Redberry Sp. z o.o.

Adres: Marcina Kasprzaka 2 lok. 8, 01-211 Warszawa

NIP: 5272434100 REGON: 15717545 KRS: 0000204928

Redberry Sp. z o.o.
3 10 6 1

Opinie o Redberry Sp. z o.o.

Filtruj opinie po kryteriach:

Xyz
 Opinia

- minimalna stawka - można pracować "całki" - bonusy wyrabiane średnio co trzeci miesiąc (+5,10 lub15%do wynagrodzenia) - dużo konkursów sprzedażowych jednak są beznadziejne nagrody - np punkty na kartę do wykorzystania w lokalu, a tak naprawdę każdy i tak je sobie co chce i ile chce więc punkty się nie przydają - fajna atmosfera na zmianach, utrzymuje kontakt z ludźmi z którymi tam pracowałam do dzisiaj - zwalniają czasami z dnia na dzień - szczególnie managerki lub kierownikuw - elastyczny grafik, chociaż często brakowało ludzi do pracy i było się proszonym żeby przyjść w dni, kiedy się nie dawało dyspozycji - szkolenia teoretycznego sprzedażowe kompletnie niepszydatne w praktyce , karzą się uczyć przydługich formółek których i tak nikt nie wykorzystuje, Milo wspominam pracę w Redberry

Pomocna?
TakNie
Adelix
 Opinia

Pracowałam w Redberry w złotych tarasach w zeszłym Roku i bardzo Sobie chwalę- super atmosfera, praca lekka, przyjemna, zarobki takie jak wszędzie w gastronomii w galeriach . Polecam

Pomocna?
TakNie2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Jula
 Opinia
@Adelix 22.02.2019 19:38

Hahaha lekka i przyjemna? No chyba nie za bardzo, dostawy ogromne i trzeba to wszystko dźwigać, za mało osób na zmianach i ciągle bezpodstawne pretensje od pani zarządzającej (usunięte przez administratora)((usunięte przez administratora))

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Adelix
 Opinia
@Jula 24.02.2019 10:21

W żadnej innej pracy nie ma dostaw ? Roboty je rozładowują ? Może wystarczy odrobinę poćwiczyć żeby podnieść 10 kg ;)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ola
 Opinia
@Adelix 07.03.2019 08:36

Być może wkrótce będą i roboty. ale praca w redberry jest ciężka, pracowałam i wiem. skrzynka z jabłkami czy pomarańczami waży 20-25 kg Dostawa która przychodzi to często około 10 skrzynek takiego towaru można oczywiście wyjmować owoce luzem przy rozładnku, ale zwyczajnie nie ma na to czasu bo trzeba otworzyć lokal a czesto otwiera jedna osoba a oprocz rozladunku towaru jest jeszcze dużo innych rzeczy do zrobienia sa tez kontrole i nagany za to ze lokal nie jest otwarty na czas

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Adelix
 Opinia
@Ola 25.03.2019 11:55

W którym lokalu pracowałaś ? ;)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ola
 Opinia
@Adelix 31.03.2019 23:06

Złote

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Adelix
 Opinia
@Ola 01.04.2019 12:49

Kiedy ?

Pomocna?
TakNie
Natalia
 Opinia

Podpowiedzcie jak się pracuje? Jaka jest atmosfera i czy w ogóle firma rekrutuje?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
ada
 Opinia
@Natalia 16.12.2018 20:42

atmosfera jest fajna, dziewczyny są super, polecam pracę jako dorobienie sobie

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Jula
 Opinia
@Natalia 16.12.2018 20:42

Rekrutuje, biorą wszystkich jak leci , kto wyśle CV bo nikt nie chce tam pracować

