PPHU Batis

• Poręby
  • Domiechowice
  • Myszaki
  • Dobiecin

3. Opinie o pracodawcach Bełchatów
  5. Opinie o PPHU Batis Sp. z o.o.

Opinie o PPHU Batis Bełchatów

Nie przegap nowości o PPHU Batis Sp. z o.o.!

PAN K

14.09.2026 13:00

dzień dobry Długo się zbierałem na wystawienie tej opinii ale wreszcie trzeba to zrobić niech każdy sobie przemyśli czy chce pracować (usunięte przez administratora) traktuje pracowników jak (usunięte przez administratora)byle tylko uciąć z wypłaty i żeby wyszło na jego a pracownikowi nawet nie potrafi zapewnić ciepła w zimę na magazynach oraz sklepach na wszystkich oddziałach jak i w sumie w na siedzibie w Bełchatowie każdy marznie ... Praca cały czas w chaosie aż do tego stopnia że co nie którzy boją się odezwać (usunięte przez administratora) Reklamacje totalne (usunięte przez administratora) długo okres rozpatrzenia(usunięte przez administratora) Myślicie dlaczego co chwila jest taka rotacja w Pracownikach ? bo niektórzy nie wytrzymują i odchodzą bo oczekuje bóg wie czego od pracownika a płaci jak płaci , jeszcze przez telefon cię (usunięte przez administratora)za byle co (usunięte przez administratora) Mógłbym tutaj się jeszcze więcej rozpisać ale już starczy na ten moment bo pewnie i tak kto ma zobaczyć tą opinie to zobaczy bo mogą również ją usunąć jak co nie które opinie Ale na google też opinia na poziomie 3,5 to jednak świadczy o nich bardzo źle i pamiętajcie że w dzisiejszych czasach jest takie prawo że Pracownik musi być dobrze traktowany (usunięte przez administratora) Nie dajcie się miejcie swój rozum . Powodzenia .

Kierowca Tir

08.01.2026 02:41

Ja w Batis pracuje na Tir i jestem zadowolony spedycja ogarnięta samochody zadbane widać że ktoś nad tym wszystkim chodzi.Czasami się czepiają ale głównie jak nie dbarz o samochód .Jedynie co mnie wkurza to wypełniane dokumentów karty drogowe,delegacje.Ale urocza pani w spedycji nie odpuści trzeba wypełniać. Kasa zawsze na czas. Wiem co to znaczy bo do dziś mam nieporozliczane z innych firm.Nie wiem jak jest na busach kto za nie odpowiada ale na Tir jest dobrze. Widać że się rozwijają. Pozdrawiam.
#KierowcaCe

Miró

14.01.2026 11:21

Z tego co wiem to oni na dokumentach TIR i tablicach nie jeżdżą... to skąd u Ciebie ten TIR?

już były

01.02.2026 18:52

to znaczy, że już się wszystko pozmieniało? już nie trzeba szefowi Zdzisławowi pieniędzy w gotówce oddawać? nie trzeba samemu napraw na warsztacie wykonywać? i na koniec jeszcze obiegówka jak za czasów transbudu.

05.07.2021 10:33

Czy PPHU Batis Sp. z o.o. organizuje swoim pracownikom szkolenia podnoszące ich kompetencje?

11.12.2025 18:59

A.mozna prosić jakiś przykład szkolenia czy podnoszenia kwalifikacji? Z perspektywy pracownika nie spotkałem się z takim czymś w waszej firmie

11.12.2025 19:03

A może więcej informacji dla publiki o obowiązkowym ppk w waszej firmie? Z faktów nie posiadacie każdy pracownik przy zatrudnieniu dostaje do podpisu dokument obowiązkowy, że rezygnuje z ppk innej opcji nie ma. Chyba że się mylę proszę mnie poprawić

11.12.2025 17:35

Na umowie najnizsza. Przełożony dzwoni i pospiesza. Ale na pytania kto płaci mandaty nabiera wody w usta. Pracownicy traktowani jak śmieci. Pełna odpowiedzialność materialna przy najniższej krajowej. Busy przeładowane prawie codziennie. Brak socjalu płatnych nadgodzin, prezes na nowego Mercedesa ma ale pracownikowi chociaż 100pln dać na święta to już brakło. Ogólnie nie polecam inradze uważać na przygody z tą firmą
#KierowcaKatB
S.Trucker

