Opinie o MAJAMI Sp. z o.o. Sp. k.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MAJAMI Sp. z o.o. Sp. k.

Ja

Tez tam pracowalem. Zmienilem prace i juz się tak nie stresuje. Ponadto praca bez możliwości rozwoju. Nie polecam tam pracy ze wzgledu na negatywna ocenę kierownictwa(usunięte przez administratora) Przyjdź, zobacz popracuj i się przekonaj dlaczego takie opinie. (usunięte przez administratora) Zawsze mnie ciekawilo dlaczego tak nie sprawdzacie ludzi z gory? (usunięte przez administratora)Firma nie godna uwagi ludzi ambitnych i chcących cos osiągnąc. Na sile można po pracować ale nie długo -gora kilka miesięcy-(usunięte przez administratora)

Były pracownik

Nie pracuje w tej firmie już kilka lat, ale patrząc na poniższe komentarze to nic się w tej firmie nie zmieniło. Nadal zero poszanowania pracownika, kiepska organizacja pracy a przede wszystkim wyzysk pracownika na maxa i to za marne grosze. Szkoda pracowników którzy na prawdę sie starają i bardzo dobrze pracują oraz angażują w pracę. Fajne produkty macie a taką opinię na internecie kiepską. Może za kilka lat, kilkanaście jak zmieni się sposób myslenia i traktowania pracowników przez najwyższe władze, zmieni się również opinia o firmie. Nie jest sposobem zwolnienie pracowników trzeba najpierw zacząc od siebie. Przykro patrzeć ze jest tam nadal tak kiepsko! Zyczę wszystkim pracownikom wytrwałości.

Jangcy

Są przyjęcia na stanowisko Mechanik?

Byly pracownik

Jarzabek - w kadrach najslabsze ognia? dlaczego? Wyjasnisz?

Alicja

@były pracownik rozumiem, że nie jesteś już pracownikiem firmy. Od jak dawna? Możliwe, że od tego czasu zaszły w niej zmiany. Piszesz, że według Ciebie nie warto pracować w MAJAMI. Jednak nie piszesz dlaczego. Istotne, by pojawiające się tu opinie były merytoryczne i pomagały osobom zainteresowanym zdobyciem dodatkowych informacji o potencjalnym miejscu pracy. Warto też pamiętać, że to co sprawia, że uważasz, że nie warto w firmie pracować, dla innej osoby może nie mieć aż takiego znaczenia.

Alicja

@Maciek piszesz, że odpowiada Ci praca na magazynie. Możesz powiedzieć coś więcej o pracy w tym dziale firmy? Czego mogą spodziewać się nowi pracownicy? Dlaczego warto pracować właśnie w MAJAMI?

były pracownik
@Alicja 26.09.2017 12:17
@Maciek piszesz, że odpowiada Ci praca na magazynie. Możesz powiedzieć coś więcej o pracy w tym dziale firmy? Czego mogą spodzi...

Nie warto

Wylewacz
@Alicja 26.09.2017 12:17
@Maciek piszesz, że odpowiada Ci praca na magazynie. Możesz powiedzieć coś więcej o pracy w tym dziale firmy? Czego mogą spodzi...

Firma jest źle zorganizowana...ale chodzi tylko o produkcję. Ale jak ma być skoro brak tam jakiejkolwiek osoby która ma o tym pojęcie. Cierpią na tym zwykli pracownicy bo niby jakiś plan produkcji jest ale dlaczego wtedy kierowcy czekają na towar który jeszcze się robi... Jeszcze do tego oszczędności na surowcach i opakowaniach. Ciągle szukanie nowych dostawcow bo tansi.ehh ah szkoda pisać o tym bajzlu a mógłbym jeszcze ciekawsze rzeczy..

Gorgon

Bay zjedz snickersa bo zaczynasz gwiazdorzyć...

w

A ciężko jest sie tam utrzymać

Sylwester

To praca dla osób młodych... tuż po szkole... Którymi można łatwo manipulować, którzy nigdzie jeszcze nie pracowali i nie widzieli jak wygląda organizacja pracy z prawdziwego zdarzenia. Tutaj jest na hurrrra. Praca jak praca nic specjalnego [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie urywa -chodzi o zarobki i ścieżkę kariery.

Były pracownik.

Słyszałem że na magazynie ostatnio ubywa wam ludzi, to chyba nie jest tak dobrze.

Magazynier

Praca z osobami opóźnionymi do łatwych nie należy. Socjal: jak nie masz dzieci to nie masz socjalu.

w

A jakiś social jest

Ania

a mnie tam się dobrze pracuje, mam spokój i juz

w

A na magazynie

Maciek
@w 19.06.2017 20:06
A na magazynie

na magazynie jest ok, zarobki są bardzo dobre

Wojtek
@Maciek 20.06.2017 08:15
na magazynie jest ok, zarobki są bardzo dobre

Sprawa jest prosta. Na stanowisku dyrektora produkcji i kierowników produkcji są osoby, które nie maja pojecia jak wyglada praca na magazynach. Nie ma to nic wspólnego z planowaniem i logistyką. Ile można odpowiadać za ten chaos?

