE W TWARZ MIAŁEM DOBRA PRACE W DUŻEJ PRĘŻNEJ FIRMIE DAŁEM SIĘ NABRAĆ NA LEPSZA KASĘ I NA SUPER OPOWIEŚCI PRACUJE PRZY MASZYNACH 10 LAT I MAM SWOJA I ZNAM SWOJA CENĘ WIEM CO UMIEM A CO NIE NIE STETY TAM SA STARZY PRACOWNICZY KTÓRZY SA SAMOUKAMI BO BUDOWLANCE I USTAWIAJĄ MASZYNY Z ZESZYTÓW NO BO JAK SIĘ COŚ STANIE TO RĘCE DO BOGA I SIE MODLĄ HAHAH ŚMIECH NA SALI I JAK KTOŚ MA WIEDZĘ TO PÓJDĄ I CI (usunięte przez administratora) Obrabia KAŻDY PLOTKUJE I DONOSI Pośmiewisko WSZYTKO KUPOWANE Z DOTACJI NAWET PAPIER DO KIBLA NIC NIE MA 2 SRÓBOKRETY NA CAŁY ZAKŁAD WSZEDZIE KAMERY SZKODA ZE NIE W KIBLU WREDNI I PASKUDNI LUDZIE ZAWISTNI OBŁUDNI ROZMAWIAJĄ SZTABA A ZARAZ CI (usunięte przez administratora) OBROBIĄ NAŚMIEWAJĄ SIE Z WŁAŚCICIELI ZE TO DEBILE A PRZY NICH IM MAŁO (usunięte przez administratora) NIE WYLIŻĄ KIEROWNICZKA PRODUKCJI JAGODA BEZ SZACUNKU DO LUDZI WZROSTU MA 160 WAGI 30 KG LATA DRZE GĘBĘ ROBI Z LUDZI (usunięte przez administratora) I TWIERDZI ZE Z KRANU JEST ŻÓŁTA WODA I BRUDZI BECZKI MASAKRA NIGDY CZEGO TAKIEGO NIE WIDZIAŁEM LUDZIE TO NIE POWINO ISTNIEĆ LUDZIE KTÓRZY MIESZAJĄ MATERIAŁ DUSZA SIE BO NIE MA MASECZEK I WYCIĄGU BRAK TAM GDZIE JEST MASZYNA SASZETKUJACA POMIESZCZENIE 10 X5 NIE DA SIĘ RUSZYĆ BRAK NA WIEWU GORĄCO 32 STOPNIE DRZWI NIE MOŻNA UCHYLIĆ SMRÓD I PYŁ Z ODKURZACZA DO DYWANÓW BO PRZEMYSŁOWY ZA DUŻO PRĄDU KAZALI ODŁĄCZYĆ STRASZNE WIEC JEŚLI JESTEŚ UPODLONY LUB JESTEŚ DEBILEM I NIE MASZ SZACUNKU DLA SIEBIE TO IDŹ TAM DO PRACY NAWET NIE PEŁNO SPRAWNI SA WYKORZYSTYWANI NIE DOŚĆ ZE MAJA KASĘ ZA NICH TO DAJ IM GROSZE

marekmarekg1
@pracownik 11.01.2019 19:02

Drogi kolego o imieniu na literę F .Pracuję w tej firmie 8 lat.Właściciele są wymagający, ale czyż mogłoby być inaczej ?Boga za nogi nie złapałem, każdego dnia mogę odejść , ale zostaje i pracuję.Może jestem samoukiem z zeszytem , ale mając 40 formatów na maszynie i po kilka na innych maszynach, zakładam ,że głowa to nie śmietnik i należy mieć pamięć zewnętrzną. A w takiej firmie jak nasza ,w której nie ma zleceń nie do zrealizowania czas to pieniądz.My nie plotkujemy i nie donosimy.Zacząłeś kolego od donoszenia na jednego ze swoich kolegów z którym zostałeś przyjęty.Jeżeli ktoś się dusi to przez swoje lenistwo , bo nie chce mu się wziąć maski, trzeba sobie samemu przynieść i założyć.Pomieszczenia są jakie są. Chciałoby się pracować na sali gimnastycznej ,ale jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma.Podejrzewam ,że wszystko jest zgodnie z normą ,ale faktycznie gdzieniegdzie jest ciasno.O odkurzaczach nie będę pisał bo świadczy to o zupełnej Twojej niewiedzy tak samo jak o używaniu w takiej firmie wody demi .Pracują u nas osoby niepełnosprawne, być może uciążliwe ale szanowane przez nas.Jestem szeregowym nieanonimowym pracownikiem tej Firmy (jedyny Marek ) i zapraszamy wszystkich ambitnych do naszego zespołu.