25.10.2025 19:53

Ja też nie narzekam kasa dobra zjazdy dość częste i wszystko na legalu jest ok .Dokupiły nowe XG tak że widać stękają ale inwestują .Minusy postawiły nową myjkę i trzeba myć na firmie .Polecam.
C+E Driver

09.10.2025 21:52

Jestem kierowcą ciężarówki w tej firmie około roku . Przychodząc tutaj Miałem wiele obaw słyszałem różne opinie od kierowców pracujących. Niektórzy narzekali ale cały czas ich widziałem że dalej pracują w tej firmie. Postanowiłem zaryzykować i się przyjąłem. Po roku mogę stwierdzić że firma jest okej Praca od poniedziałku do piątku a nawet w tygodniu można zjechać dwa trzy razy do domu przyjeżdżasz na bazę mają swoją myjkę warsztat nie trzeba stać samochodem po krzakach mają swoją spedycję jak spedytorem dobrze żyjesz To i na kraju Ponad 9 można wyciągnąć na rękę. Spedytorów mają trzech dwie dziewczyny i chłopaka chcesz zarobić idź do dziewczyn najgorsza ta mała ale dobrze u niej płacą Chcesz spokojnie żyć Idź do chłopaka Ja na razie nie zamierzam zmieniać bo pracowałem nie u jednego pracodawcy i widzę że nie jest źle kasa na czas samochody w miarę ogarnięte A i jak na sklep pójdziesz to dostaniesz co chcesz mechanika do swoich samochodów mają jednego ale za Żubra ogarnie Ci wszystko także pozdrawiam trzymajcie się Ja polecam
Sebastian

04.04.2025 20:21

Wystawiają 40 euro kary jeśli się spóźnisz z terminem płatności + odsetki
Xxx

12.12.2022 12:44

Brak słów

13.08.2022 13:09

Jak duże doświadczenie trzeba mieć, żeby pracować na Kierownik Oddziału w PPHU Batis Sp. z o.o.?

01.09.2022 20:25

zapraszamy do kontaktu, rozmowa kwalifikacyjna jest w tym przypadku niezbędna.
Sławomir

11.12.2022 05:05

Patrząc na kierownika sklepu nie trzeba mieć jakiejkolwiek wiedzy. Już nie ma po co tam iść od kiedy brak dwóch chłopaków ze sprzedaży.
stefan

05.10.2022 12:28

naprawa wykonana szybko kierownik naprawił w 10 min inny warsztat 2 dni nic nie zrobili vw śmiga
MarioBross

10.04.2022 20:17

Jeśli chodzi o firmę Batis ,to nie mam nic do zarzucenia jeśli chodzi o prace. Sam tam pracowałem i zawsze wszystko na czas. Odszedłem tam gdzie proponowali większe pieniądze. Tak to juz jest. Nie wiem jak teraz ale jeśli ktoś by chciał tam pracować ,jako były pracownik- polecam. Atmosfera spoko, nikt nikogo nie krytykuje i pomogą jak z czymś sobie nie radzisz.Oczywiscie jeśli są tam jeszcze stali pracownicy.
STEFAN PAŁAC

31.03.2022 17:07

PAN RAFAŁ P KIEROWNIK SERWISU SAMOCHODOWEGO BATIS PODSZEDŁ DO MOJEJ NAPRAWY Z PEŁNYM PROFESJONALIZMEM POLECAM ZNA SIE NA RZECZY SUPER.
Andrzej Choroszkiewicz

27.11.2021 08:39

Serwis opon. Umawia się człowiek na godzinę kilka dni wcześniej, zajeżdża dwie minuty przed czasem. Po 10 minutach czekania na obsługę przychodzi Pan i mówi że ma do skończenia koła w aucie.Obsługa nic, tylko ruszą ramionami ( pewnie właściciel) tego (usunięte przez administratora) Nie polecam. Nie wykonam tam żadnej usługi, a korzystałem często.

Oferty pracy - PPHU Batis Sp. z o.o.

