bez spinki, praca jest normalna
Dla mnie na start bylo ok.
Praca jak to na produkcji - za leżenie nikt nie płaci, kasa na czas. Jest ok
Dobrá robota.ubytko ok. vyplata načas.
szybko---nawet szkolenia przechodzisz na niby---
może nie pytanie to było ale---rób swoje -z nikim nie gadaj--nie oglądaj się do tyłu---tylko pracuj a wszystko będzie git---
Poziom rozmowy:
- Rezultat: Dostałem pracę, ale nie przyjąłem
Pracuje kilka lat. Wszystk ok.
Panie Mecenasie , oby się to rozniosło i było medialne :) Telewizja , radio zarówno Niemieckie jak i Polskie lubi takie tematy , zwłaszcza jak świadków jest wielu i poszkodowanych też całe mnóstwo .
A co sądzicie o takich rewelacjach w branży mięsnej ? Czy wg was z perspektywy czasu zmieniło się coś na lepsze ? Niektóre wypowiedzi nie nastrajaj pozytywnie :( https://effat.org/pl/in-the-spotlight/the-reorganisation-of-the-german-meat-industry-since-the-labour-protection-control-law/
BAder Kara - nigdy więcej-dziewczyny,które tam robią przy mięsie to zołzy takie.Idziesz nowa a ona ma cię przyuczyć i nic ci ni powie co masz robić-porażka-ogólnie nie miła atmosfera-pilnują strasznie na sekundę nie możesz przestać ruszać rękoma bo zaraz afera=plecy straszliwie bolą jak człowiek stoi po 10 godzin,do pracy na telefon-wieczorem wiesz jak jutro pracujesz-porażka-i nigdy nie wiesz do której...Szkoda słów-kto ma dobrą psyhikę i jest wytrzymały na ból -POLECAM w przeciwnym razie uciekać z daleka,A już o donosicielstwie to nie wspomnę !!!!!!!!!!
Problem w tym że zakładem rządzą nie czepki czy (usunięte przez administratora) które co sezon urządzają sobie rodeo z nowych zagubionych. Najgorszą zołzą z nich jest Marzena K ! Ta kobieta od pierwszych minut dobiera sobie przu.upasa do posługi i swoich manipulacji pierze mu mózg i nasyła na innych. Atakuje inne nowe pracownice , które jej się nie spodobają aż wykończy i osoby te opuszczają zakład w trakcie pracy , bo nie wytrzymują nagonki i wykluczenia z zespołu. Dokucza minuta po minucie, dzień po dniu. Sabotuje pracę wybranych ofiar. Nawet na przerwach i papierosie nie daje żyć jest niespożyta w ściganiu i donoszeniu . Ofiary jej czują się jak w filmie "Apocalypto" Przyspiesza maszynę na maxa , nie pomaga w niczym nie daje wskazówek , wprowadza w błąd , śmieje się z ciebie , wytyka błędy i cieszy się z niepowodzenia. Szkodzi zespołowi. Wchodzi w ty.ek brygadzistce Anulce a ta robi co ona każe. Taka sama wre.a jak M ! Największą idolką i klonem Marzeny jest Patrycja P. Udająca uroczą z oczkami jak koraliki , ta sz.ja , to dopiero potrafi dojechać człowieka... Uczennica chwilami przerastała nauczycielkę. Marzena K na przerwach rozporządza pracowników takich samych jak ona! Gdze i co mają robić i nikt nie zwraca jej uwagi! Tak jedyna kobieta plus jej świta : Patrycja P , Anna , szefowa BK PANI Ela trzęsie całym zakładem od lat! Pani Ela przebiegła jak lis uwielbia donosicieli takich jak jej przyjaciółka Marzenaka , która jest u niej w biurze zawsze po pierwszej zmianie :) Pani Elunia cudownie gra swoją rolę dobrego policjanta i zawsze ma tylko jedno lekarstwo: przeniesienie na duży zakład lub na przeciwległa zmianę :) Nigdy nie rozwiązuje konfliktów, nie broni stalkowanych oj nie.... Przestrzegam przed tym zakładem! A szaszłyki to najgorsze zło pracujesz jak skazaniec na galerach.
Jakby wszyscy pracowali jak Marzenka i Patrycja, to Pani Ela nie musiałaby zatrudniać ludzi, tak marnych jak ty. W porównaniu do dziewczyn jesteś tylko numerem czipa i darmowym butem od Bader Kary. Nie masz swojego życia i jesteś starą, zazdrosną, zgorzkniałą babą, twój ból (usunięte przez administratora) jest przerażający. Zamiast pisać anonimowo śmieszne komentarze, trzeba było wziąć się do pracy, a nie stać z założonymi rękoma. Najlepiej ,,popracować" miesiąc i (usunięte przez administratora) chorobowe. Jak weźmiesz korepetycje u Marzeny lub Patrycji, to zapraszam serdecznie, miej odwagę, tym razem bardziej cię docenię i dam ci się wykazać. Jest mi przykro, że tobie nikt nie chce wchodzić w (usunięte przez administratora) widocznie nawet do tego się nie nadajesz.
