ADECCO

Kwidzyn

Ocena pracodawcy 5/6

na podstawie 231 ocen.

Opinie o ADECCO

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ADECCO

Zainteresowana

Czy jest jakiś powód, że przestaliście pisać? Jest tak dobrze?

DYSTRYBUTOR
@Zainteresowana 17.01.2018 19:39

jest super mamy nową stołówkę na zakładzie B

T.Z.
@Zainteresowana 17.01.2018 19:39

są dłuższe umowy i praca nie jest już taka pod presją nie ma szefa produkcji co kiedyś stał z zegarkiem przy szatni ,teraz pracuje się spokojnie i fajnych warunkach bo stołówka na MIŁOSNEJ tez jest nowa

@Emilka

Gdyby otworzyli zakład B wracam od razu....

melonia
@@Emilka 30.05.2017 09:42

jest otwarty cały czas , nie ma tam produkcji ale podobno mają się solary tam przenieść ja pracuję przez Adecco i potwierdzam zarobki są dość dobre zwłaszcza jak ponieśli teraz wynagrodzenia

pracownik

ja pracuje na dystrybucji super ludzie fajna praca ,wynagrodzenie przez Adecco również wyższe niż miałam na tym samym stanowisku ale w lacr....

Anonymous

Robiłem w Jabil najpierw na Solarach potem na innym dziale. Na solarach masakra przerwy rotacyjne, żeby iść na przerwę musi Cię ktoś zastąpić na 15 min. Kolejny obóz pracy. System 4-brygadowy nastawiony na to żeby Ci nie zapłacić. Organizują jakieś meeting, z którego nic nie wynika dla Cb. Chciwość tych ludzi poraża. Prawo pracy jest po ich stronie i to wykorzytują. Jak już nie masz opcji wyjazdu za granicę to jest to ostateczność. Chyba, że jesteś masochistą. Pozdrawia Wasz były robol!

Arl
@Anonymous 17.09.2016 21:42

Potwierdzam

mila

tak :-) na rękę

mila

1700- 2300 zależy od stanowiska , tak może zarobić operator

Norma

Jak zarobki jabil na rękę??

anonim

(usunięte przez administratora)

ula

już jest wyższa stawka a po trzech miesiącach jeszcze wyższa :)

szymon

witam wszystkich mam pytanie ile mozna zarobic mniej wiecej jezeli ma sie na umowie 8.49

Ania

Witam, chce sie zatrudnic przez adecco do firmy jabill, jak on tam paca, mi przez tel zaproponowali smieszna stawke

gosc
@Ania 10.12.2015 11:27

od 8.49 zł. brutto + premia + dodatek za obecność i za pracę w systemie, 3/4 etatu, praca tymczasowa

dżabik

ja pracuje przez Adecco mam umowy na 3 miesiące system motywacyjny i stawkę na tą chwilę nie jest źle , mam postojowe płatne jak z winy pracodawcy i premie za to że chodzę do pracy w Holandii tego nie miałem płacili za to co byłem a jak przerwy odliczali ale wtedy nie przez Adecco a bez inną agencje robiłem

PRACA KWIDZYN

KWIDZYN@ADECCO.COM

Adam

Traktuje Cię jak śmiecia.

robi
@Adam 02.10.2015 22:09

nie zostałeś zatrudniony i czujesz frustrację

pracownik

teraz zatrudniają przez Jabil dzięki adeco dostałam umowę na 3 lata:)

zet

ADECCO POLAND i ADECCO STAFING

Aga

Jakie są agencje pracy tymczasowej w Kwidzynie

Monika

Szukam pracy przez Adecco w kwidzynie (Jabil). Mogłby ktos powiedziec jakie są namiary? Mój Mail - manka228@wp.pl Prosze, pilne

