DPKL Doradztwo Personalne

Warszawa

Ocena pracodawcy 5/6

na podstawie 72 ocen.

DPKL Doradztwo Personalne
5 72 6 1

Opinie o DPKL Doradztwo Personalne

Maja

Pojawiły się nowe ogłoszenia dodane przez DPKL Doradztwo Personalne. Poszukiwane są osoby na wiele stanowisk w Warszawie: Zastępca kierownika w kawiarnio-piekarni Kasjer- barista do kawiarnio- piekarni Sprzedawca do sklepu z tradycyjnymi wyrobami wędliniarskimi Kasjer/Sprzedawca do sklepu spożywczego Magazynier (branża motoryzacyjna) uprawnienia mile widziane Instruktor/ka tańca (praca od września) Pracownik magazynowy do liczenia i przepakowywania towaru Pracownik biurowo-techniczny do wypożyczalni pojazdów Pomoc kuchenna do firmy cateringowej Pracownik magazynowy Szczegóły wszystkich ogłoszeń znajdują się tu: https://www.gowork.pl/praca/dpkl-doradztwo-personalne;pr Czy ktoś z Was jest zainteresowany tymi ofertami? @Maria możesz rozwinąć swoją myśl? Co według Ciebie oznacza traktowanie pracownika jak człowieka? Napiszesz coś więcej o warunkach zatrudnienia? @Karolina jeśli otrzymasz zaproszenie na rozmowę kwalifikacyjną, napisz nam proszę jaki był jej przebieg i jakie odniosłaś wrażenia. Będzie to istotna informacja dla kolejnych osób zainteresowanych udziałem w rekrutacji.

Karolina

Ja również słyszałam, że to super firma. Czekam z nadzieją , że zadzwonią z zaproszeniem na rozmowę.

Maria

bardzo polecam firmę zupełnie inne podejście do pracownika niż w innych tego rodzaju firmach. tu traktują Cię jak człowieka a nie jak produkt. mam u nich prace wakacyjna za rok na pewno tu wrócę. serdeczne pozdrowienia dla Pan z DPKL

Wiktor

Czy trzeba spełniać jakieś konkretne wymagania?

Bartosz

Czy prowadzą aktualnie jakąś rekrutację?

Jola
@Bartosz 29.06.2018 11:22

tu są ogłoszenia: https://www.gowork.pl/praca/dpkl-doradztwo-personalne;pr

Jola

serdecznie polecam tę firmę. bardzo rzeczowo i w temacie

Maja

Widzieliście aktualne oferty pracy pochodzące z DPKL Doradztwo Personalne? Firma oferuje w tym momencie pracę dla osób z różnych branż na przykład dla sprzedawców, kelnerów czy też instruktora tańca. Czy ktoś z Was jest zainteresowany którymś z tych stanowisk? Będziecie aplikować? Szczegóły znajdziecie pod tym linkiem: https://www.gowork.pl/praca/dpkl-doradztwo-personalne;pr

Administrator

Czy jest ktoś w stanie odpowiedzieć na wszystkie pytania na forum odnośnie firmy DPKL Doradztwo Personalne? Takie wyjaśnienie wielu kwestii pomoże nie jednej osobie zainteresowanej.

Miron

Napiszcie jak się pracuje w DPKL Doradztwo Personalne? Opinie pracowników są bardzo pomocne dla szukających pracy tak jak ja.

Maja

@Ritapróbowałaś skontaktować się w tej sprawie bezpośrednio z firmą?

Rita

na oświadczenie czy stałe pozwolenia robią? ile biorą?

Rita

a Ukrainki zatrudniają legalnie?

Albina
@Rita 05.04.2017 18:19

tak

Maja

@Krzysiek63a co Ty możesz powiedzieć na temat tego jak wygląda współpraca z firmą DPKL Doradztwo Personalne? Jak wyglądały Twoje dotychczasowe doświadczenia?