PR

Zarobki na produkcji poziom krajowy czyli marna minimalna... Nie dorobisz się ale przeżyjesz. Decyzje negatywne nie powstają bez powodu.

w

może ktoś konkretne napisać jak teraz jest w tej firmie? jakie są zarobki ale kontkretnie kwoty a nie ogólnikowo. a tak na marginesie to wszystkie opinie na tym portalu o każdej firmie są delikatnie mówiąc negatywne.

Na medal

Co się dzieje w firmie, ze tyle waszych ogłoszeń na portalach...przecież doswiadczeni ludzie są największą wartością firmy...teraz uczyć wszystkich od początku...ehhh co za polityka..dlatego nigdy nie będziecie poważną firmą.

Wincyj

Ufff jaka cudowna praca... Nic tylko pracować

anonim

(usunięte przez administratora)

R

Co masz do niej. Jesteś pierwszy który wchodzi

Mariusz

SYF KIŁA I MOGIŁA

Admin

Mam pytanie do zorientowanych. Jest mnóstwo ofert pracy z tej firmy: Specjalista ds jakości Specjalista ds sprzedaży Specjalista ds kadr i płac Specjalista ds. logistyki i gospodarki magazynowej Technolog żywności – branża cukiernicza Kierownik ds. technicznych i infrastruktury Czy stosują taką rotację ? czy firma się rozwija i zatrudnia tylu ludzi na raz? Czy w ogóle po tym co tu wyczytałem praca w tej firmie jest perspektywiczna czy to tylko takie nie chcę ale muszę...?

Michal

Szkoda nawet opisywać tą firmę...... Jedno wielkie dziadostwo

Wazeliniarz

Firma pracuje na swoją opinię latami. Z musu możecie tam popracować ale z czasem zobaczycie jaka jest prawda i uciekniecie z niej. Praca musi dawać również satysfakcję oraz możliwość rozwoju- tutaj tego brakuje. (usunięte przez administratora)

Tomasz

W tej firmie absurd goni absurd...trochę się wstydzę jak mam odpowiedzieć na pytanie gdzie pracujesz? W Majami? ...ufff to ta znana firma...zero perspektyw na przyszłość. Towarzystwo wzajemnej adoracji.

M.

Obiektywnie ... nie polecam pracy w tej firmie

Alicja

@byly pracownik piszesz, że jesteś zadowolony z tego, że już nie współpracujesz z MAJAMI Sp. z o.o. Sp. k.? Dlaczego? Co jest powodem Twojego negatywnego nastawienia do firmy? Na jakim stanowisku byłeś zatrudniony?

byly pracownik
@Alicja 12.05.2017 10:12
@byly pracownik piszesz, że jesteś zadowolony z tego, że już nie współpracujesz z MAJAMI Sp. z o.o. Sp. k.? Dlaczego? Co jest p...

Ta firma to jedna wielka porazka , traktuja cie jak smiecia i marna kasa. A moje stanowisko jest teraz nie istotne.

byly pracownik

Jak ja sie ciesze ze juz tam nie pracuje :)

Prezes

I co specjaliści walą drzwiami i oknami do pracy? Żalosna ta firma. Tyle ogłoszeń w internecie...cala kadra się zmieniła czy co? To co nie chcieli pracować w tej renomowanej spółce?

S.

Ta firma nadaje się do TV i gazet. Dobrze, że jest baza ratownicza na Antrze...ale podobno planują ja przenieść na stałe do tej zafajdanej firmy.

Pinokio

Pracowalem tam 2 lata temu.Praca cofa w rozwoju. Pracując tam możesz przynajmniej porównać poziom kultury i organizacje pracy do innych firm(usunięte przez administratora)

stefan

jeśli robisz swoje jest ok, umowa o pracę, kasa nie najgorsza zawsze na czas

Słodki_PRowiec

Szkoda pisać o tym co się tam dzieje ale zapewniam was nie pracowaliście jeszcze w tak profesjonalnie zarządzanej firmie. Kadra kierownicza kompetentna, posiada odpowiednie podejście do pracownika, który za wszelką cenę chcę pracować w tej międzynarodowej firmie tylko po to aby zdobyć cenne doświadczenie. Pracując w Majami możecie nabyć cenną wiedzę na temat procedur stosowanych w profesjonalnych zakładach pracy, gdzie najważniejszy jest pracownik, bezpieczeństwo i higiena pracy. Polecam tam pracę ponieważ: Rozwijacie się z dnia na dzień stając się pełnym profesjonalistom i zawodowcem. Począwszy od specjalistów i menadżerów ds. utrzymania czystości skończywszy na kierownikach każdy musi stosować nowoczesne procedury i zasady. Jesteśmy jedną wielką rodziną, szanujemy się, kochamy i pomagamy w potrzebie. W razie problemów możecie liczyć na kadrę kierowniczą, która zawsze pomoże wam w potrzebie.

