OPERARI

Warszawa

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 67 ocen.

Opinie o OPERARI

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie OPERARI

Janusz

Nazywma się Janusz K… ( dla chętnych mogę podac imeil odp na pytania jakby co) Byłem pracownikiem tej firmy kilkukrotnie, pierwszy raz pojechałe do francji było w porządku kwatera czysta ok, potem byłem w niemieczech, tam z kwaterą było ciu gorzej bo w 3 spaliśmy w jednym pokoju ale jedziemy do pracy a nie na wypoczynek , podstawowe wymogi były spełnione ludzie w ekipie w miare, ostatnio pojechałem do niemiec znowu , pensjonat ok , ale ludzie ch… warci okradl nas współpracownik lipa totalna i co , zostaliśmy bez niczego pomogła nam pani A z biura , szefowa wypłaciła za złodzieja ukradzioną kase i tak jak widze co wy tu wypisujecie to splunąć na was szkoda śliny, opisujecie jak to źle , a sami nie byliście w porządku, ja z czystym sumieniem firme moge polecic , załózcie sami firmy, i zycze wszystkim super pracowników, te pijackie mordy każdego dnia opuchniete , ten niby utrzymany porządek na kwaterze , ale wymagać kazdy potrafi. Wróciliśmy bo koniec roboty i jak dadzą mi inną ofertę jade U niemca ukradli narzędzia a reszta przez to tylko musiała sie wstydzić ze polaczki to (usunięte przez administratora) powiem tak sami sracie we własne gniazdo to potem nie dziwić się , że zostajecie z niczym, bez pracy i z niewypłacona całą pensją. Możecie sobie pisać co chcecie bo zaraz te złośliwości pewnie sie ukażą ale ja mam to w (usunięte przez administratora) jestem w porządku i tego wymagam od pracodawcy jak on nie będzie w porzadku jest prawo mozna ich pozwać . dziwne że nie ma tu osoby, któ®a sie podpisze i będzie brac odpowiedzialnośc za wpis. Ja polecam firmę góry złota nie zarobisz ale masz co miesiąc wypłate a diety i nadgodziny bierzesz do łapy co tydzień , jak komu nie pasuje niech szuka innego zajęcia a nie użala sie nad światem. Z czystym sumoeniem polecam ja i mój kolega Janusz K i Andrzej ze Śląska

Janusz
@Irek1 22.04.2018 18:24

u nas nie było problemu, nadgodziny tygodniówo, pozatym wypłacili nam to co okradł nas kolega z pokoju, dla mnie w porządku ludziom nigdy nie dogodzi a kij ma dwa konce zawsze , z naszom ekipom też był (usunięte przez administratora) a potem to on tu też pisał , każdy musi sam zobaczyć Niemcy w końcu to nie koniec świata, u nas wszystko było na czas , dobre mieszkanie internet

pogromca bandy piusa

czytam to tylko dlatego , że jest na górze najświeższych opinii od razu uprzedzam nie łaczy mnie nic z pracownikami piszącymi tu opinie ani firmą ludzie co z wami się dzieje , kilka słów do szefow firmy - po co tu panswo piszecie kiedyś to noga , d..pa, brama i tak się załatwiało delikwenta działającego na niekorzyść firmy, za dobrze mają i w d..ch się poprzewracało a teraz do piszących, - moim zdaniem zwykłe cioty, piszą, płaczą może jeszcze tyłek podetrzeć? co? jak firma winna idzie się do sądu a nie tchórze wypisują a boją się podpisać, człowiek piszący prawde pokazuje twarz tak jest honorowo, ale widzę że lepiej oczerniać siedząc za ekranem w domowym zaciszu i dowalić ... ale czy zawsze samemu się było w porządku?? to przyznać mogą tylko honorowi ludzie... (usunięte przez administratora) nigdy tego nie zrobią i jeszcze będą chcieli utopić innych w łyzce wody , włos się jeży na głowie , nie ma już prawdziwych mężczyzn tylko wypłakujące się troki od kaleson na forach internetowych i jeszcze jedno jak takiś fachowiec to po co się tu wypłakujesz znajdziesz inną lepszą robotę... ale jak pisałem co tu się spodziewać po mięczakach ... to forum w ogóle dziwne skoro nikt nie sprawdza czy piszący tutaj piszą prawdę , pomyślcie o tym administratorzy portalu... warte przemyślenia,

anonim

(usunięte przez administratora)