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ania.
 Opinia

Pracowalam w lokalu w złotych tarasach. Wśród pracowników bardzo fajna atmosfera. Szkolenie praktyczne też w porządku, dopiero jak byłam gotowa to trafiłam na zmianę sama, najpierw byłam jako osoba dodatkowa. Receptury do nauczenia , po zaliczonym teście dostałam kartkę z punktami które można wykorzystać w lokalu kupując sobie produkty , grafik elastyczny, z managerowania zawsze można było się dogadać Minus to obgadywanie innych pracowników przy innych pracownikach przez jedną z właścicielek, osoba na tym stanowisku nie powinna tegho robic, sama na szkoleniu mówiła żeby nie obgadywac klientów przy innych klientach. Wielkie dostawy owoców szczególnie w piątki i w niedzielę. Na plus bardzo fajna atmosfera wśród pracowników

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zuzanna
 Opinia

Praca dno. Pracownicy traktują nowych (którzy są na tym samym stanowisku jak oni, jak podludzi. Benefity? Jeśli się przejdzie wiele testów! Tak to tylko minimalna krajowa. Nie dbają o zdrowie pracowników, pomiatają. Dziewczyny opierały się o ladę i obrabiały innych, ja z koleżanką latamy w wiele stron, robiąc za 6, a potem kierownik zmiany mówi mi, że są na nas skargi bo robimy to za wolno? Że co proszę? Odradzam nawet jako pierwsza praca. Pracowałam w Warszawie, w Arkdii, Złotych tarasach i Blue City. Bardzo fałszywi ludzie. Firma również (usunięte przez administratora). Do jogurtu dodawany jest jak mówią substancja do podtrzymywania masy. Tyle, że w mieszance jest cała tablica Mendelejewa, a na 1 miejscu cukier. Do wszystkiego ładują cukier. Mleko sojowe najtańsze dosładzane cukrem białym a i tak dodają agawy. Jak tak można (usunięte przez administratora) ludzi? Dobrze, że przeniosłam się do castoramy, jakby ktoś mi wyjechał, że konkurencja. Moje sugestie dla Redberry: Pracownicy na wysepkach, jesteście na tym samym stanowisku jak nowi, to nie wywyższajcie się na każdym kroku :)) Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Nie (usunięte przez administratora) ludzi co do składu produktów, traktować normalnie pracowników, a nie krzyczeć co chwila na nich

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Hania
 Opinia
@Zuzanna 21.11.2018 19:43

Kiedy pracowałaś ? :D

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Jess
 Opinia
@Zuzanna 21.11.2018 19:43

też tam pracowałam ale w hummus, odnośnie innych pracowników to nie mam nic do zarzucenia. w jakim zespole najczęściej pracowałaś bo tak sobie myślę kto mógł być najbardziej uciążliwy , na którym lokalu pracownicy źle Cię traktowali?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Jess
 Opinia

Nie polecam, zupełnie co innego zostało mi mówione na rozmowie przez Panią Urszule, a pracy wyglądala zupełnie inaczej. Skierowano nie do lokalu połączonego z hummusem, bardzo dużo receptur do nauczenia, dużo obowiązków, ciągle zmienialy się receptury, za każdym razem mówione było co innego,praca bardzo ciężką fizycznie i psychicznie. Bardzo mały lokal bez zaplecza, nie ma miejsca na dostawy, wszystko się walą na srodku. Zupełnie inaczej ta praca była przedstawiana mi na rozmowie, więc duże rozczarowanie.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Hania
 Opinia

Pracuję w Redberry ponad 2 lata i bardzo mi się podoba . Byłam na każdym lokalu aż do pozycji managera - wszędzie jest Super- elastyczne grafiki , praca łatwa i przyjemna Nic trudnego , soki jogurty owoce Trochę czynności do sprzątania i porządków tak jak w każdej pracy . Polacam każdemu kto dopiero Zaczyna życie dorosłe i chce zacząć pracować :) Moje sugestie dla Redberry: Polecam jako pierwszą pracę aby nabyć konktaktu z klientem :D Lubię atmosferę w Redberry za: Elastyczne grafiki , łatwość pracy Super atmosfera

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
MUNIK
 Opinia

Ja pracowałam w tym roku w redberry i też bardzo sobie chwalę tą firmę, szczegolnie za terminowe rozliczanie każdej minuty spędzonej w pracy i fajne relacje w zespole, elastyczne grafiki. Dobrze wspominam też Pania Ulę, ktora na rozmowie byla poważna , a potem miła i pomocna . W Wakacje mam zamiar powrócić do redberry.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Klara
 Opinia

