Axintor Interim
3 41 6 1

Opinie o Axintor Interim

Rafał

Dzień dobry. Może problem leży w oczekiwaniach?  Ludzie wyjeżdżający za granicę myślą, że od razu będą zarabiać duże pieniądze, a tak niestety nie ma nigdzie. Nawet po dobrych studiach, gdziekolwiek na świecie, trzeba zacząć od gorszego stanowiska, by z czasem piąć się w górę. Na to jednak potrzeba troszkę czasu i cierpliwości. Ponadto agencje Axintor Real Interim oferują...pracę TYMCZASOWĄ:) Zwykle to zajęcie dobre na strat kariery. Można nabrać doświadczenia zawodowego i poznać ciekawych ludzi, zebrać wartościowe kontakty. Warto zauważyć, że po zakończeniu umowy pracodawca nierzadko  - gdy pracownik przykładał się do zajęć proponuje jej przedłużenie co często wiąże się z podwyżką. Jeśli na pracę za granicą spojrzymy z tej strony, okazuje się nieco bardziej pogodna . Należy uświadomić sobie fakt, że komentarze które można znaleźć tutaj są  zamieszczane przede wszystkim przez tych których "przygoda" z zagranicą skończyła się dla nich niekorzystnie. Osoby które wyjechały za granicą aby pracować a nie bawić się zazwyczaj odnajdują się w zagranicznych realiach. Ja przez dwa lata  pracuje dla Axintor Real  Interim jako Elektryk. Początkowo też byłem sceptyczny ale agencja jest naprawdę super , jak dotąd nie mam co narzekać. W biurze pracuje wiele sympatycznych osób, nie ważne jaki ma się problem zawsze pomogą. W Agencji również  pracuje Polska rekrutorka , bardzo mila i sympatyczna Pani . Ze stawką nigdy nie miałem problemów była taka jaka na kontrakcie zawsze wszystko się zgadzało . Wypłata na czas, z koordynatorem można się dogadać a po jakimś czasie udało mi się załapać na stały  kontrakt i podwyżkę. Agencja godna Polecenia !

Feliks

Czy dobrze organizują warunki bytowe a granicą?Jak się współpracuje z agencją?

Mariusz Prędki
@Feliks 25.08.2018 17:36

Jadę z tą agencją, wstępnie się umówiłem na następny tydzień. Praca spoko przy szkleniu okien:) Praca ma być na rok choć w kontrakcie mam umowę na jeden tydzień hhhmm...

Szajs!

Agencja jest do kitu, byłem nie wierzylem, oto fakty: Brak pracy, oszustwa na kasę, osoby ze wsi co kradną, jedzą karmę dla psów(chyba te debile nie wiedzą że tam są zmielone jelita i jedzą göwno!) Omijać szerokim łukiem, opinia prawdziwa, znam dobrze Niemiecki & angielski, tak jak pisze typ poniżej nie wyjeżdżać bez kontraktu podpisanego oraz gwarancji otrzymywania pasków wypłat na email'a! Strata czasu & nerwów, jak znasz języki to daj sobie spokój z nimi, także rób zdjęcia wszystkich dokumentów! Agencja do bani!

BYŁEM, WIDZIAŁEM, TRAGEDIA!

To jest agencją wyzysku, oszukują na godzinach, wynagrodzeniu stosują różne sposoby żeby jak najwięcej ugrać dla siebie, JEZELI NIE OTRZYMACIE KONTRAKTU PRZED WYJAZDEM DO PODPISANIA TO JESTES FRAJEREM! JEŻELI NIE ZAPYTASZ SIĘ O WYDRUKI WYPŁAT WRAZ ZE WSZYSTKIMI POTRĄCENIAMI TO JESTEŚ FRAJEREM! OGROMNA ROTACJA, BRAK PRACY TYLE ŻEBY OPŁACIĆ ICH WYNAJĘTE DOMY NA KTÓRYCH ROBIĄ KASĘ!, DOBRA AGENCJA ŻEBY URZĄDZIĆ SOBIE WAKACJE LUB WKOPAĆ SIE W STRATY, NIE POLECAM, JEST MNOSTWO INNYCH STO RAZY LEPSZYCH AGENCJI NIŻ TA DO KTÓREJ WERBUJĄ Z ABC WORK, LEPIEJ JEDZ Z IMPACT JOB, DEKRA PRACA, MONDI, COVEBO, EENA. AXINTOR TO 2 METRY POD DNEM Z CEBULKAMI NA CZELE! BYLEM, WIDZIALEM, SPIER#OLILEM PO NIE CAŁYM TYGODNIU! I jeszcze jedno jak już cię uwiodła polska rekruterka to kup bilet open oraz wykup sobie pakiet ue roaming żeby nie mieć problemów z ewakuacją!