Operai

jeszcze ja tu dopiszę... bo mnie krew zalewa , Panu S. stawka uległa zmianie tylko szkoda, że pan nie napisał dlaczego, mieliście mieć po 14€ /h netto ale na miejscu okazało się, że pan jest tylko pomocnikiem nie fachowcem, sam pan zgodził się na ,mniejsze stawki chcąc się przyuczyć , ja wyprosiłam u klienta abyście zostali , a firma straciła na kontrakcie więc proszę mi tu nie wypisywać głupot, jak ktoś kłamie że jest fachowcem a potem się okazuje coś innego ... ciekawe, który z fachowców w danym zawodzie zgodziłby się pracować z panem za taką samą stawkę? stawki osób , które konkretnie piszą i mówią co potrafią , czego nie NIGDY nie ulagają zmianie A ( a to zapomniał pan już, że pobrał kasę w gotówce na miejscu) zapraszam do biura mam pana potwierdzenie odbioru.. ludzie opamiętajcie się ...

anonim

(usunięte przez administratora)

anonymus

"myślom" hahahahaha ja myślem że kłamiesz , bo jak nie podpisałbyś się kolego hahahaha ale jazda współczuję firmie takich myślicieli, pracowałem z różnymi ale takie barachło... szkoda strzępić jęzora

Operar

Jakoś ostatnio mało wpisów na tym forum… cisza… Nie dziwne - osoba , która wpisywała szkalujące opinie właśnie otrzymała wyrok prawomocny. Panie …… skoro potrafił pan tak umiejętnie lawirować wpisując złe opinie , dlaczego pan teraz nie wstawi kopii wyroku sadowego i apelacyjnego??? Nam robic tego nie wolno, ale Pan? Proszę równie dobrze pamiętać o warunkach wyroku, wpłata zasądzonej panu grzywny dla nas na Hospicjum Dziecięce w Otwocku, 3 reklamy w gazecie stołecznej i ogólnopolskiej z przeprosinami oraz pismo do administratora tego forum odnośnie skasowania szkalujących wpisów o złej firmie Operari…. Skoro narobiło się smrodu trzeba teraz oczyścić powietrze… ma pan terminy , a nasza firma skrzętnie będzie ich pilnować . Dodatkowo proszę pamiętać również o zasądzonej od pana drugiej grzywnie i zwrocie kosztów za kradzież narzędzi kontrahenta… a także sprostowania na tym forum pana wpisów odnośnie zjazdu do Pl i nagłej pana niby choroby ect ect… w przyrodzie nic nie ginie…. Jak już kiedyś pisałam mamy jeszcze 2 takich delikwentów z niecierpliwością czekamy na sprawy . jesteśmy dorosłymi ludźmi i każdy odpowiada za swoje postępowania… pozdrawiam czytających. Anka

anonim

(usunięte przez administratora)

Berty
@izka 02.02.2018 21:38

Ciekawe kiedy firma się tak nazywała...

Feliks

Czy dowiem się coś więcej o agencji? Chciałbym z nimi pracować.

