ZMM Maxpol

3 Dodaj opinię
ZMM Maxpol
3 27 5 1

Opinie o ZMM Maxpol

Filtruj opinie po kryteriach:

Damian 32

Zweryfikowany użytkownik

 Opinia

Witam czy poszukujecie może do pracy ustawiacza/technika maszyn wtryskowych z 6 letnim doświadczeniem na maszynach Krauss, Engel, Demag? Pozdrawiam

Pomocna?
TakNie

Pracodawca

 Opinia
@Damian 32 19.01.2019 18:21

Proszę złożyć CV na adres praca@zmm-maxpol.pl.

Pomocna?
TakNie
Lukasz
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Damian 32 19.01.2019 18:21

Tak firma potrzebuje ustawiaczy

Pomocna?
TakNie
Rzeszów
 Opinia
@Damian 32 19.01.2019 18:21

Do Polaka za 5000zł mogę przyjść pracować , ale nie najniższą krajową , przy maszynach

Pomocna?
TakNie

Pracodawca

 Opinia
@Rzeszów 30.04.2019 00:06

Proszę złożyć CV na adres praca@zmm-maxpol.pl

Pomocna?
TakNie
Andrzej
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Witam. Jakie jest podejście wobec studentów, którzy chcieliby pogodzić pracę i studia? Często studenci mają 2 lub 3 dni w tygodniu zajęciowe a pozostałe są dyspozycyjni. Istnieje możliwość przyuczenia i pracy w takim trybie?

Pomocna?
TakNie
eS
 Opinia

Tam gość dobrze napisał, że chciałby zarabiać 1500euro, a jak narazie zarabia 500e... hehe Ja jestem zadowolony. Wiedziałem na co się pisze, przyjmując się 3 lata temu. Udało się nabrać doświadczenie, ekipa wspaniała a co najlepsze - wszyscy wyrozumiali (córka w tym roku 3 lata, często musiałem się nią opiekować przez jakieś rotowirusy ze żłobka). Teraz zmieniłem całkiem branże i zarobki - ale gdybym miał wybierać od nowa ścieżkę pracy, to znów zaczynamy od Maxpolu Pozdrawiam S.

Pomocna?
TakNie
Tomasz
 Opinia
@eS 25.01.2019 13:07

Z Twojej wypowiedzi można wywnioskować, że praca w firmie ZMM Maxpol będzie dobrym miejscem dla osób, które chciałyby rozpocząć swoją karierę zawodową. Mam przez to rozumieć, że firma chętnie zatrudnia osoby młode bez doświadczenia zawodowego? Czy jeżeli tak jest, to pracownicy przed rozpoczęciem wykonywania powierzonych obowiązków mogą liczyć na odpowiednie przeszkolenie ze strony pracodawcy? Zachęcam Cię do dalszej aktywności.

Pomocna?
TakNie
rafauuek
 Opinia

jak wygląda praca jako praser? ciężka praca? jakie zarobki na start?

Pomocna?
TakNie
Lidia
 Opinia
@rafauuek 08.01.2019 14:12

Świetnie, że zaintersowałeś się pracą w ZMM Maxpol. Praser tworzyw sztucznych zajmuje się pakowaniem wyrobów z tworzyw sztucznych wykonanych przez wtryskarkę do tworzyw, porównaniem ich ze wzorem, zgradowaniem ewentualnych nadlanych części. Praca ta może być wykonywana jednocześnie przy jednej maszynie, dwóch lub trzech naraz. System pracy trzyzmianowy, wg harmonogramów od poniedziałku do niedzieli, wynagrodzenie akordowe. Więcej informacji znajdziesz na ich stronie: http://zmm-maxpol.pl/?news=1443780084596 Postanowisz zatem aplikować?

Pomocna?
TakNie
Sylwanty
 Opinia

To wszystko co tu jest to nie prawda placa minimalna wymagania za wysokie płacą na standardy unijne ani 500 euro no standard unijny to 1500 €

Pomocna?
TakNie
Mark
 Opinia

Polecam, żona pracuję 3 rok i jest bardzo zadowolona. Nie ma problemu z opieką nad dzieckiem itp...

Pomocna?
TakNie
Roki
 Opinia

Zarobki marne ogólnie balagan i nielad

Pomocna?
TakNie
Pracuś
 Opinia

Pracuje tu już kolejny rok i muszę szczerze powiedzieć, że praca jest rewelacyjna. Wszelkie problemy są rozwiązywane "dla pracownika" a nie "przeciwko", a i z wolnym, w nagłych wypadkach nie ma problemu. Oczywiście praca jest wymagająca i w większości wypadków wymaga myślenia, ale po 3/4 miesiącach już można wszystko złapać i być jak najbardziej samodzielnym. Wiem, że HR prowadzi cały czas rekrutacje do nowej hali - także chętnych zapraszam :)

Pomocna?
TakNie
Lidia
 Opinia
@Pracuś 12.12.2018 08:40

W swojej wypowiedzi wspomniałeś o nowych rekrutacjach w ZMM Maxpol. Zachęcam Ciebie, żebyś w związku z tym udzielił kilka wskazówek osobom zainteresowanym pracą w firmie. Jakie wymagania należy spełnić, aby do niej kandydować? Gdzie można zgłosić swoją ewentualną aplikację?