Krzysiek63

Witam Właśnie dostałem zaproszenie na rozmowę w Firmie, którą zapodała mi Pani Milena. Oczywiście na początku była to inicjatywa(profesjonalizm, dobra wola) tej Pani. Jutro jadę na spotkanie i zobaczymy, co będzie. Jak już pisałem 30.12: zobaczymy co będzie dalej, bo w chwili obecnej nie zależy już to od Pani z Agencji. W każdym bądź razie na chwilę obecną jeśli chodzi o profesjonalizm Agencji DPKL, bez względu na jutrzejszą rozmowę - jestem zadowolony z profesjonalizmu tej Agencji. Dziękuję Pani Mileno i Pani Kasiu. Pozdrawiam

ania

W takim razie mowa o pani Milenie to ona przeprowadza rozmowy. Pani Kasia nie przeprowadza rozmów. Ja słyszałam wiele razy jak pani Milena przeprowadza rozmowy jak u nich pracowałam i nigdy nie mówiła żeby ktoś sobie coś sam sprawdził w internecie . Jeżeli czegoś nie wiedziała o kliencie to mówiła ze zapyta i zadzwoni do kandydata.

Gość

Dosyć miła jest ta pani, ale niestety wykazuje się wielką niekompetencją. Jeśli zaprasza kogoś na rozmowę, to chyba powinna wiedzieć kim dokładnie jest jej klient, jak wygląda miejsce pracy itp. A nie każe sobie sprawdzić informacje w internecie. Słysząc takie zdanie, od razu odechciewa się podejmować pracę u kogoś takiego.

ania
@Gość 07.01.2017 15:28

O jakiej Pani jest mowa? Byłam tam w biurze i jakiś czas pracowałam jako pracownik biurowy. Atmosfera w pracy jest bardzo dobra, dziewczyny starają się jak mogą. Niektóre komentarze są bardzo niesprawiedliwe według mnie. Pani Milena jest bardzo dobrym pracownikiem i kompetentnym. Pani Kasia jest bardzo miła osoba i bardzo pomocną - mi bardzo bardzo pomogła w pewnej sprawie i bardzo jej dziękuję za to....ale pani Kasia na pewno nie umawia spotkań może ktoś inny tam teraz pracuje?

Gość
@ania 07.01.2017 19:27

To nie chodzi o osobę która umawia spotkania, a o panią która je przeprowadza.

Krzysiek63
@ania 07.01.2017 19:27

Cały czas jest Pani Milena i Pani Kasia. Pozdrawiam

Eryk

pani kasia powinna uczyć sie od pani mileny, stylem, zachowaniem i profesjonalnym podejściem do pięt milenie nie dorasta

Bronek
@Eryk 05.01.2017 13:44

jakie teraz mają aktualne oferty? Eryk jakiej pracy szukałeś u nich? mnie interesuje magazyn? na co pani kasia rekrutuje a na co pani milena?

Bronek
@Eryk 05.01.2017 13:44

Na jakie stanowisko do nich się zglosiles? Ja wysłałem magazyniera ale jeszcze nikt nie dzwonił. Może w poniedziałek.

wiki
@Eryk 05.01.2017 13:44

Chyba coś pokreciles , chyba nie wiesz kto tam pracuje.

Krzysiek63

witam własnie jestem w trakcie załatwiania pracy przez DKPL. Rzecz jasna nie wiem, jak będzie dalej, niemniej jednak na dzien dzisiejszy mogę powiedziec, że Agencja wywarła na mnie bardzo pozytywne wrażenie. A nie mówie bez podstaw; miałem już do czynienia z róznymi g...mi agencjami jak Te...sA, Ben...tP..ple itd, itp i jak na razie z całą stanowczoscia stwierdzam, że nie dorastaja one do pięt stylowi załatwiania spraw przez DKPL. Sensowna i rzeczowa Pani Milena, konkretna rozmowa, pełna profeska. Powtarzam: nie wiem, czy się uda cos załatwić, ale poprzez doświadczenie z innymi pseudo agencjami jestem mile zaskoczony. Napiszę więcej w przyszłym tygodniu, kiedy już będę wiedział coś konkretnego. Na tę chwilę Agencja wydaje sie być odpowiednią Firmą w swojej profesji. Pozdrawiam Pania Milenę i Jej Koleżanke z pokoju 703.

bastion radości

kusi mnie uwas ne ukrywam praca jako dostawca sushi - przynajmniej z grafikiem nie będzie problemu skoro jak obiecujecie praca od piątku do niedzieli jest - dla mnie to idealne rozwiązanie bo mam jeszcze studia zaoczne wiem że to jednak jakoś z karierą pogodzę

