CUKIERNIA MISTRZA JANA Sp zoo

Szczecin

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 60 ocen.

Opinie o CUKIERNIA MISTRZA JANA Sp zoo

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CUKIERNIA MISTRZA JANA Sp zoo

Pyza

Zastanawiam sie dlaczego zawsze jest uprzywilejowana jedna linia? Teraz czekolada a wczesniej rolady. Tylko oni maja nocki. Jest różnica przy wypłacie. Tak jakby inne linie nie mogły w nocy tam pracowac.

Pyza
@Czekolada 14.01.2018 21:07

Osoba Czekolada chyba SE źle przeczytała mój wpis albo ma problem ze zrozumieniem tekstu. U mnie było dokładnie to samo co u Osoby Czekolady. Niech l1 i l8 maja wreszcie nocki a np. l2 ranki. I wtedy pogadamy gdzie każdy moze sobie nicki wsadzić.

Czekolada
@Pyza 15.01.2018 15:11

Jest rozwiazanie niech zniosą nocki wszędzie i nikt nie będzie pokrzywdzony

Marek

Pracowałem tam w 1997 r. Z tego co czytałem to dużo się zmieniło,zarabiałem ponad 2,5 tys i to tyle temu szok.

Anonim

A ten kierownik nowy to po co i jak sie nazywa bo jakis taki niekurturalny

berfi

Pracuję tu już kilka lat to co się dzieje od dwóch lat to masakra kierownictwo to żenada mało wykształcone a kierownik Artur (gebels) to totalny burak na niczym się nie zna brygadziści to gwiazdy cukierni nie znają się na niczym a prezes jest tylko na papierze nie ma jaj rządzi Joanna a ona siedzi w kieszeni u Anglików

Artur
@berfi 12.12.2017 16:10

Kierownik Artur to Helmut a nie gebels :)

Wysllanik piekieł

Drogie robaczki w tym miesiącu pracujecie za darmo ???? nie będzie ani wypłaty ani bonów

Carnababa
@Wysllanik piekieł 08.12.2017 08:55

Coś takiego. Widocznie czekolada była dla tych co nie dostali podwyżki. Milka na otarcie łez. W styczniu dadza taaaka kase dla szeregowych pracowników. Dobrze ze wzrasta najniższa krajowa. Bo nic by Zakład pracy nam nie dał. Dlatego czekam na te chwile bez dosładzania sie. Moze intencje mieli dobre ale wyszło jak zawsze. Byle jak.

Wysllanik piekieł
@Carnababa 08.12.2017 15:56

Mam cukrzycę nie chce tej czekolady

Nie robot

To koszmar a nie cukiernia,niech wszystkie kierovniki i brigadisty sperdoljajut wraz z Joanna daleko i nadługo,jak ludzie tam pracuja od wielu lat!!!!!!!!!!

turbociasto

obsrana firma ,pelno cwaniakow i powykrecanych ludzi

Paulina

@Pyza rzeczywiście, nie pracuje na produkcji, ale też nie jestem pracownikiem tej firmy. Dlatego też dopytuję o kwestię, które nie są do końca dla mnie jasne, a chciałabym wiedzieć więcej o pracy u tego właśnie pracodawcy. Mógłbyś w tym pomóc i odpowiedzieć na moje poprzednie pytanie?

Pyza
@Paulina 27.11.2017 08:58

Tak. Podczas produkcji wykonuje sie powtarzające ruchy. Im szybciej idzie taśma tym wiecej produktów trzeba zrobić. Pracujemy przy taśmie w pozycji wymuszonej ( wysokości taśm nie są dostosowane indywidualnie do każdego pracownika). Po latach pracy większość z pracowników ma poważne problemy z kręgosłupem, głównie kobiety maja chore rece. Pomysl czy czy stanowi istotna różnice zwinięcie w ciągu min np. 20 a nie 10 roladek?spakowanie do kartonu 40 a nie 25 paczek ciastek w ciągu min? I tak przez 8 h przez 5 dni w tyg. Dźwiganie pojemników z ciastkami które trzeba zbierać bo maszyny sie psują. Takich czynności można wymieniać jeszcze długo. Czy to sie odbija na naszym zdrowiu? Odpowiedz sama.

Paulina

@Carnababa @Robocik czy zwiększenie norm, o którym wspominacie jest czymś nowym? Piszecie, że ich wysokość może przełożyć się na zdrowie pracowników. Czy rzeczywiście są one aż tak wysokie?

