Grupa Piekuś

• Miechowice
  • Sławęcinek
  • Cieślin
  • Latkowo

3. Opinie o pracodawcach Inowrocław
  5. Opinie o Grupa Piekuś Sp. z o.o.

Opinie o Grupa Piekuś Inowrocław

Nie przegap nowości o Grupa Piekuś Sp. z o.o.!

Margolcia

18.09.2021 08:20

Hej dziewczyny! Jak wypada rozmiarowka nowych butów BHP ? Bo oczywiście w tabeli rozmiarów nie ma mojego rozmiaru 37 38
    Pracownica

19.09.2021 18:04

Weź sobie rozmiar mniejsze niż nosisz :)
    pytajaca

16.09.2021 06:32

jak wyglada praca w recepcji w biurze? nawiązuję do ogłoszenia o pracę
    pytajaca

16.09.2021 02:01

dodano ogłoszenie o pracę na recepcji. Czy ktoś wie jak warunki pracy w biurze?
    Człowiek z Inowrocławia

06.09.2021 20:31

Witam. Jak wygląda praca w Inie jako kierowca? Jaka płaca, godziny pracy i jak wyglądają weekendy? Dziękuję, pozdrawiam
    Pracowniczka

04.09.2021 14:48

Ciekawe ile jeszcze osób musi iść na l4 lub się zwolnić, żeby władze zorientowały się ze nikt nie chce pracować z…. Wiadomo kim. Ino
    ...

04.09.2021 21:51

Najlepiej przenieść na inny sklep i po sprawie. Znów chwila spokoju i zacznie się wyzwiska, ustawianie, wyzywanie, rzucanie przedmiotami, niszczenie psychiczne. Dlaczego ta osoba nadal pracuje pomimo, że zgłaszane są sytuację. Czy musi dojść do tragedii by usłyszano Nas.

07.08.2021 11:34

Czy w Piekuś Spółka z o.o. Spółka komandytowa możliwa jest wypłata wynagrodzenia w częściach, częściej niż raz w miesiącu?
    Kracy

23.08.2021 15:33

Nie.
    Bibi

10.06.2021 07:18

Ile osób w Janikowie musi się jeszcze zwolnić i przewinąć żeby ktoś się w końcu zainteresował co tam się dzieje?? Naprawdę nikomu z "góry" nie przeszkadzam to, że połowa ekipy odeszła, s na nową się nie zanosi???

25.06.2021 08:48

A. P. przecież od lat stosuje (usunięte przez administratora)
    Lol

24.07.2021 00:28

No raczej że się nie interesuję dziewczyny (usunięte przez administratora) kłamczuchy
    Cjffgv

12.07.2021 10:56

Pozdrawiam szare owieczki z ul. Głównej ????????

26.06.2021 14:27

W Gniewkowie naorawde fajna astmosfera. Wszystko zalezy od ludzi i kierownika. Jak czytam opinie jestem w szoku. Tutaj Panie zawsze miłe uśmiechnięte, pożartują. Pracuja szybko ale zawsze Dzien dobry i Do widzdnia:)
    Miss

01.07.2021 11:46

Pani Anita najmilsza ,zawsze uśmiechnięta i pomocna ,pozdrowienia dla całego personelu Gniewkowo

02.07.2021 22:07

Wiecie co ludzie.....? Skąd u was tyle jadu..? Nie znacie osoby a oceniacie a ten co napisał na panią Anitę powinien się wstydzić
    Miss

01.07.2021 11:12

Pani Anita jedną z milszych na tym sklepie ,zawsze uśmiechnięta i pomocną,pozdrowienia dla Pań z Gniewkowa i podziękowania za ich ciężką pracę
    PML21

