OPERARI

Warszawa

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 69 ocen.

OPERARI
3 69

Opinie o OPERARI

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie OPERARI

timo

przepraszam za bledy lecz problem mam z klawiatura a jeszcze jedno do wpisu wczesniejszego skoro wiekszosc to super fachowcy i nr 1 to czemu nie maja wlasnej firmy w polsce sa lepsi i gorsi szybsii wolniejsi lecz kazdy jedzie zarabiac bo skoro ja robie i widze ze o ten siedzi tam spi itd to co ja robie pracuje czy obserwuje oczywiscie pomijam tych co albo chleja nie robia i sa tylko statystami na budowie to i ja bym sie wkurwil na takiego pajaca mimo tego ze mnie tak szybko nie idzie (usunięte przez administratora) pozdrawiam

anonim

(usunięte przez administratora)

timo
@OPERARI 22.05.2018 12:10

witam jestem nowy na tej przepychance slow mam pytanko jak tam jest naprawde pracowalem na budowach jedna moge podac elb tunel pod elba chamburg malowalem konstrukcje stalowe bylo tam wiele polskich kolegow karzdy fachowiec w swojej dziedzinie ale kazdy byl pomocny drugiemu jesli ktos nie umialza dobrze czegos albo robil tylko nie wiedzial jak ulatwic sobie prace to pomagalismy sobie brygady 6 osobowe odrazu amryki nie zbudowali ja sie zgodze ze ktoj kto zna sie na robocie np szpachlowanie to powinien zarabiac wiecej ale jesli ma pomocnika i widzi ze daje gosc rade powinien mu pomuc w jakis sposob np dobre slowodo majstra a niestety my mamy tak a niech (usunięte przez administratora) robi a jak nie umi to niech spada ja jak malowalem mialem pomocnika ktory mi pomagal a wieie jaki jest dobry fachowiectaki ktory zrobic robote i przekaze swoje doswiadczenie uczac innych jesli nauczy a uczacy chce pracowac to po jakims czasie taka ekipa jest niezawodna bo oskarrzanie sie i slowne przepychanki to w preczkolu sa i powinny byc prosze o jakies info na temat tej firmy i czy ludzie sa ok czy po prostu maja w (usunięte przez administratora) innych moj e mail elcia 1801@gmail.com pozdrawiam wszystkich z forum i nie ma co sie spinac szkoda zdrowia i nerwow nie ma ludzi perfekcyjnych a ja wychodze z zalozenia ze zawsze wina jest po obydwuch stonach nie tylko po jednaj pozdrawiamwszystkich

pracuś

no to Rysiu R pojechałeś teraz szkoda tylko, że nie dopisałeś jak po wyrzuceniu cie z budowy wszedł szef niemiecki i sprawdził twoje partactwa, dlaczego tez nie napisałeś , że Operari dostało za twoje prace karę 7.000 € po twoim wyjeździe i ty człowieczku masz czelnośc wypisywać tu te oszczerstwa wstyd to mało powiedziane... i ty gnido masz czelność pisać tu o P Ani czy szefowej , na szczęście byłem też i widziałem co się działo i z chęcią piszę się na zeznania, firma może na mnie liczyć jeśli sprawa się odbędzie . takiej (usunięte przez administratora) jak ty dawno nie spotkałem aż brzydzę się nazwać cie po imieniu

ekipa

ooo gruboooo hahahhahahaaha dobre dalej dalej rysio pysio rzuć coś jeszcze :) ona na pewno się ucieszy

Ekipa z Niemiec

Rysik rozmysl czy jak Ci tam teraz najlepsze szefową poinformowana będziesz lżejszy o 7.000 eu hahaha i nawet Ziobro Ci nie pomoże na to są paragrafy i tak pisałem a ty się dałeś wpuścić co nerwy biorą że prawda wyszła na jaw..dobre ... spotkamy się na pewno bo szefową podała sprawę tam gdzie twoje miejsce nawet Niemiec napisał opinię o Tb bo nam mówił tu marna istoto ludzka o ile nie obrażam ludzi....trzymaj się ramy. Już niedlugo w realu ponownie się widzimy

ekipa

ty dalej nie wiesz z kim piszesz.... brnij brnij dalej …. :)

anonim

(usunięte przez administratora)

