Biss

Kolbuszowa

Ocena pracodawcy 1/6

na podstawie 12 ocen.

Biss
1 12 6 1

Opinie o Biss

Robert

@Monika, od czego zależy wspomniana przez Ciebie premia? Jakie warunki należy spełnić? Czy biss przyznaje pracownikom premie na święta? Czy długość stażu pracy ma wpływ na wysokość wynagrodzenia? Odpowiedzi na te pytania mogą okazać się pomocne dla innych.

Robert

Jaka atmosfera panuje w biss? Czy kontakty między pracownikami sprzyjają organizacji pracy zespołowej? Czy czujecie się doceniani przez swojego pracodawcę na przykład poprzez udzielanie premii lub dofinansowania na dojazdy do pracy? Wasze wypowiedzi mogą pomóc osobom zainteresowanym złożeniem CV w firmie.

Tylko dla orłów.
@Robert 11.07.2018 01:52

Nie ma premii, nie ma dofinansowania. Pensja najniższa z najniższych. Czy warto ? No cóż.

Monika
@Tylko dla orłów. 23.07.2018 21:51

Są premie bo sama je wyliczam nie rozumiem skąd taka opinia, nie zgadzam się z nią w ogóle.

neron
@Monika 27.07.2018 12:22

Wyliczasz ale chyba sobie.

Waldi

Może konkurencja inspiruje niektóre osoby do pisania tych bzdur? Brak ludzi na rynku i jest powód?

neron
@Waldi 29.07.2018 12:24

Bzdury ? Gdzie ?

pracownik

Firma bardzo w porządku pracuje już 2 lata jestem bardzo zadowolony, a co do pomocników drukarza to naprawdę ostatnio firma nie miała do nich szczęścia.

zatroskany
@pracownik 10.07.2018 11:40

Naprawdę firma nie miała szczęścia aby zdobyć idealnego pomocnika drukarza ? To czego w takim razie oczekuje forma ? Może ty skoro tak ci się tam podoba został byś idealnym pomocnikiem ? Wiem jak wygląda ta patologia od środka bo mój znajomy startował na to stanowisko a chyba nie jest leniwy ani głupi bo bez problemu dostał bardziej ambitne stanowisko i świetnie sobie na nim radzi. Dziwnym jednak trafem "pomocnik drukarza" każdego przerasta. Co jest takiego wyjątkowego w tym stanowisku ? Zdradź tajemnice i podaj receptę na sukces bo wszyscy w końcu chcemy aby firma była szczęśliwa mając idealnego pomocnika za całe 2tys/m.

Robert

Firma biss poszukuje Pracownika Produkcji. Oferowana jest umowa o pracę i premie. Doświadczenie nie jest wymagane. Dlatego dla zainteresowanych ofertą dodaję link: http://biss.com.pl/wp-content/uploads/2018/01/OGLOSZENIE-PRACOWNIK-PRODUKCYJNY-2018_biss-kolbuszowa.pdf Czy ktoś zamierza aplikować? A może ktoś już to zrobił i chciałby podzielić się doświadczeniem z nią związanym? Jak przebiega rekrutacja?

anonymous

Jest jedna sprawa która w tej firmie się nie zmienia i chyba nigdy nie zmieni a mianowicie oferta na "pomocnika drukarza" To jest chore.

Pk
@anonymous 27.02.2018 10:36

Co w niej złego? Myślałem. Właśnie złożyć tam cv.

ateista
@Pk 22.05.2018 16:02

To że to stanowisko nie istnieje i prawdopodobnie nigdy istnieć nie będzie. Ta oferta wisi latami.

Jj

Właściwie to widziałem ogłoszenie na olx jako pomocnik drukarza. Jeśli zarabia się tyle co w ogłoszeniu podają to wygląda to ciekawie.

ateista
@Jj 23.05.2018 17:48

Ooo pomocnik drukarza. Skąd ja to znam. To stała oferta. Oni tego pomocnika szukają już od dobrych kilku lat. Działa to tak ze przychodzisz na bezpłatny okres próbny, wylatujesz bez kasy i szukają kolejnego naiwniaka. Jeżeli kiedyś znajda idealnego pomocnika drukarza to ja zostanę biskupem.

Robert

@Jj, może powoduje to ta premia, o której wspominałem powyżej? Dobrze byłoby wiedzieć przed złożeniem aplikacji na to stanowisko od czego ona dokładnie zależy i czy Biss, przyznaje ją od razu czy po przepracowaniu jakiegoś okresu pracy?

Robert

@Jj a jakim stanowiskiem jesteś zainteresowany? Na stronie internetowej biss można odnaleźć rekrutacje na stanowisko pracownika produkcji. W ofercie firma deklaruje umowę o pracę oraz wynagrodzenie składające się z podstawy i dodatkowej premii. Od czego dokładniej ma ta premia zależeć?

Jj

Pozmieniało się coś w bissie? Chciałem złożyć tam cv ale patrząc na opinie zaczynam się zastanawiać czy warto.

Administrator

Atmosfera w miejscu pracy odgrywa bardzo ważną rolę. Czy tak samo jest w biss? Podzielcie się informacjami, wyrażając swoją opinię na ten temat!

Administrator

Co powiecie o wynagrodzeniu w biss? Czy w ostatnim czasie jego poziom zmienił się?

max

Wykorzystuja.... nikomu nie polecam tej formy i pracy w niej!!! ciesze sie,ze juz tam nie pracuje! pozdrawiam....

ziom

Pop, Tin Tin jak tam pracujecie to napiszcie opinie a nie rozkminiacie znajomych znajomych,akurat w tej firmie jest ktoś do kogo przyczepić się nie można , Szefowa babka na 5+,

abcd

Ja z tą firmą nie miałem do czynienia , ale wiem jak została tam potraktowana dwójka moich znajomych.

abcd

Zgadzam się z tymi , którzy mówią , że firma jest beznadziejna ,tak jak beznadziejna jest atmosfera w tej firmie, Same sztywniaki. Wykorzystują ludzi.

anonim

(usunięte przez administratora)

greg

Brutto czy netto ? Zechciej łaskawie uściślić.

adam12

Pracuje tam od 3 miesięcy na produkcji i muszę powiedzieć ze jest całkiem nieźle. Zarobki na średnim poziomie.

dociekliwy
@adam12 01.06.2015 13:47

Na średnim poziome ? A może konkretniej ?

bissomaniak

Zgadzam się z przedmówca.

krzyś

firma badziewie,praca max płaca 1/2minimal

Zostaw opinię o Biss - Kolbuszowa

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Biss