CUKIERNIA MISTRZA JANA Sp zoo

Szczecin

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 119 ocen.

CUKIERNIA MISTRZA JANA Sp zoo
2 119

Opinie o CUKIERNIA MISTRZA JANA Sp zoo

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CUKIERNIA MISTRZA JANA Sp zoo

2Girls1Cup

Z podkulonym ogonem,syn marnotrawny porwaca...

Ojaja
@Stara pracownica 11.07.2018 12:42

A mówiłem zeby przyjęcie powitalne zorganizować? Nie było kwiatów nawet to i sie kierowniczek zdenerwował. A wy jeszcze głupi zegarek wypominacie. Haha

Paulina

@Żona prezesa ciężko na podstawie Twojej wypowiedzi zdobyć rozeznanie o sytuacji w CUKIERNIA MISTRZA JANA. Skoro sugerujesz, że łamane jest tam prawo pracy, czy możesz w jakiś sposób uzasadnić swoją opinię? @Stara pracownica bardzo proszę o niepodawanie inicjałów pracowników firmy na forum publicznym. Jest to zabronione przez regulamin.

Żona prezesa

Sąd pracy sie kłania pare paragrafów by sie znalazło

Paulina

@Żona prezesa mimo wszystko zachęcam do tego, żebyś opisała swoje doświadczenia, bo dzięki temu wielu użytkowników forum będzie mogło dowiedzieć się czegoś więcej i wyrobić sobie opinię na temat CUKIERNIA MISTRZA JANA. Ułatwi to im podjęcie decyzji czy wysłać tam swoje cv i doświadczyć osobiście współpracy z tą firmą. Każda merytoryczna wypowiedź z pierwszej ręki jest na wagę złota.

Paulina

@2Girls1Cup @Caker @Żona Prezesa @Ojaja @Stara pracownica @Wiosna @zakochana serwis gowork jest miejscem służącym do dyskusji o pracodawcach, ale pod kątem miejsca zatrudnienia. Wpisy powinny być merytoryczne i konkretne, aby stanowiły cenną pomoc dla osób chcących się ubiegać o pracę. Dlatego proszę Was, jako pracowników CUKIERNIA MISTRZA JANA o opinie pod tym właśnie kątem. Jak oceniacie warunki zatrudnienia, czy jesteście zadowoleni z własnej pracy oraz czy według Was warto tam aplikować, a jeśli nie to dlaczego?

Żona prezesa
@Paulina 03.07.2018 13:04

Tu nie ma co opisywac to trzeba przeżyć samemu

Róża z marcepanu

Pani powróci do swoich Brexiciarzy to może więcej dobrych ludzi wróci i trochę ten zakład na nogi postawi. Samymi braćmi ze wschodu to daleko nie zajedziemy...

Miś
@Róża z marcepanu 29.06.2018 20:59

Tylko kiedy bo znow pokazuje pazurki

Tortencjusz

Jeżeli nie zmienią szefostwa to to wszystko w końcu dupn.e, nie ma innej opcji.

Szalona rudAaa
@Tortencjusz 15.04.2018 11:16

Tortencjusz pewnie i tak to dup..e skoro mialo byc już idealnie a umowy sa tylko przedłużone co pół roku,to jest wręcz śmieszne. Teraz w tych czasach aby umowa nie była na czas nieokreślony?

Byla pracownica

To jest martwa firma. Ludzie zwalniajcie się stąd. Jest pełno pracy na rynku. Zarobki tutaj są minimalne nie za taka ciezka prace. Ja tez tutaj tyralam i sie zwolnilam teraz jestem zadowolona mam normalna prace i mila atmosfere nikt mnie nie poniza jak Joanna poniza ludzi. Robcie tej babie sprawe o mobbing sie nie bojcie ...piszcie skargi wyzej w koncu ja wywala. Nie jest to mozliwe, ze by ja zostawili i tak w anglii sobie nabroila jak tutaj sie posypia skargi pisemne to ja zwolnia dyscyplinarnie. Na takie zwolnienia sa inspekxje pracy i zwiazki tam idzcie i proscie o pomoc oni kieruja sprawe do sadu. Pozdrawiam wszystkich pracownikow nie wiem po co wy sie tam meczycie. Juz lepiej w sklepie pracowac i wiecej zarobicie. Nooo tak nocki na wypieku goraco strasznie smierdzi olejami nie no pewnie.

szczesciara
@Byla pracownica 16.04.2018 15:36

inspekcja pracy nic nie pomorze ,bo jak przychodziła to joanna uciekała i tak nic nie zrobili tam ludzie sa zastraszani ze jak cos to zwolnia i sie boja, kierownicy siedza z (usunięte przez administratora) i pilnuja swoich stołków zamiast pomuc pracownikom tam zrobił sie nie zły bałagan ludzie odchodza bo nie wytrzymuja mobingu i pomiatania ludzie nie idzcie tam ten zakład to jedno wielkie ......

