CUKIERNIA MISTRZA JANA Sp zoo

Szczecin

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 126 ocen.

CUKIERNIA MISTRZA JANA Sp zoo
2 126 6 1

Opinie o CUKIERNIA MISTRZA JANA Sp zoo

Paulina

@sisi rozumiem, że możesz nie zgadzać się z opinią innej osoby, ale proszę Cię, byś powstrzymała się od obrażania jej. Każdy ma prawo do własnego zdania. W związku z tym, zachęcam Cię do podzielenia się nami przemyśleniami odnośnie tego, jakim według Ciebie CUKIERNIA MISTRZA JANA jest pracodawcą. Wszystkie rzeczowe komentarze są cenne dla użytkowników forum, gdy podejmują decyzję o wysłaniu cv w dane miejsce.

pracowniczka

Płacą na czas, można dorobić w nadgodzinach. Ciastko się zje na kantynie.Ludzie różni czasem jak małpy co by drugiej oko wyżarły jak ma lepiej i tyci więcej, jak to widać na tym forum, tylko wiecznie niezadowoleni. Jak się nie podoba to droga wolna, w Amazonie ciągle szukają, tylko te marudzące , wiecznie skrzywione i zasiedziałe na niektórych siedzących liniach "stare i doświadczone" nie dadzą rady , bo tam to trzeba zasuwać i kilometrów robić. Ale po co , lepiej dziamdziać jak to tu jest beznadziejnie. Tylko Polaczki tak potrafią.Ale dzięki Bogu trafiają się też ludzie normalni, z nieco szerszym horyzontem. Jak wszędzie.

Ojaja
@pracowniczka 01.08.2018 18:53

Widocznie lubisz byc traktowana jak niewolnik droga Polaczko. A ciastek na kantynę to juz od pewnego czasu nie można wynosić. Na stołówkę tez zreszta nie. Każdy ma prawo miec swoje zdanie. A Polacy u siebie w Polsce w szczególności. I nie czuje sie Polaczkiem tylko Polakiem.

Pyza
@pracowniczka 01.08.2018 18:53

Te zasiedziałe na siedzących liniach grafiku nie robia. Ktoś z biura je tam trzyma prawda? Ups którzy to taki? Wierzchołek gory lodowej problemow tej firmy. Masz prawo byc zadowolona ale nie masz prawa krytykować tych co myślą inaczej.

iza
@Ojaja 02.08.2018 01:41

o jaką kantynę chodzi ? W CMJ oprócz stołówki mamy jakąś kantynę ??? Proszę o odp bo bardzo ciekawi mnie to " miejsce "

Ojaja
@iza 02.08.2018 15:09

Widocznie „pracowniczka” Polaczka chodzi na kantynę i je ciasteczka. Dlatego dodałem ze na stołówce tez sie ciasteczek nue je od dawna. Byc moze jest miejsce zwane kantyna gdzie tylko wtajemniczeni jedzą ciasteczka.

Pan
@pracowniczka 01.08.2018 18:53

Racja. Nie dziamdziac? tylko poszerzać horyzonty przez robienie nadgodzin. Akurat pogoda sprzyja. Ja rozumiem ze każdy ma potrzeby i pracuje dla pieniędzy. Ale dla produkcji zawsze ochłapy są rzucane. Aż mnie powaliło jak zobaczyłem ogłoszenie,ze szukają pracownika kadry/księgowość i na starcie 3800-4000 zł plus premia. A my w tym upale flaki wypruwamy dla 2 tys.

Wiosna
@iza 02.08.2018 15:09

Moze chodzi o kibelek ???????????????

Olala
@pracowniczka 01.08.2018 18:53

Droga pracowniczko przestań wypisywać takie bzdury .Nadgodziny pracuj ile chcesz tylko ciasteczek nie wyjadaj.

sisi
@pracowniczka 01.08.2018 18:53

haha... pisała to pewnie sama PANI PREZES z bożej łaski - tzn kobieta samego PREZESA znaczy dyrektora znaczy kierownika-whatever.Kobieto idź się leczyć na głowę bo ewidentnie coś z nią nie tak.

anonim

(usunięte przez administratora)

Żona prezesa

Bo to jest firma międzynarodowa

Róża z marcepanu

Pani powróci do swoich Brexiciarzy to może więcej dobrych ludzi wróci i trochę ten zakład na nogi postawi. Samymi braćmi ze wschodu to daleko nie zajedziemy...