inka
@Monika 15.09.2015 14:07

kwidzyn@adecco.com

karol

ciekawa firma

okim

a w Kwidzynie na Magazyniera, Dystrybutora i Montera APLIKUJCIE WARTO JA PRACUJE NA ZAKŁADZIE B I JESTEM ZADOWOLONY Z PESNJI I PRZEŁOZÓNEGO MAM FAJNĄ KOORDYNATORKĘ ZESPÓŁ ZGRANY W ADECCO CZY JABIL NIE MA RÓŻNICY

miks

ja pracowałem w Norwegii przez Adecco i nie mam żadnych zastrzeżeń a moja żona robi w Jabilu i też jest zadowolona to nie te czasy co kiedyś że trudno było znaleźć dobrą pracę teraz jest trochę lepiej

panapolis

kwidzyn@adecco.com

tulip

szukam pracy podajcie namiary

nowa

słuchajcie , podjęłam pracę w Jabilu trzecia moja w życiu ,( po szkole) , jestem bardzo zadowolona nie chodze w maskach jak ci solarni tylko mam sandały i fartuch jaki zapewnia mi klient pracuje przez agencję i zamiast 20 dni urlopu mam 24 nie wiem czy ktoś narzekał ? a po trzech miesiącach podwyżkę dostałam procedury żyć nie umierać w Lacroix takich larytasów nie miałam mówię wam warto się zdecydować lepiej rok w JABIL niż dwa lata w LACROIX (KASA)!

nowa

do mojej siostry dziś dzwonili że od poniedziałku do pracy na zakład C

gryf

podobno mają przyjmować

melon

nie wiecie czy przyjmują do pracy? melon

fiat

do OPLA to dzwoń do oddziału w Gliwicach czy Katowicach mają swoje biura w całej PL

rekrut

Witam, jak wyglada rekrutacja przez adecco do opla??

TYMCZASEM

CAFFE SATI

pytanie

czy wie ktoś może dla jakiej firmy FMCG rekrutuje adecco ??

landys

szukają do pracy przez adecco

szukam pracy

nie wiecie czy Jabil prowadzi rekrutacje? szukam pracy byłe w Adecco ale nie mają ofert

net

no i to nawet fajna sumka

Wow

I byly...

net

zawsze są to będą

Wow

A skad takie informacje masz o talonach?

nel

będą!

Maks

I co beda talony??

Aaa

Pewnie Jabil sie zlituje i chociaz 100zl da tak jak rok temu

adi

podobno talonów nie będzie :-(

viki

no i na chanwie mają rekrutacje na grupę rotacyjną

diagnosta

szukają NAPRAWIACZA teraz

z567

musisz jechać do biura najlepiej bo ogłoszenia mają w swoich witrynach na tablicy w fabryce były , w urzędzie pracy ale najlepiej jechać osobiście

zong

LOTNICZA 2 POÓJ NUMER 1

ewa

szukam pracy podajcie proszę namiary na ADECCO w Kwidzynie

tymczasowy

Pracownik tymczasowy w okresie obejmującym 36 kolejnych miesięcy może być delegowany przez agencję pracy tymczasową do wykonywania pracy tymczasowej na rzecz jednego pracodawcy użytkownika przez okres nieprzekraczający łącznie 18 miesięcy.

Kgg

Zaracajcie uwage ile czasu pracujecie przez Adecco. Po poltora roku dali mi umowe przez Adecco Spolka cos tam... I nie mam ani urlopu, ani na zadanie! Wyplacili ekwiwalent za stary urlop i zaczynam nabijac nowy urlop przez nowa podfirme. Tak traktuja ludzi bo nie chce im sie dac dluzszej umowy to zmieniaja nazwe.

zzzzzzzzzz

pewnie da, czekajmy czekajmy rok temu były

Aaaa

Wiecie cos czy adecco da jakies talony na swieta w jabilu?

mała

numer do biura znajdziesz w ich broszurkach - MIŁOSNA 32

Piotr 22
@mała 06.11.2014 13:42

Podajcie numer komórkowy do biura adeco na miłosnej

Zostaw opinię o ADECCO - Kwidzyn

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ADECCO