Pomocna?
TakNie
Administrator
 Opinia

Jak wypowiecie się na temat związany z wynagrodzeniami w ZMM Maxpol? Czy od czasu dodania ostatniej opinii pensje w przedsiębiorstwie zmieniły się?

Pomocna?
Tak2Nie
Anna Wiktoria
 Opinia

Jak sadze jest to zaklad pracy chronionej, wiec w jakim stopniu chroni sie tam pracownika pytanie dla pani kadrowej.

Pomocna?
TakNie

Pracodawca

 Opinia
@Anna Wiktoria 22.04.2018 07:15

Jak sądzę jest Pani naszym obecnym pracownikiem i nie sprawi Pani problemu odwiedzenie Działu Kadr i przedstawienie swoich zarzutów.

Pomocna?
TakNie
Administrator
 Opinia

Przestaliście być na tym forum aktywni. Od ostatniego Waszego zamieszczonego postu minęły już prawie 1 Może jednak zdecyduje się ktoś na opisanie aktualnej kondycji przedsiębiorstwa ZMM Maxpol? Czy coś przez ten długi okres się zmieniło? Poszukiwane są nowe osoby do pracy?

Pomocna?
TakNie

Pracodawca

 Aktualność
W dniu 01.09.2017r. ZMM MAXPOL Zakład Pracy Chronionej Andrzej Polak zmienił nazwę na ZMM MAXPOL Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością.
Pomocna?
TakNie
Zainteresowany
 Opinia

Podpowiedzcie czy firma potrzebuje przedstawiciela handlowego? Jakie wyposażenie dostaje?

Pomocna?
TakNie
Kadry
 Opinia
@Zainteresowany 07.01.2018 12:38

Poszukujemy przedstawicieli handlowych. Proszę przesłać CV na adres e-mailowy: praca@zmm-maxpol.pl.

Pomocna?
TakNie
nick
 Opinia

Czy ktoś pracuje / pracował w firmie Maxpol mieszczącej się na ul. Okulickiego w Rzeszowie? Jakie są wasze doświadczenia związane z w/w pracodawcą?

Pomocna?
Tak24Nie
Pat5ryk
 Opinia
@nick 17.05.2013 14:04

pracowalem 3 lata w biurze, wlasciciel Andrzej jest fachowiec tam nie ma sciemy trzeba pracowac ale placa ok zawsze w terminie , moim zdaniem bardzo dobra firma dla kogos kto chce sie rozwijac : )

Pomocna?
TakNie
Allelujah
 Opinia

A ile w rzeczywistości tam zarobi na początek ?

Pomocna?
TakNie
Lidia
 Opinia

@Allelujah, zależy od stanowiska, w większości zamieszczonych ofert przez firmę ZMM Maxpol , jest napisane czy poszukują kandydatów z orzeczeniem. Jest np, ogłoszenie na specjalistę ds, pomiarów i tutaj na to stanowisko jest poszukiwana osoba bez orzeczenia. Jesteś zainteresowany?

Pomocna?
Tak6Nie
Allelujah
 Opinia

Ciekawi mnie czy w rzeczywistośći na produkcji pracują osoby tylko z orzeczeniem o niepełnospraności, czy osoby bez orzeczenia są wyjątkiem ?

Pomocna?
TakNie
Były pracownik
 Opinia

Zmiana co 3-4 dni.

Pomocna?
TakNie
sdfg
 Opinia

@Leszek no to moze na sam poczatek takie zarobki kiedy nie masz zbyt duzoego doswiadczenia tak mi sie przynjamniej wydaje..potem pewnie jest wyzsze to wyangrodzenie no i moze tez jest szansa ze dodaja premie przynajmniej takie uznaniowe ktos cos napsize na ten temat?

Pomocna?
TakNie
Leszek
 Opinia

@tomsek, z tego co piszesz, warunki całkiem dobre, wiadomo jeśli ktoś wcześniej nie pracował w systemie 4 brygadowym musi do tego przywyknąć. Ja mam już kilka lat doświadczenia w tej branży i myślę, że spokojnie zarobisz 1800 netto.

Pomocna?
TakNie
trezor
 Opinia
@Leszek 14.04.2016 20:35

z tego co mi się wydaje to całkiem dobre warunki .

