CUKIERNIA MISTRZA JANA Sp zoo

Szczecin

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 85 ocen.

Opinie o CUKIERNIA MISTRZA JANA Sp zoo

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CUKIERNIA MISTRZA JANA Sp zoo

Tortencjusz

Jeżeli nie zmienią szefostwa to to wszystko w końcu dupn.e, nie ma innej opcji.

zakochana
@anonymous 16.04.2018 21:14

Kierownicy dobrzy dla swoich lizusow urlop dostajesz im bardziej w tylku siedzisz jak co niektóre

Byla pracownica

To jest martwa firma. Ludzie zwalniajcie się stąd. Jest pełno pracy na rynku. Zarobki tutaj są minimalne nie za taka ciezka prace. Ja tez tutaj tyralam i sie zwolnilam teraz jestem zadowolona mam normalna prace i mila atmosfere nikt mnie nie poniza jak Joanna poniza ludzi. Robcie tej babie sprawe o mobbing sie nie bojcie ...piszcie skargi wyzej w koncu ja wywala. Nie jest to mozliwe, ze by ja zostawili i tak w anglii sobie nabroila jak tutaj sie posypia skargi pisemne to ja zwolnia dyscyplinarnie. Na takie zwolnienia sa inspekxje pracy i zwiazki tam idzcie i proscie o pomoc oni kieruja sprawe do sadu. Pozdrawiam wszystkich pracownikow nie wiem po co wy sie tam meczycie. Juz lepiej w sklepie pracowac i wiecej zarobicie. Nooo tak nocki na wypieku goraco strasznie smierdzi olejami nie no pewnie.

Glodna

Oddajcie wyplate zlodzieje

anonim

(usunięte przez administratora)

Krasnoludek

Lepiej niech mi nie wchodzi w drogę na miescie

Ojaja

Bla bla bla. Pani J zdrowa kadrę ma. Lek na wszelkie zła? Zachorujesz - nie pracujesz! Tralalala.

anonim

(usunięte przez administratora)

Pyza

To prawda. I ta karma powróci nie tylko do Pani Joasi. Są tez inne osoby które na ten powrót ciezko pracują.

Ja

Wam powiem tak za te bezprawne zwolnienia i mobing w pracy powinniście to zgłosić do tv bo nic nie poradzicie a joanna dalej bedzie wyzej (usunięte przez administratora) niz głowe nosic ale ci co sa zwolnieni pewnie teraz tryskaja życiem i sie ciesza bo zaczeli nowy rozdział w zyciu bez mobingu i ludzi ktorzy ich poniżaja...powidzenia dzieciaki

Pan
@Ja 09.03.2018 20:25

Jaka firma tacy ludzie. Im gorzej w zakładzie tym częściej z ludzi wychodzi ich „ ciemniejsza strona”. Jak w filmie Wyjście awaryjne. Podłość ludzka nie ma granic. Ale wszystko do czasu.

CukierkowyRoladziarz

Świetny ruch z tymi zwolnieniami przed sezonem, kiedy w Polsce jest najniższe możliwe bezrobocie. Ciekawe gdzie znajdą ludzi na sezon. Angole to już w ogóle nie myślą a nasza Pani tym bardziej

Wiosna
@CukierkowyRoladziarz 13.03.2018 20:14

Chyba aż tak złe nie jest. Kontrola wyjechała,szefowa wyzdrowiała i na hali sie pokazała. Cześć załogi zadowolona, nadgodziny robia. I tyle

Taczka

Zbieram na taczke dla " Pani Zołzy"

CałaPrawda

A co wy na to? http://www.forbes.pl/gowork-pl-60-mln-zarobionych-na-2-5-mln-komentarzy,artykuly,203872,1,1.html

anonim

(usunięte przez administratora)

Roladowiec

Jak na Szczecin firma jest OK, stabilna praca i zarobki, oczywiście zawsze może być lepiej, ale tak jak wszędzie. Kierownicy i Dyrektor są też przyzwoici, nie ma co narzekać.

Ojaja
@Roladowiec 25.02.2018 11:20

Chyba pęknę ze śmiechu jak te bzdury czytam. Chyba pracujesz w innym zakładzie niż pozostali. Albo masz inne stanowisko takie za biurkiem. Nie kompromituj sie lepiej.

Wiosna

Jak wam sie nie podoba to sie możecie zwolnić.

Żona prezesa
@szczesciara 27.02.2018 11:21

Zwolnili mnie i co

Paulina

@Carnababa @Robocik czy zwiększenie norm, o którym wspominacie jest czymś nowym? Piszecie, że ich wysokość może przełożyć się na zdrowie pracowników. Czy rzeczywiście są one aż tak wysokie?

Torcikowa
@Paulina 23.11.2017 13:38

Normy się zwiększa nic nowego ale czy warunki pracowników do tych norm się poprawia?

Żona prezesa

Scignijcie ta listę 9nie życzę se tam wisieć nie chcecie mnie i tyle

Żona prezesa

Spoko wszyscy się szykujcie do zwolnienia tak jak dzisiaj 10 osób

Zona prezesa
@CiekawskiCiastek 26.02.2018 22:22

Jesteśmy niewygodla nich

anonim

(usunięte przez administratora)

Pracownik

Zgadnij?