Julcia
@Gienek 11.01.2018 23:33

żaden Gienek z moim męzem nie był więc widocznie tchórz, bo tylko tchórze się chowają za fałszywymi nikami, oszukał cie ktoś miej tą odwagę podpisac się , a ja mam dowody w postaci nagrań więc skończ tchórzu pisać , taki jesteś mądry jak w Niemczech, gdzie robiłeś co robiłeś? zobaczymy jak będzie jak nagranie puszczę w biurze firmy i w sądzie, gdzie masz sprawy, nie oczekuję mądrej odp od ciebie wiec zaprzestań pisania bzdur.

anonim

(usunięte przez administratora)

Anna

domniemam pan Paweł Piekut i Piotr Krawczyk, wasze wynagrodzenia wyszły , rzeczywiście z opóźnieniem, gdyż czekaliśmy na protokół z Niemiec, szkoda tylko, że nie opisaliście, jak nie zapłacono nam za waszą pracę za 2 tygodnie , gdyż wg wykazu prac, które mieliście wykonać wykonano 20 % , a od nas stawki otrzymaliście całe, więc widać kto jest na tym stratny, jeśli pan ma inne zdanie, proszę są sądy z chęcią się spotkamy i przekażemy protokół , Niemcy mieli dość obijania się i dlatego nakazali nam was natychmiast zabrać do Pl, czyż nie tak było??? ale cóż lepiej siedzieć przed komputerem, oczerniać firmę , bo panu się należy, należy i otrzymał pan wraz z odsetkami za 8 dni zwłoki... szkoda słów... jeśli pan ma inne zdanie są sądy z chęcią się spotkamy..

Adas

Felix jak najdalej od tej firmy się trzymaj.

Niemiec
@Adas 18.12.2017 10:41

Dokładnie prawnika już załatwiłem wszyscy chorzy niby tak się tłumacza

anonim

(usunięte przez administratora)

Witold

widzę chłopie, że to hejt , po pierwsze podpisz się , po drugie pracowałem tu i nie ma żadnej kobiety o imieniu, które wpisałeś, po trzecie śmieszny jesteś wpisując jednego dnia wiele wpisów hejtujących, dla mnie jesteś niewiarygodny, sorki ale oszustem = anonymus, który boi się podpisać

elektro-men

Dzień dobry Czytałem te komentarze na tym forum i powiem zatkało mnie , z większością pracowników pracowałemi trochę inaczej się ma to do tego jak tu piszą , ale nie obchodzi mnie to. Chciałem podziękować pani szefowej za wypłacenie całości należności Ja pracowałem z innymi w Hajdelbergu Na początku lipca okazało się , ze kontrahent firmy Operari ma problemy i jest niewypłacalny musieliśmy wrócić do domu. Okazało się tez że wisi kase firmie i chyba nie ma zamiaru zapłacić , szefowa jak to własciciel każdej firmy powinien zrobić (a robią inaczej każdy to wie) wywiązała sie ze wszystkiego, zaproponowała nam urlop płatny, mimo, że sie nam nie należał tylko kilka dni, ja skorzystałem i do 11 sierpnia byłem na urlopie. Szefowa zapłaciła nam w ratach z innych wpływów jak mówiła. Wczoraj otrzymałem cała resztę, pomimo, że firma dalej nie otrzymała z Nimeiec kasy,. Co mogę powiedzieć dziękuję , bo w dzisiejszych czasach jak sie słyszy o przekrętach, firmach co nie wypłacają to niewiadomo. Nie piszę tego by wychwalać firmę , po prostu zachowała się w porządku. Dlatego też polecam pracę tutaj we Firmie bo widzę że jak ja byłem w porzondku dla nich oni dla mnie też. Niejeden z którym byłem tam miał komornika albo jakieś problemy oni pomagali i pani Ania i pan Tomek, ale jak ktoś pił, uciekał, kradł i robił inne dziwactwa to nie dziwne że teraz wypisuje bzdury na tym opiniowym forum. Ja dziękuje za wszystko. Elektryk z Hajdelbergu

John

tak, proszę kolejnego oszukanego niech się łaskawie przedstawi :) następny , który wypłakuje się na forum nie mając ja się nawet przedstawić i napisać jak go oszukali dobre, sami prawilni , a tu sami oszuści, ale nieźle