Pomocna?
TakNie
tomsek
 Opinia

Byłem dzisiaj na rozmowie w tej firmie na stanowisko praser tworzyw sztucznych. Jestem świeżo po studiach inżynierskich i poszukuje pracy, więc się zdecydowałem tam iść. Wszystko ładnie pięknie, do końca lutego chcą mi dać umowę zlecenie żebym zobaczył co i jak a od 1 marca umowa o prace. Tylko powiedzieli mi że praca toczy się w trybie 4 brygadowym, nie wiedziałem o tym wcześniej i to jak dla mnie minus... Nie wiem co zrobić jutro mam dać odpowiedź telefonicznie. Jeszcze mi powiedzieli że jako jestem po studiach to jest szansa gdy się wykaże na produkcji będzie możliwość awansu wyżej, ciekawe czy faktycznie. Na jakie zarobki tam mogę liczyć bo nikt mi nie udzielił takiej informacji, najniższa plus jakiś dodatek jest szansa wyciągnąć w 1 miesiącu pracy przynajmniej 1800 netto?

Pomocna?
Tak7Nie
Pablo
 Opinia

Strach pomyśleć Ale tu zostają same pozytywne opinie. Dziwne. Dokładnie jak w PiS. Macie Maciara?

Pomocna?
Tak2Nie
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie
Były pracownik
 Opinia

1800 na rękę system 4-zmianowy. (usunięte przez administratora) Często po trzy maszyny na raz się obsługuję.

Pomocna?
Tak2Nie
Ciekawski
 Opinia
@Były pracownik 12.05.2017 17:31

Ciekawi mnie w jakich godzinach jest 4 zmiana?

Pomocna?
TakNie
Były pracownik
 Opinia
@Ciekawski 15.05.2017 01:07

Doba po 24 godz po 8 godzin np Poniedziałek 1-grupa rano 2-grupa poludnie 3-grupa noc 4-grupa wolne Wtorek 1-grupa wskakuje na 2 zmiane 2-grupa wskakuje na 3 zmiane 3-grupa wolne 4-grupa wskakuje na 1 zmiane Sroda 1-grupa wskakuje na 3 zmiane 2-grupa wolne 3-grupa wskakuje na 1 zmiane 2-grupa wskakuje na 2 zmiane Czwartek 1-grupa wolne 2-grupa wskakuje na 1 zmiane 3-grupa wskakuje na 2 zmiane 4-grupa wskakuje na 3 zmiane Itd...

Pomocna?
TakNie
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie
Engel
 Opinia

Większego kitu to na tym forum nie znalazłem.

Pomocna?
Tak1Nie
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak2Nie
SZEJK
 Opinia

ZWRÓĆ GOŚCIU UWAGĘ ŻE NIEWYGODNE ALE PRAWDZIWE OPINIE SĄ SYSTEMATYCZNIE USUWANE.

Pomocna?
Tak3Nie
Mezor
 Opinia

To zobaczymy czy opinia SZEJKA zostanie usunięta (a już raz została usunięta) skoro jak to ująłeś jest wulgarna bądź w inny sposób narusza regulamin. Moim zdaniem to piszesz głupoty i stosujesz kryptoreklamę.

Pomocna?
TakNie
HUMMER
 Opinia

@MISIEK CHODZI O ROZWÓJ POD KAŻDYM WZGLĘDM. ORGANIZOWANE SZKOLENIA, OD OSÓB STARSZYCH STAŻEM, A TAKŻE PRZY ODROBINIE CHĘCI MOŻNA SAMEMU SIĘ WIELE NAUCZYĆ.

Pomocna?
TakNie
Hummer
 Opinia

Witam wszystkich (usunięte przez administratora) Firma ogólnie jest w porządku - można się rozwijać i zdobyć ciekawe doświadczenia. Na większość (nie wszystkie) zarzutów muszę jednak przytaknąć. "Punkt Widzenia zależy od Punktu Siedzenia" - w tym przypadku też odnosi się to do stanowiska jakie kto zajmuje. Patrząc z boku na działy, które zostały wymienione, mogę powiedzieć tylko tyle - bałagan. Czym jest spowodowany trudno powiedzieć jednoznacznie czy to wina zarządzania firmą czy może osób niekompetentnych zasiadających na stanowiskach kierowniczych. Życzę powodzenia

Pomocna?
TakNie
????
 Opinia

a moze ktos sie wypowie na temat innych pracowników a nie tylko kierownicy i dyrektorzy. np technologia to tam jest dwie kumate osoby(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak10Nie

Zostaw opinię o ZMM Maxpol - Rzeszów

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZMM Maxpol

×
Zero tolerancji dla mobbingu w firmie!

Byłeś świadkiem?
Dodaj opinie na www.gowork.pl/opinie
Potrzebujesz wsparcia?
Skontaktuj się z Panią Joanną Koczaj-Dyrda zgloszenie@gowork.pl

Joanna Koczaj-Dyrda
Joanna Koczaj-Dyrda Ofiara mobbingu - Radca prawny