DPKL

Witam serdecznie Szanowni Państwo w związku z kilkoma niepokojącymi opiniami na temat naszej firmy bardzo proszę o bezpośredni kontakt ze mną osoby, które nie otrzymały informacji, o którą prosiły lub musiały na nią długo czekać. Takie sytuacje postaram się wyjaśnić. Proszę o maile na adres: k.lasiewicka@dpkl.pl lub tel 606 490 781. Pozdrawiam Katarzyna Łasiewicka

Krzysiek63
@DPKL 14.10.2016 09:53

Dzien dobry prawidłowe postawienie sprawy. Niech "pacjent' zadzwoni, określi się i powie, o co właściwie chodzi. Najgorsze jest to, że znakomita wiekszość chcących szybko i bez trudu zarobić nie ma bladego pojęcia ani o rynku pracy ani o zyciu; że o poziomie nie wspomnę. Pozdrawiam, Pani Katarzyno.

Konkurencja

wiecie co tak czytam te opinie i zastanawiam się o co chodzi .krytyka powinna zawierać jakieś szczegóły: dzwoniłem i rozmawiałem z taką i taką panią pytałem o to i o tamto a pani nie znała odpowiedzi lub wprowadziła mnie w błąd. co znaczy nic nie wiedzą? - raczej coś pewnie wiedzą a wszystkiego nie muszą. na kadrach się nie znają????? przecież to doradztwo personalne a nie biuro rachunkowe z tego co widzę. pewnie mają księgową lub korzystają z biura rachunkowego to raczej ich sprawa. jeżeli ktoś chce coś skrytykować super od tego są fora ale podajcie jakąś sytuację szczegóły a nie tylko żeby w książki zainwestowały. równie dobrze sami możecie sobie znaleźć odpowiedzi w internecie na nurtujące was pytania .

...
@Konkurencja 13.10.2016 09:35

Nie na każde pytanie znajdziesz odpowiedź w internecie w innych agencjach rekruterzy mają jakąś znajomość kadr a tutaj trzeba na wszystko czekać bo tym zajmuje się jakaś pani z która jest zawsze niedostepna

Bartek
@... 13.10.2016 23:33

No niestety mili Państwo nie wszystko dostaje się od razu na niektóre dokumenty się czeka i nie można się tego dostać od razu: typu zaświadczenia o zarobkach ,wypełnienie wniosków kredytowych itd. Ja pracuję już od dłuższego czasu za ich pośrednictwem w firmie na ursynowie i osobiście polecam w sumie nie warto się spierać na forach można złożyć sv i samemu sprawdzić na własnej skórze

Krzysiek63
@Konkurencja 13.10.2016 09:35

Dokładnie. Mendzić i narzekać potrafi każdy, tyle że nie każdy potrafi sprecyzować o co mu naprawdę chodzi, nie wie, o co kogo pytać czyli jednym słowem trzeba najpierw nauczyć się zdrowego i racjonalnego myślenia. Biadolenia w tym kraju i tak dość. A te Panie mają tylko i wyłącznie jeden cel; dla klienta, który zgłasza zapotrzebowanie na pracownika znaleźć najbardziej odpowiedniego. A reszta zalezy od pracownika i ew. klienta czyli pracodawcy. Nie macie problemów? Zatrudnijcie się w Reichle-Massari na farbiarskiej przez agencje Te...sA tudzież Int....ax. Zobaczycie, jak działaja niektóre agencje. tam potrafią podziekować za współpracę po jednym czy dwóch dniach pracy a potem, o zapłatę za przepracowane godziny trzeba będzie dłuuuugo się upominać; bazuja na takich, którzy po prostu odpuszczają. A nieraz jednego dnia potrafią - mówiąc kolokwialnie - odprawic z kwitkiem - trzy - cztery osoby. i co? Parę dniówek firma zarabia. Ja pisałem do T...A codziennie przez miesiąc i wreszcie dostałem... prawie dwa miechy po czasie. bez słowa "przepraszam". tak więc zanim zaczniecie marudzić spróbujcie czegos innego. Pozdrawiam DKPL i "Konkurencję"

anonim

(usunięte przez administratora)

Luiza

chodzi mi o opinię sąsiadeczki ,która pisze że na kadrach się nie znają o co dokładnie chodzi?