22.05.2021 20:44

Krótko pisząc jeżeli szukasz pracy w której nie będziesz mieć nic do powiedzenia , chcesz (usunięte przez administratora) najlepiej 24/7 tak jakby musiało być w każde święta również pracujesz, na przerwę możesz pójść tylko wtedy kierownik sam podejdzie do ciebie i wyrazi zgodę, nieważne jest że pracujesz od 4.00 a jest 9.00 i jesteś głodny, musisz zaczekać na kierownika punktu aby zaproponował ci zejście na przerwe. Atmosfera daje wiele do życzenia , na początku wszystko wydaje się super, potem zaczynają się schody , (usunięte przez administratora) kierownika punktu to jedna z niewielu tam atrakcji , dziewczyny boją się cokolwiek powiedzieć czy zwrócić uwagę, poniewaz kierownik punktu tak cie potraktuje że płaczesz po kątach, nie jedna dziewczyna tam płakała, nikt dlugo tam nie pracuję a jak zostaję to musi że względów finansowych .
    Abc

25.06.2021 08:37

Ludzie co wy gadacie. Jeżeli faktycznie tak jest u was na sklepie to szczerze współczuje. Pracuje w jednym z punktów w Inowrocławiu (jeden z większych) i nie ma problemu z zejściem na przerwę. Wiadomo jak wszędzie są problemy, ale tez nie przesadzajmy. Skoro tak bardzo Wam się nie podoba to może czas na zmiany?
    Kasiik

17.06.2021 22:38

Piekuś to tylko wyzyskiwanie osób do pracy. Każą pracować tak to pracujemy. Później znów jakieś zmiany i znow im się nie podoba. Dajcie nam w końcu święty spokój.

18.06.2021 15:13

Kasiik to po co tam pracujesz? Jest wiele innych ofert pracy, chyba że nic innego nie potrafisz. He he

13.06.2021 13:42

Mariusz

13.06.2021 20:49

Z tego co mi wiadomo.To co sie dzieje w sklepie w Janikowie to sefowa piekusia wiedziala juz dawno i nic z tym nie zrobiła ludzi maja gdzies. A kierowniczce sklepu kupic wielkie didolo moze jej przejdzie.
    Obywatel Gniewkowa

02.05.2021 22:26

Piekuś Gniewkowo, ul. Sobieskiego. Niestety po ostatnim zakupie lodów, muszę podzielić się z Wami opinią. Niestety lody nie mają takiej samej 'świeżości' jak rok temu. Dodatkowo wafelki są takie jakby zleżałe :( Z pewnością zawitam ponownie do lokalu by skosztować lody, mam nadzieję, że był to jednorazowy incydent. Pozdrawiam i słonecznej majówki życzę ????
    Obywatel Gniewkowa

02.05.2021 16:39

Piekuś Gniewkowo, ul. Sobieskiego. Niestety w porównaniu do zeszłego roku lody straciły na 'świeżości' , dodatkowo wafelki nie są chyba z tego roku ???? Pomimo tego przyjdę ponownie by sprawdzić, czy był to jednorazowy incydent.
    Ex

08.04.2021 21:22

Zarobki w porównaniu do innych miejsc pracy całkiem ok, ale coś za coś... Praca ciężka, wymagane tempo jest wysokie w ruchliwych punktach, do tego manewry przy premiach... Ciężki kawałek chleba, do tego (usunięte przez administratora) na niektórych sklepach. Podziwiam dziewczyny, że dalej to znoszą. Regionalna nic z tym nie robi, a konfrontujac strony zawierza wyłącznie kierownictwu, nie pracownikom. Jeśli ktoś nie jest wyrachowany, ciężko będzie mu na owym sklepie. Nie polecę nikomu pracy tam w charakterze sprzedawcy.
    dociekliwy

07.04.2021 23:05

Rządzący mają zamiar podnieść składki zdrowotne dla samozatrudnionych. Ciekawe czy Piekuś wróci do etatów dla kierowców czy nadal będzie udawał że jest ok a firma uczciwa
    Ktos

31.03.2021 20:47

Zarobki fajne , warunki dobre.... szkoda tylko , ze na jednym z sklepów pozwala się n mobing
    Ne123

26.01.2021 23:14

Czy w dalszym ciągu pracuje na Jarze pani Iza???
    Aob

25.03.2021 18:38

chodzi o regionalną?