Miś
@Róża z marcepanu 29.06.2018 20:59

Tylko kiedy bo znow pokazuje pazurki

Nick
@Miś 02.07.2018 19:12

Pani już wróciła na wyspy. Jest spoko.

Kalina
@Nick 30.07.2018 10:10

Pani, która wrzeszczała wyjechała na wyspy? Jeszcze do tego niech maszyny kupią nowe bo przez te stare, które się ciągle psują i przez to są przestoje i marnotrawstwo produktów to na pewno znajdą dobrych pracowników, którzy będą chcieli pracować.

Miś
@Kalina 09.08.2018 13:18

Już Pani nie ma, jest spokój i porządek.

2Girls1Cup

Z podkulonym ogonem,syn marnotrawny porwaca...

Caker
@2Girls1Cup 18.06.2018 12:45

Hahaha oddawaj zegarek

Żona Prezesa
@Caker 19.06.2018 10:37

Zawsze mozna spytać o godzinę

Ojaja
@2Girls1Cup 18.06.2018 12:45

Nie wyglada na osobnika z podwiniętym ogonem. „Boso ale w ostrogach”. Haha sił dodaje mu wierne grono wielbicielek. Maja nadzieje ze jak wrocil „ich kierowniczek” znacznie im sie polepszy. Jak za starych czasów. Czary mary na grafikach,łatwiejszy dostęp do urlopu itp ulgi. Prezentów sie nie wypomina. Zorganizować by trzeba przyjęcie w klubie nocnym. .

Stara pracownica
@Ojaja 20.06.2018 01:09

po prostu żenada , trzeba nie mieć honoru

Żona prezesa
@Stara pracownica 20.06.2018 16:33

Kupcie mu maszynkę do golenia

Wiosna
@2Girls1Cup 18.06.2018 12:45

Wcale nie z podkulonym w stosunku do podwładnych. Jest pełen werwy i gotowy na nowe wyzwania. I z cała pewnością będzie egzekwował wykonanie zadań przez załogę. Przez pol roku odpoczął i nabrał sił do działania. Pewne zmiany juz wprowadził jak to ktoś wczesniej przewidział.

zakochana
@Wiosna 25.06.2018 19:29

Wiosna O jakich zmianach mówisz? Chyba nie wszyscy wiedzą. Pozdrawiam

Blondie
@Wiosna 25.06.2018 19:29

Jak odchodził to już było wiadomo że wróci tylko jeszcze " jaśnie pan" nie wiedział kiedy. I większość lizydupów o tym wiedziała.... Z takim (usunięte przez administratora) się jeszcze nigdy nie spotkałam....dlatego mnie tam nie ma .... Brawo Ja

Stara pracownica
@Wiosna 25.06.2018 19:29

W krótkim czasie doprowadził do zwolnienia kobiety która miała 2 lata do emerytury i ponad 10 letni staż !!! ,Rozdmuchał niepotrzebnie coś co zawsze zamiatało sie pod dywan i załatwiało wewnątrz firmy .Chciał zapunktować szefostwu ? Po trupach do celu ?? A takie zwykłe ludzkie sumienie go nie gryzie ? Panie P my Panu tu nie chcemy !!

Stara pracownica
@Stara pracownica 11.07.2018 12:42

mój bład ; chodzi o Pana M.K

Wiosna
@Stara pracownica 11.07.2018 12:42

Przysłowia są mądrością narodu. Oto jedno z nich doskonale pasujące do opisanej przez Ciebie sytuacji: „ nie ma gorszego galgana niż ten co sie wybije z (usunięte przez administratora) na pana”. Jakaś cena za przyjęcie spowrotem musiała byc. A sumienie? No coz..., takich co je maja w tym zakładzie nie ma ( dotyczy zarządzających).