gość

Tragedia, wysyłają ludzi do pracy której nie mają a później jak się okażę że cię nie przyjeli próbują zapełnić tobą lukę w pracach których nikt nie chce za śmieszne pieniądze nawet jak na polskie zarobki. Wytrzymałam dwa miesiące.Nie polecam. Straszna rotacja . Tylko nie liczni mają szczęście trafić na coś stałego

Axintor
@gość 16.07.2018 19:30

Witam serdecznie , Przykry jest czytac taka opinie , caly zespol pracuje bardzo ciezko aby kazdemu znalezc prace taka jaka chce wykonywac . Oczywiscie wiele zalezy od osoby , pracownika jak wykonuje swoje powierzone obowiazki . Jezeli w jakikolwiek sposob mozemy pomoc , rozwiazac problem to prosze skontaktowac sie z z jednym z naszych biur przez ktore Pan/Pani pracowala . Z pozdrowieniami Axintor

ada
@Axintor 17.07.2018 09:15

Cały zespół Axintor śię ośmieszył pisząc ten komentarz . W czym pomagają , w niczym , tak jak kolega napisał . Pracę od czasu do czasu mają z 5.85 netto . W Polsce nawet lepiej się zarobi . A panie z Polski , które werbują ludzi do tych obozów W Belgii zapewniają na kontrakcie 10 euro netto . Oszustwo , szkody finansowe , moralne , wiadomo są karalne .

Panie z Polski
@ada 19.07.2018 23:04

Witam, Widać, że wiekszość z niezadowolonych osób nie ma zielonego pojecia o tym, jakie przepisy obowiązują agencje rekrutacji. Wszelkie stawki wpisywane do kontraktu o skierowanie do pracy wynikają od zamówienia złożonego przez klienta. Na specjalnym druku dotyczącym każdej z ofert umieszczane są: stanowisko, zakres obowiązków, stawka godzinowa, miejsce pracy , etc. Zgodnie z przepisami do jakiejkolwiek kontroli jest to dokument niezbędny . Kwota podana na zamówieniu musi sie zgadzać z kwotą wpisaną na umowie osoby wyjeżdżającej czyli kierowanej do pracy. I zgadza się. Dla nas jest to niezbedne by uniknąć jakichkolwiek nieporozumień, choc jak widac tutaj, mimo to maja one miejsce. Problem pojawia się często przy braku umiejętności odczytania payslipa i odróżnieniu kwot, brutto, netto, odciagniętego podatku, kosztów zakwaterowania (w umowie kwota podana jest kwotą netto, którą pracownik otrzymuje po odciagnieciu kosztów). Ubolewam, że najczęściej osoby, które piszą negatywne opinie, nie potrafia się zachować i najzwyczajniej w świecie brak im kultury osobistej. Niejednokrotnie bylam swiadkiem jak osoby w biurze w Belgii starają sie rozwiązać zaistniałe problemy. Swoja drogą powinna również funkcjonować lista nierzetelnych pracowników, takich, którzy nadużywają alkoholu, są leniwi w pracy, nie wywiązują się ze swoich obowiazków, są niekulturalni, jednym słowem niezatrudnialni.

Jacek

Ja słyszałem, że firma ma dobre notowania. Może nie każdy jedzie za granicę z nastawienie do ciężkiej pracy?

WARA CEBULAKI!

NIE ZNACIE JEZYKA I ROBOTY TO PO JUCH JEDZIECIE! ZOSTAC W POLSCE ENABEJ CEBULAKI Z WIOCH ZABITYCH DECHAMI, JA BYM CEBULAKOW ZUTILIZOWAL ;)

bułka z masłem

NIE POLECAM !!! (usunięte przez administratora) !!! A99% negatywnych komentarzy jest usuwana przez administratora .

