Wojciech Czyrski - byly własciciel ADWAY13.02.2017 14:47
Witam
Odnośnie wiarygodnych komentarzy powyżej. Zastanawiałem się, czy pisać, komentować ponieważ
skazany zostałem już dawno w tym nieskazitelnie "czystym" internetowym środowisku, spełnię
oczekiwania tych, których moja osoba tak skrzywdziła. jak widać wszystko zależy od miejsca siedzenia....
jako były pracodawca w/w osób o których z całą odpowiedzialnością prawną mogę powiedzieć, iż
jeśli dana osoba zarabiała - najmniej 2500,- na ręke a najlepiej zarabiający 3.000 i 4.000 i 5.000,-PLN to niech jak wielokrotnie wskazywałem, sama spróbuje otworzyć firmę i sprawdzi stan realny funkcjonowania firmy w naszym kraju. Jeśli chodzi o pracowników, największym błędem jest posiadanie małej firmy, TAK, przestrzegam wszystkim marzycieli, przyszłych właścicieli małych firm, - nie róbcie tego!!!!!!, bo finalnie spadnie na Was fala krytyki bez względu na faktyczny stan rzeczy, poza tym, przestrzegam przed ufaniem, po tych kilkunastu latach, w końcu nauczyłem się przestrzegać tej zasady. Pracownicy, ach, temat rzeka. Notoryczne spóźnienia, wielokrotne próby dojścia do Klientów, sugerowanie, że coś jest u Pana W. za drogie, robienie-udawanie, że się pracuję, a na ekranie własne fotki i domowe zlecenia, ach, no cóż życie, ktoś powie. Tak, takie jest życie. I jeszcze jedno, nie kieruję tych informacji celem wybielenia swojej osoby. Ja wbrew wszystkim "moim" wielbicielom, życzę spełnienia w każdej dziedzinie życia i z niecierpliwością czekam na kolejne "miłe" słowa, choć ich już nie przeczytam, bo prawdę mówiąc, mam to głęboko w 4 literach. Wojciech Czyrski - ten nieuczciwy d..pek, który nic nie zrobił Panu, który przywłaszczył sobie sprzęt fotograficzny za kilka tysięcy PLN i moje prace umieszczał jako swoje, wszystkiego dobrego