MAR-MAT sp. z o.o

Jelenia góra

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 11 ocen.

MAR-MAT sp. z o.o
4 11 6 1

Opinie o MAR-MAT sp. z o.o

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Kamil

@gwiazda, zgadzasz się z opinią użytkownika, który wyraził ją ponad 5 lat temu, dlatego, jeżeli możesz to przedstaw, jak obecnie wyglądają kwestie, które potwierdziłeś w swoim komentarzu. Jak przez ten czas zmieniły się warunki pracy, które oferuje firma MAR-MAT? Uzasadnij swoją wypowiedź. @Pracownik, masz inną opinię na ten temat? Przedstaw swoje wrażenia i informacje, które posiadasz na temat pracy w firmie MAR-MAT. Spojrzenie na pracę przez inną osobę będzie miarodajne do tego co napisali inni użytkownicy. Każda opinia jest cenna i może wnieść coś nowego do tematu wątku.

Oburzony

Kiedy w końcu ktoś zrobi porządek z jednym z kierowników zmiany bo ewidentnie chłopak jest po jakiś używkach i jest agresywny do pracowników.

Pracownik
@Oburzony 08.08.2018 09:50

Zgadzam się!!! Zareagujcie wreszcie!

Yeti

Jednym słowem Koszmar i tragedia tam pracować!

Pracownik
@gwiazda 05.08.2018 08:18

A ja się z tą opinią nie zgadzam!

Gwiazda

Pracowałam w Mar-mat kilka lat.Poczatki super,ale później zaczął się koszmar.Zmiany,zmiany najpierw cie traktują jak królową a to dla tego żeby donosic na pozostałych współpracowników zanim Cię oświeci już mają kolejną ofiarę a Ty lecisz w dół.

Pracownik
@Gwiazda 05.08.2018 08:26

Prosty sposób trzymać się z tyłu i robić swoje.Nie uważam aby był koszmar.Są lepsze i gorsze dni jak w każdym zakładzie.

Kamil

@nowy, dziękuję za podzielenie się informacją na temat poziomu wynagrodzenia za pracę w firmie MAR-MAT. Czy możesz do swojej wypowiedzi dodać coś na temat możliwych ewentualnych dodatkach do wynagrodzenia jakie zapewnia firma MAR-MAT? Firma przewiduje jakieś nagrody bądź premie dla swoich pracowników? Napisz, coś na ten temat. @Grucha, możesz dodać, czy pracodawca organizuje dla swoich pracowników spotkania integracyjne, które jak wiemy poprawiają atmosferę wśród zatrudnionych pracowników? Napisz, proszę, jak wygląda ta kwestia.

Fachowiec

Pracowałem w MAR-MACIE i nie polecam. Słabo płacą wymagania kosmiczne. Pracowników traktują bardzo źle.

Ghost
@Fachowiec 07.02.2018 13:10

Wymagania nie są kosmiczne tylko normalne jak to w zakładzie po prostu są normy, które ja pokonuje z łatwością a szczerze to nie jestem jakoś super zdolny manualnie. Osobiście polecam

News

Napisze ktoś dokładnie jakie zarobki?

Grucha
@nowy 27.06.2018 12:20

Ja osobiście pracuje już trochę czasu i jestem zadowolony z pracy w tym zakładzie, a nie jest to mój pierwszy zakład. Wynagrodzenie jest ok, dostaje regularnie premie a największy plus to załoga z którą pracuję. Kierownictwo bardzo otwarte z którym można wszystko załatwić :) Naprawdę polecam

Administrator

Czy poszukiwane są nowe osoby do pracy w MAR-MAT sp. z o.o? Co trzeba spełnić, by zostać członkiem waszego zespołu?

Kamil

@nowy a jak wygląda sytuacja z dodatkowymi, pozapłacowymi benefitami? Orientujesz się jak wygląda kwestia z aktualnymi rekrutacjami, czy obecnie są prowadzone? Czy po okresie próbnym możesz liczyć na premię do podstawy? Daj znać, wielu osobom się przyda ta wiedza.

Slayer666

Pracowałem na wakacjach, kierownictwo ryje banie o wszystko, trzeba liczyć się z tym, że kierownik zmiany (Janinka) może się na tobie wyżyć ,a do tego zasuwanie na 120% normy w pocie czoła - no chyba że rzucą cię na małą halę. Ogólnie nie polecam roboty w MarMacie, lepiej do Jelenia Plast iść. Podobno w ogóle nie zatrudniają ludzi na umowę o pracę, a weterani tam pracują ponad 10 lat.

seba
@Janinka 05.02.2016 15:16

Napisz lepiej ile makaron pracował lat w jelenia plast jako dyrektor produkcji , potem otworzył ten mar mat na własną rękę , to mar mat jest od 2005 r na rynku . Ogólnie do Darja nic nigdy nie miałem , tylko otacza się idiotami , tzn . psełdo kierownikami i dla tego klimat tam jest do bani !

Roman

Tragedia i wyzysk !!!! Nie polecam tej firmy !!!!! Zarobki niższe niż w Korei Północnej !!!

Jarek
@Roman 12.10.2017 15:36

Jeżeli zarobki niższe niż w Korei Północnej to jedź do Korei bo tam więcej zarobisz. Powodzenia.

Ciekawski

Witam chciałem się dowiedzieć czy pracuje się na śmieciowej umowie i jakie są zarobki bo nie wiem czy warto składać papiery. Dziękuję za wszystkie informacje .

Jarek
@Ciekawski 09.02.2018 19:56

Dają umowę o pracę, zarobki uzależnione są od twojego zaangażowania. Dobrze pracujesz zarabiasz, źle pracujesz nie wymagaj dobrych zarobków.

Pracownik

Niby taka zła firma a pracownicy,którzy kiedyś pracowali wracają po kilku latach na stare śmieci.Jak się pracuje solidnie i nie wkłada bubli do kartonów to nie ma się co martwić atmosferą.Nie przychodzicie tu leżeć do góry jajami tylko pracować.Złe opinie pisza tylko Ci co myśleli,że nie robstwem i olewaniem obowiązków coś osiągną.Pracuje tu i mi lubię swoją pracę bo się nie opierdalam a (usunięte przez administratora)

Janinka
@Pracownik 12.12.2017 23:22

Popieram i gratuluje odwagi napisania prawdy

Radial

Świetna firma,super klimat,

Janinka

Widać po twojej opinii że nie jesteś zbyt dobrym pracownikiem i szukasz pracy w której się nie narobisz a "zarobisz". Ja pracuję już dwa lata i nie mam zamiaru zmieniać pracy. Mam umowę o pracę i jestem zadowolona. Inne osoby z mojej zmiany które pracują np. 5 miesięcy też dostały umowę o pracę, więc nie pisz bzdur jak nie wiesz.

Zostaw opinię o MAR-MAT sp. z o.o - Jelenia góra

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MAR-MAT sp. z o.o