admkk

NIE POLECAM !!! Jedno z najgorszych biur w Belgii . Omijajcie szerokim łukiem , dobrze patrzcie na kontrakty , a później na kwity od wypłat , bo różnica jest kolosalna , sumy dzienne netto się nie zgadzają z sumą końcową netto . Na kontrakcie 14.50 brutto a na kwicie od wypłaty 11.50 brutto . A całe rozliczenia dzienne dziecko chyba liczy , które ma 3 lata . Rotacja w ludziach olbrzymia . Nigdy wcześniej nie spotkałem się z takim biurem na terenie Belgii , ani Holandii , które w tak lekceważący sposób podchodzi do zatrudnienia ludzi . Niektóre osoby nawet nie zarobiły na powrót do Polski . Zarabiając po tygodniu pracy 38 godzin 54 euro . Panie z miasta Gdańska śpiewająco kłamią . Całą sprawę byłem zmuszony zgłosić w belgijskich urzędach . A sprawą pań z Gdańska zajmie się polska prokuratura . Opina prawdziwa nie wyssana z palca .

Iza

@gość Co rozumiesz przez pierwsze zdanie w swojej opinii? Możesz rozwinąć nieco myśl? Byłabym Ci za to bardzo wdzięczna, bo można to stwierdzenie interpretować na wiele sposobów. Bardzo ważne jest to, aby konkretnie pisać o firmie Axintor Interim. Dlatego zachęcam Cię do napisania więcej informacji. Również dzięki temu Twoja opinia będzie bardziej wiarygodna.

Iza

@Sławomir A mógłbyś w takim razie po prostu napisać jakie warunki firma Axintor Interim Ci zaoferowała? Jeśli nie jest to dla Ciebie problem to byłoby super. Wiele osób na pewno zastanawia się nad tym, więc bardzo im byś pomógł.

Grzegorz

Podpowiedzcie coś o firmie. Jak się pracuje?

Sławomir

Witam ,jestem w trakcje finalizacji wyjazdu do pracy C+E w Belgii .Moim zdaniem profesjonalne podejście do przyszłego pracownika .Pani odpowiadała ,telefonicznie oraz mailowa na każde moje pytania i wątpliwości .Czuje, że wśród innych propozycji i ofert dobrze wybrałem .Napisze kolejną opinie w połowie maja po podjęciu pracy .Pozdrawiam .

Administrator

Czy od czasu dodania ostatniej opinii poziom wynagrodzeń w Axintor Interim uległ zmianie?

Cezary

Niestety nie zawsze prawdziwe są wpisy!!!!

Administrator

Jak aktualnie kształtuje się sytuacja Axintor Interim na tle innych przedsiębiorstw? Przekazane przez Ciebie informacje, dotyczące chociażby warunków zatrudnienia mogą okazać się bardzo istotną wskazówką dla osób pochodzących z Veurne i okolic oraz będących w trakcie poszukiwania zatrudnienia.

yacccc

FIRMA AXINTOR OSZUKALA MNIE POBRAŁA KAUCJE ZA SKUTER I KLUCZE 70EURO I DO DZIS NIE ZWROCILA PO ODDANIU TYCH RZECZY. UWAGA!!.............

Axintor Interim
pracodawca
@yacccc 19.12.2017 14:54

FIRMA AXINTOR OSZUKALA MNIE POBRAŁA KAUCJE ZA SKUTER I KLUCZE 70EURO I DO DZIS NIE ZWROCILA PO ODDANIU TYCH RZECZY. UWAGA!!....... Drogi yacccc, Czy jest Pan pewny iz dobrze sprawdzil odcinek wyplaty ? Bardzo prosimy upewnic sie, takie sytuacje nie powinny i nie moga sie zdarzyc . Jezeli zwrocil Pan skuter + klucze to oczywiscie sprawdzimy czy otrzymal Pan pieniazki spowrotem . Problem w tym , ze Pana ksywka nic nam nie mowi , prosze do Nas zadzwonic , napisac maila a natychmiast zostanie to skorygowane . Do milego uslyszenia

pati

Tylko ten kto nic nie robi to się nie myli. Każdemu może przytrafić się wpadka!!

remigiusz

Nie polecam najpierw umawiają się ze wszystko załatwione i praca jest a pózniej nawet nie zadzwonią gdzie człowiek ma się stawić i kiedy. Totalna olewka. Praca miała być od 18 wrzesńia i do tej pory zero odzewu a jak ja dzwonie to ciągle nie ma tej pani.