Ojaja
@Stara pracownica 11.07.2018 12:42

A mówiłem zeby przyjęcie powitalne zorganizować? Nie było kwiatów nawet to i sie kierowniczek zdenerwował. A wy jeszcze głupi zegarek wypominacie. Haha

Paulina

@Żona prezesa ciężko na podstawie Twojej wypowiedzi zdobyć rozeznanie o sytuacji w CUKIERNIA MISTRZA JANA. Skoro sugerujesz, że łamane jest tam prawo pracy, czy możesz w jakiś sposób uzasadnić swoją opinię? @Stara pracownica bardzo proszę o niepodawanie inicjałów pracowników firmy na forum publicznym. Jest to zabronione przez regulamin.

Żona prezesa

Sąd pracy sie kłania pare paragrafów by sie znalazło

Paulina

@Żona prezesa mimo wszystko zachęcam do tego, żebyś opisała swoje doświadczenia, bo dzięki temu wielu użytkowników forum będzie mogło dowiedzieć się czegoś więcej i wyrobić sobie opinię na temat CUKIERNIA MISTRZA JANA. Ułatwi to im podjęcie decyzji czy wysłać tam swoje cv i doświadczyć osobiście współpracy z tą firmą. Każda merytoryczna wypowiedź z pierwszej ręki jest na wagę złota.

Paulina

@2Girls1Cup @Caker @Żona Prezesa @Ojaja @Stara pracownica @Wiosna @zakochana serwis gowork jest miejscem służącym do dyskusji o pracodawcach, ale pod kątem miejsca zatrudnienia. Wpisy powinny być merytoryczne i konkretne, aby stanowiły cenną pomoc dla osób chcących się ubiegać o pracę. Dlatego proszę Was, jako pracowników CUKIERNIA MISTRZA JANA o opinie pod tym właśnie kątem. Jak oceniacie warunki zatrudnienia, czy jesteście zadowoleni z własnej pracy oraz czy według Was warto tam aplikować, a jeśli nie to dlaczego?

Żona prezesa
@Paulina 03.07.2018 13:04

Tu nie ma co opisywac to trzeba przeżyć samemu

Tortencjusz

Jeżeli nie zmienią szefostwa to to wszystko w końcu dupn.e, nie ma innej opcji.

Torcikowa
@Tortencjusz 15.04.2018 11:16

Zgadza się ale jeśli zakład awansuje na kierownika osobę po zawodówce to jak ma być dobrze.Jeśli szefowa na to przystaje to jak zakład ma dobrze funkcjonować i nie ponosić strat.

Pan
@Tortencjusz 15.04.2018 11:16

Moim zdaniem nie szefostwo jest problemem. To, ze kierownik jest po zawodówce nie rzutuje na produkcje bo ma długi staż pracy i orientuje sie lepiej niż ten po studiach. Problem w tym,ze oni wszyscy sie boja o utratę swoich stołków. Maja rodziny wiec robia to co góra karze. Ze strata pracowników liniowych. Zakład przynosi zyski. Tylko wszystko zgarniają Anglicy. To co zostaje u nas to nędzne ochłapy, które nie pokrywają wszystkich kosztów utrzymania firmy.

Pan
@Torcikowa 15.04.2018 19:50

Nie wiem o którym kierowniku piszesz. Tym nowym czy wieloletnim. Ten drugi jest kierownikiem naście lat. To co powiedzieć o co niektorych brygadzistach? Po zawodówkach albo podstawowkach z małym stażem pracy. Cud nad Odrą.

Ojaja
@Pan 15.04.2018 22:45

Bo kulturę sie wynosi albo z domu albo naucza w szkole. Gorzej jak zawiodło jedno i drugie. Dadza takiemu troche władzy i jest mobbing i poniżanie innych.

anonymous
@Pan 15.04.2018 22:36

Dobry kierownik ?co to za kierownik który pozwala w zakładzie na poniżanie ludzi .Zna się lepiej na produkcji ? Pamiętam jaka była produkcja.Mają rodziny a my co mamy kozy ? na utrzymaniu małe dzieci.Zakład ma zyski ok ale ile miał strat przez złe zarządzanie nie pani Joanny .Pracowałam to wiem jacy są kierownicy .