Pracuś

A to teraz jestem Emilia pomyśl z kim piszesz głombie....

anonim

(usunięte przez administratora)

anty rysio

znowu cie poniosło??? zmniejsz dawki rysiu bo to nie jest śmieszne i pamiętaj my bd świadkami wszyscy już uzgodniliśmy, aaaaaa i ciekawe czy za transport do prokuratury ci zapłacą , chyba nnie, bo słyszeliśmy że niedługo tam podjedziesz my tez niestety jesteś załosny mały robaczek co walczy z całym złym swiatem… hahahahaha prawda jest jedna wiesz jaka i żałosne twoje ubliżanie nam wszystkim tylko cie pogrąża , spotkam się na pewno z tobą , załosny jesteś ale to już było widać po 1 dniu pracy z toba a w ostatnim rzucając robotę i maszerując do mieszkania pokazałeś na co cie stać, my też mamy dużo do powiedzenia w tej sprawie - dalej pracujący ci źli koledzy z budowy....

OPERARI

WITAM NINIEJSZYM ODPOWIADAM NA WYSSANE Z PALCA BZDURY, PANA O PSEUDO "PRZESTROGA, ANONYMOUS, BYŁY " JEDNOCZEŚNIE INFORMUJĄC, ŻE SPRAWA ZOSTAŁA ZGŁOSZONA I JAK TYLKO OTRZYMAMY IP KOMPUTERA I DANE PANA/PANÓW „PRAWDOMÓWNEGO/YCH” BĘDZIEMY WYSTĘPOWAC W SĄDZIE O ODSZKODOWANIE ZA POMÓWIENIA I UJAWNIENIE NAZWISKA/NAZWISK ZGODNIE Z ART 212 KK ORAZ USTAWIE DLA CHCĄCYCH WYJECHAĆ DO PRACY ZA POŚREDNICTWEM OPERARI: 1- porównaj ofertę z internetu z umową (ja tego nie zrobiłem)zobaczysz wielką różnicę- Nie podpisuj. OFERTA W INTERNECIE JEST IDENTYCZNA Z UMOWA I WARUNKAMI , WYJĄTKI STANOWIĄ OSOBY, KTÓ®E PODAJĄC SIĘ ZA FACHOWCÓW , NA MIEJSCU OKAZUJĄ SIĘ POMOCNIKAMI I RZECZ JASNA MUSIMY ZMIENIĆ STAWKI, GDYZ FACHOWIEC NIE BD PRACOWAŁ ZA IDENTYCZNE PIENIĄDZE Z POMOCNIKIEM 2-wszelkie obiecane pieniądze po za umową - SĄ NIE REALNE- nie wierz w żadne obietnice po za tymi co są na umowie- czyli +- cztery tysiące złoty na miesiąc Netto. Tak że każdy dobry fachowiec zarobi tyle w polsce, bez kosztów dojazdu , podwyższonego wyżywienia. , bo wtedy na czysto wyjdziesz max 3 tys złoty. To jest stawka dla inwalidy nie fachowca . Nie wierzysz podpisz umowę jedź tam i sam się przekonasz WSZELKIE OBIECANE PIENIĄDZE PRACOWNICY OTRZYMUJĄ ZGODNIE Z UMOWA NA KTÓREJ JEST WSPOMNIANE PRZEZ PANA 4000 PLN NETTO JAKO PODSTAWA, PLUS DIETY I NADGODZINY ( W GRANICACH 14-18€ NETTO ZA KAŻDĄ NADGODZINĘ W ZALEŻNOŚCI OD STANOWISKA.) KTÓRE WYPŁACANE SĄ ZAZWYCZAJ TYGODNIOWO W GOTÓWCE P>S jak będziesz jechał weź zabezpiecz sobie pieniądze na powrót abyś auta na sznurku po autostradzie nie ciągnął, bo to karane. WIEKSZOŚĆ PRACODAWCÓW NIE PŁACI ZA DOJAZDY Z DOMU DO PRACY, MY NATOMIAST ZAPEWNIAMY TRANSPORT LUB EKWIWALENT ZA UZYWANIE WŁASNEGO AUTA. JEŚLI WRACAŁ PAN DO POLSKI, KTÓRE SIĘ ZEPSUŁO I ŻĄDA PAN ZA TO PIENIEDZY , TO PRZEPRASZAM, ALE ŻADEN PRACODAWCA NIE WYPŁACA PRACOWNIKOWI PIENIĘDZY JEŚLI MA ZEPSUTY SAMOCHÓD I MUSI NAPRAWIĆ. SAMA BYM TAK CHCIAŁA , ZAPEWNE I WIĘKSZOŚĆ NASZYCH PRACOWNIKÓW pozdrawiam wszystkich naiwnych, ja też do nich się zaliczam NASI PRACOWNICY, OCZYWIŚCIE CI RZETELNI, KTÓRZY PRACUJĄ LUB ZAKOŃCZYLI PRACĘ NIE SĄ NAIWNIAKAMI I PROSZĘ ABY PAN NIE OBRAŻAŁ NIKOGO. WIDZĘ WIELKA POTRZEBĘ U PANA DOGRYZIENIA KOMUŚ, WIDAĆ ZOSTAŁ PAN ZWOLNIONY LUB COŚ PRZESKROBAŁ. DLA MNIE CZŁOWIEK, KTÓRY SIEDZĄC W DOMOWYM ZACISZU PISZE OSZUSTWA NA TEMAT INNYCH NIE PODPISUJĄC SIĘ NAWET JEST JAK TU KTOŚ WCZEŚNIEJ UJĄŁ TCHÓRZEM I OSOBA NIEUCZCIWĄ . Z TAKIMI LUDŹMI DALSZA MOJA POLEMIKA TO JAK WALENIE GŁOWA W MUR… ZAPEWNE DROGI „ODWAŻNY CZŁOWIEKU ZZA MONITORA „ NIEBAWEM SPOTKAMY SIĘ W MNIEJ MIŁYCH OKOLICZNOŚCIACH. ŻEGNAM OPERARI E.R.