Pyza
@Paulina 23.11.2017 13:38

Takie pytanie moze zadać tylko osoba która nie pracuje na produkcji.

tygrysek

Z przyjęciem nie ma problemu do tego zakładu liczy się tam sztuka nie potrzebują ludzi którzy tam myślą. Też nie ma co się spodziewać że będzie dobrze ten zakład to dno nikomu nie polecam kto jest choć trochę zdrowy na umyśle mają tam wymagania a zarobki poniżej minimum piwna paść porządna kontrola tam . Ludzi traktują jak bydło , białych chińczyk,murzyn ,tania siła robocza fakt bardzo dużo jest tam dlatego bo mają kredyty , zasiedzenie, brak perspektyw . Co chodzi o szefostwo to brak słów na ich ignorancje do personelu , samo zachwyt co chodzi o kierownictwo na hali i brygadziści co nie którzy gbury , ignorancji. Szkoda mi ludzi którzy muszą grać dobrą minę do złej gry .

Pracownik kanalizacji

Pani Joasiu kochana ;) KARMA POWRACA ;) oby jak najszybciej

Stara pracownica

Nic dobrego nie ma w tej pracy. Mobbing ze strony kierownictwa i dyrektorki Joanny. Ta osoba nie powinna pracować na takim stanowisku. Wyżywa się i obraża pracowników. Lepiej z tamtąd uciekajcie bo wam dyrektorka namiesza w papierach zależy od jej nastroju. Atmosfera pracy jest fatalna każdy wydziera się na siebie. Ludzie nie wytrzymują i odchodzą. Taśmy są podkręcane a płaca bardzo malo. Nie polecam odradzam bo wiele dobrych pracowników odeszło. A Joanne powinni wywalić na zbity pysk za te jej odzywki do ludzi. Mobbing !!!!!!

Carnababa
@Stara pracownica 19.10.2017 22:30

Niby kto ja ma wyrzucic? Skoro Ona jest nad wszystkimi. Przybyła do nas zeby wykończyć ludzi i firmę. Świetnie jej to wychodzi.

Robocik

Ta " brygadzistka" z l1 NORMA niech się uspokoi bo na linii pracują ludzie a nie ROBOTY nam na AKORD NIE PŁACĄ niech sama stanie przy taśmie i robi bo nie długo wszyscy wyladuja na l4

Carnababa
@Robocik 18.10.2017 09:57

Wczepiła sie pazurami w maksymalnie podkręcona przez siebie taśmę. Jeszcze bacik do reki. Gdzie zarobi za taka prace wiecej? To i nie popuści pani A. Szybciej szybciej. Norma norma i basta

Paulina

@Ziutajakie konkretnie zastrzeżenia masz do tej firmy jako pracodawcy? Merytoryczne i bardziej szczegółowe wpisy będą o wiele bardziej pomocne. Mam nadzieję, że będziesz mógł rozwinąć swoją opinię.

Ziuta

Polecam cwaniakom i lizusom. Osobą uczciwym i solidnym odradzam.

Paulina

Kto ostatnio był na rozmowie kwalifikacyjnej w CUKIERNIA MISTRZA JANA Sp zoo? Jak przebiegał ten proces?

pracownik

Podwyzki dali 20-30 złotych i to BRUTTO. Żenada

calineczka

A jakie zarobki są na początek? Ale tak szczerze.

tygrysek
@calineczka 12.09.2016 11:48

1.200 zł na rękę bez premii a z premiom 1.500 zł nie polecam

anonim

(usunięte przez administratora)

kolorowy czepek

A jaka jest różnica czy pracuje się dwa lata, czy dziesięć? Skoro wykonuje się tę samą pracę i takie same czynności to stawka dla każdego jest taka sama. Tu nie ma awansów i podwyżek jak w Warszawskiej korporacji. To dopiero byłaby jazda gdyby pani x , pracownica z 5-letnim doświadczeniem dostałam 5-ątkę więcej na godzine, a pani y tak samo wałkująca roladki i pracująca lat 3 dostała mniej. Co za ludzie...

Karmazynowy Pirat

No chłopie lepiej trafić nie mogłeś, możesz tam liczyć na pracę do końca życia. Istny raj, płakałem jak odchodziłem z tamtąd.

Halabardzista Z Ozz

Bzdura, żeby adekwatnie ocenić wyniki pracownika trzeba czasem ruszyć szanowną osobistość zza biurka i poznać jego specyfikę pracy, albo słuchać swoich podwładnych brygadzistów i kierowników zmianowych, fakt częstego chodzenia do góry po schodach to kiepski miernik zaangażowania pracownika.

anonim

(usunięte przez administratora)

Kirk

Nie. Stawki sa zroznicowane i niezaleza od pziomu doswiadczenia. Wiem bo pracowalem tam

Zostaw opinię o CUKIERNIA MISTRZA JANA Sp zoo - Szczecin

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CUKIERNIA MISTRZA JANA Sp zoo