anonymous
@Pan 15.04.2018 22:36

Torcikowa

zakochana
@anonymous 16.04.2018 21:14

Kierownicy dobrzy dla swoich lizusow urlop dostajesz im bardziej w tylku siedzisz jak co niektóre

Szalona rudAaa
@Tortencjusz 15.04.2018 11:16

Tortencjusz pewnie i tak to dup..e skoro mialo byc już idealnie a umowy sa tylko przedłużone co pół roku,to jest wręcz śmieszne. Teraz w tych czasach aby umowa nie była na czas nieokreślony?

Byla pracownica

To jest martwa firma. Ludzie zwalniajcie się stąd. Jest pełno pracy na rynku. Zarobki tutaj są minimalne nie za taka ciezka prace. Ja tez tutaj tyralam i sie zwolnilam teraz jestem zadowolona mam normalna prace i mila atmosfere nikt mnie nie poniza jak Joanna poniza ludzi. Robcie tej babie sprawe o mobbing sie nie bojcie ...piszcie skargi wyzej w koncu ja wywala. Nie jest to mozliwe, ze by ja zostawili i tak w anglii sobie nabroila jak tutaj sie posypia skargi pisemne to ja zwolnia dyscyplinarnie. Na takie zwolnienia sa inspekxje pracy i zwiazki tam idzcie i proscie o pomoc oni kieruja sprawe do sadu. Pozdrawiam wszystkich pracownikow nie wiem po co wy sie tam meczycie. Juz lepiej w sklepie pracowac i wiecej zarobicie. Nooo tak nocki na wypieku goraco strasznie smierdzi olejami nie no pewnie.

szczesciara
@Byla pracownica 16.04.2018 15:36

inspekcja pracy nic nie pomorze ,bo jak przychodziła to joanna uciekała i tak nic nie zrobili tam ludzie sa zastraszani ze jak cos to zwolnia i sie boja, kierownicy siedza z (usunięte przez administratora) i pilnuja swoich stołków zamiast pomuc pracownikom tam zrobił sie nie zły bałagan ludzie odchodza bo nie wytrzymuja mobingu i pomiatania ludzie nie idzcie tam ten zakład to jedno wielkie ......

Paulina

@Pyza Skoro zarzucasz Cukierni Mistrza Jana mobbing, to podaj jego konkretne przykłady. Napisałeś coś o ciągnięciu za włosy, jednak z tego co zrozumiałam, ta osoba już w firmie nie pracuje. Nie zrozum mnie źle, nie neguję ani nie mówię, że to prawda. Jako bezstronna osoba, chciałabym po prostu prosić Cię o więcej informacji na ten temat, aby opinia była bardziej wiarygodna. Ponadto, więcej informacji na temat tego typu sytuacji sprawi, że każdy zainteresowany pracą tutaj użytkownik, będzie Ci za wypowiedź wdzięczny.

Pyza
@Paulina 24.06.2018 12:11

Paulino bez urazy wymieniam uwagi z pracownikami cukierni. „Jedziemy na tym samym wózku” i każdy z nas wie co jest prawda a co nie. Nie neguje ani nie potwierdzam ze jestes moderatorem wątku. Osobiście nie lubię wscibstwa a sposób w jaki prowadzisz wątek jest denerwujący. Jak będę miał potrzebę to pojde do psychoanalityka. Pracownicy wiedza o czym pisze a nikt z zewnątrz nie musi.

Fajansiarz
@Pyza 24.06.2018 17:36

Paulina ma prawdopodobnie płacone za judzenie, potem pracodawcy mogą chyba wykupić konto VIP i mogą moderować i usuwać posty. Tak to przynajmniej było dawniej.