Iza

@Axinto Rel Interi - mógłbyś podać konkretne przykłady, dlaczego masz negatywną opinię o firmie? Wszelkie informacje na temat pracodawcy będą pomocne osobom zainteresowanym pracą. Obecnie dostępnych jest kilkanaście ofert pracy, więc znajdzie się sporo zainteresowanych. Opinie na forum są różne, więc warto podać jak najwięcej konkretnych argumentów potwierdzających opinię.

anonim

(usunięte przez administratora)

darek

A dlaczego? ja zadowolony jestem .pracuje dopiero 3 miech ale chce zostac jakis rok. robota git kasa sie zgadza chata mi sie trafila spoko i ludzie normalni oby tak dalej bylo to bedzie ok

Polaczek
@darek 04.04.2017 21:04

Bo jesteś Polaczkiem to się dogadacie.

Axintor Real Interim

Drodzy Pracownicy/ Kandydaci W imieniu calego zespolu Axintor'a oraz wspolpracujacych z nami agencjami pracy z Polski, chcelibysmy zlozyc Wam wszystkim moc najserdeczniejszych zyczen noworocznych! Oby ten nowy -2017 rok przyniosl wiele radosci i pozytywnych chwil. Oby Wasze marzenia te prywatne jak i zawodowe spelnily sie! :) Chcelibysmy krociutko podsumowac rozne komentarze, Wasze opinie. Jak kazdy wie, wiele osob udziela sie na forum tylko dlatego zeby zaszkodzic albo i tez ' a ja sobie tez cos napisze ' . Oczywiscie , zdajemy sobie sprawe , ze istnieja osoby , ktore szczerze napisaly co im sie nie podoba, co by chcialy zieniac - oczywiscie zostalo to wszystko przeanalizowane i juz sytuacja jest rozwiazana. Dziekujemy serdecznie za te zyczliwe posty, cieszymy sie niezmiernie z faktu gdzie nasza wspolpraca jest tak owocna! Wielu z Was pisze emaile , dziekuje, wysyla zyczenia jak i poleca swoich znajomych ! Dziekujemy! Uprzejmie prosimy osoby, ktore byly z jakiegos wzgledu niezadowolone o kontakt z naszymi biurami w Roeselare i Veurne - sprawdzimy gdzie tkwi problem i na pewno go indywidualnie przeanalizujemy. ( jezeli ktos stracil prace bo : zasypial, nie pojawial sie w pracy , nie wykonywal sumiennie obowiazkow , byl pod wplywem alkoholu albo i spozywal go w czasie pracy i z wlasnej winny ja stracil - przykro Nam , kazdy z Nas wykonujac swoje zadania powinnien wykazac sie checia, motywacja i sumiennoscia. Zauwazylismy ogrom postow jak i emaili, ktore otrzymalismy odnosnie byłego koordynatora. Kolega juz z Nami nie wspolpracuje , mamy nowego koordynatora , rowniez Polak. Trudno jest dogodzic kazdemu z osobna, mozna na glowie stac ale i tak bedzie ktos niezadowolony. Naszemu koledze , bylemu koordynatorowi przesylamy rowniez moc serdecznych zyczen , wielu sukcesow i realizacji swoich planow. Prosimy abyscie zawsze w razie jakichkolwiek niejasnosci , obaw ,pytan dzwonil do Nas , pisali emaila. Agencje pracy z Polski , za ktorych posrednictwem przyjezdzacie, rowniez prosza o kontakt , smialo kazdy z Was moze dzwonic nawet z najdrobniejszymi pytaniami. Najlepszego Kochani, samych sukcesow!

Rysiu22

Kordynator Nie robi dzięki chłopakom z Jabbeke [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i do piwnicy, ,

Anonim

Odradzam agencje axintor.

Why?
@Anonim 17.12.2016 08:42

Dlaczego? Ten koordynator juz nie robi tam, jest nowy w porzo gosc. Ja pracuje od listopada i jest spoko, kasa jaka byla ustalona taka jest,auto dali, robota ok, chata wyposazona. nie ma lipy

Katarzyna VvVvVvVvVvV

Widziacie wszyscy jak to jest z koordynatorem Adamem mnie osobiście nie łączą z nim żadne kontakty ale zapytałam go 2 razy o coś i nie miał pojęcia co odpowiedzieć. Jeszcze w dodatku klamie jak nakrecony. Nieodpowiedni człowiek na nieodpowiednim stanowisku. Nie wie nic a wydaje mi się ze proboje się strasznie podlizac wszystkim pracownikom z biura porażka poprostu raz tam byłam po kontrakty to jak cukiereczek skacze między biurkami a do Polaków jest swinia i prostak. Pozatym widać po komentarzach ze zobaczył co jest na jego temat i sam na to odpowiedział i niema się odwagi przyznać że to on. Sory jeśli napisałam z błędami Adasiu popraw mnie jak cos:)