Paulina

@Pyza Skoro zarzucasz Cukierni Mistrza Jana mobbing, to podaj jego konkretne przykłady. Napisałeś coś o ciągnięciu za włosy, jednak z tego co zrozumiałam, ta osoba już w firmie nie pracuje. Nie zrozum mnie źle, nie neguję ani nie mówię, że to prawda. Jako bezstronna osoba, chciałabym po prostu prosić Cię o więcej informacji na ten temat, aby opinia była bardziej wiarygodna. Ponadto, więcej informacji na temat tego typu sytuacji sprawi, że każdy zainteresowany pracą tutaj użytkownik, będzie Ci za wypowiedź wdzięczny.

Pyza
@Fajansiarz 25.06.2018 19:35

Jesli ma za to płacone jak sądzisz to chleb który je ma gorzki posmak. Prędzej czy pozniej zachoruje na wątrobę. Trzeba jej współczuć.

gall anonim

pracowalem tam kilkanascie lat. uwolnilem sie od cmj w zaszlym roku i byla to najlepsza decyzja jaka podjalem. problemem nie jest, moim zdaniem, dżoana, tylko niezrozumiala dla mnie polityka firmy w stosunku do pracownikow. ja rozumiem ze przychodzi ktos nowy i jako niedoswiadczony nie moze cieszyc sie brakiem zaufania przez kadre kierownicza. ale pracownicy o stazu np. 10 lat to w kazdej firmie bogactwo, o ktore dba sie jak o najcenniejszy skarb. tymczasem w cmj czy jestes swiezak czy stary, doswiadczony pracownik to i tak kierownik potraktuje cie jak smiecia. nie polecam pracy w cmj. i to nie dlatego ze goraco. no coz , jesli na niewielkiej przestrzeni stoja 4 piece to jak ma byc ? jak na grenlandii ??? ale nie polecam bo zlepek niewyksztalconych kierownikow i nadgorliwych donosicieli na 1 m. kwadratowy jest zbyt duzy dla kogos, kto chce pracowac i byc uczciwie traktowany. niestety brak jakiegokolwiek przygotowania do zarzadzania ludzmi przez kierownikow i brygadzistow sprawia ze kieruja sie sympatia lub jej brakiem w kazdej sytuacji, kiedy potrzeba prostej decyzji w sprawie pracownika. no ale jesli wyksztalcenie zawodowe dla kierownika zmiany w cmj jest wystarczajace no to co sie dziwic ze ludzie gremialnie odchodza gdzies, gdzie pracownika traktuje sie jak wolnego czlowieka a nie jak niewolnika, dla ktorego praca jest numerem 1, 2 i 3. a rodzina na szarym koncu...

Torcikowa
@Pyza 19.06.2018 22:24

Pamiętam tak było pracownicy milczą bo boją się że nikt za nimi się nie wstawi w obronie.Kierownictwo nie wyuczone ,leniwe opryskliwe.Po zawodówkach bez znajomości wiedzy języka .Łacine znają najlepiej i jak gnębić pracownika.

Żona Prezesa

Pozdrowienia z nowej pracy

Paulina

@gall anonim Widzę, że jesteś osobą, która już ma pewne doświadczenia ze współpracą z firmą CUKIERNIA MISTRZA JANA, dlatego mam do Ciebie prośbę. Możesz opisać konkretne sytuacje, które spotkały Cię podczas pracy u tego pracodawcy? I co masz na myśli, pisząc o "nadgorliwych donosicielach"?

Rodzina

Bo cały cmj to 1 wielka rodzinka sszkoda ze PATOLOGICZNA

Daniel

To chyba było na tyle dobrze, że tak długo dało się "wytrzymać"

Paulina

@anonymous Nie do końca rozumiem o czym mówisz, ale cóż. Tak się składa, że jestem moderatorem na tym forum, a moim zadaniem jest dopytywanie użytkowników, nie ich podpuszczanie, jak twierdzisz. Może po prostu napiszesz swoją opinię na temat firmy CUKIERNIA MISTRZA JANA? Będzie to na pewno merytoryczny i rzetelny wpis.

Paulina

@Stara pracownica Czy to oznacza, że pracodawca nie zapewnia odpowiednich warunków w miejscu pracy? Jeżeli tak jest, to czy fakt ten został zgłoszony? Inni użytkownicy z chęcią poznają więcej szczegółów z warunków pracy oferowanych przez CUKIERNIA MISTRZA JANA.

anonymous
@Paulina 29.05.2018 14:59

Paulino jak to jest podpuszczać ludzi na forum, to znaczy że nie masz chłopa, czy tylko się tak zachowujesz? Zaloguj się do prawdziwego życia, nie na tę plażę intelektualną. Obudź się proszę!!! GoWork to zło!!!