To co robisz to stalking i jest to karalne. Sprawa została zgłoszona na policję. Apeluję do administratora strony o weryfikowanie wpisów, ponieważ ta opinia jest nieobiektywna i przede wszystkim nosi znamiona hejtu.
Nic dobrego same negatywy zero zainteresowania pracownikami i pomocy w razie problemów Niemiec jest panem a Polak robolem tak się pracuje w wilmsie wajswaser pozdrawiam panie z badekary
Chamstwo już na etapie pierwszego telefonu, nie polecam
ktoś ma jakies opinie na temat pracy w miejscowości Weißwasser czy poleca podjąć tam pracę ?
Pracowalem przez Drezno, robota przy zywnosciowce codzienny dojazd. Kasa moze byc, mozna pracowac. Slabo troche sprawa z grafikiem byla czasmi.
Witam czy pracował ktoś na produkcji przy elektronarzędziach ogrodowych przez agencję Bader Kara i może się podzielić i formacjami ,jakie warunki zakwaterowania i może ktoś wie jak nazywa się ta firma produkująca te narzędzia
Robota spoko, kasa na czas, dach nad głową jest. Ludzie różni, ale da się dogadać. Biuro ogarnia, jak trzeba coś załatwić. Jak komuś zależy na stałej pracy, to można spróbować.
Nie polecam firmy, kasa bardzo mała, zdala nie pozdrawiam.
A nieprawdziwego uslyszales ze masz takiego nerwa? Z doświadczenia niestety wiem ze jak nie masz czegoś przyklepanego w umowie to o jakiekolwiek pewności można sobie pomarzyć
O kłamstwie względem czego piszesz teraz? z samego zarzutu ciezko cokolwiek konkretnego wyciągnąć.
Yyyy nie do końca rozumiem wpis... serio jakoś to się nie klei po polsku. Z tego co czytam to znaczy że atmosfera nie za fajna bo grożą zwolnieniem ludziom? Nie no niech ktoś opowie to składnie, ok?
Przestrzegam przed współpracą z tą firmą, pracowałem w dhlu przy sortowaniu i załadunku paczek. Praca sama w sobie ciężka ale wiedziałem na co się piszę . Biuro w Chemnitz bardzo nie poważne, próbują zrobić z pracownika (usunięte przez administratora) ciągle okłamują, nie wywiązują sie z umowy(oszukują na wypłatach, jak zwrócisz uwagę to nic z tym nie zrobią), ograniczają prawa pracownika!! Zakwaterowanie w bardzo małym mieszkaniu (dogadane z agencją że miały być jedynki), po czym z dnia na dzień wprowadzają sie dwie kolejne osoby. Praktycznie brak wysposażenia, mała kuchenka elektryczna, porażka. Brak internetu. Agencja zamiast trzymać ludzi dzwoni co chwila i pyta czy napewno nie chcesz zrezygnować. Przy podpisaniu umowy gadka że jak praca nie pasuje znajdą inną, dwa miesiące szukali po czym powiedzieli że mi już nic nie znajdą. I lepiej żebym zrezygnował, kłamstwo i kłamstwo. Z takim biurem jak to niemożna dogadać się na słowo tylko zawsze trzeba mieć potwierdzenie. Karma wraca pani Alicjo! Pozdrawiam, fałszywych pracowników z biura.
Naprawdę ja jakoś współpracuje z tą firmą już lata i jakoś nie było takich problemów może trudno się przyznać do porażki i lepiej iczerniac pracodawcę niż siebie. Życzę powodzenia w znalezieniu odpowiedniej pracy zgodnej z własnym Ego.
Chłopak może będzie sie decydowal na taka pracę i jak czytam komentarze gdzie ktoś po parę lat robi to zastanawiam się czy ma z tego cokolwiek więcej lub jakiś przywilej? Jakieś lepsze traktowanie? Nie wiem czy opłaca mu sie jechać
Witam Pracuje w firmie BK już kilka ładnych lat i nie mam większych zastrzeżeń. Obecnie podlegam pod Drezno i wszystko zgadza się jak było ustalone. Dzwonisz, przyjeżdżasz,masz pracę,mieszkanie i wypłatę na czas. Jak ktoś chce to będzie pracował a niektórym wszędzie będzie źle. Ja z czystym sumieniem polecam

Jak się pracuje w BADER KARA® Praca Tymczasowa Sp. z o.o.?
+ -
Jakie są opinie pracowników o pracy w BADER KARA® Praca Tymczasowa Sp. z o.o.?
+ -
Jak wygląda rekrutacja do firmy BADER KARA® Praca Tymczasowa Sp. z o.o.?