Pracownik
@Słodki_PRowiec 30.04.2017 12:35
Szkoda pisać o tym co się tam dzieje ale zapewniam was nie pracowaliście jeszcze w tak profesjonalnie zarządzanej firmie. Kad...

Normalna praca bez możliwości rozwoju...najlepiej pracować i nie dyskutować, robić i nie zadawać pytan a bron Boże być madrzejszym od kierowniczki bo juz po was. Poziom nie jest za wysoki...nie trzeba myśleć tylko automatycznie wykonywać czasem bezsensowne czynności. Szkoda marnowac swoj czas i zycie na prace w tym ...

Abc
@Słodki_PRowiec 30.04.2017 12:35
Szkoda pisać o tym co się tam dzieje ale zapewniam was nie pracowaliście jeszcze w tak profesjonalnie zarządzanej firmie. Kad...

Człowieku leków zapomniałeś?

Magda

Dziadostwo i tyle...nie polecam pracy w tym kołchozie... Miłego dnia

Bandera

Dalej zatrudniają tych tłuków z Ukrainy? Nie ma kto pracować ? Czy wyzysk trwa w najlepsze?

Katarzyna
@Bandera 19.04.2017 16:35
Dalej zatrudniają tych tłuków z Ukrainy? Nie ma kto pracować ? Czy wyzysk trwa w najlepsze?

Zatrudniają ich ponieważ już nikt nie chcę tam pracować... Ludzi traktują jak śmieci, kadra niekompetentna. Od przyjścia nowej" pani tablicy" produkcja pogrąża się tylko w coraz większym chaosie. Ale najważniejsze,że ta pani nie nadaje się nawet do wypasu krów na łące.

Lider

Atak klonów

Alicja

@ona, możesz powiedzieć coś więcej?

ona

Chaos,niekompetencja...

Emi

Witam ☺ czy są jakieś przyjęcia do pracy ???? Bo pilnie potrzebuje pracy

hgd

No właśnie mi takie słowa na przykład nie wystarczają @crystal true bo chciałabym dowiedzieć się jakichś konkretów dlatego nie ma tych perspektyw? Jakie są warunki, umowa, godziny pracy, relacje z szefem to mnie interesuje a nie wieczne narzekanie

Serio serio
@hgd 16.08.2016 19:05
No właśnie mi takie słowa na przykład nie wystarczają @crystal true bo chciałabym dowiedzieć się jakichś konkretów dlatego nie...

Szef ma Cię za śmiecia Dyrektorka i cała reszta również...

Crystal true

To nie jest normalna firma ... Te słowa niech wam wystarczą ... Wizerunek firmy na zewnątrz jest ... kształtowany przez obecnych i byłych pracowników... Smutna prawda...pracujesz ale bez żadnej perspektywy... Szukać nowej pracy... i nie żałować byłej...tj. tej w Majami czy Miami

This is Sparta !!!!

Heja, Ludzie dajcie sobie spokój z tą pseudofabryką. Albo potraktujcie to jako ostateczność ostateczności. Szkoda zdrowia . Najpierw was wycisną jak cytrynę a potem wyrzucą i w dodatku za śmieszne pieniądze. Sanepid już dawno powinien zamknąć ten przybytek. Pozdrawiam

anonim

(usunięte przez administratora)

xxx

Co nie ma sensu, ta firma własnie taka jest.

M.

Dziadostwo

anonim

(usunięte przez administratora)

pracownica

Do wozkowej Emili. Jestes zwykla klamczucha i oszustka, wciskasz kity i myslisz ze inni w to wierza. Wstydz sie

xxx

Jako wozkowy masz do ogarniecia calą produkcje czyli przywiez wywiez pozamiataj, jednoczesnie ladujac i rozladowywujac auto z zapotrzebowaniem ktore ci wjezdza. A to wszystko robisz za najnizsza krajawą

piter

witam chciałem zapytać jak tam mają wózkowi ( tak ogólnie kasa i praca )

Lobo

Dzięki za ODP. Domyslam się, ze chodzi o Anie. Życzę jej powodzenia w nowym miejscu :)

animka

Odchodzi jedna z wozkowych i niestety nie Agata

Lobo

Jestem dawnym pracownikiem i z ciekawości zapytam kto znowu odszedł?

bleble

Ostatno odchodza najlepsi pracownicy kazdy kto tam pracuje wie o kogo chodzi. Szkoda ale powodzenia

Zostaw opinię o MAJAMI Sp. z o.o. Sp. k. - Bełchatów

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MAJAMI Sp. z o.o. Sp. k.