Akrostal Sp. zo.o

Poznań

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 95 ocen.

Opinie o Akrostal Sp. zo.o

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Akrostal Sp. zo.o

Zak

Jedna z najlepszych firm w okolicy , pod względem wynagrodzeń. Super klimat pracy w szczególności na Dziale Obróbki CNC.

Mariusz

Obserwuję firmę o dłuższego czasu i widzę jak szybko się rozwija, ale wydaje mi się iż tej firmie brakuje zdecydowanie ludzi dojrzałych i odpowiedzialnych, a jest za dużo młodzieży. Także chyba ludzie po 40 -stce byli by mile widziani lub z rodzinami i doświadczeniem ? Choć młodzi powiedzą pewnie na odwrót iż dobrze , że daje szansę młodym.

Była Handlowa

Pracowałam w Akrostalu i naprawdę nie polecam. Nie będę tutaj nikogo przekonywać każdy sam musi podejmować decyzję.( usunięte przez administratora )atmosfera jest straszna, ( dział handlowy) i przestrzegam POMYŚL zanim podejmiesz decyzję.

Kasia
@Była Handlowa 06.05.2017 13:12
Pracowałam w Akrostalu i naprawdę nie polecam. Nie będę tutaj nikogo przekonywać każdy sam musi podejmować decyzję.( usunięte p...

Pracowałam kiedyś w handlowym i jedno na co narzekać nie można to finanse. Tak jak się z handlowcami obchodzą to fajnie jakby z cała firmą. Więc, albo jesteś skutkiem nadmiernego rozpieszczenia, albo nigdy nie pracowałaś.

Kasia

Każdy myśli o sobie, że jest pępkiem świata. Ważne jest aby szukać szczęścia i nie przymuszać się do bycia tam gdzie nie do końca się dobrze czujemy.

jappy

Nie polecam. Zła atmosfera w pracy, duża rotacja pracowników, brak przejrzystego podziału obowiązków. Praca w tej firmie dla tych, u kogo brak szacunku do siebie

klient
@jappy 04.11.2016 19:05
Nie polecam. Zła atmosfera w pracy, duża rotacja pracowników, brak przejrzystego podziału obowiązków. Praca w tej firmie dla ty...

Jakby tak było to by się pewnie tak nie rozwijali szybko. Niedawno był jeden oddział , teraz są dwa i z tego co słyszę dwa razy więcej pracowników. Firmy z branży nie mają takiego tempa, a wiem bo kupuję od czasu do czasu.

koleżanka
@klient 08.11.2016 13:13
Jakby tak było to by się pewnie tak nie rozwijali szybko. Niedawno był jeden oddział , teraz są dwa i z tego co słyszę dwa raz...

Faktycznie to pracownicy i to ci najlepsi decydują o rozwoju tak dużych firm. Z tego co wiem firma się faktycznie szybko rozwija, więc niektóre wpisy to chyba zwykła zawiść jakiej niemało w naszym społeczeństwie.

Bruno

Nie wiecie ile można zarobić na magazynie? Słyszałem, że szukają pracowników.

Wiesław
@Bruno 26.10.2016 11:33
Nie wiecie ile można zarobić na magazynie? Słyszałem, że szukają pracowników.

Bruno, pisał już o tym Zygfryd, podstawa 1550 plus premia 500-1000, plus nadgodziny i tu podobno można jechać na maksa:)

Ala Kowalska

Dostałam zaproszenie na rozmowę do działu handlowego na Asystenta ds. handlowych. Nie wiecie ile można tam zarobić?

Gość
@Ala Kowalska 15.09.2016 08:24
Dostałam zaproszenie na rozmowę do działu handlowego na Asystenta ds. handlowych. Nie wiecie ile można tam zarobić?...

1500

Ala Kowalska
@Gość 06.10.2016 19:54
1500

A premie? słyszałam że w handlowym są dość wysokie, nie mówię oczywiście w pierwszym miesiącu pracy

Hanka

Nie wiem czy jest się czym chwalić, że przekręty robiły, później żadna kobieta dobrej roboty nie znajdzie. Ja takich jak one to bym wystrzeliła na Kubę do Fidela.

gość
@Hanka 05.09.2016 20:02
Nie wiem czy jest się czym chwalić, że przekręty robiły, później żadna kobieta dobrej roboty nie znajdzie. Ja takich jak one to...

No masakra! Po 2-3 latach harówy w Akro pozachodziły w ciążę i to BEZ UPRZEDZENIA, jak one mogły to zrobić pracodawcy???!!!

Zuza

Kobiety fajny sposób wymyśliły na kantowanie firmy , można niezła kasę wyciągnąć.

Olka
@Zuza 05.09.2016 17:26
Kobiety fajny sposób wymyśliły na kantowanie firmy , można niezła kasę wyciągnąć.

Kobiety nic nie wymyśliły, posiadanie dzieci to normalna sprawa. Firma żenada!!!

były pracownik
@Olka 06.10.2016 19:57
Kobiety nic nie wymyśliły, posiadanie dzieci to normalna sprawa. Firma żenada!!!