Sasiadeczka

to jakaś pseudo-agencja jakaś Pani Kasia z Milena wymyśliły sobie i nawet dobrze na kadrach się nie znają

Luiza
@Sasiadeczka 12.10.2016 16:21

a ja po raz kolejny proszę o jakieś konkrety? co znaczy że się nie znają ? jakiś konkretny opis sytuacji

xxxx
@Sasiadeczka 12.10.2016 16:21

zgadzam się z Tobą całkowicie! człowiek dzwoni, pyta, a one nic nie wiedzą. Równie dobrze można byłoby zatrudnić pierwszą lepszą osobę z ulicy i tak samo by tam działała jak te panie. Brakuje im wielu kompetencji i może warto zainwestować w jakieś książki, kursy, szkolenia.

Luiza
@xxxx 13.10.2016 08:49

a o co dokładnie pytałeś że te Panie nie wiedziały?

gość

amatorszczyzna i tyle

Krzysiek63
@gość 11.10.2016 08:53

Głupiś, gościu. W ilu agencjach załatwiałes pracę? Spróbuj w Te..a, In...ax, czy be....t P....ple. zobaczysz, jak będziesz potraktowany.

Czaerniaków
@gość 11.10.2016 08:53

Przyjechałeś z Pierdziszewa do Warszawy i myślisz, że zaraz znajdziesz pracę ze swoim wykształceniem? Te Panie są tylko pośrednikiem. Zapamiętaj, tłuku pszenno - buraczany.

x
@Czaerniaków 11.01.2017 16:49

a czy tylko ludzie przyjezdni korzystają z agencji pracy? no niekoniecznie. Także trochę kultury, bo z taką postawą i pogardą do innych zbyt wiele w życiu nie osiagniesz

x
@Czaerniaków 11.01.2017 16:49

a czy tylko ludzie przyjezdni korzystają z agencji pracy? no niekoniecznie. Także trochę kultury, bo z taką postawą i pogardą do innych zbyt wiele w życiu nie osiagniesz

anonim

(usunięte przez administratora)

Luiza

a jakieś konkrety ?

TS

wszystko u nich to umowa zlecenie. Widać że tylko zalezy im na jak największym wykorzystywaniu ludzi :(

Jola
@TS 28.09.2016 11:09

rodzaj umowy to raczej zależy od ich klientów a nie od nich

DPKL Doradztwo Personalne

Szanowni Państwo, w ostatnim czasie otrzymaliśmy kilka telefonów z prośbą o możliwość zatrudnienia na umowę o dzieło. Poinformowaliśmy wszystkie osoby, że nie zatrudniamy na podstawie umów o dzieło. W dniu dzisiejszym znów otrzymaliśmy telefon z taką samą prośbą- osoba powołała się na opinie na goworku. Dlatego też oficjalnie chcielibyśmy poinformować, iż nie zatrudniamy nikogo na podstawie umowy o dzieło i w tym momencie żaden z naszych pracowników nie pracuje na podstawie takiej umowy. Wszystkich kandydatów/naszych pracowników byłych i obecnych , którzy z jakiegoś powodu uważają że mieli/mają podpisaną umowę o dzieło zapraszamy do naszego biura -wyjaśnimy tę sytuację.

anonim

(usunięte przez administratora)

Ewa

proponuję zadzwonić do nich i zapytać

PK

ta jasne umowa o pracę, ja mam umowe o dzieło :(

Jola
@PK 22.09.2016 18:15

a dla jakiej firmy pracujesz? Ja chciałam umowę o dzieło i otrzymałam info, że nie zatrudniają na dzieło

anonim

(usunięte przez administratora)

Gość

skoro wg Ciebie nie jest potrzebna wielka weryfikacja cv, to po co jest ta rozmowa rekrutacyjna? na to samo by wyszło, gdyby od razu wysłali do pracodawcy, nie marnując naszego czasu w ich biurze

Zostaw opinię o DPKL Doradztwo Personalne - Warszawa

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DPKL Doradztwo Personalne