SEbastian :)

Pracuje w firmie Axintor od 5 miesiecy naprawde polecam , Z dziewczynami z biura mozna wszytko zalatwic ... polecam naprawde jest super . Tylko jest maly chaczyk z kordynatorem Panem adamem jest zlodziejem i okrada i Polakow i firme Axintor :)

Pracownik
@SEbastian :) 25.11.2016 21:39

Haczyk się kpisze ty baranie głupi. Przez SAMO H jak HAK tempaku.

SEbastian :)
@Pracownik 27.11.2016 16:11

Adam , encklopedio mądrosci jak kogos poprawiasz to sam pisz poprawnie !!! Pisze sie : TĘPAKU a nie TEMPOKU hahahaha i do tego KPISZE ? Znowu zawiodles

SEbastian :)
@Pracownik 27.11.2016 16:11

Adam , encklopedio mądrosci jak kogos poprawiasz to sam pisz poprawnie !!! Pisze sie : TĘPAKU a nie TEMPOKU hahahaha i do tego KPISZE ? Znowu zawiodles

SEbastian :)
@Pracownik 27.11.2016 16:11

Adam , encklopedio mądrosci jak kogos poprawiasz to sam pisz poprawnie !!! Pisze sie : TĘPAKU a nie TEMPOKU hahahaha i do tego KPISZE ? Znowu zawiodles . Niespodzianka czeka na Ciebie a jako gratis dorzucimy slownik hehe. Pozdrawiam Adama Cwela :)

Pracownik
@Pracownik 27.11.2016 16:11

Adam :(

23

nie wiem co sądzić o informacji na ich stronie internetowej, chyba jakieś błędy w tłumaczeniu są - czy na serio jeden nowy pracownik jest u was poszukiwany teraz?

spracowane dłonie

I ... dodam jeszcze iż Twa przebiegłość budzi podziw :`kobieta` - otóż w biurze Axintor w Belgii nie pracują Polki, a Belgijki nie porozumiewają się językiem polskim. Pracuje jeden Polak. Oni mają głęboko gdzieś iż takie forum tu istnieje. Ich firma jest zarejestrowana i wszystko zgodnie z prawem funkcjonuje. To przedurnotą jest myśleć, że gdy jedziesz do pracy fizycznej a nie masz kondycji fizycznej; jesteś niewydolny; nie domagasz; na farmie kur Ci śmierdzi, przeszkadza Ci, że mieszkasz na wsi i PRZEDE WSZYSTKIM nie znasz żadnego języka obcego, którym porozumiesz się komunikatywnie w Belgii, iż ktoś jest temu winien bardziej niż Ty sam. Z Axintor wystartowałam w Belgii. Odbiłam się i jestem na innym już poziomie. W biurze w Veurne pracują dobre Belgijki - na nie możesz liczyć - kompetentne i inteligentne. Na Polaka uważałabym. Nie dlatego iż jest nieuczciwy. Jest arogancki i niezbyt inteligetny ale ma nad Tobą przewagę - zna język obcy i szybciej udowodni iż Ty się mylić niż on sam. Tak na chłopski rozum - której firmie opłaca się mieć niewydolnych pracowników - kogo to obchodzi iż przyjechałeś 1000 km ze swego kraju, jesteś wyizolowany i samotny oraz oddajesz swoje sprawy w cudze ręce bo Tobie samemu brakuje kompetencji? Jak nie pracujesz dobrze to zostajesz zwolniony. Przy pracy na farmie także można zacząć dobre życie w Belgii. Wszystko zależy od Twojej osobistej determinacji oraz motywacji.

Spracowane dłonie.

Nie. Nie jestem pracownikiem biura. Po tonie mojej wypowiedzi widać, że wziełam życie i pracę w swoje ręce. Axintor został wykorzystany by to mi umożliwić. Żadna idiotka. Po prostu nie płaczę jak Ty nad swoim losem.

xxx

A spracowane dłonie to pracownik biura który próbuje przekręcić w nieudolny sposób swoją winę. W dodatku kobieta. Idiotka. Widać po tonie wypowiedzi. Pozdrawiam.

Zostaw opinię o Axintor Interim - Veurne

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Axintor Interim