Andrzej i chłopaki z południa Niemiec
@Kolejny-Oszukany 05.09.2017 20:21

co ty pieprzysz człowieku? pracuję w Operari i jakoś jest normalnie. weź się do roboty, a nie walisz kłamstwa. żeby ie było nie pracuję sam, pracujemy ekipą do grudnia tu będziemy, po co mącisz? co ci niby tak naoszukiwali? u nas tez osoby się wymieniają bo niejeden cwaniaczek był z nami okradł nas i uciekł, na szczęście firma oddała za niego kase i swieciła oczami przed Niemcami, tacy są nasi rodacy swój swojego utopił by w łyzce wody, taka prawda, wiec buraku przedstaw się to będziesz wiarygodny. takie pierdoły to swojej starej gadaj a nie nam , przedstaw się jeszcze raz mówie

Julita

@Polonus - jestem redaktorką serwisu GoWork.pl, moim zadaniem jest dbanie o to, aby na forum pojawiały się merytoryczne i rzetelne wpisy, które będą pomocne dla osób, które są w trakcie poszukiwania pracy. Jakie są Twoje doświadczenia związane z OPERARI? Czy jesteś tam zatrudniony? Jakie są oferowane przez pracodawcę warunki pracy?

Polonus
@Julita 01.09.2017 14:08

Rzetelne? U was? Właśnie widać. Nie sprawdzacie wiarygodności wpisów nakrecacie fale hejtu. Proszę pani administratorko proszę się nie ośmieszać wogole o to nie dacie aby było pisane rzetelnie i prawdę. Zróbcie rejestrację to wtedy każdy bd pisał prawdę a nie to co teraz to śmiech na sali.

anonim

(usunięte przez administratora)

Polonus

Napisz tam zadzwoń to się dowiesz na każde stanowisko jest inne warunki pewnie ale chyba nie dla kobitek czuje tu fejka

oszukany

Pisze pani do każdego "ucieczka, ucieczka", widać że traktujecie ludzi jak skazanych na obóz pracy. Dziwicie się że każdy kto ma "olej w głowie" zjeżdża do Polski , widząc że tylko nabija kabzę takim oszustom ? W ogłoszeniach gwarantujecie dobrowolne nadgodziny dodatkowo płatne, a później spychacie odpowiedzialność na Niemca, żenada, dobrze wiecie że nikt by nie pojechał do pracy tylko za te wasze 5 tys. zł. Żerujecie na ludziach. A co do zapisów o karach w umowie , to może pani sobie pewną część ciała podetrzeć taką umową która jest niezgodna z polskim prawem. Według prawa pracownik musi dostać wynagrodzeni, a ewentualne kary za szkody wyrządzone przez pracownika powinny być dochodzone w trybie osobnym. Nie jesteście komornikiem żeby zatrzymywać czyjeś wynagrodzenie. Ale po wyroku sądowym oddacie wszystko, łącznie z odsetkami. Oszukany i na pewno nie DawidK P.S. Zwracam się do wszystkich oszukanych: Zgłaszajcie sprawy do Państwowej Inspekcji Pracy, oraz do Prokuratury, to nic was nie kosztuje, a pomoże odzyskać kasę za swoją pracę, oraz na pewno ukróci działalność takich pasożytniczych firm, które zarabiają na ludzkiej krzywdzie.

Kolejny-Oszukany
@oszukany 15.07.2017 19:26

Witam,ja rowniez zostalem oszukany,z tego co wiem to oszukanych zostalo wiecej osob,rowniez chce skierowac sprawe do sadu.Mozesz mi podac jakies namiary na siebie???