Operari
@Adam 26.05.2018 07:19

DZIĘKUJĘ. TYMI KLAMLIWYMI WPISAMI NA PRAWDĘ NIE ZROBI NAM ZŁEJ OPINII WYŁĄCZNIE DAJE ŚWIADECTWO O SOBIE. WSZYSTKO BĘDZIE MIAŁO FINAŁ W SĄDZIE. OCZYWIŚCIE SKORZYSTAM Z PANÓW POMOCY. TJ OSTATNI WPIS OPERARI ZGODNIE Z ZALECENIEM ADWOKATA CZEKAM AŻ POWPISUJE TU DALSZE KŁAMSTWA NA TEMA NASZ I PRACOWNIKÓW. PANÓW PROSZĘ JUŻ O NIE PISANIE NIE ZNIŻANIE SIĘ DO POZIOMU BEŁKOTU. TO NIC NIE DA. TAKIE CZASY ZE KAŻDY PISZE CO CHCE A POTEM DZIWI SIĘ Z KONSEKWENCJI. JUŻ KILKU SIĘ ZDZIWIŁO. POZDRAWIAM.

anonim

(usunięte przez administratora)

Adam

Podaj nr tel zadzwonię od razu ja i chłopaki którzy mają po 17.50 euro netto i trzymam Cię za słowo nie musi być przez megafony może być tu gdzie oszukujesz ludzi robisz z firmy a tym samym z nas kretynów ublizasz naszej pracy i ludziom tu pracującym.czekam na twój nr tel i imię wystarczy. Zadzwonię na pewno i nie tylko ja ale i chłopaki z Wuppertal. Nie mam po co kłamać bo jakby było źle to powiedziałbym jest źle spakował rzeczy i pojechał do innej roboty. Kto naiwny Ci uwierzy ja przed wyjazdem też czytałem opinie ale Niemcy to nie koniec świata i zaryzykowalem. I tak mija kolejny miesiąc.. także koleś kto ma trochę oleju we łbie sam sprawdzi wiarygodność oferty a nie złośliwe wymyślanie aby tylko dowalic firmie a tym samym nam ludziom tu pracującym. Zgorzknialy były pracownik o ile pracownik... czekam na twój numer chyba że stchorzysz...