16.02.2021 21:06

Pytanie jest o niedzielę? W normalny dzień dziewczyny zasuwaja, bez dnia wolnego, bez przerwy. Tak piekus korzysta na pandemii, wykorzystuje pracownikow do cna. Jeżeli masz ochotę za 2200 wstawać o 3 rano, biegać od 4 do 6 żeby zdążyć wszystko zrobić i później obsługiwać bez przerwy ludzi to zapraszamy do piekusia.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Grupa Piekuś?

Kontakt - Grupa Piekuś Sp. z o.o.

Nowa 2B 88-100 Inowrocław

Branża główna: Piekarnictwo i cukiernictwo

Aila

13.02.2021 20:37

Podobno w maju

07.02.2021 10:34

Dlaczego w niedziele obsługuje tylko jedna pani. Pewnie przychodzi z 3 godziny wcześniej i sama musi wszystko przygotować. I to jest pracodawcą? Nie pozwoliłbym mojej żonie pracować w takim za przeproszeniem kołchozie. Brak słów.
    Abd

31.01.2021 21:38

Ktoś wie dlaczego przenoszą dziewczyny między sklepami w Toruniu?
    Monia

01.02.2021 17:15

Żeby nie było spoufalania i kombinatorstwa. Stara ich metoda. Nie wszystkie panie z tego powodu zadowolone, ale nie od dziś wiadomo, że najłatwiej rządzi się narodem skłóconym.

15.01.2021 19:34

Jak się nazywa pracownica na portierni ? Wiem,ze ma na imię Patrycja. Z góry dzięki za info :)

28.01.2021 19:44

No może i tak. Ale naprawdę bardzo mi zależy. Nie oczywiście nie chodzi o nic złego. Pozdrawiam.

28.01.2021 19:49

No może i tak. Ale naprawdę bardzo Mi zależy. Oczywiście nie chodzi o nic złego. Pozdrawiam.
    Boa34

27.01.2021 10:03

Do ne123 typowo na jarze nie, teraz ma wszystkie punkty w Toruniu jest wszedzie

27.01.2021 08:15

A kto pyta?
    Lena

26.01.2021 17:44

Mam pytanie .czy jest w planach otwarcie 3 ego punktu. W Koninie/woj.Wielkopolskie

15.01.2021 18:16

Witam. Wie ktoś może jak nazywa się Pani spisujaca na portierni ? Wiem ze ma na imię Patrycja. Z góry dzięki:)
    One

12.01.2021 17:36

Czas wziasc sprawy w swoje ręce ^^ i porozmawiać z P.P na temat naszych RKS - ów..... ta atmosfera juz przytłacza wszystkich
    Ona

26.11.2020 00:23

Od dłuższego czasu piekuś ogłasza się, że szukają ludzi i zastanawiam się co jest przyczyną, że co chwilę szukają kierowców , cukierników czy do sprzątania zła płacą czy może przełożeni ?

12.01.2021 02:40

Jeśli chodzi o kierowców to z poczatju jest fajnie dobre relacje z kierownikiem i jego pseudo asystentem natomiasty później to istny dramat wolnego brak, pracą niby po 8-9 godzin w rzeczywistości dużo dużo więcej. jeśli robisz to co ci kaza lub kablujesz na kogoś to jesteś z Nimi w dobrych relacjach nlw innym przypadku są wobec ciebie złośliwi i nie słuchają wgl Twojego zdania. Szczerze polecam szukać gdzie indziej bo tu to jest dramat.