Bartłomiej k

Witam Panią anie pani Ania na początku wporzadku a jak przychodzi co do czego potrafi pokazać klasę Pan Tomek hmm potrafił mi powiedzieć że nie ściągnie ludzi z autem (musiałem się bujal pociągami autobusami) pod względem że nie ściągnie ludzi dopóki szef z Niemiec nie będzie mi płacił normalnie to wtedy ściągnie ludzi mam na to telefonicznie nagranie. Pani Ania napisałaze dostała jakiś mandat za sprzątanie gdzie ja mam dokument z tego hotelu że jest wszystko w porządku i że firma za ten hotel nie zapłaciła i nie mogłem nawet swoich rzeczy wyciągnąć z hotelu.wyplata niby miała być 10 pani Ania przez dwa dni mówiła mi że pieniądze wyszły a ostatniego dnia okazało się że firma nie ma kodów do przelewu więc hyh nagrania na to wszystko mam nawet pani Ania się przedstawiła mi na którymś więc nie są sciemnione i mogę to każdemu udostępnić. I mi pierw mówi że nie umie mówić po niemiecku ok rozumiem a jak się zwolniła (mam nagranie) jak mówi że z kaiem może się tak to imię pisze (Niemiec który był moimszefem na budowie) nagle rozmawiała że pijemy i wogole a jak do niego zadzwoniłem to się zdziwił pff nie polecam poprostu. I jak wypowiedziałem umowę to nagle jestem pseudo pracownikiem dziękuję dobranoc

Bartek

Już jest dawno po 10kodow do przelewów wam dalej brakło?

Bartek

Nie dostałem za to pieniędzy brakuje mi 350e i wypłaty od was za resztę miesiąca...

Anka
@Bartek 15.07.2017 12:58

Panie Bartku , nadgodziny płacą Niemcy, nie my, natomiast za te kilka dni Pana pracy wynagrodzenie wstrzymane za ucieczkę zgodnie z regulaminem pracy i wynagradzania, jaki pan zaakceptował i podpisał umowę z firmą, nie mam nic więcej do dodania, resztę proszę uzgadniać z szefową , tamci tak stwierdziłam, że byli pijani ale po kilku h odjazdu od was, jak zjechali nie chcąc z wami pracować w ekipie , powiedzieli również dlaczego taką podjęli decyzję , jak dzwoniłam do nich byli już po sptk z wami, także ...

Bartek

Pani ani mam nagranie jak rozmawiamy o tym i jak pani stwierdza że oni są pijani i nie da się z nimi dogadać. Przyznaję mi pani rację i mówi że jestem wporzadku. Brak słów...

Anka

Pani E , zostałam szefową , może jakaś podwyżka???? :), a może Tomka nie ma i też jest szefową ... dobre, miłego weekendu wszystkim, pan złamał regulamin, to niestety ale wpływu nie będzie za tydzień pracy, kara finansowa, wszystko jest w umowie , jeśli jest zwolnienie dyscyplinarne ... kończę to bez sensowne odbijanie piłeczki, wszystko się okaże niebawem :)

kolo P
@Anka 14.07.2017 20:35

taaa dawid powinien zmniejszyć to co bierze o połowe

oszukany

tylko szkoda że wypłaty na konto do tej pory nie ma a powinna być do 10 , a tak na marginesie to wydaje mi się że p. Ania i pani szefowa to jedna i ta sama osoba ale to dowiemy się na sprawie sadowej o której będę informował opinie publiczna na bieżąco . pozdrawiam i to już naprawdę ostatni wpis napisałem prawdę jak się z firmy operari czują obrażeni to proszę zgłosić mnie na policję , może szybciej wezmą wam się za tyłki bo ja dopiero zbieram dokumentację i listę osób poszkodowanych przez operari, ale już wkrótce się zobaczymy na żywo z panią właścicielką

oszukany

ok dalej pani błądzi nietrafiony , tyle pracowników w ostatnim czasie się przewinęło i ,, uciekło '' wam ,że nawet nie wie pani jak się nazywam gdyby był to pojedynczym przypadkiem to od razu by pani napisała a tak zgaduj zgadula , który z tych ,, naiwniaków '' co za darmo pracowali dla pani ,,szefowej'' ma śmiałość i tak śmie pisać nieprawdę , obrażać super prosperującą firmę , rękę która karmi . Kobieto nie daruję wam nawet centa , którego zapracowałem uczciwie. To mój ostatni wpis niech będzie przestrogą dla osób , którę chcą uczciwie pracować , ale niech szukają dalej omijając ,, uczciwą firmę'' tej pani. pozdrawiam

Anka
@oszukany 14.07.2017 20:02

na szczęście są kwity z pana podpisem odbioru € w gotówce ... za darmo hahahaha dobre za darmo , to nawet ......