Michu

Jak najbardziej polecam współpracę z Operari. Pracujemy obecnie w Wuppertal. Michał Jaworski i brygada

Janusz

Nazywma się Janusz K… ( dla chętnych mogę podac imeil odp na pytania jakby co) Byłem pracownikiem tej firmy kilkukrotnie, pierwszy raz pojechałe do francji było w porządku kwatera czysta ok, potem byłem w niemieczech, tam z kwaterą było ciu gorzej bo w 3 spaliśmy w jednym pokoju ale jedziemy do pracy a nie na wypoczynek , podstawowe wymogi były spełnione ludzie w ekipie w miare, ostatnio pojechałem do niemiec znowu , pensjonat ok , ale ludzie ch… warci okradl nas współpracownik lipa totalna i co , zostaliśmy bez niczego pomogła nam pani A z biura , szefowa wypłaciła za złodzieja ukradzioną kase i tak jak widze co wy tu wypisujecie to splunąć na was szkoda śliny, opisujecie jak to źle , a sami nie byliście w porządku, ja z czystym sumieniem firme moge polecic , załózcie sami firmy, i zycze wszystkim super pracowników, te pijackie mordy każdego dnia opuchniete , ten niby utrzymany porządek na kwaterze , ale wymagać kazdy potrafi. Wróciliśmy bo koniec roboty i jak dadzą mi inną ofertę jade U niemca ukradli narzędzia a reszta przez to tylko musiała sie wstydzić ze polaczki to (usunięte przez administratora) powiem tak sami sracie we własne gniazdo to potem nie dziwić się , że zostajecie z niczym, bez pracy i z niewypłacona całą pensją. Możecie sobie pisać co chcecie bo zaraz te złośliwości pewnie sie ukażą ale ja mam to w (usunięte przez administratora) jestem w porządku i tego wymagam od pracodawcy jak on nie będzie w porzadku jest prawo mozna ich pozwać . dziwne że nie ma tu osoby, któ®a sie podpisze i będzie brac odpowiedzialnośc za wpis. Ja polecam firmę góry złota nie zarobisz ale masz co miesiąc wypłate a diety i nadgodziny bierzesz do łapy co tydzień , jak komu nie pasuje niech szuka innego zajęcia a nie użala sie nad światem. Z czystym sumoeniem polecam ja i mój kolega Janusz K i Andrzej ze Śląska

Sławek z ekipy w Stuttgart
@Janusz 12.04.2018 16:44

i ja również polecam tą firmę , pracowałem 4 mce zjechałem teraz na mc urlopu, komunia itd., nigdy nie było problemu z płatnością, przelewy na czas , tygodniowo nadgodziny do ręki na czas, mieszkanie nie mam zastrzezeń, dodatkowo pani Ania bardzo pomocna w załatwieniu spraw bieżących, nie pozwolę pisać głupot bo widzę że tu niezłe ziółka pracowały i piszą aby się odegrać. ja polecam jak najbardziej prace w tej firmie.