Mechanik pojazdów osobowych

Kierowca kat. B

5500 - 7500 PLN / m

Luk

23.03.2021 21:05

Czytając niektóre, w większości negatywne opinie, zastanawiam się czy Wy w ogóle skończyliście jakąś szkołę, jakąkolwiek, choć by zawodówkę? Bo patrząc na błędy ortograficzne i sposób wypowiedzi, to najlepszą opcją dla Was jest siedzenie w domu i wpie....anie tynku ze ścian;)

22.01.2020 18:05

Wziąłeś udział w rekrutacji? Daj znać, jak wyglądał ten proces.

01.04.2020 17:37

Wszystko jest opisywana w jak by to była jedna z najlepszych firm w Bełchatowie ale nie stety to co się luźniej okazuje to już inna historia

29.03.2020 10:03

Kamil

31.03.2020 16:31

Witam , jutro mam jechac do nich na rozmowe do beluchatowa , rozmawialem z prezesem i nie poinformowal mnie o zadnym zagrozeniu odnosnie wirusa , skoro caly zaklad jest pod kwarantanna to moze przyjmowac interesantow? I czy to sprawdzone info ze sa zarazeni??

01.04.2020 17:32

Daj sobie spokój z tą informacją o koronawirus to bujda ale poszukaj sobie normalnej firmy nie warto
Jatoja

09.03.2020 07:36

Szef zawsze mówi prawdę w 50% Nie ma co wierzyć w ustalanie zasad pracy między pracownikiem a pracodawcą. Ogólnie nie polecam.
Gaba

20.01.2020 23:16

Czy ktoś może wypisać plusy i minusy firmy ?
Były

19.02.2020 19:30

Plusem........ więcej informacji nie posiadam A podstawy minus to brak szacunku do pracownika dramat nie polecam

08.10.2019 10:24

Czy Wigilia jest dniem wolnym od pracy w firmie Batis Sp. z o.o.? Jeśli nie, to jak to wygląda, są skrócone godziny pracy?

09.10.2019 16:43

Nie dla wszystkich jest to dzień wolny zależy gdzie się pracuje

30.10.2019 19:51

Można przeszkolenie to tylko teoria praktyki musisz nauczyć się sam jednak nie polecam
Olo

19.06.2019 21:34

Witam nie wiem jak można tak traktować swych pracowników i tyle lat prowadzić firmę, ktoś z Inspekcji Pracy powinien się przyjżeć dokładnie tym panom i zabrać im możliwość prowadzenia działalności gospodarczej

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w PPHU Batis?

Bolek

31.05.2019 07:34

Praca w tej firmie jest ok przez 2do3 miesięcy gdy panowie (Prezesi) robią dobre wrażenie a puzniej gdy już podpiszesz dłuższą umowę zaczyna się żeczywistosc. Szef ma zawsze rację choć by nie wiem jaką głupotę i ciemnote wciskał do tej głowy nie masz prawa się mię zgodzić stajesz się niewolnikiem
Ktoś

15.05.2019 12:10

Firma w Bełchatowie istnieje ponad 20 lat od czasu gdy (usunięte przez administratora)przejoł to przedsiębiorstwo nic dobrego o nich powiedzieć nie można
km

26.04.2019 15:42

Niestety firma nie wiem skąd bierze numery telefonów i spamuje... Dzwoniłam w zeszłym roku, prosiłam, żeby sobie mój numer skasowali. Skłamali, że to zrobią. Dzisiaj kolejna akcja promocyjna i oczywiście znowu sms. Mam wrażenie, że chyba cienko przędą, skoro do takich sposobów się uciekają.
Były

07.05.2019 21:17

Brak fachowców na warsztacie samochodowym, pracują tylko wymieniacze nie mechanicy właściciele to dwóch braci których ojciec mianował prezesami (usunięte przez administratora)

05.03.2019 17:46

Panowie prezesi powinni zmienić swoje postępowanie i szanować swoich pracowników kto pracuje w tej firmie wie o czym mowa
Olek

09.12.2018 19:53

Brak słów warsztat ciężarówek to kilku baranów jak kupisz piwko to się starają
Alicja

29.08.2018 11:06

@yoo, Twoja opinia o firmie Batis jest bardzo krótka i zawiera wyłącznie dwa zdania. W dodatku brakuje jej argumentów i odpowiednich uzasadnień. Niektórzy mogą ją uznać za niewiarygodną lub ocenić jako pomówienie. Czy mógłbyś rozwinąć swoją wypowiedź i napisać, co miałeś na myśli? Czy wcześniej byłeś zadowolony z tej pracy?