Firma Budowlana

Przeczytałem i bardzo współczuję pani takich pracowników. Mamy podobne problemy z nieuczciwymi pseudo fachowcami proponuje się wymienić nazwiskami może wtedy unikniemy zatrudniania takich ludzi. W razie potrzeby proszę o kontakt na powyższym forum. Kazimierz Górski

Operari
@Firma Budowlana 14.07.2017 19:15

proszę o kontakt: operari@vp.pl jak najbardziej jestem za taką wymianą , skończy się mataczenie, a trzeba być mądrzejszym i nie reagować na żałosne wpisy osób bez honoru, które zamiast iść do sądu użalają się publicznie ( może to takie męskie teraz :) ) pisząc nieprawdę , lecz za to też są paragrafy, potem odszkodowania i na końcu" biedacy" nękani przez komornika, czas pokaże , a ja nie daruję oszustwa i bezpodstawnego szkalowania osoby niepoważnej i nieobowiązkowej, mam włączone powiadomienia, więc każdy wpis widzę niemalże od ręki, pozdrawiam ER

oszukany

ha ha ha ale tłok na tym forum

oszukany

pozostawię to bez komentarza i ten wpis Pan Górskiego, który pewnie nie istnieje został wpisany przez Panią nawet nie pomyślała Pani żeby odczekać trochę ,dziwny zbieg okoliczności śmiechu warte do zobaczenia w sądzie

operari
@Operari 14.07.2017 19:46

Prawnik czy sad zdrowia nie zastapi a sa ludzie w Warszawie co sciagaja dlugi

oszukany

no cóż nie podpisałem się z czego jestem zadowolony przyjdzie na to czas , tyle osób oszukaliście ,że nawet nie wiecie kto napisał ten komentarz nie pan Jarek , nie będę wdawał się w pyskówki spotkamy się w sądzie i to nie w pojedynkę szykujemy pozew zbiorowy .

Operari
@oszukany 14.07.2017 18:11

dziwne.... .... szkoda słów proszę nie pisać nieprawdy... nie ma problemu, czekamy na tą konfrontację :) najgorsze w całej sytuacji jest to, że wyjeżdżają osoby nieodpowiedzialne , szukające wrażeń, ciekawe co pan by powiedział będąc szefem, odpowiadając za bezsensowne ucieczki ludzi, picie alkoholu , a także dewastacje mieszkań , niejednokrotne tłumaczenie pracowników przed naszymi kontrahentami... jeśli było tak źle , lub jak pan twierdzi, że wyrzucili pana z hotelu to albo był pan w ekipie tej 2 osobowej , gdzie były używki ( dobrze pan wie jakie, gdzie policja miała na was oko , a właściciel mieszkania poczuł ... ) albo w tej drugiej gdzie uciekli bo taki mieli kaprys aby nie pracować ... nie będę wdawać się w dyskusje czekam na tą prokuraturę , a potem na tym samym forum opublikujemy wynik ( z imieniem i nazwiskiem delikwenta oczerniającego firmę ) dziwne też jest to, że tylko niby pan został wyrzucony z hotelu a pozostali pracują .... naprawdę coraz więcej niewiadomych :) czary po prostu. nie będę zniżać się do pańskiego poziomu pisania, czekam na tą prokuraturę . jeśli komuś coś nie pasuje, nie odpowiada, można zawsze się dogadać i mógł pan zjechać , a nie uciekając i namawiając innych.... na szczęście mamy oświadczenia, czas pokaże i zobaczymy, czy wtedy będzie pan taki wyrywny, a także kreatywny w swych wypowiedziach i przeprosi również na forum... albo może dalej bd pan szedł w zaparte , lecz uprzedzam zaraz po skończonym śledztwie, którego wynik będzie po stronie prawdy, firma założy panu sprawę za pisanie nieprawdy z żądaniem odszkodowania, piszę o tym na forum, aby potem pan się nie wymigał, a screeny tych pana wpisów przekażę do sądu. żegnam ER