pogromca bandy piusa

czytam to tylko dlatego , że jest na górze najświeższych opinii od razu uprzedzam nie łaczy mnie nic z pracownikami piszącymi tu opinie ani firmą ludzie co z wami się dzieje , kilka słów do szefow firmy - po co tu panswo piszecie kiedyś to noga , d..pa, brama i tak się załatwiało delikwenta działającego na niekorzyść firmy, za dobrze mają i w d..ch się poprzewracało a teraz do piszących, - moim zdaniem zwykłe cioty, piszą, płaczą może jeszcze tyłek podetrzeć? co? jak firma winna idzie się do sądu a nie tchórze wypisują a boją się podpisać, człowiek piszący prawde pokazuje twarz tak jest honorowo, ale widzę że lepiej oczerniać siedząc za ekranem w domowym zaciszu i dowalić ... ale czy zawsze samemu się było w porządku?? to przyznać mogą tylko honorowi ludzie... (usunięte przez administratora) nigdy tego nie zrobią i jeszcze będą chcieli utopić innych w łyzce wody , włos się jeży na głowie , nie ma już prawdziwych mężczyzn tylko wypłakujące się troki od kaleson na forach internetowych i jeszcze jedno jak takiś fachowiec to po co się tu wypłakujesz znajdziesz inną lepszą robotę... ale jak pisałem co tu się spodziewać po mięczakach ... to forum w ogóle dziwne skoro nikt nie sprawdza czy piszący tutaj piszą prawdę , pomyślcie o tym administratorzy portalu... warte przemyślenia,

anonim

(usunięte przez administratora)

Operai

jeszcze ja tu dopiszę... bo mnie krew zalewa , Panu S. stawka uległa zmianie tylko szkoda, że pan nie napisał dlaczego, mieliście mieć po 14€ /h netto ale na miejscu okazało się, że pan jest tylko pomocnikiem nie fachowcem, sam pan zgodził się na ,mniejsze stawki chcąc się przyuczyć , ja wyprosiłam u klienta abyście zostali , a firma straciła na kontrakcie więc proszę mi tu nie wypisywać głupot, jak ktoś kłamie że jest fachowcem a potem się okazuje coś innego ... ciekawe, który z fachowców w danym zawodzie zgodziłby się pracować z panem za taką samą stawkę? stawki osób , które konkretnie piszą i mówią co potrafią , czego nie NIGDY nie ulagają zmianie A ( a to zapomniał pan już, że pobrał kasę w gotówce na miejscu) zapraszam do biura mam pana potwierdzenie odbioru.. ludzie opamiętajcie się ...

anonim

(usunięte przez administratora)

anonymus

"myślom" hahahahaha ja myślem że kłamiesz , bo jak nie podpisałbyś się kolego hahahaha ale jazda współczuję firmie takich myślicieli, pracowałem z różnymi ale takie barachło... szkoda strzępić jęzora

Operar

Jakoś ostatnio mało wpisów na tym forum… cisza… Nie dziwne - osoba , która wpisywała szkalujące opinie właśnie otrzymała wyrok prawomocny. Panie …… skoro potrafił pan tak umiejętnie lawirować wpisując złe opinie , dlaczego pan teraz nie wstawi kopii wyroku sadowego i apelacyjnego??? Nam robic tego nie wolno, ale Pan? Proszę równie dobrze pamiętać o warunkach wyroku, wpłata zasądzonej panu grzywny dla nas na Hospicjum Dziecięce w Otwocku, 3 reklamy w gazecie stołecznej i ogólnopolskiej z przeprosinami oraz pismo do administratora tego forum odnośnie skasowania szkalujących wpisów o złej firmie Operari…. Skoro narobiło się smrodu trzeba teraz oczyścić powietrze… ma pan terminy , a nasza firma skrzętnie będzie ich pilnować . Dodatkowo proszę pamiętać również o zasądzonej od pana drugiej grzywnie i zwrocie kosztów za kradzież narzędzi kontrahenta… a także sprostowania na tym forum pana wpisów odnośnie zjazdu do Pl i nagłej pana niby choroby ect ect… w przyrodzie nic nie ginie…. Jak już kiedyś pisałam mamy jeszcze 2 takich delikwentów z niecierpliwością czekamy na sprawy . jesteśmy dorosłymi ludźmi i każdy odpowiada za swoje postępowania… pozdrawiam czytających. Anka

anonim

(usunięte przez administratora)

Berty
@izka 02.02.2018 21:38

Ciekawe kiedy firma się tak nazywała...