10.01.2021 13:22

Piekus chce mnie zatrudnić na stanowisku elektryk automatyk czego się można spodziewać ? Nie chcą podać za nic kwoty wynagrodzenia , czy spodziewać się najnizszej krajowej ? Warto iść wogole na rozmowę ?
    Ziomek

26.11.2020 00:27

Co się dziwić, że nikogo nie mogą znaleźć jak ludzie wysyłają CV mają doświadczenie na wybranym stanowisku a oni zero odzewu i szukają dalej to kogo wy w końcu szukacie ? A znajomy jak był na rozmowie cztery lata temu to osoba przeprowadzająca rekrutację była tak poinformowana, że nawet nie wiedziała co odpowiedzieć na pytanie odnośnie stawki, jeśli teraz ta osoba również szuka ludzi to nie ma co się dziwić , że odzewu brak.
    Kiera

16.11.2020 07:54

A jak jest z mandatami otrzymanymi w godz. Dla seniora? Rzeczywiście płaci je prezes?
    mari

23.09.2020 09:18

Obsługa na Jarze ma dużo do życzenia dziś przy zakupie ciasta pani miała problem z zapakowaniem ciasta twierdządz że nie ma kartonika to nie pierwsze zajście w tym punkcie pani chyba pracuje tam za karę bo tak się zachowuje
    Ona

05.11.2020 13:49

Poprawiasz kogoś i sama robisz byki .
    Onaaa

06.11.2020 09:47

Gdzie jest błąd, bo nie widzę
    Trik

24.10.2020 15:55

Co możecie mi powiedzieć o regionalnych

26.09.2020 20:50

Chciała bym się z Wami podzielić na temat Pan i sklepu na Szosie Chełmińskiej .Panie tam pracujące są tak miłe i sympatyczne nie to co na Jarze .Robiąc tam zakupy człowiek czuję się naprawdę dobrze ,Panie zawsze uśmiechnięte .Szkoda tylko ze o 6 rano nie mają bułeczek A kierowca czest przyjeżdża koło 7 .

17.10.2020 17:06

Skoro sklep jest czynny od 6 rano to klient wchodząc na sklep do piekarni poszukuje bułek to chyba zrozumiałe .A panie na CHEŁMIŃSKIEJ muszą się tłumaczyć współczuje tym panią .Kiedy kierowco przyjedzie z bułkami biegają aby dogodzić nam klientom .

21.10.2020 18:07

Nikt nie karze pędzić przez miasto 150 km /h wystarczy dobra logistyka ,dobre chęci .
    Ania

27.09.2020 18:20

Nie zgodzę się z opinią,że Panie na jarze są nie miłe. Jestem kobietą w ciąży i gdy tylko Panie mnie widzą,wołają mnie do przodu,żebym nie musiała stać w kolejce. Po za tym często jestem o takiej godzinie gdzie już nie ma bagietek i Panie zawsze pytają czy odłożyć ,zawsze miłe????

17.10.2020 17:09

rotacja o czymś

18.10.2020 21:20

A w Janikowie to co drugi dzień jest nowa osoba bo nie może tam wytrzymać taki tam rygor. Rozumiem zasady i porządek ale żeby jedna osoba jeździła po innych jak po kaczce, nie te czasy dziewczyny sobie nie pozwolą. Współczuję tym przestraszonym Panią i życzę miłej pracy
    Pytanie tego typu

13.10.2020 12:20

Czy Piekuś nie szuka kierowców do rozwożenia towaru?

30.09.2020 18:36

To nie jest tak ze nowym nie chce sie pracowac, to wy jestescie glupie ze robicie za tak marne pieniadze, bez przerwy.zacznijcie myslec i przestańcie dawac sie wykorzystywac

30.09.2020 12:51

Witam ostatnio robiłem zakupy w sklepie w Janikowie, tyle się mówi o bezpieczeństwie i o Covid a tam pani Kierownik cała zasmarkana, ledwo mówiąca która ma bliski kontakt z żywnością która zanosimy do domu. Przypominam że to nie pierwszy raz tak robi. Szefostwo nic z tym nie robi?????

Zostaw merytoryczną opinię o Grupa Piekuś Sp. z o.o.