Pyza
@Fajansiarz 25.06.2018 19:35

Jesli ma za to płacone jak sądzisz to chleb który je ma gorzki posmak. Prędzej czy pozniej zachoruje na wątrobę. Trzeba jej współczuć.

gall anonim

pracowalem tam kilkanascie lat. uwolnilem sie od cmj w zaszlym roku i byla to najlepsza decyzja jaka podjalem. problemem nie jest, moim zdaniem, dżoana, tylko niezrozumiala dla mnie polityka firmy w stosunku do pracownikow. ja rozumiem ze przychodzi ktos nowy i jako niedoswiadczony nie moze cieszyc sie brakiem zaufania przez kadre kierownicza. ale pracownicy o stazu np. 10 lat to w kazdej firmie bogactwo, o ktore dba sie jak o najcenniejszy skarb. tymczasem w cmj czy jestes swiezak czy stary, doswiadczony pracownik to i tak kierownik potraktuje cie jak smiecia. nie polecam pracy w cmj. i to nie dlatego ze goraco. no coz , jesli na niewielkiej przestrzeni stoja 4 piece to jak ma byc ? jak na grenlandii ??? ale nie polecam bo zlepek niewyksztalconych kierownikow i nadgorliwych donosicieli na 1 m. kwadratowy jest zbyt duzy dla kogos, kto chce pracowac i byc uczciwie traktowany. niestety brak jakiegokolwiek przygotowania do zarzadzania ludzmi przez kierownikow i brygadzistow sprawia ze kieruja sie sympatia lub jej brakiem w kazdej sytuacji, kiedy potrzeba prostej decyzji w sprawie pracownika. no ale jesli wyksztalcenie zawodowe dla kierownika zmiany w cmj jest wystarczajace no to co sie dziwic ze ludzie gremialnie odchodza gdzies, gdzie pracownika traktuje sie jak wolnego czlowieka a nie jak niewolnika, dla ktorego praca jest numerem 1, 2 i 3. a rodzina na szarym koncu...

Pan
@gall anonim 17.06.2018 18:11

Zgadzam sie z Toba ale nie do konca. Dzoana jest problemem. Wprowadziła nerwowa atmosferę. Pokazała i pozwoliła kierownikom i brygadzistom jak można poniżać pracowników. W szczególności tych doświadczonych,starszych. Bo młodzi związani towarzysko z kier i bryg dadza sobie rade. Ale te nierówne traktowanie pracowników to ciąg dalszy rządów poprzednich kierowniczek. Każdy pracujący tam dluzej niż 5 lat wie o czym pisze. Premie,podwyżki były dla wybranych. Awanse również. Wystarczyło ze nowa osoba potrafiła zasadac z uśmiechem do kier albo pojsc na piwo z brygadzista,wypić flaszkę w szatni etc i juz była anonsowana jako wybitny/a pracownik któremu należy sie awans np na operatora jeszcze lepiej bryg. Zaznaczam ze nie dotyczy to wszystkich. I tak niedouczeni np po zaledwie skończonych podstawówkach czy gimnazjach rządzili grupa ludzi ze znacznie większym stażem. Dlaczego kładę nacisk na wykształcenie? Bo nigdzie indziej nie mieli by możliwości stać, nic nie robic, krzyczeć na starszych od siebie. Kompletny brak kultury, brak umiejętności kierowania ludźmi. Prawda Pani P? I teraz oni tez otaczają sie swoimi lizusami. Zamknięty krąg.

Pyza
@Pan 19.06.2018 21:34

Fakt, było tak. Jak była szefowa wpadała w furię potrafiła kobiety ciągnąć za włosy i uszy. Powód? Niesforne pasmo włosów wychodzące spod siatki. Wypadki częste przy pracy w pośpiechu i ciągłym ruchu. Nigdy nie przeprosiła. Kobiety w tej firmie maja gorzej. Nigdy nie słyszałem zeby tak się zachowano w stosunku do mężczyzny. Przykład idzie z gory. Dlatego brygadzisci czuja sie bezkarni. Jest np taki jeden który tępi wszelkie proby samodzielnego myślenia. Wszystko musi sie odbywać zgodnie z jego decyzja i rozkazem. Idealny kandydat do wojska na prowadzenie szkoleń jak organizować fale. Duzo ludzi widziało jak szykanował pracownice. Mobbing, skarżenie w biurze gdzie znajdował zrozumienie szczególnie jednego kier. I taka pracownica w nastepnym tyg ladowala za karę na innej zmianie bądź linii. A zachowanie co niektorych operatorek? (usunięte przez administratora) Są nietykalni. Kierownictwo zawsze im przyzna racje. Takich przykładów są dziesiątki. Szkoda slow. Tu sie nie dba o pracowników ze stażem tu sie ich niszczy.