Feliks

Czy dowiem się coś więcej o agencji? Chciałbym z nimi pracować.

Julcia
@Gienek 11.01.2018 23:33

żaden Gienek z moim męzem nie był więc widocznie tchórz, bo tylko tchórze się chowają za fałszywymi nikami, oszukał cie ktoś miej tą odwagę podpisac się , a ja mam dowody w postaci nagrań więc skończ tchórzu pisać , taki jesteś mądry jak w Niemczech, gdzie robiłeś co robiłeś? zobaczymy jak będzie jak nagranie puszczę w biurze firmy i w sądzie, gdzie masz sprawy, nie oczekuję mądrej odp od ciebie wiec zaprzestań pisania bzdur.

anonim

(usunięte przez administratora)

Anna

domniemam pan Paweł Piekut i Piotr Krawczyk, wasze wynagrodzenia wyszły , rzeczywiście z opóźnieniem, gdyż czekaliśmy na protokół z Niemiec, szkoda tylko, że nie opisaliście, jak nie zapłacono nam za waszą pracę za 2 tygodnie , gdyż wg wykazu prac, które mieliście wykonać wykonano 20 % , a od nas stawki otrzymaliście całe, więc widać kto jest na tym stratny, jeśli pan ma inne zdanie, proszę są sądy z chęcią się spotkamy i przekażemy protokół , Niemcy mieli dość obijania się i dlatego nakazali nam was natychmiast zabrać do Pl, czyż nie tak było??? ale cóż lepiej siedzieć przed komputerem, oczerniać firmę , bo panu się należy, należy i otrzymał pan wraz z odsetkami za 8 dni zwłoki... szkoda słów... jeśli pan ma inne zdanie są sądy z chęcią się spotkamy..

Adas

Felix jak najdalej od tej firmy się trzymaj.

Niemiec
@Adas 18.12.2017 10:41

Dokładnie prawnika już załatwiłem wszyscy chorzy niby tak się tłumacza

anonim

(usunięte przez administratora)

Witold

widzę chłopie, że to hejt , po pierwsze podpisz się , po drugie pracowałem tu i nie ma żadnej kobiety o imieniu, które wpisałeś, po trzecie śmieszny jesteś wpisując jednego dnia wiele wpisów hejtujących, dla mnie jesteś niewiarygodny, sorki ale oszustem = anonymus, który boi się podpisać

elektro-men

Dzień dobry Czytałem te komentarze na tym forum i powiem zatkało mnie , z większością pracowników pracowałemi trochę inaczej się ma to do tego jak tu piszą , ale nie obchodzi mnie to. Chciałem podziękować pani szefowej za wypłacenie całości należności Ja pracowałem z innymi w Hajdelbergu Na początku lipca okazało się , ze kontrahent firmy Operari ma problemy i jest niewypłacalny musieliśmy wrócić do domu. Okazało się tez że wisi kase firmie i chyba nie ma zamiaru zapłacić , szefowa jak to własciciel każdej firmy powinien zrobić (a robią inaczej każdy to wie) wywiązała sie ze wszystkiego, zaproponowała nam urlop płatny, mimo, że sie nam nie należał tylko kilka dni, ja skorzystałem i do 11 sierpnia byłem na urlopie. Szefowa zapłaciła nam w ratach z innych wpływów jak mówiła. Wczoraj otrzymałem cała resztę, pomimo, że firma dalej nie otrzymała z Nimeiec kasy,. Co mogę powiedzieć dziękuję , bo w dzisiejszych czasach jak sie słyszy o przekrętach, firmach co nie wypłacają to niewiadomo. Nie piszę tego by wychwalać firmę , po prostu zachowała się w porządku. Dlatego też polecam pracę tutaj we Firmie bo widzę że jak ja byłem w porzondku dla nich oni dla mnie też. Niejeden z którym byłem tam miał komornika albo jakieś problemy oni pomagali i pani Ania i pan Tomek, ale jak ktoś pił, uciekał, kradł i robił inne dziwactwa to nie dziwne że teraz wypisuje bzdury na tym opiniowym forum. Ja dziękuje za wszystko. Elektryk z Hajdelbergu