oszukany

witam Ostrzegam tych którzy chcą pojechać za granicę przed firma OPERARI , wcześniej czytałem opinie myślałem ,że wiadomo trafiają się przypadki ,że ktoś niezadowolony , jeszcze się taki nie urodził żeby komuś dogodził , po miesiącu mam pewność ,że to banda oszustów i krętaczy . Uważajcie ludzie . Moja sprawa trafia do prokuratury i inspekcji pracy . oszukany

Arek
@oszukany 12.07.2017 18:21

szkoda że się nie podpisałeś , każdy tak może napisać zle opinie, ja jadę ponownie 4x z tej firmy i jeśli ja jestem w porządku , to i wydaje mi się że firma tez jest w porzo. ale każdy ma swoje racje, szkoda tylko, że nie podałeś imienia i nazwiska wtedy byłobyto wiarygodne

Pawel

To już widzi pani dlaczego my zjechali od razu i nie chcieli pracować z nimi w ekipie tam nie tylko alkoholem się raczył jeden i drugi. Dobrze że ich pani zwolnila bo byscie mieli duże problemy policja ich już zna w Niemczech.

dawid

Ogolnie syf jakich mało nie płacą w terminach a jak płacą to bardzo małe pieniądze ciagle pani ania i tomasz są zajeci i przeżucają się odpowiedzialnoscią za robotę pani ania nie zna niemieckiego nie wiem co robi w tej firmie OGOLNIE UWAŻAJCIE BO TO OSZUSCI CO MIESIAC ZMIENIAJA PRACOWNIKOW I NIE PŁACĄ

operari
@dawid 20.06.2017 13:37

Panie Dawidzie, oczywiście ten wpis jest to zemsta za zwolnienie pana dyscyplinarne, kiedy to pan nie dostał pieniędzy w terminie , skoro pracował pan niecały miesiąc, a pieniądze wyszły 9go czerwca ( przypominam płatnośc jest 10go każdego miesiąca) ciągłe popijawy wieczorami, gdzie właściciel hotelu przerzucił na naszą firmę koszty sprzątania. uprzedzam, że za następne kłamliwe wpisy odpowie pan przed sądem. Zmieniamy pracowników, bo skoro zdarzają się tacy jak pan , niestety nie możemy pozwolić sobie na takich pseudofachowców. skoro pracuję w tej firmie już kilka lat, to chyba wiem co robię na tym stanowisku, gdzie nie wymagana jest ode mnie znajomość niemieckiego wystarczy mi angielski i francuski, koordynator znał niemiecki, ale skoro wydzwania pan do nas i pisze sms ok 1.00 w nocy nikt panu nie będzie odpowiadał o takich porach, to , że pan pijając się nie mógł spać to pana sprawa . reszta pracowników pracują i mają się dobrze. podpisując umowę zaakceptował pan regulamin pracy, który pan złamał. także uprzedzam jeśli czuje się pan oszukany, są sądy z chęcią firma z panem się tam spotka, natomiast pisanie nieprawdy jest karalne i będziemy dochodzić odszkodowania finansowego za pisanie bzdur , działających na szkodę wizerunku firmy. pozdrawiam A

Adam

no nie wiem po co Wy wyjezdzacie skoro operator zarobi w Polsce to samo netto ok 5

wiesiek
@Adam 01.01.2017 19:21

operator czego? drukarki ? dźwigu? czego? sprecyzuj kolego

Zostaw opinię o OPERARI - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie OPERARI