Bardzo Polecam tą firmę , miła atmosfera i świetni ludzie . Stawki są na normalnym poziomie , ale za to fajna lekka praca i zdrowe produkty Bardzo dobry kontakt z osobami kierującymi firmą i z managerem . POLECAM

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Sunrise
 Opinia

Szczerze-nie polecam. Czasy się zmieniają, ale w redberry poza większą ilością obowiązków nic się nie zmienia. Kasa marna. Niech Was nie zmyli wizerunek p.U. Na pierwszy rzut oka wydaje się być przedstawicielem dobrze prosperującej firmy, ale jak sie okazuje jedyne o co potrafi dbać to ona sama, reszta ją nie obchodzi. My możemy wyżyć za 1000zł przy czym dla nich to za mało w jeden wieczór.. Porażka, a tak lubiłam ta firmę..zero umiejętności zarzadzania..

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ters
 Opinia

Brak zarządzania, niestety Pani Ula dużo mówi, ale skuteczność jej zarządzania żadna . ;) Pani Ula kultowa postać Redberry :D

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Gaba
 Opinia

Zgadzam się z poniższym. Zarobki tam są bardzo marne a pracy jest dużo, dziewczyny muszą przerzucać ciężkie dostawy owoców a często są same na zmianie bo godziny są ciągle ucinane. A główną wspólniczka potrafi tylko pięknie mówić, i nawet "gów.. by w papierku sprzedała". Bardzo wykorzystuje wszystkich . Pracownik jest tam traktowany jak śmieć .

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Sticki
 Opinia

Absolutnie nie polecam. Straszny wyzysk. Właściciele mysla tylko o tym żeby sami jak najwięcej zarobić. Pracowników traktuje się bardzo źle, na każdym kroku oszczędności, premie są śmieszne bo głównie są to punkty na karty pracownicze. Manager zarabia 15 brutto za godzinę a ma mnóstwo obowiązków..

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Oksybad;)
 Opinia

Pracowalam tak dluzszy okres czasu- nie polecam.

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Administrator
 Opinia

A czy macie jakieś doświadczenia jeśli chodzi o pracę w przedsiębiorstwie redberry? Czy przedsiębiorstwo zapewnia benefity?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Byla
 Opinia

Pracowałam tam parę lat temu. Pieniądze były żadne, managerka zarabiała 2000 zł do reki, wyrabiała cały etat. Premii nikt nigdy nie widział :) raczej nie były do zdobycia, zawyżony target, nijak dostosowany do warunków. Mimo codziennego sprzątania zawsze był tam brud, śmierdziało, muszki wszędzie. Ceny jogurtów tez bardzo wysokie i nieadekwatne do jakości. Sam proszek i słodziki :) owoce często musiałyśmy podawać nieświeże :) zespół wiadomo, cześć pozytywna, cześć sprzedawała wszystko i wszystkich dla „uznania”. Najgorsi byli szefowie - żałowali na wszystko, nie inwestowali w nikogo, chciwi na każdy grosz, traktowali nas jak złodziejki :) Dlaczego tam pracowałam? Byłam na studiach, każdy grosz cieszył :) nie wiem, na ile to się zmieniło, ale nie polecam. Nie dajcie się wykorzystywać ... :)

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Franciszek
 Opinia

@Patta, czy pracujesz obecnie, bądź pracowałaś wcześniej w redberry? Możesz napisać, czy Twoim zdaniem ta firma to dobry pracodawca? Na jaką umowę mogą liczyć pracownicy, czy istnieje realna możliwość awansu w strukturach tego przedsiębiorstwa?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Hania6
 Opinia

Ja pracowałam w RB ponad rok i byłam bardzo zadowolona. Tworzyliśmy fajny zespół nie tylko w pracy ale i poza nią :) Podobało mi się, że stawki i wszystkie zasady są dla każdego jasne i przestrzegane, a wypłata zawsze w terminie. Na palcach u jednej ręki mogę policzyć ile razy nie wyrobiłam 2tys. Często wyrabialiśmy targety i fajnie było dostać 15 procent więcej. Ja też zwolniłam się z dnia na dzień i nikt nie miał pretensji. Polecam!!