Torcikowa
@Pyza 19.06.2018 22:24

Pamiętam tak było pracownicy milczą bo boją się że nikt za nimi się nie wstawi w obronie.Kierownictwo nie wyuczone ,leniwe opryskliwe.Po zawodówkach bez znajomości wiedzy języka .Łacine znają najlepiej i jak gnębić pracownika.

Żona Prezesa

Pozdrowienia z nowej pracy

Paulina

@gall anonim Widzę, że jesteś osobą, która już ma pewne doświadczenia ze współpracą z firmą CUKIERNIA MISTRZA JANA, dlatego mam do Ciebie prośbę. Możesz opisać konkretne sytuacje, które spotkały Cię podczas pracy u tego pracodawcy? I co masz na myśli, pisząc o "nadgorliwych donosicielach"?

Rodzina

Bo cały cmj to 1 wielka rodzinka sszkoda ze PATOLOGICZNA

Daniel

To chyba było na tyle dobrze, że tak długo dało się "wytrzymać"

Paulina

@anonymous Nie do końca rozumiem o czym mówisz, ale cóż. Tak się składa, że jestem moderatorem na tym forum, a moim zadaniem jest dopytywanie użytkowników, nie ich podpuszczanie, jak twierdzisz. Może po prostu napiszesz swoją opinię na temat firmy CUKIERNIA MISTRZA JANA? Będzie to na pewno merytoryczny i rzetelny wpis.

Paulina

@Stara pracownica Czy to oznacza, że pracodawca nie zapewnia odpowiednich warunków w miejscu pracy? Jeżeli tak jest, to czy fakt ten został zgłoszony? Inni użytkownicy z chęcią poznają więcej szczegółów z warunków pracy oferowanych przez CUKIERNIA MISTRZA JANA.

anonymous
@Paulina 29.05.2018 14:59

Paulino jak to jest podpuszczać ludzi na forum, to znaczy że nie masz chłopa, czy tylko się tak zachowujesz? Zaloguj się do prawdziwego życia, nie na tę plażę intelektualną. Obudź się proszę!!! GoWork to zło!!!

Paulina

@Pyza, jestem moderatorem wątku i nic nie łączy mnie z firmą Cukiernia Mistrza Jana. Staram się pomóc użytkownikom forum. Wiele informacji o firmie można uzyskać z wpisów na portalu, internetu, jednak są kwestie, o których nie mam pojęcia, a wiedzę na ich temat mają osoby pracujące w firmie. Jeśli możesz coś powiedzieć o aktualnej sytuacji, zachęcam się do napisania rzetelnego i prawdziwego komentarza. Z pewnością przyda się to potencjalnym kandydatom.

niok
@Paulina 17.05.2018 15:56

Pomóc, ha, ha, ha.

Paulina

Ostatnio coraz mniej piszecie na temat firmy CUKIERNIA MISTRZA JANA. Czy jest to spowodowane tym, że coś względem poprzednich opinii w firmie się zmieniło? Jeżeli tak, to na lepsze, czy gorsze? Liczę na Wasze konstruktywne odpowiedzi.

Stara pracownica
@Paulina 23.05.2018 14:47

Nic sie nie zmieniło .Jeśli juz to na gorsze, bo gorąc na hali wielki znowu będą jeżdzić karetki do zasłabnięć .Praca ciężka , płaca niska żadnego szacunku ani docenienia ! Zostają ci co muszą np kobiety przed emeryturą , które wiedzą ze nikt ich nie przyjmie .No i Ukraińcy ale oni tez powoli się wykruszają bo szukają lepszych zarobków i ciągłości pracy a z tym też różnie u nas bywa .

Englishman

Potrzebny nowy deyrektor, który pomoże tej firmie

Pyza
@Englishman 04.05.2018 11:55

Trzeba wysłać prośbę do Pana Boga. Może się zlituje i wyśle Cudotwórcę.