John

tak, proszę kolejnego oszukanego niech się łaskawie przedstawi :) następny , który wypłakuje się na forum nie mając ja się nawet przedstawić i napisać jak go oszukali dobre, sami prawilni , a tu sami oszuści, ale nieźle

Andrzej i chłopaki z południa Niemiec
@Kolejny-Oszukany 05.09.2017 20:21

co ty pieprzysz człowieku? pracuję w Operari i jakoś jest normalnie. weź się do roboty, a nie walisz kłamstwa. żeby ie było nie pracuję sam, pracujemy ekipą do grudnia tu będziemy, po co mącisz? co ci niby tak naoszukiwali? u nas tez osoby się wymieniają bo niejeden cwaniaczek był z nami okradł nas i uciekł, na szczęście firma oddała za niego kase i swieciła oczami przed Niemcami, tacy są nasi rodacy swój swojego utopił by w łyzce wody, taka prawda, wiec buraku przedstaw się to będziesz wiarygodny. takie pierdoły to swojej starej gadaj a nie nam , przedstaw się jeszcze raz mówie

Julita

@Polonus - jestem redaktorką serwisu GoWork.pl, moim zadaniem jest dbanie o to, aby na forum pojawiały się merytoryczne i rzetelne wpisy, które będą pomocne dla osób, które są w trakcie poszukiwania pracy. Jakie są Twoje doświadczenia związane z OPERARI? Czy jesteś tam zatrudniony? Jakie są oferowane przez pracodawcę warunki pracy?

Polonus
@Julita 01.09.2017 14:08

Rzetelne? U was? Właśnie widać. Nie sprawdzacie wiarygodności wpisów nakrecacie fale hejtu. Proszę pani administratorko proszę się nie ośmieszać wogole o to nie dacie aby było pisane rzetelnie i prawdę. Zróbcie rejestrację to wtedy każdy bd pisał prawdę a nie to co teraz to śmiech na sali.

anonim

(usunięte przez administratora)

Polonus

Napisz tam zadzwoń to się dowiesz na każde stanowisko jest inne warunki pewnie ale chyba nie dla kobitek czuje tu fejka

oszukany

Pisze pani do każdego "ucieczka, ucieczka", widać że traktujecie ludzi jak skazanych na obóz pracy. Dziwicie się że każdy kto ma "olej w głowie" zjeżdża do Polski , widząc że tylko nabija kabzę takim oszustom ? W ogłoszeniach gwarantujecie dobrowolne nadgodziny dodatkowo płatne, a później spychacie odpowiedzialność na Niemca, żenada, dobrze wiecie że nikt by nie pojechał do pracy tylko za te wasze 5 tys. zł. Żerujecie na ludziach. A co do zapisów o karach w umowie , to może pani sobie pewną część ciała podetrzeć taką umową która jest niezgodna z polskim prawem. Według prawa pracownik musi dostać wynagrodzeni, a ewentualne kary za szkody wyrządzone przez pracownika powinny być dochodzone w trybie osobnym. Nie jesteście komornikiem żeby zatrzymywać czyjeś wynagrodzenie. Ale po wyroku sądowym oddacie wszystko, łącznie z odsetkami. Oszukany i na pewno nie DawidK P.S. Zwracam się do wszystkich oszukanych: Zgłaszajcie sprawy do Państwowej Inspekcji Pracy, oraz do Prokuratury, to nic was nie kosztuje, a pomoże odzyskać kasę za swoją pracę, oraz na pewno ukróci działalność takich pasożytniczych firm, które zarabiają na ludzkiej krzywdzie.

Kolejny-Oszukany
@oszukany 15.07.2017 19:26

Witam,ja rowniez zostalem oszukany,z tego co wiem to oszukanych zostalo wiecej osob,rowniez chce skierowac sprawe do sadu.Mozesz mi podac jakies namiary na siebie???