Zło

Kupili fabrykę gwoździ Wow nie będzie podwyżek dla nas i co wy na to

Hałabała

Dla tych którzy chcą mieć nocki na wypiek zapraszam. To jedyna linia która najczęściej ma nocki więc i po wypłacie będzie widać.

Zona prezesa
@Hałabała 28.01.2018 00:36

Jestem za

Ojaja

Zgodnie z art. 129 § 3 ustawy z 26.06.1974 r. – Kodeks pracy (Dz.U. z 2016 r. poz. 1666 ze zm.) – dalej k.p., rozkład czasu pracy (inaczej zwany harmonogramem/grafikiem czasu) danego pracownika może być sporządzony – w formie pisemnej lub elektronicznej – na okres krótszy niż okres rozliczeniowy, obejmujący jednak co najmniej 1 miesiąc. Pracodawca przekazuje pracownikowi rozkład czasu pracy co najmniej na 1 tydzień przed rozpoczęciem pracy w okresie, na który został sporządzony ten rozkład. Zgodnie z literalnym brzmieniem przepisu na pracodawcy ciąży obowiązek tworzenia rozkładów czasu pracy na okresy co najmniej jednomiesięczne. Pracodawca nie może zatem sporządzać rozkładów czasu pracy na okresy krótsze, np. 1 lub 2 tygodniowe.

Zona prezesa
@Ojaja 26.01.2018 01:07

Ciekawe

Ojaja

Nie wiem czy dobrze rozumiem. Skoro w cukierni jest okres rozliczeniowy 1 mies to grafik na luty powinien wisieć najpóźniej w ostatnia środę stycznia? Bo my prosze Kierownictwa jesteśmy ludźmi i mamy swoje prywatne zycie.

Zona prezesa
@Ojaja 26.01.2018 01:18

A raz w tyg nie laska

PAN

Czy pracownika który ma podpisana umowę o prace na 3 zmiany można zmuszać do pracy tylko na zmianę nocna?

Żona Prezesa
@PAN 26.01.2018 02:16

A 2 i 3 zmiana l2 też chce mieć ranki

Pyza

Zastanawiam sie dlaczego zawsze jest uprzywilejowana jedna linia? Teraz czekolada a wczesniej rolady. Tylko oni maja nocki. Jest różnica przy wypłacie. Tak jakby inne linie nie mogły w nocy tam pracowac.

Czekolada
@Pyza 15.01.2018 15:11

Jest rozwiazanie niech zniosą nocki wszędzie i nikt nie będzie pokrzywdzony

Marek

Pracowałem tam w 1997 r. Z tego co czytałem to dużo się zmieniło,zarabiałem ponad 2,5 tys i to tyle temu szok.

Anonim

A ten kierownik nowy to po co i jak sie nazywa bo jakis taki niekurturalny

anonim

(usunięte przez administratora)

Artur

Kierownik Artur to Helmut a nie gebels :)

Wysllanik piekieł

Drogie robaczki w tym miesiącu pracujecie za darmo ???? nie będzie ani wypłaty ani bonów

Wysllanik piekieł
@Carnababa 08.12.2017 15:56

Mam cukrzycę nie chce tej czekolady

Paulina

@Pyza rzeczywiście, nie pracuje na produkcji, ale też nie jestem pracownikiem tej firmy. Dlatego też dopytuję o kwestię, które nie są do końca dla mnie jasne, a chciałabym wiedzieć więcej o pracy u tego właśnie pracodawcy. Mógłbyś w tym pomóc i odpowiedzieć na moje poprzednie pytanie?

Pyza
@Paulina 27.11.2017 08:58

Tak. Podczas produkcji wykonuje sie powtarzające ruchy. Im szybciej idzie taśma tym wiecej produktów trzeba zrobić. Pracujemy przy taśmie w pozycji wymuszonej ( wysokości taśm nie są dostosowane indywidualnie do każdego pracownika). Po latach pracy większość z pracowników ma poważne problemy z kręgosłupem, głównie kobiety maja chore rece. Pomysl czy czy stanowi istotna różnice zwinięcie w ciągu min np. 20 a nie 10 roladek?spakowanie do kartonu 40 a nie 25 paczek ciastek w ciągu min? I tak przez 8 h przez 5 dni w tyg. Dźwiganie pojemników z ciastkami które trzeba zbierać bo maszyny sie psują. Takich czynności można wymieniać jeszcze długo. Czy to sie odbija na naszym zdrowiu? Odpowiedz sama.

Robocik

Ta " brygadzistka" z l1 NORMA niech się uspokoi bo na linii pracują ludzie a nie ROBOTY nam na AKORD NIE PŁACĄ niech sama stanie przy taśmie i robi bo nie długo wszyscy wyladuja na l4

Paulina

@Ziutajakie konkretnie zastrzeżenia masz do tej firmy jako pracodawcy? Merytoryczne i bardziej szczegółowe wpisy będą o wiele bardziej pomocne. Mam nadzieję, że będziesz mógł rozwinąć swoją opinię.

Zostaw opinię o CUKIERNIA MISTRZA JANA Sp zoo - Szczecin

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CUKIERNIA MISTRZA JANA Sp zoo