marekmarekg1
@pracownik 11.01.2019 19:02

Jeszcze o naszej fachowości : naprawiałem tramwaje, silniki śmigłowców MI-2 (GTD 350 ) ,maszyny produkujące papierosy (RJR),produkujące i pakujące płyty BD i BR (Technicolor ) w naszym zespole jest inżynier automatyk zawsze pomocny tylko trzeba umieć skorzystać z jego wiedzy.Być może nie wiedziałeś o reszcie kolegów.Przed wydaniem jakiejkolwiek opinii warto się zastanowić ,nad swoimi osiągnięciami też.Raz miałem do czynienia ,pośrednio z Tobą, przejmując maszynę, popełniłeś 4 błędy w tym jeden merytoryczny jako mechanik dyskwalifikujący. Ale byłem cierpliwy .Ale nie było okazji porozmawiać, z tego co widzę to może i dobrze.Powodzenia w zdobywaniu wiedzy i asertywności. MG3

F
@pracownik 11.01.2019 19:02

Bardzo ciekawe po pierwsze błędne informacje masz bo ja znikim nie zostałem przyjęty 2 na nikogo nie doniosłem to tylko wcipskosc waszego nadzoru byłej pani. Lider z mieszka która nie. Przestrzegała GMP. to twój kolega donosił na mnie 3 mechanik ustawia maszynę z rysunku technicznego który trzeba umieć czytać więc uwiesz mi że formatów macie mało wszytko powtarzalne 4 napewno kolego pomnie maszyny nie Przejmowales bo. Ja na blistrowniczy Nie. Pracowałem tylko towarzyszylem jak szkolenie więc sam. Udawadniasz o wiedzy swoich kolegów jedyna maszyna gdzie stałem sam była to szasetkarka więc co. Do. Błędów na maszynie proszę się zgłosić do. Jacka lub Mariusza jeżeli masz. Wątpliwości i Mnie Oczerniasz. Poproś komara. Niech Ci udostępni monitoring a co błędów to jednak ja się. Nie będę wypowiadał bo pan Sławek po. Popełnił ich wiel. Sam to że. Nie. Umiał nawet wycisnąć. Prawidłowo sczek co prowadziła do zbyt mocnego zgniatania się szasetki i wyciskania kleju puszczanie bubli że zgniecionym. Zgrzewem z klejem bo nie wiedzieli co robić i czyścili co chwile grzałki zwalajac na folie i Proszek miałem przyjemność zobaczyć jak kolega Sł Się zabierał za regulacje grzałki ostanio się zabrał za pozycjonowanie grzałki idź sobie zobacz nawt się nie schodzi prawidłowo ale.co tam. Aby jechało. Maszyny są nowe narazie ale. Za jedziecie je szybko i zacznie się wesoło a i po jakiej kolwiek regulacja grzalek robi się odcisk w. Foli aluminiowej a co do Pana z utrzymania ruchu który. Przychodzi i. Mówi że jak wali listwa to. Mam. Jechać dalej spoko albo że trze ramię rozciągacza o podstawę gdzi ja. Juz znacznie wytarla mówi że było tak. Od. Nowości więc poco mam coś znim konsultowac co do duszenia panie kolega masek nie ma. Nas stanie są maski tylko higieniczne z włókna Gdzie się nie.nadają do takiej pracy jak. Mieszalnia mają zerowo szczelność nadają się tylko. Do. Tego byś nie. Na pluł na produkt panie marek nie stety jak dlamnie potwierdziles fakt złapania Pana Boga za nogi chociaż do ciebie nic nie mam to uwiesz mi czas otworzyć oczy i Brac trochę zeczy na luz może się nie spodobał że żartuję za dużo co do lenistwa ja leniwy nie jestem uwiesz w poprzedniej firmie miałem nieraz 3.mazyny a nie 1 i. Miałem kontrolę. Jakośći która co.30.minut sprawdzała jakość produktu Zgodnie z rysunkiem technicznym i.znormami wiece uwiesz że regulacje były bardzie częste kontrola jakośći była nie zależna więc ona decydowała czy jest. Ok czy nie.zreszta zapraszam sam tam. Wracam bo. Chociaż maja narzędzia i częśći zamienię heheh dobra życzę dalszej kariery. W tej firmie niech sobie zmienia ogłoszenie że bez doświadczeni.bo.takich z doświadczeniem to znów wygryziecie miłego wekkendu marku