Paulina

@Pyza, jestem moderatorem wątku i nic nie łączy mnie z firmą Cukiernia Mistrza Jana. Staram się pomóc użytkownikom forum. Wiele informacji o firmie można uzyskać z wpisów na portalu, internetu, jednak są kwestie, o których nie mam pojęcia, a wiedzę na ich temat mają osoby pracujące w firmie. Jeśli możesz coś powiedzieć o aktualnej sytuacji, zachęcam się do napisania rzetelnego i prawdziwego komentarza. Z pewnością przyda się to potencjalnym kandydatom.

niok
@Paulina 17.05.2018 15:56

Pomóc, ha, ha, ha.

Paulina

Ostatnio coraz mniej piszecie na temat firmy CUKIERNIA MISTRZA JANA. Czy jest to spowodowane tym, że coś względem poprzednich opinii w firmie się zmieniło? Jeżeli tak, to na lepsze, czy gorsze? Liczę na Wasze konstruktywne odpowiedzi.

Stara pracownica
@Paulina 23.05.2018 14:47

Nic sie nie zmieniło .Jeśli juz to na gorsze, bo gorąc na hali wielki znowu będą jeżdzić karetki do zasłabnięć .Praca ciężka , płaca niska żadnego szacunku ani docenienia ! Zostają ci co muszą np kobiety przed emeryturą , które wiedzą ze nikt ich nie przyjmie .No i Ukraińcy ale oni tez powoli się wykruszają bo szukają lepszych zarobków i ciągłości pracy a z tym też różnie u nas bywa .

Englishman

Potrzebny nowy deyrektor, który pomoże tej firmie

L0
@Englishman 04.05.2018 11:55

Chyba Prezes

Paulina

Sporo negatywnych opinii pojawia się na temat przełożonych, a jak wygląda sama praca? Jesteście zadowoleni? Czy zaangażowanie przekłada się na wysokie zarobki? Czy pracodawca umożliwia rozwój w strukturach firmy? @zakochana, rozumiem, że w firmie trudno zaplanować wolne dni? Może jest to związane z niewielką liczbą pracowników?

Pyza
@Paulina 25.04.2018 12:02

W listopadzie pisalas ze nie jestes pracownikiem tej firmy. Jak na osobę spoza zakładu jestes dobrze zorientowana. Świadczą o tym pytania jakie zadajesz. Prowokujesz pracowników do pisania tego o czym dobrze wiesz. Nie denerwuj ludzi.

Śnieżka

Praca spoko co piątek wolne bo nie co robić żyć nie umierać

Glodna

Oddajcie wyplate zlodzieje

anonim

(usunięte przez administratora)

Krasnoludek

Lepiej niech mi nie wchodzi w drogę na miescie

Ojaja

Bla bla bla. Pani J zdrowa kadrę ma. Lek na wszelkie zła? Zachorujesz - nie pracujesz! Tralalala.

anonim

(usunięte przez administratora)

Pyza

To prawda. I ta karma powróci nie tylko do Pani Joasi. Są tez inne osoby które na ten powrót ciezko pracują.

Ja

Wam powiem tak za te bezprawne zwolnienia i mobing w pracy powinniście to zgłosić do tv bo nic nie poradzicie a joanna dalej bedzie wyzej (usunięte przez administratora) niz głowe nosic ale ci co sa zwolnieni pewnie teraz tryskaja życiem i sie ciesza bo zaczeli nowy rozdział w zyciu bez mobingu i ludzi ktorzy ich poniżaja...powidzenia dzieciaki

Pan
@Ja 09.03.2018 20:25

Jaka firma tacy ludzie. Im gorzej w zakładzie tym częściej z ludzi wychodzi ich „ ciemniejsza strona”. Jak w filmie Wyjście awaryjne. Podłość ludzka nie ma granic. Ale wszystko do czasu.

CukierkowyRoladziarz

Świetny ruch z tymi zwolnieniami przed sezonem, kiedy w Polsce jest najniższe możliwe bezrobocie. Ciekawe gdzie znajdą ludzi na sezon. Angole to już w ogóle nie myślą a nasza Pani tym bardziej

Wiosna
@CukierkowyRoladziarz 13.03.2018 20:14

Chyba aż tak złe nie jest. Kontrola wyjechała,szefowa wyzdrowiała i na hali sie pokazała. Cześć załogi zadowolona, nadgodziny robia. I tyle

Taczka

Zbieram na taczke dla " Pani Zołzy"

CałaPrawda

A co wy na to? http://www.forbes.pl/gowork-pl-60-mln-zarobionych-na-2-5-mln-komentarzy,artykuly,203872,1,1.html

anonim

(usunięte przez administratora)

Żona prezesa
@Torcikowa 28.02.2018 17:57

Uwaga

Zostaw opinię o CUKIERNIA MISTRZA JANA Sp zoo - Szczecin

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CUKIERNIA MISTRZA JANA Sp zoo