Bartłomiej k

Witam Panią anie pani Ania na początku wporzadku a jak przychodzi co do czego potrafi pokazać klasę Pan Tomek hmm potrafił mi powiedzieć że nie ściągnie ludzi z autem (musiałem się bujal pociągami autobusami) pod względem że nie ściągnie ludzi dopóki szef z Niemiec nie będzie mi płacił normalnie to wtedy ściągnie ludzi mam na to telefonicznie nagranie. Pani Ania napisałaze dostała jakiś mandat za sprzątanie gdzie ja mam dokument z tego hotelu że jest wszystko w porządku i że firma za ten hotel nie zapłaciła i nie mogłem nawet swoich rzeczy wyciągnąć z hotelu.wyplata niby miała być 10 pani Ania przez dwa dni mówiła mi że pieniądze wyszły a ostatniego dnia okazało się że firma nie ma kodów do przelewu więc hyh nagrania na to wszystko mam nawet pani Ania się przedstawiła mi na którymś więc nie są sciemnione i mogę to każdemu udostępnić. I mi pierw mówi że nie umie mówić po niemiecku ok rozumiem a jak się zwolniła (mam nagranie) jak mówi że z kaiem może się tak to imię pisze (Niemiec który był moimszefem na budowie) nagle rozmawiała że pijemy i wogole a jak do niego zadzwoniłem to się zdziwił pff nie polecam poprostu. I jak wypowiedziałem umowę to nagle jestem pseudo pracownikiem dziękuję dobranoc

Anka
@DawidK 15.07.2017 17:15

oczywiście....

Bartek

Już jest dawno po 10kodow do przelewów wam dalej brakło?

Bartek

Nie dostałem za to pieniędzy brakuje mi 350e i wypłaty od was za resztę miesiąca...

Anka
@Bartek 15.07.2017 12:58

Panie Bartku , nadgodziny płacą Niemcy, nie my, natomiast za te kilka dni Pana pracy wynagrodzenie wstrzymane za ucieczkę zgodnie z regulaminem pracy i wynagradzania, jaki pan zaakceptował i podpisał umowę z firmą, nie mam nic więcej do dodania, resztę proszę uzgadniać z szefową , tamci tak stwierdziłam, że byli pijani ale po kilku h odjazdu od was, jak zjechali nie chcąc z wami pracować w ekipie , powiedzieli również dlaczego taką podjęli decyzję , jak dzwoniłam do nich byli już po sptk z wami, także ...

Bartek

Pani ani mam nagranie jak rozmawiamy o tym i jak pani stwierdza że oni są pijani i nie da się z nimi dogadać. Przyznaję mi pani rację i mówi że jestem wporzadku. Brak słów...

Anka

Pani E , zostałam szefową , może jakaś podwyżka???? :), a może Tomka nie ma i też jest szefową ... dobre, miłego weekendu wszystkim, pan złamał regulamin, to niestety ale wpływu nie będzie za tydzień pracy, kara finansowa, wszystko jest w umowie , jeśli jest zwolnienie dyscyplinarne ... kończę to bez sensowne odbijanie piłeczki, wszystko się okaże niebawem :)

kolo P
@Anka 14.07.2017 20:35

taaa dawid powinien zmniejszyć to co bierze o połowe

oszukany

tylko szkoda że wypłaty na konto do tej pory nie ma a powinna być do 10 , a tak na marginesie to wydaje mi się że p. Ania i pani szefowa to jedna i ta sama osoba ale to dowiemy się na sprawie sadowej o której będę informował opinie publiczna na bieżąco . pozdrawiam i to już naprawdę ostatni wpis napisałem prawdę jak się z firmy operari czują obrażeni to proszę zgłosić mnie na policję , może szybciej wezmą wam się za tyłki bo ja dopiero zbieram dokumentację i listę osób poszkodowanych przez operari, ale już wkrótce się zobaczymy na żywo z panią właścicielką

Zostaw opinię o OPERARI - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie OPERARI