No co Ty - myślisz że ta cała ,,Zuza" to jakiś bezstronny obserwator? Na dodatek kobieta?? ,,Kantowanie firmy", ,,wyciąganie kasy" - znam te teksty na wylot i jak mniemam to któryś z ,,panów szefów" podszył się pod dziewczę o tym imieniu.

Marcin Kozyra

Jak można złożyć CV do firmy do działu handlowego? Proszę o info. Wysyłałem na kilka maili ze strony internetowej, ale bez odzewu.

Omar
@Marcin Kozyra 30.08.2016 08:17
Jak można złożyć CV do firmy do działu handlowego? Proszę o info. Wysyłałem na kilka maili ze strony internetowej, ale bez...

wyślij na kadry, jak będą zainteresowani na pewno się odezwą

jarek

bezpłatne jak to możliwe ? w Poznaniu ? Nie znam takich pracowników co robią bezpłatnie .

jarek

szukam pracy na produkcji ile można tutaj zarobić ? w normalnym czasie i w nadgodzinach ?

zygfryd
@jarek 17.08.2016 12:44
szukam pracy na produkcji ile można tutaj zarobić ? w normalnym czasie i w nadgodzinach ?

Na magazynie podstawa kiepska 1550zł na rękę. Premia, tacy co się nie lubią namęczyć to 500-600zł , średni 1000zł , najlepsi więcej. Nadgodziny i tu możesz jechać na maksa. Są tacy co drugie tyle wyrobią, ale trzeba uważać na błędy, bo stracisz wiele.

jarek
@zygfryd 22.08.2016 07:53
Na magazynie podstawa kiepska 1550zł na rękę. Premia, tacy co się nie lubią namęczyć to 500-600zł , średni 1000zł , najlep...

Zygryd dzięki za info.

Gość

Moja opinie usunięta, taki standard to co niewygodne usuwają.

Ania

Z tego co wiem to stanowisko Asystenta ds jakości w zakresie metaloznawstwa jest zarówno w Poznaniu jak i na Garbatce, wiec pewnie są to dwa niezależne ogłoszenia.

zeus

Witam, Czy ktoś byłby w stanie napisać kilka zdań odnośnie stanowiska "asystent/tka ds jakości w zakresie metaloznawstwa" ? Ogłoszenie z anonimowym pracodawcą ale o ile kojarzę kiedyś pojawiało się podobne z identyczną treścią właśnie z Akrostalu. Kolejna sprawa to lokalizacja , na jednym portalu podana Garbatka, na innym Poznań. Ktoś pracował na podobnym stanowisku? Ile można zarobić?

zeus

Witam, Czy ktoś byłby w stanie napisać kilka zdań odnośnie stanowiska "asystent/tka ds jakości w zakresie metaloznawstwa" ? Ogłoszenie z anonimowym pracodawcą ale o ile kojarzę kiedyś pojawiało się podobne z identyczną treścią właśnie z Akrostalu. Kolejna sprawa to lokalizacja , na jednym portalu podana Garbatka, na innym Poznań. Ktoś pracował na podobnym stanowisku? Ile można zarobić?

Wojtek

No i robią za darmo pewnie. Śmiesznego psychola macie na karku. Pozdrowionka dla Dorotki z handlowego.

kasia

Nie wiecie jak można aplikować i czy szukają kogoś do pracy biurowej? Nie mogę znaleźć żadnych ogłoszeń.

Jola

Nie wiadomo już w co wierzyć, przeglądając posty innych firm na goworku to też w większości są opinie negatywne. Taka jest prawda, że jak ktoś jest zadowolony to nie chce mu się pisać, tracić czasu. Nigdzie nie ma idealnie, najlepiej przekonać się samemu.

Jaro

Pracuje w firmie ochroniarskiej dorabiam do emerytury wojskowej, po 24 mam obchód obiektu położonego obrębie tej firmy, chłopaki pracują muzyka gra mają włączone radio na hali, bywa że maja otwarte drzwi od hali można zajrzeć, praca wrze wózek jeździ, obsługują maszyny, niedaleko w biurze na parterze czuwa brygadzista, nie widać aby ktoś się leniwił pracują. Pracują, uśmiech na twarzy, nie sprawia to wrażenie aby firma nie dbała o pracowników, dużo osób w tej firmie pracuje.

Ziomal

Widzisz niewiele jest tak agresywnych osób.

ziomal

Wiem iż kiedyś wpisywała się konkurencja. Non stop. W końcu wyszło. Wiem iż dostali za to wyrok.

mła
@ziomal 27.05.2016 10:00
Wiem iż kiedyś wpisywała się konkurencja. Non stop. W końcu wyszło. Wiem iż dostali za to wyrok.