28.10.2018 19:10

Sądząc po twojej wypowiedzi musisz być z bliskiego otoczenia tych niby prezesów. Mają na swoim koncie kilka przegranych spraw sądowych wytoczonych przez byłych pracowników. może nieprawdę napisałem?????? A to co teraz wyprawiają na placu z skupem złomu Jelonek to też kłamstwo, poustawiane opony i skandaliczne zachowanie tych IDIOTÓW niby prezesów wszyscy którzy parkują auta ciężarowe na placu mają z nich ubaw .

Kontakt - PPHU Batis Sp. z o.o.

Przemysłowa 12 97-400 Bełchatów

Branża główna: Stacje paliw

Feliks

24.08.2018 21:32

Firma ma opinię dobrego pracodawcy. Jeśli ktoś tego nie zauważa i nie docenia to może lepiej zmienić ją?

28.10.2018 18:48

Dobry pracodawca ??????? Żart
Janek

15.06.2018 15:49

Czy zmieniło się coś w firmie na lepsze, ostatnio tak narzekaliście.

24.08.2018 21:38

Nic się nie zmieniło płacą kasę o czasie, a reszta to dno i traktują pracownika jak śmiecia

08.05.2018 10:51

Czy mógłby ktoś polecić firmę Batis Sp. z o.o. osobom szukającym prace? Jakieś mocne strony pracodawcy potrafilibyście wymienić?
Driver

24.08.2018 21:30

Nie nie nie nie nie!!!!!!!!!!!
km

15.06.2018 15:13

A mnie spamują sms-ami :( i nawet nie wiedzą, skąd mają mój nr tel. Nie mieszkam ani w Bełchatowie, ani w najbliższej okolicy...
Jawa

22.02.2018 13:02

Jadna wielka poraszka
Zabol

21.02.2018 10:24

Oczekiwania mają bardzo duże wszystko trzeba umiec a najniższą krajowom zarobic dadzo w ogloszeni niech to napisza
potencjalny

03.01.2018 21:50

nie wiem jak z pracą w tej firmie ale treść ogłoszenia związana z płacą a rozmowa o tym z panem prezesem to dwie różne rzeczy - najniższa krajowa
tępa strona mocy

05.11.2017 12:43

powiem tak , tragedia totalna , żenada, stek kłamstw przy rekrutacji, nie płacą tak jak sie u mawiasz, żałosne!!!!! końcówka tej firmy
jaśko

27.01.2017 08:32

JAKO połowa aut u nich to już E6 to jaka to komuna weź napisz coś więcej i konkretniej a nie tylko pierd... jakieś głupoty byle pitolić. Chce wiedzieć coś więcej a nie - określenia typu jelcze i komuna to mówią tyle samo o tobie. Napisz jakieś konkrety, że jak pójdę na rozmowę to będę wiedział o co pytać i na co patrzeć. Pluć każdy umie ale jakoś nic konkretnie.....
MiKi

25.05.2017 15:09

Joko ma rację Panie Jagusiak! nieładnie się podszywać!!!
stefan

02.05.2017 18:05

nie polecam, nie polecam, nie polecam!
Edward

30.01.2017 19:49

To jakieś totalne nieporozumienie. Tutaj człowieka nie traktuje się po ludzku, lecz jak potencjalnego złodzieja. Na temat p. prezesa, jego brata i taty - nie jestem nawet w stanie się wypowiadać. Po prostu szkoda słów w każdym calu!!!!
Joko

17.01.2017 19:43

Komuna jeszcze raz komuna Jelcz lepiej jeździ niż ich dafy. Klekoty syf szkoda słów to i tak że ktoś w tej niby firmie jeździ omijać z daleka....!!!
lejdis

17.09.2016 11:42

lipa koledzy totalna szkoda czasu. autka to rozklekotane dafy aż strach jechać usterek masa i nikt sie tym nie interesuje !!! a w kabinie taki syf że po nocy aż straszy he he . omijajcie z daleka tą firmę.
robol

30.06.2016 14:11

Ich ogłoszenie z wysokoscia pensji a rzeczywistość to dwie różne rzeczy

Zostaw merytoryczną opinię o PPHU Batis Sp. z o.o.