F
@pracownik 11.01.2019 19:02

A co. Do wody chodzi tu o beczki były nie domyte a. Jagoda. Mówiła że to. Brudne beczki a i co do. Moje wiedzy daj. Mejla wyślę Ci rekomendacje z poprzedniej firmy i certyfikat zdania egzaminu na na technika chce ci tylko dodać że poprzednia ia moja firma miała koło 50 maszyny wcyklu pracy i około 40 na magazynie i były to. od termo form po doypacki i ine wszelakie maszyny i trzeba.bylo sobiMaszynye radzić na prawie każdej pozdrawiam

Oaza spokoju
@pracownik 11.01.2019 19:02

Do podstawówki wrócić nauczyć się pisać poprawnie, a dopiero pracy szukać. Jak Pan tak czyta te rysunki jak pisze to nic dziwnego że został zwolniony. Bo pewnie całą zmianę ustawiał te maszyny a zarabiać to by się chciało średnią mazowiecką. Pan z serii w (usunięte przez administratora) był i (usunięte przez administratora) widział.... Proponuję do kościoła się udać - tam zostaniesz człowieku wysłuchany. Jakbyś pracował w nie jednej firmie to byś wiedział że wszędzie trzeba pracować - za darmo kasy nie dają. A egzamin na technika to gdzie się zdawało - firma poprzednia opłaciła czy mamusia? Rozumu się nie da kupić - człowiek się z nim rodzi i albo z niego korzysta albo nie.

Fi!
@pracownik 11.01.2019 19:02

Oaza spokoju a z głową wszytko ok jaka kasa za co. Jaka mama moja matka nie żyje od paru lat z jakiej ty wsi jestes ja egzamin zdawałem w firmie by dostać kwalifikacje stanowiskowa o. Czym ty piszesz to nie bazar nie wypowiadaj się idź do. Domu kartofle obierać boże co za ciemniak a do. Kościoła to ty chodzisz więc modlitwy a jak chczesz swiadectwa pracy ci podrzucę jak kupie tragedia

Oaza spokoju
@Fi! 14.01.2019 17:46

Sam się pogrążasz wieśniaku. Firma opłaciła a jednak... To już wszystko jasne czemu je masz.... Haha

Oaza spokoju
@Fi! 14.01.2019 17:46

Jak uważasz że w naszej firmie źle się dzieje i tak Ci źle było to czemu się niezwolniłeś. Teraz gorzkie żale jak zostałeś zwolniony... Proponuję iść do sądu pracy aa i jeszcze wezwij PIP - jak wogole wiesz co to jest.