Pan
@Englishman 04.05.2018 11:55

Nie wiem czy cudotwórca pomoże. Tu trzeba lat zeby wszystko odbudować. Tylu dobrych ludzi odeszło. Zdobycie nowych chętnych i nauczenie ich pracy zajmie troche czasu. A cukiernia czasu nie ma

L0
@Englishman 04.05.2018 11:55

Chyba Prezes

Paulina

Sporo negatywnych opinii pojawia się na temat przełożonych, a jak wygląda sama praca? Jesteście zadowoleni? Czy zaangażowanie przekłada się na wysokie zarobki? Czy pracodawca umożliwia rozwój w strukturach firmy? @zakochana, rozumiem, że w firmie trudno zaplanować wolne dni? Może jest to związane z niewielką liczbą pracowników?

Pyza
@Paulina 25.04.2018 12:02

W listopadzie pisalas ze nie jestes pracownikiem tej firmy. Jak na osobę spoza zakładu jestes dobrze zorientowana. Świadczą o tym pytania jakie zadajesz. Prowokujesz pracowników do pisania tego o czym dobrze wiesz. Nie denerwuj ludzi.

Śnieżka

Praca spoko co piątek wolne bo nie co robić żyć nie umierać

Glodna

Oddajcie wyplate zlodzieje

anonim

(usunięte przez administratora)

Krasnoludek

Lepiej niech mi nie wchodzi w drogę na miescie

Ojaja

Bla bla bla. Pani J zdrowa kadrę ma. Lek na wszelkie zła? Zachorujesz - nie pracujesz! Tralalala.

anonim

(usunięte przez administratora)

Pyza

To prawda. I ta karma powróci nie tylko do Pani Joasi. Są tez inne osoby które na ten powrót ciezko pracują.

Ja

Wam powiem tak za te bezprawne zwolnienia i mobing w pracy powinniście to zgłosić do tv bo nic nie poradzicie a joanna dalej bedzie wyzej (usunięte przez administratora) niz głowe nosic ale ci co sa zwolnieni pewnie teraz tryskaja życiem i sie ciesza bo zaczeli nowy rozdział w zyciu bez mobingu i ludzi ktorzy ich poniżaja...powidzenia dzieciaki

Pan
@Ja 09.03.2018 20:25

Zgadzam sie z Twoja opinia. Osoby zwolnione jak sie otrząsną z szoku poczują sie wolne. Jesli chodzi o tv to jak walenie głowa w mur. Nawet jak ktoś sie zainteresuje i przyjedzie co usłyszy? Nikt z pracujących nie odważy sie wypowiedzieć negatywnie. Wypłyną lizusy i wazeliniarze którzy beda chwalić firmę tak samo jak sie płaszcza na hali dziękując ze maja prace.

Żona prezesa
@Pan 10.03.2018 02:02

Oj cieszę się bardzo siedzę w domu do końca maja mi zapłacą żyć nie umierać tylko kwiatka na pożegnanie nie dostałam od " kierownika" WSTD

Pan
@Ja 09.03.2018 20:25

Jaka firma tacy ludzie. Im gorzej w zakładzie tym częściej z ludzi wychodzi ich „ ciemniejsza strona”. Jak w filmie Wyjście awaryjne. Podłość ludzka nie ma granic. Ale wszystko do czasu.

CukierkowyRoladziarz

Świetny ruch z tymi zwolnieniami przed sezonem, kiedy w Polsce jest najniższe możliwe bezrobocie. Ciekawe gdzie znajdą ludzi na sezon. Angole to już w ogóle nie myślą a nasza Pani tym bardziej

Wiosna
@CukierkowyRoladziarz 13.03.2018 20:14

Chyba aż tak złe nie jest. Kontrola wyjechała,szefowa wyzdrowiała i na hali sie pokazała. Cześć załogi zadowolona, nadgodziny robia. I tyle

Zostaw opinię o CUKIERNIA MISTRZA JANA Sp zoo - Szczecin

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CUKIERNIA MISTRZA JANA Sp zoo