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
111
 Opinia
@Hania6 05.10.2017 12:15

Dziwne , że wszystkie pozytywne opinie wystawiane są tego samego dnia przez tę samą osobę tylko pod innymi nickami, niesamowite. Stawka niska, szacunku do pracownika brak a jogurt to jedna wielka ściema :)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Patta
 Opinia
@111 09.02.2018 18:32

a może nie przez jedną osobę, a jedną stronę-czyli zgranych i jednogłośnych pracowników? nie rozumiem ludzi, którzy narzekają na stawki, a tak naprawdę nawet na taką nie zasługują przez swój brak ogarnięcia i brak wspomnianego szacunku, ale do pracy jaką mają wykonywać.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Justa
 Opinia

Cały okres szkolenia jest płatny. Grafik elastyczny dostosowany do potrzeb pracownika. Premie zależne od wyrobienia targetu.

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Reta
 Opinia

Pracowałam ww RedBerry ponad rok. Uważam to za jedną z lepszych prac jeśli chodzi o atmosferę, zarówno z pracodawcą jak i pozostałymi pracownikami. Jeśli chodzi o umowę i stawki, to są one znane od samego początku, więc każdy wie na co się godzi :) Taka praca to świetne rozwiązanie, szczególnie w okresie studiów, kiedy zależy nam na elastycznym grafiku. A jeśli chodzi o zwalnianie z dnia na dzień i brud, może to on był przyczyną zwolnienia ? Z tego co pamiętam z okresu pracy, to do nas , pracowników należało utrzymywanie porządku :) Sama odeszłam z dnia na dzień, a mimo to z hejtami ze strony pracodawców się nie spotkałam. Ogólnie POLECAM!

Pomocna?
Tak10Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
XYZ
 Opinia

Nie polecam pracy w tej firmie. Stawka 13 zł brutto do tego umowa zlecenie. A jogurt to faktycznie proszek robi się go tak jedną paczkę proszku się wsypuję i do tego mleko.

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Anna9
 Opinia

Praca w tej firmie to jedna wielka porażka. Pensja oczywiście najniższa krajowa, mimo wysokiego stanowiska i wielu godzin nigdy nie mozna było dobić do 2tys. Premie to jakis żart - na 8 miesięcy pracy, wyrobiliśmy target 2 razy! Obiecywanie pracownikom wyższego stanowiska po zaliczeniu szkolenie, które jest ciagle przekładane i tak sie nigdy go nie doczekałam. Na lokalach ogólnie jest brudno. Zero szacunku do pracownika, zwolnienia z dnia na dzien bez żadnego uprzedzenia. A ten ich jogurcik to wcale nie jogurt naturalny tylko proszek. Ogólnie nie polecam!

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Reta
 Opinia
@Anna9 31.08.2017 16:10

Anna9, zastanawiam się nad jednym, jeśli tak Ciebie źle traktowano, wszędzie był brud, zero szacunku, to dlaczego sama się nie zwolniłaś? Z takim stopniem inteligencji życzę Ci lepiej płatnej pracy naprawdę, dobijesz do 10tys...marnowałaś się , pozdrawiam

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Zostaw opinię o Redberry Sp. z o.o. - Warszawa

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Redberry Sp. z o.o.

Nie bądź obojętny na problemy w firmie!

Jeśli potrzebujesz wsparcia i chcesz ostrzec innych użytkowników o sytuacji dotyczącej mobbingu w firmie, skontaktuj się z nami pod adresem zgloszenie@gowork.pl
Po weryfikacji zgłoszenia otrzymasz możliwość bezpłatnego spotkania z Panią Joanną, która jako ekspert doradzi Ci co możesz zrobić, jako osoba pokrzywdzona.

*Zgłoszenie wiążę się z dostarczeniem dowodów oraz kontaktem z mediami.