F.
@Fi! 14.01.2019 17:46

Jaka firma co opłacila żal padłem opłaci to mogla szkolenie o czym. To mówisz a a uwiesz jestem rodowym Warszaiekiem wypaczona osoba która nie ma. Pojęcia co pisze masakra do. Lekarza Aty jak nie. Masz nic mądraego w temacie pracy tam do napisaniania nie. Marnuj eneregi na pisanie o swoim wypaczeniu emocjonalnym

pan duży
@pracownik 11.01.2019 19:02

zgadzam sie dno nie firma ludzie co maja za duże ego tam pracują najlepszy jest ten jacek D pedał z woli zarozumiały (usunięte przez administratora) czekam aż się spotkamy

F
@pan duży 15.01.2019 14:07

Dreslerski konfident tak. Czułem bo. Znim ostatnim gadalem w. Drodze do. Domu a wiem co. Gadalem. I. Następnego. Dnia dziwna. Akcja j dreslerski uwaga. Konfident

F
@F 15.01.2019 16:02

Wstyd że na. Woli mieszkasz niech to. Idzie. W. Świat

Nikola

Witam czy ktoś poleci firmę komarko jak jest w obecnej chwili na produkcji

Administrator

Od ostatniej opinii związanej z Chemman Sp. z o.o. minęło już nieco czasu. Jak dziś wygląda praca w tej firmie?

Tymon

Niestety osoby, które nie poradziły sobie w firmie i są już poza nią teraz piszą jakieś bzdury.

Nick

Nie polecam pracy w Chemmanie, plusy to pensja na czas, dobre warunki pracy(nowe pomieszczenia, nowe maszyny), i tu się kończą pozytywy. Wszedzie inwigilacja (kamery), oceniają cię swoją miarą (jak ktoś zna to wie), nie ma merytorycznych rozwiązań problemów, jest szukanie winnych, pracownika sie nie szanuje. Wiadomo że pracować trzeba, ale wazniejszy jest szacunek do siebie samego!!!!!

justi23
@Nick 05.04.2016 14:52

Witam! czy naprawdę jest tak kiepsko w tej firmie? mam zamiar się tam zatrudnić

Były
@Nick 05.04.2016 14:52

Potwierdzam co napisał Nick. Nie ma merytorycznych rozwiązań problemów, jest szukanie winnych, pracownika się nie szanuje. Wiadomo że pracować trzeba, ale ważniejszy jest szacunek do siebie samego!!!!!" Podpisuję się pod jego opinią.

Bartosz

Może ktoś wrzuci na forum jakieś nowinki z firmy? Interesuje mnie praca

Nikola

witam czy ktos mi poleci prace w KOMARKO czy mam nie isc tam

Były
@Nikola 29.12.2017 22:13

Szczerze odradzam.

Agnieszka

@Nikola a nad jakim stanowiskiem w firmie Komarko się zastanawiasz? Czy jest to stanowisko: Pracownik obsługi linii produkcyjnej? Bo tylko takie widzę na stronie w ofertach pracy: http://komarko.pl/pracownik-obslugi-linii-produkcyjnej/

Agnieszka

@justi23 skoro masz zamiar zatrudnić się w firmie KOMARKO to może po prostu to zrób mimo nawet negatywnych komentarzy na forum. Zawsze najlepiej samemu próbować pracy i mieć własne doświadczenia. A, gdy stwierdzisz, że to nie jest praca dla Ciebie zawsze masz możliwość rezygnacji.

justi23

Witam! chce się zatrudnić w tej firmie, naprawdę jest tak słabo że nie Polecacie?

Agnieszka

Informuję, że od 24.11.2016 r nazwa firmy CHEMMAN została przekształcona na KOMARKO. Także w tym wątku już posługujmy się nową nazwą. Firma poszukuje pracownika obsługi linii produkcyjnej http://komarko.pl/pracownik-obslugi-linii-produkcyjnej/

Agnieszka

@Nick długo tam pracowałeś?

romeik

na razie wydaje mi się, że można u nich pracować jako Kierownik Magazynu

inna

Odradzam prace w tej firmie,ludzie którzy tam pracuja sa zajebisci,ale za to pracodawcy sa niesprawiedliwi,( usunięte przez administratora )szczerze nie pplecam

marek

Nie polecam współpracy z firmą Chemman w Ożarowie. ( usunięte przez administratora )

Zostaw opinię o Chemman Sp. z o.o. - Ożarów Mazowiecki

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Chemman Sp. z o.o.