ADECCO

Kwidzyn

Ocena pracodawcy 5/6

na podstawie 246 ocen.

ADECCO
5 246

Opinie o ADECCO

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ADECCO

Damian

Czy ktoś w ostatnim czasie rozpoczął pracę dzięki ADECCO? Możecie opowiedzieć, jak aktualnie wygląda proces rekrutacyjny? Czy przebiega on dość szybko i okres zatrudnienie rozpoczyna się dość szybko, czy trzeba uzbroić się w cierpliwość? Czasami szybkość rozpoczęcia pracy (a tym samym zmniejszenie okresu bezrobocia) jest również dużym atutem dla tych, którzy są w trudniej sytuacji i poszukują pracy od zaraz,

oliwka

W jakich godzinach otwarte jest ADDECO obok Jabila?

Natan
@oliwka 27.06.2018 12:06

6:00 -16:00

Stella

Podpowiedzcie czy firma prowadzi jakieś rekrutacje?

Natan
@Stella 29.06.2018 12:02

tak, szukają pracowników można wysłać CV kwidzyn@adecco.com

Damian

@Anastasiia Jaką ofertą pracy jesteś zainteresowana? Czy masz na myśli pracę w siedzibie Adecco, czy może planujesz współpracować z firmą Adecco i znaleźć pracę u innego pracodawcy? Na takie pytania odpowiedzą Ci pracownicy firmy Adecco. Czy próbowałaś się zwrócić do nich z pytaniem?

Anastasiia

dzień dobry, ja z Ukrainy .Czy mogę pracować u was na zakładzie po bezwizu i po 8 godzin?

Damian

@Modliszka Czy możesz rozwinąć swoją wypowiedź? Dlaczego twierdzisz, że nadchodzą trudne czasy. Najważniejsze, żeby pracownik lojalnie wykonywał swoje obowiązki, a pracodawca zapewniał mu konkurencyjne wynagrodzenie. Czy na takie można liczyć współpracując z firmą ADECCO? @Adam @Romek Wasze wpisy są bardzo oszczędne i zawierają same hasła. Czy moglibyście uzasadnić swoją negatywną opinię? Może jest w tej pracy coś, co mimo wszystko doceniacie i co Wam się podoba?

Tonik

To, że zatrudniają innych to nic nam do tego. Ważne żeby utrzymać się w firmie!

Modliszka
@Tonik 22.03.2018 23:05

Trudne czasy nadchodza jak Zatrudniaja obco Krajowców

mila

1700- 2300 zależy od stanowiska , tak może zarobić operator

Modliszka
@mila 14.04.2016 13:52

Ciekawe

Adam

Praca przez agencje Adecco do dupy.W tej firmie nie szanują pracowników i tp.No chyba że ktoś lubi pchać palca w (usunięte przez administratora)

Adam
@lawa 05.02.2018 10:45

Potwierdzam. To jest chore co tam się dzieje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anonymous

Robiłem w Jabil najpierw na Solarach potem na innym dziale. Na solarach masakra przerwy rotacyjne, żeby iść na przerwę musi Cię ktoś zastąpić na 15 min. Kolejny obóz pracy. System 4-brygadowy nastawiony na to żeby Ci nie zapłacić. Organizują jakieś meeting, z którego nic nie wynika dla Cb. Chciwość tych ludzi poraża. Prawo pracy jest po ich stronie i to wykorzytują. Jak już nie masz opcji wyjazdu za granicę to jest to ostateczność. Chyba, że jesteś masochistą. Pozdrawia Wasz były robol!

Romek
@Anonymous 17.09.2016 21:42

Potwierdzam!!!

Zainteresowana

Czy jest jakiś powód, że przestaliście pisać? Jest tak dobrze?

T.Z.
@Zainteresowana 17.01.2018 19:39

są dłuższe umowy i praca nie jest już taka pod presją nie ma szefa produkcji co kiedyś stał z zegarkiem przy szatni ,teraz pracuje się spokojnie i fajnych warunkach bo stołówka na MIŁOSNEJ tez jest nowa

@Emilka

Gdyby otworzyli zakład B wracam od razu....

melonia
@@Emilka 30.05.2017 09:42

jest otwarty cały czas , nie ma tam produkcji ale podobno mają się solary tam przenieść ja pracuję przez Adecco i potwierdzam zarobki są dość dobre zwłaszcza jak ponieśli teraz wynagrodzenia

pracownik

ja pracuje na dystrybucji super ludzie fajna praca ,wynagrodzenie przez Adecco również wyższe niż miałam na tym samym stanowisku ale w lacr....

mila

tak :-) na rękę

Norma

Jak zarobki jabil na rękę??

anonim

(usunięte przez administratora)

ula

już jest wyższa stawka a po trzech miesiącach jeszcze wyższa :)

szymon

witam wszystkich mam pytanie ile mozna zarobic mniej wiecej jezeli ma sie na umowie 8.49

Ania

Witam, chce sie zatrudnic przez adecco do firmy jabill, jak on tam paca, mi przez tel zaproponowali smieszna stawke

gosc
@Ania 10.12.2015 11:27

od 8.49 zł. brutto + premia + dodatek za obecność i za pracę w systemie, 3/4 etatu, praca tymczasowa

dżabik

ja pracuje przez Adecco mam umowy na 3 miesiące system motywacyjny i stawkę na tą chwilę nie jest źle , mam postojowe płatne jak z winy pracodawcy i premie za to że chodzę do pracy w Holandii tego nie miałem płacili za to co byłem a jak przerwy odliczali ale wtedy nie przez Adecco a bez inną agencje robiłem

PRACA KWIDZYN

KWIDZYN@ADECCO.COM

Adam

Traktuje Cię jak śmiecia.

robi
@Adam 02.10.2015 22:09

nie zostałeś zatrudniony i czujesz frustrację

pracownik

teraz zatrudniają przez Jabil dzięki adeco dostałam umowę na 3 lata:)

zet

ADECCO POLAND i ADECCO STAFING

Aga

Jakie są agencje pracy tymczasowej w Kwidzynie

Monika

Szukam pracy przez Adecco w kwidzynie (Jabil). Mogłby ktos powiedziec jakie są namiary? Mój Mail - manka228@wp.pl Prosze, pilne

inka
@Monika 15.09.2015 14:07

kwidzyn@adecco.com

karol

ciekawa firma

okim

a w Kwidzynie na Magazyniera, Dystrybutora i Montera APLIKUJCIE WARTO JA PRACUJE NA ZAKŁADZIE B I JESTEM ZADOWOLONY Z PESNJI I PRZEŁOZÓNEGO MAM FAJNĄ KOORDYNATORKĘ ZESPÓŁ ZGRANY W ADECCO CZY JABIL NIE MA RÓŻNICY

miks

ja pracowałem w Norwegii przez Adecco i nie mam żadnych zastrzeżeń a moja żona robi w Jabilu i też jest zadowolona to nie te czasy co kiedyś że trudno było znaleźć dobrą pracę teraz jest trochę lepiej

panapolis

kwidzyn@adecco.com

tulip

szukam pracy podajcie namiary

Zostaw opinię o ADECCO - Kwidzyn

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ADECCO