Iż skąd to wiesz? jesteś pracownikiem? hejty ten sam, to może pozytywy też ten sam? zawsze w te same dni i tych samych godzinach... nie wiem. piszę, iż tylko tak myślę :))jak tak, to żenada... tylko te dobre zostają, słabe znikają. czyja to sprawka??? myślę, iż nie konkurencji :))

koleżanka

no tak też mi coś nie pasowało, podszywa się pod różne nicki i różne osoby. Żenada

ziomal

koleżanko te hejty to cały czas ta sama osoba, różne nicki.

koleżanka

Ziomal pracowałam kiedyś w innej firmie gdzie nie było żadnej selekcji. Cały czas te same obiboki. Nikt nie reagował . Firma z roku na rok coraz gorzej, a oni nic. Każdy dział pretensje jeden do drugiego. Szefostwo nie reagowało. A tutaj chociaż eliminują część, jakaś selekcja.

ziomal

Niektórym ludziom nie dogodzisz.

koleżanka

Ktoś się nie uczy, nie myśli i przychodzi sobie do pracy, żeby sobie przychodzić, to później nabywa stresa jak ktoś od niego coś chce. Mamusia do tej pory się opiekowała, dawała wikt, jedzonko, a teraz ktoś wymaga. Hmm szok.

Realista

Oczywiscie że znika ponieważ pracodawca wykupił opcję moderowania treści.wszystkie znikają dość szybko.Ale ja życzę każdemu pracy tam i przekonania się na własnej skórze jak tam jest "super";)

ziomal

wydaje się,że hejterzy największy problem mają sami ze sobą.

L

I znowu negatywna opinia znika... Jak zwykle :))

polska

Diablo na prezydenta!!!!

Filip

Mam znajomych, którzy tam pracują.

Obserwator

A skąd to niby Filip wiesz???

Marek

Nie wiem jak tam z płacą i kogo szukają, ale firma się super rozwija i ma spore możliwości. Szkoda ,źe takie kolejki za towarem, bo ponownie nie będę już tyle czekał.

oko

Nie wiecie czy szukają ludzi do Działu Zaopatrzenia?

Filip
@oko 27.04.2016 13:25
Nie wiecie czy szukają ludzi do Działu Zaopatrzenia?

Wiem, że szukają do handlu osoby, które znają języki obce, ale też ludzi, po uczelniach technicznych. Jeżeli chodzi o zaopatrzenie to jak znasz angielski to warto aplikować.

roman

na magazynie jak ja pracowałem to 1550 netto + premie jak się dobrze wyszło to około 3000 po roku pracy + nadgodziny. W biurze to w handlowy na pewno najwięcej i tam z tego co słyszałem to nie zła kasa o księgowości nie mam pojęcia.

Jurek

Nie wiem jak jest w księgowości, ale w handlu miałem podstawę plus premię i dało się z tego wyżyć. Nie wiem jak było w innych działach.

Jurek

Nie wiem jak jest w księgowości, ale w handlu miałem podstawę plus premię i dało się z tego wyżyć. Nie wiem jak było w innych działach.

xyz

Też jestem ciekawa jak w księgowości bo chciałabym aplikować.

Ola

A nie wiecie ile zarabia się w księgowości? Mam 2 letnie doświadczenie.

Rock

Zależy jakie masz uprawnienia

marek

heja a ile sie dostaje na wysłce ,a ile na cięciu

Lolek

Bolek, warto wysłać CV, ludzie w wykształceniem kierunkowym zawsze mają większe szanse.

Aro

Zawsze możesz wysłać CV, jak będą zainteresowani to się odezwą.

Bolek

Jestem po inżynierii materiałowej, szukam pracy zgodnie z moim wykształceniem, nie wiecie czy szukają kogoś do pracy?

Obserwator

Verk, poczytaj w wyborczej to się przekonasz

verk

Czyli jak wynika z postu "przyjaciela", jednak są tam ludzie, którzy pracują ponad 2 lata i spoko zarabiają. A czy trollowanie to przyjemna sprawa? Chyba tylko dla zgorzkniałych ludzi, którym się nic nie udaje...

przyjaciel

Trollowanie to przyjemna sprawa, szczególnie, że mam powody. Chciałem pracować, a mnie olaliście. Miałem znajomą, która u Was pracowała w handlowym i chwaliła się, że zarabia ponad 4- kę na rękę po dwóch latach pracy, a zaczynała od najniższej, a później to nawet nie chciała mówić, a wiem,że więcej. Będę więc robił to co robię z przyjemnością buhaha.

kaja

Też mi się wydaje, że Polacy lubią sobie ponarzekać. Rzadko się zdarza, że w naszym kraju ktoś powie, czy napisze coś dobrego, ale jak trzeba komuś dowalić, zwłaszcza anonimowo to jest pełno chętnych.

olx

Tak przeglądam sobie goworka i zastanawia mnie, że w wielu firmach górują hejterzy, opinie na nie, zastanawiam się czy to konkurencja działa? Czy po prostu chce się pisać tylko ludziom, którzy są wiecznie niezadowoleni. Nie chce mi się wierzyć, że w całym Poznaniu są same beznadziejne firmy.

Zostaw opinię o Akrostal Sp. zo.o - Poznań

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Akrostal Sp. zo.o